www.dedication.blogg.no

Kristine Aure

Dedikasjon til trening, mat og livsglede

ØVELSE GJØR MESTER

  • 03.03.2017, 15:34


Jeg snakker med jevne mellomrom om positive tanker. Det som er viktig å huske på her, er at du aldri kan snu negative tanker til positive på en to tre. Det er som alt annet; du må øve på det. Øvelse gjør mester! Jo mer du øver på positive tankemønstre og positive vaner, jo lettere vil det bli for deg å bruke dem i hverdagen og de vil komme mer naturlig. 

SAMSUNG CSC
Er du en av dem som ser deg selv i speilet på morgenen mens du pusser tenner og hakker på deg selv, fordi nesen er litt skjev, puppene litt forskjellige eller magen litt stor? Da er det på tide å endre den vanen!  Begynn i det små ved å pusse tennene i gangen eller på kjøkkenet, et sted hvor det ikke er speil. Etterhvert kan du forsøke å pusse tenner foran speilet og si noe pent til deg selv isteden. 

Gjør enkle endringer slik at du er i et miljø og lever i de vanene hvor de negative tankene ikke jager deg like lett. Gjør det vanskeligere for negativiteten å vokse! Det å skulle være glad i seg selv og jobbe med å elske seg selv, er ikke lett, men ved å legge til rette og øve, vil det bli lettere og lettere. 
Øvelse gjør mester, så start i dag med å legge til rette for de positive tankene✨


Kristine ♥

Anastasia

03.03.2017 kl. 17:04
Så viktig <3

Kristine

04.03.2017 kl. 09:29
Anastasia:
En må jobbe med det psykiske så vel som det fysiske :)

Ida Maria

03.03.2017 kl. 22:44
Du er god <3

Kristine

04.03.2017 kl. 09:29
Ida Maria:
<3 <3
Kristine

Hei og velkommen til Dedication. Jeg er en livsglad personlig trener og kostholdsveileder. Her på min blogg vil du få små tips, råd og oppskrifter til den sunne linje, samt følge min vei i livet. Jeg har troen på at god helse og en sunn livsstl er nøkkelen til et lykkelig liv og en glad kropp. Legg gjerne igjen noen ord om du lurer på noe, ønsker å dele noen tanker, er interessert i kost og treningshjelp eller bare vil si hei :) Kontakt: kristine@helseglede.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits