hits
www.dedication.blogg.no

Kristine Aure

Dedikasjon til trening, mat og livsglede

COOKIE DOUGH BLONDIE

  • 18.03.2018, 18:47


Riktig god sndag go'inger  ♥ I dag har jeg en fantastisk godsak dele med dere. Denne cookie dough blondie kaken er jeg helt sikker p at vil falle i smak. Den er s god! Blondie, som rett og slett er en hvit brownies, og cookie dough, er i hvert fall noe jeg elsker! Kombinasjonen av en kladdete og seig blondie med sjokoladebiter, gav virkelig mersmak. Kaken forsvant p en - to -tre!

SONY DSC

Cookie dough blondie

1 boks hvite bnner eller kikerter, ca 250 g
3 ss smeltet smr
3 ss fibersirup
1 egg
2 ss eplemos, kan slyes
1 ts bakepulver
1 ts vaniljepulver
6 drper stevia vanilja
2 ss sukrin gold
4 ss havremel
1/3 ts salt
Hakket sjokolade, ca 50 g 

Skyll bnnene godt under kaldt vann. Mos dem s med en stavmikser.
Rr inn egg, smr, eplemos og stevia.
Rr s inn det trre.
Hell deigen i en form. Str over hakket sjokolade og trykk sjokoladebitene godt ned i formen. 
Stek p 175 grader i 25 -30 minutter. 
Avkjl i formen. 

SONY DSC

Det er viktig at kaken ikke blir for godt stekt. Den skal vre seig innvendig. La cookie dough blondie kaken avkjles i formen i minimum 30 minutter fr du skjrer i den. Sett den gjerne kaldt en time. Da blir kaken mer fudgey, samtidig som den blir fastere og det blir lettere skjre den i biter. 

SONY DSC

Hvis du ikke fr lyst p et kakestykke n, s vet ikke jeg! 

SONY DSC

Ta deg en velfortjent pause og nyt et deilig kakestykke eller tre. For det skal godt gjres bare ta en bit av denne! Hper du lar deg friste :razz: Ha en fortsatt nydelig sndagskveld!


Kristine  ♥

annie

18.03.2018 kl. 19:31
mumsss!! takk for oppskrift! hva er forskjellen p hvite og feks kidney bnner? og hvite og andre typer bnner? ikke vant med hvite bnner.. har de typ samme nringsinnhold som andre bnner, kidneybnner, sorte osv? klem !!

Kristine

19.03.2018 kl. 18:50
annie:
Bnner har relativt likt nringsinnhold men de har forskjellig smak og konsistens. Hvite bnner er mildere p smak enn kidney bnner :)

Pernille

18.03.2018 kl. 20:01
Nam!!!

Kristine

19.03.2018 kl. 18:47
Pernille:
Ja, gjett om :D

Maiken Johnsen

18.03.2018 kl. 20:15
takk for oppskriften! dette hrtes veldig godt ut! :D

Kristine

19.03.2018 kl. 18:47
Maiken:
Hper du prver den :)

Signe

19.03.2018 kl. 12:47
Den str i ovnen n. Deigen smakte drit godt!!!

Kristine

19.03.2018 kl. 18:47
Signe:
, da har du noe glede deg til. Hper det falt i smak :)

Pia

21.03.2018 kl. 14:20
Denne s skikkelig god ut :) Hvor stor form bruker du?

Kristine

21.03.2018 kl. 16:00
Pia:
Jeg brukte en 18 x 18 form :)

Vilde

23.03.2018 kl. 13:10
Nam! Forslag til hva jeg kan bruke dersom jeg ikke har fibersirup?

Kristine

23.03.2018 kl. 15:59
Vilde:
Andre sirup typer funger nok supert. Eventuelt honning :)

Ida

20.04.2018 kl. 16:48
Dette hrtes veldig godt ut! Om den legges i kjleskap lengre enn en time (typ, lager p formiddagen spiser p kvelden) pvirker det konsistensen?

Kristine

22.04.2018 kl. 09:51
Ida:
Konsistensen blir bedre jo lenger den str, s aller best er den om den fr st natten over :)
Kristine

Hei og velkommen til Dedication. Jeg er en livsglad personlig trener og kostholdsveileder. Her p min blogg vil du f sm tips, rd og oppskrifter til den sunne linje, samt flge min vei i livet. Jeg har troen p at god helse og en sunn livsstl er nkkelen til et lykkelig liv og en glad kropp. Legg gjerne igjen noen ord om du lurer p noe, nsker dele noen tanker, er interessert i kost og treningshjelp eller bare vil si hei :) Kontakt: kristine@helseglede.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no