www.dedication.blogg.no

Kristine Aure

Dedikasjon til trening, mat og livsglede

SISTE DAGEN

 • 31.03.2016, 22:02


Livet er godt her nede altså!
Ikke at livet ikke er god normalt, det er det jo! Jeg er takknemlig og glad for det livet jeg har med spennende studier, en jobb jeg trives i, en blogg med kjempe hyggelige lesere, en fantastisk samboer, familie jeg er glad i, gode venner, en flott leilighet og en kropp som er frisk og som får meg fra a til b.
Likevel er det noe eget med livet ferie. Det er fantastisk deilig å komme seg litt bort, ha et avbrekk fra hverdagen og alle plikter, bare gjøre akkurat hva jeg vil hele tiden og nyte hvert sekund.

Det er siste dagen her i dag. Den har blitt brukt ved bassengkanten. Det blåser litt for mye til å være på stranden. Da er det mye deiligere å ligge lunt og godt ved bassenget. Dessuten er det så vakkert på hotellområdet, at det ikke er noe problem å kose seg her.

SAMSUNG CSC
Den fine badedrakten min er fra NA-KD.
For de av dere som følger meg på snap, kristineokern, finner du nå en rabattkode der hvor du kan få femten prosent avslag ved kjøp i nettbutikken.

SAMSUNG CSC
Denne deilige sommerkaftanen som flere av dere har spurt etter, er også derfra.

Imorgen er jeg tilbake i Norge. I mellomtiden skal jeg nyte den siste dagen med solskinn, is, varme, vin, god mat og avslapping.
Vi snakkes når jeg er hjemme!

Kristine ♥                                                                      inneholder sponsede produkter

TRENING OG FROKOST

 • 31.03.2016, 11:35


God morgen fine lesere!
Jeg har nettopp hatt en deilig morgenøkt.
Trening på morgenen er virkelig fantastisk! Selv om det av og til er litt tungt å komme i gang, kroppen føles ikke alltid helt våken, slik som i dag, føles det så utrolig godt etterpå. Humøret og energien blir alltid et par hakk bedre de dagene jeg starter med en treningsøkt.


I dag stod skuldre og ben i fokus.
- Knebøy i smith-maskinen
det er jo ikke frie vektstenger her
- Markløft med manualer
- Bulgarsk utfall
- Sidehev
En god ferie- / morgen- trening på førti minutter.

SAMSUNG CSC
Nå sitter jeg å spiser frokost.
Frokostbufféen her er bare magisk! Det er alt en kan ønske seg. Brød, bagetter og rundstykker av alle mulige slag, pålegg; alt fra skinke og ost til laks og kaviar, egg i alle mulige fasonger, diverse juice og melk, det er omelettstasjoner hvor du kan lage din egen omelett, müslistasjoner hvor du kan komponere din egen müsliblanding, diverse frukt, pannekaker og lapper, masse deilige oster, osv osv. Og mest av alt, elsker jeg at vi får en hel kaffekanne med nytraktet kaffe. Jeg må ha kaffe til frokost! Det er så mye godt her at det er vanskelig å bestemme seg!
Slik ser i hvert fall tallerkenen mine ut i dag, en salig blanding av mye godt.

Håper du får en fin dag  :grin:


Kristine ♥

LIFE IS GOOD

 • 30.03.2016, 19:07


SAMSUNG CSC
Ja, livet er rimelig fantastisk og bekymringsløst akkurat nå! 


Kristine ♥

KVELDSHILSEN

 • 29.03.2016, 20:44


SAMSUNG CSC
Se den flotte utsikten jeg har fra hotellrommet akkurat nå. Helt nydelig!
Dette hotellet, Lopesan Baobab Resort Costa Meloneras, er helt fantastisk vakkert på alle måter. Jeg er forelsket og vil helt klart tilbake. Først skal jeg riktig nok nyte noen dager til her nede. Ferien er jo ikke over enda! 
Egentlig hadde jeg håpet på å vise dere alle bildene jeg har tatt, men nettet er farlig tregt - det er vel i grunn det eneste negative jeg har å si om stedet, så jeg får ikke lastet opp et eneste bilde fra kameraet! Isteden blir det en liten kveldshilsen med mobilen.

SAMSUNG CSC
Björn Borg sett fra HappyUnderwear, topp og underdel (sponset)

I dag har jeg ikke gjort stort. Jeg startet dagen med en liten treningsøkt på rygg, deretter var det deilig hotellfrokost og noen kopper kaffe. Resten av dagen har jeg ligget ved bassenget, lest bøker og slappet av. 
Nå er klokken kvart på åtte her, men temperaturen er fortsatt noenlunde ok, rundt tjueto grader. Jeg sitter med en kaffekopp på terrassen og skriver dette blogginnlegget. Hver øyeblikk er det ut på middag og et glass vin eller to. Det er jammen deilig med ferie :grin:   
Håper alt er bra hjemme i Norge. Ha en riktig så fin tirsdagskveld!


Kristine ♥

UKESMENY

 • 28.03.2016, 12:30


Riktig god mandag dere! Håper dere nyter påskedagene med solskinn, venner og familie, sjokolade og hygge. 
I morgen begynner hverdagen igjen for de fleste. Etter ferie og mye påskekos, kan det føles tungt å skulle gå tilbake til jobb / skole og rutiner. Jeg har satt sammen en sunn, god og nok så enkel ukesmeny til dere. Kanskje den gjør det litt enklere å komme tilbake til hverdagen.
Håper du lar deg friste. 

Mandag

Siste påskedag for denne gang. Lag raske havreboller til lunsj. Disse kan serveres både med salt og søtt pålegg. Her finner du oppskriften. 


Til middag kan det være enkelt og greit med lompepizza. Bruk kjøleskapsrestene til topping. Egg, spekeskinke, lammestek, biff, bacon, smørost, pesto, ketchup, tomatpure, skinke, tomat, paprika, løk, blåmuggost, mozzarella, parmesan. Bare fantasien setter grenser!
Topp lompene med det du måtte ønske. Stek de så i ovnen på 225 grader i  10-12 minutter.


Har du lyst på noe søtt til kvelds, kan jeg friste med en enkel mikrokake ala mikro brownie.
Den lager du enkelt ved å blande sammen 1 egg, 30 g sjokoladeprotein, 2 ts kakaopulver, 2 ts mandelmel, 1/2 ts bakepulver, 2 ts sukringold og ca 0,5 dl væske som kaffe, melk eller vann. Ha røren i en kopp. Dekk koppen med plastfolie. Kjør på full guffe i mikroen i 30 - 40 sekunder. Jeg hadde min på 700 W i 40 sekunder. Server.


Tirsdag

Lag en enkel og kjapp middag med fiskekaker.
Her har jeg brukt grovbrød som jeg smurte med litt kesam og dijon sennep, før jeg hadde over salat, cherrytomater, Lofotens grove fiskekaker og majones. 


Onsdag

Chop suey er enkelt, raskt og godt. Her er oppskriften. Server med biff, kylling eller svin enten ved siden av eller bland det med grønnsakene og sausen. 


Siden det er lillelørdag og du kanskje har lyst på dessert, kan du lage en deilig fruktsalat som du topper med litt cottage cheese, kesam eller skyr og noen nøtter. Her har jeg honningmelon, nektarin og jordbær i biter. Som topping blandet jeg en halv boks cottage cheese med 0,5 dl melk, en scoop med vaniljeprotein og en liten dæsj vaniljepulver.


Torsdag

Laks med potetmos og erter, er sunt, enkelt og godt.
Start med potetmosen. Skrell ønsket mengde poteter og del dem i 4 biter. Kok dem møre, i cirka 12 minutter. Hell av vannet, tilsett litt salt, pepper og en god dæsj melk. Mos med en stavmikser eller en gaffel.
Ha salt og pepper på laksefileter. Stek dem med skinnsiden den i en panne på middels varme. Ha lokk over og la de steke i 5 -6 minutter.
Kok erter i 2 -3 minutter.
Server gjerne med en klatt kesam eller rømme.


Fredag

Fylt paprika er en knall god middag som er verdig fredagskvelden. Her finner du oppskriften. 


Kanskje det kan friste med en sjokoladeskål til dessert? 
Denne lager du enkelt av 150 g cottage cheese, 50 g philadephia (kan byttes med mer cottage cheese eller kesam), 20 g sjokoladeprotein, 1 stor ss kakaopulver, 1 ss kaffe (kan sløyfes) og 1 ts sukringold. Mos alt godt sammen. Bruk gjerne en stavmikser, men en gaffel fungerer også. Server med en gang. 


Lørdag

Lag en nydelig tacomiddag med mangosalsa. Knall godt! Oppskriften er her

SAMSUNG CSC
På kvelden er det ikke noe annet enn den klassiske godteskålen, som passer best. 


Søndag

Søndag er en fin dag til å bruke på baking. Hvorfor ikke bake disse deilige sjokoladesnurrene? Jeg kan love deg at de vil falle i smak! Her er oppskriften. 


Til middag kan du lage deilige greske kjøttboller med tzatziki. Oppskriften er her. En veldig god og sunn middag som du lager på 15 minutter.


Håper du fant noe som fristet :razz: og at du får en riktig så flott uke med god og næringsrik mat, masse latter og trening! 

Kristine ♥

EN LITEN FERIEØKT

 • 27.03.2016, 12:06


Det er bare helt fantastisk deilig her nede, dere! 
Siden jeg kom til Meloneras på torsdag, har jeg ikke gjort annet enn å nyte livet maksimalt :mrgreen: Jeg har slikket sol, drukket god vin, gått rundt i byen, tatt meg en is eller tre, badet, spist god mat og slappet av. Jeg har ikke tatt så mange bilder enda, noe jeg skal bruke litt tid på i dag, så skal jeg gi dere en full oppdatering og vise dere dette flotte stedet. 


I dag tok jeg meg en liten ferieøkt. Ja, jeg startet faktisk dagen med en treningsøkt!
 Jeg våknet allerede før åtte, men var ikke spesielt sulten. Da tok jeg meg like så godt en økt før den deilige hotellfrokosten. 

Det er et treningsrom her. Ikke det største, men det har en smith-maskin, manualer og en kabelmaskin. Man får gjort mye med det! Jeg tok i bruk fantasien, tenkte "back to basic" og kjørte en treningsøkt med fokus på rygg og rumpe:
- Pull ups i smith-maskinen
- Enarms roing
- Stående roing i smith-maskinen
- Dype knebøy i smith maskinen
- Hip thrust med manual
Ren treningsglede. Det er så fantastisk å starte dagen på den måten! Jeg kommer desidert til å gjøre det et par ganger til i løpet av ferien. 


Håper dere nyter påsken der hjemme i Norge. Ha en riktig god påskesøndag!

Kristine ♥

I DAG ER DET VAFFELDAGEN

 • 25.03.2016, 10:50


God fredagsmorgen! Har du fått med deg at det er vaffeldagen i dag? Om ikke så vet du det i hvert fall nå :grin:
Jeg kom meg trygt ned til Melonas i går og nyter dagen på stranden i dag, så noen vafler blir det nok ikke på meg. Men det skal sies at hotellet her hadde knall gode pannekaker til frokosten!
Du vil kanskje feire med en vaffel eller to? Her har du et par av mine favorittvaffeloppskrifter:Geniale bananvafler
1-2 plater.

1 egg
1 banan
Kanel og kardemomme, valgfritt.

Mos bananen med en gaffel.
Rør inn egget og eventuelt krydder.
Stek og server.  Knall gode vafler
10 - 14 plater

4 egg
200 g gresk yoghurt eller kesam
1 dl melk, eventuelt vann
2 ss smeltet kokosolje, kan sløyfes
3 ss sukringold
1 ts fiberhusk
1 ts natron, eventuelt bakepulver
1/2 ts vaniljepulver
120 g havremel, eventuelt annen tørrvare som speltmel

 

Bland samen egg, gresk yoghurt, melk og smeltet smør.
Tilsett så det tørre.
La røren svelle 5 -10 minutter før du setter i gang med stekingen.
Nyt. 

Påskevafler
8 plater

3 egg
1,5 dl farris, eller annen væske som melk
2 ss smeltet kokosolje eller smør
2 ss sukringold
1 ts kardemomme
1 ss revet appelsinskall, kan sløyfes
2 dl mandelmel
1 ts fiberhusk

Bland sammen egg, farris og smeltet smør.
Ha i resten av ingrediensene.
La røren svelle noen minutter før du steker nydelige vafler.Blir det en vaffel på deg i dag på selveste vaffeldagen? :grin: Uansett, så håper jeg du nyter fredagen og påsken. 
Jeg kommer med en oppdatering på fra ferien senere. Ha en super dag!

Kristine ♥

NESTE STOPP: SPANIA

 • 24.03.2016, 08:07


Hei og god morgen godt´folk 💕
Nå er jeg på Gardermoen. Neste stopp er Spania! 
En god uke med sol, avslapping, god mat, bading, is, varme og kanskje en treningsøkt eller to. Ingen mas, ingenting jeg burde eller må. Bare nyting og gjøre akkurat det jeg har lyst til. Fy søren som jeg gleder meg!

SAMSUNG CSC
Jeg har pakket med en liten matpakke til flyturen. Flymat er ofte så lite smakfull, derfor tar jeg like så godt med min egen. 
Speltlomper smurt med philadephia, fylt med salat, finhakket paprika, skinke og jarlsbergost. Dette er knall godt! I tillegg har jeg med et par poser ProTings proteinchips, en liten energimiks som jeg har blandet sammen selv med gojibær, hempfrø og kakaonibs og en pose med Mocca-Protein til en proteinkaffe. 


Dere slipper ikke unna meg denne uken. Jeg kommer til å titte innom bloggen flere ganger. Likevel vil jeg benytte anledning til å ønske dere alle en fantastisk påske :grin: Om den er på fjellet, på landet, i byen eller i utlandet; vær aktiv, spis sjokolade, le masse, vær sammen med de du er glad i og stopp opp å sett pris på alt du har. Må påsken din bli helt fenomenal! 
God påskeklem fra

Kristine ♥ 

FERSKEN NYHTER

 • 23.03.2016, 15:49


SAMSUNG CSC
I dag hadde jeg en utrolig god løpeøkt. Det var skikkelig futt i kroppen. Kanskje på grunn av alt påskegodtet!
Jeg løp en form for fartslek hvor jeg jobbet 0,5 km på hastighet 10,5 km, for så å løpe 0,5 km på hastighet 12,5 km / t. Dette gjorde jeg til jeg hadde løpt totalt 8 km. 
Jeg trente også litt styrke på armer og core. Biceps curl, triceps pushdown i kabel, dips på benk, benhev og sit-ups i skråbenk.
En skikkelig god økt :grin: 

SAMSUNG CSC
Med på trening hadde jeg med to fersken nytheter; Nike sko i fersken farge og Nocco med fersken smak. 
Fersken er faktisk min favorittfarge. Jeg blir glad av den fargen!
Da jeg så disse Nike skoene, måtte jeg kjøpe dem! Nye treningssko gir et ekstra kick på trening.
Og Nocco fersken dere (sponset). Den er knall god! Den minner om iste med ferskensmak. Virkelig en sommerfavoritt. Gled dere til den kommer i butikken i april. 


Nå får jeg ta frem kofferten og starte pakkingen. Imorgen er det ferie!
Håper du nyter lillelørdagen. Ha en fin kveld.

Kristine ♥                                                                         

PÅSKEKOS

 • 22.03.2016, 15:47


Påskekos hører med denne uken. 
Påske er en gang i året og én skal selvfølgelig kunne skeie ut og nyte ferien. 
Jeg sier som jeg pleier; om du spiser sunt og variert mesteparten av tiden; skei ut med god samvittighet. Det handler om å finne en gyllen middelvei! 
For enkelte er påskeferien veldig lang og det kan bli mye slikkerier. Da kan det være lurt å ha noen sunne alternativer tilgjengelig. 
Min påskekos har hittil i påsken besått av sunnere hjemmelaget konfekt og mindre sunn godis, akkurat slik jeg liker det!
Her er noen sunne og smakfulle godsaker til påsken.


- Påskemuffins
Vaniljemuffins med gul glasur


- Kanskje påskens beste dessert
Appelsinfromasj med appelsingele

- Brownie babies
Deilige sjokoladekuler som smaker brownie


- Marsipanegg
Proteinrik marsipan med sjokoladetrekk 


- Nøttekarameller
Deilige karameller med nøtter, toppet med sjokolade


- Påskens sunne suksess
Gul mandelkake ala suksessterte 


- Påske cupecake
Appelsinmuffins med appelsinglasur


- Appelsinfromasj
Proteinrik appelsinfromasj i appelsinskall


- Påskemarsipan
Marsipan med smak av appelsin


- Påskesjokolade
Hjemmelaget sjokolade med appelsinsmak 


Håper du fant noe som fristet til påskekosen.
Jeg ønsker deg en aldeles herlig påske :grin: Måtte den bli akkurat slik du ønsker!

Kristine ♥

IHERB

 • 21.03.2016, 19:13


Etter jobb i dag hentet jeg denne iHerb pakken med masse godt.
Jeg løp rett hjem. Jeg var nemlig så spent på å prøve den nye Mighty Muffin i sjokoladesmak. Det er rett og slett en rett-i-koppen sjokolademuffins som er sukkerfri og som inneholder godt med protein. Fy søren den var god! Muffinsen forsvant så fort at jeg glemte å ta bilde, men jeg har allrede bestilt flere så dere skal få se bilde neste gang jeg spiser den. Muffinsen ble virkelig super myk og deilig, og den hadde gode sjokoladebiter. Her er helt klart en ny iHerb-favoritt!

SAMSUNG CSC
Ellers så var dette alt som var i pakken:
- Questbar med cookie dough smak
Favoritt questbaren min. Jeg spiser noen av denne i uken, ja!
- Hemp hearts
Hemfør. Gode og spekket med sunne fettsyrer.
- Mighty muffins
Ja, den skrev jeg jo akkurat om i begynnelsen av innlegget.
- Coconut chips
Denne med sjokoladesmak er virkelig god. Perfekt som topping på grøt eller kesam, eller bare som kos. 
- Kakaonibs
Inneholder masse antioksidanter. Jeg bruker de på samme måte som kokoschips, over grøt, kesam eller som snacks. 


Om du handler på iHerb, må du gjerne bruke koden OKE701. Da får både du og jeg rabatter :razz:
Ha en god kveld!

Kristine  ♥ 

DAGENS ØKT

 • 21.03.2016, 09:37


God morgen dere.
Har mandagen startet bra?
Jeg har hatt den beste starten på uken. Jeg har nemlig akkurat underlagt meg en god styrkeøkt på overkroppen; bryst, rygg og skuldre. Helt fantastisk! 

SAMSUNG CSC
Det er herlig å starte uken med en skikkelig god treningsøkt. Det gir en ekstra punsj til resten av uken! Starter jeg uken bra, får jeg alltid følelsen av at resten av uken blir helt super :grin: Er det slik med dere også? 

I dag så økten slik ut:
- Chins
- Stående roing
- Benkpress med manualer
på bildet
- Revers flyes med manualer
- Sidehev


Nå er jeg blir og fornøyd, klar for å få i meg lunsj og komme meg på jobb. 
Ha en strålende mandag!

Kristine  ♥ 

SØNDAGSFROKOSTEN

 • 20.03.2016, 11:15


Riktig god morgen dere. 
Palmesøndag og påsken er offisielt i gang!

SONY DSC
Jeg har gitt påsken en god velkomst med en stor og deilig søndagsfrokost. 
Lange søndagsmorgener med en god frokost og et par kopper kaffe, om det så er i ferier eller en helt vanlig søndag, er helt fantastisk. Det gir en skikkelig god start på dagen. Jeg blir ihvertfall i ekstra godt humør etter en slik morgen. 

SONY DSC
Her har jeg hjemmelaget lavkarbo brød, oppskriften finner du her, røkelaks, eggerøre, tomat og agurk. Kjempe godt og nok så enkelt! 

Nå skal jeg jobbe en god antall timer. Søndager er nemlig den dagen hvor jeg får oppdateringer fra de online pt-kundene mine. Da må det jobbes med endringer av oppsett på kosthold og trening, samt gi dem noen gode ord og motivasjon. Å, som jeg elsker denne jobben altså, den gir så mye glede. Jeg har absolutt ikke noe imot å sitte og jobbe en søndag!
Håper du får en fantastisk palmesøndag :razz:


Kristine ♥   

SMASH KOKOSBOLLE

 • 18.03.2016, 14:48


SAMSUNG CSC
I går laget jeg disse smash kokosbollene.
Et klønete navn, tenker du kanskje? Men det smaker som en blanding av smash og kokosbolle nemlig! Det er rett og slett luftige og porøse kokosboller på en bunn av salt proteinchips, trukket med sjokolade. Søtt og salt. Fantastisk godt!

SAMSUNG CSC

Smash kokosbolle
Ca 12 stykker

1 pakke ProTings proteinchips i smaken toasted sea salt
4 gelatinplater
2 ss varmt vann
3 eggehvitter
2 ss sukrinmelis*
1 ss sukringold*
3 ss smeltet kokosolje, kan sløyfes**
100 g sjokolade, jeg brukte denne

Bløtlegg gelatinplatene i kaldt vann i 5 minutter. Smelt de så i 2 ss varmt vann. 
Stivpisk så eggehvittene med sukrinmelis. Hell forsktig den smeltede kokosoljen og de smeltede gelatinplatene i eggehvittene. Rør gjerne om med en slikkepott istedenfor en el-vips, slik at eggehvittene ikke faller sammen. La blandingen stå 1 time i kjøleskapet og stivne. 
Etter en time legger du proteinchipsene utover et brett. Bruk en sprøytepose eller en skje til å toppe hver proteinchips med eggehvittemassen. Sett så kaldt i minimum 1 time. 
Deretter smelter du sjokoladen og har den over hver smash kokosbolle. Et tips her er å sette bollene 15 minutter i fryseren før du har over sjokoladen. Da er det enklere å smøre på sjokoladen på hver smash kokosbolle. 
Så er det bare å nyte og kose seg!


*Du kan fint bare bruke sukrinmelis om du ønsker det. Jeg synes smaken blir best med en blanding. 
**Du kan fint droppe kokosoljen om du ønsker det. Kokosbollen blir litt mer mektig og kremet med kokosolje i, men smaker like godt uten. 

SAMSUNG CSC
Kanskje noe som kan friste til fredagskosen eller påskekosen? 
Her er ihvertfall alle spist opp allerede! Spørs om jeg ikke må lage flere, for smash kokosbollene falt i smak hos alle i husstanden. 


Håper fredagen din blir helt fantastisk :grin: Finn frem smilet, så er jeg sikker på at den blir bra!

Kristine ♥                                         

KLAR FOR TRENING

 • 17.03.2016, 14:49


Nok en nydelig solskinssdag.
Fy søren så heldige vi er med været på østlandet. Med dette solskinnet, kan en ikke annet enn å gå rundt med et digert glis om munnen :razz:

SAMSUNG CSC
Jeg bare elsker ryggen på denne Run & Relax toppen! 

Jeg har akkurat ladet opp til trening med foam rolleren og Nocco
Lurer du på hvorfor du skal rulle, kan du lese her. 
Normalt ruller jeg på treningssenteret, men i dag kjente jeg at jeg trengte en real runde for å myke opp stive muskler. Dermed brukte jeg like så godt en god halvtime på å rulle hjemme. Nå er jeg klar for trening!

Styrke på rygg og bryst står på treningsplanen i dag. 
Økten kommer til å se omtrent slik ut:
- Chins
3 sett * max
- Nedtrekk
4 sett * 8 -10 repetisjoner
- Benkpress
4 sett * 8 -10 repetisjoner
- Enarm roing
4 sett * 8 -10 repetisjoner
- Revers flyes
3 sett * 10 -12 repetisjoner


Kristine ♥  

HVILEPAUSE

 • 16.03.2016, 18:03


SONY DSC
Nå sitter jeg her og tar meg en liten hvilepause. Jeg har akkurat kommet hjem fra en knall god treningsøkt!
Først løp jeg intervaller, 2 minutter spurt etterfulgt av 2 minutter gange, i totalt 20 minutter. Med oppvarming og nedtrapping tok det knappe 30 minutter. 
Deretter pumpet jeg gunsa, aka biceps og triceps. Det er veldig sjeldent jeg trener armer, men det er jo så moro. Jeg elsker når jeg får skikkelig pump i armene!
Jeg kjørte enarms curl i kabel, biceps curl med stang, triceps pushdown i kabel og franskpress. 
En skikkkelig herlig økt altså :grin: 

SONY DSC
Snart skal jeg inn til Oslo på et foredrag foredrag. Det er deilig å kunne unne seg en hvilepause mellom slagene. 
Jeg koser meg med en proteinkakao (sukrin, mocca-protein, kakaopulver og melk kokt opp i en kjele), nøtter og litt stevia sjokolade, mens jeg henter litt middagsinspirasjon fra Gordon Ramsey. Jeg liker å titte i kokebøker og få nye ideer. Har du noen gode å anbefale?


Håper du får en fin kveld. Nyt det fantastiske solskinnet!

Kristine ♥  

VÆR SOM DU ER

 • 16.03.2016, 05:30


God morgen skjønne folk!
Dagens ord er så fine at jeg må dele de med dere. De er verdt å ta med seg denne onsdagen:

SAMSUNG CSC
Jeg tror alt for mange av oss bryr oss for mye om hva andre mener og tenker. Gi litt mer faen! Vær slik som du er, ikke slik du tror andre tror du skal være. Sannheten er at de fleste andre faktisk ikke har noen formening om hvordan du skal være. De er nemlig fult opptatt av seg selv!
Si høyt til deg selv "jeg er enestående og fantastisk". Det er kun en deg og du skal kunne føle at du er spesiell akkurat slik du er. Vær glad i deg selv for den du er, vær som du er - det finnes ingen som er akkurat som deg!


Kristine  ♥  

POLARBRØD

 • 15.03.2016, 16:18


SAMSUNG CSC
Tirsdag, fri, solskinn og en rolig formiddag.
Faktisk ventet jeg på en pakke som skulle komme på døren klokken ti, men som ikke kom før klokken halv tre. Dermed ble jeg gående inne, sose og vente på denne pakken. Jeg ville jo ut i solen! Jeg fikk ihvertfall laget meg en kjempe god lunsj :grin: Det ble hjemmelaget polarbrød - utrolig gode, med diverse pålegg, proteinkaffe og plommer. 

SAMSUNG CSC
Oppskriften er inspirert av skjønne @livefinnoykvamme på instagram.


Polarbrød
6 stykker

4 egg
4 ss kesam
2 ss fiberhusk
2 ts bakepulver
1/3 ts salt

Visp alt godt sammen. 
La røren svelle i 10 minutter.
Lag så seks rundinger på en bakeplate.
Stek på 225 grader i 12 -15 minutter.
Avkjøl på rist. 

Polarbrødene holder seg fire -fem dager i en pose i kjøleskapet. Skal du oppbevare dem lenger enn det, ville jeg frosset dem ned. Da kan du tine de i ovnen eller i brødristeren. 
Håper det smaker. 

SAMSUNG CSC
Så er det bare å toppe polarbrødene med det du måtte ønske. 
Favorittpålegget hos meg er kokte egg med urtesalt, tomat og agurk. Mmmm....

SAMSUNG CSC
Disse er så fantastisk gode. Jeg har laget polarbrødene flere ganger de siste månedene og de blir fort spist opp. I tillegg er de veldig enkle å lage, og ikke minst sunne. Perfekt i mine øyne!
Fortell meg hjerne hva du synes om du prøver oppskriften.

Kristine ♥  

NYE KLÆR & LOMPEFEST

 • 14.03.2016, 16:58


Ny uke, nye muligheter! 
Har du hatt en god mandag? 
Jeg skal innrømme at jeg sov litt ekstra lenge i dag. Det var deilig! Ellers har dagen bestått av jobb, en god treningsøkt og familiekos. Jeg er nemlig på besøk hos familien akkurat nå. Her driver vi faktisk å lager pinnekjøtt akkurat nå. Det blir skikkelig julestemning til middag!

SAMSUNG CSC
Jeg må vise dere de fine klærne jeg fikk av Run & Relax
Terry Hoodie, Mesh topp, Karma bh og  Mesh Running Tights

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC
Jeg har faktisk ikke vært borti Run & Relax før. Fy søren, så deilige de er! Kjempe myke og behagelige plagg, som kan brukes både til trening og som koseklær. I tillegg synes jeg de små detaljene setter prikken over i'en. De blir en favoritt fremover!

Jeg hadde på meg klærne under dagens styrkeøkt på rygg og bryst. Der kjørte jeg chins, stående roing, benkpress med hantler, flyes og face pull.
Nye klær gir desidert ekstra treningsmotivasjon! 

SAMSUNG CSC
Etter trening ble det lompefest! 
Lomper, om det så er speltlomper, havrelomper eller vanlige lomper, er alltid en klassiker hos meg. Sunt, super raskt og godt!
I dag ble de smurt med phildephia før jeg hadde på mager salami, jarlsbergost og litt grønnsaker. 


Ha en fortsatt god mandag og en super uke :grin:
Ha det gøy, smil, grip utfordringene som møter deg og snu de negative tankene til noe positivt. Du bestemmer selv hvordan dagene dine skal være. Gjør det beste ut av dem! 

Kristine  ♥                                              inneholder sponsede klær

LIFE

 • 13.03.2016, 14:55


En liten påminnelse denne søndagen.

Life is short, Break the Rules.
Forgive quickly, Kiss SLOWLY.
Love truly. Laugh uncontrollably.
And never regret ANYTHING
That makes you smile 💖


Kristine 

EN ANNERLEDES FROKOST

 • 12.03.2016, 12:31


Beklager at det ikke ble noen oppdatering i går.
Jeg var rett og slett helt kake i kroppen. Sikkert fordi jeg jobbet til midnatt på torsdag og ikke kom meg i seng før nærmere to og likevel måtte tidlig opp fredag. Etter jobb datt jeg derfor rett i sofaen. Der lå jeg med smågodtposen min og House of Cards til det var kvelden og jeg sovnet. Ikke en veldig produktiv fredagskveld med andre ord, men det var veldig nødvendig!

SAMSUNG CSC
I dag morges laget jeg en ny vri på havregrøten min. Vanligvis spiser jeg havregrøt med cottage cheese, proteinpulver, smør, peanøttsmør, bær eller lignende, en søt variant. I dag ble det derimot en salt variant. En annerledes og veldig god frokost :grin:
Har du ikke prøvd egg på havregrøten enda, gjør det! 

SAMSUNG CSC
Slik så altså grøten ut før jeg hadde på toppingen. 
Jeg brukte Rude Health havregrøt 5 korn og 5 frø som er en fyldig grøtvariant med blant annet havre, rug, bygg, quinoa, linfrø og solsikkefrø. Denne har jeg fått sponset, men jeg har blitt veldig glad i den. Nå som pakken nærmer seg slutten kommer jeg til å kjøpe ny selv. Det er deilig med litt annet enn bare havregryn i grøten. Blandingen med forskjellige korn og frø gjør grøten ekstra fyldig og rik på næringsstoffer, noe jeg virkelig liker!

SAMSUNG CSC
Jeg kokte opp grøten i mikroen. 2 dl grøtblanding og 4 dl vann. Jeg lot grøten koke i 8 -9 minutter i mikroen. Underveis tok jeg bollen ut og rørte rundt to ganger.
Deretter toppet jeg grøten med spinat, tomat, ProTings proteinchips, stekt egg og litt urtesalt. Så utrolig godt!
Super sunn frokost, eller lunsj / kveldsmat om du ønsker det, på kort tid som inneholder masse gode næringsstoffer

SAMSUNG CSC
Det er virkelig noe magisk med den saftige og fyldige eggeplommen til den kremede havregrøten. Jeg har fått en ny grøtfavoritt!
Viste du forresten at egg inneholder alle de vitaminene og mineralene kroppen trenger bortsett fra Vitamin C. Egg er supermat med andre ord!


Nå skal jeg komme meg en tur på trening. I dag blir det kondisjonstrening, jeg er usikker på hva enda. Så blir det en hyggelig middag, før det er klart for jentekveld og en tur på byen. Dette blir en fin fin lørdag med andre ord!
Måtte du få den beste helgen på lenge! Smil, by på deg selv og nyt livet 💫

Kristine ♥

PANNEKAKER MED SJOKO-NØTT

 • 10.03.2016, 18:31


Først og fremst, tusen hjertelig takk for alle bursdagsønsker her, på instagram, snap og facebook ღ  Det varmer!

SAMSUNG CSC
Før jobb laget jeg disse knall gode pannekakene. Saftige, deilige og sunne pannekaker med mye fiber og protein. 
Jeg fylte dem med sjoko-nøtt, altså økologisk peanøttsmør og hjemmelaget sjokoladepålegg. Fantastisk godt.  For en deilig kombinasjon! 

SAMSUNG CSC

Proteinpannekaker med sjoko-nøtt

Pannekakene
1 banan
2 egg
50 g havregryn / havremel
20 g vaniljeprotein
1 ts sukringold
1 ts kardemomme
1 ts bakepulver

Miks sammen alle ingrediensene. Bruk gjerne en stavmikser eller blender, men du kan også bare mose røren godt med en gaffel. 
Stek pannekakene i en panne på middels varme i 2 minutter på hver side.


Topping
Økologisk peanøttsmør
Hjemmelaget sjokoladepålegg, eventuelt nugatti zero eller annet sjokoladepålegg

Smør på peanøttsmør på halvparten av pannekakene.
Smør så på sjokoladepålegg.
Nyt!


Hjemmelaget sjokoladepålegg
3 ss mandelsmør, eller annet nøttesmør
1 ss fibersirup, eventuelt yacon sirup
1 ss kakaopulver
En liten klype salt

Bland alt godt sammen.
Denne er så god at du kan spise sjokoladepålegget rett koppen!

SAMSUNG CSC
Dette må du bare prøve.
Mmmmm...


Kristine ♥

IT'S MY BIRTHDAY

 • 10.03.2016, 09:08


God morgen dere. 
Hvilken dag er det i dag? Jo, det er min bursdag :razz: Tenk at jeg er tjueseks år allerede. Jeg føler meg ikke riktig voksen enda! Men da lillebror spurte meg hva jeg ønsket meg til bursdag og jeg svarte "bedre tid, flere timer i sengen og mer solskinn" konstaterte han at jeg desidert hadde blitt voksen. "For et kjedelig kjerringsvar", var tilbakemeldingen hans. 

SAMSUNG CSC
Det kom en pakke på døren morges med nytt treningstøy fra Run & Relax. Det passet jo perfekt i dag! Nå er jeg iført nye, myke og gode treningsklær. Jeg skal vise dere mer senere.

SAMSUNG CSC
Jeg har aldri vært en person som er spesielt opptatt av min egen bursdag. Andres derimot, elsker jeg. Å kunne gjøre stas på andre mennesker, er jo så koselig! Planene i dag er ikke store. Nå skal jeg lage meg en ekstra god brunsj, før jeg tar meg en treningsøkt, spiser sushilunsj med en venninne og drar på jobb. Jeg jobber i hele kveld, faktisk helt frem til midnatt, det er nemlig nattåpent på senteret. Det blir derfor ikke den store bursdagsfeiringen i dag, men jeg tar det igjen senere. Dagen skal bli bra uansett.
Håper du får en fin fin torsdag!

Kristine ♥

DU ER UNIK

 • 09.03.2016, 16:35


Dere er alle unike og fantastiske mennesker. Dessverre har mange av oss vanskelig for å se dette selv.
På denne dagen ønsker jeg å gi dere alle en liten ekstra oppmerksomhet, en nydelig blomsterbukett og noen ord om selvtillit.

Har du tenkt over hva du sier til når du snakker med deg selv?
Denne indre samtalen sier mye om hvordan du føler deg, og hvorfor selvbildet ditt er som det er. Hva slags mønster daner de indre samtalene du har med deg selv? Mange finner ut at det er stor forskjell på hva det hadde vært lurt å si til seg selv, og det som faktisk sies. I så fall er tiden moden for å endre kvaliteten på den indre samtalen. Du er et fantastisk menneske og fortjener å ha det bra med deg selv.

Hvis du sliter med selvbildet, er det fort gjort å godta de negative ordene som blir sakt om deg. Det å akseptere disse ordene som du sier om deg selv uten å sette spørsmålstegn ved dem, vil gi deg ytterligere næring til ditt eget negative selvbilde. 
Det du sier om deg selv er som en tegning til deg selv, et selvportrett til albumet som rommer selvbildene dine. Du kan bestemme deg for hvordan du ønsker disse bildene skal se ut. Et selvbilde er ikke fastslått, men forandrer seg konstant via selvprogrammering og signaler utenfra. 

Selvsnakking er en mulighet til å justere ditt nåværende selvbilde.
Selvsnakking kan forgå som en taus samtale inne i deg. Du kan også si ordene høyt, og det kan skrives ned. Det som oftest er mest effektivt er når selvsnakkingen beskriver at forandringen allerede har skjedd. Som regel er det mer oppbyggende og trivelig å si at "jeg er en hyggelig person" i stedet for "jeg skal bli en hyggelig person".Neste gang du ser deg selv i speilet si noe positivt om deg selv. "Jeg har pene øyne, for noen pene ben jeg har, jeg lærer fort, jeg er god til å lage mat" osv. 
Si noe pent om deg selv om tro på det. 
DU er en fantastisk og enestående person.

Kristine ♥

TIRSDAGSMIDDAGEN

 • 08.03.2016, 17:47


SAMSUNG CSC
Tirsdagsmiddagen, altså middagen i dag, var super god. Dette må du prøve! 
Søtpotetmos med kjøttkaker og kremet løksaus.  Det blir desidert noe jeg lager igjen om ikke lenge.

SAMSUNG CSC

Tirsdagsmiddagen, søtpotet og kjøttkaker
Til 2 sultene 

Søtpotetmos
500 g søtpotet
1/2 appelsin
1/2 ts salt

Kjøttkaker og kremet saus
500 g karbonadedeig
Salt og pepper
1 løk
1 hvitløksfedd
1 ss soya saus
100 g creme fraiche, eventuelt kesam for en magrere versjon

Start med søtpotetmosen. 
Skrell og skjær en søtpotet i biter. Kok bitene i vann til de er møre. Det tar omtrent 10 -15 minutter avhengig av størrelsen. Hell av vannet og la potetene dampe noen minutter. Mos de så sammen med saften fra den halve appelsinen og saltet. 

Mens søtpotetene koker kan du lage kjøttkakene. 
Form kjøttkaker av karbonadedeigen. Ha salt og pepper på hver side og stek dem i 4 -5 minutter på hver side. 
Skjær løken i skiver og ha den i pannen sammen med kjøttkakene. Stek til løken er gyllen. Hell over creme fraiche og soya saus. La det hele koke opp og server.

SAMSUNG CSC
Da har du en sunn, næringsrik og super god middag på tjue minutter!
Håper det smaker.


Nå venter en liten joggetur før det blir kveldsmat og tidlig kvelden. I dag er jeg nemlig fryktelig trøtt. Da er det bare å komme seg i seng!
Ha en fin kveld :grin:

Kristine ♥

I DAG

 • 07.03.2016, 18:15


Riktig god mandag dere. Håper du har hatt en super start på uken!
Tenk at vi er inne i uke ti allerede. Som tiden flyr! Jeg er inne i siste uke av praksis og ferie er ikke langt unna. Å, som jeg gleder meg!

SAMSUNG CSC
I dag så matpakken min slik ut. Masse forskjellig i en boks!
Her har jeg tomat, paprika, kiwi, søtpotet, egg, tunfisk og cottage cheese. Ja, det er hva jeg kaller et sammensurium! Jeg hadde en del rester i kjøleskapet som trengte å bli brukt, dermed ble en real resteboks til lunsj. Og godt var det!


I dag ble det en god styrkeøkt på hele kroppen. Jeg trener fullkropp for tiden og stortrives med det!
Stående roing, som bildet over viser, var en av hovedøvelsene. Ellers ble det også frontbøy, strak markløft, enarms roing, skulderpress og et par støtteøvelser. En god og effektiv økt på omtrent femti minutter. 

SAMSUNG CSC
Da jeg kom hjem, var jeg sulten og slang sammen dette etter treningsmåltidet.
En halv boks cottage cheese som jeg hadde jordbær og druer i, pekannøtter, appelsin og kokt egg (jeg har alltid ferdig kokte egg i kjøleskapet). Enkelt, raskt, sunt og godt! 

SAMSUNG CSC
I dag fikk jeg også en pakke med masse ProTings proteinchips (sponset). Jeg digger disse chipsene! De kan brukes i matlaging, som et mellommåltid eller bare som snack. 
Favorittsmakene for tiden er tangy southern bbq og zesty nacho. 

SAMSUNG CSC
Nå er jeg egentlig veldig sulten. Det er middagstid for lengst! Jeg er i gang med å knaske i meg en proteinbar og det skal jeg fortsette med mens jeg lager middag. I dag blir det klassisk hel Holte kylling med onvbskate grønnsaker og poteter. Det er så godt og enkelt! Da er det bare å putte alt inn i ovnen, så kan jeg gjøre hva jeg vil i mellomtiden.


Ha en fortsatt god mandagskveld :grin:

Kristine ♥

SAFTIGE MUFFINS

 • 06.03.2016, 13:39


God søndagsettermiddag dere. Håper helgen har vært bra så langt. 

SAMSUNG CSC
Er dere som meg? Baker på søndager?
Jeg elsker søndager. God tid på morgenen og ikke noe stress. Jeg pleier ofte å lage meg en god frokost før jeg tar en bakerunde. Det har blitt en fast søndagstradisjon. 

SAMSUNG CSC
Søndagsbaksten i dag ble disse deilige muffinsene med proteinbarbiter. 
Grunnoppskriften på muffinsene gir saftige og gode muffins. Derifra kan du variere med hva du vil tilsette. Proteinbarbitene kan byttes ut med frukt i biter, bær, hakket sjokolade eller nøtter, så her har du mange muligheter. Det er bare fantasien som setter grenser! 

SAMSUNG CSC

Saftige muffins med hva enn du måtte ønske
8 stykker

2 egg
2 ss sukringold
100 g kesam
80 g havemel
6 dråper stevia karamell
1 ts bakepulver
1 proteinbar, jeg har brukt IronMax i sjokoladesmak

Pisk egg og sukrin lett. Tilsett kesam. Ha så i resten av ingrediensene utenom proteinbaren.
Hakk proteinbaren grovt og rør inn i deigen. 
Fordel i muffinsformer.
Stek på 175 grader i 12 -15 minutter. 

SAMSUNG CSC
Se så saftige og gode! 
Mmmm :grin:
Nyt søndagen dere, om dere baker eller ei!


Kristine ♥

DET ER OK MED GODIS I HELGEN

 • 05.03.2016, 14:32


SAMSUNG CSC
Går man opp i vekt hvis man spiser godteri, is og / eller andre søtsaker i helgen? Er det ok å spise det?
Dette er spørsmål jeg ofte får.
Mitt svar er alltid; det er ok med godis i helgen. 
Det skal syvtusen kalorier ekstra til for å kunne gå opp en enkelt kg! 7000 kalorier! 
Å få i seg syvtusen  kalorier i løpet av en dag, er nærmest umulig. Det er syv dager i uken. Om du spiser fem måltider om dagen, blir dette trettifem måltider i løpet av en uke. Tenk over hvor mange måltider dette blir i løpet av en måned eller år. Om du da spiser godis eller annet søtt et par ganger i uken, vil det ikke ha noen ting å si i den store sammenheng. Se helheten. Så lenge du spiser sunt og variert åtti prosent av tiden, kan en fint skeie ut de resterende tjue prosentene.

Jeg pleier også å si til mine pt-kunder at det er bedre å ta en sjokoladebit eller to på en tirsdag om man har lyst på det, og virkelig nyte bitene, istedenfor å gå amokk når lørdagen kommer. Alt handler om en balansegang. Alt med måte, er tre veldig fine ord her. 

SAMSUNG CSC
Dette er min godtepose i dag. Selv kunne jeg aldri kuttet ut godis eller sjokolade helt, jeg er en real søtmoms! Jeg koser meg med godis, is og annet søtt i helgen med den beste samvittighet. Mesteparten av tiden spiser jeg såpass sunt og godt at litt utskeielser har ingenting å si. 


Nyt helgen, gjør noe morsomt, spis  godis, smil til fremmede og tenk glade tanker :grin:

Kristine ♥

HELGEPIZZA MED KJØTTBOLLER

 • 04.03.2016, 16:37


I dag har jeg omtrent ikke gjort noen verdens ting! Jeg har stort sett ligget på sofaen med NetFlix og en godtepose.
En skikkelig forkjølelse har grepet tak i meg, så jeg har forsøkt å bruke dagen på og hente meg inn. Imorgen er nemlig timeplanen full igjen. Det passer dårlig å bli syk nå! Men det gjør det vel i grunn alltid....
Det er sjeldent jeg blir skikkelig syk *bank i bordet* Jeg pleier som regel å klare å ta knekken på basiluskene før det bryter ordentlig ut. Jeg håper at det er det jeg fått til i dag.

SAMSUNG CSC
Ellers har jeg også hatt en liten bakerunde og til middag laget jeg denne deilige helgepizzaen med kjøttboller og speltbunn. Så godt altså! 
Fredagskvelden med pizza og kos, da er det ikke så ille å føle seg pjusk.

SAMSUNG CSC

Helgepizza med kjøttboller

Bunn
1/2 pose tørrgjær
3,5 dl speltmel
0,5 dl fiberfin (eller mer speltmel)
1 ts salt
1,5 dl varmt vann, cirka 40 grader

Bland sammen gjær, mel, fiberfin og salt. Ha i vann. Tilsett eventuelt litt mer mel om deigen blir løs. 
Elt deigen og la den heve i 30 minutter.
Kjevl den så til en rektangel og ha over på en bakplate. Et godt tips her er å kjevle deigen direkte på et bakepapir slik at du bare kan dra bakepapiret med deigen over på bakeplaten etterpå.
Forstek bunnen på 225 grader nederst i ovnen i 12 minutter.
Ha så over fyllet.

Fyll
1 boks hakkede tomater
3 ss tomatpure
1 ts sukrin
Krydder etter smak: salt, pepper, oregano, paprika, chili og hvitløk - smak deg til med mengde
1/2 paprika i skiver
1/2 rødløk i skiver
600 g karbonadedeig
Ost, jeg brukte 200 g jarlsberg og parmesan

Rør sammen hakkede tomater, tomatpure, sukrin og krydder. Smak deg til. 
Legg tomatsausen på bunnen. Ha over paprika og rødløk. Bruk en skje til å forme kjøttboller av karbonadedeigen og legg den over tomatsausen. Topp med ost.
Etterstek på nest nederste rille i ovnen på 225 grader i 15 minutter. 
Server. 

SAMSUNG CSC
Kanskje det blir pizza på deg i helgen?
Håper du får en nydelig fredagskveld :grin:

Kristine ♥

BCAA OG TRENING

 • 03.03.2016, 17:35


Jeg fikk spørsmål om jeg ikke kunne si litt mer om BCAA og når jeg bruker det. Selvfølgelig kan jeg det!
BCAAA står for Branched-Chain Amino Acid. På norsk; grenkjedede aminosyrer, noe som beskriver molekylstrukturen til aminosyren. Her finner man de tre aminosyrene leucin, isoleucin og valin. Disse er blant de 9 essensielle aminosyrene; noe som betyr at de ikke kan dannes av kroppen.

SAMSUNG CSC
- BCAA, og spesielt aminosyren leucin har en direkte påvirkning på aktiveringsgrad av mTOR-pathway, som er en av de primære aktiveringsmekanismene for proteinsyntese. I tillegg ser det ut som om BCAA kan øke total RNA-mengde i celler, som bestemmer den faktiske kapasiteten for proteinsyntese. 
- Økte BCAA verdier senker også grad av proteinnedbrytning både via å være tilgjengelig som hurtig energi under trening, som vil forårsake en senkning i krav til bruk av muskelprotein som energikilde, og via å minske aktivitet i proteinnedbrytningsmekanismer. 
Altså påvirker BCAA begge faktorer som påvirker netto muskelmasse i positiv grad.
- BCAA har flere fordeler ved trening, som at det konkurrerer med tryptophan om å entre hjernen, så man får lavere utskillelse av serotonin under trening, som igjen vil forårsake forsinket følelse av utmattelse. 

Kort oppsumert; BCAA påvirker muskelmassen vår i positiv grad samtidig som det forsinker følelsen av utmattelse under trening. 

SAMSUNG CSC
Jeg bruker nå SmartSupps BCAA da denne har et bra næringsinnhold, altså et høyt og rent innhold av BCAA, samtidig som den smaker bra.
Jeg tar alltid BCAA før trening, favoritten for tiden er den med watermelon. Noen ganger tar jeg det også etter trening, men som regel spiser jeg en banan og /eller noen riskaker og en proteinshake isteden. 


Håper dere ble litt klokere :grin:

Kristine ♥

LILLELØRDAGSKOS

 • 02.03.2016, 17:05


I går fortalte jeg henrykt at omtrent alle treningsøktene mine i februar har vært veldig gode. Hva tror dere skjedde med gårsdagens økt? Jo, den var naturligvis skikkelig dårlig. Det er typisk! 
Jeg hadde egentlig planlagt intervaller, men kroppen og bena ville rett og slett ikke følge med. Isteden ble det en rolig joggetur på en halv time. 
En dårlig økt tar jeg uansett med et smil. Vi må tross alt ha dårlige treningsøkter for å kunne sette pris på de gode. 

I dag var jeg tilbake igjen og hadde en veldig god styrkeøkt :grin:  Herlig!

SAMSUNG CSC
Etter trening fikk jeg en venninne på besøk. Siden det er lillelørdag slo jeg til med litt ekstra snacks. Lillelørdagskos må en ha! 
På tallerkenen har jeg servert:
-Appelsin, physalis og jordbær
-Frosne drurer som jeg har toppet med hvit og mørk sjokolade
-ProTings proteinchips i smaken tangy soutern bbq og påskeegg

SAMSUNG CSC
Så enkelt og så godt. 
Frukt og bær sammen med litt annet godt, blir virkelig til deilig snack. 
Hva med å servere litt lillelørdagskos i dag? Nyt kvelden! 


Kristine ♥ 

FEBRUAR

 • 01.03.2016, 17:18


Da er nok en måned over. 
Februar har flydd forbi, men jeg har likevel kost meg og hatt mange gode øyeblikk underveis :grin: 


Februars enforfinrush
Når jeg løp WinterRun. 
Jeg synes dette både var skummelt og morsomt. Det var mitt første løp og jeg grugledet meg veldig på forhånd. Løpet gav meg tidenes go´følelse og jeg skal absolutt løpe det enste år også. At tiden i tillegg ble på 48 minutter og 38 sekunder gjorde det ekstra stas! Som dere ser var jeg svett og veldig fornøyd etterpå.


Februars smile-årsak
Dere!
Jeg får så utrolig mange hyggelige kommentarer som varmer meg langt inn i hjerteroten. Som disse ordene fra Henriette "Alltid så koselig å stikke innom bloggen din og se ditt flotte smil, Kristine! Ha en topp dag på jobb og en riktig god helg! Stor klem til deg". 
Jeg sitter stadig vekk og smiler for meg selv når jeg leser og svarer på kommentarene deres. Tusen hjertelig takk!


SAMSUNG CSC
Februars beste matnyhet
Fiskekaker med 86 % fisk. Disse er helt geniale i en hektisk hverdag i tillegg til at de smaker veldig godt. 


SAMSUNG CSC
Februars favorittklesplagg
CalvinKlein buksen min fra HappyUnderwear! Som jeg digger den! Den er så myk og god, samtidig som den gir bakenden en fin form. 
Jeg bor bokstavelig talt i den!Februars hyggekveld
Hjemmelaget pizza og et glass vin med film på tv, pledd og samboer i sofaen. Februars største opptur
Å bestille ferie tur!
24 mars drar jeg en uke til Melonas i Spania. Som jeg gleder meg! Det er så deilig å ha noe å gå å glede seg til, spesielt når det innebærer sol, strand og varme. 


SAMSUNG CSC
Februars beste is
Jeg er en isdigger og forsetter å teste nye is hele tiden. Denne isen fra Kulinaris med vanilje og cokkies er virkelig favoritten akkurat nå, så fantastisk godt! Anbefales på det sterkeste.

Februars mest spilte sang
Jeg hører på veldig mye forskjellig, men denne måneden har jeg faktisk hørt mest på radio, da NRJ. 
Work av Rihanna og Sweet Lovin av Sigala, er desidert de sangene det går mest av.

 
SAMSUNG CSC
Februars beste godsak
Mine hjemmelagde enkle snickers. Disse er så super gode!
Oppskriften finner du her.
 

Februars innkjøp
Jeg kjøpte meg ny Weightless bukse, denne. Jeg har tidligere hatt en sort variant, men den har jeg hatt i snart to år, så den er helt utvasket og slitt. Nå var det på tide å unne seg en nye en. De er jo så gode de Wr.Up buksense. Sitter som et skudd og gir rumpen et løft! 


SAMSUNG CSC
Februars beste treningsøkt
Jeg klarer faktisk ikke å trekke ut en treningsøkt som har vært bedre enn alle andre. Øktene denne måneden har generelt vært ganske gode. For en luksus! Jeg nyter og koser meg så enormt mye på treningen min for tiden. det er helt herlig! 

SAMSUNG CSC
Februars beste / morsomste vin
Jeg ser ikke på Svenske Hollywood fruer. Ei heller viste jeg at Maria Montezami har laget sin egen vin: En venninne hadde med seg denne med en kveld hun kom over på besøk. Smaken var overraskende bra og flaksen er jo søt med dusk og greier.  Vi drakk vin, koste oss og lo. Denne tror jeg kan bli en hitt på jentekvelder 😁


Hva var du mest glad for i februar?

Kristine ♥ 

Kristine

Hei og velkommen til Dedication. Jeg er en livsglad personlig trener og kostholdsveileder. Her på min blogg vil du få små tips, råd og oppskrifter til den sunne linje, samt følge min vei i livet. Jeg har troen på at god helse og en sunn livsstl er nøkkelen til et lykkelig liv og en glad kropp. Legg gjerne igjen noen ord om du lurer på noe, ønsker å dele noen tanker, er interessert i kost og treningshjelp eller bare vil si hei :) Kontakt: kristine@helseglede.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits