hits
www.dedication.blogg.no

Kristine Aure

Dedikasjon til trening, mat og livsglede

OVNSBAKT PANNEKAKEWRAP

  • 28.08.2017, 20:00


God kveld. Har mandagen din vrt bra? Jeg skal rlig innrmme at jeg ikke har hatt den beste starten p uken. I dag var en slik dag hvor alt gikk galt. Du vet, nr kaffekoppen velter, du mister bankkortet, glemmer vesentlige ting og snubler p gaten. Men, men. Det kunne absolutt vrt verre!

SONY DSCFor snu en drlig mandagsmorgen, til en fin mandags ettermiddag, laget jeg denne deilige lunsjen. En ny variant av pannekaken hvor jeg rett og slett stekte pannekakerren i ovnen. Resultatet blir en deilig, saftig pannekake med wrap konsistens som jeg valgte kalle ovnsbakt pannekakewrap. 

SONY DSC

Ovnsbakt pannekakewrap
Til 1 porsjon

2 egg
1 ts fiberhusk
3 ss kesam
1 ts sukringold
1/3 ts kanel

Visp eggene lett sammen med en gaffel. Bland inn fiberhusk, kesam og krydder. La rren svelle i fem minutter fr du heller den utover et bakplate med bakepapir. Bruk baksiden til en skje til smre rren utover til en sirkel.
Stek p 200 grader i 5  -8 minutter. Pannekakewrapen skal bli stiv. 
Avkjl fr du tar av bakepapiret. 

SONY DSC
Topp pannekaken din med akkurat det du nsker. Jeg valgte  fylle min pannekakewrap med Barebells proteinpudding med kokosmak, tinte jordbr, blbr og kokosflak. Super godt!

N skal jeg spise kveldsmat og legge meg tidlig. Da vet jeg at tirsdagen blir en god dag! 
Ha en fortsatt fin fin mandagskveld :razz:


Kristine ♥

Anita

28.08.2017 kl. 20:38
Det s jo bare skikkelig godt ut. Synd jeg har spist kveldsmat :-P

Kristine

29.08.2017 kl. 18:05
Anita:
Du fr lage den i dag istedet :)

Pernille

28.08.2017 kl. 21:53
Dette s s godt ut at jeg fikk lyst til lage det selv :)

Kristine

29.08.2017 kl. 18:04
Pernille:
Prv den da :)

28.08.2017 kl. 22:12
Jeg spiser ikke pannekaker og vafler pga eggesmaken. Hvordan er det med denne? Hadde vrt gy prve :)

Kristine

29.08.2017 kl. 18:04
Anonym:
Her dreier det mye egg, s du smaker egg desverre.

Marianne

29.08.2017 kl. 09:22
Kan jeg bruke noe annet enn sukringold? Vanlig sukrin lissom.

Kristine

29.08.2017 kl. 18:04
Marianne:
Ja, det kan du :)

Aurora

29.08.2017 kl. 11:51
Smart lage den i ovnen da. Slipper steke i panna :-D

Kristine

29.08.2017 kl. 18:04
Aurora:
Ja, sant :)
Kristine

Hei og velkommen til Dedication. Jeg er en livsglad personlig trener og kostholdsveileder. Her p min blogg vil du f sm tips, rd og oppskrifter til den sunne linje, samt flge min vei i livet. Jeg har troen p at god helse og en sunn livsstl er nkkelen til et lykkelig liv og en glad kropp. Legg gjerne igjen noen ord om du lurer p noe, nsker dele noen tanker, er interessert i kost og treningshjelp eller bare vil si hei :) Kontakt: kristine@helseglede.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no