hits
www.dedication.blogg.no

Kristine Aure

Dedikasjon til trening, mat og livsglede

LITT FRA I DAG

  • 19.05.2017, 15:48


Da er det fredag igjen og helgen er her! Denne helgen er fylt med jobb, vrfest, grilling, Kokkenes dag og forhpentligvis en god treningskt eller to. I tillegg ser vret ut til bli strlende her p stlandet, s denne helgen m jo bare bli bra!

SAMSUNG CSC
Etter to dager uten trening var jeg skikkelig gira p komme meg avgrde for en treningskt i dag. Jeg har sovet litt drlig et par netter, jeg gjr ofte det nr det er klamt i vret slik som n, og for f igang kroppen brukte ekstra god tid p oppvarming og stretching. 

SAMSUNG CSC
Etter en god og lang oppvarming, var jeg klar for komme igang med styrketreningen. I dag kjrte jeg kneby, chins, marklft, manualpress, bulgarsk utfall og enarms roing p benk med 8 -10 repetisjoner og 3 -4 sett. En skikkelig god kt!


Det ble en tidlig middag, ettersom jeg skal avgrde p jobb n. Jeg laget kveldsmat / middag nummer 2 med en venn i gr og hadde rester i dag. Jeg elsker rester! Helstekt Stangekylling, med stpotetbiter og salat.  

Stangekyllingen krydret vi med salt og pepper fr vi la den p en bakplate. P samme bakplate la vi biter av stpotet som vi krydret med salt, pepper og hvitlkskrydder. Hele bakplaten puttes inn i ovnen p 160 grader og stekes til temperaturen i kyllingen er 69 grader. Jeg bruker alltid steketermometer, da blir kyllingen perfekt. Nr temperaturen p kyllingen hadde ndd 69 grader, tok vi ut kyllingen men lot potetene fortsatt vre i ovnen. Vi skrudde opp temperaturen i ovnen til 250 grader og lot potetene st i 5 minutter til mens kyllingen hvilte. S er maten klar! 

SAMSUNG CSC
Og til dessert ble det naturligvis lomper med blmuggost og honning. Jada, jeg har fortsatt dilla p denne kombinasjonen. Det er s utrolig godt!
Hper fredagen din har vrt bra :razz: Nyt fredagskvelden!


Kristine ♥

Karoline

19.05.2017 kl. 16:46
Burde bli mye flinkere til oppvarming sjl. Haha... God fredagskveld :-)

Kristine

20.05.2017 kl. 08:23
Karoline:
Vi har alle forbedringspotensial :)

Linn

19.05.2017 kl. 18:26
Lomper med blmuggost er s digg!!!

Kristine

20.05.2017 kl. 08:22
Linn:
Enig :)

19.05.2017 kl. 21:03
Hvilke lompe spiser du

Kristine

20.05.2017 kl. 08:22
Anonym:
Det varierer veldig. Alltid den som er ferskest :)

Statera Marit Ebeltoft

19.05.2017 kl. 21:50
Stpotet med skall p? :P Spiser du skallet og da? :) ha en fin fredagskveld :)

Kristine

20.05.2017 kl. 08:22
Statera Marit Ebeltoft:
Jeg spiser alltid potetene med skallet p. Pleier du ta det av? Jeg synes mye av smaken sitter i skallet. Hihi... God helg Marit :)

Statera Marit Ebeltoft

20.05.2017 kl. 09:24
Ja p stpoteten, usikker p hvorfor jeg har gjort det. P vanlig potet spiser jeg jo skallet ;) Neste gang blir skallet p ! :)

Kristine

20.05.2017 kl. 10:37
Statera Marit Ebeltoft:
Jeg synes i hvert fall at skallet smaker godt. Bare husk vask det frst. Du fr si ifra hva du synes da :)

Statera Marit Ebeltoft

20.05.2017 kl. 15:02
Str i ovnen n :)

Kristine

21.05.2017 kl. 10:46
Statera Marit Ebeltoft:
Hva synes du om skallet? :)

Statera Marit Ebeltoft

21.05.2017 kl. 11:16
Var helt greit, syns vanlige poteter er best med skallet p da ;) Men ovnstekte stpoteter er veeeldig godt :)

Kristine

22.05.2017 kl. 07:55
Statera Marit Ebeltoft:
Men da fortsetter du skrelle dem ;) Hihi...
Kristine

Hei og velkommen til Dedication. Jeg er en livsglad personlig trener og kostholdsveileder. Her p min blogg vil du f sm tips, rd og oppskrifter til den sunne linje, samt flge min vei i livet. Jeg har troen p at god helse og en sunn livsstl er nkkelen til et lykkelig liv og en glad kropp. Legg gjerne igjen noen ord om du lurer p noe, nsker dele noen tanker, er interessert i kost og treningshjelp eller bare vil si hei :) Kontakt: kristine@helseglede.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no