www.dedication.blogg.no

Kristine Aure

Dedikasjon til trening, mat og livsglede

LITT FRA I DAG

  • 19.05.2017, 15:48


Da er det fredag igjen og helgen er her! Denne helgen er fylt med jobb, vårfest, grilling, Kokkenes dag og forhåpentligvis en god treningsøkt eller to. I tillegg ser været ut til å bli strålende her på Østlandet, så denne helgen må jo bare bli bra!

SAMSUNG CSC
Etter to dager uten trening var jeg skikkelig gira på å komme meg avgårde for en treningsøkt i dag. Jeg har sovet litt dårlig et par netter, jeg gjør ofte det når det er klamt i været slik som nå, og for å få igang kroppen brukte ekstra god tid på oppvarming og stretching. 

SAMSUNG CSC
Etter en god og lang oppvarming, var jeg klar for å komme igang med styrketreningen. I dag kjørte jeg knebøy, chins, markløft, manualpress, bulgarsk utfall og enarms roing på benk med 8 -10 repetisjoner og 3 -4 sett. En skikkelig god økt!


Det ble en tidlig middag, ettersom jeg skal avgårde på jobb nå. Jeg laget kveldsmat / middag nummer 2 med en venn i går og hadde rester i dag. Jeg elsker rester! Helstekt Stangekylling, med søtpotetbiter og salat.  

Stangekyllingen krydret vi med salt og pepper før vi la den på en bakplate. På samme bakplate la vi biter av søtpotet som vi krydret med salt, pepper og hvitløkskrydder. Hele bakplaten puttes inn i ovnen på 160 grader og stekes til temperaturen i kyllingen er 69 grader. Jeg bruker alltid steketermometer, da blir kyllingen perfekt. Når temperaturen på kyllingen hadde nådd 69 grader, tok vi ut kyllingen men lot potetene fortsatt være i ovnen. Vi skrudde opp temperaturen i ovnen til 250 grader og lot potetene stå i 5 minutter til mens kyllingen hvilte. Så er maten klar! 

SAMSUNG CSC
Og til dessert ble det naturligvis lomper med blåmuggost og honning. Jada, jeg har fortsatt dilla på denne kombinasjonen. Det er så utrolig godt!
Håper fredagen din har vært bra :razz: Nyt fredagskvelden!


Kristine ♥

Karoline

19.05.2017 kl. 16:46
Burde bli mye flinkere til oppvarming sjæl. Haha... God fredagskveld :-)

Kristine

20.05.2017 kl. 08:23
Karoline:
Vi har alle forbedringspotensial :)

Linn

19.05.2017 kl. 18:26
Lomper med blåmuggost er så digg!!!

Kristine

20.05.2017 kl. 08:22
Linn:
Enig :)

19.05.2017 kl. 21:03
Hvilke lompe spiser du

Kristine

20.05.2017 kl. 08:22
Anonym:
Det varierer veldig. Alltid den som er ferskest :)

Statera Marit Ebeltoft

19.05.2017 kl. 21:50
Søtpotet med skall på? :P Spiser du skallet og da? :) ha en fin fredagskveld :)

Kristine

20.05.2017 kl. 08:22
Statera Marit Ebeltoft:
Jeg spiser alltid potetene med skallet på. Pleier du å ta det av? Jeg synes mye av smaken sitter i skallet. Hihi... God helg Marit :)

Statera Marit Ebeltoft

20.05.2017 kl. 09:24
Ja på søtpoteten, usikker på hvorfor jeg har gjort det. På vanlig potet spiser jeg jo skallet ;) Neste gang blir skallet på ! :)

Kristine

20.05.2017 kl. 10:37
Statera Marit Ebeltoft:
Jeg synes i hvert fall at skallet smaker godt. Bare husk å vask det først. Du får si ifra hva du synes da :)

Statera Marit Ebeltoft

20.05.2017 kl. 15:02
Står i ovnen nå :)

Kristine

21.05.2017 kl. 10:46
Statera Marit Ebeltoft:
Hva synes du om skallet? :)

Statera Marit Ebeltoft

21.05.2017 kl. 11:16
Var helt greit, syns vanlige poteter er best med skallet på da ;) Men ovnstekte søtpoteter er veeeldig godt :)

Kristine

22.05.2017 kl. 07:55
Statera Marit Ebeltoft:
Men da fortsetter du å skrelle dem ;) Hihi...
Kristine

Hei og velkommen til Dedication. Jeg er en livsglad personlig trener og kostholdsveileder. Her på min blogg vil du få små tips, råd og oppskrifter til den sunne linje, samt følge min vei i livet. Jeg har troen på at god helse og en sunn livsstl er nøkkelen til et lykkelig liv og en glad kropp. Legg gjerne igjen noen ord om du lurer på noe, ønsker å dele noen tanker, er interessert i kost og treningshjelp eller bare vil si hei :) Kontakt: kristine@helseglede.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits