www.dedication.blogg.no

Kristine Aure

Dedikasjon til trening, mat og livsglede

GOD MORGEN

  • 28.02.2015, 07:23



Riktig god og tidlig lrdagsmorgen dere!
Jeg sitter her med kaffekoppen min og titter gjennom instagram mens jeg forsker vkne.
Hvert yeblikk gr turen til Larvik. Jeg skal nemlig p Kostholdskonferansen 2015 hvor det blir foredrag fra Annika Dahlqvist, Tone Glestad, Erik Hexenberg, Niels Christian Geelmuyden, Kenn Hallstensen og Sofie Hexenberg. Deretter skal vi ut spise lekre Becks Brasserie.
Jeg gleder meg! Dette blir en innholdsrik og spennende dag.


Ha en herlig lrdag:grin:

Kristine

OSTEKAKE I GLASS

  • 27.02.2015, 15:17



Frister det med noe godt denne fredagskvelden?
Hva med en sunn og kjempe god ostekake servert i glass?


Om du er glad i ostekake, som meg, vil denne virkelig falle i smak!
Ostekake i glass tar knappe fem minutter lage, det er kjempe enkelt og ikke minst veldig godt.
Prv selv!



Ostekake i glass
Til 4 glass

Bunn
30 g havregryn
15 g mandler eller andre ntter
10 g mandelmel
1 ss sukringold

Ostemasse
200 g philadephia, lett eller vanlig
1 ss sukrinmelis
1/2 ts vaniljepulver
1 eggehvite

Topping
Br etter eget nske, ca 150 g
jeg brukte frosne bringebr og blbr som fikk tine i 10 minutter


Start med bunnen.
Hakk nttene grovt. Ha alle ingrediensene i en panne og stek p hy varme et par minutter slik at sukrinen smelter og havregrynene blir spr.
Kjr s alt med en stavmikser s det blir mel. Dette er ikke ndvendig. Vil du ha grovere biter, lar du blandingen vre som den er.
Fordel i 4 glass.

Lag s ostemassen.
Stivpisk eggehvitene.
Bland sammen kremost, vaniljepulver og sukrinmelis. Vend s inn eggehviten.
Fordel over bunnen.

Legg tilslutt over noen br.
Server og nyt.


Hper det faller i smak.
Ha en fantastisk helg alle sammen:grin:Det er fredag!


Kristine

THURSDAY ESSENTIALS

  • 26.02.2015, 15:44



Mine ndvendigheter for dagen:
- Chanel
Alts, denne er stort sett med meg overalt hver dag. Kjrlighet ved frste blikk.
- Nike sko
Nye, oransje og freshe. Jeg skal ut p en power walk!
- Nokia Lumia 930
Den beste mobilen jeg har hatt noen sinne.
- Blomster
Jeg elsker blomster. De gjr dagen friskere og gladere.
- Armbnd fra Joan Rivers
Vintage, funnet i London. Mitt favoritt smykke for tiden.

Ha en strlende torsdag dere:grin:

Kristine

BAKTE SJOKOLADEKULER

  • 25.02.2015, 18:26


Jeg ble plutselig veldig sjokoladesugen.
Etter ha tittet i kjkkenskapet uten finne noe fristende endte jeg med g i bakeskuffen. Resultatet ble disse bakte sjokoladekulene. 
Kjempe gode, saftige og myke. Ekstra pluss for at de bare tar noen f minutter lage.
Sunt, raskt og godt :grin: 




Bakte sjokoladekuler

4 ss sjokoladeprotein
1 ss mandelmel
2 ss kakao
1 ss sukringold
2 ss kokosolje eller smr
1 egg
ts salt
ts vaniljepulver

Bland sammen alle ingrediensene. Tilsett eventuelt litt melk eller vann og massen blir for tykk.
Ta kaldt vann p hendene dine og form kuler.
Stek p 180 grader i 8  -10 minutter.


S enkelt og s godt!
Perfekt kos til denne lillelrdagen. Nyt kvelden :grin: 


Kristine 

TIGHTS TIPS

  • 25.02.2015, 12:34


Hei dere og riktig god onsdag:grin:
Hva pleier du trene i?
Selv er jeg ikke s nye p overdeler. Underdelen derimot, den er viktig! Ofte gr jeg i en stor t-skjorte stjlet av kjresten og en tights.Tights er desidert det treningsplagget jeg legger mest penger i. En god tights er et must for meg! Den skal sitte bra, vre komfortabel og gjerne se fresh ut. Akkurat det gjr de tightsene jeg tipser dere om i dag.


I dag og imorgen har nemlig X-life -33 % p Anti-shake Shape Aine Tights her.
Det vil si at du n fr den til 499,- og ikke 749,- som er ordinrprisen.
Shape Aine finnes i lys rosa, pastell grnn oglilla.


X-life har ogs ftt inn2XU Mid Rise Compression Tights i freshe farger her.
Den finnes i to forskjellige svarte farger, bl, magneta og lilla.
Jeg digger 2XU tightsene og har selv to stykker. Med hyt liv og kule farger tror jeg dette blir rets tights!


Kristine

GRESK

  • 24.02.2015, 15:49


God tirsdag dere!
I dag slo jeg til med en lekker gresk middag. Kjempe godt:grin:
Jeg foretrekker at middagen er raskt unnagjort i hverdagen. Helst skal den vre sunn, god og lettlaget. Akkurat det var denne middagen.
Greske kjttboller medtzatziki, salat og pitabrd.



GRESK MIDDAG


Greske kjttboller
1 pakke karbonadedeig, 400 g
1 egg
1 hvitlksfedd
1 ts oregano
1 ts timian
1 ts salt
1/2 ts pepper
1/2 ts chili

Finhakk hvitlken. Bland sammen alle ingrediensene.
Form sm baller som du steker i en stekepanne p middels varme i 2 -3 minutter p hver side.


Tzatziki
1 boks kesam
1 agurk
3 hvitlksfedd
1/2 ts salt
1/2 ts pepper

Riv agurken og press ut s mye vann du klarer.
Finhakk hvitlken.
Bland s sammen alle ingrediensene. La st i minimum 10 minutter fr servering.


Stek pitabrd etter anvisning p pakken.
I mellomtiden lager du salat av nskede ingredienser.
Jeg brukte spinat, ruccola, cherrytomater, rdlk og avokado.
Server.


En super middag p under 15 minutter som vil falle i smak hos bde liten og stor.
God gresk middag!


Kristine

KOLOGISK GRNT

  • 23.02.2015, 16:18


Det siste halve ret har jeg spist mer kologisk.
Jeg er ikke fanatisk p noen mte, men forsker alltid velge kologisk om muligheten er der. Spesielt nr det kommer til frukt og grnnsaker. 

I begynnelsen synes jeg det var et styr. Det er ikke mye kologisk grnt finne i butikkene her jeg bor. Butikkene har potet, agurk og eple. Utvalget er rett og slett ikke bra. Jeg vil ha avokado, tomta, druer, br og sopp! Dermed bestemte jeg meg for opprette et abonoment hos Solgaard Levert og jeg har vrt kjempe fornyd siden! 
Hver uke lever de to kasser p dren min, en med frukt og en med grnnsaker. Pakkene er variert, endrer med rstiden og frukt og grnnsakene er alltid ferske og smakfulle.
Dette er ikke et sponset innlegg, jeg betaler full pris for leveransen og Solgard aner ikke at jeg skriver dette innlegget.

 
Hvorfor velge kologisk, tenker du kanskje?

Du unngr syntetiske sprytemidler.
kologisk mat er mest mulig naturlig produkter. 90 % av de sprytemidlene og tilsetningsstoffene som finnes i vanlig mat, er forbud i kologisk mat. Disse sprytemidlene skal drepe insekter, skadedyr og ugress. Om sprytemidlene dreper levende vesener, er det naturlig tenke at disse ogs vil skade mennesket.
Det jeg er mest bekymret over er cocktaileffekten. Det er lite dokumentert hvilke reaksjon kroppen vr fr ved inntak av mange av disse sprytemidlene. Jeg foretrekker derfor forske holde meg unna.

kologisk mat inneholder flere nringstoffer.
De kologiske fruktene og grnnsakene er ikke sprytet med midler som gjr at de vokser raskere, men fr vokse og gro i deres naturlige tilstand. Dermed fr ogs vitaminer, mineraler og antioksidanter tid til utvikles.

kologisk mat er bedre for dyrene.
Under den kologiske dyreproduksjonen er undvendige medisiner og kraftfr forbudt. Dyrene har rett til bevege seg fritt, de spiser kologisk fr og de fr ha sin naturlige vekstkurve. Det er alts langt bedre forhold for dyrene.

Ved spise kologisk slipper du f i deg rester av antibiotika.
Dette henger sammen med punktet over om dyreforhold. Normalt fr dyrene kraftfr tilsatt antibiotika. Dette er for forhindre sykdommer. Vi vet alle at antibiotika kun skal brukes nr vi virkelig trenger det, slik at vi ikke blir resistente og medisinen da ikke virker den dagen vi virkelig trenger det.

kologisk mat smaker bedre.
Ettersom matvarene ikke er presset med hurtigvekst utvikler de mer smak.

kologisk mat er bedre for kosystemet.
kologisk mat handler ikke bare om ta vare p seg selv, det handler ogs om ta vare p miljet. Produksjonen skal foreg p naturens egne premisser og skal gi minst mulig belastning p naturen og miljet.


Jeg tenker p kologisk som et lite skritt mot best mulig helse og utvikling, bde for meg selv, dyrene og naturen :grin: 

Kristine 

FAVORITTEN FOR TIDEN

  • 22.02.2015, 12:19



Jeg er egentlig ikke en smoothiefan, men etter at jeg fikk Super Vitality Protein med blbrsmak, har jeg ftt helt dilla p smoothie.
Spesielt denne deilige blbr- ogjordbrsmoothien, full av masse god nring. Det er favoritten for tiden.

Super Vitality Protein er et proteinpulver som ikke inneholder unaturlige stningsmidler som aspartam eller sukralose, men er stet med stevia. Pulveret inneholder bde casein og whey, alts bde langsomme og raske proteinkilder, samt at det er tilsatt blbrpulver fylt med antioksidanter.
Produktet finnes ogs i smaken Raspberry & Acai som er tilsatt supermaten acai samt CLA og L-Karnitin som kan hjelpe fettforbrenningen.



Blbr- og jordbrsmoothie

2 dl kokosmelk, eventuelt vanlig melk
30 g Super Vitality Protein
1/2 avokado*
150 g frosene jordbr
100 g frosne blbr
1/2 ts vaniljepulver, eventuelt vaniljesukker
1 ss sitronsaft, kan slyfes

Ha alle ingrediensene i en blender og kjr til en jevn smoothie.
Eventuelt kan du ogs bruke en stavmikser.
Topp gjerne med noen frosne br og kakaonibs.


*Avokadoen kan slyfes, men jeg vil anbefale deg prve avokado i smoothie om du ikke har gjort det.
Den gir en kremet og fyldig konsistanes, samt at avokado inneholder sunne fettsyrer som ker metthetsflelsen.


Stor sunnere eller stort bedre blir det ikke. Denne er rett og slett knallgod!
N skal jeg legge meg ned p sofaen med en smoothie og lese en god bok.
Ha en herlig sndag :grin:


Kristine

GOD HELG

  • 21.02.2015, 12:25


Jeg og Spera titter bare innom for nske dere en riktig s god helg.
Og for de av dere som begynner vinterferie - kos dere!
Jeg er fortsatt i rehabiliteringsfasen, s det blir en svrt rolig helg p meg.
Solen skinner s flott i dag, det gjr meg glad og gir ekstra energi :grin:Jeg er sikker p at jeg er tipp topp i lpet av et par dager. Som jeg gleder meg til komme i gang med treningen igjen. Det kommer til bli fantastisk!
Nyt lrdagen.


Kristine

DAGENS GLADE

  • 19.02.2015, 15:57


Hei dere :grin:
Hper de av dere som nyter vinterferien, koser dere til det fulle. Er du ikke s heldig at du har ferie, hper jeg du nyter dagene likevel. Det er mildere i luften og det fles som vi gr mot vr. Det er deilig!
Jeg har dessverre ftt litt komplikasjoner etter sykehusoppholdet forrige uke og blitt drligere. Shit happens! N gr dagene utrolig sakte og jeg gleder meg til vre ved mine fulle fem igjen. Snart! Jeg krysser fingrene.

Dagens glade var denne pakken fra iHerb. Som jeg elsker iHerb pakker!
- Questbar Smores
Jeg tror dette er en av favoritt questbarene mine!
- Bee pollen
Ste sm superbiter fulle av energi og nring. Jeg bruker bee pollen over grt, i smoothies, kesamblandinger, yoghurt og lignende.
- Coconut chips
Kjempe gode kokoschips med sjokoladesmak.
- Hemp fr
Sunne sm fr med hyt omega3 innhold. Disse bruker jeg ogs over grt, kesamblandinger, yoghurt og lignende.

Bruk gjerne koden min OKE701 om du handler p iHerb. Da fr bde du og jeg rabatter.


Ha en fortsatt fin dag :grin:Vinterferie eller ei.

Kristine

PANNEKAKER

  • 17.02.2015, 15:30


Dere har kanskje ftt med dere at det er den internasjonale annekakedagen?
Det m naturligvis feires med pannekaker :grin:
Pannekaker er bde godt, enkelt og sunt. Jeg kunne spist dem hver dag! Og det gjr jeg omtrent. Pannekaker ligger p min tallerken fire -fem ganger i uken. Jeg synes det er s godt!

Her er noen av mine favorittpannekakeoppskrifter.
Hper du finner noe som faller i smak.


Vaniljepannekaker med eplesyltety


Tynne havrepannekaker med gojisyltety



Super enkle bananpannekaker



Favoritt vaniljeproteinpannekaker



Tykke ovnsbakte pannekaker



Gulrotkakepannekaker



Saftige proteinpannekaker



Tynne pannekaker med blbrsyltety



De beste proteinpannekakeneuten proteinpulver



Sjokoladepannekaker



Finn din favorittoppskrift og spis pannekaker!
God tirsdag dere.

Kristine

MAT P FLYTT'RN

  • 16.02.2015, 14:03


Jeg er midt i flyttekaos med esker og vasking. Da er ikke muligheten for lage mat stor. Dermed blir det veldig enkelt.
N er det tid for fylle penergi med kokosvann, Bench Pressed Oats, plommer og fr.
Bench Pressed Oats er en instant havregrt ala rett i koppen med havregryn, smak og proteinpulver. Du tilsetter bare varmt vann og venter ett minutt, s er den klar. Et supert alternativ nr man ikke fr laget mat eller vil ha noe kjapt. Jeg har for tiden en bokslignende i vesken for ndsituasjoner hvor jeg blir sulten p farten.

Hper du har en god mandag :grin:
Dette blir en bra uke!

Kristine

X-LIFE DAGENE

  • 15.02.2015, 12:35



Mens jeg er midt i pakking, kaos og flytting, tenkte jeg gi dere et lite tips.
Akkurat n er det X-life dagene.
Du fr 25 % rabatt p et valgfritt produkt her hos X-life n og frem til 18 februar.


For eksempel Anti Shape Lynne 7/8 Tights med kult design og som lfter rumpen, kjempe kule 2xu Elite Compression Tights med gulldetaljer,
favoritt proteinbarene fra 2good i smaken peantt og sjokolade, det bestselgende proteinpulveret Troponin, eller et hav av andre treningsklr, kosttilskudd og treningsutstyr her.


N fr jeg fortsette med pakkingen.
Ha en riktig god sndag:grin:

Kristine

BOLLER P TO MTER

  • 13.02.2015, 16:41



Da er jeg kommet meg godt hjem :grin:
Formen er ikke akkurat p topp, men jeg blir gal av ikke gjre noe. Nr man stort sett har ligget i en sykeseng i tre dager, kribler det i kroppen etter bruke litt energi. Dermed ble det en bakerunde. Igjen. Baking gjr meg alltid glad!

Det er fastelavn p sndag.
Fastelavn betyr "kvelden fr fasten" og er tradisjonelt dagen som pner den kristne fasten. Ikke at jeg faster, men boller feirer jeg med!
Boller kan lages p mange mter.
I dag har jeg laget boller p to mter.
En originalversjon med oppskriften til mamma - fantastisk gode boller, og en sukkerfri, proteinrik og melkefri versjon.


Her er de originale bollene til venste og de proteinrike og sukkerfrie bollene til hyre.
Begge oppskriftene er veldig luftige, saftige og gode.



Mammas fastelavensboller
Ca 25 stykker

Boller
5 dl melk
175 g smr
50 g gjr, eller en pose trrgjr
150 g sukker
1 ts kardemomme
Ca 900 g hvetemel
Ca 200 g rosiner

Varm opp melk og smr til smret har smeltet.
Avkjl blandingen til den er blitt cirka 37 grader. Dette kjenner du ved stikke lillefingeren din ned i vsken. Rr s inn gjren.
Bland samen sukker, kardemomme og hvetemel. Tilsett vsken og elt til en smidig deig.
Rr tilslutt inn rosiner.
La deigen heve i minimum 1 time.
Del opp deigen i 25 emner og trill boller. Sett p en bakplate.
Etterhev i 45 minutter.
Stek p 225 grader i 12 minutter.
Avkjl fr du har p fyll.

Fyll
3 dl kremflte
1 ss sukker
Jordbrsyltety

Pisk kremflten med sukker.
Del bollene i to. Ha p jordbrsyltety og pisket krem.
Server og nyt!



Proteinrikefastelavnsboller
5 stykker

Boller
1 eggehvite
2egg
1,5 dl kokosmelk, eller kesam
30 g smeltet smr, kan slyfes
50 g mandelmel
30 g fiberfin
20 g kokosmel
2,5 ss sukringold
1ts bakepulver
1,5 ts kardemomme
1/2 ts salt

Pisk egg lett med kokosmelk og smeltet smr.
Bland inn trrvarene.
Stivpiske eggehviten og vend inn i rren.
Lag 5 klatter p en bakplate.
Stek p 200 grader i 15 -20 minutter.

Fyll
1 boks kokosmelk
1eggehvite
1 ts sukrin+
Sukkerfritt jordbrsyltety

Sett kokosmelken i kjleskapet.
Bland det verste tykke laget av kokosmelken med sukrin. Pisk eggehviten stiv og bland med kokoskremen.
Skjr bollene i to. Fordel jordbrsyltety og kokoskrem p bollene.
Server og nyt!


Jeg skal ikke lyve.
Selv om de proteinrike bollene er veldig gode, er de originale bollene er best!
Jegerogs av den tro at noe usunt i ny og ne, bare er sunt. Alt handler om en balansegang. Har du lyst p en ekte fastelavnsbolle - ta deg en:mrgreen:


Vil du lage fastelavnens semler ala svenskene med marsipanmasse, finner du oppskriften her.
Nydelige vaniljeboller har jeg lagt ut oppskriften p her.
Og her finner du oppskriften p deilige bokhveteboller.


Hper du finner noe som smaker.
God helg!

Kristine

TV KVELD

  • 09.02.2015, 18:57



Da er jeg godt plantet i sofaen.
Resten av dagen bestr av TV-kveld med godt selskap.
Vi skal til pne en god flaske vin, knaske p litt godis og ProteinBites mens vi ser p Puls.


Disse ProteinBites'ene er veldig gode. Jeg liker spesielt godt smakene peri peri og sour cream & onion.
ProteinBites er sm spr chipsbiter. En pose p 40 gram inneholder kun 146 kalorier og 20 gram protein. Supert som hverdagssnacks!


Ellers s skal jeg innrmme at jeg sitter her sm gruer meg til kveldens episode.
Det jeg er mest redd for er at jeg ikke fr frem det jeg vil si. Enten ved at filmklippingen er feil eller ved at jeg har forklart meg drlig. Ofte om du sier en setning, kan jeg tolke denne helt annerledes enn hva du egentlig mener. Dette er fordi vi alle har individuelle tanker og fordi du ofte harflere tanker rundt setningen enn hva du sier hyt. En setning kan bety noe helt annet for den som sier den, enn den som hrer p.
Jeg hper virkelig at jeg fr frem budskapet!
Om du ser p, m du gjerne legge igjen noen ord om hva du synes.
Ha en god riktig s god kveld :grin:og en herlig uke!


Kristine

JEG MED I NRK PULS

  • 08.02.2015, 19:13



Jeg begynte filme med NRK puls i desember. Filmingen ble avsluttet for noen uker siden med aking og latter.
I morgen kommer endelig episoden. Det handler om barn som har sykeforeldre og hvordan det har satt sine spor hos meg.
Programmet sendes i morgen klokken 20.25 p NRK.
Jeg har ikke sett klippene enda og er bde spent og nervs. Faktisk mer nervs! Jeg kommer nok til sitte plantet foran skjermen i morgen kveld med store yne.


Ha en god sndagskveld  :grin: 

Kristine

SNART MORSDAG - KAKE

  • 06.02.2015, 16:19


Morsdag er rett rundt hjrnet, nrmere bestemt n p sndag.
Det er knappe fire mneder siden mamma gikk bort. Hadde mamma vrt i livet den dag i dag, skulle jeg absolutt gjort stort stas p henne i helgen. Jeg har alltid vrt flink til vise at jeg bryr meg om mamma, som si 'jeg er glad i deg', gi henne en klem eller komme p besk en dag og overraske med middag. Morsdag gjorde jeg litt ekstra.
Den strste gleden man kan ha, er gjre andre glad :grin:Jeg elsker kunne glede mennesker jeg bryr meg om!
En av favorittkakene til mamma var denne peanttiskaken som jeg laget for frste gang for snart to r siden. Den har jeg laget gjentatte ganger siden.
Hva med skjemme bort mammaen din med denne supergode kaken p sndag?



Peanttiskake
Dette blir en stor kake.
Jeg brukte en avlang form 25 *35 cm, bruker du en rund form kan du halvere oppskriften.

Bunn
300 g peanttsmr
150 g peantter
2 egg
3 ss yaconsirup, eventuelt honning eller sukrin

Ismasse
1 boks flte, 3 dl
2 pakker philadelphia, 400 g
3 egg
4 ss sukrin
1/3 ts kologisk vaniljepulver, eventuelt vaniljesukker

Topping
90g mrk sjokolade
0,5 dl flte
Peantter

Start med bunnen.
Bland sammen peanttsmr, egg og yacon sirup (eller stning). Ha i peantter og hell massen i en form.
Stek p 200 grader i 12 minutter.
Avkjl.

Mens bunnen avkjles lager du ismassen.
Skill eggeplommene fra eggehvitene.
Pisk flten stiv.
Bland philadelphia med eggeplommer og vaniljepulver. Bland s ostemassen inn i flten.
Stivpisk eggehvitene med sukrin og vend de inn i oste- og fltemassen.
Hell blandingen over bunnen og sett i fryseren.

Smelt sjokoladen til toppingen sammen med flten. Jeg brukte mikroen, med du kan ogs bruke en kjele. Kok opp flyten og ha i sjokolade. Rr rundt til sjokoladen er smeltet.
Hell blandingen over ismassen og str over peantter.
Sett iskaken i fryseren i minimum 4 timer.
Kaken kan oppbevares en ukes tid i fryseren, men husk at den m tine 10 -15 minutter p kjkkenbenken om den har sttt lenge i fryseren.


Uansett hva du gjr p morsdagen, vis at du bryr deg. En dag er det plutselig for sent!
Ta vare p viktige mennesker i livet ditt.


Kristine

STILLE

  • 05.02.2015, 17:27


Hei dere!
Hper du har hatt en fin uke s langt:grin:
Jeg m beklage at jeg har vrt s stille de siste dagene. Som du sikkert har ftt med deg allerede, har jeg vrt mye syk den siste tiden. Situasjonen min har dessverre forverret seg. Til uken skal jeg p sykehuset noen dager for en liten operasjon. Det er ikke noe alvorlig og jeg kommer til bli bra igjen, men det blir nok et par uker med lite oppdateringer fra denne kanten.


Jeg titter innom om jeg har noe p hjertet eller har energi til det.
I mellomtiden hper jeg du nyter dagene. Smil masse og tenkt positivt, s er mye gjort.
Jeg er back on track fortere enn du aner. Vi snakkes!


Kristine

BROWNIE MED PEANTTGLASUR

  • 01.02.2015, 13:59




Sndagsbaking.
Jeg elsker det!
En nydelig og saftig brownie med peanttglasur, ble dagens eksperiment.
Salt og stt passer s bra sammen. Det samme med sjokolade og peantt.
Denne kaken ble en vinner.
Utrolig god. Du m prve!
Hper det faller i smak.



Brownie med peanttglasur

Brownie
1 dl sjokoladeprotein
0,5 dl kakaopulver
0,5 dl havremel
2 egg
50 g kesam eller kokosmelk
1 ts bakepulver
2ss sukringold
2 ss sukrin+
1/2 ts salt

Bland sammen alle ingrediensene.
Tilsett eventuelt litt vske om deigen blir veldig tykk.
Smr rren utover en form.
Stek p 175 grader i 12 minutter.
Avkjl.


Peanttglasur
150 g kikerter
3 ss peanttmel
2 ss peanttsmr
ts salt
2 ss sukringold
0,5 dl melk

Skyll kikertene godt under kaldt vann.
Mos dem med en stavmikser. Ha s i resten av ingrediensene og kjr til en glatt masse.
Smr rren utover kaken.
Sett kaldt i minimum 30 minutter.
Nyt.


Kristine

Kristine

Hei og velkommen til Dedication. Jeg er en livsglad personlig trener og kostholdsveileder. Her p min blogg vil du f sm tips, rd og oppskrifter til den sunne linje, samt flge min vei i livet. Jeg har troen p at god helse og en sunn livsstl er nkkelen til et lykkelig liv og en glad kropp. Legg gjerne igjen noen ord om du lurer p noe, nsker dele noen tanker, er interessert i kost og treningshjelp eller bare vil si hei :) Kontakt: kristine@helseglede.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits