LOMPETOAST


Lomeptoast er en favoritt hos meg. Det passer like godt til frokost, som lunsj, i matpakken eller kveldsmat. Det har til og med hendt at jeg har spist lompetoast til middag. I dag ble det lompetoast etter trening, fylt med phildephia, ost og mager salami. Knall god og sunn mat på under ti minutter! Jeg elsker når lompene blir sprø og gode utenpå, mens osten inni er smeltet, varm og myk. Dette er bare så godt! 

Lompetoast
Til 1 porsjon

4 lomper
Ønsket fyll; denne gangen brukte jeg 2 ss ketchup, 2 ss phildephia, 4 skiver mager salami, 6 skiver Jarlsbergost og 1 ts pizzakrydder

Legg 2 lomper på benkeplaten. Smør på ketchup og phildephia. Ha over 2 skiver salami og 3 skiver ost på hver av de 2 lompene. Topp med pizzakrydder. Legg så over de 2 andre lompene slik at lompene blir doble.
Legg de 2 doble lompene i vaffeljernet. Stek i 2 -3 minutter til osten har smeltet. Eventuelt kan du legge dem i ovnen og steke på 200 grader i 5 -10 minutter.
Server. 


Fyllet i lompetoasten kan du variere. Du kan bruke tomatpure, pesto, ha i skinke, roastbiff, forskjellige ostetyper (parmesan er knall godt), tynne tomatskiver eller avokadoskiver er også veldig smakfullt. Her er det bare å bruke det du har tilgjengelig og har lyst på, mulighetene er mange! Håper det smaker :razz: 

Kristine  ♥

12 kommentarer

Siste innlegg