BRINGEBÆRFROMASJ

SAMSUNG CSC
I går kveld laget jeg en deilig bringebærfromasj til kveldskos. Nå som det er vår synes jeg det er deilig med noe friskt og syrlig. Da er bringebærfromasj perfekt! Denne desserten lager du på fem minutter, så er det bare å vente på at fromasjen stivner. Vips så har du en proteinrik og knall god dessert! Håper det smaker.

SAMSUNG CSC

Bringebærfromasj

200 g gresk yoghurt, eventuelt kesam eller skyr naturell
300 g frosne bringebær*
4 -5 ss sukrin+
1/3 ts vaniljepulver, kan sløyfes
3 gelatinplater
3 ss kokende vann

Bløtlegg gelatinplatene i kaldt vann i 5 minutter. Smelt de så i 3 ss kokende vann
Tin bringebærene og bland i sukrin+ og vaniljepulver. Smak deg gjerne til slik at du får riktig sødmesmak. Rør inn kesam. Tilsett så den smeltede gelatinen.
Fordel i glass og sett kaldt i minimum 3 timer.
Nyt!

*Du kan naturligvis erstatte bringebær med andre bær, som for eksempel jordbær, kirsebær eller blåbær. Jeg anbefaler at du bruker frosne bær, slik at du får med væsken bærene avgir.


En enkel og super god hverdagsdessert, som kan nytes som kveldskos eller som avslutning på et måltid.
Ha en fin tirsdag :razz:

Kristine ♥

10 kommentarer

Siste innlegg