SNICKERSRULLEKAKE

                                                                                                                                                                                                     Inneholder add-linker

Det har vært litt still fra meg de siste dagene. Rett og slett fordi det ikke har vært mye å si eller skrive. Jeg har tatt det rolige hyttelivet i med storm og stort sett ikke gjort annet enn å kose meg foran peisen. I dag kom jeg hjem igjen og det første jeg gjorde, var å gå inn på kjøkkenet og bake. 

Altså, den kaken her, snickersrullekake, ble magisk. Fy søren den var god! En ordentlig saftig og god rullekake med smak av sjokolade, fylt med en kremet peanøttkrem, og toppet med karamellsaus knasende peanøtter.  Kan det bli bedre?

Snickersrullekake

Rullekake
3 egg
30 g kakaopulver
40 g havremel, eller annet mel
3 ss sukringold
1/2 ts bakepulver
1/3 ts salt
0,2 dl melk, eventuelt vann

Visp egg og sukringold til eggedosis.
Tilsett så resten av ingrediensene. Rør dem inn med en slikkepott.
 Ha røren utover et bakepapri. Smør det utover.
Stek på 175 grader i 10 -12 minutter.
Når kaken er ferdig, tar du den av bakepapiret og ruller kaken sammen. Legg over et kjøkkenhåndkle og la kaken avkjøles.

Fyll 
200 g gresk youghurt
3 ss peanøttmsmør
1 ss peanøttmel, eventuelt annet mel som hvetemel eller havremel
1/3 ts salt
2 ss karamellsirup, eventuelt fibersirupgold
2 ss sukringold

Bland sammen alle ingrediensene. Smør utover rullen.
Rull sammen.
Server.

På toppen har jeg brukt smeltet karamell sjokolade, karamellsirup og hakkede peanøtter.

Lager du snickersrullekake er det en kake du sent vil glemme. Jeg får vann i munnen bare av å se på bildene igjen nå. Det er ikke mange timer siden den kom ut av ovnen, men jeg tror ikke den varer så mange timer til. Denne blir fort spist opp! Håper du lar deg friste. 

Kristine ♥

10 kommentarer

Siste innlegg