hits
www.dedication.blogg.no

Kristine Aure

Dedikasjon til trening, mat og livsglede

DAGER SOM DETTE

  • 16.05.2018, 15:51


Dager som dette, dere. Det er det jeg lever for!

Jeg får ikke sakt med ord hvor mye jeg setter pris på det nydelige været vi har for tiden. Gårsdagen var helt magisk med 28 grader og strålende sol. Dette er, i mine øyne, Norge på sitt beste. Dagen i dag er også ganske så perfekt. 26 grader og for det meste fantastisk solskinn. Selvfølgelig kom det en stor sky akkurat når jeg tok disse bildene, så det ser litt grått ut. 2 minutter senere derimot, var solen på plass igjen, men da var jeg alt for opptatt av å spise sushi!

For tiden jobber jeg for harde livet med bacheloroppgaven min og er ikke så mye ute i solen. For å få med meg noen solstråler, bestemte jeg meg for å ta en liten piknik på stranden med sushi, vannmelon, appelsin, proteinbarer og Nocco.

Dette tok meg under fem minutter! Jeg pakket et stort teppe i sekken, tok med meg en duk, skar opp frukten og proteinbaren i biter, og gikk innom sushiresturantet på vei til stranden. Piknik trenger ikke være fancy selv om det ser fancy ut. Også smaker jo maten så mye bedre ute!

Jeg satt her over en time. Koste meg med maten og lyden fra bølgene. Dager som dette altså! Det er terapi for sjelen og gjør meg rett og slett intenst glad. 

Nå skal jeg komme meg på jobb. Senere i kveld blir et par glass vin med gode venner. For en onsdag!  
Håper du nyter solen, varmen og go'stemningen :grin: Ha en herlig dag videre! 

 

Kristine ♥

Maiken

16.05.2018 kl. 16:42
Det så digg ut. Nyt masse :-)

Kristine

17.05.2018 kl. 09:21
Maiken:
Så deilig å nyte solstrålene :)

Hanna P.

16.05.2018 kl. 18:17
Du staler for tiden Kristine. Håper du niter soldagene =)

Kristine

17.05.2018 kl. 09:21
Hanna P.:
Å, tusen takk Hanna :) Ha en fin feiring :)

M

16.05.2018 kl. 20:34
Er dette tatt med selvutløser? :-)

Kristine

17.05.2018 kl. 09:20
M:
Hihi... Nei. Jeg hadde med en kompis :)
Kristine

Hei og velkommen til Dedication. Jeg er en livsglad personlig trener og kostholdsveileder. Her på min blogg vil du få små tips, råd og oppskrifter til den sunne linje, samt følge min vei i livet. Jeg har troen på at god helse og en sunn livsstl er nøkkelen til et lykkelig liv og en glad kropp. Legg gjerne igjen noen ord om du lurer på noe, ønsker å dele noen tanker, er interessert i kost og treningshjelp eller bare vil si hei :) Kontakt: kristine@helseglede.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no