hits
www.dedication.blogg.no

Kristine Aure

Dedikasjon til trening, mat og livsglede

MATNYHETER

 • 28.02.2018, 15:27


Som den store matnerden jeg er, blir jeg like i ekstase hver eneste vår og høst. Da er det nemlig matslipp i matvarebutikkene. Som dere kanskje har fått med dere, er det kommet en haug av matnyheter i butikkene nå. Etter å ha lagt ut flere bilder på insta-story om at jeg har testet noen av dem, har jeg fått mange spørsmål om hva jeg synes. Derfor tenkte jeg å komme med en liten anmeldelse av de de produktene jeg har kjøpt. ⋄ Villa sukkerfri brus
Det var på tide at Villa kom med en sukkerfri variant. Denne smaker helt som originalen etter mine smaksløker. 

⋄ Møllerens grov glutenfri melblanding
Denne inneholer fullkornhavremel, fullkorn rismel, maisstivelse og linfrømel. Så langt har jeg testet melblandingen i rundstykker og pannekaker, og den fungerer helt supert. 

⋄ Cottage cheese yoghurt
Jeg har allerede kjøpt fem eller seks bokser av denne. Desidert vårens store favoritt hos meg. Nå skal det sies at jeg elsker cottage cheese. Denne var kremet og god. Min nye favoritt på kjøkkenet! 

 Skyr luftig
Denne ble jeg faktisk ganske skuffet over. Jeg har hørt at mange skryte den opp i skyene, men jeg synes den var helt ok i smak og at konsistensen var litt rar. Det skal sies at jeg ikke er spesielt glad i vanlig skyr heller.

⋄ Nocco proteinkaffe
En søt kaffevariant fra Nocco som inneholder 20 gram protein. Smaken er rund og god. Denne kommer jeg til å bruke på farten av og til. 

⋄ Ryvita protein knekkebrød
Altså, næringsinnholdet på disse er ikke spesielt annerledes enn andre knekkebrød. Per hundre gram inneholder disse knekkebrødene omtrent ti gram mer protein enn andre knekkebrød. Å kalle det proteinknekkebrød, synes jeg blir å ta i. Det jeg derimot liker med disse knekkebrødene, er at ingredienslisten er veldig enkel. De inneholder rugmel, erteprotein, rød quinoa, sesamfrø og salt. Smaken var grei. Som knekkebrød flest. 

⋄ Zeroh! orange & golden berry
Frisk og god saft. Nå skal det sies at jeg ikke er spesielt glad i saft, men denne synes jeg er en av de bedre variantene jeg har smakt. 

⋄ Ben&Jerrys choc-fudge-brownie
Denne kommer ikke opp på favorittlisten min. Ja, den var god, men du kjenner en bismak ettersom den er laget på mandelmelk. Denne er riktignok et supert alternativ for de som ikke tåler melk.

⋄ Yt Sjokoladepudding
Denne kommer jeg til å kjøpe igjen. Smaken minner faktisk om ekte sjokoladepudding. 

⋄ Polly turmiks
Melkesjokolade med innslag av salte nøtter. Kombinasjonen av sprø og salte nøtter i sjokolade er godt. Denne forsvant fort!

⋄ Havregrøt med fruktmos
Havregrøten smaker som Fjorlands vanlige havregrøt, noe jeg synes er veldig godt, men fruktmosen var jeg ikke helt fan av. Jeg kommer til å fortsette med original havregrøt. 

Har du testet noen matnyheter? Fortell meg gjerne hva du synes :razz: 


Kristine ♥      

JENTER OG STYRKETRENING

 • 27.02.2018, 16:20


Stadig flere og flere jenter trekker seg inn på styrkerommet. Likevel lever de gamle myte om styrketrening i beste velgående.  Omtrent hver uke får jeg mail fra jenter som er redd for å løfte tunge vekter fordi de ikke vil bli mandige. Det gjør meg både irritert og trist. Jeg er lei av å høre jenter som snakker om lette vekter for 'lange og slanke muskler' eller som frykter vekten fordi da blir de 'store'!Tror du virkelig at styrketrening kommer til å gjøre deg mandig og stor?
Vi jenter er dårligere disponert for å bygge muskler i forhold til gutta, dette er hormonelt. Menn har faktisk tyve ganger så stor produksjon av testosteron (muskelbyggende hormon) enn oss jenter. Vi jenter bruker altså lengre tid på å bygge muskler enn menn. Om du er redd for å se ut som en bodybuilder må du huske på at svært mange av disse propper i seg ulovlige midler for at kroppen skal lage mer testosteron og de skal klare å bygge mye muskler. I tillegg krever det ikke bare ulovlige medikamenter, men også genetikk, talent og en hundre prosent dedikasjon til kosthold og trening i flere år. Du er ikke der! Likevel er en rekke jenter redde for å ende opp maskuline! Tror du at lett motstand og mage repetisjoner gir deg lange og slanke muskler? 
Ut ifra det jeg har sagt over, skjønner du kanskje at du ikke ender opp som en bodybuilder av tunge vekter. Faktisk er det slik at om du vil stramme opp og forme kroppen, må du løfte tungt. Stramme opp betyr strengt tatt å redusere fettet og øke muskelmassen. For å øke muskelmassen må musklene få motstand, og da må du løfte tung.  Om du vil ha mindre og fastere armer hjelper det ikke å løfte et par rosa to kilos manualer et par ganger. Ved tung styrketrening vil du brenne fett og bygge armer , som resulterer i fastere og strammere armer.

Kjør på med styrketrening! Tren med tunge vekter!
Jeg kan love deg at resultatene vil bli synlige og at kroppen både blir fastere og strammere :grin:


Kristine ♥      

SOYAGLASERT TORSKEPANNE - SUNN, RASK OG GOD HVERDAGSMIDDAG

 • 26.02.2018, 18:10


For tiden forsøker jeg å spise mer fisk. Det er noe jeg har vært, og fortsatt er, dårlig på. Faktisk så dårlig at jeg omtrent ikke har laget mat med fisk i det hele tatt det siste året. Fiskeinntaket mitt, har stort sett kommet fra sushi. Vi vet alle at fisk er sunt, derfor bestemte jeg meg for at i vår, skal jeg bli bedre til å spise fisk!Grunnen til at jeg har spist lite fisk, er rett og slett fordi jeg synes det fort kan bli veldig kjedelig. At det ikke smaker så godt. Men det er jo helt feil! Etter litt utprøving på kjøkkenet, begynner jeg å bli god venn med fisk. For noen uker siden laget jeg denne super gode fiskeformen og i går laget jeg soyaglasert torskepanne.  Smaksløkene mine jublet! Dette er en sunn, rask og god hverdagsmiddag med masse smak. Ekstra pluss får middagen, for at den er klar på et knapt kvarter. Soyaglasert torskepanne - sunn, rask og god hverdagsmiddag
Til 2

Ca 400 g torsk, eller annen fisk
Grønnsaker, jeg har brukt rødløk, sopp og cherrytomater
0,5 dl soyasaus
1 ss sesamolje, kan sløyfes
1 ts fibersirup, eventuelt honning
1 hvitløksfedd
Litt finhakket ingefær
Spinat eller salatbalding

Rør sammen soyasaus, sesamolje, fibersirup, finhakket hvitløk og ingefær. 
Del fisken i fire biter. Stek torskestykkene på høy varme i 1 minutt på hver side. Ha i grønnsakene i pannen og skru ned varmen et par hakk, medium varme er fint. Hell over soyablandingen og rør rundt. Sett lokk på pannen og la steke til torsken er gjennomstekt. Det tar omtrent 5 -6 minutter.
Rør inn spinat og server. Spis soyaglasert torskepanne som den er, eller server med tilbehør som poteter, ris eller pasta. Jeg gikk for kokte poteter. Håper det smaker :razz:


Kristine ♥

FÅ EN BEST MULIG START PÅ DAGEN

 • 26.02.2018, 06:49


Nå som vi er inne i mørketiden, merker jeg godt at det er blir tyngre å stå opp om morgenen. Det er mørkt og kaldt, noe som gjør det mye mindre fristende å komme seg ut av sengen når vekkerklokken ringer. Men opp må man, og da gleder det å gjøre det beste ut av situasjonen. Om du er som meg, kan jeg gi deg mine tips for å få en best mulig start på dagen. ⋄ En god natts søvn
En god start på dagen, starter med en god natts søvn. Kom deg i seng tidlig nok og legg til rette for et godt sovemilje med et kjølig og mørkt rom. 

⋄ En alarmtone du liker
Det finnes uendelig mange alarmtoner å velge mellom. Velg en lyd som du synes er bahgelig samtidig som den gjør at du vil stå opp. Ikke begynn dagen med en lyd du hater.  

⋄ Ingen snooz
Når du trykker på snooze knappen om og om igjen, blir faktisk kroppen din bare mer forvirret. Det gjør at når du endelig kommer deg opp av sengen, føler du deg bare mer trøtt. Når vekkerklokken ringer, kom deg opp!

⋄ Skru på lyset
Ja, det at det er mørkt, gjør det vanskeligere å komme seg opp av sengen. Kroppen din vil nemlig å lys for å våkne. Så fort du står opp, skru på lyset. Du kan gjerne bruke en lyslampe om du har det.

⋄​ Glad musikk
Skur på favorittsangen din eller en spilleleiste med dine gla'låter. God musikk, gjør noe med humøret vårt. 

⋄ Spis en god frokost
Gi kroppen din en proteinrik frokost, som omelett eller grove brødskiver med ost, skinke, slik at du fyller på med gode næringsstroffer og energi til kroppen. Ta deg en kopp kaffe Kaffe inneholder koffein. Koffein, i riktige doser, gir økt energi og fokus. Håper du får en god start på dagen og en herlig mandag :grin: 


Kristine ♥

VAFFELSØNDAG

 • 25.02.2018, 15:56


                                                                                                                                                                                                        // Reklame 
Søndag og en lang lat morgen i sengen. Etter en god frokost og et par timer på kontoret, bestemte jeg meg for å be bestiss'en på vafler. Da ble det vafler til brunsj i det beste selskapet! Vaflene forsvant fort, da vi begge gomlet i oss, drakk kaffe, pratet og lo. Disse vaflene inneholder godt med proteiner og fiber, men de er også veldig saftige og gode. Å bruke kesam i vaffel- og pannekakerøre gjør at røren blir ekstra smidig og saftig, i tillegg til at det øker proteininnholdet. Resultatet er knall gode og sunne vafler som passer like godt til hverdagskos som helsekos. Håper det smaker. Vaffelsøndag
Til 6 plater

3 egg
1,5 dl melk, eventuelt annen væske 
100 g kesam
0,5 dl sukrinmelis
2 dl havremel, ca 80 g
0,5 dl fiberfin, ca 20 g, eller mer mel som speltmel 
0,5 dl vaniljeprotein, ca 20 g, eller mer mel
1 ts bakepulver
1/2 ts salt
1/2 ts kanel
1/2 ts kardemomme

Ha alle ingrediensene i en bolle og rør sammen. La røren svelle i 5 minutter før du steker vafler. Jeg bruker litt kokosoljespay i vaffeljernet når jeg steker. 
Server.Hvorfor ikke lage en ekstra stor porsjon når du først lager vafler? Disse passer også perfekt til matpakken. Hvor deilig er det ikke å åpne matpakken på en mandag og få deilige, sunne vafler? Da må det jo bli en bra mandag!Blir det vaffelsøndag på deg? Uansett, håper jeg dagen din blir bra :razz: 


Kristine ♥

FEM SERIER Å SE PÅ NETFLIX

 • 24.02.2018, 09:54


Noe ikke så mange vet, er at jeg elsker å ligge i sengen å se på Netflix. Jeg tror ærlig talt at jeg snart har rundet alle seriene her. Neida....eller, joda... Nesten i hvert fall! Ja, jeg er glad i trening og bevegelse, men samtidig har jeg også en veldig rolig side ved meg, hvor jeg kan ligge å dra meg i sengen, se serier og spise godis i timesvis. Om du trenger noe å se på i helgen, har jeg fem serier fra Netflix å anbefale deg.The Crown
En drama serie som Netflix selv har produsert. Både sesong 1 og 2 ligger ute. Her møter du dronning Elisabeth som gfter seg med prins Philip. Du møter også Elizabeths underslotte som prinsesse Margaret, Lord Salisbury og Winstom Churchill. Du får følt på den politiske rivaliseringen og mye av det som har formet det forrige århundre. Personlig synes jeg sesong 2 var hakket bedre enn sesong 1. Kanskje fordi jeg kjente hovedrollene ekstra godt da. 

Mindhunter
Her møter vi en FBI etterforsker som starter med forfilering av forskjellige seriemordere. Denne kan kanskje virke litt treg i begynnelsen, men etterhvert som du ser flere epiosder, bygger historien seg opp og du blir kjent ned hovedkarakterene. Personlig synes jeg serien ble mer og mer spennende etterhvert som jeg så.

Stranger Things
Netflix har både sesong 1 og 2 og jeg har nå sett dem begge. Dette er en Sci-fi serie, noe jeg normalt ikke liker. Jeg er litt anti sci-fi da jeg fort synes det blir for urealistisk. Denne serien derimot synes jeg var både skremmende og søt, da underhistorien handler om vennskap og kjærlighet. Serien handler om fire unge guttevenner. I første sesong forsvinner den ene fra firerbanden og serien går ut på at familie, venner og politi leter etter guttungen. Her skjer det mye under overflaten. Det var en serie jeg absolutt ikke gikk lei. 

Glitch
Denne serien finner du også som sesong 1 og 2. Det er en drama- Sci- fi -serie som foregår i en australsk liten by. Det hele starter da en politimann fra en annen by, ringer til den lokale kirkegården etter at syn mennesker har oppstått fra de døde i sin naturlige form. Ingen husker hvem de er eller hva som har skjedd. Personlig synes jeg denne serien bygger seg opp og blir mer og mer spennende underveis. Rykte sier at sesong 3 er på vei. Jeg gleder meg! Outlander
Nok en drama serie. Serien bygger på bokserien med samme navn. Hovedfiguren, Claire, reiser ufrivillig 200 år tilbake i tid, hvor vi støter på 1700-tallet og datidens primitive verden. Romantikken blomstrer i hele serien, men samtidig følger vi Clair som nå er i en brutal verden, hvor hun desperat forsøker å finne ut hvordan hun kan komme hjem igjen.

Har du noen Netflix favoritter? Eller andre serier for den saks skyld :grin: Jeg trenger noe nytt.
Håper du får en herlig lørdag! 
 

Kristine ♥                                                                                                                                                                                              Bilder lånt av Netflix.com

FYLT PAPRIKA

 • 23.02.2018, 16:07


Fylt paprika er en rett jeg ikke skjønner hvorfor jeg ikke spiser mer av. Det er enkelt å lage og er super godt! I tillegg er det næringsrikt, mettende og veldig sunt. En perfekt middag til hverdags eller helgekos! Jeg har brukt søtpaprika til denne retten, men du kan også bruke vanlig paprika om du ønsker det. Personlig synes jeg søtpaprika har en ekstra søt, rund og god smak, og at middagen derfor blir ekstra smakfyll når jeg bruker søtpaprika. Fylt paprika
Til 2 -3 porsjoner

1 pakke karbonadedeig
1 løk
2 hvitløksfedd
1 boks hakkede tomater
2 -3 ss tomatpure
1 ts sukrin
Krydder: 1 ss oregano, 1/2 ts kanel, 1/2 ts salt, 1/2 ts pepper
1 boks kikerter
4 søtpaprika, eventuelt vanlig paprika

Stek karbonadedeig med hakket løk og finhakket hvitløksfedd. Tilsett hakkede tomater, tomatpure, sukrin og krydder. La sausen koke så lenge du gidder. Jo lenger den koker, jo bedre blir smaken. Jeg er utålmodig og kokte sausen i 5 minutter. Ha i kikertene. 
Skjær av toppen på paprikaene og ta eventuell ut stilken. Fyll paprikaene med sausen.
Stek i ovnen på 225 grader i 15 minutter.Jeg toppet de fylte paprikaene med en hvitløksdressing laget av 1/2 boks creme fraiche, her kan kesam brukes for en magrere variant, saften fra 1/2 sitron, 1/3 ts salt, 1/4 ts hvitt pepper og 2 finhakkede hvitløksfedd. Håper det smaker og ha en riktig god helg :razz: 


Kristine ♥

SPILLELISTEN I FEBRUAR

 • 22.02.2018, 16:08


Så langt har jeg laget en spilleliste i januar og en ny nå i februar. Videre i 2018 har jeg lyst til å lage meg en ny spilleliste hver måned! Det er noe med ny musikk på øret som gjør meg ekstra glad og klar for trening. Musikktips pleier alltid å være noe dere liker. Derfor tenkte jeg å dele spillelistene mine fremover. Her er spillelisten min nå i februar. Spillelisten i februar
 Dreamer - Matisse & Sadko remix
 That Way - SDJM, Conor Maynard
 Rock That Body - The E.N.D 
 Silence - Blond Remix
 Good Vibes - Remix - Nathan Trent, Jowst
 Feel Good (feat Daya) - Brooks Remix, Gryffin
 Drop it, Original mix - Mikeni
 Attention, Hugel Remix - Charlie Puth
 Blank Spaces, Smithee Edit, Space
 Champagne - Michael Feel & Aleco
 The Heat (I anna dance with somebody) - Ralph Felix, SDJMI dag blir det hviledag på meg, men kanskje du kan få litt ekstra energi til trening av ny musikk? :grin: Ha en herlig torsdag!


Kristine ♥

DROPPSETT

 • 21.02.2018, 20:55


For å variere trening, synes jeg det er fint å bruke droppsett med jevne mellomrom. Droppsett er en treningsmåte for å få ut noen flere repetisjoner og å utmatte muskelaturen. Når du ikke klarer flere repetisjoner på den vekten du har på, tar du raskt av noe belastning og gjør så et sett til. Deretter tar du igjen av noe belastning og tar et nytt sett. For hver gang du reduserer belastningen, har du et 'dropp'. Du kan ha alt fra 1 til 5 droppsett. Droppsett er altså en effektiv treningsmetode, og det gjør også at du sparer tid sett opp mot vanlig styrektrening.
I dag kjørte jeg droppsett på knebøy. Slik så det ut:

 60 kilo - 8 repetisjoner
Dette var nok så tungt. Med en gang jeg hadde tatt 8 repetisjoner, tok jeg av 5 kg og løftet videre  med en gang. Jeg tok da så mange repetisjoner jeg klarte.

 55 kilo - 7 repetisjoner 
Deretter tok jeg et nytt 'dropp', tok av noe av belastningen og gjorde en nytt sett. 

 50 kilo - 11 repetisjoner
Jeg gjorde et nytt dropp og tok av ytterligere 5 kilo og tok med en gang et nytt sett.

 45 kilo - 10 repetisjoner

Flere studier har konkludert med at droppsett er en fin måte å få god effekt av styrketreningen. Du får utmattet muskulaturen mye, noe som også kan føre til økt styrke og større muskelvekst. 
Neste gang du er på trening, test dropp sett på en øvelse og kjenn muskulaturen dirre etterpå :grin:


Kristine ♥
                                                                                                                            Kilde: https://www.minervamedica.it/en/journals/sports-med-physical-
                                                                                                                                      fitness/article.php?cod=R40Y9999N00A17042604

FROSSEN YOGHURT KNEKK

 • 21.02.2018, 10:02


SONY DSC

I går kveld laget jeg frossen yoghurt knekk. Det er på en måte som en frossen yoghurt bar og kan minne litt om iskrem. Det er super enkelt og kjempe godt! Du søter yoghurt med ønsket søtning, tilsetter smakstilsetninger som sjokolade, nøtter, bær eller lignende, og smører yoghurtmassen utover ett brett, før du fryser den. Etter en halv times tid har du frossen yoghurt knekk! 

SONY DSC

Frossen yoghurt knekk

150 g gresk yoghurt, eventuelt kesam eller lignende
1 ss sukrinmelis
2 ss vaniljeprotein, kan sløyfes
1/2 ts vaniljepulver
30 g hakket sjokolade, proteinbar i biter
1 ts kakao

Bland sammen yoghurt, surkimelis og vaniljeprotein. Smak deg gjerne til, slik at du får riktig søtsmak til dine preferanser. 
Rør så i hakket sjokolade.
Legg plastfolie i en form. Smør over yoghurtblandingen til den er omtrent 1 cm tykk. 
Strø over kakao.
Sett i fryseren til den er frossen, i minimum 30 minutter. 

SONY DSC

Når yoghurten er frossen, bruker du en hammer eller en kjele til å "knuse" biter av den yoghurten.

SONY DSC

Oppbevar bitene i en matboks i fryseren eller server med en gang.

SONY DSC

Bitene av frossen yoghurt knekk er best når de har tint noen minutter. La de stå på kjøkkenbenken fire -fem minutter før du spiser dem. Da smelter de på tungen. 
Håper det smaker :razz: 


Kristine ♥

DET ER JO SUKKER I FRUKT

 • 20.02.2018, 15:47


Jeg får med jevne mellomrom om hvorfor jeg spiser så mye frukt. Det er jo sukker i frukt! Ja, det er helt riktig at frukt inneholder sukker, men det er forskjell på å spise frukt og å spise en haug med godis, selv om begge to inneholder sukker. Det er viktig å skille mellom prosessert sukker, altså vanlig bordsukker - farin, og sukker fra frukt - frukt sukker. Prosessert sukker, som du finner i kaker, brus og godteri, mangler fiber og sunne næringsstoffer, noe du finner mye av i frukt.  Frukt inneholder sukker, men de inneholder også langkjedede karbohydratmolekyler, vann, vitaminer, mineraler antioksidanter og fiber. Det høye fiberinnholdet gjør blant annet at du føler deg mer mett etter frukt enn hva du gjør etter godteri og kaker.Jeg sier ikke at sukker fra godis og kaker er farlig. Det er ikke et enten eller i livet. Spis frukt og spis godis. Det gjør jeg, men jeg forsøker å holde mesteparten av det prosesserte sukkeret til helgen og spesielle anledninger, så kan jeg heller kose meg med frukt i ukedagene!  Spis frukt med den beste samvittighet :razz: Frukt smaker søtt og godt, og fyller i tillegg kroppen vår med masse viktige næringsstoffer!


Kristine ♥

I DAG

 • 19.02.2018, 15:21


Hei og god mandag dere!
Etter en helt fantastisk helg i Stocholm, skal jeg innrømme at det var forferdelig tungt å stå opp i morges. Jeg klarte knapt å åpne øynene. Det ble to -tre kopper kaffe og en iskald dusj. Da våknet kroppen! Frokosten i dag ble en rar reste miks. Det var ikke så mye i kjøleskapet dermed brukte jeg det jeg hadde. Noen riskaker med smøreost, ketchup og skinke, tomat og agurk, flere skinkeskiver, stekte egg og et eple. Og naturligvis nok en kaffe. Det har blitt noen av de i dag!Treningen i dag ble en fullkroppsøkt. Jeg var på forhånd forberedt på at det skulle bli en dårlig økt ettersom jeg var såpass trøtt, men dagens økt ble helt fantastisk! For dere som følger meg på instagram, @dedicationkristine, har dere kanskje sett på storyen at jeg klarte tre muscle ups?! Teknikken er riktignok langt fra bra, men det føles utrolig deilig at jeg klarte å komme meg over stangen tre ganger! Det er fremgang! Jeg håper på å klare fem muscle ups i ringer innen sommeren. Dagens økt så slik ut
 Muscle ups, med "jokke teknikk" 
3 sett * 3 repetisjoner
 Knebøy
4 sett * 8 repetisjoner 
 Dips
3 sett * 8 repetisjoner 
 Chins 
2 sett * 10 repetisjoner 
 Hip thrust
4 sett * 10 repetisjoner Etter trening i dag laget jeg raske havreboller. Det er en god gammel favoritt! Resultatet blir alltid saftig og godt, og de passer både som rundstykker og boller. Jeg toppet mine med vaniljekesam, syltetøy og bananskiver. Perfekt påfyll etter en skikkelig god treningsøkt! 
Nå venter middag. Jeg tror det blir taco i dag. Jeg blir aldri lei taco!

Håper mandagen din har vært knall og at uken din blir helt super :grin: Ta på deg et smil og forsøk å gjøre det beste ut av hver dag, så er jeg sikker på at dagene blir ganske så bra!


Kristine ♥

HVILEDAGER

 • 18.02.2018, 10:09


I dag blir det hviledag på meg og fem timer i bil. Heldigvis har vi handlet inn masse svenskt yoghurtgodis, så vi har noe å kose oss med på veien. Uansett, over til overskriften, hviledager. Veldig mange undervurderer effekten av hviledager, men det er faktisk slik at hviledager er super viktig for at du skal få maksimal progresjon og effekt av treningen din. Bilde fra snøkaoset forrige uke.

Noen synes det er vanskelig å ta seg fri fra treningen, da en føler at en sluntrer unna og ikke jobber hardt nok mot målene sine. Men sannheten er at det å ta en dag eller to med hvile, gjør at både kroppen og psyken din får hvilt og restituert seg, og da også er mer mottagelig for belastning og trening etterpå. Det er nemlig slik at når du trener, utsetter du kroppen for stress. Ved har trening bryter du ned kroppen. Får at kroppen din skal få mulighet til å bygge seg opp igjen, og da ønsker en at muskelen bygger seg sterkere og større og / eller at utholdenheten øker, må kroppen få hvile. Lar du ikke kroppen hvile tilstrekkelig, kan senere, muskelvev og benvev degenereres og bli svakere. Sjansen for belastningsskader øker også betraktelig. Hvor ofte du burde ta hviledager, kan diskuteres opp og ned. Her forskes det mye. Enn så lenge er det kommet frem til at det er veldig individuelt. Hvor ofte du skal ha hviledager avhenger av en rekke faktorer. Intensiteten på treningen din, hvor mange dager du trener og hvor lenge økten dine varer er, ting som er viktig å tenke på. Stressnivået ditt i hverdagen, hvordan du sover og om du gir kroppen nok næring, er også faktorer som påvirker kroppen din og som må tas i betrakting. Stort sett anbefaler jeg alle pt-kundene mine å ta minst en fridag i uken. Gjerne to. Noen ganger anbefaler jeg også tre eller fire hviledager i uken, om stressnivået i hverdagen er veldig høyt samtidig som treningsintensiteten er høy når man først trener. Oftest anbefaler jeg å kjenne etter hva kroppen sier. Om kroppen føles tung og en er sliten, er det et sikkert tegn på at en hviledag vil være nyttig. 
Hva jeg gjør selv varierer, men jeg forsøker å alltid ta minst en dag i uken helt fri fra trening. Jeg lytter alltid til kroppen, slik at noen uker blir det en hvile dag, andre uker blir det tre. 

Ikke glem at hviledager en en viktig faktor for at du skal nå målene dine :grin: Unn deg selv disse dagene. De gjør godt både fysisk og psykisk"


Kristine ♥

SUPER GOD OG SUNN SJOKOLADEMOUSSE

 • 17.02.2018, 11:16
Er det flere enn meg som aldri får nok av sjokolade? Jeg bare elsker sjokolade i alle varianter! Da jeg fikk lyst på noe med sjokoladesmak tidligere i uken, laget jeg sjokolademousse. Dette er en av mine favorittoppskrifter som jeg stadig venner tilbake til. Resultatet blir alltid en luftig, lett og skikkelig god sjokolademousse. I tillegg er den sukkerfri og proteinrik. En super god og sunn sjokolademousse som passer like godt til hverdags som helgekos. Sjokolademousse
Til 4 skåler

2 gelatinplater
2 ss varmt vann
2 egg
2 ss sukringold
150 g skyr naturell, eventuelt gresk yoghurt eller kesam*
20 g sjokoladeprotein, kan sløyfes
30 g kakaopulver
1/3 ts salt

Bløtlegg gelatinplatene i kaldt vann i 5 minutter. Smelt de så i 2 ss varmt vann.
Skill eggeplommene fra eggehvitene.
Stivpisk eggehvitene med sukringold. 
Bland sammen skyr naturell, eggeplommer, sjokoladeprotein, salt og kakaopulver. Hell forsiktig i den smeltede gelatinen.  Vend til slutt inn de stivpiskede eggehvitene. 
Ha sjokolademoussen i skåler og sett i kjøleskapet i minimum 1 time. 


*kan erstattes av kokoskrem for en laktosefri variant På toppen har jeg smeltet hvit sjokolade og blåbær.Se så luftig og god, da dere! Håper du lar deg friste :razz:  Ha en superduper lørdag! 


Kristine ♥

INTERVALLER I MOTBAKKE

 • 16.02.2018, 09:36


Jeg startet fredagsmorgenen min med intervaller i motbakke. Det er sjeldent jeg løper intervaller for tiden og jeg skal ærlig innrømme at motbakke intervaller har jeg ikke gjort på år og dag. Derfor tenkte jeg det var på tide å børste støv av bakkeerfaringene mine. Siden det både er glatt og masse snø inne, tok jeg intervallene inne på tredemølle, men du kan gjerne gjøre de ute om du ønsker det. Intervaller i motbakke, slik gjør du

Oppvarming
5 -10 min
Sett møllen på 3 % stigning. Begynn med å gå raskt og øk tempoet gradvis til jogging. Du skal bli varm og god. 

Intervaller
Sett møllen på 5 % stigning
4 * 30 sek på + 30 av
Det vil si at du setter møllen på 5 % stigning. Deretter løper i 30 sekunder før du hopper av møllen og tar en pause på 30 sekunder. Dette gjentar du 4 ganger. Her løp jeg på 11km/t.
Sett så ned stigningen 1 %, slik at møllen står på 4 % stigning
4 * 30 sek på / 30 av 
Her løp jeg på 12 km/t. 
Sett møllen på 3 % stigning
4 * 30 sek på / 30 av
Her løp jeg på 13 km/t.
Sett møllen på 2 % stigning
4 * 30 sek på / 30 av  2 % stigning
Her løp jeg på 14 km/t.
 Sett møllen på 1 % stigning
4 * 30 sek på / 30 av
Her løp jeg på 15 km/t.

Nedtrapping
Ta noen minutter med rolig jogging får du så går noen minutter. Avslutt gjerne med litt uttøying. Til tross for at jeg kjente det gått i lårene, motbakke tærer på lår- og rumpemuskulaturen, føltes det helt fantastisk etterpå. Intervaller er både moro og slitsomt!
Nå går turen til Stocholm. I dag blir det bare jentehygge med bysightseeing og god mat. Imorgen kommer Nocco-gjengen ned. Da venter Arena Run og morsomheter. Jeg tror dette blir en skikkelig bra helg! 
Håper helgen din blir super :grin:


Kristine ♥

ENKEL, GOD OG SUPER SUNN FISKEFORM

 • 15.02.2018, 14:31
Da jeg jobber sent i dag, laget jeg middag tidlig. Jeg forsøker å ha minst en fiskemiddag i uken og i dag ble det enkel og super sunn fiskeform. Denne har jeg laget flere ganger, og nå føler jeg at jeg har kommet frem til den ultimate oppskriften. Fiskeformen er fantastisk god, en real smaksbombe! Og den er enkel. Det tar ikke mange minuttene å gjøre klar ingrediensene før du setter formen i ovnen. Da er det bare å vente og du kan gjøre noe helt annet i mellomtiden. Fisk med kokosmelk og karripasta er utrolig godt. Det gir en eksotisk smak på fiskeretten og det slår ann både hos liten og stor. En fiskeform som denne kan naturligvis varieres. Bytt ut skrei med andre fisketyper som laks eller hyse. Grønnsakene kan byttes ut med squash, rødløk, cherrytomater og annet godt. Bruk det du har tilgjengelig og det du liker best! Enkel og super sunn fiskeform
Til 3 -4 personer

600 g fisk, jeg brukte skrei
Salt og pepper. 
1 boks kokosmel
2 ss rød karripasta
1 lime
Litt chili
1 hvitløksfedd
1 paprika
1 vårløk
1 boks bambusskudd 
150 g scampi, kan sløyfes

Del grønnsakene i biter. Finhakk chili og hvitløk. Legg grønnsakene, chili og hvitløk i en form eller en ildfast panne. 
Del fiskestykkene i biter og ha salt og pepper på hver side. Legg fisken over grønnsakene. 
Bland sammen kokosmelk, currypaste og saften fra 1/2 lime. Hell blandingen over fisken. 
Sett formen / pannen inn i ovnen på 225 grader. Stek i 15 minutter. Ha så over scampi og stek i ytterligere 5 minutter. Ønsker du ikke å bruke scampi, steker du formen i 20 minutter sammenhengende. 
Server og spis fiskeformen som den er eller server med potetmos, risnudler eller ris. Topp gjerne med frisk koriander og en liten skvis med lime. Da er det bare å si velbekomme og ønske deg god middag :razz:


Kristine  ♥

ER DU ALENE I DAG?

 • 14.02.2018, 09:33


Riktig god valentinsdag til dere alle ♥
I dag flommer snapstoryes, instagram, reklamer, restauranter og annet over av folk som nyter kjærligheten sammen. Kjærligheten skal feires! Er du alene, kan det være lett å føle seg ensom. Enten kjæresten bortreist, du akkurat har hatt et brudd eller du har vært singel lenge, skal det ikke mye til for å føle at "alle andre" nyter dagen sammen, mens du er helt alene. Om du er alene, ikke la deg deppe over dagen. La heller valentinsdagen bli en dag hvor du feirer kjærligheten til deg selv. Her er mine tips til hvordan du kan kose deg om du er alene i dag. Elsk deg selv
Kjærligheten ovenfor deg selv, er den sterkeste kjærligheten du kan ha. Dyrk denne!
Du kan for eksempel lage en liste med alle tingene du liker ved deg selv. Skriv ned alt! Fra det flotte smilet du har til den gode kokken du er. Skryt av deg selv, det fortjener du!

Feire kjærligheten
Dette er dagen for å feire kjærligheten. Men kjærligheten er ikke bare forbeholdt en kjæreste. Vi har kjærlighet ovenfor familie, venner og til og med husdyr. Hyll de du er glad i. Gjør gjerne noe koselig med en venninne eller et familiemedlem. Ring noen du ikke har snakket med på lenge. Eller kos nådeløst med huskatten.
 
Pust ut
Legg deg på sofaen. Koble av meg en god bok, en film eller avslappende musikk. Tenn gjerne noen lys og ha noe varmt i koppen. Pust ut og senk skuldrene. 

Kjøp blomster 
En nydelig bukett roser eller blomster fortjener du. Er det ingen andre som kjøper de til deg, så gjør det selv! En flott bukett lyser opp stue- eller kjøkkenbordet. 

Plei deg selv
Skjem deg selv bort med et hjemmespa. 
Ansiktsmaske, kroppskrubb, et varmt bad eller dusj, smør deg selv inn med en god bodylotion og plei deg selv. Èn føler seg så frisk og fin etterpå!

Gled noen andre
Å glede noen andre, gir glede til en selv. Overrask en venninne med en boks sjokolade, send blomster til en du beundrer eller skriv en hyggelig sms til noen som fortjener det. Det skal ikke så mye til for å glede noen.  Lag et godt måltid
Lag noe ekstra godt til deg selv. Hva med en enkel speltlompe lasagne, oppskrift her, eller en god biff med gratinert potetmos, oppskrift her?
Ta deg gjerne et glass vin og nyt tiden i ditt eget selskap. 

Aktivitet
En god treningsøkt eller litt aktivitet hjelper alltid på humøret. Ta deg en tur på treningssenteret eller gå deg en god tur. Aktivitet gjør at du føler deg bedre både fysisk og psykisk.

Hva enn du måtte gjøre på valentinsdagen, om du er alene eller sammen med noen andre, håper jeg du nyter dagen.


Kristine ♥

FEM EBAY FAVORITTER

 • 13.02.2018, 16:50


En skjult liten hemmelighet jeg har, er at jeg er veldig glad i Ebay. Flaut glad i Ebay faktisk! Jeg sitter støtt og stadig og klikker hjem noen duppedingser. Ebay er utrolig rimelig, i tillegg til at du kan finne ting som ikke alle andre har. Til tross for at jeg har handlet der mye det siste året, har jeg ikke gjort noen bomkjøp.Bilde fra i sommer med både sports bh og shorts fra Ebay.


Når du skal handle på Ebay er det to hovedregler.
⋄ Handle kun fra de selgerne hvor det står Top-rated. Da vet du at de har gjort andre kunder fornøyde.
⋄ Lag deg en PayPal konto som du betaler gjennom. Om du skulle være så uheldig å ikke motta varen, får du pengene tilbake. 
Følger du de to tipsene, kan du trygt handle på Ebay. Fem av mine Ebay favoritter

Øreplugger
Uansett hvor mye penger jeg bruker på øreplugger, går de i stykker på en - to -tre. Jeg er nemlig veldig flink til å la ørepluggene ligge å slenge i vesken sammen med andre ting. Disse holder like bra som de dyre variantene jeg har kjøpt tidligere og lyden er helt ok. 

Sports bh
35 kroner koster denne sportsbhen! Jeg har, som du ser, flere farger. Den er vattert og sitter godt for oss som ikke har så store pupper. Da de er litt små i størrelsen, anbefaler jeg deg å gå opp en størrelse.

Lyslenke
Denne lyslenken er litt over to meter lang og har tjue lyskuler på seg. Den er batteridreven og av god kvalitet. Jeg har hatt min i snart et halvt år og er super fornøyd. 

Muffinsformer i silikon 
Disse er supre å bake med da silikonformer gjør at basten blir enklere å få ut av formen. Jeg har slike muffinsformer i silikon i mange varianter, hjerter, rundinger og stjerner.  

Refleks
Disse refleksene koster under tredve kroner og er helt geniale. Du kan feste de på skoene eller armene. De har to lys innstillinger, så de lyser enten hele tiden eller de blinker. Levetiden på de er også veldig bra. Jeg har hatt mine tre måneder nå. 

Handler du på Ebay? I så fall har du kanskje noen favoritter å dele med meg? :razz:
Ha en herlig tirsdag videre!


Kristine ♥

SKAL JEG TA DYPE, SMALE ELLER BREDE KNEBØY?

 • 12.02.2018, 18:16


Knebøy er en øvelse jeg anbefaler absolutt alle. Dette er en genial baseøvelse som aktiverer store deler av kroppen. Det finnes mange varianter av knebøy og spørsmålet om hva som er best, dype, smale eller brede knebøy, dukker stadig opp.Den klassiske knebøyen, utføres med føttene plassert i omtrent hoftebreddes avstand og nitti graders vinkel i hofteleddet. 

Studier som har sett på aktiveringen av muskelaturen i lår og rumpe under knebøy, bruker stort sett EMG målinger, altså registrering av elektrisk aktivitet i skjelettmuskulatur under aktivitet. Det ser ut til at bred benstilling gir økt aktivering av gluteus maximus, altså den store rumpemuskelaturen. Dette er trolig fordi at et bredere benstilling, gir en større arbeidsvinkel for rumpen. Ofte er det også slik at en bredere benstilling gjør at du kan gå dypere ned, enn når du trener knebøy med en smal benstilling. Når det gjelder hvor dypt du skal gå i en knebøy, vil dette være individuelt. Ikke alle har bevegeligheten, styrken eller anatomien til å gjøre dype knebøy.
Selv foretrekker jeg dype knebøy i skulderbreddes avstand. Dette er rett og slett fordi det føles mest naturlig for min kropp med tanke på mitt hofteledd og lengden på mine lårben.Uansett om du trener dype, brede eller smale knebøy, husk at teknikken alltid er det viktigste momentet. Om du er usikker på din egen teknikk, få gjerne hjelp av en dyktig personlig trener som jobber der du trener.
Hvilken knebøyvariant liker du best?


Kristine ♥

PANNEKAKEDAGEN

 • 12.02.2018, 06:53


God mandag morgen! Har du fått med deg at det er den internasjonale pannekakedagen? Det må naturligvis feires med pannekaker! Pannekaker er både godt, enkelt og sunt. Jeg kunne spist dem hver dag! Og det gjør jeg omtrent. Pannekaker ligger på min tallerken tre -fire ganger i uken. Jeg synes det er så godt!

Her er noen av mine favorittpannekakeoppskrifter. Håper du finner noe som faller i smak. Vaniljepannekaker med eplesyltetøy
Tynne havrepannekaker med gojisyltetøy
Super enkle bananpannekaker
Favoritt vaniljeproteinpannekaker
Tykke ovnsbakte pannekaker
Gulrotkakepannekaker
Saftige proteinpannekaker
Tynne pannekaker med blåbærsyltetøy
De beste proteinpannekakene uten proteinpulver
Sjokoladepannekaker


Finn din favorittoppskrift og spis pannekaker i dag :grin: Ha en herlig mandag! 


Kristine ♥

SEKS SPØRSMÅL

 • 11.02.2018, 16:54


Det dukker opp mange spørsmål her, på instagram, på Facebook og på mail. Det betyr utrolig mye for meg at noen tar seg tid til å legge igjen noen ord ♥ Jeg forsøker så godt jeg kan å svare alle på alle henvendelser, men noen ganger hoper det seg opp. Jeg har besvart en del spørsmål i innleggene fem spørsmål om trening og fem spørsmål om kosthold. Her kommer svarene på seks spørsmål innenfor diverse kategorier som har gått igjen den siste tiden. 

Kan jeg spørre hvor mye du veier, og hvor høy du er?
Jeg er 169 cm høy. Vekten min ønsker jeg ikke å dele da jeg vet det er mange som sammenligner seg opp og ned med andres vekt. Det skal sies at jeg heller ikke er helt sikker på hva jeg veier, da jeg ikke veier meg ofte. Etter at jeg begynte å trene tung styrke har vekten min gått opp samtidig som jeg har blitt slankere. Dette skyldes at 1 kilo muskler tar mindre plass og er mer kompakt enn 1 kilo fett. Jeg vil anbefale deg å lese dette innlegget om hvorfor jeg ikke veier meg. Da jeg ikke har noen bilder fra i dag. Jeg har stort sett kun slappet av og gjort kontorarbeid, legger jeg ved noen bilder jeg tok tidligere i uken. Det er så fint med mye snø ute nå! 

Hva studerer du?
Jeg studerer sykepleie. Som mange kanskje allerede vet, har jeg studert ernæring og er også sertifisert personlig trening. Nå er jeg inne i min siste praksisperiode i sykepleiestudiet,  og har kun igjen fem uker av praksis og bacheloroppgave før jeg er utdannet sykepleier. Denne gangen føler jeg virkelig at jeg har funnet yrket jeg vil jobbe med i mange år!  

Når proteinet varmes opp denatureres det. Vil denaturert portein ha lavere biologisk verdi?
Man kan sikkert ved tilstrekkelig høy temperatur til og med ødelegge aminosyresammensetningen og følgelig den biologiske verdien til proteinet. Men ved normal matlaging uten at du faktisk svir proteinet til det forkulles tror jeg ikke det er tilstrekkelig for å ødelegge verdien. Det virker uansett svært ulogisk med tanke på at for eksempel ost som er melkeprotein, tross alt er kokt melk. Om det hadde vært slik at man ødela den biologiske verdien til proteinet i melk ved å lage ost ville jeg tro at det hadde vært mer allment kjent. Ettersom whey og kasein er melkeprotein tviler jeg dermed på at det er realistisk at man tilstrekkelig ødelegger bioverdien til proteinet. For å dra denne videre kan vi tenke på kjøtt. Kjøtt består stort sett av aminosyrer som er kveilet sammen. Kjøttet mister ikke proteinene sine når vi steker det. Det som derimot skjer er at ringene av aminosyrer kveiler seg litt annerledes, men man har fortsatt et høyverdig proteininntak via stekt kjøtt.

Kan du si litt om magetrening og hvordan man får six pack? :-)
Magemusklene består av external og internal abdominal oblique - de skrå magemusklene som er tverrstilte i forhold til hverandre.
Transversus abdominis, muskelen som ligger som en korsett under de andre magemusklene rundt livet, og hvorvidt den er synlig er i stor grad genetisk, selv ved lav fettprosent (adonis belte). Til slutt har man rectus abdominis, den rette magemuskelen. Rectus abdominis er den muskelen som utgjør six- eller eight-packen. I det du har en lumbarfleksjon (bøying av korsryggen) trekker hele muskelen seg sammen som én enhet. Så selv om det ser ut som separate muskler er det i realiteten én muskel som enten aktiveres hele veien eller ikke. Fettet sitter lengst (og «best») på nedre del av magen, det er her det er vanskeligst å fjerne fettet. Så lenge det er fett over muskulaturen vil ikke musklene bli synlig. Det skal mye til for jenter for at de nedre magemusklene blir svært tydelige, dette er heller ikke sunt med en så lav fettprosent og det er ikke noe jeg vil anbefale. Six-pack er rett og slett stort sett en følge av lav fettprosent.Er det viktig å trene mye når man spiser proteinpulver? Har folk som nesten ikke trener behov for dette også?
Nei, absolutt ikke, en trenger ikke å trene for å ta proteinpulver. Alle trenger proteiner! Proteiner er kroppens byggesten. Å spise proteiner har mange positive virkninger; mer metthetsfølelse, bedre energi, mer stabilt blodsukker. Du får også proteiner fra kjøtt, cottage chees, kylling, fisk, kesam, skyr, bønner, osv. Om du klarer å få i deg nok proteiner fra matvarer er det ikke nødvendig med proteintilskudd. Proteinpulver er en billigere måte å få i seg proteiner på. 

 Har du noen raske, enkle, sunne og ikke minst gode middagstips?
Ja. Omelettwrap eller omelett er raskt og kjempe godt. Her og her er oppskrift.  Burger er raskt, her har du en god oppskrift. Du kan også bruke grove hamburgerbrød eller polarbrød. Speltlompepizza er alltid en rask hverdagsfavoritt. Et annet tips kan være å lage en stor porsjon slik at du har middag for flere dager. Ovnsbaking er også en favoritt hos meg. Da kutter jeg grønnsaker og poteter i biter og har på et stekebrett sammen med salt, pepper og hvitløkskrydder. Deretter legger jeg over en hel kylling eller kyllingfileter og steker til det er ferdig. Cirka 50 min for en hel kylling på 170 grader og 30 minutter for kyllingfilet. En slik middag lager seg selv, mens du kan gjøre noe helt annet! 

Nå venter taco og Netflix resten av kvelden :grin: Jeg skal lade opp til en ny og hektisk uke. Håper helgen din har vært bra og at du nyter søndagen. Ha en herlig kveld! 


Kristine ♥

TIPS TIL MORSDAG OG VALENTINSDAGEN

 • 10.02.2018, 09:48


Imorgen er det morsdag og på onsdag er det valentinsdagen. Mange mener at disse dagene kun er salgsgimmick. Og ja, jeg er til en viss grad enig, men jeg synes også vi trenger slike dager. Vi glemmer det faktumet at verken morsdag eller valentinsdagen handler om å kjøpe noe. Disse to dagene handler om å gjøre litt ekstra stas på din mor, din kjære eller noen du er glad i. I en hektisk hverdag har vi lett for å ta de rundt oss forgitt. Da trenger vi kanskje slike dager for å minn de rundt oss på at de er viktige for oss. Gjør noe hyggelig disse to dagene. Her er mine tips til morsdag og valentinsdagen. ⋄ Overrask med frokost
Hva med å bake grove hjertepolarbrød, enkle fluffy skiver, eller spelt- og havrerundstykker. Eller kjøp ferdige rundstykker, kok noen egg og sett frem diverste pålegg. Det å bli overrasket på sengen med en kopp nytraktet kaffe, er også veldig deilig. 

⋄ Lag et kort
Håndskrevne kort er gått helt av moten. Det skjer omtrent aldri at man lager eller får et håndskrevet kort! Ta frem ark og noen tegnestifter og lag et personlig kort. Det vil virkelig bli satt pris på!⋄ Sjokolade
Vi jenter pleier å digger sjokolade. Om din mor eller den du er glad i har en favorittsjokolade, kan du kjøpe denne og pakke den inn i et fint gavepapir. 
I oppskriftsarkivet har jeg også flere gode sjokoladeoppskrifter. Hva med å prøve hjemmelaget snickers, enkle og super gode brownie kuler, fruktnøtt sjokolade, hjemmelaget daim eller ferrero rocher?

⋄ Kose kveld
Uansett om det gjelder morsdag eller vanentinsdagen er det alltid hyggelig med en kosekveld. Tenn sterinlys, fyr opp i peisen, ta et glass vin og snakk sammen om gode minner dere har sammen. ⋄ Lag hjerter
Inkorporere hjerter i den vanlige maten. Bruk for eksempel pepperkakeformer til å stikke ut hjertefigurer av frukt. Lag et hjerte av sjokoladesirup på kaffen. Topp kakaoen med et hjerte av krem eller gjør eggene mer fristende og koselige ved å steke dem i hjerteformer. 

⋄ Gjør noe dere ikke pleier å gjøre
Ja, gjør noe gøy sammen, noe dere ikke pleier å gjøre! Pakk niste og ta dere en tur i skogen, gå på skøyter eller ta en tur i akebakken. Slenge dere med på et dansekurs, ta en dag i klatreparken eller dra på vinsmaking. 

⋄ Ram inn et bilde
Har du et fint bilde av deg sammen med din mamma? Ram det inn! Et hyggelig bilde av deg og din utkårede eller av deg og din gode venninne, er en perfekt liten oppmerksomhet som er hyggelig å gi og å få. ⋄ Bak noe godt
Å overraske mor eller de du er glad i med noe søtt og godt, er alltid hyggelig. Peanøttiskake falt veldig i smak hos min mamma. Suksessterte, kanelbollebrød, ostekake med jordbær, kanelknuter, muffins med vaniljekrem, og saftig sjokoladekake er andre favoritter.

Og dere, ikke glem at morsdag og valentinsdag er en dag i året. Ta vare på mammaen din, kjæresten din, vennene dine, ja de du er glad i, hver eneste dag. Vær takknemlig for at du har disse menneskene i livet ditt i dag og de alle de tre hundre og seksti fire andre dagene i året. 


Kristine  ♥

JUST DO IT

 • 09.02.2018, 14:46
Nå som jeg er i praksis, kjenner jeg at jeg er noe umotivert for trening. I hvert fall sett opp mot hva jeg pleier å være. Det bunner nok ut i at dagene er lenger og at jeg står grytidlig opp. I tillegg blir tiden knapp og enkelte dager føler jeg at jeg løper fra et sted til et annet. Å skulle være i full praksis og jobbe, samtidig som jeg skal ta vare på seg selv, hvile, trene og spise, og ha et sosialt liv, er en tidskabal som er vanskelig å få til å gå opp. Slik er nå altså livet! Vi har alle perioder der vi er mer eller mindre motivert. Noen ganger kan en føle at en svever på en sky av motivasjon og er kjempe gira for trening, mens andre ganger kan sengen friste og dørstokkmilen være utrolig lang. Dette gjelder ikke bare trening, men alt her i livet. Vi har gode og mindre gode perioder. Slik er det for oss alle! I perioder hvor en er umotivert for trening, mener jeg den beste løsning er å anerkjenne det. Ikke skam deg eller føl deg mislykket fordi det er slik. Det er helt normalt! Det å tilpasse treningen er også viktig. I de periodene du er umotivert, trenger du ikke ta de tyngste løftene, de lengste treningsøktene eller de hardeste intervallene. Gjør heller noe du synes er lystbetont og ta en kortere treningsøkt. Noen ganger kan det også være greit å tenke 'Just do it'. Det var det jeg gjorde i dag. Jeg gav meg selv et lite spark i baken og sa til meg selv 'Ja, du er umotivert for trening, men just do it Kristine'. Jeg tok meg en kort og morsom økt, slik at jeg både anerkjente at jeg ikke hadde spesielt lyst til å trene og tilpasset treningsøkten. Jeg gjorde kettlebell swing, goblet squat, push ups med vekt , kettlebell roing og kettlebell clean and press. Etterpå klappet jeg meg selv på skulderen for vel gjennomført treningsøkt. Ikke den beste eller lengste økten, men det var likevel deilig å bevege kroppen, og følelsen etterpå var fantastisk!
Har du hatt en god treningsøkt i dag? :grin: Ha en herlig fredag! 


Kristine ♥

PROTEINRIKE JUKSE SEMLOR - FASTELAVENSBOLLER

 • 08.02.2018, 14:10Som du sikkert har fått med deg, er det duket for den store bolledagen, fastelaven, på søndag. Da er det obligatorisk med boller! I går tjuvstartet jeg med bollebakingen og gjorde jeg min vri på fastelavnsbollene med inspirasjon fra svenskenes semlor.Fastelaven i Norge, forbindes med hveteboller med krem og syltetøy. I Sverige derimot, gjør de en tvist på bollene. Deres semler, er boller hvor toppen skjæres av, for så å fylle bollene med mandelfyll og krem. Det er så fantastisk godt. Disse bollene må du bare prøve!Proteinrike jukse semlor - fastelavensboller
Til 3 boller

50 g havremel
20 g speltmel, eller annet mel
20 g vaniljeprotein, eventuelt mer mel
1 ss sukringold
1 ts kardemomme
1/2 kanel
1/2 ts bakepulver
1 egg
50 g kesam

Alt blandes godt sammen i en bolle. Her kan du bare bruke en skje. La røren svelle i 5 minutter.
Form 3 klatter på et ark med bakepapir. Bruk en skje med litt kalt vann.
Stek på 200 grader i 12 -15 minutter. 

Mandelmasse

1/2 banan
2 ss mandelmel 
2 ss sukrinmelis

Mos bananen.
Bland i mandelmel og melis.


Krem

100 g kesam
1/2 ts vaniljepulver

Visp kesam sammen med vaniljepulver med en gaffel.
Del bollene i to. Skjær en liten grop i hver bolle. Legg på mandelmasse, så krem. Topp med den andre halvdelen av bollen. 
Da er det bare å spise, kose seg og nyte. Disse proteinrike jukse semlorene, ble utrolig saftige og gode. Du kan velge å ikke fylle de med mandelmasse og krem, og bare spise de som de er. De smaker deilig i seg selv. Eventuelt kan de serveres med syltetøy og kesam, brunost eller det du måtte ønske. Mmmm.... Super godt, altså!
Skal du feire med boller på søndag? Håper du lar deg friste :grin:


Kristine ♥

FÅ BEDRE KONTAKT MED RUMPEN

 • 07.02.2018, 18:14


Rumpe er i vinden som aldri før, noe jeg synes er vel og bra. En veltrent rumpe er ikke bare fint å se på, rumpemuskulaturen har også mange viktige egenskaper. Rumpen sørger blant annet for at vi kan utvikle kraft til å gå og stå. Det er faktisk kroppens sterkeste muskel! Det finnes mange tips og råd når det gjelder rumpetrening. Selv foretrekker jeg tung belastning etter aktiveringsøvelser. Ettersom rumpen er kroppens sterkeste muskel, er det også logisk at den tåler godt med belastning / vekt. Likevel er det ikke alltid slik at vi får god kontakt med rumpemuskulaturen om vi pøser på med tunge vekter. Når jeg snakker om god kontakt, mener jeg når du kjenner at rumpemuskulaturen jobber og at selve rumpen bidrar med så og si all sin muskulatur til å gjøre den aktuelle bevegelsen. 

Selv gjør jeg alltid aktiveringsøvelser før jeg starter med tunge vekter på øvelser som knebøy og hip thrust. Aktiveringsøvelser, altså at du gjør øvelser med for eksempel en treningsstrikk, vil si isolasjonsøvelser for å skape nettopp god kontakt med den muskelaturen du skal bruke. Når du gjør aktiveringsøvelser før du setter i gang med de tunge løftene dine, er det større sjanse for at du får god kontakt med den riktige muskulaturen som du ønsker å trene. Det finnes utallige aktiveringsøvelser. Jeg pleier å gjøre øvelsene under; hofteabduksjon, hofteekstensjon og knebøy med strikk. 


Bilde lånt fra google.

Jeg begynner også alltid med lettere vekter og jobber meg så oppover. Det vil si at om arbeidssettet mitt på hip thrust er 100 kilo, går jeg ikke rett på denne vekten. Da starter jeg lett med for eksempel 50 kilo, for så å ta ett nytt sett på 70 kilo og deretter gå til arbeidsettene på 100 kilo. Da føler jeg at jeg får bedre kontakt, enn om jeg bare hopper rett på tunge vekter. Et annet tips er også å tenke på den muskulaturen du skal bruke. Altså, gjør du hip thrust og skal trene rumpemuskulaturen, tenker du på rumpen slik at du påvirker nervesystemets evne til å sende signaler til nettopp rumpemuskulaturen. Skvis godt!

Håper du fikk noen tips som gir deg litt bedre kontakt med rumpen :razz: God rumpetrening!


Kristine ♥

D-VITAMIN OG HVORFOR DET ER VIKTIG

 • 07.02.2018, 07:00


D-vitamin er et fettløselig vitamin som er livsnødvendig for kroppen din. Kun noen få matvarer inneholder d-vitamin, blant annet økologisk egg, fet fisk og innmat. Det er også slik at kroppen kan produsere D-vitamin når huden din blir eksponert for solskinn. For oss i Norden, som ser alt for lite sol i vinterhalvåret, og er mangel på D-vitamin ganske så vanlig. D-vitamin er derfor en av de kosttilskuddene jeg anbefaler alle pt-kundene mine, spesielt i vinterhalvåret. ⋄ Positiv effekt på benhelse
D-vitamin spiller en viktig rolle i benhelsen din. Dette er fordi vitaminet øker absorpsjonen av kalsium og fosfor, som er to viktige mineraler for skjelettet vårt. Normalveridoer av d-vitaminer styrker skjelettet og reduserer risikoen for benbrudd.  

⋄ Reduserer risikoen for diabetes
Nyere studier viser at spedbarn som fikk tilskudd av d- vitamin har lavere riskiko for å utvikle diabetes type enn, en spedbarna som ikke fikk tilskudd. Det ser også ut til at vitaminet beskytter mot diabetes type 2 ved at de reduserer insulinresistens, øker insulinfølsomheten og øker cellefunksjonen til de cellene som er ansvarlig for prduksjon av insulin. 

⋄ Positiv effekt på depresjon 
Enn så lenge er ikke D-vitamins rolle i sammenheng med depresjon fult forstått, her må det mer forskning til, men det ser ut til at vitaminet øker mengden serotonin i hjernen. Serotonin er et hormon som gir oss en følelse av velvære og lykke. 

⋄ Øker muskelstyrke
Nyere studier har vist en positiv sammenheng mellom D -vitamin, muskelvekst og styrke. Det er blant annet vist at at både trente og ikke-trente voksne som fikk tilskudd av D-vitamin økte mer i under- og overkroppsstyrke enn de som ikke fikk tilskudd. 

Som dere skjønner har D-vitamin en rekke viktige funksjoner i kroppen vår. Om du er usikker på din D-vitamin status kan du sjekke den hos legen din. Selv tar jeg D-vitamin fra september til mai hvert år og av og til på sommeren alt ettersom hvor mye sol jeg ser. Mine D-vitaminer er nå helt innenfor det normale. 


Kristine  ♥

GRØNN WRAP OG LITT OM EGG

 • 06.02.2018, 16:29


 Jeg gjør vanligvis ikke så stor stas ut av frokosten min. I hvert fall ikke de dagene jeg må opp før seks om morgenen. Da vil jeg helst bare hive i meg mat og komme meg av gårde. I dag bestemte jeg meg for å gjøre litt ekstra stas ut av frokosten og laget en deilig grønn wrap. Det tar faktisk ikke mer enn fem -seks minutter å slenge sammen en slik wrap!
 


Omelettwrap har jeg skrevet om på bloggen før. Denne gangen hadde jeg i ruccola, slik at wrappen ble grønn og ekstra næringsrik. Deretter fylte jeg den med smørost, sukkererter, kikerter, reddiker og cherrytomater. Super godt!Grønn wrap
Til 1 wrap

2 -3 egg
1 ss kesam, kan sløyfes
Litt salt og pepper
1 håndfull grønt som spinat eller andre grønne bladgrønnsaker, jeg brukte ruccola

Ha egg, kesam, salt, pepper og bladgrønnsaker i en kopp. Kjør til en glatt masse med stavmikser. Eventuelt kan du bare piske sammen ingrediensene med en gaffel. 
Hell eggeblandingen over i en varm stekepanne. Stek i 2 -3 minutter på hver side. 
Server. Egg er en av mine absolutte favoritt matvarer. Jeg spiser egg hver eneste dag!  Ett egg inneholder omtrent 6 gram med høykvalitets protein og alle de 9 essensielle aminosyrene er i egg. I tillegg inneholder egg en rekke vitaminer og mineraler, inkludert vitamin A, en rekke B-vitaminer og D-vitamin. Egg, og da spesielt økologiske egg, er også en av de få matkildene vi har som inneholder naturlig D-vitamin. Ikke minst skårer egg høyt på den såkalte metthetsskalaen, noe som betyr at egg holder deg mett lenge sett opp mot en del andre matvarer. Egg smaker altså ikke bare godt. Egg gjør også godt for kroppen vår!Grønn wrap kan fylles med hva enn du måtte ønske og passer like bra til frokost, som til lunsj, middag eller kveldsmat. Håper det smaker :razz:


Kristine ♥

MANDAGSØKTEN - FULLKROPPSØKT

 • 05.02.2018, 14:55


God mandag ♥ Forrige uke ble det ikke spesielt mye trening på denne fronten. Det var rett og slett dårlig planlegging og prioritering fra min side. Når jeg har mye på agendaen, er jeg nødt til å planlegge for å rekke alt jeg vil og må gjøre. I går satte jeg meg derfor ned å planla den kommende uken. Nå har jeg altså satt inn ukens trening i kalenderen! Jo mer hektisk hverdagen min er, jo viktigere er det for meg at jeg får trent. Trening er et sted hvor hjernen min hviler. Jeg kobler ut, går inn i min egen lille koseboble, får ut negative tanker og henter inn positiv energi.  Jeg rett og slett trenger denne hvilepausen i hverdagen min!I dag startet jeg dagen med en fullkroppsøkt. For tiden trener jeg ikke etter et fast treningsprogram, men jeg planlegger øktene mine utifra hvor mange dager jeg får trent i løpet av en uke, hvor hektisk hverdagen er og energinivået mitt. Jeg kjenner meg selv såpass godt at jeg vet at jeg ikke kan kjøre på med maksløft om jeg har en arbeidsuke med seksti fem timer, noe jeg har for tiden. Da er det bedre å trene med lettere belastning, flere repetisjoner og ikke trene til failure, slik at jeg unngår sliter meg ut. Mandagsøkten, aka fullkroppsøkt, så slik ut
Knebøy 
60 kg - 3 sett * 7 -8 repetisjoner
Hip thrust
90 kg - 3 sett * 12 -14 repetisjonerDips i ringer
Egen kroppsvekt - 3 sett * maks antall repetisjoner, 5 -4 repetisjoner
Denne øvelsen sliter jeg med. Jeg har akkurat gått over fra dips i stativ til dips i ringer og det er to vidt forskjellige ting! Det er irriterende hvor dårlig jeg er på dips i ringer altså! Her blir det mye øving fremover.
 Nedtrekk med bredt grep
55 kg - 3 sett * 10 -12 repetisjoner Benkpress
35 kg - 3 sett * 15 -16 repetisjoner
Face pull
42 kg - 2 sett * 12 -13 repetisjoner

Har du hatt en god treningsøkt i dag?
Trening eller ei, håper jeg mandagen din har vært bra  :grin:


Kristine ♥

SAFTIG GLUTENFRITT BRØD

 • 04.02.2018, 09:23


God morgen dere ♥ Har helgen behandlet deg fint så langt? Håper det. I går startet jeg dagen med hjemmelaget, saftig glutenfritt brød.

SONY DSC

Hjemmelaget grovbrød er så mye bedre enn brødet en kjøper i matbutikken. Det er i hvert fall min personlige mening. Nystekt brød, spesielt når brødet fortsatt er varmt og deilig, er noe av det beste som finnes. Dette brødet er lettlaget og trenger ingen hevetid. Resultatet er et saftig og glutenfritt brød som metter godt og smaker godt. 

SONY DSC

Saftig glutenfritt brød
1 brød

3 egg
1/2 ts salt
2 ts bakepulver
1 ss fiberhusk
1 dl kokosmel
1,5 dl havremel
2,5 dl melk

Pisk egg og salt til eggedosis.
Bland sammen tørrvarene. Tilsett eggedosisen og melken. Bland deigen godt sammen med en sleiv.
Ha deigen i en brødform. 
Stek på nedereste rille i ovnen på 190 grader 50 -55 minutter.
La brødet avkjøles noe før du skjærer i det. 

SONY DSC

Nystekt, lunt brød er så fantastisk godt. Jeg serverte brødskivene med cottage cheese og druer i skiver. Den kombinasjonen er super god! Kremet og salt cottage cheese passer perfekt med søte druer. Et dryss kanel på toppen smaker magisk. Etter at jeg hadde spist nystekt brød til frokost, skar jeg brødet i skiver og frøs det i porsjonspakker med fire skiver i hver pakke. På den måten holder brødet seg saftigst til den skal spises. 

Håper det smaker :razz: Ha en nydelig søndag! 


Kristine ♥

JANUAR'S

 • 03.02.2018, 13:19
Januars's mest likte instagrambilde
Jeg vet ikke om det var snøen, den cheesy bildeteksten eller det store smilet, men dette bildet like dere! 

Januar's mest spilte sang
Musikksmaken min er i det merkelige slaget for tiden. Jeg liker normalt musikk med litt fart, som fyller meg med energi og som gjør meg glad. Den siste måneden har det derimot gått mye i rolige varianter eller sanger med en country-touch. Sam Hunt troner fortsatt høyt på listen sammen med The Night We Met med Lord Huron. Ellers så kan jeg også tipse om musikk til løpeturen i dette innlegget. Januar's beste frokost
 Nystekte rundstykker er så godt! Til rundstykkene brukte jeg denne oppskriften som jeg har delt med dere før. Da jeg ikke hadde cottage cheese, byttet jeg det ut med kesam. Det fungerte minst like bra! 

Januar's treningstips
Jeg viste dere en ny rumpeøvelse, hyperextension, og gav dere t også et ekstra dytt for å gjøre dips. Jeg synes det er så kult når jenter er sterke i øvelser som dips og chins. Vil du ta deg en intervalløkt, delte jeg årets første intervaller

SONY DSC

Januar's beste bakst
Saftige sjokolademuffins med sjokoladeglasur. Disse var bare så gode! Har du lyst på noe enkelt og godt, kan jeg også tipse om disse vaflene

Januar's beste gladnyhet
I begynnelsen av måneden hadde jeg eksamen og jeg følte at den gikk skikkelig dårlig. Men da jeg fikk sensuren, viste det seg at det hadde gått super bra. Det gjorde meg virkelig glad! Januar's trening
Min trening denne måneden har vært helt fantastisk! Jeg har tatt flere nye rekorder og har virkelig stortkost meg med treningen. Jeg føler at jeg svever litt på en treningsbølge for tiden. Håper den fortsetter! 

SONY DSC

Januar's mest spiste
Det har blitt mye enkle løsninger i januar. Lompepizza og spør lompechips, er noe som har gått igjen. Jeg er og forblir en lompespiser! 

Jeg er klar for å ta februar med storm! Som jeg skrev på torsdag, har jeg masse å glede meg til denne måneden. Håper du har det samme! Måtte februar bli en fin måned for deg  :grin: Og god helg!


Kristine ♥

FEM SPØRSMÅL OM KOSTHOLD

 • 02.02.2018, 15:25Forrige uke svarte jeg på fem spørsmål om trening. Her er fem spørsmål om kosthold som jeg har fått den siste uken. Hvordan ser en typisk matdag for deg ut?
Det varierer en del, da jeg spiser alltid etter sult og lyst. Stort sett spiser jeg egg til frokost, enten på grovbrød eller lomper, eventuelt en proteinkaffe eller lignende. Til lunsj har jeg som regel med en matboks som består av en salat med en proteinkilde, en fettkilde og en karbohydratkilde. Tunfisk, avokado, pesto og kalde poteter er en gjenganger som ofte går igjen. Før trening blir det ofte en banan eller en proteinbar, og så drikker jeg en Nocco underveis i treningen. Middag og kveldsmat er det måltidet jeg varierer mest. Da går det i alt fra lompelasagne, til wok og gryterett. Sjekk gjerne kategorien middagsoppskrifter. Kveldsmaten min er oftest enkel, lompepizza er en gjenganger. Eller så hender det at jeg lager noe ekstra godt som pannekaker eller sunnifisert bakst. 

Hvilke kosttilskudd bruker du?
Et kosttilskudd er som navnet tilsier, kun et tilskudd og kommer i tillegg til vanlig mat. Et variert og sunt kosthold burde alltid være første prioritet. Av tilskudd så tar jeg omega 3multivitamin og probiotika. Mer enn det trenger jeg ikke. Jeg fokuserer heller på å spise variert!

Unner du deg noen gang litt "vanlig" godsaker?
Hallo, om jeg gjør! Jeg trodde alle som fulgte bloggen og / eller instagramkontoen min @dedicationkristine, var klar over det. Jeg er en søtmoms og mener at det sunneste kostholdet er et kosthold hvor du både spiser sunt men også spiser "usunt" av og til. Alt med måte! Jeg prøver å holde godis og sukker til helgen, men har jeg fryktelig lyst på en sjokoladebit på en onsdag, ja, så tar jeg den og nyter den til det fulle. Personlig synes jeg det er mye bedre å lytte til kroppen, gi den det den har lyst på, i stedet for å gå amokk på lørdag fordi da er "alt lov".

SAMSUNG CSC

Spiser du proteinbarer hver dag? Og hvilken bar er din favoritt. 
Ikke hver dag, men relativt ofte. Kanskje annenhver dag. Det hender også at det blir flere i løpet av en dag, så jeg spiser kanskje seks -syv proteinbarer totalt i løpet av en uke. Questbarer er favoritten min. Chocolate chip cookie dough troner øverst. Jeg gleder meg veldig til å smake den nye Birthday cake. Ellers så synes jeg også Barbells salty peanut er farlig god. 

Jeg lurer på hvordan ditt forhold er til pepsi MAX. Er du avhengig? Vet du noe om at pepsi MAX kan hindre vektnedgang? 
Pepsi max er en kalorifri drikk. Vil en ned i vekt, er det i bunn og grunn kaloriinntaket i løpet av en periode som har betydning. For å gå ned i vekt må du innta færre kalorier enn det du forbruker. Pepsi max kan ikke direkte inngå i å hindre vektnedgang. Det er noen mennesker som mener at de blir mer sultne når de drikker pepsi max, og dermed at de spiser mer og på den måten får i seg mer kalorier. Men det er andre som mener at de blir mindre  sulten når de drikker lettbrus og at de spiser mindre. Hva som er riktig for deg, må du nesten kjenne på selv.
Personlig elsker jeg pepsi max! Hvor mye jeg drikker går litt opp og ned, men jeg drikker nok et par liter i uken. Jeg tenker at om jeg ellers lever sunt, kan jeg gjerne unner jeg meg lettbrus med den beste samvittighet. Tennene er nok de som kommer verst ut i denne saken!


Kristine ♥

GOD MORGEN FEBRUAR

 • 01.02.2018, 09:06


God morgen fininger ♥ og god morgen februar!  Årets første måned er over og vi skal i gang med februar. Som tiden flyr!  For å være helt ærlig, begynner jeg egentlig å glede meg til våren, men da vi fortsatt er inne en vintermåned, og det er mørkt og kalt ute, er det fint å finne noe å glede seg over her og nå. Her er noe av det jeg gleder meg til i februar. ⋄ Praksis
Jeg er for tiden i praksis på legevakten. Det er så utrolig spennende! Hver eneste dag møter jeg nye utfordringer og tilegner meg ny kunnskap. Selv om det til tider skjer veldig mye og det er mange inntrykk, trives jeg kjempe godt og jeg gleder meg til de neste ukene med enda flere læringsmuligheter. 

⋄ Spa
På lørdag skal jeg på TheWell. Det er flere år siden jeg har vært på spa. Jeg gleder meg skikkelig til å senke skuldrene, slappe av og kose meg!

⋄ Opprettholde treningen
Jeg er inne i en ordentlig god treningsperiode og storkoser meg med treningen! For tiden følger jeg ingen plan og har heller ingen konkrete mål. Jeg tar rett og slett en dag av gangen og gjør det jeg føler for. Det fungerer virkelig! Jeg har tatt flere nye rekorder i januar og håper utviklingen fortsetter i februar. 

⋄ Valentines day
Jeg har egentlig ikke noe spesielt forhold til valentinsdagen og har ikke feiret den på flere år, men i år skal jeg gjøre noe hyggelig. Jeg har også planer om å bake noen små søte hjertemuffins som jeg skal pakke inn i cellofan med en søt liten lapp og gi tl noen jeg bryr meg om. 

⋄ Rødvinskvelder
Jeg tror alle som følger meg på snapstory på instagram, har fått med seg at mitt nyttårsforsett om å drikke mer rødvin, går strålende bra. Jeg rett og slett bare elsker å sette meg ned med et glass rødt, puste dypt og nyte! Nå på vinterstid hvor det er mørkt og kaldt ute, finnes knapt noe koseligere enn å slå seg ned i sofaen med noe godt i glasset og hyggelig selskap. Stockholm
Tredje helgen i februar tar jeg og en av mine beste veninner turen til Stocholm. Jeg gleder meg til en helg med bysightseeing, god mat, hotellfrokost og venninnekos. 

⋄ Lysere dager
Det merkes allerede at vi går mot vår. Solen står tidligere opp og går senere ned. Det gjør at det føles litt enklere å stå opp om morgenen. Selv om det fortsatt er vinter, er det veldig deilig å kjenne på at det nærmer seg varmere tider. 

⋄ Arena Run
Jeg skal delta på mitt første hinderbaneløp. Arena run inneholder tjue hindre som sprer seg over seks etasjer med trapper, barer, korridorer og annet. Vi er en gjeng på seks stykker som skal gjennomføre som et team. Jeg tror det kommer til å bli kjempe moro!

Er det noe du gleder deg til i februar? Selv de minste lille gledene kan være verdt å tenke over. Gleder får frem et smil rundt munnen vår :mrgreen:  Ha en fin første februar!


Kristine ♥

Kristine

Hei og velkommen til Dedication. Jeg er en livsglad personlig trener og kostholdsveileder. Her på min blogg vil du få små tips, råd og oppskrifter til den sunne linje, samt følge min vei i livet. Jeg har troen på at god helse og en sunn livsstl er nøkkelen til et lykkelig liv og en glad kropp. Legg gjerne igjen noen ord om du lurer på noe, ønsker å dele noen tanker, er interessert i kost og treningshjelp eller bare vil si hei :) Kontakt: kristine@helseglede.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no