www.dedication.blogg.no

Kristine Aure

Dedikasjon til trening, mat og livsglede

SNAPSHOTS

  • 31.08.2013, 14:04


Her kommer noen snapshots fra de siste fjorten dagene.
Bildene er hentet fra instagram, @dedicationkristine.


1. Nok en is i varmen.
2. Dagens fantastisk gode lunsj. Gresk salat og grillet fisk, dagens fiks, jeg tror det er havabbor,med hvitlk og olivenolje.


3. Klar for en drink p fredagskvelden.
4. Det kribler i magen etter en treningskt fredags morgen.
5. Fantastisk god gresk salat. Jeg har spist gresk salat daglig, men denne var dessidert ukens best, med lokal kologisk fetaost og en dressing med lokalprodusert olivenolje.


6. Ukens strste l. Jeg fikk like s godt en hel sko p en liter.
7. Snacks p stranden. Vannmelon, fersken, plomme og cherrytomater.
8. Like a boss. Nr kjresten veier nesten det dobbelte av meg, passer hans topper perfekt som kjole!


9. Nok et godt snacksmltid. Gresk yoghurt, vannmleon, nektarin og druer. Dette har jeg spist daglig!
10. Strandkos med bok, brus og vannmelon. Frukten her nede er utrolig mye bedre enn i Norge.
11. Sushi kvelden fr avreise.
12. Smash is.....og det p en torsdag!


13. Hjemmelaget vaniljeis med plommer og sjokoladesaus.
14. Matpakke med brokkoli, tomat, rdlk, tunfisk, chai fr, kikerter, rde bnner og en hjemmelaget vinaigrette av sitonsaft, olivenolje og hvitlk.
15. Deilig mellommltid med proteinkaffe, bananskiver, ntter, plommer og questbar.
16. En liten pminnelse.
17. Nok en matboks. Denne gangen med salat, laks, potet, egg og en urtedressing av gresk youghurt, basilikum, hvitlk og gresslk.


Det er siste dagen i Hellas.
Det fles snodig, men ogs godt.
Jeg gleder meg til komme hjem til kokkelering og en skikkelig styrkekt. Trening og matlaging er terapi for sjelen, noe som gir meg energi og tid til koble ut - jeg elsk det! Det er absolutt godt med ferie, men det er godt med hverdag ogs.
Vi blir frst hentet med buss p hotellet klokken ni i kveld. Flyet gr ikke fr tolv, og vi er nok ikke hjemme fr i syv tte tiden i morgen tidlig. Hele dagene skal derme nytes maksimalt. Akkurat n sitter jeg ved hotellbassenget og nyter siste bit av varmen.
Jeg nsker deg en fantastisk helg videre :grin:
Hper du har fri og har noe koselig i vente.


Kristine

TRENING I VARMEN

  • 30.08.2013, 17:55


I dag hadde jeg feriens frste treningskt.
Vi har lett etter et gym, men det er umulig finne her nede. Vi har spurt p forskjellige hoteller, p turistkontoret, lokale folk som jobber i butikker og tilfeldige grekere som ser ut til trene. Etter et par dager med mye tidsbruk p dette, fant vi ut at vi heller fikk ta oss en hvile uke. Det har ingen vondt av.
Etter fem treningsfrie dager, klarte jeg ikke mer! I dag mtte jeg ta meg en treningskt p hotellverandaen.
Det var ufattelig varmt og helt utrolig deilig :grin:
Jeg flte meg med en gang mer menneskelig etterp.


I og med at jeg ikke har noen treningsutstyr tilgjengelig, ble det en form for sirkeltrening.
- 20 repetisjoner bulgarsk utfall med skulderpress
Her brukte jeg vannflasker som vekter.
- 20 repetisjoner dype kneby med spenst hopp
- 20 repetisjoner push ups
- 1 minutt planken
Jeg gjorde alts alle repetisjonene og velsene etter hverandre, for s ta en pause. Deretter gjentok jeg hele sekvensen. Det ble 4 runder.


Her nrmer klokken seg syv (Hellas ligger en time foran Norge) og vi skal ta en tur til byen etter en lang dag i solen.
Nyt resten av dagen :grin:
Smil, le og gled deg over yeblikkene her og n.


Kristine

CHOCOLATE

  • 29.08.2013, 17:44



Denne godsaken laget jeg forrige helg.
Jeg sparte den til i dag, slik at dere har noe lese om mens jeg later meg i solen en uke. Det er nemlig ikke stort fortelle her fra Kreta, annet enn at jeg nyter sol, latskap, is og varme. Det er virkelig deilig!
Uansett, over til kaken :grin:
Denne sjokoladekaken ble utrolig saftig og god.
Jeg og P slukte den p under en halv time.


Sjokoladekake

1 egg
2 ss sukrin
2 eggehviter
20 g kokosmel, eventuelt annet mel
10 g mandelmel, eventuelt annet mel
20 g mocca-protein
2 ss kakaopulver
1 ts bakepulver
10 drper stevia sjokolade
2ss kaffe, kan slyfes
50 g kesam
1 dl melk, eller vann
1/3 ts salt

Pisk egget med sukrin.
Bland mel, proteinpulver, kakao, bakepulver, kaffe, kesam, melk og salt med eggedosisen.
Stivpisk deeggehvitene.
Bland s sjokoladerren inn i de stivpiskede eggehvitene.
Ha rren i en form.
Jeg brukte en rund form med 20 cm i diameter.
Stek p 175 grader i 35 minutter.


Sjokoladeglasur

1 dl sukrinstevia melis
2 ss mocca-protein, kan slyfes
2ss kakaopulver
1 ss kaffe, kan slyfes
Vann

Bland sammen melis, proteinpulver, kakao og kaffe.
Tilsett litt og litt vann til du fr en glasur.
Smr utover kaken.
Nyyyyt.


Nine out of ten people like chocolate. The tenth person always lies.
John Tullius.


Kristine

STEVIA PROTEINBAR

  • 28.08.2013, 17:13


Fr jeg dro p ferie var jeg s heldig f smake p de nye proteinbarene FunksjonellMat selger.
Som dere vet, elsker jeg proteinbarer!
Da disse dukket opp i posten,ble jeg overlykkelig.


Barene er fra Nutri Nick og er de frste proteinbarene som er laget med stevia. Stevia er et 100 % naturlig stningsstoff som er kalorifritt.
De finnes i smakene rich chocolate, vanilla, vanillachooco og chocolate.


En bar inneholder 11 gram protein,9 g fett og5 gram karbohydrater.
I tillegg inneholder de 14 gram fiber og en rekke vitaminer og mineraler.
Prisen per proteinbar er 29,-


FunksjonellMat har prvesalg p disse proteinbarene og lurer rett og slett p om de holder ml til konkurrere p det store bar-markedet.
Hva tror dere? Har noen av dere smakt disse?

Dette er helt klart de beste proteibarene p markedet om man tenker innhold. Jeg er ogs veldig positivt innstilt p at de er sukkerfrie, noe som f proteinbarer er. Questbarer er de som kommer nrmest Nutri Nick med tanke p innhold. Jeg synes ogs at smaken p disse barene minner noe om hverandre. Rich chocolate er den beste smaken etter min mening. Denne hadde en kraftig sjokoladesmak. Det er denne dere ser p bildet over.Vaniljeversjonen synes jeg ikke var spesielt god. Chocolate ogvanillachoco var ogs gode,men jeg mrlig innrmme at jeg synes det er bedre proteinbarer p markedet med tanke p smak.
Prismessig ligger Nutri Nick omtrent som andre konkurrenter. En proteinbar er ikke billig uansett hvilke produsent den kommer fra.
Jeg kommer helt klart til bestille disse barene igjen - genialt ha i vesken som en ndlsning i hverdagen.Deblir derimotikke mine favoritt proteinbarer, som jeg koser meg med nr jeg skal ha noe ekstra.


Ellers s m jeg legge til at jeg har det fantastisk her i Hellas.
I flge restauranten vi spiste lunsj p i dag, var det 35 grader i skyggen.
Jeg mlte 31 grader i sjen!!
Temperaturen og vret er det ikke noe utsette p, det kunne knapt vrt bedre! Selskapet, P, er verdens beste.
Det blir avslapping, kos, sol og god mat om hverandre. Jeg har det rett og slett helt herlig :grin:
N skal vi ta turen til Platanias for traske rundt p torget, nyte kvelden, en god middag og et glass vin.
Ha en riktig fin kveld.


Kristine

KOKOS OG LIME

  • 26.08.2013, 15:50


Hei og hopp denne mandagsettermiddagen :grin:
Hper du har hatt en super start p uken.
Vi koser oss som bare det her i Hellas.
Jeg elsker varme og sol, og nyter hvert sekund!


Disse herlighetene laget jeg p lrdag morgen fr vi dro.
Deilige muffins med smak av kokos og lime
Det ste fra kokosen passer perfekt med det syrlige fra limen.
Da hadde vi god matpakke til flyturen.



Kokos og lime muffins

2 egg
3 ss sukrin
30 g kokosmel
2 ss vaniljeprotein, eventuelt mer mel
2 ss revet kokos
2 ss limesaft
1 ts bakepulver
1/2 ts vaniljepulver
1 ts fiberhusk
1 dl melk, eventuelt vann

Pisk egg og sukrin luftig.
Tilsett resten av ingrediensene.
Ha rren i muffinsformer, jeg fikk 6 muffins.
Stek p 175 grader i 15 minutter.

Om du nsker en glasur kan du blande philadelphia ost med sukrinmelis, revet kokos, vann og limesaft.
Mmmm, s godt!



Ha en herlig dag :grin:
Vi snakkes.

Kristine

CHANIA

  • 25.08.2013, 15:16



Hei dere.
Her kommer en liten hilsen fra fantastiske Hellas.
Vi befinner oss rett utenfor Chania p Kreta.
Det er 35 grader og strlende sol:mrgreen:
Akkurat n sitter jeg ved bassengkanten med en l i den ene hnden, P ved min side og PC'en p fanget.Det blir jobbing mens jeg er her nede, men under disse omstendighetene klager jeg ikke. Jeg har det ganske s herlig i grunn!
Vi snakkes senere.
Hper du fr ensupersndag


Kristine

SISTE

  • 24.08.2013, 14:42



Det siste mltidet hjemme fr ferien mtte jo bli mikrobrd!
Jeg er avhengig og har spist minst ett brd hver dag de siste ukene.
Til frokost ble mikrobrdet servert som toast med proteinkaffe (mocca-protein og svart kaffe), vannmelon og banan.



Mikrobrd

1 egg
20 g bakepro, eventuelt annet proteinpulver eller mer mel
20 g mandelmel, eventuelt annet mel
1 ss kokosmel, eventuelt mer mandelmel
1 ts bakepulver
En klype salt
Krydder, oregano, hvitlk og paprika
Vann

Bland alt sammen i en mikrosikker boks. En matboks fungerer supert.
Tilsett vann til rren fr en tykk konsistens.
Ha plastikkfolie over boksen, dette er ikke ndvendig, og ha i mikroen i 4 minutter.

Vil du ha en st variant av mikrobrdet, ala mikrokake, tilsetter du litt sukrin og kanskje litt kanel, kardemomme, vaniljepulver og / eller kakaopulver.


Nr brdet var ferdig i mikroen, skar jeg det i skiver og smurte skivene med ketchup og dijon sennep.
Deretter hadde jeg over kokt skinke og jarlsbergost. Sett i ovnen, eller mikroen, et par minutter.
Paprika, tomat og ruccola p toppen.


Tidlig en lrdags morgen.
Jegsitter i morgenkpe og jobbe iherdig med mailsvaring og oppsett av kost- og treningsprogram.
Kan det kalleslidenskap? :grin:
skulle st opp grytidlig gjr meg faktisk ingenting nr det kommer hyggelige mail fra kunder og nye utfordringer hver dag.
Det som er s spennendenr med mennesker, er at vi alle er s forskjellige.
Som coach fr jeg vite ganske mye om de fleste. Jeg blir sttt og stadig fasinert over hvor unikt hvert enkelt menneske er.
Glem aldri det. Du er enestende og fantastisk


Den siste treningskten fr ferien ble en god blandingskt.
Jeg kjrte sirkeltrening.
- Kneby
3 sett * 10 repetisjoner
supersett med
- Strak marklft
3 sett * 8 -10 repetisjoner
- Planken
3 sett * 1 minutt
- Stende roing
3 sett * 10 repetisjoner
-Skulder press
3 sett * 10 repetisjoner
- Pushups
3 sett * 20 repetisjoner

Jeg ble svett og god!


Utrolig nok rakk jeg lage nok en dessert fr jeg dro.
Nr jeg er p ferie, savner jeg alltid eget kjkken. Jeg elsker st p kjkkenet og kokkelere!
Dagens resultat ble enkel og kjempe gode snickerskuler.

Snickerskulder

30 g choco-peanut protein
1 ss peanttsmr
1 ss yacon sirup, eller honning
1/4 ts salt
1 ss kakao
1 -3 ss varmt vann
Hakkede peantter, valgfritt

Bland sammen proteinpulver, peanttsmr, yacon sirup, salt og kakao.
Tilsett litt og litt vann til det blir en tykk masse som du kan rulle kuler i.
Ha i hakkede peantter, rull kuler.
La kulene st fem minutter i kjleskapet fr du spiser dem.
Nyyyyt!



Da er det tid for komme seg p flyet. Deter ferie :mrgreen:
Hoho! Tid for legge seg p standen, slappe av og nyte hvert minutt.
Riktig god lrdag dere.

Kristine

EN

  • 23.08.2013, 18:19


Kan jeg f et halleluja?
Det eren dag til ferie:mrgreen:
, jeg gleder meg!
Jeg somhevdet at jeg ikke skulle ha noen ferie i r, men heller spare bde tid og penger til en senere. Vel, n er jeg rimelig glad for at P gikk bak ryggen min og bestilte en ferietur. Selv om jobben blir med meg, alle nvrende 'pt p nett'-kunder flges opp, er det noe annet jobbe fra en strand i Hellas med 35 grader,enn hjemmefra.


Sommer, sol og Hellas var inspirasjonen tildagens middag.
Grillede grnnsaker, vinaigrette, tunfisk biff og feta ost.
En kjempe god middag p knappe ti minutter!


Skjr grnnsaker i skiver. Jeg brukte tomat, fennikel og rdlk.
Bruk en grill eller grillpanne. En vanlig stekepanne gr nok ogs bra. Jeg brukte en grillpanne som jeg hadde litt olje og finhakket hvitlk i.
Stek / grill grnnsakene ett minutts tid p hver side og legg p en tallerken.
Stek tunfiskbiffen ett til to minutter p hver side i en panne p hy varme.
Bland sammen olivenolje, finhakket hvitlk, sitronsaft, dijon sennep, salt og pepper til vinaigrette. Hell over grnnsakene.
Ha over fetaost og tunfisk.
Server.

Jeg var ikke kjempe motivert for bentrening i dag.
Noen dager er drstokkmilen veldig lang!
Idet jeg kom meg p trening, fltes det derimot mye bedre.
Ofte er det vanskelige komme i gang. S fort selve treningen begynner, er det ikke s ille likevel.
Detendte med en god benkt.
- Frontby
- Marklft
- Utfall
-Leg extension

I gr hadde jeg en halvveis styrkekt p bryst.
Jeg er bryst dominant og har noe upper crossed syndrome, alts foroverbyde skuldre. Derfor trener jeg mer rygg en bryst.
Grsdagens kt bestod av tying p rygg og bryst, flyes og benkpress.


Muligens den siste hjemmelagde desserten p en liten stund.
Jeg laget sjokolademousse.
Forkjrligheten min til sjokolade er alt for stor. Jeg burde kanskje vurdere en avvenning etterhvert....burde....

Sjokolademousse

1 plate gelatin
0,5 dl eggehvitte, tilsvare 1 -2 eggehviter
1 ss sukrin
2 ss kakaopulver
2 ss gresk yoghurt / skyr eller kesam

Legg gelatinplaten i kaldt vann i 5 minutter.
Blt den opp i 2 ss varmt vann.
Stivpisk eggehvite. Ha i sukrin og pisk litt til.
Rr inn kakaopulver og gresk yoghurt.
Vend s inn den opplste gelatinplaten.
Sett i kjleskapet i 30 minutter.


Jeg spiste sjokolademoussen med sharon, eple, et par biter sukkerfri sjokolade, peanttkrem (1 ss gresk yoghurt blandet med 1 ss peanttsmr) og et dryss kakao.
Deilig!


N fr jeg begynne pakke. P denne tiden i morgen er jeg vel fremme i varmen!
Jeg nsker deg en fantastisk helg :grin:
Hper du har noe gy p planene. Ha en god kveld.

Kristine

BODY

  • 23.08.2013, 07:46



Riktig god fredagsmorgen dere.
N er helgen like rundt hjrnet :grin:Deilig, eller hva?
Jeg vknet med uforskammet mye energi i dag. Jeg vet ikke om det er fordi det nrmer seg ferie eller om detskyldes atjeg slukte en hel boks smash is i gr. Uansett, energien kommer godt med. I dag er nemlig timeplanen full!


Jeg har akkurat jobbethalvannen times tid. N tar jeg meg en liten pust i bakken fr jeg skal jobbe videre.
Body, jeg kjper alltid med Body magasinet fra Sverige, proteinkaffe (mocca-protein, svart kaffe og steamet melk), vannmelon, plommer og yoghurtgodt.


Jeg nsker deg en fantastisk dag videre :grin:
Kristine

SMAKEBIT

  • 22.08.2013, 17:01


Hei dere.
Tusen hjertelig takk for alle rd under 'Hjelp meg' innlegget. Det er fantastisk med s mange tips :mrgreen:
Jeg hartrukketvinnerne ved hjelp av random pick generator.
Sofia fikk frstepremien.
Trstepremiene gikk til:
Hilde
Ingvild
Lone
Karianne J
Oda
Jeg har send dere mail alle sammen.


Her ser dere en liten smakebit p siden.
Spera skal selvflgelig ikke vre i headeren, selv om hun er fryktelig skjnn! Bildet er kun for at jeg skal f et inntrykk av hvordan helheten blir til jeg fr opp den ordentlige headeren.
Som mange av dere nevnte, trenger designet en full renovering. Det var jeg allerede fult klar over. Jeg nsker gjre det s enkelt som mulig, slik at siden blir lett oversiktlig og at det er enkelt navigere seg frem.

En kort oppsummering av det dere hovednsker:
- Tips til velser med bilder / video
- Lesersprsml, hvor jeg tar grundig for meg et lesersprsml i uken
- Produktanbefalinger, alt fra iHerb til treningsklr
- What I eat, hvor jeg oppsummerer hva jeg har spist i lpet av en dag
- Hverdagsliv, mer av hva jeg gjr utenfor treningsboblen
- Challenger
- iHerb favoritter
- Mnedens beste, med en oppsummering fra mneden
- Helgekosoppskrift p torsdag
Ellers mye av det samme som jeg allerede gjr i dag.

Innleggene mine har lett for bli lange. Det blir ofte mye p en gang med trening, mat og annen babling.
Er det et nske at jeg deler opp innleggene?
For eksempel at det heller blirflere sm innleggisteden for et langt.


I dette yeblikket sitter jeg med en proteinpannekake ala kanelsnurr.
Jeg hadde egentlig lyst p kanelsnurrer, men orket ikke styret med bake. Dermed ble det pannekaker med bolledeig smak fylt med kanelkrem. S godt!

Pannekaker

1 egg
1 eggehvite
2 ss premos / eplemos, eller most banan, kan slyfes
20 g havremel, eller annet mel
30 g vaniljeprotein, eller mer mel
1 ts bakepulver
1/2 ts kanel
1/2 ts kardemomme
1 ss sukrin
5 ss melk, eller vann

Pisk sammen egg, eggehvite og premos.
Bland i resten av ingrediensene.
Varm opp en panne p middels varme. Jeg har litt kokosolje i pannen min.
Stek pannekakene 2 minutter p hver side.Totalt fikk jeg 4 pannekaker.


Fyll

1/3 boks kesam, eller skyr / gresk yoghurt
1 ss kanel
3 ss sukrin

Bland sammen alle ingrediensen.
Smr pannekakene med kremen og rull dem sammen.
Server.

Dagens kalender ord er s viktige at jeg m f dem med.
For meg handler livet om gjre det som gjr meg glad. De tingene som fr meg til smile.
Husk at her p bloggen fr dere bare et lite innblikk i min hverdag. Livet mitt dreier seg om langt mer enn kropp, trening og mat!
Selv om temaene kost og trening er en stor hobby, er jeg s langt mye mer enn det. Hadde jeg hatt et s snevert og ensidig syn p livet, tror jeg ikke at jeg hadde vrt srlig lykkelig.
Ja, jeg elsker dra p treningssenteret og svette, st p kjkkenet og kokkelere og spise mat. Men jeg elsker ogs andre ting som skravle timevis med gode venninner, lese og tilegne meg mer kunnskap, ligge lat inntil kjresten min, sette meg p verandaen og bare "lukete" p luften, drikke en god kopp kaffe, klemme p verdens beste mamma, se filmer, osv, osv.
Jeg har alltid lagt vekt p at det er viktig gjre sm ting hver dag, som gjr akkurat denne dagen unik. Ikke minst velge hvilke tanker jeg vil fokusere p. Tenker du gr tanker, ja da vil hverdagen bli gr. Spor inn p den positive tanke-kanalen, lag rom for dagdrmme, sett pris p de sm yeblikkene og form fremtiden ut i fra ditt hjerte.
Gjr de tingene som gjr deg lykkelig.


Ha en herlig dag:grin:
Gjr noe for deg selv som fr frem smilet og gir deg en flelse av lykke.

Kristine

HJEMMETRENING

  • 21.08.2013, 18:52



Jeg hadde helt glemt hvor godt det er med dadler rullet i bacon.
Da jeg s dadler p butikken tidligere i dag, bare mtte jeg ha dem!
Ferske, ste og myke dadler er s godt. Smaken minner meg faktisk om bolledeig.
Dagens middag ble derfor dadler surret i bacon med helstekt kylling og squashruller.


Ha nsket krydder p kyllingen. Jeg bruker kylling fra Holte Grd.
I dag ble det en tex mex variant p krydderet. Jeg blandet sammen 1 ss chili, 1 ss paprika, 1 ss caynne, 1 ss koriander, 1 ss knust hvitlksfedd, 1 ss spisskummen, 1 ts pepper og 1 ts salt, og smurte s blandingen p den hele kyllingen.
Sett et steketermometer inn i kyllingen for best resultat. Stek p 180 grader til kyllingen har en kjernetemperatur p 65 grader. Dette tar omtrent 40 minutter. La kyllingen hvile i 10 minutter fr du skjrer i den.
Mens kyllingen str i ovnen gjr du klart tilbehret.
Surr en baconskive rundt hver daddel og legg p en bakplate.
Skjr squash i strimler ved bruke en ostehvel. Smr skivene med pesto og legg p en ostebit. Rull sammen squashen og legg p bakplaten sammen med dadlene.
Nr kyllingen er ferdigstekt, setter du opp temperaturen p ovnen p 225 grader og lar squashrullene og dadlene st i ovnen i de 10 minuttene kyllingen hviler.
Server et realt festmltid.

Dagens trening ble hjemmetrening.
Jeg jobber iherdig med siden min og hper f den klar fr jeg drar til Hellas p lrdag.
Da tok jeg en rask treningskt her hjemme p biceps, triceps og skuldre.


- Biceps curl med stang (bilde)
3 sett * 10 -12 repetisjoner
trisettmed


- Franskpress (bildet)
3 sett * 8 -10 repetisjoner
- Smal benkpress
3 sett *10 -12 repetisjoner
- Skulderpress med stang
3 sett * 8 -10 repetisjoner
supersett med
-
Sidehev med vektskiver (bilde)
3 sett * 10 -12 repetisjoner


Ha en herlig onsdagskveld videre.
Vi er halvveis til helg :grin:
Det betyr ogs at det bare er tre dager igjen til ferie! Hurra!


Kristine

KOM I GANG

  • 21.08.2013, 07:14


Mailene har strmmet p den siste uken.
De aller fleste fler de har spist for mye godt ogtrent for lite i lpet av sommeren.
Hvordan komme i gang etter ferien?

Glem fortiden
Spist er spist! Fortiden er forbi.
Ikke bruk tid og energi p tenker over hva du ikke har gjort og hva du har gjort.
Shit happens. Du har kost deg, hva s?
N er det tid for tenke fremover.

Sett deg klare og realistiske ml
En klar mlsetning er det viktigste verktyet for realisere drmmen, det du nsker oppn.
Mlet m vre mlbart og datert. Det m vre realistisk og du skal vite nr du skal ha ndd mlet.
Ikke ha et overflod av ml. Velg deg ut et par hovedml og ha eventuelt underml og / eller delml p disse. Da er det mer oversiktlig og du vil fre deg mer motivert,som i bunn og grunn vil fre til at du har lettere for n mlet.

Spis variert
Srg for ha god variasjon i kostholdet ditt. P den mten fr kroppen tilfrt de nringsstoffene den trenger og det blir ikke kjedelig med den nye livsstilen.
Ingen matvarer er forbudt! Nulltoleranse p enkelte matvarer lnner seg aldri. Det ker bare lysten p disse matvarene og det har lett for ende i store etegilder. Si heller til deg selv at godteri, kaker og andre stsaker er litt-mat. Det er helt greit spise dette, men hold det til helgen og begrens deg.

Aktivitet
Du oppnr best resultater ved vre fysisk aktiv.
Et sunt kosthold kombinert med fysisk aktivitet gir de beste resultatene, bde for kropp og helse.
Finnen aktivitetdu trives med og som gjr det glad. Om det s er spaserturer i skogen, hard intervalltrening p mllen, styrketrening, sirkeltrening, spinning, dans, mulighetene er mange!
Prioriter noen kter med styrketrening i uken. Detgir best effekt, uansett om du nsker komme i form, stramme opp eller g ned i vekt. Ikke vr redd for tunge vekter. Ved styrketrening kan du forme kroppen!

Positive tanker
Ha tro p deg selv og at du kan n mlet ditt.
Fokuser p det du mestrer og det positive ved mlet ditt. Du vil alltid mte hindringer eller g p ensmell.Slik skjer oss alle! Reis deg opp igjen og kom deg videre. Unn deg selv denne " tabbe-kvoten". Husk at du ikke m la tanken p n mlet, skygge for gleden av vre underveis.

Prioriter deg selv
Det er viktig at du prioriter deg selv. Det er kun du, og ingen andre, som kan ta ansvar for at du skal n ditt ml / mlene du har satt deg. Ta styringen!
Det er du som vet hvorfor dette er viktig for deg.
Vr tro mot deg selv. Du m ta valg som er riktige for DEG.
Tiden er din. Det er du som vet best hva den skal fylles med slik at det er til det beste for deg. Det er lov vre litt ego.


Jeg kan hjelpe deg.
nsker du en kick start p hsten og trenger en hjelpende hnd?
Som utdannet personlig trener og kostholdsveileder, tilbyr jeg coahing via nett.
Du kan selv velge om du nsker hjelp med kostholdet, treningen eller begge deler, og om du kun nsker en tilpasset plan, eller veiledning p 4 eller 8 uker.
Jeg gir deg en spesialtilpasset planoptimalisert for dine ml, din hverdag og dine nsker.
Med veiledning vil jeg til en hver tid vre tilgjengelig p telefon og mail for sprsml og motivasjon. Sammen vil vi ogs endre program / oppsett underveis for f best mulig fremgang.
nsker du vite mer kan du sende meg en mail
pt@helseglede.no
Sammen kan vi f til mer :cool:


Kristine

THIS IS LIVING

  • 20.08.2013, 16:06



I dag fikk jeg en pakke fra iHerb igjen.
Den bestod ene og alene av cashew clusters, disse.
Tre poser :grin:Jeg er helt avhengig!


Cashew clusterene inneholder organiske cashewntter, kologiske knuste kakao bnner, organisk kokosnektar og havsalt.
De er kjempe gode.
Jeg knasker p de konstant!
Cashew clustereneer en av mine iHerb-favoritter og jeg kan anbefale dem p det sterkeste.
Lurer du p noe angende iHerb, kan du lese iHerb-guiden min her.


Jeg er inne i en egg-periode.
Kokt, stekt, som omelett, posjert, osv. Det finnes s mange muligheter!
Egg er naturlig supermat.
De inneholder godt med antioksidanter, vitaminer, mineraler, sunne fettsyrer og hykvalitetsprotein.
Et egg inneholder omtrent 5 gram fett, 6 gram fett og ingen karbohydrater.
Jeg kjperegg fra kologisk frittgende hner. De smaker bedre, samt at disse dyrene har et mer humant liv. Det er verdt noen ekstra kroner.


Dagens egg ble servert med en enkel salat av ruccola, tomat og rdlk, lakseruller og avokado.
Til lakserullene bruker du rkelaks, eventuelt rret eller salmalaks, kesam og / eller philadelhiaost, sitronsaft, pepperog dill.
Skjr fisken i skiver og leggskivene utover en fjl.
Bland sammen kesam, philadelphia, sitronsaft, pepperog dill. Smak til underveis slik at du finner en blanding som passer dine smakslker.
Jeg brukte 4 ss kesam, 4 ss philadelphia, 2 ss sitronsaft, 1/4 ts pepper og 1/3 ts dill.
Smr kremen utover fiskeskivene og rull dem sammen.
Server. Enkelt og kjempe godt!


Dessert m man ogs ha p en tirsdag.
Jeg sier som Ali Landry
"Chocolate is not cheating! After a salty meal, you need a little bit of sweet. This is living, not cheating."


Ser det ikke godt ut?
Super enkel og rask sjokolade krem is.
Super sunn er den ogs!
Du trenger bare tre ingredienser: eggehvite, kakaopulver og frossen br eller frukt. Liker du det stt kan du ogs tilsette ekstra stning.


Jeg brukte 1 dl eggehvite (jeg har eggehvite p kartong fra Sverige, det tilsvarer omtrent eggehvite fra 3 egg), 1 frossen banan i skiver (eller bruk for eksempel 1 dl frosne bringebr), 2 ss kakaopulver og 6 drper stevia sjokolade.
Ha alle ingrediensene i en bolle. Miks med en kjkkenmaskin eller el-visp i 1 -2 minutter. Vips s har du en luftig sjokolade krem is.


N nrmer det seg en god treningskt.
I dag er det rygg og bryst.
Juhu! Treningsglede p hyt niv. Jeg elsker trene rygg!
Akkurat n er t-bar roing min favorittvelse.
Du kan se en film med av velsen her.


Jeg nsker deg en herlig tirsdag :grin:
Smil, le, tren hardt, spis godt og ha det gy!

Kristine

P EN MANDAG

  • 19.08.2013, 17:06


Mandag igjen.
Riktig god ny uke til dere alle sammen :grin:
Jegfler meg ikke klar for sette i gang denne mandagen med ny giv.Aller helst vil jeg bare ha denne uken oversttt! Jeg gr bare venter p at lrdagen skal komme og at det er tid for en uke i Hellas. Som jeg gleder meg til ferie!


Jeg fikk almanakken min i dag.
Denne har jeg designet p PersonligAlmanakk.
Slik ble den sende ut.
Ja, jeg er fult klar over at jeg har skrevet feil. Det gikk tydeligvis litt fort for seg da jeg skulle skrive 'Every day' og vips s forsvant mellomrommet.


Jeg er til tider et sosete menneske og er ndt til skrive ned alt. Ellers har det dessverre lett for g i glemmeboken.
De siste to rene har jeg bestilt almanakken min hos personlig almanakk. Jeg er ndt til ha god plass til hver dag slik at jeg fr fylt inn alle gjreml og ting jeg skal huske p.
I mine "dedikerte" mneder, alts i de periodene jeg er super motivertmed treningen og jakter nye ml, planlegger jeg ogs alltidtreningsktene og noterer dem ned etter at jeg har gjennomfrt dem.


En god start p uken er ndvendig.
Har mandagen min vrt bra, blir s og si alltid resten av uken bra.
Dermed bruker jeg ofte ekstra tid p meg selv og ting som gir meg glede p mandager.
I dag tok jeg en timeout i jobbingen, satte meg ned med en god snack-tallerken og leste.
Akkurat n er det 'Kosttilskott fr idrott' av Fredrik Pauln jeg leser.


P min tallerken er det plommer, eple, ananas, frossen banan, biter av to forskjellige atkins barer og en peanttkrem toppet med kakaonibs og mandler.
Peanttkremen mikset jeg sammen av 1/3 boks kesam, 1 ss peanttsmr, 4 drper stevia karamell og 2 ss choco-peanut protein pulver.


Et enkelt middagstips denne mandagen, avokadotunfisk.
Jeg har akkurat slukt denne tallerkenen.
Det ser ut som en grnn guffe, men det smaker virkelig godt. Dessuten er det gjort p et par minutter!
Raskt, sunt og godt.

Jeg tok en avokado og moste den med 1 fedd hvitlk. Deretter blandet jeg inn 1 boks tunfisk, litt chilikrydder, pepper og sitronsaft. Klart!
Kokt egg og en enkel salatav spinat, aspargesbnner og cherrytomater ble servert til.


Jeg m si tusen hjertelig takk for alle tilbakemeldingene dere har gitt p dette innlegget.
Jeg har ikke rukket sette meg inn i alle kommentarene enda, mendet skal jeg gjrei kveld.
Fantastisk at s mange av dere vil hjelpe meg. Jeg skal ta til meg alle ordene og jobbe for forbedring.


N er det tid for komme seg p trening.
I dag er det ben.
Phu! En del av meg hater bentrening!
Da er det bare lfte rumpestumpen og komme seg avgrde.
Ha en herlig mandag.

Kristine

HJELP MEG

  • 18.08.2013, 20:24


God kveldfint folk :grin:
N nsker jeg hjelp fra dere.
Jeg er i gang med f bloggen over p et eget domeneslik at jeg fr mer frihet i forhold til design, utforming, reklame, osv.
Dette er min blogg og jeg skal innrmme at jeg ser meg litt blind p den.

Jeg lurer rett og slett p hva dere nsker?
Da tenker jeg bde i forhold til utseende med ogs i forhold til temaer, hva jeg skal skrive mindre / mer om, osv.
Noe jeg har tenkt p er f noen faste temadager. For eksempel at hvertorsdag kommer jeg med en sunn helgekost-oppskrift, hver sndag er det utfordring med en challenge til den kommende uken, hver onsdag er det kristine-svarer hvor fordyper meg i et lesersprsml, i slutten av hver mned er det mnedskavalkade med oppsummering fra mneden som har gtt, eller lignende.
Dette er bare noen forslag.
Jeg nsker vite hva DU mener og nsker.
I og med at jeg vet at dere er mer samarbeidsvillig om dere fr noe tilbake, s trekker jeg utseksav kommentarene (husk legge igjene-post adressen din i mail-feltet)som fr en overraskelse eller to fra meg. En hovedvinner og fem trstepremier. Her ser dere noen av godsakene dere kan f.


Eneske med mine favoritt proteinbarer fra FortiFX, kompresjonssokker, te, questbars, deilige krydder,rtt cashewsmr,osv.

Hjertelig takk for hjelpen.
Ha en god kveld videre :grin:

Kristine

BRINGEBRIS I KJEKS

  • 18.08.2013, 10:01



Hei kjre du.
Hper helgen har vrt bra s langt og at du nyter sndagen.
Da jeg ikke fikk sove i natt, satte jeg i gang med en bakerunde.
Enkel bringebris i kjeks.
Det hele er klart i lpet av tjue minutter.
Sunt, sukkerfritt og veldig veldig godt.


Her om dagen fikk jeg mail fra Lisa som nsket dele en oppskrift p iskjeks.
Aldri fr har jegtenkt p lage min egen kjeks, tusen takk, genialt :grin:
Jeg hadde egentlig ingen forventninger fr jeg startet. Oppskriften virket s enkel, noe den ogs er.
Resultatet ble utrolig godt!
Kjeksene ble spr og ste.
Sammen med en rask bringebr satt jeg og mmmm'et meg tre p natten.
Ja, jeg vet jeg er rar.....



Iskremkjeks
3 kjeks

1 egg
1 eggehvite
20 g smeltet kokosolje eller smr
3ss sukrin
40 g sesammel eller mandelmel
1/3 ts vaniljepulver

Bland sammen egg og eggehvite.
Tilsett resten av ingrediensene.
Lag 3 sirkler p en bakepapirkledd stekeplate.
Stek p 170 grader i 10 -12 minutter.
Med en gang du tar kjeksene ut av ovnen, legg dem over et glass eller en kopp slik at du kjeksen former seg om koppen.
I lpet av 2 -3 minutter er kjeksene stivnet og klare til bruk. De kan oppbevares flere dager i en boks.



Bringebris
Nok til 3 kjeks

1 dl eggehvite, tilsvarer eggehvite fra cirka 3 egg
2 ss sukrin
200 g frosne bringebr

Ha alle ingrediensene i en bolle.
Visp med en elvisp eller kjkkenmaskin.
Etter ett minutts tid blir det en fluffy og tykk iskrem.
Spis.


Sndag er perfekt bakedag!
Hper det smaker.
Ha en fantastiskdag :grin:


Kristine ♥

SUN & SUMMER ROLLS

  • 17.08.2013, 16:24



Solen skinner igjen i dag.
Er det ikke herlig? :grin:
Jeg blir i hvert fall i ekstra godt humr med solskinn.
Det er som om solens strler gir ekstra energi!
Dagens lunsj ble inspirert av sommer og sol.
Summer rolls med kokte egg, vannmelon og ananas.


Jeg fylte rispapir med noen salatblader, kalkunskinke, strimler av gul paprika og en dressing laget av 2 ss kesam, 1 ss kokosolje, 1 finhakket hvitlksfedd, 1 cm finhakket chili, 1 ts soya saus og 1 ts sitronsaft.
Rispapirene kjpes p matvarebutikker med stort utvalg som Meny, Ica Maxi og Ultra. Ha arkene under rennende kaldt vann noen sekunder slik at de blir myke og legg dem p kjkkenbenken. Fyll med nsket fyll og brett sammen som en tortillalefse. Kjempe godt og enkelt.


Fr trening er det alltid samme prosedyre.
BCAA og frukt.
Jeg bruker BCAA'en fra MyRevolution
.
Den har jeg brukt lenge. Smaken er kjempe god og den blander seg lett ut i vann.
MyRevolution har forresten en super kampanje akkurat n. Du fr fri frakt p alt over 500,- samtidig som du fr 10 % avslag p ordre over 1000,- , 20 % avslag p ordre over 2000,- og 30 % avslag p ordre over 3000,-


Det er ben som str p planen i dag.
Egentlig skulle jeg trene ben i gr, men det var ikke min dag.
Jeg kom meg p Elixia, endte opp med gjre et par sett medstende roing og gikk s hjem!
I dag fles det som om det blir en god kt.
Frontby, leg ex, strak mark og utfall. Jeg er klar!

I kveld skal jeg prve bake med denne miksen.
Har du prvd den?
Jeg har bakt med den lyse kakemiksen til FunksjonellMat flere ganger, den er kjempe god. Sjokoladekakevarianten har jeg derimot aldri brukt fr.
Fingrende er krysset for at den faller i smak hos gjestene.
Sammen med smgodt, is, et glas rdvinog gode venner er jeg sikkert p at kvelden blir bra uansett.
Nyt lrdagen dere :grin:


Kristine

DUMMIE

  • 16.08.2013, 16:21


Jeg ser egentlig ikke p meg selv som en dum person, men nr det kommer til data m jeg si at jeg er en skikkelig dummie.
I dag har jeg jobbet iherdig med datakoding og -programmering.
For si det snn, til tross for at jeg har jobbet i tte timer i strekk, har jeg ikke utrette mye!
Alle disse merkelige kodene for farger, skrift, linjeskift, bildestrrelser, osv. Jeg blir smgal!
Det er mer jobb sette opp en side enn forventet.
Om du er flink p slikt, tar jeg hjertelig i mot noen tips.
Smilet er p plass likevel. Det er selvvalgt. Dessuten er jeg sikker p at resultatet vil bli bra. *positive tanker*
N tar jeg kvelden, og sier meg ferdig med it for i dag!


Som ekstra snacks mens jeg har jobbet, har det blitt mini iskaker med peanttsmr.
Det blir alltid mer moro med irriterende datakoding, nrjeg harnoe godt tygge p :grin:
Oppskriften p iskakene har jeg lagt ut her.


Dagens lunsj ble en hjemmelaget omelettwrap fylt med masse godt.
Du kan fylle wrapen med det du nsker. Akkurat det gjorde jeg, dermed ble det en blanding av mye rart.
Hjertesalat, tomat, en boks tunfisk, et kokt egg, skiver av hallumi ost, en halv avokadoog en dsj sitronsaft.


Denne gangen stekte jeg omelettwrapen i ovnen. Du kan gjerne steke den i pannen ogs.
Ta 2 egg og visp de lett sammen med en gaffel. Bland inn1 ts fiberhusk og 3 ss kesam. La rren svelle i fem minutter fr du heller den utover et bakplate med bakepapir. Stek p 200 grader i cirka 5 minutter.


Dette er genial matpakkemat.
Jeg pleier lage mange omelettwraps nr jeg frst lager dem. De holder seg fire -fem dager i kjleskapet.
Fyll dem med det du nsker og pakk inn i aluminiumsfolie.
Vips s har du en knall god lunsj som vil fre til misunnelsesverdige blikk fra andre.


I kveld er det datenight her i huset.
Jeg er littusikkerp hva P har i tankene, men jeg krysser fingrende for at jeg i hvert fall fr god middag.
Da er det fredag :grin:
Riktig god helg!

Kristine

TORSDAGSTRENING

  • 15.08.2013, 19:37


I dag ble det en fantastisk god treningskt!
Jeg pumpet litt armer :cool:
Armer er egentlig ikke noe jeg trener jevnlig. Ved trene rygg og bryst, velser som benkpress, nedtrekk, chins, osv, fr du ogs trent biceps og triceps.
Egentlig hadde jeg tenkt til ta treningsfri i dag.
Da P spurte om jeg ville vre med han p en kt, hang jeg meg p.
Jeg var i ordentlig treningshumr!

- Benkpress
4 sett * 6 -7 repetisjoner
- Flyes i kabel
4 sett * 8 -10 repetisjoner
- Hammer curl
3 sett * 8 -10 repetisjoner
- Triceps pushdown
3 sett * 6 -8 repetisjoner
- Franskpress
3 sett * 8 -10 repetisjoner


N sitter jeg koser meg med dette.
Kanskje det beste etter treningsmltidet p lenge!
Deilig sjokoladekrem toppet med forsen banan, puffet kamut og kakaonibs, servert med eple, plommer, banan og appelsin.



Sjokoladekrem


30 g mocca-protein
100 kesam
1 kokt stpotet
2 ss kakaopulver
En liten klype salt
4 drper stevia karamell
1ss nttesmr, kan slyfes
1 ss yacon sirup eller sukrin

Skrell stpoteten og mos den med en gaffel.
Bland alt god sammen og server.
Det smaker nesten som kakedeig!
Mmmm...


Ha en herlig kveld.
N er helgen rett rundt hjrnet :grin:


Kristine

SOLBRKAKE

  • 15.08.2013, 09:08



Solbr.
Smak p navnet.
Solens br.
Og det er akkurat slik det fles nr du tar en bit av modne solbr.
Varme, ste og deilige.


Ja, jeg har vrt p slang igjen.
Lovlig slang,vel og merke.
Naboen har mye godt i hagen sin.
Nr jeg tar frem mitt steste smil og spr om jeg fr ta noen av godsakene, fr jeg alltid et ja.
Dermed ble det baking i gr kveld.
Saftig og god solbrkake.



Solbrkake

3 egg
4 ss sukrin
1 ts bakepulver
1 dl melk
1 dl kokosmel
6 drper stevia vanilje
1/2 ts vaniljepulver
Solbr, eventuelt andre br.

Pisk egg og sukrin til eggedosis.
Bland de resterende ingrediensene.
Tilslutt rrer du inn brene.
Ha deigen i en form, jeg brukte en brdform, og stek p 175 grader i 45 minutter.
Hper det faller i smak:grin:


Kristine

LENGTER

  • 14.08.2013, 17:01


Mens sommeren ser ut til ha forlatt oss allerede, har jeg krpet inn i varmen.
Jeg har allerede begynt glede meg til neste sommer.
Ja, jeg er et hplst tilfelle!
Jeg er ingen vintermenneske og misliker sterkt (haddeordet 'hater' eksistert i mitt vokabular, noedet ikkegjr, hadde det vrt et passende ord) kulde og mrke.
Heldigvis kan jeg glede meg over at jeg om ti dager befinner meg i varmen.
N lengter jeg til sommerferie.
Det blir sol, sommer og late dager :grin:
rets sommerferie blir en uke i Hellas.
Ferien var en overraskelse fra min fantastiske P 'Du kan da ikke droppe sommerferie!', var hans ord. Som jeg gleder meg!


Jeg tok meg en pause i jobbingen, satte meg ned med noe godt og drmte meg bort til ferie.
Kakao, sjokolade stet med sukrin (denne), crispy bite sjokolade, gojibr (disse)og mulberries (disse).
Kakaoen laget jeg av 3 dl melk, 4 ss kakaopulver, 3 ss mocca-protein og1 ts sukrin+ som jeg varmet opp i en kjele. P toppen har jeg en kule vaniljeis.


Ettersom jeg lengtet til varmere strk, ble jeg inspirert av Hellas til dagens middag.
Proteinrik bunn med grnnsaker og ost.
Nydelig gresk pizza.



Gresk pizza
Til en person.

Pizza bunn

1 egg
2 ss gresk yoghurt / kesam
2 -4 ss vann
1/2 ts fiberhusk
2 ss mandelmel
2 ss bakepro, eventuelt mer mel
1 ts pakepulver
1/3 ts salt
1/4 ts timian
1/4 ts hvitlkskrydder

Bland sammen alle ingrediensene.
Start med 2 ss vann og tilsett mer om ndvendig.
Det skal bli en tykk deig, ala bolledeig.
La rren svelle et par minutter.
Smr den utover en bakplate.
Stek p 225 grader i 5 minutter.

Fyll

Aubergine
Rdlk
Paprika
Squash
Hvitlk
Feta ost
Chevre ost

Mens pizza bunnen steker finhakker du hvitlk og skjrer grnnsakene i biter.
Stek dem raskt i en panne p hy varme et par minutter.
Fordel grnnsakene utover pizzaen ogfordel overosten.
Stek p 225 grader i ytterligere 10 -12 minutter.


Da kan egentlig de neste 10 dagene forsvinne.
Jeg vil til Hellas n!
Vel, tilbake til virkeligheten.
Det er lillelrdag i dag. Det er jo heller ikke s verst.
Vi fr nyte det som er her og n.
Ha en riktig fin onsdag :grin:


Kristine ♥

I SKOGEN

  • 13.08.2013, 16:22



Grsdagens trening ble en 50 minutters power walk i skogen.
Jeg vil sl et slag for skogturer!
Det er s fredelig og deilig. Man trasker rundt uten mas og kjas, simpelt bare nyter nuet og naturen :grin:Real terapi for kropp og sjel.
P vei hjem stoppet jeg plukket bringebr.
Skogsbringebr er s ufattelig ste, saftige og gode.
Jeg hadde riktignok ingenting ha brene i, s jeg brukte min egen topp. Den var ganske s grisete da jeg kom hjem!


I dag ble detprotein vanilje havregrt med blbr, druer, og selvplukkede bringebr og rips.
Grtenlaget jeg av 2 dl havregryn, 2 dl mandelmel og 1 egg som jeg kokte i 10 minutter. Deretter tilsatte jeg 1 ss med kokosolje og 30 g vaniljeprotein.
Jeg nt hver munnfull i min kjre Karius og Baktus-tallerken. Husker dere det servisetfra vi var sm? Jeg tar fortsatt frem mitt av og til. Den bringer meg tilbake til gode barndomsminner.


Bringebrene er spass modne at de m spises omtrent med en gang.
Da ble det en bringebrsmoothie ogs.


Bringebr er naturlig supermat.
Viste du for eksempel at bare 250 gram med bringebr dekker dagsbehovet vrt for vitamin-C.
De inneholder masse nringsstoffer.
Bringebr er kjent for vre blant de matvarene med mest antioksidanter. Antioksidanter er viktig for kroppen ettersom de hindrer at cellene vre blir skadet fra frie radikaler.
Brene inneholder godt med C-vitamin, fiber, K-vitamin, magnesium og kalium.


Super smoothie med bringebr

Du trenger en god dose bringebr, ferske eller frosne. Jeg brukte 3 dl br, 50/50 av frosne og ferske. Ha brene i en foodprosessor eller blender sammen med 1 hndfullmandler (valgfritt), 100 g gresk yoghurt (eller kesam), 2 ss proteinpulver (kan slyfes) 1 ss yacon sirup (eller honning) og blend sammen.
Her fr dumasse nring med sunne fettsyrer,proteiner, trege karbohydrater, vitaminer og mineraler.
Dessuten smaker den fantastisk.


N sitter jegog lader opp til en benkt med en is.
Jeg har ikke helt sagt hade til sommer og is enda.
P har begynt klage over isspisingen min, s det er kanskje p tide stramme tylene noe.
Vel, det for bli en annen dag....
P og jeg skal trene sammen i dag. Det blir gy! Han viser meg alltid nye tips og triks.
Vi har en deal om bruke lang tid p tying i dag. Ingen av oss gidder tye nr vi er alene, det er jo s kjedelig! Derimot er det ekstremt viktig, for ha fleksibilitet til utfre velser med riktig teknikk.
Ha en herlig tirsdag :grin:


Kristine

MANDAGSMAT

  • 12.08.2013, 18:09


Hei dere :grin:
Riktig god mandag!
Nok en ny uke.
Selv om vret er grtt og buldrende, hper jeg ikke det har vrt en gr mandag.
Tenn noen stearinlyssammen med middagen og sett p koselig musikk. Det fr alltid meg til dra p smilebndet.


NRK hadde et intervju med meg og Mari Helen p lrdag. Jeg s det riktignok ikke fr i dag.
Du kan lese det her.

Jeg synes forvrig det varuheldig at de hadde valgt dette bilde, nr jeg er fult pkledd p nittini prosent av bildene mine.

Det er helt klart blitt en trend vre fit.
Strong er blitt den nye skinny, men som med alt annet, kan det fre til overdrivelse.
Enten det gjelder vre slank, bygge muskler eller fettprosent, det kan bli for mye av det gode. Moderasjon er et viktig stikkord.
En sunn kropp er en kropp som har det bra og som blir tatt vare p. Det er en balanse mellom trening og kosthold, glede og flelser.
Det viktigste her i livet er tros alt at du gjr det som gjr det glad oglykkelig.
Mange har funnet gleden av trening og et sunt kosthold. Jeg er blant dem. trene gir meg en pause i hverdagen, hvor jeg fr lftet vekk problemer eller gtt ut stress. spise sunn og nringsrik mat gir meg bedre energi og velvre. Gleden av fysisk og psykisk god helse, er viktig for meg.
At trening og kosthold er en del av livet, er vel og bra, men det skal ikke komme til det punktet hvor det er selve livet.


Over til matprat.
Du vet like godt som meg - uten mat og drikke, duger helten ikke!
Dagens middag ble en versjon av tacosalat.
En diger tacosalat!


Selve salaten bestr av hjertesalat, ananas, tomat, rdlk og oliven.
P toppen har jeg tacoblanding og revet ost.


Tacoblandingen laget jeg av 300 g karbonadedeig som jeg stekte med litt sopp og lk i biter.
Deretter tilsatte jeg 4 ss hakkede tomater og en tacokrydderblanding av 1 ts chilipulver,1/2 ts oregano, 1 ts spisskummen,1/2 ts kanel, 1 ss paprikapulver, 1 ss hvitlkspulver,1/2 ts pepper og1/2 ts salt.
La det hele steke et par minutter.
Raskt, enkelt og veldig godt.


Jeg har alltid plass til en liten dessert etter middagen.
I hvert fall om den inneholder frukt.
Dagens ste og enkle dessert ble plommer ogmoreller i biter med en vaniljedressing.
Vaniljedressingen laget jeg av 3 ss philadelphia, 1 ss melk, 1/3 ts vaniljepulver og 1 ts sukrinmelis.



Jeg nsker deg en herlig uke :grin:
Kristine

FRKEN UPERFEKT

  • 11.08.2013, 13:58


Jeg har sagt det fr, ogjeg sier det igjen - jeg er langt fra perfekt!
Husk at bloggen er bare en liten del av livet mitt.
Noe jeg vil understreke og utheve er at jeg er langt fra hundre prosent flink, hva n enn det egentlig er.

Jeg er for eksempel veldig ubesluttsom.
Som da jeg bestemte meg for si opp jobben min. Vel, det er syv mneder siden! Det betyr at det tok meg fem mneder skrive oppsigelsen min. Hvorfor? Jo, fordi jeg var redd for hva som ventet der ute. Redd for nye ting. Redd for feile.

Jeg er ogs veldig klnete.
Som i dag, da jeg skulle steame melken til kaffen min. Jeg vet jo at nr jeg har en desiliter melk, kan den ikke st mer enn et minutt i mikroen uten koke over. Likevel skulle jeg bare lpe ned i kjelleren og hente klesvasken. Hva skjedde? Joda, melken kokte selvflgelig over og det var melk utover hele mikroblgeovnen.

Jeg er kjempe drlig til lese studie relatert materiale.
Det er alltid mye mer spennende gjre eller lese andre ting. Alts, muskelanatomiboken som er skrevet av skolen fles forferdelig kjedelig lese i forhold til andre bker. Derimot synes jeg det er kjempe spennende lese andre teoribker som ikke str p pensumboken som 'Styrketrening i teori og praksis', 'Matrevolusjonen' og 'Muscle Antatomi'.

Andre ting jeg ogs gjr er droppe trening selv om treningsplanen sier at deter en treningsdag. Spise en feit marsipangris (kun 5 kroner siden den gr ut p dato!) midt p en sndag. Totalt mislykktes nr jeg prvde lage sunn napoleonskake. Glemme en avtale jeg hadde med en venninne igr (takk for at du er tlmodig K).

Alts, jeg vet ikke helt om dere hang med p rablingen min i dag, men det jeg egentlig vil frem til er at du trenger ikke vre perfekt for vre lykkelig.
Jeg er lille meg, med mine feil og mangler.
Ja, jeg kunne helt klart blitt flinkere til rydde etter meg, tenke litt lenger fr jeg gjr ting, tenke mindre fr jeg tar valg, lese litt mer skolerelatierte bker, osv. Men jeg er fortsatt lykkelig. Og jeg vil si at min uperfeksjonisme (det er vel egentlig ikke et ord), gjr meg til den jeg er. Nr det kommer til en ting jeg vet jeg er perfekt til, trolig den eneste tingen, s er det vre meg. Jeg er perfekt i vre Kristine. Resten fr vre som det er, jeg er lykkelig likevel.


Hper du fr en gla'sndag med en god flelse innvendig :grin:
Ta vare p dagen.

Kristine

TUR OG PANNEKAKER

  • 10.08.2013, 14:16


Jeg vari Sverigei gr.
P og jeg tok med oss mine brdre og dro p harrytur.
Vi dro hjemmefra ved titiden ogvar ikkehjem fr midnatt, da vi kjrte brdrene mine hjem etterp.
En lang dag med andre ord, men med s hyggelig selskap fly tiden :grin:

Jeg er fan av harryturer.
Ikke nok med at Sverige har billigere matvarer enn Norge, de har ogs en rekke varer som man ikke fr kjpt her.
Flere av dere skrev p instagram at dere nsket et innlegg om hva jeg handlet, s her kommer en oppsummering.
Vi var frst en tur i Strmstad, p polet og en tur hos Patric i Proteinshopen.
Deretter dro vi til Nordby hvor vi handlet p MaxiMat, Nordy Supermarked og Godishuset.
Jeg rakk ogs sette meg ned ta meg en proteinkaffe.
Det er litt teit, men jeg gr alltid rundt med en boks proteinpulver! Da kjper jeg meg bare en varm kaffe p en kaffe, vips s har jeg en deilig proteinkaffe.


Standard matvarer som alltid er med hjem fra Sverige:
- Pofiber
- Parmesan
- Lakseburger
- Lammeburger
- Angusburger
- Scampie
- Ketchup stet med stevia
- Sukkerfritt syltety
- Diverse krydder
- Kalkunbacon
- Ytrefilet av storfe
- Karbonadedeig
- Roastbiff
- Keso
- Kesella
- Lett creme fraiche
- Riskaker i forskjellige smaker
- Lett ristet og saltet nttemiks
- Trkede br og nttemiks
- Diverse sjokolader stet med stevia, den hvite er min favoritt
- Smgodt
- Yoghurtgodteri, to poser faktisk


Denne gangen handlet jeg i tillegg:
- Mandelmelk
- Eggehvite p kartong
- Quark i naturell smak
- Paulns sukkerfrie granola med smak av kakao og hallon (bringebr)
-Rye Snack, sm rugkjeks
- Pulled pork
- Sukkerfrie karameller fra ViktVktarna - disse var veldig gode!
- Scitec casein
- FortiFX proteinbarer
Dette er min favoritt proteinbar, jeg elsker dem! Vanligvis bestiller jeg demhos MyRevolution, men de har vrt utsolgt en stund. N s jeg at de akkurat har ftt dem inn igjen, her. Fillern! Det errimeligere bestille de der, enn kjpe de i Sverige.
- Mine to favoritt viner, Croix de Basson Ctes de Provence, en frisk og krydret rosevin, og Chanson Bourgogne Pinot Noir Reserve du Bastion, en saftig og frisk rdvin.
Begge disse vinene inneholder svrt lite sukker i motsetning til de flesteandre viner,i tilegg til at desmaker veldig godt.


Fr vi dro over grensen hadde jeg en alternativ treningskt ute i grvret.
Da jeg skjnte at jeg ikke ville rekke komme meg p treningssenteret, mtte jeg finne en annen lsning.
Det ble en blanding av kondisjon og styrkevelser p rumpen.
Frst tok jeg 25 minutters power walk.
Deretter fant jeg meg en bratt oppoverbakke hvor jeg gjorde 20 minutter styrketrening med egen kroppsvekt
- 4 sett med 30 repetisjoner p hvert ben av gende utfall
- 4 sett med 30 repetisjoner p hvert ben av side utfall
- 3 sett med 30 repetisjoner dype kneby med hopp.
Alle velsene ble gjort i oppoverbakken slik at jeg gikk oppover mens jeg gjorde ett sett.
Jeg skal love deg at du kjenner det godt i rumpen!
I dag er jeg ordentlig stl!
leke seg i en oppoverbakke er mye tyngre enn man skulle tro.


Til brunsj i dag laget jeg deilige proteinpannekaker.
Dette er en av de beste pannekakene oppskriftene jeg har laget!

Saftige proteinpannekaker

2 egg
ca 100 g cottage cheese, eventuelt kesam / gresk yoghurt
2 ss mel, jeg brukte 1 ss havremel og 1 ss kokosmel
3ss vaniljeprotein, kan byttes ut med mer mel
1 ss sukrin+
Kanel, kardemomme og gjerne litt vaniljepulver
1 dl melk, eventuelt vann

Bland sammen alle ingrediensene.
Ettersom jeg brukte cottage cheese, moste jeg rre med en stavmikser for slippe klumpene.
Stek pannekakene p middels varme i 2 minutter p hver side.
Jeg fikk totalt 6 pannekaker.


Jeg hadde kesella p toppen sammen med revet kokos, bringebr og blbr.
Mmmm...
Utrolig godt.
Jeg blir aldri lei proteinpannekaker!
N er det tid for jobbe noen timer for min del.
Det gjr ingenting jobbe i helgen nr jeg er s herlig jobbe med noe som interesserer meg s mye.
Etter at jeg begynte jobbe som online coach, det hjelpe andre med bli en litt bedre versjon av seg selv, leve et litt bedre liv og se gleden ved god fysisk helse, str jeg opp hver dag og gleder meg til sette i gang med arbeidet. Det er utrolig givende!

Jeg nsker deg en fantastisk helg.
Hper du har planer om noe gy :grin:
Riktig god lrdag.


Kristine

SLAPP

  • 08.08.2013, 18:24


I dag har jeg hatt en svrt slapp dag.
Fordelen med hjemmekontor, er at jeg da kan utfre det fra sofaen!
Det var et forferdelig uvr her i natt.
Lyn, torden, masse vind og sende regn.
Jeg tror ikke jeg sov et sekund!
Det er litt pinlig, men jeg synes faktisk det er skummelt med slik uvr.
Huset laget mange lyder, knirker og knaker. I min fantasi er det en sjanse for at huset klapper sammen! Noe som i grunn egentlig ikke er srlig realistisk. Likevel blir jeg redd hver gang. 


Jeg elsker plukke godsaker fra hagen.
Dessverre har jeg ingen hage selv.
Derimot har jeg en nabo som har hage med br.
Da benytter jeg anledningen til g p slang. Men husk sprre frst! Du vil ikke ha en sint nabo.


Dagens middag ble derfor satt sammen med solbr og rips.
Ferske, syrlige og ste br er s godt.
Ovnsbakt kylling, fullkornspasta med parmesan og salat med br.


Start med kyllingen.
Skjr et snitt i kyllingfileten og fyll med tre skiver spekeskinke og spinat. Ha over nsket krydder. Stek i ovnen p 180 grader i 20 minutter.
I mellomtiden koker du pasta etter anvisning p pakken.
Jeg liker ha et par hvitlksfedd i pastavannet. Da blir det en deilig smak av hvitlk p pastaen. Idet du heller av pastavannet blander du i en hndfull med revet parmesan i pastaen.
Lag s salaten.
Her kan du bruke det du nsker. Jeg brukte hjertesalat, gul paprika, rdlk og tomat. P toppen har jeg solbr og risp, andre br kan ogs brukes, og en dsj yacon sirup.
Utrolig godt!


Desserten ble s enkel som et par av denne baren.
Atkins chocolate coconut.
Den smaker som bonty! S god!

Dagens treningskt ble ogs veldig slapp.
Jeg skulle trene ben.
Da jeg kom p trening klarte jeg ikke engang tte repetisjoner med kun stangen uten ekstra vekter! Vanligvis trenger jeg med mye hyere vekter.
Jeg kastet inn hndkleet.
Isteden ble det diverse stretch- og rehabvelser samt litt oppbyggende skuldervelser.
Egentlig vil jeg nok kalle det en hviledag.


I kveld blir det en tur p kino.
Vi skal se 'Now you see me'. Har noen av du sett den?
Ha en herlig torsdag  :grin:


Kristine  

BEST HJEMME

  • 07.08.2013, 18:18



Jammen var det godt komme hjem.
Borte bra, men hjemme best!
Det har blitt mye kos med pusene etter at jeg komtilbake i gr kveld.
De l opp meg begge to i hele natt.
Mose-kose-overdose :grin:
Det virker som det er blitt s mye at de faktisk begynner bli lei!


Det har hopet seg opp med arbeid mens jeg har vrt borte.
Selv om jeg har jobbet noe, har det blitt mindre enn ellers.
I dag har jeg derfor iherdig prvd komme meg jour.
S langt har arbeidet kommet foran treningen, men det blir nok en kapp treningskt her hjemme etterp.
En rask styrkekt p armer og skuldre. Det er s deilig trene!


Dagensgode middag ble biff med halloumiost, ovnsbakte grnnsaker, blomklrisotto og hvitlksdressing.
En fest for bde synet og smakslkene.


Begynn med grnnsakene.
Skjr tomat, squash og aubergine i skiver. Legg lagvis opp hverandre og topp med nsket krydder. Jeg brukte hvitlk og oregano. Steki ovnen p 225 grader i 20 minutter.
Dressingen lages enkelt ved blande sammen kesam, finhakket hvitlk og hakket basilikum.
Lag s blomklrisotto.
Riv blomkl. Varm opp en panne med litt olje og ha i hakket hvitlk. Ha s i blomklen og buljong. La steke i fem minutter.
Stek biffen p middels til hy varme et par minutter p hver side. Gjr det samme med halloumiosten og legg den over biffen.
Legg alt p en tallerken og topp med pistasjntter.


Jeg spiste faktisk dessert fr middag i dag.
Plutselig fikk jeg s utrolig lyst p is. Kanskje fordi jeg har spist hver dag den siste mneden!
Til min store skuffelse var det ingen is i fryseren. Mr. P har spist den opp mens jeg har vrt borte. Tro meg, han har ftt streng beskjed om kjpe ny i lpet av dagen!
Uansett, da mtte jeg ty til kreativiteten og lage min egen is.
Bananvaniljeis toppet med frossen banan, servert med masse deilig vannmelon.



Vanilje protein is med banan


1 godt moden banan
1 egg
3 ss sukrin
1/2 ts vaniljepulver
1/2 boks kesam
20 g vaniljeprotein, kan slyfes

Mos bananen.
Pisk egget til eggedosis med sukrin.
Bland sammen banan, vaniljepulver, kesam og vaniljeprotein.
Ved inn eggedosisen.
Frys i 3 timer. Rr om cirka hver time.
Hper det smaker og at onsdagen din har vrt bra.


Kristine

FLUFF I VEI

  • 06.08.2013, 17:35


Jeg hadde nok en super treningskt i dag :grin:
Igjen med lillebror som god pusher.
Jeg hadde hovedfokus p rumpe og prvde en ny velse. Rumpestumpen skal vokse!
Jeg er usikker p hvavelsen heter, det blir vel en form for glute kick back.
Den tok godt, jeg kjenner meg allerede stl!
Som du ser p bildet brukte jeg leg curl apparatet, og stilte meg p alle fire foran den. Det var trangt, s jeg fikk et annen apparat opp i ansiktet. Deretter bruketejegdet ene benet til kicke tilbake benstten, for s frebenet saktened igjen.
Det er samme velse som blir utfrt i smith-maskinen p denne videoen.

Slik s kten ut:
- Dype kneby
5 sett * 8 -9 repetisjoner
- Amerikansk marklft
4 sett * 8 -9 repetisjoner
- Glute kick back
4 sett * 10 repetisjoner
super sett med
-
En annen rompemaskin, usikker p navnet
4 sett* 9 -10 repetisjoner
- Leg ex
3 sett * 8 -9 repetisjoner


Etter trening langet jeg proteinfulff.
Dette er s fantastisk godt. Nesten som soft is!
Du bare to ingredienser: frossen frukt eller br og proteinpulver.
Jeg kommer til fluffe i vei fremover. En ny favoritt!


Her har jeg 2 bananer som er fryst i skiver og 35 g mocca-protein.
La frukten / brene tine noen f minutter p kjkkenbenken fr du har dem i en bolle. Ha s i proteinpulveret og kjr med en elektrisk visper eller kjkkenmaskin.
Jeg tilsatte i tillegg litt kanel og vaniljepulver.
Etter 4 -5 minutter blir det en stor, luftig og god fluff.


Se s godt!
Jeg toppet med en storsjokoladebit.
Ekstra karbohydrater etter trening er bare bra, eller hva?


Til middag laget jeg tikka masala.
Nok en middag som falt i smak hos hele familien.
Det er ekstra gy lage mat n som jeg er borte og lager mat til flere. Jeg benytter anledningen til brukeekstra tid p kjkkenet.
Rikka masalaen ble servert med salat (maiskorn, spinat, rdlk, hjerte salat og cherrytomater) og kjpte nanbrd.

Tikka masala lager du slik:
Ha olje i en kjele og fres hakket lk, chili, ingefr og hvitlk raskt.
Ha s i hakkede tomater, tandori masala krydder, kanel, kardemomme, gurkemeie og litt frisk koriander.
La det hele koke mens du steker kylling i biter. Eventuelt kan annen proteinkilde brukes, som hvit fisk, svin, kikerter eller bnner.
Tilsett yoghurt naturell i sausen og la det smkoke iet par minutterminutter.
Ha s i kyllingen.
Server.


N er det p tide komme meg hjem til eget hus.
Som jeg gleder meg til sove inntil P og pusene Fem dager uten dem, fles virkelig mye lenger!
Ha en god tirsdagskveld videre :grin:


Kristine

MANDAGS LUKSUS

  • 05.08.2013, 16:38


Heisann :grin:
Er du klar for en ny uke?
Det er noe friskt og fresht med mandager. Jeg tror det er derfor jeg er en mandags-person.
Hurra for en ny og herlig uke!

Etter tre dager med hvile og treningsfri, var det kjempe deilig lfte vekter og svette!
Jeg hadde en super bryst- og ryggkt med lillebror.
- Chins kroppsvekt
12 repetisjoner
- Chins med strikk
2 sett * 12 repetisjoner
- Stende roing (bildet)
4 sett * 8 -10 repetisjoner
- Nedtrekk
4 sett * 6 -8 repetisjoner
- Flyes i kabel
4 sett * 8 -10 repetisjoner
- Benkpress med manualer
3 sett * 10 repetisjoner
- Latsroing
2 sett * 12 repetisjoner
super sett med
- Face pull
2 sett * 12 repetisjoner



Jeg befinner meg fortsatt i Hole.
Jeg blir her ut morgendagen ogs.
Helgen har ikke blitt brukt til stort annet enn mye matlaging - jeg forer den krefsyke, litt jobbing og mye familiekos.
Det er noe eget komme hjem til mor. Selv om jeg er blitt voksen, fler jeg meg fortsatt som et barn nr jeg er p besk.  


Jeg laget en utrolig god middag i dag.
Super salat med hjemmelaget dressing, den samme som p lrdag for de av dere som flger med p instagram, med grillet svin, soppstuing og dobbelt stekte poteter.
Det falt i smak hos store og sm.


Supersalaten bestr av spinat, cherrytomat, hjertesalat og asparges.
Dressingen var en klar vinner! Jeg laget den for frste gang p lrdag. Den var s god at jeg mtte lage den bde i gr og i dag. I tillegg er den full av vitaminer og antioksidanter.
Bland sammen 3 ss sitronsaft, 2 ss honning, 2 ss vann, 2 ss olje, 1 stilk rabarbra, en god dose blbr og et dryss havsalt. Del rabarbraen i sm strimler og blbrene i to. Bland sammen sitronsaft, honning, olje og vann. Ha i rabarbra og blbr og topp med et dryss havsalat. S godt!
Dobbelt stekte poteter lages ved dele potetene i to. Ha de i ovnen p 200 grader i 40 minutter. Skrap s ut innmaten av potetene slik at du har en bolle med potet "kjtt" og sitter igjen med halve potetskall. Mos potet "kjttet" med litt melk, revet parmesan og finhakket hvitlk. Ha potetmosen over i potetskallet og dryss over parmesan. Stek s i ovnen p 225 grader i 25 minutter.
Til soppstuingen steker du oppdelt sopp med finhakket hvitlk og rdlk i skiver. Nr soppen har mistet vske og blitt lett brun, har du i philadelphia ost og en liten dsj soya saus.
Grill fileter av svin i cirka 5 minutter p hver side over middels varme. De kan ogs stekes i panne.
En real luksus middag p en mandag!


Igr var jeg og mamma ute p en liten brtur.
Vi tuslet rundt og koste oss i skogen.
Resultatet ble friske, deilige og utrolig ste bringebr.


N sitter jeg her med desserten min.
Bringebr som jeg moste i en skl, toppet med mandler, valntter og litt melkesjokolade.
En luksus middag fortjener bli etterfulgt av en luksus dessert.
Mmmm....


Ha en fantastisk uke.
Riktig god mandagskveld :grin:

Kristine

NDVENDIG

  • 04.08.2013, 08:48


Riktig god sndags morgen.
Hper du har hatt en herlig helg s langt. Husk nyte sndagen videre!
Jeg m vise dere pakken jeg hentet fredag morgen fr jeg dro ut til Hole.
Pakkoman, det er jeg i ferd med bli!
Det er jo s alt for gy med pakker:grin:


- Xpand BCAA
Forgrenede aminosyrer.
- MyRevolution t-skjorte
S jeg kan fly runt p gymmet i ren my-nd!
- Muscle brownie
Protein bar / snack som er fantastisk god.
- Omega 3
Hykonsentrert omega3 med 1000 mg per kapsel.
- Stevia drper med sjokolade
Naturlig stningsmiddel med sjokoladesmak.


Jeg tar ikke mye kosttilskudd.
Det er, som navnet tilsier, et tilskudd til maten, og jeg har troen p at et balansert og variert kosthold er viktigst-
De kosttilskuddene jeg tar daglig og som jeg anser som ndvendig er MyProtein, BCAA og Omega3.

MyProtein
Jeg har gjennom rene prvd mange forskjellige proteinpulver. MyoProtein med mocca-smak som er en soleklar vinner. Det klumper seg ikke og smaker er fantastisk.
Iover femr har jeg brukt dette pulveret!
MyProtein er sammensatt av melkeproteinene whey/myse og kasein. Det er et rent produktmed hy kvalitet.
MyProtein bruker jeg daglig i proteinkaffen min, samt etter trening.

BCAA
BCAA er for de litt "viderekommende" innen styrketrening.
Dette er et aminosyre tilskudd (en aminosyre er en liten del av et protein) bestende av leucin, valin, isoleucin. Forskning viser at disse aminosyreneer viktigebyggestener og brensel for musklene vre.
BCAA gir blant annet bedre opptak avproteiner i muskulaturen og bedre restitusjon.
XPAND BCAA har et blandingsforhold p 4:1:1 leucin, valin, isoleucin.
Pulveret smaker godt og det blander seg lett ut.
Jeg tar BCAA fr og etter trening.

Omega3
Omega 3 er en essensiell fettsyre. Den er ndvendig for mange livsviktige funksjoner i kroppen og gir dokumentert helsegevinst, i tillegg til ke blant annet fettforbrenning og muskelrestitusjon.
Dette erdet absolutt viktigste kosttilskuddetetter min mening, med mindre du spiser mye fet fisk.
Norwegian fish oil er et hykonsentrert produkt med god kvalitet som gjr at du trenger ta frre kapsler enn en rekke andre omega3-tilskudd.
Jeg tar 1 -2 kapsler daglig.


Kristine

SEIGE SJOKOLADEKJEKS

  • 02.08.2013, 17:46



Jeg laget fantastiske godesjokoladekjeks i dag.
De ble spr utenp og deilige, seige og mye inni.
Kanskje det frister til fredagskosen?
Selv blir det sjokolade av den ekte typen for meg i dag. Er det helg s er det helg!
Jeg tok en bakerunde for f en time-out. Nr jeg baker kobler jeg ut kropp og hodet, og bare er. Det er den beste terapi for meg. Dessuten tok det ikke lange stunden for alle kjeksene var borte :grin:De ble rett og slett slukt av meg og P!



Seige sjokoladekjeks

30 g kokossmr, eventuelt kokosolje eller smr
1 egg
5ss sukringold
2 ss yacon sirup
10 drper stevia enlgish toffee
4 ss kakaopulver
50 g mandelmel
1/3 ts vaniljepulver
1/4 ts salt

Smelt kokossmret.
Tilsett sukringold, egg, stevia og yacon sirup.
Bland s inn mandelmel, kakaopulver, salt og vaniljepulver.
Lag topper p en bakeplate og stek p 180 grader i 12 minutter.
Nyt.
Om du nsker kan du tilsette hakket sjokolade eller hakkede ntter.


Jeg befinner meg i Hole i helgen.
Kose meg med familien og gi min kjre mamma en hjelpende hnd.
Ha en strlende helg :grin:
og en fantastisk fredag!


Kristine

FRSTE

  • 01.08.2013, 17:13


Frste august.
Da er vi inne i den siste sommermneden!
Men vi fortviler ikke av den grunn.
Det betyr forhpentligvis enda trettien varme og solfylte dager :grin:
De skal vi nyyyyte.


En ting er i hvert fall sikkert. I sommervarmen er det viktig drikke nok vske.
Jeg har lett for glemmeog drikke vann, bortsett fra akkurat n jeg er p trening.
P varme sommerdager som i dag, fyller jeg en liters flaske med vann og jordbrskiver som jeg har stende p kontorpulten. Da klarer jeg drikke opp flasken i lpet av dagen.


Dagens middag ble en god pastasalat med ovnsbakt fisk og tomat.
Hvit fisk smaker ofte veldig lite og kjedelig etter min mening. Dermed liker jeg piffe den opp med spennende smaker.
I dag ble det parmesan og chorizo, helt fantastisk godt!


Legg tilapia, eller annen hvit fisk, i en ildfast form. Ha over parmesan og chorizo biter. Stek p 185 grader i 15 minutter. Er fisken frossen m du steke den litt lenger.
Del tomat i to, ha over basilikum- og hvitlkskrydder, og et dryss fetaost. Stek tomatene i ovnen sammen med fisken.
Til pastasalaten koker du pasta etter anvisning p pakken. Nr pastaen er ferdigkokt har du den i kaldt vann. Bland den kalde pastaen med ruccola, tomat, st paprika og rdlk. Jeg blandet i et par spiseskjeer med sweet chili saus ogs.


Som en st avslutning p mltidet ble det blbrspyd dyppet i vaniljemiks.
Jeg tredde blbr p grillspyd.
Deretter blandet jeg sammen 100 g gresk yoghurt, 100 g philadelphia, 2 ss vaniljeprotein (kan slyfes), 2 ss kokosolje (kan slyfes) og 1 ss sukrinmelis.
Smr blandingen rundt blbrene og sett i fryseren i 10 -15 minutter. Da er vaniljeblandingen halvfrossen, men brene fortsatt myke.
Deilig!


N skal jeg en tur p trening.
I dag blir det ben med kneby, frontby, leg extension, leg curl og step up.
P og jeg skal trene sammen i dag :grin:Det er s gy med selskap p trening!
Ha en herlig torsdag.
Helgen er rett rundt hjrnet.


Kristine

Kristine

Hei og velkommen til Dedication. Jeg er en livsglad personlig trener og kostholdsveileder. Her p min blogg vil du f sm tips, rd og oppskrifter til den sunne linje, samt flge min vei i livet. Jeg har troen p at god helse og en sunn livsstl er nkkelen til et lykkelig liv og en glad kropp. Legg gjerne igjen noen ord om du lurer p noe, nsker dele noen tanker, er interessert i kost og treningshjelp eller bare vil si hei :) Kontakt: kristine@helseglede.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits