www.dedication.blogg.no

Kristine Aure

Dedikasjon til trening, mat og livsglede

TIL DEG SOM DRIKKER NOCCO ELLER ANDRE DRIKKER PÅ BOKS

 • 30.09.2016, 15:22


SAMSUNG CSC
Dere vet jo at jeg drikker Nocco hver dag. Noen ganger til og med flere om dagen....jupp, jeg er avhengig!
Er du som meg? Drikker du Nocco eller andre drikker på boks? Da kan du faktisk gjøre noe nyttig ut av det. 

SAMSUNG CSC
Om du sparer på den dingsen som åpner bokse (jeg aner faktisk ikke hva denne heter - gjør du?), kan den komme andre til gode. 
Her hvor jeg bor, i Sandvika, kan vi levere åpningsdingsen til Meny. Jeg lever mine til Meny Rykkinn. De leverer dem så videre til Martina Hansen hospital. Der blir åpningsdingsen smeltet og gjort om til proteser.
Er ikke det fantastisk dere? Når jeg drikker en Nocco kan altså saken jeg bruker til å åpne boksen med ende opp som en del av noens tapte legemsdel. Det er i mine øyne helt utrolig!


Om du bor i nærheten. Ta vare på denne lille saken. Den kan faktisk være med på å gjøre noen andre en enormt stor nytte :grin: 

Kristine ♥

LØPETUR OG RASK FARGERIK SALAT

 • 29.09.2016, 14:54


God torsdag da dere! Har du hatt en god treningsøkt i dag?
Jeg fortsatt himla tett i nesen og kroppen har ikke like mye futt i seg som normalt, så treningsøktene denne uken har vært litt så som så. Jeg tar meg heller en ekstra hviledag og noen rolige økter, enn a presse kroppen for mye. 

SAMSUNG CSC
I dag tok jeg en liten løpetur. Dere skulle hørt meg puste og pese. Jeg må nesten le av meg selv. Når èn ikke får puste gjennom nesten høres det dobbelt så ille ut gjennom munnen. Jeg følte meg som en hvesende bjørn! Moro var det uansett! Det er jo så deilig å bevege kroppen og løpe. Jeg sa meg fornøyd etter 6 kilometer og et stort smil om munnen.

SONY DSC
Etter trening ble det en deilig og fargerik salat. Jeg tok spinat, cherrytomater, gul og rød paprika, avokado, tunfisk, kidneybønner og frø og blandet det hele sammen med en dæsj balsamico olje. Super godt og veldig enkelt. 


Håper torsdagen din har vært bra. Ha en fortsatt fin dag :grin:

Kristine ♥

MIKROKAKE

 • 28.09.2016, 17:01


Så moro at mange av dere vil være med på oktober challengen og er positivt innstilt. Jeg gleder meg til søndag og vise dere utfordringene til uke en!

Over til noe helt annet. Husker dere mikrokaken? Jeg laget den hele tiden før! Nå er det en stund siden sist. Jeg vet egentlig ikke helt hvorfor, det er jo så godt! Kanskje det er fordi jeg spiste den absolutt hver eneste dag i et halvt års tid, og jeg gikk lei. Jeg vet ikke. Uansett, i dag laget jeg mikrokake igjen. Himmelsk deilig!

SONY DSC
Denne gangen laget jeg en sjokoladevariant med bløt og flytende kjerne. Jeg toppet kaken med Nutramino chocolate peanut proteinbar og peanøttsmør. Det ble ikke den lekreste tallerkenen, men fy søren så godt!  Jeg digger når mat er sunt, proteinrikt, raskt og utrolig godt!

SONY DSC

Mikro kake ala brownie

1 egg
1 eggehvite
30 g sjokoladeprotein
2 ss kakaopulver
1 ts sukringold
1 ss havremel, eller annet mel
1/2 ts bakepulver
3 dråper stevia vanilje, kan sløyfes
Ca 0,5 dl væske, jeg brukte melk

Miks sammen alle ingrediensene i en kopp eller boks. Jeg brukte en matboks.
Dekk koppen / boksen med plastfolie.
Kjør på full guffe i mikroen i 30 - 40 sekunder. Jeg hadde min på 700 W i 40 sekunder. Da er kjernen flytende.
Velt koppen / boksen over på en tallerken. 
Server med en gang. 

SONY DSC
Nå skal jeg komme igang med middagen. Jupp, det ble dessert før middag i dag. Har du lyst, har du lov :razz: 
Ha en god kveld!


Kristine ♥

OKTOBER CHALLENGE - ER DU MED?

 • 27.09.2016, 17:27


Etter sommerferien, var det flere av mine pt-kunder som synes det var vanskelig å komme igang med trening. Hvorfor opprettholde treningsrutinene når vi går mot en årstid hvor vi pakker oss inn i mye klær? Vel, trening har utrolig mange gode effekter for helsen vår. Utseende er bare en bieffekt! Du styrker hjerte, reduserer risikoen for benskjørhet, blir mer lykkelig, får mer energi ...for å nevne noen. 

SONY DSC
For å få opp motivasjonen laget jeg en liten motivasjonskalender. En kalender med små oppgaver hver dag.
Hos pt-kundene mine falt den veldig i smak og jeg tenkte å lage noe lignende til dere. En oktober challenge med forskjellige gjøremål hver dag. Disse gjøremålene vil hovedsakelig dreie seg om kosthold og trening, men det kommer også en og annen oppgave med hvor tankesettet er involvert. Jeg mener at tankene våre, og da psyken vår, har vel så mye å si på om vi er sunne eller ikke. 
Er du med?

SONY DSC
Jeg er super gira. Ja, for jeg kan jo ikke sluntre unna. Jeg må jo ta denne challengen jeg også! I tillegg er jeg ekstra gira fordi jeg falt pladask for denne Kaki tightsen fra GymGrossisten. Nytt treningstøy gir meg ekstra energi!


Hver søndag vil jeg legge ut oppgavene for den kommende uken. Da blir det et gjøremål for hver av de neste syv dagene. Den første ukesplanen kommer på søndag. 
Jeg håper dere blir med sprekinger :mrgreen:  

Kristine  ♥

MIDDAGSPANNEKAKER MED LAKS OG EGG

 • 26.09.2016, 18:17


Da jeg åpnet kjøleskapet etter trening i dag, var det ingen typisk middagsmat der. Jeg ble stående å stirre på hyllene en liten stund. Hva i huleste skal jeg ha til middag? Etter et minutts grubling, fant jeg ut at jeg skulle prøve meg på en ny twist på pannekakene i dag. Nemlig middagspannekaker med laks og egg! Så godt! Pannekaker kan jo brukes til alt!   

SAMSUNG CSC
Middagspannekaker kan varieres i det uendelige. Fyll dem med det du har i kjøleskapet. Tacorester, ost og skinke, cottage cheese og syltetøy. Mulighetene er mange! Du også også velge å lage en søt pannekakevariant ved å tilsette sukrin og litt kanel. 

SAMSUNG CSC

Middagspannekaker med laks og egg
Til 2 store pannekaker / 1 middagsporsjon

Pannekaker

2 egg
100 g kesam 
60 g mel, jeg brukte 30 g havremel og 30 g speltmel
1 dl melk
1/4 ts salt

Miks sammen ingrediensene.
La røren svelle i 5 minutter.
Stek så tynne pannekaker i en panne på middels varme i cirka 1 minutt på hver siden. Jeg steker i litt kokosolje.

Fyll
Dijon sennep
Kokte egg
Røklaks
Tomat 
Agurk
Rødøk
Kesam
Sitron

Smør en tynn stripe med dijon sennep på pannenakene. Skjær tomat, agurk og rødløk i skiver og legg på pannekakene sammen med egg og røklaks. Topp med noen klatter kesam og en liten skvis sitron. 

SAMSUNG CSC
Kombinasjonen av middagspannekaker, og laks og egg er virkelig knall god. Det blir nesten som en ny type wrap. Om du prøver den må du gjerne tagge meg på instagram, dedicationkristine, eller sende meg en snap, kristineokern. Det er alltid koselig å se dere lage oppskriftene :grin:


Håper mandagen din har vært bra.
Ha en fortsatt fin mandagskveld!

Kristine  ♥

DET ER EN NY DAG

 • 26.09.2016, 08:07


SONY DSC
Ikke noe smaker bedre enn morgenkaffen!

Det er en helt ny dag.
Ta denne gaven, dagen i dag, med et smil og bruke den klokt.
Du er den eneste som kan leve din dag til det fulle, og som kan få uttelling for det. Forsøk å alltid holde deg positiv og forvent at fantastiske ting kommer til å skje med deg. Da kan jeg love deg at dagen blir litt bedre.
Ønsker deg en flott mandag og en riktig så fin uke :grin:  


Kristine  ♥

SAFTIG KANELKAKE

 • 25.09.2016, 11:36


Er du som meg, og elsker duften av kanel? Akkurat nå lufter hele leiligheten en deilig blanding av kanel og boller.

SONY DSC
Det er en grå søndag her jeg bor og da passer det perfekt å bake! Denne saftige kanelkaken er super enkel å lage og vil falle i smak hos liten og stor.  Jeg spiste opp omtrent halvparten før kaken var avkjølt. Jeg klarte rett og slett ikke holde fingrene av fatet mens jeg ventet på at kaken skulle bli kald slik at jeg kunne putte på toppingen og ta bilder! 

SONY DSC

Saftig kanelkake
Til en form på ca 20 x 15

3 egg
4 ss sukringold
2 ss smeltet smør, valgfritt
3 ts kanel
2 ts bakepulver
1 ss fiberhusk
1 dl kokosmel
40 g vaniljeprotein, eventuelt mer mel
1 dl mel, jeg brukte 50/50 speltmel og havremel
2,5 dl melk, eventuelt vann
1 god håndfull rosiner, valgfritt

Pisk egg og sukringold til eggedosis. Ha så i smeltet smør.
Bland sammen tørrvarene. Tilsett eggedosisen og melken. Bland deigen godt sammen med en sleiv.
Rør tilslutt inn rosinene. 
Stek på 190 grader 50 -55 minutter.
La kaken avkjøles noe før du skjærer i det. 

SONY DSC
Jeg brukte rett og slett Nugatti air som topping. Som nevnt over spiste jeg omtrent halvparten av kaken før kaken var avkjølt, og da uten topping. Kanelkaken er super god i seg selv, så det ikke nødvendig å ha glasur på den. Vil du gjøre den ekstra god kan du bruke sjokoladepålegg som glasur eller lage din egen med for eksempel phildephia, sukrinmelis, kakaopulver og en liten dært kaffe. Det er en enkel og god glasur som jeg har brukt mange ganger. 

SONY DSC
Bare se her da dere. Mmmm... Jeg tror jeg må gå å ta meg en bit til. Denne kanelkaken kommer til å forsvinne i løpet av dagen!


Baking eller ei, jeg håper du får en god søndag :grin:  
Jeg skal bruke søndagen til å bli helt frisk fra forkjølelsen, få unna gjort en del skolearbeid og jobbe med online pt-kundene mine. Også får jeg lunsjbesøk etterpå. Det blir hyggelig! Ha en finfin dag!

Kristine ♥

IHERB TIPS

 • 24.09.2016, 10:35


Det har vært et etterspurt et oppdatert innlegg med iHerb tips. Her kommer det!


Jeg har handlet enormt mye på på iHerb de siste årene. Jeg tar meg selv ofte i å sitte å se på nye varer og søke inne på siden deres. De har så mye spennende for en matnerd! 
Kort fortalt er iHerb er en av de største og beste nettbutikkene for helsekost og kosttilskudd. Her finner du så å si alt du trenger fra økologisk shampo, glutenfritt mel, alovera, sukkerfri sjokolade, pillebokser, osv. Ikke nok med at utvalget er massivt, prisen på produktene er også mye rimeligere enn om du skulle kjøpe produktene i Norge.

Det du må tenke på når du handler på iHerb er at pakken ikke skal koste mer enn 350 kroner inkludert frakt. Da slipper du toll og mums. Ønsker du itillegg den rimeligste frakten, så må ikke pakken være for tung. Jo lettere pakken er, jo rimeligere er frakten. 
'International airmal'  er den vanligste og billigste fraktmuligheten. Pakken din må veie under 1,8 kilo for at du skal kunne bruke denne fraktmuligheten. Da vil du få pakken etter cirka ti dager. Denne blir levert til ditt postkontor. Du har også muligheten til å velge 'DHL- international'. Detter er en litt dyrere fraktmulighet. Fordelen med DHL er at du får pakken levert på døren allerede to dager etter bestilling. Så er du av den utåmlodige sjelen, som jeg ofte er, velger du DHL!


Enkelte av mine favoritter
Questbars // Yogi te // Pekannøttsmør // Kokosolje // Tørket mango uten sukker // Kakaonibs // Pb2 peanøttpulver // St. Dalfour - det beste syltetøyet // Coco-roons // Kokosvann // Mørk sjokolade mandelsmør // Flap Jacked protein mikrokake - knall god! // Riskaker med karamellsmak // Søtpotet potetgull 

Enkelte produkter er listet som legemidler i Norge. Det kan blant annet være for høyt innhold av vitaminer i en mutivitamin eller enkelte aminosyer. Er du usikker, sjekk legemiddelsiten. Om du bestiller en vare som ikke er lovlig i Norge, får du et brev om det i posten og  tollvesenet returnerer pakken din. Så lenge du ikke prøver flere ganger, skjer det ikke noe mer med dette. Det skjer altså ingen alvorlige konsekvenser, alle kan gjøre en feil eller to. 
Jeg har fått brev i posten to ganger. Første gang fordi jeg bestilte en mutivitamin med for høye verdier og andre gang fordi jeg bestilte D-vitamin med for høy verdi. Da var iHerb så snille at de gav meg pengene tilbake ettersom tollvesenet returnerte varen. 

Om du bruker koden OKE701 får både du og jeg rabatter hos iHerb. 


Da håper jeg at jeg har besvart alle spørsmål, om ikke legg igjen spørsmålet under så skal jeg svare så godt jeg kan. 
Og, ja - jeg elsker iHerb :mrgreen:  
God helg da dere!

Kristine ♥

FOAM ROLLER OG EN ENKEL HAVREGRØT

 • 23.09.2016, 15:44


Her om dagen fikk jeg spørsmål om hva jeg gjorde og hvorfor jeg gjorde det når jeg la å rullet på foam rolleren etter treningsøkten min. 

SONY DSC
Jeg har på meg topp fra H&M, Nike shorts, Nike sko og Miiego øreklokker. Noccoen er selvfølgelig med! 

Det rulle har blitt utrolig populært det siste året. Men hvorfor skal du egentlig bruke en foam roller og hvordan skal du bruke den? 
Foam roller, eller skumrulle som det kalles på godt norsk, brukes til en form for egen massasje og triggerpunktsmassasje. Ved bruk av din egen kroppsvekt "ruller" du frem og tilbake på foam rolleren for å løse opp muskulaturen og bindevevet, og da kan man oppnå bedre bevegelighet, bedre blodsirkulasjon, og forebygge skader og muskelsmerter. 
Se denne YouTube videoen som viser hvordan du kan enkelt kan gjøre det. 

Selv ruller jeg ikke mer enn to ganger i uken. Jeg synes det er så fryktelig kjedelig! Det lønner seg å gjøre det oftere. For å være helt ærlig, vet jeg med meg selv at om jeg sier at jeg skal rulle mer enn det jeg gjør i dag, vil jeg aldri klare å gjøre det i det lange løp. Derfor sier jeg meg fornøyd med de to gangene jeg ruller i uken. To er tross alt bedre enn ingen og da ser jeg heller på det som en bonus om jeg er så "dyktig" å ruller en ekstra gang en uke.
Er du flink til å rulle jevnlig?

SONY DSCNå skal jeg spise opp maten min og komme meg på jobb.
Det ble en knall god grøt laget og en skive med philadephia, skinke, tomat og ruccola. 
Grøten laget jeg på 50 g havregryn, 1 egg, 1 ss vaniljeprotein og 2 dl vann. Jeg kokte det hele i en stor bolle i mikroen i 5 minutter. Så var grøten klar. På toppen har jeg valnøtter, kiwi og blåbær. Også blir det naturligvis et godt dryss med kanel og sukringold. Godt, sunt og raskt!


Ha en god fredagskveld dere:grin:

Kristine ♥

HØSTJEVNDØGN

 • 22.09.2016, 16:16


SONY DSC I dag er det altså høstjevndøgn, noe som i grunn betyr farvel til sommeren. Jeg er skikkelig sommermenneske og ikke spesielt glad i vinter, så jeg prøver alltid å tviholde på sommeren så lenge som mulig. Derfor ble jeg ekstra glad når jeg så at det fortsatt blomstrer enkelte blomster ute, til tross for at mange av bladene begynner å få den nydelige høstfargen. 

SONY DSC
Bukse fra Run and Relax (sponset) // Nike sko // Nike genser

SONY DSC
Uansett, høstjevndøgn har kommet med en skikkelig høstforkjølelse til meg. Er det ikke obligatorisk å innvie høsten med en forkjølelse? 
Jeg gikk ut for å ta meg en løpetur, men det ville ikke formen! Det tok ikke mange minutter før jeg gav opp den løpeturen! Jeg fikk ihvertfall tatt noen fine høstbilder. 

SONY DSC SONY DSC
Etter å ha tatt noen bilder gikk jeg inn å tok en rolig halvtime på ellipsemaskinen. Da føler jeg ihvertfall at jeg har brukt kroppen min noe. Når kroppen ikke er helt i form, synes jeg det er best å gi den hvile, men i dag hadde jeg så mange tanker i hodet at jeg måtte bevege meg å ta en liten og rolig økt. Under en trening får jeg ut negative tanker, stress og mas, og henter inn ny energi og positive-vibber. Akkurat denne delen av treningen trengte jeg i dag!  
Nå skal jeg legge meg på sofaen med en kopp varm kakao, snufse og hente meg inn. 

Ha en god torsdagskveld da dere :grin:


Kristine ♥

TYNNE PANNEKAKER

 • 21.09.2016, 15:51


SONY DSC
Nå er det faktisk en liten stund siden jeg har spist pannekaker! Med en liten stund så mener jeg omtrent en uke. Jeg har omtrent spist det annenhver dag de siste årene. Det er jo så godt!​ Uansett, i dag fikk jeg skikkelig lyst på pannekaker igjen. Dermed ble det en deilig lunsj med tynne pannekaker og godt tilbehør.  

SONY DSC

Tynne pannekaker

2 egg
1 ss sukringold
1 dl melk, jeg brukte syrnet melk - knall godt, eventuelt vann
35 g mel, jeg brukte en blanding av spelt og havremel
15 g fiberfin, eller mer mel
1/2 ts kanel

Bland sammen ingrediensene. Tilsett eventuelt litt mer melk og røren blir tykk.
La røren svelle i 4 -5 minutter.
Ha en god klatt røre i en stekepanne på medium varme. Jeg bruker kokosolje i pannen. Løft opp pannen og drei den rundt slik at pannekakerøren fordeler seg utover. Stek i omtrent 1 minutt før du snur pannekaken. Gjenta så med neste. Du får 3 -4 pannekaker av oppskriften. 

SONY DSC
SONY DSC
Fordi jeg er hun som alltid vil ha litt forskjellig, har jeg fylt en pannekake med jordbærsyltetøy, en pannekake med ProPud vanilje, og en pannekake med kesam, sukrin+ og kanel. På toppen har jeg ProPud karamell, frossen jordbær, blåbær og biter av Nutramino chocolate caramel proteinbar.
Den perfekte lunsjen! Eller kanskje det kan friste som din kveldsmat? :grin:​ Håper det smaker. 


Kristine ♥

NOEN TANKER OM KOSTHOLD PÅ FERIE

 • 20.09.2016, 16:22


Etter at jeg var på ferie i fem dager i Krakow, fikk jeg en del henvendelser om jeg følte at jeg mistet kontroll når jeg var på ferie. 
Dere som følger meg på snap, kristineokern, vet at det ble masse god mat, oster, is, vin og andre godsaker, og minimalt med trening. Men betyr dette at kostholdet mitt og treningen min er ute av kontroll?

Jeg får faktisk vondt i hjerte mitt av spørsmålet.
Nei! I mine øyne tenker jeg absolutt ikke det. Jeg er jo på ferie! For meg er noe av det å være på ferie å bryte vanene, slappe helt av, kose meg og som matnerd er også maten en viktig del av ferien. Ferie er deilig, men jeg er en person som elsker hverdagen. Og jeg elsker rutiner. Etter noen dager på ferie, er det alltid fantastisk deilig å komme hjem til den "vanlige og kjedelige" hverdagen. Å bryte hverdagsvanene på ferie gjør nettopp at jeg setter pris på hverdagen enda mer når jeg er tilbake. 

SONY DSC
Hverdagen er tilbake. Treningsglede og matglede - jeg digger det! 
Ekstra stas i ny og deilig treningsgenser fra GymGrossisten
 :grin:


Ok, jeg skal innrømme at det har blitt i overkant mye ost, kjeks og honning etter ferien. Så og si hver dag faktisk. Men kostholdet mitt er fortsatt langt fra ute av kontroll! For meg handler ikke et sunt kosthold om kontroll. Jeg spiser slik jeg gjør, fordi det gir meg masse energi, god konsentrasjon og godt humør. Det er nettopp dette et sunt kosthold handler om for meg - å spise på den måten som gjør at jeg føler meg best mulig. Kontroll har ingenting med saken å gjøre. 

Et sunt kosthold for meg inkluderer å kunne spise noe helt annet på ferie. Tro meg, det vil ikke ødelegge resultatene. Det er hva du gjør mesteparten av tiden og hva du gjør i hverdagen, som har stor betydning. Et sunt kosthold for meg handler om å spise proteinrikt, godt med frukt og grønt, grove karbohydrater og sunne fettsyrer. Men det handler også om å ta meg en is om jeg har skikkelig lyst på, eller nyte en tallerken med ost og kjeks om kvelden når jeg føler for det. 

Dette er en livsstil. Ikke en quick fix! 
Legg bort ord som kontroll, kalorier, ja-mat og nei-mat. Et sunn livsstil gir også rom for ferie, is og ost!


Kristine ♥

SUNN UKEMENY

 • 19.09.2016, 15:13


Ny uke og mange nye middager venter. Har du en plan over hva du skal ha til middag?
Her kommer jeg med et forslag til en sunn ukemeny. Håper du får noen gode middagstips!

Idag, på vår kjøttfrie mandag, passer det perfekt med lompe enchiladas med kikerter. Super raskt og kjempe godt!
Ta ønsket mengde speltlomper eller vanlige lomper. Legg sukkerfri ketchup og rødløk i skiver på tvers av lompen. Ha over kikerter og osteskiver.
Rull sammen lompene. Gratiner de i ovnen på 225 grader i 5 -8 minutter.
Spis.

Tirsdag, også kalt fisketirsdag, slår vi til med en enkel lakserett med en syrlig grønn salat.


På onsdag er det tid for kylling. 
Thai-kyllingburgere er kjempe smakfullt og laget på under en halv time. 

Onsdag er jo også lillelørdag. Da hører en god dessert med. 
ProPud med vaniljesmak toppet med en deilig proteinbar i biter, som Mars Proteinbar, bananbiter og sukringold. Enkelt, sunt og godt! 

Laks og grønnsaker i ovn, er godt på en torsdag.
Skjær gulrot, kålrabi og rødløk i biter. Ha det i en form sammen med soltørket tomat, rosmarin, hvitløk og pepper.
Legg frosne laksefileter oppå grønnsakene. Inn i ovnen på 180 grader i 25 minutter.
Server gjerne med kokt potet, sitron og en dæsj kesam.

Fiberrik og pizza med deilig hjemmelaget saus er ypperlig på fredagskvelden.
 
Lørdagmorgen kan det friste med nystekte rundstykker. Super enkle og kjempe gode! 

Til lørdagsmiddagen er en god biff en skikkelig slager. Serverte den for eksempel med ovnsbakt paprika og cherrytomater, stekte asparges og gratinert potetmos.
Krydre biffen  med salt og peppermiks og stekte den raskt i en varm panne på begge sider.
Stekt asparges lett i pannen sammen med biffen og et grovt kuttet hvitløksfedd.
Del paprika delt i to og ha den i ovnen sammen med cherrytomatene på 225 grader i 15 minutter.
Lag potetmos av å mose kokte poteter, tilsatt et par spiseskjeer kesam og en liten klatt smør (du kan droppe smøret). Ha deretter potetmosen i en ildfast form og strø over litt parmesan, før den gratineres i ovnen de siste 5 minuttene med grønnsakene.

SAMSUNG CSCSøndag er den store bakedagen her i huset. Kanskje det kan friste med disse knall gode snurrene med brunost? Jeg vet ihvertfall at de frister meg veldig mye! 

Fylt søtpotet er perfekt søndagsmat. Også så smakfullt! 


Med det ønsker jeg dere en fantastisk herlig uke!
 Måtte den bringe masse sunn og god mat, herlige og spreke øyeblikk :grin:

Kristine ♥

EN ROLIG SØNDAG

 • 18.09.2016, 19:29


For et fantastisk vær vi har nå!
I dag har det vært strålende sol og nitten grader. Midt i september! Fy søren så deilig! 

SONY DSC
SONY DSC
Jeg har hatt en rolig søndag og, til tross for finværet, sittet inne mesteparten av dagen. Ettersom jeg var på ferie i fem dager forrige helg, har jeg hengt litt etter med studiearbeidet. Dermed har jeg brukt denne søndagen til å hente meg inn. En rekke kapitler skulle leses og en oppgave skulle skrives. 
Midt på dagen måtte jeg ta en pause og komme meg ut å nyte solen. Jeg møtte en venninne og gikk en rolig tur på Kalvøya. Vi satte oss ned ved vankanten og bare nøt solskinnet. Solen, vannet som skvulpet og hyggelig prat. Det var en skikkelig god timeout som gjorde oppgaveskrivingen langt mer produktiv når jeg så kom inn igjen. 

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
Jeg akkurat levert inn studieoppgaven. Hurra!
Nå skal jeg falle ned i sofaen med sushi, pepsi max, dadler og nektariner. Denne rolige søndagen avsluttes med Netflix og kveldskos. Det synes jeg virkelig at jeg fortjener. Har du forresten noen tips til serier på Netflix?


Håper helgen din har vært bra :grin: 
Nyt resten av søndagen og lad opp til en ny uke. 

Kristine ♥

MORGENSMIL

 • 17.09.2016, 09:08


Riktig god morgen herlige mennesker! Da er det helg, er det ikke deilig?
Jeg titter bare innom for å sende dere et lite morgensmil denne lørdagsmorgenen :grin: 
I går var jeg ikke på topp og endte med å legge meg før klokken var ni. Dermed våknet jeg rett over seks i morges, var lys våken og full av energi. Da var det bare å komme seg ut på en liten løpetur og starte dagen. Slikt er til å bli ordentlig glad av, derav et ekstra stort morgensmil!

SAMSUNG CSC
Et godt liv er når du smiler ofte, våger å drømme, ler masse og innser hvor utrolig heldig du er som har det du har. 
Nyt dagen i dag. God helg!


Kristine ♥

DEN PERFEKTE FREDAGSMIDDAGEN

 • 16.09.2016, 14:17


Har du bestemt deg for hva du skal ha til middag i dag? 
Fredag og taco tenker du kanskje?
Onsdag kveld laget jeg denne fantastisk gode middagen, en blanding av enchiladas, fajitas, burritos og taco. Dette er den perfekte fredagsmiddagen! Fredagakos til alle og enhver! Eller lørdagsmiddagen...eller en annen dag du vil ha noe skikkelig godt til middag. 

SAMSUNG CSC

Den perfekte fredagsmiddagen
Til 2 sultene

6 lomper, spelt, havre eller original
600 g karbonadedeig
1 boks bønner
1 rødløk
1 liten boks maiskorn 
3 -4 ss tacokrydder avhengig av hvor sterk du vil ha den, jeg bruker hjemmelaget etter denne oppskriften, men du kan gjerne bruke ferdigkjøpt 
3 ss tomatpure 
0,5 dl vann
200 g rømme eller creme fraiche, jeg bruker original, men du kan også bruke lettvarianter 

Tilbehør
Kesam
Avokado 
Tacosaus

Skjær løken i biter. Stek den i en panne sammen med karbonadedeigen. Ha i tomatpure, tacokrydder og vann. La det hele småkoke et par minutter. Rør så i bønner, maiskorn og rømme. 
Fordel fyllet i lompene og rull dem sammen. Legg lomperullene på et stekebrett. Gratiner de i ovnen i 10 minutter på 200 grader. 
Server med avokado i biter, tacosaus og kesam. 
Nyt!

SAMSUNG CSC

Test denne nye vrien på tacoen i kveld. Så utrolig godt! 
Håper du får en god helg. Og ha en deilig fredagsmiddag :grin:


Kristine ♥

DAGENS OVERKROPPSØKT

 • 15.09.2016, 16:20


Fy søren det var deilig å trene i dag. Jeg hadde en fantastisk overkroppsøkt! 
Det har sikkert noe med at jeg dro rett på trening etter eksamen. Etter å ha sittet pall på rumpen og kvernet hodet i flere timer, var det så utrolig godt å bruke kroppen! 

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
Så konsentrer under skulderpress

Dagens overkroppesøkt så slik ut:
- Chins med smalt grep, egen kroppsvekt
3 sett * 8- 9 repetisjoner
- Stående roing, 47,5 kg
3 sett * 8 repetisjoner
supersett med 
- Revers flyes med manualer, 3 kg i hver hånd
3 sett * 12 -13 repetisjoner
- Nedtrekk med bredt grep, 50 kg
3 sett * 10 repetisjoner
supersett med 
- Skulderpress med stang, 20 kg
3 sett * 10 -11 repetisjoner
- Benkpress, 35 kg 
3 sett * 8 repetisjoner

Jeg tror de som ser meg på trening, synes jeg er fryktelig merkelig. Stort sett får jeg en skikkelig god følelse under trening. Uten at jeg legger merke til det, begynner jeg å små danse og synge inni meg. Det er jo bare fordi jeg koser meg, men det ser nok ganske rart ut. Uansett, det viktigste er å ha det gøy, og det kan jeg absolutt si at jeg har!
Har du hatt en god treningsøkt i dag? :grin:


Kristine ♥

EKSAMEN IMORGEN OG LOMPEPIZZA

 • 14.09.2016, 16:36


Da er jeg vel hjemme i Norge. 
Selv om det er utrolig deilig med ferie og avslapping, er hverdagen best i mine øyne. Jeg er et rutine- og hverdagsmenneske! 

SONY DSC
Dagen i dag har vært alt annet enn spennende. Jeg har eksamen imorgen, så jeg har stort sett ligget på sengen å lest eller gjort oppgaver. Her ser dere den ærlige sannheten hjemme hos meg. Rotete hår, null sminke, hull i sokken, kosebuksen på, en halvspist Questbar....Det er meg i et nøtteskall! 
Midt på dagen måtte jeg ta meg en pause i puggingen og ta meg en treningsøkt. Da blir jeg både mer konsentrert og effektiv etterpå. Det ble en god økt på ben med knebøy, rumensk markløft, bulgarsk utfall og leg extension.

SAMSUNG CSC
Til middag, som jeg faktisk sitter med akkurat nå, ble det hvit lompepizza med røkelaks. Dette er en veldig god smakskombinasjon. Har du ikke prøvd det, må du gjøre det!
Jeg smurte lompene med phildephia. Deretter hadde jeg over rødløk i skiver, revet Jarlsbergost, litt parmesan og fetaost. En liten touch salt og pepper kvernes over, før lompene settes inn i ovnen på 225 grader i 5 -6 minutter. Når osten har smeltet og lompene er klare, har jeg over røkelaks, ruccola og noen få dråper sitronsaft. En smaksfest i munnen! 

SAMSUNG CSC
Lompepizza er en favoritt hos meg de dagene tiden er knapp eller slik som i dag hvor jeg har annet å gjøre enn å lage mat - nemlig å lese til eksamen. Det tar knappe ti minutter å lage, det smaker godt og det er sunt. En perfekt hverdagsmiddag. Til lunsj og kveldsmat!


Nå får jeg fortsette lesingen. 
Ha en fin onsdagskveld. Smil litt ekstra for lillelørdag :grin:

Kristine ♥

FLYMAT

 • 13.09.2016, 18:49


God kveld herlige mennesker.
Da skal jeg hvert øyeblikk sette meg på flyet og ta turen tilbake til Norge. Jeg har hatt noen fantastisk flotte dager her nede, men nå gleder jeg meg til å komme hjem. Hverdag, rutiner, studier, jobb og egen seng er det jeg liker aller best!

Processed with VSCO
Jeg synes ofte at flymat er så innmari kjedelig og smakløs. Derfor pakket jeg meg med min egen flymat.
Nocco med jordbær- og rabarbrasmak, Goodlife proteinbar, Propud med vaniljesmak og blåbær. Jeg kommer til å rive proteinbaren i biter og ha den over i ProPud'en sammen med blåbærene. Da smaker det omtrent som vaniljesaus med sjokolade og bær! Enkelt, sunt og utrolig godt! 


Vi snakkes når jeg er tilbake i Norge.
Ha en god kveld så lenge :grin:

Kristine ♥

ET LITE TIPS

 • 13.09.2016, 09:01


Jeg får ofte spørsmål om hvorfor jeg nesten alltid har et smil om munnen og godt humør.
Her er et lite tips, noe jeg selv gjør og som kanskje kan hjelpe deg.

SAMSUNG CSC
Hver morgen setter jeg  meg et par små mål for dagen. Som regel to til tre mål avhengig av hvordan dagen ser ut. Det trenger absolutt ikke vært kost- eller treningsrelatert. Det er veldig sjeldent det er det for min del.  
Mål jeg har satt meg tidligere er: "I dag skal jeg få kommet igang med studieoppgave 2". "I dag skal jeg ringe morfar og høre hvordan det går med han". "I dag skal jeg smile til en fremmed og ønske han / hun en god dag". 
Hver kveld før jeg legger meg, oppsummerer jeg målene og gir meg selv et klapp på skulderen for de jeg har gjennomført. Om det er et mål jeg ikke har klart, tar jeg de med videre til neste dag. 

Det er viktig at målene er nok så lette og oppnåelige. Det gjør at du på kveldstid kan skryte av deg selv, og du på den måten får en god følelse fordi du har gjennomført målene. 
Det å ha et lite daglig mål eller to, og så kjenne på den gode følelsen av å ha gjennomført det, gir både mestringsfølelse, bedre selvtillit og bedre humør.
Kanskje dette er et liten tips du kan ta med deg?  :grin: 


Kristine ♥

EN KJAPP TRENINGSØKT

 • 12.09.2016, 17:53


God ettermiddag fra Krakow!
Det er bare helt fantastisk her nede. Gradestokken ligger på tjueåtte -tjueni grader og himmelen er knall blå. For ikke å snakke om hvor nydelig denne byen er! Arkitekturen, historien, stemningen.... Jeg har vært i andre vakre storbyer som Paris, Roma, Praha og Budapest, men jeg må ærlig innrømme at Krakow topper disse byene. Fantastisk er bare forordet. Krakow er rett og slett en by som må oppleves! 

SONY DSC
I går hadde vi en kjapp treningsøkt.
Jeg er ikke den som på død og liv må trene på ferie, det er faktisk ofte jeg er på ferie uten en eneste treningsøkt. Men når både tiden, energien og lysten er der, why not? 

SONY DSC
Vi koste oss med en Nocco på balkongen til morgensolen, før vi trasket bort til et crossfit senter som ligger like i nærheten av der vi bor. Jeg hadde i grunn håpet at jeg kunne slenge meg med på en wood. Jeg har jo aldri gjort en wood! Dessverre gikk det ingen da vi kom. Isteden ble det en kjapp treningsøkt på egenhånd. 
Tretti minutter. Så raskt og effektivt kan det gjøres! 
- Knebøy
3 sett * 10 repetisjoner 
i supersett med
- Chins
3 sett * 8 -9 repetisjoner 
- Stark markløft
3 sett * 12 repetisjoner 
i supersett med
- Roing
3 sett * 12 repetisjoner 
- Bulgarsk utfall
3 sett * 10 repetisjoner 
i supersett med
- Sidehev
3 sett * 12 repetisjoner 


I dag har vi vært i saltgruvene. Et virkelig nydelig syn. Nå skal vi ut å ta oss en is og traske litt rundt i byen, før det blir middag og hygge. 
Håper mandagen din har vært bra og at uken din blir super.
Smil, ta en dag av gangen og gjør det beste ut av de øyeblikkene du får :grin:

Kristine ♥

SAFTIG EPLEKAKE

 • 11.09.2016, 10:48


SONY DSCHurra for epletid. De norske eplene er så fantastisk gode!
Jeg har dessverre ingen epletrær, men heldigvis bugner butikken over av rimelige og deilige epler. 

SONY DSC
Før jeg dro til Krakow laget jeg denne saftige eplekaken. Jeg ville bruke opp eplene mine før jeg dro. Det førte til at vi hadde en knall god matpakke på flyet, nemlig eplekake. Så utrolig godt!
Vil du virkelig kose deg serverer du eplekaken med litt vaniljeis, vaniljekrem eller ProPud vanilje. Da blir det fest i ganen! 
Her kommer oppskriften. Enjoy!

SONY DSC

Saftig eplekake

4 egg
4 ss sukringold
1 ss fibersirup, kan sløyfes
50 g mandelmel
50 g speltmel
1 dl melk
1 ss fiberhusk
1 ts bakepulver
1 ss kanel
100 g kesam

3 epler
3 ss sukringold
3 ss kanel


Pisk egg, sukringold og fibersirup luftig. Tilsett så melk og kesam. 
Rør sammen tørrvarene og bland i det våte.
Del eplene i biter.
Ha røren i en form.
Fordel eplebitene over. Strø på kanel og sukringold.
Stek kaken på 180 grader i 30 minutter.
Avkjøl i formen. 


Ellers kan jeg friste med små eplepai muffins med vaniljekrem.
Her er oppskriften.

En kjempe god opp ned eplekake.
Oppskriften ligger her.

Og en supersaftig eplekake blondi. 
Her er oppskriften.

Epler inneholder godt med fiber, fruktsyrer, pektin og antioksidanter som alle er gode for helsen. Blant annet kan de gode egenskapene til epler senge kolesterolet, virker regulerende for både diaré og forstoppelse. Antioksidantene er med på å forebygge kreftsykdommer, hjerte- og karsykdommer.
Ta deg et eple eller lag deg en saftig eplekake i dag :grin:  Det både smaker godt og gjør godt for kroppen!


Kristine ♥

KRAKOW VENTER

 • 09.09.2016, 08:29


God morgen lovelies.
Da er baggen pakket, jeg er allerede på flyplassen og er veldig klar for en god langhelg i Krakow :grin: 
Det blir fem dager med spa, god mat, nydelig arkitektur og avslapping. I tillegg blir det en tur til Auschwitz, noe som blir alt annet enn koselig, men som er noe som må oppleves. 

SONY DSC
Jakke fra Adidas // Calvin Klein tights // Sko fra Reebok

SONY DSC
Akkurat nå gleder jeg meg aller mest til å sette meg på flyet. Å, som jeg elsker følelsen når flyet letter! Det er akkurat som om jeg flyr fra alle plikter, hverdagsstress, og ord som må og burde. At jeg rett og slett er er helt fri! 
Jeg er ikke tilbake på norsk jord før sent tirsdag kveld, men jeg titter innom her før dere vet ord av det. 
I mellomtiden ønsker jeg deg en riktig god helg. Håper du får kost deg, hentet inn energi og ledd mye!


Kristine ♥

FROSSEN PROPUD - ENKEL OG SUNN DESSERT

 • 08.09.2016, 17:32


SAMSUNG CSC
Som dere vet, er jeg veldig glad i ProPud. Produktet har ganske nylig kommet til Norge, men jeg har tidligere kjøpt det når jeg var på harrytur over grensen. 
For de som ikke vet det, er ProPud en laktosefri proteinpudding som finnes i smakene caramel, chocolate, lemon cheesecake, blueberry muffin, creamy hazelnut og vanilla. 
Vanilje- og sjokoladesmaken er blitt favoritter hos meg. Vaniljepuddingen smaker som vaniljesaus! Jeg synes også lemon cheesecake og blueberry muffin er veldig gode, men disse er best i seg selv. Altså å bare å sitte å kose seg med  selve puddingen. Sjokolade- og vaniljesmaken bruker jeg over havregrøten, sammen med frukt og nøtter i biter, i bakst, sammen med hakket sjokolade eller proteinbarbiter, som tilbehør og glasur til kaker, eller bare som kos med hvor jeg spiser puddingen alene.
Ofte har jeg en ProPud i sekken når jeg er på farten eller forelesning. Det er et perfekt lite og enkelt mellommåltid. Som regel supplerer jeg puddingen med en håndfull nøtter og en frukt, slik at det blir et komplett mellommåltid med proteiner, sunt fett og karbohydrater. 

SAMSUNG CSCI dag prøvde jeg noe nytt med ProPud. Jeg puttet rett og slett hele boksen med vaniljepudding i fryseren. Den stod der i omtrent fire timer. Når jeg skulle spise den, tok jeg opp boksen og satte den på kjøkkenbenken i tjue minutter før jeg skulle spise den. Det lønner seg å la den tine litt, ellers vil den være veldig hard. Etter tjue minutter på kjøkkenbenken var puddingen begynt å smelte og blitt kremet, nesten litt som is. Mmmm...
Frossen ProPud er en god, enkel og sunn dessert :grin: Den passer jo perfekt i dette nydelige septembersommerværet vi har på Østlandet nå!

SAMSUNG CSC
Jeg serverte den frosne ProPuden med frosne bananskiver, GoodLife proteinbar i smaken caramel choco som jeg skar i biter, eple i skiver og sjokolade- og bringebærsaus. Dette tror jeg blir en ny hverdagsdessert hos meg!

Den er forresten siste dag hvor du får hundre kroner i rabatt om du bruker koden KRISTINE ved kjøp for over fire hundre kroner hos GymGrossisten. Du legger inn koden før du skal betale, der det står 'Angi gavekort eller rabattkode'.


Ha en nydelig torsdagskveld da dere :grin: 

Kristine ♥

BENTRENING OG TO RUMPEFAVORITTER

 • 07.09.2016, 18:15


Onsdag og bentrening stod i kalenderen. Hver søndag skriver jeg nemlig inn mine planlagte treningsøkter i kalenderen. På den måten vet jeg når jeg skal trene og hva jeg skal trene, og jeg må da prioritere treningen fordi jeg har satt av den tiden som en hvilken som helst annen viktig avtale. En treningsøkt er tross alt en viktig avtale med meg selv, hvor jeg får vært i bevegelse, trent ut negative tanker og hentet inn energi. 
Uansett, jeg hadde en god benøkt med tunge knebøy, sumo markløft, smale lette knebøy og to rumpefavoritter; pull through i kabel og dype knebøy i kabel.

SAMSUNG CSC
Her ser du pull through i kabel.
Jeg synes dette er en helt fantastisk rumpeøvelse. Jeg holder vektene lette, gjør 12 -15 repetisjoner og passer på å skvise rumpen godt i sluttposisjonen. 

Slik gjør du:
Fest et tau i kabelmaskinen. Ta et godt tak i tauet og gå to skritt frem. Stram magen slik at ryggen forblir i en naturlig posisjon under hele øvelsen. Kroppsvekten skal ligge på helene. Ved å hovedsakelig bruke en bevegelse i hoften, senker du deg ned, akkurat som om du skal sette deg litt tilbake. Du ser bunnposisjonen på bildet over. Press så overkroppen frem og opp ved å bruke rumpen og bakside lår. Skvis rumpemusklene godt på toppen og hold et par sekunder, før du gjentar øvelsen igjen. 


SAMSUNG CSC
Her ser du knebøy i kabel
Denne liker jeg også best når jeg trener med relativt lette vekter slik at jeg klarer omtrent 12 -15 repetisjoner. Da kan jeg spenne rumpemuskulaturen og få god kontakt under hele øvelsen.

Slik gjør du:
Fest et tau i kablene. Ta et godt tak i tauet, gå et skritt tilbake og løft tauet slik at du har det på skuldrene dine. Stå med bena i hoftebreddes avstand. Stram magemuskulaturen slik at ryggen forblir nøytral. Sett deg så tilbake, akkurat som om du skulle sette deg ned på en liten krakk. Gå så dypt ned som du klarer. Du ser bunnposisjonen på bildet. Skyv deg så opp igjen. Gjenta. 
 

Har du en rumpefavoritt? :grin: 

Kristine ♥

AUGUST'S

 • 06.09.2016, 18:48


August var en helt fantastisk måned!
I tillegg til full jobb, blogg, god mat og trening, skjedde det så mye moro og sosialt. Når jeg ser tilbake, skjønner jeg egentlig ikke helt hvordan jeg har fått tiden til å strekke til!
Her er en liten oppsummering av høydepunktene i august. 

SAMSUNG CSC
August`s hyggeligste jentekveld
Middag på Caspar`s med blåskjell, vin og gode venninner. Her ble det gutteprat, sladder og god stemning. Slike deilige kvelder var det mange av i august :grin: 


SAMSUNG CSC
August`s favorittlunsj
Dette måltidet her, lomper smurt med phildephia, toppet med laks, egg, rødløk, tomat og avokado, har jeg vel omtrent spist annenhver dag. Enten til frokost, lunsj eller kveldsmat.  Det er raskt, godt og sunt!


SAMSUNG CSC
August`s beste weekendtur
Turen til Bergen med Nocco-jentene var fylt med mange timer i bil, enormt mye latter, god mat, masse hyggelige mennesker, crossfit konkurranse, dansing på byen og mye annet moro. Jeg gleder meg allerede til neste gang! 


SAMSUNG CSCAugust´s beste pannekaker
Disse tynne pannekakene med hjemmelaget blåbærsyltetøy. Mmm... De gav meg en ordentlig nostalgisk følelse fra da mamma pleide å lage pannekaker. 


SAMSUNG CSC
August´s beste utsikt 
Jeg har gått flere turer opp Krokkleiva denne måneden. Både alene og med venner. Å gå opp Kleiva gir god utsikt og bra rumpetrening!


August mest likte innlegg
Jeg elsker meg selv-innlegget, falt i smak hos dere. Det er virkelig hyggelig. Jeg synes vi mennesker generelt burde bli flinkere til å bli venn med oss selv. Vi er vår egen verste fiende. Men det er feil. Vi burde elske oss selv for den vi er!
 

SAMSUNG CSCAugust`s mest inspirerende dag
Dagen jeg hadde på Bergen Performance Center i Bergen gav virkelig inspirasjon. Så utrolig mange dyktige, spreke og energiske mennesker. Her var det mange som både inspirerte og motiverte meg. 


August`s nyinkjøp
I tillegg til et par nye jeans og en ullgenser, kjøpte jeg meg også nye Miiego øreklokker. Mine forrige har nemlig forsvunnet i flyttekaoset. Disse øreklokkene er og forblir mine favoritter!


SAMSUNG CSC
August`s mest likte instagrambilde
 Disse skillingsbollene. Og, ja. De er like gode som de ser ut. Finnes det noe bedre enn fersk gjærbakst? 
 

August`s hederlige pris
Jeg vant jo 'Miss Positive' prisen. Det var en stor ære. Jeg ser på meg selv som en blid og glad person, men det er ekstra hyggelig når det påvirker andre også.


SAMSUNG CSCAugust`s beste middagstilbehør
Disse sprø søtpotet friesene har jeg spist så mange ganger den siste måneden. Jeg går rett og slett ikke lei! Det beste er at de passer like bra til fisk, som til kjøtt og kylling. Oppskriften finner du herAugust`s beste åpningsfest
Jeg har vært på flere åpningsfester denne måneden, men den beste må være åpningen av Trio på Skøyen. Både fordi det var en veldig god stemning der, men også fordi at jeg liker konseptet deres veldig godt. De serverer sunn mat som også smaker og ser godt ut. Det liker jeg!


SAMSUNG CSC
August`s favoritt oppskrift
Bollesconsen. Den er så god! Dere har vært herlige å sendt meg mange snaps og instagrambilder av at dere har laget denne godsaken. Det er så morsomt når oppskriftene faller i smak hos dere også ♥August`s beste gjeng
Se på denne gjengen da! Man blir jo glad bare av å se på dem.
Team Nocco, Skins og Proteinfabrikken dro til ORC Ninja Center i Gøteborg og hadde et knall bra døgn sammen. Du kan lese mer om turen her. Dette var en ordentlig go`gjeng med masse herlige mennesker som jeg aldri vil glemme!August`s beste frokost
Frokosten på Scandic Bergen City Hotel var legendarisk. Hotellfrokost er jo aldri feil! Jeg forsynte meg hele fem ganger. Her var det så mye godt å velge mellom og da måtte jeg jo teste litt av alt! August`s trening
Ja, hva skal jeg egentlig si om den? Annet enn at den var preget av mye moro og null struktur! 
Jeg har desidert kost meg på trening den siste måneden. Selv om det verken har vært noen mål eller mening med treningen, har jeg kun gjort det for egen velvære og glede. Og det føles i grunn ganske så godt!


Nå er vi jo allerede kommet godt i gang med september. Selv om jeg ikke helt har troen på at september klarer å slå august, tror jeg dette blir nok en bra måned. Jeg drar fem dager på spa- og koseferie til Krakow, det er flere hyggelige sosiale sammenkomster og studiene er i gang igjen - jeg elsker jo hverdag og rutiner! 
Måtte september bli bra for deg også :grin:

Kristine ♥

FORUNDRINGSPAKKE

 • 05.09.2016, 18:51


I dag hentet jeg en forundringspakke fra GymGrossisten med masse moro i.
Snakk om (materialistisk) mandagsglede!


Forundringspakken innehold
- Glutamin
Jeg har skrevet om glutamin flere ganger her på bloggen. Som dere vet har jeg brukt det og bruker det fortsatt, mot mine mageproblemer. Les gjerne innlegget om mageproblemer her.
- Questbar
Chocolate chip cookie dough er favorittsmaken min sammen med den nye oatmeal chocolate chip.
- ProPud
ProPud har dere sett på bloggen mange ganger før. Jeg digger vanilje og sjokoladesmaken!  
- Omega3 
Tar jeg hver dag. Et must have kosttilskudd. 
- SukrinGold
Dere ser sukringold i mange av mine oppskrifter. Det er dette søtningsmiddelet jeg bruker mest. 
- Optimum proteinbar
Jeg tok meg en av hver eneste smak. Jeg gleder meg spesielt til å teste double chocolate brownie. 
- Diet noodles
Jeg har ikke testet disse nudlene før, da må jeg jo gjøre det!
- Casall tights
Jeg elser den militærgrønne fargen på denne tightsen! Den er enda kulere i virkeligheten enn på bildet.
- Proteincoffee 
Proteiniskaffe på boks med 25 g protein per boks!
- GoodLife Proteinbar
Jeg tok med caramel coco, chocolate fantasy og milky cookie doygh, for disse vet jeg er veldig gode. 
- Smart shaker
Det er alltid greit å ha en shaker med flere rom, slik at jeg kan oppbevare flere ting. 
- Tech hoodie fra Under Armour
Myk og deilig treningsgenser. 

Nå har jeg masse godsaker å kose meg med fremover. Jeg har allerede spist opp et par proteinbarer :grin: 
Om du bruker koden KRISTINE får du 100 kroner i rabatt om du handler for over 400 kroner. Rabattkoden gjelder til og med torsdag 8 september. 


Kristine ♥

HEI MANDAG

 • 05.09.2016, 06:19


Hei mandag!
Er du klar for en ny uke? :grin: 

SAMSUNG CSC
Selv om jeg er skikkelig trøtt i trynet i dag, jeg burde nok lagt meg noen timer før i går, så er jeg ordentlig gira denne mandagen! 
Kalenderen er fylt med mye så moro! Åpningsmiddag hos TrioMat, ha en god treningsøkt med en venninne, foredrag om kvinnehelse og bakekveld, er bare noen av de spennende tingene som skjer denne uken. I tillegg er det selvfølgelig skole og jobb. Og på fredag drar jeg til Krakow. Jeg tar meg en liten spa, shopping og matferie. Det skal bli deilig! 

SAMSUNG CSC
Antrekk fra JunkyJard: Addidas genser // Eyvi tights

Ettersom det trolig ikke blir noen trening i helgen, jeg har ikke de største planene om å trene på ferie, skal jeg få til noen gode treningsøkter før det. I dag har jeg planer om å trene styrketrening på ben. Tirsdag blir det rygg og bryst. Onsdag blir det en styrkeøkt på ben. Torsdag blir det armer og skuldre. 
Planen er lagt, så nå er det bare å drikke opp BCAA'en og kaffen min og komme meg igang.

Jeg ønsker deg en skikkelig bra uke! 
Husk hvor rå du er og kick ass hver dag :grin: 


Kristine ♥

PANNEKAKEFROKOST DENNE SØNDAG

 • 04.09.2016, 11:48


God søndags formiddag dere. 
Jeg har hatt en lang, lat og deilig morgen med x-antall kopper kaffe før jeg endelig fikk somlet meg til å lage pannekakefrokost denne søndagen. Det er slik søndager skal være!

SAMSUNG CSC
Dette er en av de beste frokostene i mine øyne. Lune proteinpannekaker med godt pålegg. Favoritten er brunost og jordbærsyltetøy. 
Jeg elsker proteinpannekaker og spiser det flere ganger i uken. Det er så godt og enkelt! Oppskriften jeg brukte i dag, slenger du sammen på 2 minutter. Så er det bare å ha god tålmodighet mens pannekakene steker. Jeg er av den typen som har litt dårlig tålmodighet. Derfor bruker jeg alltid to stekepanner når jeg steker proteinpannekaker. Da får jeg stekt dobbel dose av gangen! 

SAMSUNG CSCProteinpannekaker
Gir 8 medium pannekaker.
Jeg dobbelt oppskriften som gav meg 14 pannekaker og da hadde jeg spist en del røre. Den er så god!


2 egg
1 eggehvite
1 banana
1 ts bakepulver
30 g vaniljeprotein*
40 g havregryn
1/2 ts kanel
1/3 ts kardemomme

Ha alle ingrediensene i en bolle. Mos med en stavmikser. Eventuelt kan du mose godt med en gaffel. 
Stek pannekaker i en panne på middels varme. Jeg steker i litt kokosolje
Server lune. 


*Har du ikke vaniljeprotein kan du bytte ut dette mer en annen tørrvare som speltmel, havremel eller lignende. Da må du i tillegg tilsette 1 ss sukringold og gjerne et par dråper vaniljestevia for å få den søte smaken som kommer fra vaniljeproteinpulveret. 

SAMSUNG CSC
Disse pannekakene kan spises som en pannekakefrokost, lunsj, kvelds eller kos. Oppskriften gir skikkelig saftige og gode pannekaker.  
Jeg spiste pannekakene med brunost, jordbærsyltetøy, cottage cheese, lett rømme, bringebær og Nocco. En helt perfekt start på søndagen. 


Nå skal jeg komme meg avgårde på MatStreif. 
Er det flere som skal ta turen?
Uansett, så håper jeg du kan nyte litt solskinn i dag. Ha en god søndag :grin: 

Kristine 

MORGENTRENING PÅ EN LØRDAG

 • 03.09.2016, 10:39


God lørdag formiddag skjønne mennesker. Da er lørdagen her! 
I går hadde jeg en skikkelig dårlig treningsøkt. Faktisk så dårlig at jeg kun gjennomførte et par sett med knebøy og sumo markløft, før jeg gikk hjem! Kroppen ville rett og slett ikke løfte de vektene eller antall repetisjoner som hodet vet jeg kan. Jeg var svak og slapp. Da er det bedre å dra hjem, hvile og komme sterkere tilbake dagen etter. 

SAMSUNG CSC
I dag startet jeg lørdagen med morgentrening. Energien var tilbake og jeg var i hugget. Jeg hadde en helt fantastisk løpetur!
Ettersom jeg egentlig hadde noen plan for løpeturen, bestemte jeg meg for å la farten jeg løp i styres av musikken jeg hørte på - musikkintervaller! Rolig musikkintervaller vel og merke. Jeg økte kun farten 1 km / t. 
Først varmet jeg opp med rolig jogging i 4 minutter. Etter det løp jeg 1 sang på 11 km / t, før jeg så løp neste sang på 12 km / t. Deretter var det tilbake til 1 sang på 11 km / t, 1 sang på 12 km / t, 1 sang på 11 km / t, osv. Jeg roet til slutt ned med 4 minutter rolig jogging. Det ble 8 gode kilometer.
Nå er jeg ferdig dusjet, har spist frokost, klar for jobb og en kanon bra lørdag!  

Ha en strålende helg da dere :grin: 


Kristine ♥

FREDAGSMIDDAG - BURGERPØLSE

 • 02.09.2016, 16:21


Fredag og helgen er her
Har du bestemt deg for hva du skal ha til fredagsmiddag?

SAMSUNG CSC
Kanskje jeg kan friste med en deilig burgerpølse?
Denne enkle middagen tar bare 10 minutter å lage! Og den er sunn og kjempe god!
Burgerpølse i lompe med bacon og tzatziki, er en smakfull middag som kan spises som fredagsmiddag eller som middag en helt annet dag. 
Håper det smaker!

SAMSUNG CSC

Fredagsmiddag - burgerpølse
Eller middag  en hvilken som helst annen dag
Til 2 personer

150 g agurk
2 hvitløksfedd
150 g gresk yoghurt, eventuelt kesam
1/3 ts salt
1/4 ts pepper
400 g karbonadedeig
Salt og pepper
8 skiver bacon
1/2 avokado
1 tomat
4 salatblader
1/2 paprika, jeg brukte gul
4 lomper

Start med å lage tzatzikien. Riv agurken og press ut noe av vannet. Finhakk hvitløken. Bland så sammen revet agurk, finhakket hvitløk, gresk yoghurt, salt og pepper. La tzatzikien stå mens resten av maten laget.
Del karbonadedeigen i 4 biter. Form hver bit til en pølse. Krydre med salt og pepper. Stek burgerpølsene 3 -4 minutter på hver side.
I mellomtiden skjærer du avokado, tomat og paprika i skiver. 
Sprøstek baconet. 
Ta frem lompene. Legg et salatblad, noen skiver tomat, paprika og avokado på hver lompe. Ha over 1 burgerpølse og 2 skiver bacon. Topp med tzatziki.
Spis og kos deg!

SAMSUNG CSC
Dette var faktisk middagen min i går. I dag skal jeg nemlig ut å spise på Eataly i godt selskap. Noen dager er det deilig å slippe unna middagslaging. 
Ha en finfin fredagskveld :grin: 


Kristine ♥

BICEPS OG NY QUEST

 • 01.09.2016, 17:39


Torsdag. Helgen er nær. Jeg har hatt en knall godt treningsøkt på biceps, triceps og skuldre. Og den nye Questbaren kom i posten. Mange små gleder på en og samme dag :grin: 

SAMSUNG CSC
Miiego AL5 øreplugger / Topp fra Nocco / Freddy capri shorts

Dagens treningsøkt er hva jeg kaller en moroøkt. Du vet når man pumper litt, danser mellom settene og koser seg. 
Jeg gjorde:
- Biceps curl med stang
- Fransk press med stang
- Skulderpress med stang
- Sidehev med manualer
- Dips på benk med manual i fanget
- Revers flyes med manualer
En skikkelig, skikkelig go´økt!

SAMSUNG CSC
Se hva jeg hentet på posten i dag? Ny Quest!
Som jeg skrev forrige onsdag her på bloggen, var den nye Questbarsmaken endelig kommet til salgs på iHerb.
I går kveld glemte jeg å hente posten, og da jeg sjekket den i dag morges lå hentelappen fra posten der. Det tar altså knapt en uke fra du bestiller noe på iHerb til du får det i posten!
Etter å ha vært på posten løp jeg bokstavelig talt rett hjem, laget meg en kaffe og satte meg ned for å smake på oatmeal chocolate chip baren. 

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
Hallo lille godsak!
Den var knall god! Fra før av troner chocolate chip cookie dough som favoritten. Nå sniker oatmeal chocolate chip seg inn som favorittsmaken sammen med chocolate chip cookie dough. Den var faktisk så god at jeg allerede har kjøpt en boks til fra iHerb! 
Det er alltid vanskelig å beskrive en smak. Denne minner en del om chocolate chip cookie dough, men er mykere i konsistensen og har et hint av bolledeig og kanel. Jeg elsket den ihvertfall!


Håper torsdagen din har vært fin :grin: 
 Nyt kvelden videre.

Kristine  ♥

Kristine

Hei og velkommen til Dedication. Jeg er en livsglad personlig trener og kostholdsveileder. Her på min blogg vil du få små tips, råd og oppskrifter til den sunne linje, samt følge min vei i livet. Jeg har troen på at god helse og en sunn livsstl er nøkkelen til et lykkelig liv og en glad kropp. Legg gjerne igjen noen ord om du lurer på noe, ønsker å dele noen tanker, er interessert i kost og treningshjelp eller bare vil si hei :) Kontakt: kristine@helseglede.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits