www.dedication.blogg.no

Kristine Aure

Dedikasjon til trening, mat og livsglede

SUNN BROWNIE MED SJOKOLADE OG KARAMELL

  • 02.04.2017, 11:19


Planen i dag var egentlig g en god og lang tur. Hva har skjedd med den strlende solen som var meldt? Jeg kan ihvertfall ikke se den! Da byttet jeg den planlagte gturen ut med en bakerunde. Det er minst like givende. Spesielt nr resultatet blir s utrolig bra! 

Jeg har egentlig ikke annet si enn nam. Brownie med sjokolade og karamell! Ja, jeg lar bildene tale for seg selv. Denne var bare fantastisk god! N sitter her gomler i meg browniestykke nummer fire. Det er sjeldent at jeg ikke eier begrensninger, men n er det virkelig vanskelig stoppe. Her m du la deg friste!



Sunn brownie med karamell og sjokolade

Mos av 1 stpotet, ca 120 g, du kan ogs bruke most banan, gresskarpure eller eplemos
2 ss kokosolje eller smr
2 egg
4 ss sukringold, ca 50 g
6 ss kakao, ca 50 g
1 ts bakepulver
1/3 ts salt
1/3 ts vaniljepulver
5 ss havremel, ca 50 g
5 ss mandelmel, ca 50 g 
5 ss karamellsaus, jeg brukte denne hjemmelagde men du kan ogs bruke Freia sin, Slender Chef eller fibersirup gold
ca 30 g hakket sjokolade, jeg brukte sukrinsjokolade

Kok stpoteten og mos den til pure. Bland den sammen med smeltet kokosolje og eggene. Ha s i resten av ingrediensene utenom karamellsaus og hakket sjokolade.
Ha halvparten av rren i en form. Jeg brukte en form p 15 x 15 cm. Ringle over karamelsausen og omtrent halvparten av den hakkede sjokoladen. Hell over resten av browniedeigen og topp med resten av den hakkede sjokoladen. 
Stek p 160 grader i 20 -25 minutter. 
Avkjl i kjleskapet fr du skjrer i biter. 


Det er viktig at du tar p deg de tlmodige hanskene og venter til brownien er avkjlt fr du skjrer i den. Tro meg, jeg vet at det er vanskelig nr det lukter fantastisk i hele leiligheten, men det er verdt det! Jeg prvde nemlig begge deler og brownien er ti ganger bedre nr den er kald. Da blir den seig, saftig og enda bedre enn nr den er varm. Mmmm...
Hiv deg rundt og kom deg p kjkkenet :grin: God sndag! 


Kristine ♥

Lise Marie

02.04.2017 kl. 11:43
Herregud s fristene!!!

Kristine

03.04.2017 kl. 09:03
Lise Marie:
S hyggelig at du synes det :)

lisarorvik

02.04.2017 kl. 11:45
Dette s jo bare kjempe godt ut :)

Kristine

03.04.2017 kl. 09:02
lisarorvik:
Den var knall god. Synd at kaken er borte allerede!

Lisbet

02.04.2017 kl. 12:33
Denna m jeg lage med en gang :-)

Kristine

03.04.2017 kl. 09:02
Lisbet:
Gjr det Lisbet :)

Janne

02.04.2017 kl. 13:04
Nam!!!!:-)

Kristine

03.04.2017 kl. 09:02
Janne:
Mmmm :)

elisebr

02.04.2017 kl. 15:31
S nydelig og god den s ut! :)

Kristine

03.04.2017 kl. 09:02
elisebr:
Det skal jeg love deg at det var ogs :)

se

02.04.2017 kl. 15:37
Nam!!!

Kristine

03.04.2017 kl. 09:02
se:
Ja, virkelig super godt! :)

Heidi

03.04.2017 kl. 06:48
S digg😍 Men du, jeg har prvd finne en oppskrift du la ut tidligere, men som jeg ikke finner. Det var en etterligning av ben og jerrys cinnamon bun is:) kan du legge den ut p nytt eller linke til den?

Heidi 💐

Kristine

03.04.2017 kl. 09:02
Heidi:
Tenker du p cookie dough isen? Denne
http://dedication.blogg.no/1370294887_cookie_dough_is.html
:)

Mari Rannstad

03.04.2017 kl. 11:39
Hmm, nam!!

Kristine

03.04.2017 kl. 15:30
Mari Rannstad:
Ja, denne er super god :)

Statera Marit Ebeltoft

03.04.2017 kl. 15:38
Ser kjempefin ut :D Skal lagre meg denne :)

Kristine

04.04.2017 kl. 17:58
Statera Marit Ebeltoft:
Den er knall god. Hper den smaker :)

Amalie

04.04.2017 kl. 20:38
Hei :-)

Jeg lurer p om det gr an bruke 100 g med mandelmel, istede for 50/50 med mandelmel og hvetemel. Jeg har glutenallergi, s vil helst ikke ha s mye hvetemel..

Kristine

05.04.2017 kl. 08:04
Amalie:
Det vil ikke fungere da mandelmel trekker til seg s mye vske, da vil jeg anbefale deg feks bruke 50 g mandelmel og 40 g bokhvetemel eller rismel. Grunnen til at jeg ikke vil anbefale 50 g bokhvetemel er at disse meltypene ofte er litt mer kompakte enn hvetemel / speltmel. Da tror jeg du fr best resultat :)

Heidi

05.04.2017 kl. 06:11
Den var det🤗Takk💐💐💐

Kristine

05.04.2017 kl. 08:01
Heidi:
S bra at du synes det :D
Kristine

Hei og velkommen til Dedication. Jeg er en livsglad personlig trener og kostholdsveileder. Her p min blogg vil du f sm tips, rd og oppskrifter til den sunne linje, samt flge min vei i livet. Jeg har troen p at god helse og en sunn livsstl er nkkelen til et lykkelig liv og en glad kropp. Legg gjerne igjen noen ord om du lurer p noe, nsker dele noen tanker, er interessert i kost og treningshjelp eller bare vil si hei :) Kontakt: kristine@helseglede.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits