hits
www.dedication.blogg.no

Kristine Aure

Dedikasjon til trening, mat og livsglede

SAFTIG GLUTENFRITT BRD

  • 04.02.2018, 09:23


God morgen dere ♥ Har helgen behandlet deg fint s langt? Hper det. I gr startet jeg dagen med hjemmelaget, saftig glutenfritt brd.

SONY DSC

Hjemmelaget grovbrd er s mye bedre enn brdet en kjper i matbutikken. Det er i hvert fall min personlige mening. Nystekt brd, spesielt nr brdet fortsatt er varmt og deilig, er noe av det beste som finnes. Dette brdet er lettlaget og trenger ingen hevetid. Resultatet er et saftig og glutenfritt brd som metter godt og smaker godt. 

SONY DSC

Saftig glutenfritt brd
1 brd

3 egg
1/2 ts salt
2 ts bakepulver
1 ss fiberhusk
1 dl kokosmel
1,5 dl havremel
2,5 dl melk

Pisk egg og salt til eggedosis.
Bland sammen trrvarene. Tilsett eggedosisen og melken. Bland deigen godt sammen med en sleiv.
Ha deigen i en brdform. 
Stek p nedereste rille i ovnen p 190 grader 50 -55 minutter.
La brdet avkjles noe fr du skjrer i det. 

SONY DSC

Nystekt, lunt brd er s fantastisk godt. Jeg serverte brdskivene med cottage cheese og druer i skiver. Den kombinasjonen er super god! Kremet og salt cottage cheese passer perfekt med ste druer. Et dryss kanel p toppen smaker magisk. Etter at jeg hadde spist nystekt brd til frokost, skar jeg brdet i skiver og frs det i porsjonspakker med fire skiver i hver pakke. P den mten holder brdet seg saftigst til den skal spises. 

Hper det smaker :razz: Ha en nydelig sndag! 


Kristine ♥

Turid

04.02.2018 kl. 11:49
Nystekt brd er jo s godt. Detta skal jeg prve :-)

Kristine

05.02.2018 kl. 14:28
Turid:
Ja, spesielt nr det er litt varmt :)

Karinne

04.02.2018 kl. 13:36
Druer og cottage cheese? Den var ny!!

Kristine

05.02.2018 kl. 14:28
Karinne:
Det er en super god kombinasjon :)

Maria

04.02.2018 kl. 21:31
N har jeg bakt brd som er klart til imorgen. Jeg gleder meg til frokost :-) Takk for mange dine oppskrifter :-)

Kristine

05.02.2018 kl. 14:27
Maria:
Herlig! Hper det smakte :) Og tusen takk for koselige ord :)

05.02.2018 kl. 00:31
Hvordan skal man lage eggedosis av egg og og ?

Kristine

05.02.2018 kl. 14:27
Anonym:
Haha!!

Andrine

05.02.2018 kl. 13:10
Det skal bakes i dag!!!

Kristine

05.02.2018 kl. 14:26
Andrine:
Kos deg med bakingen :)

Victoria

10.02.2018 kl. 00:11
Det s godt ut! Det er forresten ikke glutenfritt om man ikke benytter spesialprodusert glutenfri havre, da vanlig havre og havremel er forurenset av andre kornsorter(hilsen en med cliaki).

Kristine

10.02.2018 kl. 09:53
Victoria:
Ja, det er litt diskusjoner rundt det. Det er vel slik at for de med cliaki anbefales det velge spesialprodusert, men for de som kun har en intoleranse eller vil unng gluten, er vanlig helt innafor :)
Kristine

Hei og velkommen til Dedication. Jeg er en livsglad personlig trener og kostholdsveileder. Her p min blogg vil du f sm tips, rd og oppskrifter til den sunne linje, samt flge min vei i livet. Jeg har troen p at god helse og en sunn livsstl er nkkelen til et lykkelig liv og en glad kropp. Legg gjerne igjen noen ord om du lurer p noe, nsker dele noen tanker, er interessert i kost og treningshjelp eller bare vil si hei :) Kontakt: kristine@helseglede.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no