www.dedication.blogg.no

Kristine Aure

Dedikasjon til trening, mat og livsglede

ÅRTES FØRSTE GRILLINGS

  • 30.04.2015, 17:05



Været har vært fryktelig rart de siste dagene. Sol og regn om hverandre.  I dag var det faktisk så kaldt når jeg stod opp, at jeg fyrte i peisen!
Akkurat ved middagstider var det heldigvis sol og da ble det grillmiddag :grin: Årets første grillings for min del!
Jeg laget denne knallgode potet- og grønnsaksgratengen som desidert blir en favoritt til grillmaten fremover. Gratengen ble servert til grillede svinekoteletter, men den vil passe like bra til kjøtt, fisk og fugl.
Håper gratengen faller i smak hos deg også.



Potet og grønnsaksgrateng
Til 4 sultene

0,8 -1 kg potet
3 hvitløksfedd
1 ts salt
1 ts pepper
4 dl melk
200 g creme fraiche
1 squash
Ca 300 g cherrytomater
80 -100 g ost

Skjær potetene i tynne skiver og legg utover i en form.
Finhakk hvitløk og bland med melk, creme fraiche, salt og pepper. Hell over potetene.
Sett på ovnen på 225 grader i 45 minutter.
Skjær squash i skiver og riv osten.
Etter de 45 minuttene tar du ut potetene og legger over squash i skiver, revet ost og cherrytomater.
Stek videre i 20 minutter.
Server.


Nå blir det et glass vin i godt selskap. Det er jo fridag i morgen!
Ha en herlig torsdagskveld :grin:


Kristine 

JEG KAN HJELPE

  • 29.04.2015, 17:06


Etter innlegget mitt på søndag, dette, om hvordan komme i form til sommeren, har jeg mottatt enda flere henvendelser.
Jeg er som mange vet, utdannet personlig trener og kostholdsveiledning og jobber til daglig som online coach.  Fra og med neste uke har jeg muligheten til å ta imot flere kunder. 

Mitt mål som coach er å hjelpe deg å nå dine mål, uansett målsetning. Med min hjelp skal du føle deg bedre, opprettholde god helse, få mestringfølelse og komme nærmere dine drømmer.


Jeg setter ikke kun opp kostholds- og treningsplaner, men driver med oppfølging da jeg vet at for å lykkes må man endre oppsettet underveis.
Hvordan fungerer online coaching og oppfølging?
Du velger om du ønsker kostholdsoppfølging, treningsoppfølging eller kost- og treningsoppfølging.
Det første du gjør er å fylle ut et kundeskjema slik at jeg får all informasjon jeg trenger om deg.
Deretter setter jeg opp et kost- og / eller treningsoppsett etter dine forutsetninger og mål.  Planen er spesialtilpasset akkurat deg.
Hver uke ønsker jeg at du sender mkeg en logg over ukes kosthold og / eller trening samt at du fyller ut en fremgangsrapport. Dette er et skjema med noen spørsmål som du kjapt fyller ut. Deretter gjør vi endringer underveis ut ifra hvordan du føler deg og fremgangen din.
Underveis er jeg også tilgjengelig på mail og telefon for spørsmål og support.  

Ønsker du å gå ned i vekt, øke muskelmasse eller rett og slett føle deg bedre er du hjertelig velkommen til å ta kontakt på kristine@helseglede.no :grin:
Sammen bygger vi broen til ditt mål. 


Kristine  

SKULDRE, MIDDAG OG DESSERT

  • 28.04.2015, 17:38


God tirsdag!
Håper dere har hatt en virkelig god start på uken.  
Uke atten. Start mai. Snart sommer. Hurra! 


Jeg var så gira før dagens treningsøkt. Jeg gledet meg nesten latterlig mye!
I dag var det hovedsakelig skuldre som stod på planen, noe som trolig er min favoritt muskelgruppe. En skikkelig god og kjapp treningsøkt!

Økten så slik ut:
- Sittende arnold press
3 x 8 repetisjoner
- Opptrekk 
3 x 10 repetisjoner
supersett med
- Sidehev
3 x 12 repetisjoner
Benkpress
3 x 8 repetisjoner


Vel hjemme ble det denne gode middagen.
Biff med ovnsbakt grønnsaker, potetskiver og avokado.

Jeg skar poteter i skiver, la de på en bakeplate og hadde over salt, pepper og hvitløkskrydder. Ved siden av potetene la jeg noen rosenkål og en tomat delt i to. Inn i ovnen på 225 grader i 25 minutter. 
Når potetene og grønnsakene nærmer seg ferdig, stekte jeg biffen.
En god klatt Røros smør - det beste og sunneste smøret, går i pannen. Biffen krydrer jeg med salt og pepper før jeg steker den i 1 -2 minutter på hver side på nok så høy varme.
Til slutt skar jeg en halv avokado i skiver. Så var middagen klar!


Og dessert må man selvfølgelig ha. I hvert fall jeg!
I dag ble det sjokoladeproteinfluffkrem.
Phu, der jeg fant jeg akkurat opp et veldig langt ord!
Dette er så godt.

Ha 1 egg i en bolle sammen med 20 g mocca-protein, 1 ss kakaopulver, 1/2 ts vaniljepulver, en liten klype salt og 2 ss melk (eventuelt vann). Pisk godt i 5 minutter til det blir en luftig masse. Tilslutt rørte jeg inn 3 -4 ss gresk yoghurt. Det er ikke nødvendig, men gir en ekstra kremet konsistens. 
På toppen har jeg 1 ss nutella :grin:


Kristine   

PERFEKTE KNEKKEBRØD

  • 27.04.2015, 15:43



Hjemmelaget knekkebrød er noe jeg ofte lager.
Det er så utrolig enkelt! Alt du trenger er mel, frø, vann og salt! I tillegg er de både sunnere og bedre enn de du kjøper i butikken.

Tidligere har jeg slitt med å få knekkebrødene  helt spør, men nå har jeg knekt koden :grin: og da vil jeg gjerne dele oppskriften med dere.


Disse inneholder godt med sunt fett, proteiner, fiber og er gluten- og melkefrie.
Knekkebrødene passer like godt til frokost som lunsj eller kveldsmat. 
Håper de smaker.



Perfekte knekkebrød
1 stort brett, totalt 25 knekkebrød


100 g havremel*
30 g fiberfin**
100 g linfrø***
100 g sesamfrø***
100 g solsikkekjerner***
1 ts salt
4 dl vann

Bland sammen alle ingrediensene og la røren svelle i 10 minutter.
Bruk en slikkepott og smør blandingen jevnt utover en stor bakeplate.
Stek på 160 grader. Etter 20 minutter tar du ut knekkebrødene og skjærer dem i biter med en pizzakutter. Etter 40 minutter tar du knekkebrødene ut og legger dem på en rist, da blir de ekstra sprøe. Stek i 10 minutter til. Etter totalt 50 minutter tar du ut knekkebrødene av ovnen og lar de avkjøles på en rist. Oppbevar i en lufttett boks.


Alternativer
*havremel kan du lage selv ved å kverne havregryn. Eventuelt kan du også bruke andre tørrvarer som speltmel, rugmel eller bokhvetmel.
**fiberfin kan byttes ut med mer havremel eller en annen tørrvare
***av frø og kjerner kan du bruke akkurat det du ønsker og har tilgjengelig.  


Server knekkebrød med ønsket pålegg. 
Mine favoritter er kokte egg, tomat og et dryss salt, Jarlsbergost, pesto og paprika, eller cottage cheese med bær (eventuelt syltetøy, og sukrin.




Kristine  

KOMME I FORM TIL SOMMEREN

  • 26.04.2015, 13:10


Det er ikke lenge igjen til sommeren. Dette er en skremmende tanke for mange!
Vi nærmer oss juni! Det er knappe seks uker igjen til vi sprader rundt halvnakne på stranden.

Jeg merker veldig godt at temperaturen stiger og at bikiniredselen blir større. Stadig oftere får jeg  spørsmålet "hvordan kan jeg komme i form til sommeren? Nå? Så fort som mulig?" 
Undersøkelser viser at hele 83 % av oss kvinner hater å kjøpe badetøy. Det er trist! Vi er så selvkritiske at vi hater vår egen kropp!


Jeg er i grunn motstander av slike ord som 'diett' og 'sommerkropp'. Trening skal handle om glede, velvære og helse. Det burde være like viktig sommer som vinter og noe vi gjør fordi vi elsker oss selv og vil ta vare på oss selv, ikke fordi vi straffer kroppen vår og vil endre den. 
Det største jobben mot sommeren, må nok de fleste gjøre i hodet. 
Her er mine tips til hvordan du kommer i form til sommeren, psykisk som fysisk.

Jobb med selvsikkerheten
Det mest sexy er en kvinne som er sikker i sin egen kropp, uavhengig av vekt, fasong eller form.
Start dagen med å smile til deg selv i speilet.
Og hver kveld gir du deg selv tre  gode komplimenter for de tingene ved utseende ditt som du liker best.
Ha fokus på det positive, ikke det negative.

Vær takknemlig for den fantastiske kroppen din
Kroppen din er et fantastisk vesen. Det å ha en kropp som fungerer er en gave. Trolig kan du gå, stå og hoppe. Det er det langt fra alle som kan! Dessverre tar alt for mange av oss dette som en selvfølge og glemmer å være takknemlig.

Spis litt sunnere
Det handler ikke om å aldri spiser sukker, eller spise torsk og brokkoli. Spis litt sunnere enn det du gjør i dag. Få inn mer grønnsaker, rene proteinkilder som karbonadedeig, fiskefileter, kylling, biff, kesam og egg, da er du på god vei. 

Styrketrening
Ikke glem styrketreningen! Mange legger vekk styrketrening og bare fokuserer på kondisjonstrening når de skal ned i vekt. Styrketrening er vel så viktig, om ikke viktigere, om målet er en fast og stram kropp. 

Planlegg
For å få inn trening og riktig kosthold i en hektisk hverdag, er du nødt til å planlegge. Bruk for eksempel noen ekstra minutter på søndagskvelden og planlegg den kommende uken. Hva/hvilken mat skal handles inn til uken? Hva er det til middag? Når og hva skal du trene?

Konkurrer med deg selv
Fokuser på ditt utgangspunkt, dine mål og dine prestasjon. Du skal få det beste ut av deg selv, og ikke bry deg om hva alle andre gjør eller ikke gjør.

Selvtillit, igjen
Uansett form, størrelse eller fasong, gå på stranden med selvtillit.
Den vakreste personen er den som er seg selv og er sikker i sin egen kropp.
Husk at du er enestående og fantastisk. Du og din kropp er god nok akkurat som den er.


Kristine  

TACOPIZZA

  • 24.04.2015, 14:42


Hei og god fredag.
Hva med en super god og nok så sunn tacopizza denne helgen?
Jeg laget denne forrige søndag og den falt virkelig i smak. To favoritter i en. Pizza og taco! Det sier seg selv at resultatet ble knall godt.

Tacopizza
1 langpanne

Bunn
100 g havremel*
150 g speltmel**
40 g fiberfin***
1 egg****
1 ts bakepulver
1 ts salt
4 dl vann

Fyll
Tacokrydder*****
500 g karbonadedeig
1 boks hakkede tomater
1 ss tomatpuré
2 hvitløkfedd
1 rødløk
Ost, jeg bruker Jarlsberg
Nacho cips

Start med bunnen.
Bland sammen alle ingrediensene. Deigen blir nok så klissete. 
Smør deigen ut på en bakeplate. Ta for eksempel litt kaldt vann på fingrene dine og gni deigen utover. Det kalde vannet gjør at deigen ikke fester seg på fingrene. 
Stek bunnen nederst i ovnen på 225 grader i ca 12 -15 minutter. 

Lag så fyllet.
Stek karbonadedeig med tacokrydder. Ha i hakkede tomater, tomatpuré og finhakket hvitløk. La koke i minimum 5 minutter.
Smør kjøttsausen utover bunnen. Skjær rødløk i tynne skiver og strø over sausen.
Strø til slutt over revet ost og nacho chips.
Etterstek på 225 grader i 12 - 15 minutter.



Alternativer:
*havremel kan kjøpes eller lages ved å blende havregryn. Du kan bytte havremel med annen tørrvare som bokhvetemel eller mer speltmel.
**speltmel kan byttes ut med annen tørrvare.
***fiberfin kan byttes ut med annen tørrvare som mer havremel eller speltmel.
****egget kan sløyfes helt. Tilsett da litt ekstra vann.
****bruk ferdigkjøpt tacokrydder eller lag selv.
Til hjemmelaget tacokrydder trenger du 1 ss chili, 1 ss paprika, 1 ts hvitløk, 1 ss salt, 1 ts sukrin, 1 ts oregnao og1,5 ts spisskummin.


Du kan naturligvis droppe nacho chipsene om du vil ha en helt sunn versjon. Men de er så gode, så jeg vil på det sterkeste anbefale å ha de på.


Ha en god helg da dere.
Spis pizza og nyt dagene :grin:


Kristine  

DAGENS LØPEØKT

  • 23.04.2015, 15:01


I dag hadde jeg en super løpeøkt. 
Enodrfinene brustet og jeg følte at jeg virkelig strålte etterpå :grin: Helt fantastisk herlig! 


Dagens løpeøkt var av den morsomme sorten. 

 - Oppvarming
1 kilometer. Start rolig og økt farten gradvis
- Intervalldelen
2 * 800 meter i rask intensitet med halve distansen, da 400 meter,  pause med rolig intensitet mellom intervallene
2 * 600 meter i rask tempo med halve distansen, 300 meter, rolig intensitet
2 * 400 meter i rask tempo med halve distansen, 200 meter, rolig intensitet
2 * 200 meter i rask tempo med halve distansen, 100 meter, rolig intensitet 
Jeg løp intervallene på 12 km/t og gikk på 7,5 km/t i pausen. 
- Nedtrapping
0,5 km rolig intensitet   


Tiden fløy virkelig unna under denne løpeøkten.
Prøv den gjerne selv og si hva du synes :grin:
 Håper du har hatt en god treningsøkt i dag.


Krisitne  

TRENING, VIDEO OG MAT

  • 22.04.2015, 17:02


Er det flere en meg som blir i ekstremt godt humør når være er slik det er nå?
Det er så ufattelig deilig :grin: Solen og vårfølelsen gjør at dagene bare blir knall bra uansett hva som skjer!


Dette skjer stadig vekk på mitt kjøkken.
Økologisk peanøttsmør sammen med rått sjokoladepålegg rett fra skjeen.
Det ble dagens pre-workout sammen med BCAA.

Ellers så hadde jeg en god treningsøkt i ettermiddag.
Det ble teknikktrening. Jeg kommer til å fokusere mye på teknikk fremover.

Økten så slik ut:
- Frontbøy
4 sett * 6 -8 repetisjoner
- Markløft
4 sett * 5 repetisjoner
- Chins med strikk
3 * 6 repetisjoner
- Gående utfall
3 sett * 10 repetisjoner
- Revers flyes
2 sett * 12 repetisjoner

video:styrke workshop
Markløft er nok den øvelsen jeg sliter mest med akkurat nå. Da er det bare en ting som gjelder - øve, øve, øve.
Fredrikhjalp meg betraktelig med markløften min. Og bedre skal det bli!

Nå skal jeg sette meg ned med middagen.
I dag ble det fryktelig enkelt, ovnsbakte grønnsaker og svinebiff. Det er så kjedelig å lage middag til en!
Jeg la brokkoli og blomkål i buketter på et stekebrett sammen med paprika og hadde over salt og pepper. Etter 15 minutter i ovnen på 225 grader la jeg over svinebiffer og stekte videre i 10 minutter. Jeg toppet det hele med cottage cheese og pesto, så var maten klar.
Godt og enkelt!


Kristine  

DAGENS PAKKE FRA IHERB

  • 21.04.2015, 18:07


God tirsdag da dere :grin:
Håper dere alle har hatt en god start på uken. Personlig liker jeg mandager veldig godt, men tirsdager derimot, de kan ofte være tunge!
I dag har vært en av de litt tyngre tirsdagene. Jeg har vært på farten i hele dag og har fortsatt noen møter igjen.
Da jeg var hjemom for å skifte og ta en dusj i formiddag, ringte DHL. De kom med en pakke fra iHerb. Hurra! Da ble med en gang denne tirsdagen veldig bra!

- Quinoa knekkebrød
Glutenfrie knekkebrød laget på quinoa.
- Puffed millet
Som puffet havre, bare at dette er hirse. 
- Rått kakaopulver
Inneholder masse næringstoffer. Jeg bruker kakaopulveret i alt fra bakst til smoothies. 
- Rainbow quinoa 
Quinoa bruker jeg som erstattning for ris, pasta og potet. Godt med variasjon! 
- Mr. Dash krydder
Det er andre gangen jeg kjøper dette krydderet med hvitløk og urter. Veldig godt.  

Frakten er forresten billig hos iHerb igjen om du bestiller for over 20 $ og under 1184 gram. I dag bestilte jeg en ny pakke med Physician's Formula fondation,  vanilje kokos chips, Real Techinque sminkebørster og blåbær riskaker. og betalte kun 3,5 i frakt.
Lurer du på noe om iHerb, les gjerne min guiden her.
Ha en herlig tirsdagskveld!  


Kristine ♥ 

STYRKELØFT / BASELØFT

  • 20.04.2015, 15:44


Som dere vet har jeg vært på Workshop i styrkeløft / baseløft i helgen.
Flere av dere ønsket et oppdatering på kurset, så her kommer det. 

Hovedgrunnen til at jeg ønsket å være med på kurset er rett og slett at jeg ønsket mer kunnskap og bedre teknikk.
Nå som jeg har vært borte fra treningen et år, vil jeg være sikker på at jeg gjør alt riktig. Ikke minst å få en skikkelig motivasjonsboost til styrketreningen fremover!

Kurset fant sted på Magnat på Skøyen og gikk over totalt åtte timer, lørdag og søndag. 
Fredrik Gyllensten er hovedcoach og Bo André Bergan er medcoach. 
Kurset består av noe teori og mye praksis. Øvelsene som blir gått igjennom er baseøvelsene knebøy, benkpress og markløft.
For å bli sterk, kreves det tre typer styrke: muskelstyrke, teknikkstyrke og viljestyrke. Det er teknikkstyrken som er hovedfokuset på denne workshoppen. 

Det blir mye fokus på hvert enkelt individ, da vi alle er forskjellige og hadde ulike utgangspunkt og mål. Denne gangen var det alt fra personer som hadde lyst til å stille i styrekløft og som hadde trent mye, til andre som bare hadde vært på noen gruppetimer og hadde lyst til å begynne å trene med vekter. 
Vi ble delt opp i tre grupper med tre personer på hver gruppe, hvor man da innad i gruppen løfter en og en.  
Underveis ble vi nøye studert og fikk gode råd til hvordan vi kunne forbedre teknikken. Hver og en av oss hadde forskjellige problemområder og ting vi måtte jobbe med. Etterhvert som vi jobbet med disse, ble teknikken bedre og vektene tyngre. Flere satte nye personlige rekorder på kurset :grin:

For min del var det å holde spennet i ryggen og å løfte opp brystet, hovedproblemet i markløft.  
Over ser dere Fredrik hjelper meg med akkurat dette.
I knebøy skulle jeg stå bredere enn jeg normalt gjør og holde godt i stangen. Hoved problemet mitt her, var faktisk viljestyrke. For de av dere som har lest bloggen min en stund, husker kanskje at jeg røk muskelen i hoften under knebøy for et par år siden. Det var ufattelig vondt! Hver gang jeg står i bunnposisjon i knebøy, minnes jeg denne opplevelsen og er redd for å sprette opp. Her må jeg rett og slett jobbe med tankene!
Benkpress gikk veldig greit etter en god instruksjon på spenn i ryggen. 
Generelt i alle løftene må jeg også være flinkere til å få med meg pusten, slik at åndedragene hjelper meg på løftet.


Våre to dyktige lærere.
Bo til venstre og Fredrik til høyre.


Jeg vil absolutt anbefale denne workshopen i styrkeløft / baseløft til andre, uansett utgangspunkt og mål. Du kan lese mer her. Å ha god teknikk er utrolig viktig, både for å bli sterk men også for å unngå skader. 
Det har gitt meg mer kunnskap og et løft i min egen trening både med tanke på teknikk, prestasjon og motivasjon. Nå vet jeg hva mine problemområder er og hva jeg må jobbe med videre. Jeg gleder meg til å ta skikkelig tak i styrketreningen igjen :grin:


Kristine ♥ 

BROWNIE OSTEKAKE MUFFINS

  • 19.04.2015, 16:43



Jeg befinner meg på kurs i dag også. Derfor tenkte jeg å dele en oppskrift som jeg laget i begynnelsen av uken. Disse supergode brownie ostekake muffinsene. 


Brownie og ostekake i en og samme muffins høres kanskje rart ut. Men frykt ei! Jeg skal love deg at det var godt!
Oppskriften ble til fordi jeg ikke klarte å bestemme meg for om jeg skulle lage brownie eller ostekake. Jeg er en skikkelig VinglePetter! Etter et google-søk fant jeg ut at det ikke er noe problem å lage det sammen. Og det ble suksess :grin: Det blir desidert ikke siste gang denne kombinasjonen lages.



BROWNIE OSTEKAKE MUFFINS
8 stk


Browniedeig
20 g mocca-protein*
2 ss kakao
1 ts bakepulver
1 ss sukrin+
1 egg
1 hvitte
60 g eplemos jeg brukte barnemat**

Bland sammen tørrvarene og tilsett det våte.
Ha 1 ss røre i 8 muffinsformer.


Ostekakemasse
100 g kesam***
50 g philadephia***
1 egg
2 ss sukrinmelis
1 ss kokosmel****
1 ts vaniljepulver

Bland sammen kesam, philadephia og egg.
Rør i sukrinmelis, kokosmel og vaniljepulver.
Ha røren over brownies røren.
Stek på 175 grader i 40 -45 minutter.
Avkjøl i minimum 5 minutter før du serverer. 

Alternativer:
*mocca-protein kan byttes ut med en annen tørrvare som fiberfin, bokhvetemel, speltmel eller lignende, i tillegg til 1 ss kakao
**eplemos kan erstattes med kesam, most banan eller gresskarpure
***for en melkefri versjon kan du bytte ut kesam og philedephia mot melkefrie varianter eller bruke kokosmelk
****kokosmelk kan byttes ut med en annen tørrvare som bokhvetemel eller speltmel




Kristine ♥ 

GI ROS

  • 19.04.2015, 10:13


Vi mennesker er generelt alt for dårlige på å gi ros til oss selv og andre. 
Stort sett er det ikke mer enn et koselig ord, som skal til for å få noen til å smile. Enten personen har gjort noe bra, oppfører seg bra eller har en fin frisyre, si det! Du vil gjøre dagen til den aktuelle ti ganger bedre!

Senest i går var jeg på Telenor butikken, da jeg har problemer med mobilen. Jeg fikk utrolig bra hjelp av en kjempe koselig mann. Da jeg skulle gå, måtte jeg selvfølgelig si det og han lyste opp!
Rosen jeg gav gjorde han glad, men det gir også meg glede fordi jeg vet at jeg gledet han. Ros smitter!
Kanskje du kan gi noen ros i dag? :grin: 


Kristine ♥ 

KLAR FOR KURS

  • 18.04.2015, 09:50



God lørdagsmorgen.
Jeg sitter, som hver morgen, men kaffekoppen min, svarer på mail, oppdaterer bloggen og prøver å våkne. 
Senere i dag skal jeg på kurs i baseløft med Fredrik Gyllensten.
Jeg gleder meg og tror dette kommer til å bli en spennende og lærerik dag. Å få mer kunnskap er noe jeg elsker. Dette blir bra!


Ha en herlig helg og en riktig så bra lørdag :grin: 

Kristine ♥ 

SUSHIKVELD & BAKETILBUD

  • 17.04.2015, 17:55


God fredag dere!

I dag hadde jeg en god styrkeøkt.
Jeg skal ærlig innrømme at jeg synes det er kjedelig å trene styrke for tiden. Jeg er blitt veldig svak etter at jeg har vært syk og borte fra treningen. Nå løfter jeg bare en tredjedel av de vektene jeg løftet før pausen! Sånn er det! Jeg må bare ta meg selv i nakkeskinnet og komme meg igjennom denne trege opptreningsprosessen. Forhåpentligvis kommer jeg fort tilbake.

Økten i dag så slik ut:
- Nedtrekk
4 sett * 8 -10 repetisjoner
- Frontbøy
4 sett * 6 -8 repetisjoner
- Stående roing 
3 sett * 8 -10 repetisjoner
- Leg extension
2 sett * 12 repetisjoner



I kveld gadd jeg rett og slett ikke lage middag og bestilte sushi.
Det er sushikveld :grin:
Sushi, et glass vin og film er det som står på planen.
For min del blir det nok ganske tidlig i seng etter det. Jeg har vært en levende zombi i dag!


Dette er absolutt favorittenmaten min. Jeg kunne nok levd på sushi!
Jeg bestilte familiemenyen på BambusSushi. Vi er to og spiser lett denne porsjonen. Det hender relativt ofte at vi også bestiller soft shell crab. Det er favoritten min og vi får alltid plass til mer sushi!  



Jeg vil også tipse dere om at det er baketilbud akkurat nå hos FitnessKost.
Det er 20 % på alt fra FunksjonellMat. Det får en bakeglad sjel til å smile!


Ting jeg alltid har på kjøkkenet er:
- Cake in a cup
Da har man en sunn kake på to minutter!
- Sukringold
Brunt sukker som kan brukes til det meste.
- Mandelmel
Brukes i bakst, alt fra brød til kaker. 
- Vaniljepulver
Økologisk vaniljepulver som gir en kraftig vaniljesmak. 
- Kokosmel
Brukes i bakst, alt fra brød til kaker. 
- Ostekakemiks
Ny og god kakemiks, uten gluten og sukker.
-Brødmiks
Ferdig brødmiks. Tilsett kun vann. 
- Sukrinsjokolade
Sjokolade søtet med sukrin. Finnes både med og uten nøtter.
- Sukrinmelis
Brukes der du vanligvis bruker melis, for eksempel i glasur. 
- Kakemiks
Gluten og sukkerfri kakemiks. Kjempe god!
- Fiberfin
Kan erstatte mel i bakst og gjør at baksten blir mer fiberrik. 


Kristine ♥ 

LITT FRA IDAG

  • 16.04.2015, 16:27



Dagen min startet med en tur med denne karen.
Når klokken ringte hadde jeg fryktelig liten lyst til å komme meg opp av sengen. Men jeg hadde sagt ja til å ta morgenturen, og da var det bare å komme seg opp.
Det ble en morgentur på 45 minutter. Det kaller jeg en bra start på dagen!


En favoritt for tiden er cottage cheese med kesam eller gresk yoghurt, frukt, bær og nøtter.
I dag var intet unntak!
Jeg fylte bollen med Lindahls gresk yoghurt, toppet med cottage cheese. mango, ananas, grapefrukt, bringebær og cashewnøtter. Et dryss kanel hører også med.


Jeg har sittet en del på buss i dag, til og fra møter. Og det er fryktelig kjedelig!
Er det noen som har gode tips til hva man kan gjøre for at kjøretiden skal gå fortere? Musikk er et must, men det hjelper ikke så mye. Spesielt ikke når jeg har lyst til å danse og synge med, ikke sitte stille med munnen lukket! 


Ellers så har jeg spist x-antall Questbars.
Etter å ha vært noen uker på Cinnamon Roll-kjøret, har jeg nå dilla på denne, Choco Brownie.
Når det kommer til barer, er jeg en periodespiser. Jeg forelsker meg i en smak og spiser masse av denne noen uker, så går jeg lei og hopper over til neste smak! 


Nå er det på tide å sette igang med middagen. I dag blir det hel Holte kylling med søtpotet og grønnsaker.
Ha en god torsdagskveld :grin:

Kristine

CHOCO PEANUT BUTTER CUPS

  • 15.04.2015, 17:04


De aller fleste har hørt om de populære Reese's peanut butter cups. Sjokoladekopper fylt med peanøttsmør.
Hva sier du til en sunnere versjon? Ja, takk!
Denne versjonen som jeg har laget er sukkerfri, proteinrik og himmelsk god! 
Jeg brukte ingrediensene jeg fikk i går, kakaosmør, kakao og kakaopulver.



Chocolate peanut butter protein cups
6 store 

Denne kan lages på to måter. Du kan lage sjokoladetrekket selv, alternativ 1, eller to kan bruke ferdigkjøpt sjokolade, alternativ 2.

Sjokoladetrekk
Alternativ 1
70 g kakaomasse
30 g kakaosmør
1 ss kokosolje
1 stor ss rått kakaopulver
2 ss sukrinmelis
1/2 ts vaniljepulver
1 liten klype salt

Sjokoladetrekk
Alternativ 2
140 sukkerfri sjokolade, gjerne denne


Peanøttfyll
3 ss peanøttsmør, jeg bruker dette
2 ss vaniljeprotein*
3 ss peanøttmel**
4 ss melk***

Start med peanøttfyllet.
Bland sammen alle ingreidiensene. Tilsett eventuelt litt mer melk om fyllet blir for tørt. Det skal være seigt og kleblig. 

Lag så sjokoladetrekket. 
Alterntiv 1: Smelt kakaomasse, kakaofett og kokosolje. Bland så inn resten av ingrediensene. Hell et lite lag av den hjemmelagde sjokoladen i bunnen av muffinsformer. Jeg brukte silikon. Sett så i fryseren i 5 minutter. Ha over 1 ss peanøttfyll og hell over mer sjokolade slik at du dekker fyllet. Sett i kjøleskapet i minimum 1 time. 
Alternativ 2: Smelt sjokoladen. Hell et lite lag sjokolade i bunnen av muffinsformer. Jeg brukte silikon. Sett så i fryseren i 5 minutter. Ha over 1 ss peanøttfyll og hell over mer sjokolade slik at du dekker fyllet. Sett i kjøleskapet i minimum 1 time. 
Nyt. 


Alternativer
*har du ikke vaniljeprotein kan du bytte det ut med mer peanøttmel og en liten klype vaniljepulver eller annen søtning
**peanøttmel kan byttes ut med mandelmel. Eventuelt kan du også bytte det ut med mer peanøttsmør, men da trenger du ikke tilsette melk.
***alle typer melk kan brukes, kokosmelk, mandelmel, soya melk og lignende


Moms!
Dette var så fantastisk godt :grin: Snart er det tomt!
Peanøttkoppene har virkelig godt unna og blitt en favoritt!
Håper det smaker.


Kristine ♥ 

KAKAO OVERASKELSE

  • 14.04.2015, 16:07



I dag var jeg så heldig å få denne kakao overraskelsen i posten.
SuperNature har sendt meg rått kakaosmør, kakaopulver og kakaomasse. 
Nå skal det lages sjokolade og andre morsomme godsaker :mrgreen:

Viste du at kakao er super sunt?
Rått kakaopulver og kakaomasse inneholder dobbelt så mange antioksidanter som et glass rødvin og opp til fem ganger så mye antioksidanter som svart te!
Antioksidantene beskytter  oss mot en rekke sykdommer, deriblant hjerte- og karsykdommer og kreft, samtidig som de hjelper kroppen ta knekken på de frie radikaler som kan ødelegge cellene våre.
Rått kakaopulver inneholder også mange sporstoffer og mineraler som magnesium, jern, sink, kobber, krom, selen, mangan, kalsium og kalium, og et stort spekter av vitaminer, som A-vitamin, en rekke B-vitaminer, K-vitamin, C-vitamin og E-vitamin.
Som om det ikke var nok. Råe kakaoprodukter kan faktisk virke oppløftende! Aminosyren tryptofan, som det er mye av i rått kakaopulver, øker produksjonen av dopamin og serotonin i hjernen, lykkehormonene våre, noe som gjør at vi får bedre humør og føler oss mer lykkelige.


Kristine ♥ 

TRENING, MIDDAG OG TIPS

  • 13.04.2015, 18:10


Jeg har hatt en helt herlig mandag så langt :grin:
Håper du har hatt det samme!

I ettermiddag fikk jeg inn en god treningsøkt.
6 kilometer på møllen og styrketrening på mage og skuldre.

Kondisjon:
- 0,5 km gange, som oppvarming
- 5 km løping
- 0,5 km gange, som nedtrapping

Styrke:
- Planke
2 sett * 1 minutt
- Skulderpress med manualer
3 sett * 6 -8 repetisjoner
- Benhev / kapteinens stol
3 sett * 12 repetisjoner
- Sidehev
3 sett * 10 repetisjoner


Mandagsmiddagen var spesielt god. Hjemmelagde kjøttboller fylt med mozzarella, sjysaus, fullkornspasta og grønnsaker.
Denne gangen følte jeg virkelig ikke at bildene fikk frem smaken, for dette var godt godt godt!!



Fylte kjøttboller
Til 2

400 g karbonadedeig
Salt
Pepper
100 g mozzarella

0,5 dl vann
1 ss soya saus

Ønsket mengde fullkornspasta
1 brokkoli

Mos krydderet inn i karbonadedeigen. Del i 6 emner. Form kjøttboller og stikk en mozzarellabit i hver bolle.
Stek kjøttbollene på middels varme i en panne i cirka 3 minutter på hver side.

Når du tar ut kjøttbollene tilsetter du 0,5 dl vann og 1 ss soya saus i pannen. Væsken fra kjøttbollene, vann og soya saus lager en god sjysaus.

Kok pasta etter anvisning på pakken.
Skjær brokkoli i biter og kok i 3 -4 minutter.
Server.


Og et tips helt på slutten. 
Nå er det Mid Season Sale hos X-life her. Det er opp til 75 % rabatt på en mengde kosttilskudd, treningsutstyr og treningsklær! 
Under kan dere se noen av mine favoritter.  

 

1. Kari Traa sportstopp   //   2. Reebok t-skjorte   //   3. Kari Traa tights   //   4. Frekkas brustabletter   //   5. Röhnisch Shape tights   //   6. Dcore sportstopp   //   7. Casall topp   //   8. Omega3 selolje


Kristine ♥ 

GOD MANDAG MORGEN

  • 13.04.2015, 06:53




Riktig god mandag morgen!
Jeg sitter her med min superkaffe og prøver å våkne.

Superkaffe lager jeg av 20 g mocca-protein som jeg blander med 0,5 dl vann. Deretter heller jeg oppi vanlig svart kaffe og rører inn 1 ss kokosolje.
Kaffe inneholder godt med antioksidanter, spesielt klorogensyre, mens proteinpulver naturlig nok inneholder godt med protein. Kokosolje gir deg sunt fett.


Husk at du er sjef over ditt eget liv.
Gjør denne uken til en bra uke  :razz:
Ta vare på deg selv, smil hver dag, spis sunt og næringsrikt, vær aktiv, le masse, og nyt hver dag!

Kristine ♥ 

BANANBRØD MED SJOKOLADE

  • 12.04.2015, 14:47



I dag har jeg ikke gjort annet enn å ligge på sofaen. I går var jeg nemlig i utdrikningslag. Når man begynner å drikke klokken elleve på formiddagen, kan man vel ikke annet enn forvente at formen ikke er helt på topp dagen etter. Jupp, denne frøkna har hangover i dag! Men moro var det, både for bruden og oss andre, og det er jo det viktigste :grin:

Ettersom jeg ligger her på sofaen og ikke har noe spennende å fortelle, tenkte jeg å dele denne deilige oppskriften på bananbrød med sjokolade som jeg bakte på fredag.
Så saftig og godt!
Håper bananbrødet faller i smak hos deg også.



Bananbrød med sjokolade

1 dl bokhvetemel*
0,5 dl vaniljeprotein**
1 banan, helst godt moden
1 egg
1 ts bakepulver
1 ts kakaosmør eller meierismør
½ ts vaniljepulver
2 ss sukringold***
1 dl melk****
1/3 ts salt
Hakket sukkerfri sjokolade, jeg bruker denne

Mos bananen. Ha i egget.
Bland i resterende ingredienser utenom sjokolade. Rør stilslutt inn den hakkede sjokoladen.
Ha deigen i en form. Jeg brukte en brødform. 
Stek på 200 grader i 25 minutter.
Avkjøl noen minutter i formen før du serverer.


Alternativer:
*har du ikke bokhvetemel kan du bytte det ut med en annen meltype, som for eksempel speltmel
**vanlijeprotein kan byttes ut med mer bokhvetemel, eller en annen tørrvare som fiberfin, speltmel og lignende
****sukringold kan byttes ut med en annen type søtning som sukrin
****for en melkefri variant kan du bytte ut melk med kokosmelk, mandelmelk, vann eller annen væske


Bananbrødet er best lunket, men holder seg godt i kjøleskapet et par dager.
Jeg spiste de siste skivene i dag. Da varmet jeg dem i mikroen noen sekunder og serverte med en klatt vaniljekesam. Kjempe godt!

Ha en super søndag dere.
Lad opp til en ny uke!

Kristine 

NY SVEIS

  • 11.04.2015, 10:19


For noen dager siden var jeg hos frisøren.
Denne gangen var det også Noushin hos Noushin Beauty Center som behandlet meg. For en herlig dame! Uansett humør, får du alltid et smil om munnen av å være i nærheten av henne. Ikke bare er hun dyktig i jobben sin, hun har i tillegg en utrolig sjarm og utstråling!


Noushing Beauty Center ligger rett ved Nasjonalteateret i nye lyse og lekre lokaler.
De tilbyr en rekke behandlinger. Alt fra vipper og negler, til klipp og styling.
Følg gjerne dem gjerne på Facebook her.

Her er håret mitt før vi starter.
Som dere ser har jeg både ettervekst, ujevne farger og veldig slitte tupper. Det er en god stund siden jeg har vært hos frisøren!


Slik så det ut etterpå. Ble det ikke lekkert?
Først ble håret stripet med min naturlige farge, som er mørk blond, deretter ble de slitte tuppene klippet bort. Tilslutt ble det vasket og tørket med hårføner.


Jeg er virkelig super fornøyd! Håret er frisk og raskt igjen.
Det er utrolig deilig å ha en jevn hårfarge uten ettervekst og slippe de slitte tuppene som hele tiden floker seg opp.
Jeg vet ikke med dere, men jeg elsker slike dager hvor jeg blir dullet med og freshet opp. Jeg føler meg som et nytt menneske, flott og fin :grin:

Hver 21 bestilling som blir bestilt hos Noushing her, uansett behandling, får 50 %.


Kristine

VAFLER ER GODT

  • 10.04.2015, 16:23


Jupp, vafler er veldig godt!
Dermed ble det vafler som brunsj i dag :grin: 
Jeg har en lang arbeidsdag. Dermed unnet jeg meg selv en god brunsjpause.
Gode og sunne vafler, med deilig topping. Da ble arbeidskonsentrasjonen ekstra bra etterpå!



Vafler
4 plater

2 egg
1,5 dl melk*
30 g vaniljeroten**
40 g havremel***
10 g mandelmel****
1/2 ts kardemomme
1/2 ts kanel

Bland sammen alle ingrediensene og la de svelle et par minutter.
Stek som vafler. Jeg bruker litt meierismør i vaffeljernet.
Spis!


Alternativer:
*for en melkefri variant kan du bruke kokosmelk, havremelk eller andre melketyper. Vann kan også brukes, men det gir en litt tam smak.
**har du ikke vaniljeprotein kan du bytte det ut med en annen tørrvare og 1 ss sukrin+. Bakeprotein, mer havremel, speltmel eller lignende
***havremel kan byttes ut med annen tørrvare som speltmel, bokhvetemel eller hvetemel
****mandelmel kan byttes ut med mer havremel eller en annen tørrvare

Dere har ønsket at jeg kommer med alternative ingredienser på oppskriftene mine. Dermed vil alle oppskrifter fremover komme med en alternativ-liste.


Mine vafler ble servert med Røros rømme, sukkerfritt jordbærsyltetøy og Justin's nut butter med sjokolade.
Det kan jeg love dere var godt!


Jeg har fortsatt to timer igjen av arbeidsdagen, så tar jeg helg. Været har vært strålende i hele dag. Jeg håper jeg rekker å komme meg en tur ut, før solen går ned!
Ha en super duper fredagskveld dere.
God helg!

Kristine

HARDT MEN DEILIG

  • 09.04.2015, 14:23



Slik så jeg ut etter dagens treningsøkt! 
Det er så utrolig deilig det er å være tilbake på trening, men ååå så hardt det er! Når jeg omtrent ikke har trent på et år, er formen dårlig. Jeg er blitt svak, kondisjonen er på bunn og kroppen er tung!
Tidligere har jeg vært i veldig god form. Da er det vanskelig for selvfølelsen å takle at jeg nå er alt annet enn hva jeg var. Jeg er rett og slett nødt til å nullstille hodet mitt, jobbe fra hvor jeg er nå mot helt nye mål. Det blir viktig å ikke sammenligne meg med hvor jeg var før hjertet ble kranglete!
Jeg kommer til å ta noen uker hvor jeg trener uten noe system. Hvor jeg rett og slett bare kjenner på dagsformen, trener det jeg har lyst til og gjør akkurat det jeg føler for. Dette er bare for å få igang kroppen igjen og ikke minst, at hjerte får en rolig start og forholder seg friskt med å veien.

I dag hadde jeg egentlig lyst til å ta en en løpetur. Problemet er, som dere kanskje husker, at jeg har hatt kronisk beinhinnebetennelse siden jeg var elleve -tolv. Leggene ville ikke løpe! Dermed ble det ellipsemaskinen isteden etterfulgt av rumpetrening. 
Selv om jeg puster og peser, føles det så ufattelig godt :mrgreen:

Økten så slik ut:
- Ellipse
30 minutter med varierende intensitet. 
- Glute bridge
3 sett * 10 repetisjoner
- Cabel pulltrough
3 sett * 12 -13 repetisjoner
- Revers hyper i kabel
 3 sett * 12 -13 repetisjoner 

Hjemme fylte jeg på med god næring.
Kokt egg, eple, sjokoladekrem toppet med peanøttsmør og et par knuste Snackimals kjeks, samt BCAA blandet med farris.
Sjokoladekremen lager jeg av 150 g cottage cheese, 15 g mocca-protein, 1 ss kakaopulver og sukringold.  Jeg liker også å tilsette litt kaffe og stevia karamell. Bare mos alt sammen og spis.


Håper du har hatt en super torsdag.
Nyt kvelden videre!

Kristine 

DAGENS FRA IHERB

  • 08.04.2015, 18:31


God onsdag herlige sjeler.
Tusen hjertelig takk for alle hyggelig ord i går. Akkurat nå svever jeg på en lykkesky. Jeg går rundt å smiler, hopper og slår armene rundt meg!
Ikke nok med at jeg er blitt friskmeldt, solen skinner og temperaturen stiger :grin: Å, så utrolig deilig! Det er vel flere enn meg som blir i ekstra godt humør på slike dager? Jeg er sikker på at vi går en herlig vår i vente!



V. skrev i går at jeg burde feire med en shoppingrunde på iHerb. Da passet det jo perfekt at jeg fikk en herlig herlig pakke derfra i dag.
Kun gode gamle favoritter!
- Questbar chocolate chip cookie dough
Jeg tror dette er favorittsmaken min.
- Extra virgin coconut oil
Kokosolje brukes hele tiden tiden til det meste. Alt fra matlaging til kroppskrem.
- Hemp hearts
Hempfrø. Sunne og gode med høyt innhold av omega3.
- Atkins caramel nut chew bar
Denne baren minner veldig om snikers. Jeg spiser fort for mange!

Om du bestiller på iHerb må du gjerne bruke koden min OKE701.
Da får både du og jeg rabatter. 

Kristine ♥ 

BECAUSE I'M HAPPY

  • 07.04.2015, 19:17



I dag er jeg rett og slett super happy!
Som dere vet har jeg slitt en del med hjerte det siste året. Hver gang pulsen har blitt en smule høy, har jeg svimt av. Derav har jeg også hatt treningsforbud og genrelt måtte ta det mye med ro. Jeg har vært til utallige undersøkelser og det har blitt konstatert at det ikke er noe farlig. Det er rett og slett stressrelatert.
Nå har jeg blitt klarert helt frisk :mrgreen: 
Det føles helt fantastisk! Ubeskrivelig godt faktisk! 


Jeg har ikke ord. Nå skal jeg bare kruse inn lykkeruset resten av kvelden.
Smil! 


Kristine ♥ 

BURGERPØLSE

  • 06.04.2015, 18:36



Det er en stund siden jeg har kommet med et middagstips. Det er rett og slett fordi jeg ikke har laget så mye middag selv i det siste.
I dag var jeg ikke bedt bort og måtte stå for middagen selv.
Etter mange gode påskemiddager, ville jeg ha noe enkelt. Det ble disse burgerpølsene av karbonadedeig.
Kjempe godt, enkelt, sunt og raskt!



Burgerpølse
Til 1

200 g karbonadedeig, 1 hvitløksfedd, salt og pepper.
Finhakk hvitløken og bland den inn i karbonadedeigen sammen med salt og pepper. Form til to pølser. Stek på middels varme i en panne i to til tre minutter på hver side.
Jeg steker i litt smør.

Server gjerne med salat og stekte poteter.
Stekte poteter lager du enkelt ved å dele poteter i biter, krydre med ønsket krydder, jeg bruker salt, pepper, chili og hvitløk, og steker på 225 grader i cirka 30 minutter.
Så er det bare å spise og kose seg!

Nå skal siste påskedag nytes med et godt glass vin.
Ha en fortsatt god andre påskedag :grin:


Kristine ♥ 

PÅSKEBUKETTEN

  • 05.04.2015, 16:54



Plantasjen er søndagsåpen og jeg har vært en tur for å ordne årets påskebukett.
Jeg mikset sammen med hvite og gule tulipaner, samt gule roser. Vips så hadde jeg en stor og lekker påskebukett. 
Friske blomster er virkelig en stor favoritt hos meg. Det frisker opp rommet og gir gledet i sinnet. 
I kveld blir det middagsgjester og hygge. Da skal buketten stå fint på spisebordet!


Beklager at bildene er litt dårlige.
Kameraet var tomt for batteri i dag og mobilen har måtte stå til bruk. 


Håper solen skinner like fint hos deg som hos meg. Solskinn gir godt humør!
God søndag skjønninger :grin:


Kristine 

MITT EGG

  • 04.04.2015, 11:43


Riktig god påskeaften!
I dag er dagen for påskeegg. Hurra!
Mitt egg er fylt til randen med masse godsaker. Her er alle mine favoritter; pepsi max, kvik lunsj, yoghurtnøtter, påskeegg, sjokoladefamilien og lakris. Nå skal det gumles og nytes!
Hva har du i ditt egg?


Kristine 

PÅSKETILBUD

  • 03.04.2015, 17:42


I påsken er det flere gode påsketilbud for de som
er interessert i nye treningsklær :grin:
GetInspired og X-life kan friste med mye for de som vil freshe opp treningsgarderoben sin!


Hos GetInspired kommer det nye tilbud hver dag.


I dag, fredag er det - 15 % på alle sko ,her.
Nike Lunarglide rosa
    //   Asics Gel-Noosa   //   Nike Lunarglide


I morgen, lørdag, er det ekstra gode tilbud på tilbudstorget, her.



søndag, er det - 20 % rabatt på alle topper, her.
Kari Traa butterfly topp   //   Röhnisch Carmen topp   //   Kari Traa t-skjorte    //   Nike Pro-Logo t-skjorte


mandag blir det et eget dagstilbud på deres hjemmeside.



Hos X-life får du - 50 % på den populære Shape Aine tightsen her, som både former og løfter.
Finnes i lys rosa, grønn og rosa.

 

Kristine 

PÅSKEMORGEN

  • 03.04.2015, 07:25



God morgen kjære dere 
Jeg elsker å våkne på de dagene hvor man ikke har noe å rekke eller stresse med. Det er bare å bruke den tiden man ønsker, nyte hvert sekund og puste godt.
Akkurat en slik morgen har jeg nå. En riktig så lat og fin påskemorgen!


Fersk kaffe i kannen, påskemarsipan, tente lys og boklesing. 
Helt herlig!
Her blir jeg nok sittende en god time. 


Jeg tar meg påskeferie et par dager med fri fra jobb og andre forpliktelser. Dagene skal bli brukt til hygge med mine kjære. 
Håper du nyter påskedagene.
God fredag! 


Kristine 

PÅSKEOPPSKRIFTER

  • 02.04.2015, 11:48


Hei dere, og riktig god påske!
Nå er påskedagene her for fult :grin: Med det kommer også påskefrokost, påskeegg, påskegodt og annen påskehygge.
Jeg personlig synes ofte det kan bli i overkant mye sukker og liker å ha sunnere varianter på lur. Jeg nyter påskeegget mitt fullt av vanlig godis, sjokolade og annet snop og en dessert her og der, men slår også til med noen sunnere varianter iløpet av påskeuken.
Her er noen av mine favorittpåskeoppskrifter på sukkerfri og sunn påskegodt.
Håper du finner noe som frister.



- Appelsinfromasj med appelsingele


- Proteinrik marsipan med appelsin og sjokolade


- Suksessterte


- påskesjokolade med smak av appelsin


- Påskemarsipan overtrukket i sjokolade


- Proteinrik marsipan alla påskeegg


- Appelsinfromasj


- Påskemuffins med appelsin


- Hjemmelaget daim


- Påskemuffins med vaniljesmak


Ha en riktig så god skjærtorsdag og en fantastisk påske!
Nyt dagene og ta vare på de du er glad i. 

Kristine 

BRYN FIX

  • 01.04.2015, 16:47



I går var jeg en tur hos Noushing's Beauty Center, som ligger kun et stenkast fra Nasjonalteateret.
Jeg er ikke den som er flinkest til å ta vare på utseende mitt på egenhånd og trenger en hjelpende hånd. Det å skjemme seg selv bort,  gjør underverk for selvfølelsen!


Det er omtrent ni måneder siden jeg sist fikk fikset brynene mine. 
Hver gang jeg prøver meg på dette selv, blir det katastrofe. Fargen blir alt for mørk, formen blir rar eller så blir brynene ujevne. Derfor er dette noe jeg setter bort, så vet jeg at resultatet blir bra.
Noushing, som driver Noushing's Beauty Centerstod for behandlingen min; farging, threadning og forming av bryn. 

Formen på øyenbrynene har mye å si for utseende ditt. De fungerer som en ramme for ansiktet. 
Med velformede bryn kommer ansiktstrekkene og øynene tydeligere frem. Du ser mer opplagt og yngre ut.

Følg gjerne Noushing's Beauty Center på facebook her og instagram her.

Her ser dere prosessen underveis.
På bilde nummer en er det mine naturlige bryn. De er lyse, har ingen form og de to forskjellige brynene er ulike.
På bilde nummer to har jeg fått farge på.
Bilde nummer tre viser brynene etter at fargen er tatt av, de er lett klipt og threading har blitt gjennomført. Lurer du på hva threading er, kan du lese under.
På bilde nummer fire de siste hårene nappet ved hjelp av pinsett.
Bilde nummer fem viser siste finish. Det er børstet igjennom brynene og lagt en lys farge rett under brynskanten for å få dem enda mer fremtredende.

Threading er en metode for å fjerne hår.
Det kan brukes i hele ansiktet, men er mest brukt til bryn. Ved threading bruker man en bomullstråd til å fjerne hårene. Alle de små og selv "usynlige" hårene blir borte og resultatet gir pene og rene linjer. Dette er en skånsom måte for huden og gjør at hårene som vokser ut igjen er myke og fine.

 Produktene som ble brukt.
Fra høyre; vippebørst, pinsett, vippesaks, øyenskygge til under brynene, q-tips, øyenskyggekost, farge til brynene og bomullstråden til threading. 


Slik så det ut da jeg kom hjem og brynene hadde fått satt seg litt.
Det er akkurat som om hele ansiktet har fått et løft og jeg ser freshere og mer velstelt ut :grin:
Jeg er storfornøyd! 


Kristine 

Kristine

Hei og velkommen til Dedication. Jeg er en livsglad personlig trener og kostholdsveileder. Her på min blogg vil du få små tips, råd og oppskrifter til den sunne linje, samt følge min vei i livet. Jeg har troen på at god helse og en sunn livsstl er nøkkelen til et lykkelig liv og en glad kropp. Legg gjerne igjen noen ord om du lurer på noe, ønsker å dele noen tanker, er interessert i kost og treningshjelp eller bare vil si hei :) Kontakt: kristine@helseglede.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits