hits
www.dedication.blogg.no

Kristine Aure

Dedikasjon til trening, mat og livsglede

MIN FAVORITT TACO

  • 09.05.2018, 15:48


Alle som følger meg på sosiale medier, vet at jeg elsker taco. Jeg tørr påstå at jeg er en ordentlig tacoentusiast! Ja, jeg spiser taco i hvert fall fire ganger i løpet av uken, ofte mye mer! Grunnen til at jeg liker taco så godt er naturligvis fordi jeg synes det smaker helt fantastisk. Men det som gjør at taco er en favoritt hos meg, er at det i tillegg er raskt, det er sunt, det er mettende og det passer også bra oppvarmet eller som rester.

Jeg prøver ofte ut forskjellige tacooppskrifter. Ettersom jeg spiser taco så ofte, må jeg variere litt. Det er en oppskrift jeg alltid vender tilbake til, og det er denne. Min favoritt taco, hvor jeg steker karbonadedeig med bønner, tacokrydder og rødløk. Den kombinasjonen synes jeg er uslåelig.

Min favoritt taco
Til 2 -3 personer

1 pakke karbonadedeig
1 rødløk
1 boks røde bønner
2 ss hjemmelaget tacokrydder, eller 1 pakke ferdigkjøpt tacokrydder
2 ss tomatpure
0,3 dl vann

Del rødløken i biter og ha den i en panne sammen med karbonadedeig. Stek i 3 -4 minutter til løken blir blank og karbonadedeigen begynner å bli stekt. Tilsett tacokrydder, tomatpure og vann. Rør godt og kok opp. Ha så i røde bønner.
La det hele putre 2 -3 minutter. 

Server med tortillalefser, salat, paprika, tomat, maiskorn, kesam, revet Jarlsbergost, jalapenos og hot tacosaus. Mmmm....Da har du min favoritt taco! I mine øyne blir det ikke stort bedre enn det. Har du en favoritt taco oppskrift?

 

Kristine ♥

Martine

09.05.2018 kl. 17:15
Elsker taco sjæl :-)

Kristine

10.05.2018 kl. 10:26
Martine:
Kan jo ikke bli lei taco! Hihi :)

Kristin

09.05.2018 kl. 18:53
Taco er det beste som finnes synes jeg =)

Kristine

10.05.2018 kl. 10:26
Kristin:
Da er vi helt enige der! :)
Kristine

Hei og velkommen til Dedication. Jeg er en livsglad personlig trener og kostholdsveileder. Her på min blogg vil du få små tips, råd og oppskrifter til den sunne linje, samt følge min vei i livet. Jeg har troen på at god helse og en sunn livsstl er nøkkelen til et lykkelig liv og en glad kropp. Legg gjerne igjen noen ord om du lurer på noe, ønsker å dele noen tanker, er interessert i kost og treningshjelp eller bare vil si hei :) Kontakt: kristine@helseglede.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no