hits
www.dedication.blogg.no

Kristine Aure

Dedikasjon til trening, mat og livsglede

ROSA OSTEKAKE

  • 30.04.2017, 11:22


Jeg har hatt den produktive morgenen! Jeg vknet grytidlig, og ettersom det er sndag, mtte jeg starte dagen med en bakerunde. Som alltid! Denne rosa og deilig ostekaken stod og stivnet i kjleskapet mens jeg jobbet en dry time med online pt -kundene mine og s dro jeg avgrde p hytten, hvor jeg allerede er kommet frem. N er det bare nyte resten av sndagen og fridagen imorgen. Herlig!

Over til bakerunden i morges. Siden solen skinner og gradestokken stiger, ville jeg ha noe lett og friskt. Da falt valget p ostekake. En rosa ostekake med deilige og syrlige kirsebr. Du kan naturligvis bytte ut kirsebrene med andre br som bringebr, jordbr eller blbr, men jeg vil virkelig anbefale deg prve kirsebr i ostekaken. Jeg har kjpt mine frosne p Meny. Kirsebr gir en ganske kraftig, st og syrlige smak, og resultatet blir virkelig super godt. Hper du lar deg friste :grin: 



Rosa ostekake
6 -8 muffinsformer eller 1 kakeform 

Bunn
4 ss mandelmel
1 ss sukringold
1/2 ts kanel
1/3 ts salt
2 -3 ss melk eller vann

Ostemasse
200 g frosne kirsebr, eller andre br
200 g kesam
200 g philadephia
5 drper stevia vanilje, kan slyfes
2 ss sukrinmelis
2 ss sukringold
3 plater gelatin
2 ss varmt vann  

Gelelokk
200 g kirsebr, eller andre br
3 plater gelatin
0,5 dl varmt vann

Start med bunnen. Bland sammen alle ingrediensene. Tilsett nok veske til at det blir en tykk konsistens alla marsipan. Trykk massen utover i muffinsformene, eventuelt en stor kakeform.

Lag s ostemassen.
Tin brene i en kjele eller i mikroblgeovnen. Bland de tinte brene og vsken brene avgir, med kesam, philadephia, sukrinmelis, sukringold og stevia. Bltlegg gelatinplatene i kaldt vann i 5 minutter. Smelt den s i 2 ss varmt vann. Tilsett den smeltede gelatinen i ost- og brblandingen. Hell over bunnene / bunnen. Sett kaldt i minimum 40 minutter. 

Nr ostemassen har stivnet, lager du gelelokket. Bltlegg gelatinplatene i 5 minutter og smelt de s i 0,5 dl varmt vann. Ha i brene og mos alt med en stavmikser. Hell forsiktig over ostemassen. Sett kaldt i minimum 30 minutter. 

N skal jeg ta med ostekaken og sette meg i solveggen. Nyt denne nydelige sndagen!


Kristine   

Sharone

30.04.2017 kl. 11:37
Det s kjempegodt ut! :D

Kristine

30.04.2017 kl. 22:16
Sharone:
Frisk, sunt og veldig godt :)

30.04.2017 kl. 12:07
Har du laget et lag med gele over oste- og brblanding laget? Alts slik at det er tre lag? :)

Kristine

30.04.2017 kl. 22:16
Anonym:
Tre lag ja. Geleen er lagt til :)

elisebr

30.04.2017 kl. 16:26
S nydelig og god den s ut! :)

Kristine

30.04.2017 kl. 22:15
elisebr:
Super godt :)

Jeanette

30.04.2017 kl. 19:05
Kirsebr og ostekake m vre en kjempe kombinasjon :-)

Kristine

30.04.2017 kl. 22:15
Jeanette:
Det er knall godt. Kirsebr er jo s gode :)

Statera Marit Ebeltoft

01.05.2017 kl. 12:09
ser helt nydelig ut, m se etter kirsebr <3

Kristine

01.05.2017 kl. 18:20
Statera Marit Ebeltoft:
Kirsebr er en favoritt!

Lisbet

01.05.2017 kl. 14:22
Kirsebr er favoritt frukt / bret mitt s denne m jeg prve :-)

Kristine

01.05.2017 kl. 18:20
Lisbet:
Ja, kirsebr er s syrlig og godt :)
Kristine

Hei og velkommen til Dedication. Jeg er en livsglad personlig trener og kostholdsveileder. Her p min blogg vil du f sm tips, rd og oppskrifter til den sunne linje, samt flge min vei i livet. Jeg har troen p at god helse og en sunn livsstl er nkkelen til et lykkelig liv og en glad kropp. Legg gjerne igjen noen ord om du lurer p noe, nsker dele noen tanker, er interessert i kost og treningshjelp eller bare vil si hei :) Kontakt: kristine@helseglede.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no