hits
www.dedication.blogg.no

Kristine Aure

Dedikasjon til trening, mat og livsglede

PÅSKEFROKOST - SETT FARGE PÅ EGGENE

  • 22.03.2018, 15:39


Nå er påsken rett rundt hjørnet. Da hører påskefrokost med. Lange, late morgener med en god frokost er noe av det beste jeg vet i ferier og høytider, derfor har jeg samlet mine tips til påskefrokosten her. Jeg pleier å farger de kokte eggene til påskefrokosten . Det er godt mulig jeg er barnslig når det kommer til mat, men jeg synes det er så moro å farge eggene. Også blir de jo så fine! Det er mange måter å fargene eggene dine på. Du kan gjøre det enkelt ved å bruke konditorfarge eller du kan farge eggene ved hjelp av andre matvarer.
⋄ Ønsker du grønne egg, får du dette ved å koke dem i spinatvann
⋄ Gule egg lager du ved å koke eggene i vann med gurkemeie
⋄ Røde egg får du ved å koke vannet sammen med rødbeter i biter 
⋄ Blåaktige egg får du når du koker eggene med rødkål i skiverNår man har ekstra god tid i påsken til påskefrokoster, smaker det godt med hjemmelaget brød eller rundtstykker og godt pålegg. 
Hvis du vil ha en enkel oppskrift er enkle scones raske, saftige og gode. Polarbrød er en favoritt i min familie, både hos liten og stor. Jeg har også delt en proteinrik polarbrød -oppskriftNystekte rundstykker er alltid godt. Spelt- og havrerundstykker, er luftige og gode. Disse enkle havrerundstykkene er min store favoritt. De lager du på en - to - tre. Grovt speltbrød er også populært og holder seg saftig i flere dager. 

Du kan også gjøre det enkelt å ved kjøpe ferdig lagde rundstykker. Det finnes mange gode alternativer i butikkene. Sett frem godt pålegg på bordet og tenn noen stearinlys. Det er så hyggelig å stelle i stand en deilig påskefrokost for de en er glad i! Gjør gjerne ekstra stas av frokosten ved å sett farge på eggene som forklart over. Da kan du også skrive hyggelige beskjeder på eggene eller tegne smilefjes :grin: Det blir garantert satt pris på! 


Kristine ♥

Tonje

22.03.2018 kl. 15:52
Så morsomme tips til påskefrokosten :)

Kristine

23.03.2018 kl. 16:00
Tonje:
Hyggelig å gjøre litt ekstra stas på frokosten :)

Ligaya

22.03.2018 kl. 15:56
Takk for gode tips:)

Kristine

23.03.2018 kl. 16:00
Ligaya:
Bare hyggelig du :)

Wenke

22.03.2018 kl. 16:27
Så søte egg =)

Kristine

23.03.2018 kl. 16:00
Wenke:
Hihi :)

23.03.2018 kl. 18:39
Hvilken oppskrift liker du best?

Kristine

24.03.2018 kl. 15:18
Anonym:
Vanskelig å si. Jeg er glad i alle disse oppskriftene :)

Aina

24.03.2018 kl. 15:08
Trodde man også kunne bruke konditorfarge i vannet? :) Har ikkje prøvd det, men bare kunne liksom tenkt meg det da

Kristine

24.03.2018 kl. 15:15
Aina:
Jeg tror det blir sløsing med konditorfarge. Da ville jeg heller malt eggene med konditorfarge. Men godt mulig det fungerer bra :)
Kristine

Hei og velkommen til Dedication. Jeg er en livsglad personlig trener og kostholdsveileder. Her på min blogg vil du få små tips, råd og oppskrifter til den sunne linje, samt følge min vei i livet. Jeg har troen på at god helse og en sunn livsstl er nøkkelen til et lykkelig liv og en glad kropp. Legg gjerne igjen noen ord om du lurer på noe, ønsker å dele noen tanker, er interessert i kost og treningshjelp eller bare vil si hei :) Kontakt: kristine@helseglede.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no