www.dedication.blogg.no

Kristine Aure

Dedikasjon til trening, mat og livsglede

KREMET HAVREGRT

  • 13.09.2017, 16:53


Hvorvidt jeg spiser havregrt til frokost eller ikke, gr i perioder. Det har vrt en periode hvor jeg har spist mye surdeigsbrd med egg, men n er jeg tilbake p havregrten!

SONY DSC
Jeg har lagt min elsk p kremete havregrt. Det er havregrten som du koker av en kombinasjon av havregryn, havremel, kokosmelk og egg. Det gir en ekstra kremet og god grt, som metter godt og inneholder masse gode nringsstoffer.

SONY DSC

Kremet havregrt
Til 1 porsjon

40 g store havregryn
30 g havremel
1 dl fullfett kokosmelk
2 dl vann
1 egg
1\3 ts salt

Ha havregryn, havremel, kokosmelk, vann og salt i en kjele. Kok opp og la det koke til grten blir tykk, omtrent i 10 minutter. Rr s inn egget og la det koke ytterligere 2-3 minutter.
Server.

SONY DSC
Nr du frst lager denne grten anbefaler jeg deg lage en stor porsjon. Selv pleier jeg koke for 4 -5 dager av gangen. Bare husk at grten m koke ekstra lenge nr du lager en stor porsjon. Da blir koketiden nrmere 20 -25 minutter. Grten holder seg godt i en lufttett boks i kjleskapet.

SONY DSC
Topp din skl med kremet havregrt med hva enn du mtte nske. I dag ble det sukringold, kanel og brunost i biter p min grt. Det var virkelig super godt!
Hper det smaker :razz: 


Kristine ♥ 

Marita

13.09.2017 kl. 17:28
Blir s glad nr jeg ser de asjetten der med Karius og Baktus motiv, minner fra barndommen. Hadde slikt jeg ogs :) koselig alts.

Kristine

13.09.2017 kl. 17:39
Marita:
Hihi... Ja, de er s koselige. Jeg m spise av de fortsatt :)

13.09.2017 kl. 21:57
Elsker kremet havregrt! Har du prvd rre inn cottage cheese i grten, etter koking? Selv bruker jeg ca. 2 ss i n porsjon. Anbefales, da det smaker utrolig godt! :-)

Kristine

15.09.2017 kl. 19:17
Anonym:
Er ikke s glad i cc i grten, men kesam synes jeg er super godt :) Men takk for tips :)

M

14.09.2017 kl. 06:47
NAM! Havregrt er helt genialt. S mange variasjonsmuligheter, s godt, s sunt og billig! :) Om du ikke allerede har testet det, s kan en liten skje med prim i grten ogs anbefales. Blir litt som brunost, men med enda litt mer karamellsmak. Det i kombinasjon med eplebiter og kanel varmet i en liten kjele, + et par skjeer cottage cheese, er en av mine favoritter for tiden :)

Men lurte p en liten ting. Er bildet tatt nylig? Har du funnet Sharonfrukten/Persimon i butikkene? Gleder meg til sesongen for den starter!

Kristine

15.09.2017 kl. 19:16
M:
Jeg er ikke s glad i cottage cheese i grten. Kesam derimot, synes jeg er super godt! Hihi... Eple og kanel ogs. Mmmm :)
Sharon kjpte jeg p en snn grnnsaks- / innvandrer butikk. Gleder meg over at de er kommet til salgs n. Er jo s godt :)

Janne

14.09.2017 kl. 08:07
Ser mye bedre ut enn den jeg lager :-P

Kristine

15.09.2017 kl. 19:15
Janne:
Hihi... Grt ser ikke alltid fristende ut da :)

Synne

14.09.2017 kl. 14:54
Med brunost? Omg. Det har jeg ikke testet!

Kristine

15.09.2017 kl. 19:15
Synne:
Supergodt nr brunosten smelter :)

Angelina

14.09.2017 kl. 15:47
Den oppskriften skal jeg prve etterp :-)

Kristine

15.09.2017 kl. 19:15
Angelina:
Hper den falt i smak :)

14.09.2017 kl. 21:27
Anbefaler sukkerfri hvit sjokoladesaus eller karamellsaus p grten :D

Kristine

15.09.2017 kl. 19:15
Anonym:
, det m testes :)
Kristine

Hei og velkommen til Dedication. Jeg er en livsglad personlig trener og kostholdsveileder. Her p min blogg vil du f sm tips, rd og oppskrifter til den sunne linje, samt flge min vei i livet. Jeg har troen p at god helse og en sunn livsstl er nkkelen til et lykkelig liv og en glad kropp. Legg gjerne igjen noen ord om du lurer p noe, nsker dele noen tanker, er interessert i kost og treningshjelp eller bare vil si hei :) Kontakt: kristine@helseglede.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits