www.dedication.blogg.no

Kristine Aure

Dedikasjon til trening, mat og livsglede

DITT R

  • 31.12.2013, 16:53


Jeg titter innom for nske dere en riktig fantastisk nyttrsfeiring.
Er du klar for et nytt r?
2013 har vrt et r fylt med mye sykdom, motgang og usikkerheter. Likevel har jeg vokst enormt mye og lrt masse i lpet av disse tolv mnedene. Ikke minst, jeg har fulgt hjertet, startet mitt eget firma og turt satse p mine drmmer.
Jeg vet og kjenner p meg at 2014 blir et fenomenalt r med lykkelige stunder, lrdom og glede:mrgreen:
Bestem deg for at dette ret skal du gjre ditt beste!
Du skal gjre ditt beste hver dag for deg selv og for verden.
2014er ditt r!


N er jeg klar for en fest!

Takk til alle deresom leser og en ekstra stor klemtil de av dere som gir av dere selv og legger igjen hyggelige hilsener til meg.
Jeg gleder meg til et nytt r fylt med trening, helse, sunne og deilige retter, positivitet og fremgang.
Den kommende uken vil jeg skrive mer om hvordan du kan sette deg gode ml og ikke minst; hvordan du kan n dem, sukkerdetox og annet spennende.
Hper du fr et fantastisk og sprekt 2014.
Ha en aldeles strlende feiring!


Kristine

JULERO

  • 30.12.2013, 12:48


Etter min mening er detaller beste med julen,at familien er samlet ♥
Jeg har vrt p besk hosmine foreldrefrem til n. I dag er jeg tilbake hjemme hos meg selv.
Julen er en hellig hytid for meg- denbeste tidenp ret!
Rosen senker seg i hele sjelen, familien er samlet, alle slapper av og er glade. Jeg nyter disse dagene til det fulle!
Jeg har riktignok ikke tatt helt ferie fra jobben. Fordel (og ulempen?) med vre online coach, personlig trener og kostholdsrdgiver, er at du stort sett kan jobbe uansett hvor du er i verden. Selv om jeghar vrtbortreist jobber jeg med, sttter opp og hjelper nvrende kunder, men jeg har ikke tatt imot nye kunder. Det har blitt et par timer arbeid hver dag. Likevel er dette timer som gir meg masse glede og energi. Jeg elsker jobben min! Det kunne hjelpe andre til bli en sunnere og bedre versjon av seg selv, er i mine yne helt fantastisk!


De siste dagene med julero skal nytes her hjemme sammen med P og kattepusene.
P er ikke tilbake fr senere i kveld.
Akkurat n nyter jeg tilvrelsen for meg selv. Det er ikke ofte jeg er helt alene, men s deilig det er!
Julefilmer p TV, fleecegenser, hotpants og ullsokker som antrekk, proteinkaffe, pepperkaker, yoghurtntter, Questbar og appelsin som snaks. Helt herlig!


Jeg er i grunn stappmett og fler jeg har ftt mer enn nok julemat. Det tipper jeg at det er flere som er?
Pepperkakene og juleroen er jeg derimot ikke lei enda.
Jeg begynner likevel kjenne at det skal bli godt komme tilbake til rutiner p nyret. Det er mulig jeg m sl til med en sukkerdetox for bli kvitt uvanen.


Et helt nytt r str hver yeblikk foran oss - full av nye muligheter!
Nyt siste del av romjulen. Lad opp batteriene og kos deg.
Ha en herlig mandag :grin:

Kristine

FITNESS CRISP OG PANNEKAKER

  • 29.12.2013, 15:14



Jeg fikk en overraskelsepakke fra Gymgrossisten for noen uker tilbake.
I dag testet jeg fitness choco cripssom var med i pakken.
Jegbegynner blilei julekaker og julemat. Det er deilig bryte av med noe annet godt. Alt annet smaker fantastisk!


Fitness choco crisp er rett og slett protein kuler i kjeks-konsistensmed sjokoladetrekk.
Disse smaker som godteri og var veldig gode!
En pose med inneholder 15 g protein.
Da fitness choco crispinneholder ganske mye sukker og andre tilsetningsstoffer, er det i grunn ikke noe jeg ville spist hver dag men heller spart til "ekstra" kos.


Til frokost ble det proteinpannekaker.
Tynne og saftige pannekaker med proteinfluff.
Disse smakte fantastisk godt!
Jeg vet ikke om det er de beste pannekakene jeg har laget eller om smakslkene mine lurer megfordi jeg har spist alt for mye julemat. Gode var de i hvert fall!


Proteinpannekaker
2 egg, 100 g kesam, 2 ss bokhvetemel (eller annet mel), 2 ss vaniljeprotein, 0,5 dl melk og 1 ts kardemomme
Bland sammen alle ingrediensene og stek pannekaker i en panne p middels varme.

Proteinfluff
1 eggehvite, 10 g vaniljeprotein, 150 g frosne kirsebr (eller andre br)
Ha alle ingrediensene i en mikser og visp til det er blitt fluffy. Dette tar 3- 4 minutter.


Ha en riktig god romjulsdag.
Tenk at et nytt r snart str for tur! :grin:
Nyt sndagen.

Kristine

REFLEKSJONER

  • 28.12.2013, 13:50


Jeg fikk en lang mail fra en nydelig jente i gr. Det fikk meg til tanke igjennom en hel del ting.
Vi er utsatt for enormt mange pvirkninger, meninger og krav.
Vi skal rett og slett vre s himla perfekte!

Jeg skal vre helt rlig. Jeg kan vre den frste som rekker opp hnden og forteller at jeg er lett pvirkelig. Jeg har hatt store problemer med fle at jeg selv duger, at jeg er god nok og la presset utenfra ligge.
Jeg har slitt mye med flink pike p alle omrder, spesielt nr det kommer til utseende. Det er galt vre slank, det er galt vre trent, det er galt ha litt ekstra fett p kroppen, uansett er det noen som hadde noe galt si. Jeg fikk en flelse at det alltid vr noe feil med meg uansett. Dette har heldigvis blitt mye bedre de siste rene og jeg har jobbet for fle at jeg er god nok, akkurat som den jeg er.

Noe jeg ogs har hatt store problemer med, er prioritere meg selv. Jeg ser min egen verdi som liten sett opp mot andre. Jeg synes alts at alle andre fortjener mye bedre og mye mer enn det jeg gjr.
Jeg har innsett at akkurat dette er noe jeg m jobbe mer med. Derfor tok jeg kontakt med en coach rett fr jul.
Det fles rart si det, men jeg ser at om jeg vil bli bedre p dette omrdet, m jeg f en hjelpende hnd. Thor Ole fra BedreResultater har allerede hjulpet meg mye p en avtale.

Det siste halve ret har jeg satt mye av livet mitt p vent. Uten g for dypt inn i mitt eget og min families privatliv, s har det vrt mye sykdom, usikkerhet og vanskelige situasjoner. Jeg presset meg selv for langt! Jeg har satt det jeg selv nsker gjre, p vent, fordi andre trenger hjelp og sttte. Midt oppi det hele har jeg glemt ta vare p meg selv. Jeg har presset meg selv for hardt.
Dette fles i grunn flaut innrmme, jeg har mtt p en liten smell. Dette er grunnen til at jeg n har hatt nesten to ukers totalt treningsfri. Jeg har rett og slett flt meg mentalt og kroppslig sliten.
Mlet mitt er at jeg skal kunne vre mer tilstede i livet mitt og vre en sttte for meg selv, ikke bare for andre. 2014 skal bli ret jeg jobber sette meg selv frst. Jeg er sjefen i min egget liv og skal styre skuten ut i fra deg jeg nsker!

Jeg vet i grunn ikke om det kom noe nyttig ut av disse refleksjonene, det jeg vil frem til er at vi alle har omrder vi m jobbe med og kan forbedre. Ingen er perfekte, uansett hvor perfekte de prver fremstille seg selv.
Noen ganger m vi vre spass tffe at vi trr innrmme at vi har feil eller problemer. Og kanskje enda verre? At vi faktisk m ha hjelp for finne en god lsning.
Ta vare p deg selv. Bry deg om deg selv. Vr din egen beste venn.


Kristine

GOD JUL

  • 24.12.2013, 11:18



Jeg titter bare innom for nske dere alle en riktig fantastisk god jul.
Hper dere fr en herlig feiring med masse glede og kjrlighet.
Nyt tiden med dine nre og kjre.
Slapp av, kos deg og vr i nuet.


N sitter jeg og ser p 'Tre ntter til Askepott' med en kopp proteinkaffe og noen pepperkaker. Jeg er som sagtp besk hos mine foreldre.
Etterp fr vi besk, hvor det blir en tradisjonell julefeiring med ribbe, riskrem, gaver og latter. Herlig!
Ha en god-god jul.
Mtte den bringe masse glede :grin:


God og varm juleklem fra
Kristine

SISTE KALENDERLUKE

  • 23.12.2013, 11:04


Da erdet lillejuleaften! I morgen kommer nissefar :grin:
Jeg hper dere har funnet julefreden, nyter tiden med nre og kjre, og at dere er friske og raske.



I dag er det tid for rets siste kalenderluke her p bloggen.
Denne gangen gir jeg ut en pakke med alle bakemiks-produktene til FunksjonellMat:
- Sunnere brdmix med form
- Sunnere sjokoladekakemix
- Sunnere kakemix
- Sunnere matmuffins

Som dere vet bruker jeg selv alle produktene til FunksjonellMat.
Dette er en pakke jeg gir bort med stor iver, fordi jeg vet at den som fr gaven vil f masse matglede :grin:Det har i hvert fall jeg ftt av alle disse bakemiksene.

I og med at det nrmer seg nyttr, lurer jeg p om du har et nyttrsforsett og i s fall hva det er?
Legg igjen en kommentar under (husk e-posten din i mail-feltet) og fortell meg. Da er du med i trekningen.
Jeg trekker en vinner i morgen kveld p selveste julaften.
Ha en riktig fantastisk lillejulaften.

Vinneren er trukket med true random number generator.
Gratulerer Camilla Lund, jeg har sendt deg mail.


Kristine

FANTASTISKE R PEPPERKAKER

  • 22.12.2013, 13:42


Frst og fremst, vinnerne av denne ukes julekalendere ble trukket i gr.
InawinthervantJollyChic give away'en og Karolline FortiFX give away'en.
Vinnerne ble trukket tilfeldig med Random number generator.
Fortvil ikke :grin:Det er fortsatt igjen en luke av rets julekalender. Den kommer fr du vet ord av det!



Over til noe mer smakfullt - fantastisk gode raw pepperkaker.
Jeg tror faktisk jeg kan vre villig til bytte ut de vanlige pepperkakene med disse.
Ubeskrivelige gode! At de i tillegg er supersunne fulle av vitaminer, mineraler, sunt fett, fiber og antioksidanter, er bare et pluss!


Jeg har vrt p en hndfull julebord og juleselskap den siste uken. I dag kjente jeg rett og slett at kroppen trengte riktig nring, ikke bare feit julemat og julekaker.
Disse r pepperkakene tok under fem minutter lage og er fulle av god nring.
De er s gode at du nesten ikke skulle tro de er sunne!
N er allerede halvparten borte og jeg tipper det ikke tar lang tid fr resten forsvinner.



Raw pepperkaker

100 g dadler
80 g mandler
60g valntter
1 ss smeltet kokosolje
1 ss lucuma, kan slyfes
2 ss yaconsirup
1 ss kanel
1,5 ts nellik
1/2 ts ingefr
1/2 ts kardemomme

Ha alle ingrediensene i en foodprosessor, mikser eller lignende. Jeg brukte min RAW blender.
Kjr til en jevn deigmasse.
Om du vil gjre det enkelt, ruller du kuler av deigen.
Du kan ogs kjevle den ut mellom plastfolie og stikke ut pepperkakefigurer.
Spis og nyt.
Disse holder seg 2 -3 dager i juleskapet.



Ha en riktig fantastisk fjerde sndag i advent.
Jeg hper du har tatt juleferie og koser deg med dine nre :grin:
Jeg tar juleferie senere i dag og drar opp til min familie i Hole. Det skal bli s utrolig deilig!


Kristine

JULESTEMNING

  • 21.12.2013, 13:55



*It's beginning to look a lot like Christmas
Everywhere you go
Take a look in the Five and Ten
Glistening once again
With candy canes and silver lanes aglow*

Denne sangen sunget av Michael Bubl er en av mine julefavoritter.
Jeg sitter hrer p den akkurat n sammen med en god kopp protein-varm-sjokolade, hjemmelagde pepperkaker og Stella.
Et nytt Stella magasin kom nemlig i posten i gr. Da benytter jeg anledningen til ta en time out med god drikke og godt lesestoff. Det er viktig slappe av julekaoset.


God stemning.
Riktig god julestemning!


dyppe pepperkaker i kakao er en juleklassiker i min familie. Det er noe jeg er vokst opp med og som bringer frem mange gode minner.
Det er denne oppskriften p pepperkaker.


Protein-varm-sjokolade

40 gsjokolade, jeg brukte denne sukkerfrie
0,3 dl vann
2,5 dl melk
20 g mocca-protein
1/2 ts vaniljepulver

Ha sjokoladen og vann i en kjele. Varm opp til sjokoladen smelter.
Ha i melk, proteinpulverog vaniljepulver.
Varm opp og server.
P toppen har jeg kremflte som jeg har pisket med sukrin+.
Da er det bare nyte!
Ekstremt godt!


Jeg nsker deg en fantastisk dag.
Julen er rett rundt hjrnet.
Det er tiden for senke skuldrene og nyte nuet.
Be awesome!


Kristine ♥

KRUMKAKER

  • 20.12.2013, 16:48


Riktig god fredag dere :grin:
Tenk at det er 20 desember allerede! Som tiden gr fort i desember.
N er det bare fire dager igjen til julaften!


I gr fikk jeg det endelig til!
Glutenfrie, sukkerfrie og proteinrike krumkaker.
Det tok meg riktignok fire forsk og en del banning og sverting, men det gikk til slutt. Juhu!
Krumkakene ble spre og gode.
Spis dem alene, med riskrem, is, varme br, safranskesam (oppskrift finner du her) eller hva annet hjerte ditt begjrer.



Krumkaker
Ca30 stykker

2egg
80 g sukrin
100 g smeltet smr
1dl melk, eller vann
80 g mandelmel
40 g bokhvetemel, eller annet mel
1 ts bakepulver

Visp egg og sukrin til eggedosis.
Tilsett smeltet smr og melk.
Ha s i det trre og rr til en jevn masse.
Stek krumkaker i et varmt krumkakejern.


Ha en riktig god julefredag :grin:
Kristine

GO'DAG

  • 19.12.2013, 16:49


I dag har vrt en riktig s god dag!
Mye jobb - jeg rett og slett elsker jobben min som online coach, og mangehyggelige overraskelser :grin:
Blant annet vant jeg 50 kroner p flax-lodd.
Jeg har ftt blomster levert p dren.
Min PT-kunde hadde kjpt sjokoladefamilien - mitt favoritt godteri,til meg ettersom det er vr siste time sammen i r.
Jeg fikk en utrolig hyggelig mail fra FunksjonellMat om at jeg har vunnet produkter for 600 kr.
Kanskje det er lykkedagen min i dag?


Det komogs dumpende en boks Spirulina
i posten. Det geniale med VitaLife's spirulina er atboksene kommer automatisk i posten, slik at jeg slipper kjpe dem....noe jeg nemlig alltid glemmer de f gangene jeg har prvd ta multivitamin.
Jeg har ftt sprsml om hvorfor jeg velger ta spirulina.
Spirulina er en blgrnn alge som inneholder essensielle fettsyrer, antioksidanter, vitaminer, mineraler, klorofyll og lettopptakelige protein med en god biotilgjengelighet.
Jeg fikk et godt tilbud. Ved bruk av koden LFDK5 hos Vitalife, fr du 50 % rabatt p den frste spirulina boksen. I tillegg fr du pengene tilbake om du ikke er fornyd. Da tenkte jeg at det er verdt prve!
Etter bare en mned hadde jernlagrene mine kt, dette har jeg mlt hos legen og er alts ikke bare noe jeg har flt. I tillegg har jeg sluppet unna hstforkjlelsen og jeg fler meg bedre med tanke p energi og konsentrasjon.
Jeg er generelt skeptisk til kosttilskudd og vitaminer i tablettform. Disse er kunstig fremstilt og inneholder ofte tilsetningsstoffer. Spirulinaen fra VitaLifeer kologisk, 100% ren og naturlig, noe som i mine yne er et godt valg.
Det er ogs betryggende at bde WHO, verdens helseorganisasjon, og FN har anbefalt Spirulina som et trygt kosttilskudd for barn og voksene.
Spirulina gir deg alts masse med livsviktige mineraler, sporstoffer, aminosyrer, vitaminer og klorofyll.


En god dag, fortjener en god middag.
Ovnsbakt stpotet - en lilla variant jeg aldri har prvd fr, med ovnsbakt safrankylling, enkel tyttebrsaus og erter.


Del stpotet, eller vanlig potet, i to og stek i ovnen p 200 grader i 30 minutter.
Ha skiver av rdlk, safran- og hvitlkskrydder p kyllingfiletene. Nr potetene har sttt i ovnen i 15 minutter putter du inn kyllingene og lar de steke sammen med potetene de resterende 15 minuttene.
Bland sammen tyttebr, jeg brukte frosne som jeg tinte i mikroen, med finhakket hvitlk, soya saus, en liten klype sukrin gold og extra virgin olivenolje.
Kok erter i 2 minutter.
Server.
Enkelt og godt.


Desserten ble noe s fantastisk godt som krumkaker - jeg har kommet frem til en sunn, glutenfri og sukkerfri versjon, med safranskesam og tyttebr.
Safranskesamen lager du av blande kesam med safran og sukrinmelis. Kjempe godt! Ogs ble det nok litt for mange bitersjokoladefamilien!

Hper du har hatt en super dag.
Jeg sender over glede og lykke til dere alle :grin:


Kristine

DU ER GOD NOK

  • 18.12.2013, 17:59


Jeg vet at svrt mange strever medflelsen av ikke strekke til, atdu ikke duger eller er bra nok.
Dette erselv noe jeg har jobbet mye med og fortsatt kan bli bedre p.
Vi har et enormt press utenifra hvor s og si alle strever etter det perfekte. Denne perfeksjonismen delegger for vr egen livsglede, helsen, selvtilliten og energien!
Det handler om fle seg bra nok uansett.
kunne fle seg god nok med den man er innenfra og ut.

Jegburde vrt flinkere til stile opp for min familie, jeg burde vrt der mer for mine brdre, jegburde lytte mer til mine venner, jegburde gitt mer p trening, jegburde gjort det bedre p skolen, jeg burde vre flinkere til....
Vi er vre egne verste fiender.

Men det er vel ikke det som avgjr om jeg er bra nok eller ei?
For hva er egentlig bra nok?
Og hvem skal avgjre hva som er bra eller ikke?
For jeg er like mye verdt og har like stor verdi til tross om jeg har en drlig dag p jobben, slipper en tre eller to eller glemmer en avtale.
Jeg er fortsatt meg, med alle de fantastiske egenskapene jeg har.
Jeg er god nok!

Vi er alle mer enn bra nok som vi er.
S lenge du gjr en innsats i ditt liv.
Du er du.
Jeg er meg.
Likevel er det ikke alltid s godt kjenne p denne flelsen av kunne ha det bra med seg selv og sitt eget liv.
Husk at du er bra nok.

Ta noen sekunder skryt av deg selv.
Ros deg for dit du har kommet, alle de gode egenskapene du har, for det smittende smilet.
Du, ja akkurat DU, er mer enn god nok. Ingen er slik som du.
Du er enestende og unik.


Kristine

GIVE AWAY, JULEKALENDER

  • 17.12.2013, 18:55


Da er det p tide pne en ny luke i minsporadisk julekalender :grin:
Dette er igjen en gave fra meg, alts ikke sponset.
Dere gir meg fantastisk mye og jeg setter utrolig pris p deres herlige tilbakemeldinger.
Julekalenderen er min mte gi noetilbake til dereog si tusen hjertelig takk.

I dag dagens luke skjuler det seg en boks med FortiFX proteinbarer i smaken peanut butter cup.
Dette er min absolutte favoritt proteinbar, og som jeg har fortalt om mange ganger her p bloggen.
Alt dutrenger gjrefor vre med i trekningen er legge igjen en kommentar i dette innlegget.
Jeg trekker en vinner p lrdag.


Vinneren er trukket med random number generator.
Den heldigebleKarolline - gratulerer!
Jeg har sendt deg mail.


N skal jeg komme meg p trening.
I dag blir det styrketrening p rygg - gy :grin:
Ha en riktig god tirsdagskveld!


Kristine

BRUNEPINNER

  • 17.12.2013, 10:01



God morgen skjnninger.
Jeg startet dagen grytidlig, kl seks i morges, med bake brune pinner.
Som jeg har nevnt tidligere er pepperkaker min absolutt favoritt julekake. Det har nok noe med at disse bringer mange minner og er en god juletradisjon i min familie.
Brunepinner kommer som en god nummer to p min julekakeliste.
Jeg laget en gluten- og sukkerfrideig som ble bde seige og karamellaktige :grin:Kakene ble kjempe gode!
P toppen har jeg vanlig perlesukker da jeg synes det smaker best. nsker du en helt sukkerfri versjon, kan du bruke hakkede mandler eller sukringold isteden.



Brunepinner

100 g smr
4 ss sukringold
4 ss kanel
1 ts natron
50 g mandelmel
100 g bokhvetemel, eller annet mel
2 ss yaconsirup, eller honning
1 eggeplomme

Pynt
1 eggehvitte
Kanel
Perlesukker, eventuelt sukringold eller hakkede mandler

Pisk sammen smr og sukrin.
Ha i eggeplommen og sirup.
Bland sammen bokhvetemel, mandelmel og natron.
Bland dettrre inn i det vtekna til deigen blir fast.
Del deigen iseks emner og rull de til fingertykke plser som du legger p et stekbrett kledd med bakepapir.
Trykk de flate med fingeren.
Pensle med eggehvite fr du strr over perlesukker / sukrin og kanel.
Stek p 200 grader i 8 -12 minutter.
Nr du tar ut kakene skjrer du den p skr til smale pinner mens de fortsatt er varme.
Avkjl p rist og oppbevar i en kakeboks.


Da er det bare hive innp!
I dag er det bare en uke til nissefar kommer p besk.
Vr snill, smil mye og ta vare p de rundt deg.


Kristine

ENKEL MANDAG

  • 16.12.2013, 16:47


Da er vi godt i gang med en ny uke igjen.
Tenk at det er knappe femten dager igjen av ret!
Noen av dere har vel tatt ferie allerede?
For min del er det fortsatt noen dager igjen. Juleferie tar jeg nr helgen kommer :grin:

Treningsmotivasjonen er fremdeles ikke helt til stedet. Humret derimot, det er p topp!
Etter hvile hele helgen, tok jeg meg en liten tur p trening i dag.
Det fles veldig godt bevege p skrotten selv om det ikke ble den lengste eller beste treningskten.

- Frontby
3 sett * 12 -15 repetisjoner
- Leg extension
4 sett * 10 -12 repetisjoner
- Leg curl
4 sett * 10 -12 repetisjoner


Dagens middag ble veldig enkel.
Det er kjttfri mandag og kreativiteten var ikke p topp.
En enkel salat med kokte egg, kikerter og hjemmelaget pesto sammen med proteinkaffe, eple og plommer.
Denne pestoen tar bare noen f minutter lage. Den er kjempe god og passer til alt, prv selv!


Hjemmelaget pesto
1 potte med basilikum, 1 dl olivenolje, 4 fedd hvitlk, 2 ss parmesan, 3 ss valntter, salt og pepper.
Ha alle ingrediensene i en bolle.
Bruk en stavmikser eller foodprosessor og kjr alt til en glatt masse. Jeg brukte min RAW blender - den brukes til alt!
Smak til med salt og pepper.
Oppbevar i et glass i kjleskapet.


Jeg laget appelsinmousse til dessert.
Denne er kjempe enkel og veldig god.
Jeg toppet med mandariner og granateple.


Appelsinmousse
Stivpisk 2 eggehviter med 2 ss sukrin.
Bland sammen saften fra 1/2 appelsin, 20 g vaniljeprotein (kan slyfes) 50 g kesam. Smelt 1 gelatinplate i 2 ss varmt vannog blandmed appelsinkesamen.
Vend kesamblandingen inn i de stivpiskede eggehvitene.
Sett kaldt i 1 time. Nyt!


Ha en super duper mandagskveld :grin:
og en riktig fin uke.

Kristine

M HA

  • 15.12.2013, 19:17


Noen ting mjeg ha i hverdagen!
Har du noe du er avhengig av?
Dette klarer jeg meg ikke uten akkurat n:

MyoProteini kaffen
Dette er vel ikke noe skjokk for dere. Jeg har vrt avhengig av MyoProtein i flere r.
Jeg M ha en god dose av dette proteinpulveret i proteinkaffen minhver dag!
En deilig kopp proteinkaffe p morgenkvisten er noe av det beste som finnes.
Uansett hvor lite svn jeg har hatt eller hvor gretten jeg ernr jeg vkner. Etter en god kopp kaffe med MyoProteinfles alt mye bedre.
Oppskriften finner du her.

Pepperkakekrydder
Jeg er i ordentlig julemodus og s og si alt handler om jul.
Pepperkaker er min favoritt julekake. Jeg har laget mitt eget pepperkakekrydder, oppskriften flger under, som jeg tilsetter i alt!
Ha det i kaffen, i havregrten, sammen med kesam, i pannekakerren, osv. Mmmm...
Pepperkakekrydder:
4 ss kanel, 3 ss ingefr, 2 ss malt nellik, 2 ss malt kardemomme blandes sammen. Oppbevar p et glass eller i en boks.

Tente lys
I vinterhalvret tenner jeg lys konstant.
Jeg er ikke en vinterperson og liker verken kulde eller mrket.
Tente lys, gjerne med en deilig duft, lyser opp vinteren og varmer helt inn i hjerteroten.


Kjresten
Det er en klisje, men jeg trenger en god klem og et nydelig smil fra verdens beste hver eneste dag.
Jeg fler meg utrolig heldig og privilegert som frren av dele livet med Pؠ

Sukrin+
Sukrin+ er og forblir det beste stningsmiddelet i mine yne.
Jeg synes vanlig sukrin gir en litt kald ettersmak. Sukrin+ derimot, som er en blanding av sukrin og stevia, har ikke denne isende flelsen.
Det bde smaker og ser ut som sukker, men er helt naturlig og kalorifritt.

Sjokolade
For tidenspises det(litt velmye) sjokolade.
Jeg m haen liten daglig dose.
Chocolove sjokoladen i smaken Salted peanut in milk chocolate, Almonds & sea salt in dark chocolate og Pretzel in milk chocolate er alle helt fantastisk gode. Jeg m ha et par biter av en av disse hver dag!
P har faktisklagt merke til sukkerinntaket mitt i det siste....og jeg har lovet at jeg skal kutte ned....fra og med januar ;-)


N er det sushi og filmkveld som str for tur.
I tillegg skal adventslysene tennes.
Det er bare noen f dager til julenissen kommer! :grin:
Nyt denne adventskvelden og lad opp til en ny uke.

Kristine

KAKEMENN

  • 15.12.2013, 10:29


Dere nsket at jeg skulle lage sunne kakemenn.
Selvflgelig prver jeg s godt jeg kan utrette deres nsker.
Jeg har prvd og feilet et par ganger. I dag lykkes jeg:grin:
Da ble det sukkerfrie, glutenfrie og proteinrikekakemenn!
Det er ikke den peneste varianten, men jeg kan loveat de er laget med kjrlighet - kun for dere!


Det er frste gang jeg har smakt kakemenn og jeg var derfor veldig usikker p bde smak og konsistens.
Kakemenn er ikke s vanlig her p stlandet, men er mye brukt i vestlandsk og nord-norsk jul.
Heldigvis er P vokst opp i Bergen og er derfor godt kjent med kakemenn. Han stilte villig opp som smakskontrollr.
Personlig synes jeg smaken var litt tam og synes pepperkaker er mye bedre. P derimot mente at jeg traff blink og at dette var godekakemenn!

KAKEMENN

40 g smr
1 dl melk
50 g sukrin
1 ts hornsalt
20 g kokosmel
20 g bakepro, eventuelt annen trrvare
60 g bokhvetemel, eller annet mel

Smelt smr. Bland inn hornsalt og sukrin.
Tilsett melk.
Bland sammen detkokosmel, bakepro og bokvhetemel.
Bland det trre med det vte.Elt godt.
Sett deigen kaldt i minimum 12 timer. Gjerne natten over.
Ha litt mel p bakbordet og kjevl deigen til den er cirka 1 - 2 cm tykk.
Stikk ut figurer.
Stek p 175 grader i 10 minutter.
Avkjl p ris.


Kakemenn m selvflgelig dekoreres p godt tradisjonelt vis med rd konditorfarge. Da smaker det ekstra godt!
Hper det smaker :grin:


Kristine

OVERRASKELSE

  • 14.12.2013, 13:27


Hei og hopp!
Hper dere kom helskinnet gjennom grsdagen og fredag den trettende.
Jeg glemte helt at det var en skalt ulykkesdag og hadde en herlig dag med jobb, mter, juleshopping og middagsbesk. Absolutt ingen uheldigheter!


Jeg var s heldig at jeg fikk en frjulsgave i dag! :grin:
Da jeg fikk en hentelapp fra posten, var jeg veldig usikker p hva denne inneholdt. Jeg kunne ikke huske ha bestilt noe n.
Jeg har tydeligvis vrt snill pike i r - Gymgrossisten har sendt med en overraskelsespakke!


Pakken inneholdt:
- CLA advanced kapsler
- Diet noodles,
har dere noen tips til oppskrifter med disse?
- Fitness choco crisp
- Goodlife proteinbar i smaken chocolate fantasy, coconut dream og crispy gingerbread cookie
- Rosashaker
- Omega-3
- Gymgrossisten t-skjorte
- Only One Regular multivitamin
- Gourmet Pro proteinpulver i smaken double chocolate


Dere vet jo at jeg elsker proteinbarer.
Tlmodighet eier jeg heller ikke! Jeg mtte teste proteinbaren med en gang!
N sitter jegog spiser dennecrispy gingerbread cookie.
Den var overaskende god! Tidligere har jeg spist Swebar med pepperkakesmak rundt juletider, Goodlife baren var mye bedre.
I flge BODY magazine er disse barene kanskje markedets beste!


Ellers kan jeg meddele at treningsmotivasjonen min har forsvunnet helt!
Siden mandag har jeg rett og slett strittet imot sette foten min innenfor dren p treningssenteret.
Jeg tar meg nok fri hele helgen og hper p at treningslysten snart kommer tilbake.
Motivasjon er noe som gr opp og ned.
Jeg er ikke fan av pressemeg til noejeg absolutt ikke vil. For min del vet jeg at det da vil ta enda lengre tid fr lysten kommer tilbake. Trening skal jo vre gy!
Forhpentligvis er treningsmotivasjonen tilbake i lpet av noen dager. I mellomtiden gjr jeg noe helt annet!


Jeg nsker deg en riktig herlig lrdag :grin:
Ha en fantastisk helg. Gjr noe som bringer glede!

Kristine

JULEKALENDER

  • 13.12.2013, 18:39


Da er det p tiden med en ny kalenderluke.
Joho! kunne gi ut gaver er alltid gy :grin:
Jeg har selv lagt igjen en del kroner hos JollyChic, en nettbutikk som selger alt fra sko og tilbehr til klr og ytterty.
Da jeg spurte om de ville stille opp med en gave til rets julekalender, sa de gledelig 'ja'!
Dagens kalendergave er et gavekort hos JollyChic p hele 100 $, hvor vinnereni tilleggfr gratis frakt.



Trenger du et nytt antrekk til nyttrsaften eller rett og slett vil starte det nye ret med noen freshe antrekk?
Da er det dette du skal gjre:
Registrere deg her hos JollyChic og legge igjen en kommentar i dette innlegget. Stort enklere blir det ikke!
Vinneren trekkeslrdag 21 desember. De 100 $ vil da bli sattinn pvinneres JollyChic-konto.

Vinneren er trukket med random number generator.
Den heldigeble Inawinther - gratulerer!
Jeg har sendt deg mail.



Jeg nsker deg en aldeles strlende helg :grin:
Og en riktig god fredagskveld.

Kristine

HOME

  • 12.12.2013, 19:07



Da er jeg endelig kommet tilbake til eget hjem!
Selv om jeg har kost meg masse p besk hos familien, er det noe eget med vre hjemme.
Home, sweet home!
Jeg har savnet min fantastiske samboer og pusene, Spera og Mildred.


Pusene var overbegeistret da jeg kom inn dren og har bokstavelig talt sittet p meg siden. Selv ikke middagen fikk jeg fullfre uten ha dem p fanget!
Nr jeg derimot prvde ta et bilde, var ikke Spera like samarbeidsvillig. Hun er litt kamerasky!


I gr ble det en hviledag p meg. Jeg var rett og slett ikke i treningshumr.
I dag prvde jeg meg p en treningskt.
Den var rva!!
Etter frste sett ble jeg ndt til legge meg ned fordi det kjentes ut som om pulsen min var oppe i 220 og hjertet p vei ut av brystet.
Jeg tok en 5 minutters pause og gjorde et par lette velser. Stende roing i smith-maskinen, sittende roing og nedtrekk.
Deretter bar det hjem til sofaen.
Ingen er p topp hver dag! Jeg satser p bedre lykke i morgen.


Til middag laget jeg kalkun med en juletvist.
N er jeg i ordentlig julemodus. Alt handler i grunn om jul!
Jeg serverte kalkunen med hjemmelaget surkl, tyttebr saus og kokt brokkoli.
Dette ble s godt!


Surkl
Skjr hodekl i strimler og ha i en kjele sammen med karve, vann, eddik, eplebiter og sukrin.
Til 1 kg kl, brukte jeg 4 dl vann, 0,5 dl eddik, 3 ts karve, 1 ts salt, 1 grnt eple og 2 ts sukrin+.
La det hele koke i 45 -60 minutter.

Tyttebrsaus
Kok opp frosne tyttebr med litt creme fraiche og soya saus. nsker du en tykkere saus kan du tilsette litt maizena eller jbk-mel.
Jeg brukte 150 g tyttebr, 0,5 dl creme fraiche, 2 ss soyasaus og 1 ts jbk-mel.

Kalkun
Bruk kalkunbiff eller et kalkunstykke som du skjrer i skifer.
Ha p salt og pepper. Stek p middels - sterk varme i 3 minutter p hver side avhengig av tykkelse.


Hper du har hatt en herlig torsdag.
I morgen er det helg allerede! Guri, s fort tiden gr!
Ha en god kveld og god natt :grin:

Kristine

LUSSEBOLLER

  • 12.12.2013, 10:04



Da jeg stod opp i dag, gikk det opp for meg at Luciadagen og13. desember allerede er imorgen!.
Da m det lusseboller til :grin: ogs kalt lussekatter.
Jeg smalt sammen disse p under ti minutter
Proteinrike, sukkerfrie, saftige og gode.
Lussebollene var aller best nystekte og lune, men jeg vil tro de er like gode nr de er blitt kalde.
Disse er s gode at de kan spise nr som helst i julestrien. Eller ellers p ret, for den saks skyld!



LUSSEBOLLER
5 stykker

30 g mandelmel
2ss sukrin+
20 g fiberfin
1 ss kokosmel
1 ss fiberhusk
1 ts bakepulver
1/2 ts vaniljepulver
1/2 ts safran, eventuelt gurkemeie
1 egg
20 g smeltet smr eller kokosolje
50 g kesam
Rosiner, valgfritt

Bland sammen alle de trre ingrediensene.
Tilsett s det vte.
Bland godt sammen og la deigen st svelle noen minutter.
Ta litt kaldt vann p hendene og form kusseboller. Pynt eventuelt med rosin om du nsker det.
Stek p 160 grader i 25 -30 minutter.


Iflge Wikipedia skal skikken med lussekatter skal ha oppsttt i Tyskland p 1600-tallet.
Djevelen, da i form av en katt, ga barna juling, mens Jesus, i skikkelse av et barn, delte ut boller til alle snille barn.
For holde den lysskye djevelen unna, ble bollene farget med lysende gul safran.
Jeg for min del er oppvokst med g lussiatog og mamma bakte alltid lusseboller.
Da jeg var barn hadde jeg lyst blondt hr ned til rumpen og dermed ble det gjentatte ganger jeg som var Lucia med lys p hodet.
N er det godt over ti r siden sist jeg gikk i tog, men lusseboller, det m jeg likevel ha hvert r. Jeg vokser aldri fra lussekattene!


Akkurat n sitter jeg og gomler for meg selv.
Mmmm, s godt.
Da kan lussedagen komme! *Sancta Lucia, Sancta Lucia.*
Ha en strlende torsdag s lenge :grin:


Kristine

JULEBISCOTTI

  • 11.12.2013, 16:52


Julebaksten fortsetter!
Jeg er i et realt julemodus for tiden oglager den ene julekaken etter den andre.
Det er utrolig gy bde bake og smake :grin:
Er du godt i gang med julebaksten?
I dag laget jeg nydelige julebiscotti med appelsin og mandler.
Disse ble kjempe gode og spr!
Perfekt kaffe- eller tekos.



JULEBISCOTTI
Ca 25 stykker

100 g mandelmel
20 g vaniljeprotein, kan erstattes med mer mel
50 g sukrin
1 ts bakepulver
1 ts fiberhusk
1/2 ts vaniljepulver, kan slyfes
1 egg
2 ss kokosolje
2 ss revet appelsinskall
3 ss hakkede mandler

Bland sammen alle ingrediensene til en tykk og smidig deig.
Form deigen til en stor rektangel.
Stek i ovnen p 175 grader i 25 minutter.
Ta ut deigen og skjr den i "skiver"
Legg kakene med snittsiden opp og stek videre ved 100 grader i 20 minutter.
Ta ut biscottiene og snu dem med motsatt snittside opp.
Stek i ytterligere 20 minutter.
Avkjl kakene p rist.


Du kan gjerne bytte ut appelsinskall og hakkede mandler med noe annet.
Hakket sjokolade ville vrt godt. Eller kanskje gojibr og valntter?
Muligheten er mange, her er det bare fantasien som setter grenser!


Aller best nytes julebiscottiene med en god kopp kaffe.
Prv dypp biscottiene kaffekoppen - kjempe godt!
Ha en strlende kveld dere :grin:


Kristine

BENKT & GRYTE

  • 10.12.2013, 17:39


Etter et par dager med hvile, varjeg veldigklar for en energifull og herlig benkt i dag :grin:
Det er s utrolig herlig med de dagene man bare flommer over med energi og fler seg som den vinneren!
Som regel er det slik at 10 -15 prosent av treningsktene er skikkelig gode, 10 -15 prosent er helt rva og de resterende 70 -80 prosentene er helt greie.
Selvflgelig er det ekstra gy trene de dagene man virkelig er i sitt ess. Likevel er vi ndt til ha de mindre bra og de drlige dagene for at vi skal kunne sette pris p de gode dagene.

Dagens benkt sslik ut:
- Kneby
4 sett * 6 -8 repetisjoner
- Sumo marklft
4 sett * 6 -8 repetisjoner
- Hack lift
3 sett * 10 repetisjoner
- Leg extension
3 sett * 6 -9 repetisjoner, droppsett


I og med at jeg ikke er hjemme hos meg selv, men p besk hos min familie, laget jeg middag til hele gjengen i dag.
Det er mye mer moro lage mat til fem stykker enn kun til meg selv. Da kan jeg gjerne st flere timer p kjkkenet!
Og det har jeg gjort i dag.I tillegg til lage middag, har jeg laget to sorter julekaker til mammas julebakst.
Jeg koser meg virkelig p kjkkenet. Det er terapi for kropp og sjel!


Dagens middag ble en deilig vintergryte med potetmos.
Gryte er veldig enkelt og godt. Det er i grunn bare kutte ingrediensene i biter og ha dem i en kjele. Deretter godgjr gryten seg selv.
Denne falt i smak hos alle, liten som stor!


Vintergryte, for fem
1 kg mrbrad eller grytekjtt, 2 ss olje, 2 lk, 600 g gulrtter, 1 sellerirot, 1 klrot, 200 g sopp, 4 hvitlksfedd, 1 ss timian, 1 ts rosmarin, 4 ss tomatpure, 6 dl buljong og 1 dl rdvin (kan slyfes)

Ha oljen i en kjele.
Tilsett finhakket hvitlk og lk i biter. Stek til lken er gyllen.
Ha s i grnnsakene i biter, kjtt i biter og krydder. Stek til kjttet har ftt en fin farge.
Tilsett tomatpure, buljong og rdvin.
La det hele koke i minimum 30 minutter. Gjerne lenger. Jo lenger gryten str, jo bedre smaker den.
Et tips er lage en stor gryte nr du frst er i gang. Da kan du enten fryse den ned eller ha gryte til middag og / eller lunsj dagen etter.


Potetmos

Poteter, creme fraiche eller kesam oghvitlk

Skrell potetene og skjr dem i biter.
Kok til de er mre.
Mos potetene sammen med creme fraiche og finhakket hvitlk.
Server. Hper det smaker!


Desserten ble noe s enkelt som en god frukttallerken.
Sharon, eple, plommer og kiwi.
Jeg fr aldri nok frukt! :grin:
Ha en herlig kveld videre.


Kristine

FRJULSTIDEN

  • 09.12.2013, 16:37


Som dagene flyr unna i desember.
Jeg kan nesten ikke tro at det er mandag og bare to uker til julaften!


Jeg har hatt en rolig dag p besk hos min familiei Hole.
Her blir jeg et par dager for hjelpe til.
En av tingene jeg virkelig elsker gjre nr jeg er p besk, er sette meg foran peisen og bare vre i nuet.
Det gir mental velvre og overskudd!


I dag koste jeg meg foran peisen med en god bok proteinmocca, pepperkaker, appelsin og druer.
Proteinmoccaen laget jeg av 30 g mocca-protein og 1 ss kakaopulver som jeg blandet ut med 0,5 dl melk. Vann kan ogs brukes.
Ha s i vanlig svart kaffe eller instant coffee.
Jeg brukte 3 ts instant coffee og fylte p med varmt vann.
Rr rundt og server.
Prv dypp pepperkakene dine i proteinmoccaen - fantastisk godt!


Den siste uken har jeg ftt flere mailen med sprsml om hvordan jeg spiser i julen.
Desember er en mned full av fristelser.
Det er julebord, juleselskap, juleverksted, julekvelder, osv, alle fulle av kaker og mat.
Flere av dere har spurt om jeg virkelig kan spise pepperkaker og annet julegodt. Selvflgelig kan jeg det!
Jeg velger selv hva jeg spiser!
Hovedsakelig spiser jeg som jeg gjr, da mesteparten sunt, mye frukt og grnt, fordi det fr frem det beste i meg og gjr at jeg fler meg vel. Det er rett og slett da min kropp og hjerne fungerer optimalt. Men jeg er heller ikke vanskelig be nr det kommer til mammas bakst og andre juleslikkerier. Jeg er en sosial person og liker nytesammenkomster med det som hrer med.
Desember er en gang i ret. Denne mneden handler om vre sammen med de man er glad i og nyte dagene.
Ja, jeg er opptatt i hva man putter i munnen. Men jeg mener ogs at det er rom for en sjokoladebit her og en pepperkake der. Det er snakk om en balansegang.
En sunn kropp og en god helse handler ikke om vre fanatisk. Blir du sykelig opptatt av kostholdet ditt, har du ikke lenger en sunnlivsstil.
Det sies at det er ikke hva du spiser mellom jul og nyttr som teller, men hva du spiser mellom nyttr og jul. Det er faktisk sant!Du blir ikke overvektig av noen utskeielser her og der i julemneden. Du blir overvektig av et hverdagskosthold hvor du mned etter mned fr i deg for mye kalorier og er i for lite aktivitet!
Start med sunn og god hverdagsmat og jevnlig aktivitet. Da har du strre spillerom nr det kommer til utskeielser.
Nyt frjulstiden :grin:


Kristine

RISBOLLER

  • 08.12.2013, 18:45


God kveld dere.
Hper du har hatt en fin andre sndag i advent:grin:
Jeg har hatt en skikkelig kose-sndag med mye baking og hygge.
Frst bakte jeg risboller hjemme hos meg selv.
Deretter tok jeg turen ut til mamma. Vi har bakt lefser og brune pinner, og kost oss med god middag og dessert.


Risbollene som jeg laget i morges er proteinrike, sukkerfrie og veldig gode.
Risboller hrer julen med, og faller i smak bde hos liten og stor.
Jeg brukte puffet kamutt, denne, fra iHerb. Du kan ogs bruke vanlig puffet havre som du fr kjpt i dagligvarebutikken.
Dette er en super enkel oppskrift som du lager p under fem minutter.



RISBOLLER


1 god bolle med puffet kamutt,puffet riseller puffet havre, ca 50 g
30 g mocca-protein
3ss kakao
1 ss sukringold, eventuelt sukrin
1 ss kaffe, kan slyfes
4 -5 ss melk

Bland sammen proteinpulver, kakao, sukrin, kaffe og melk. Det skal bli en tykk sjokoladerre.
Tilsett puffet kamutt eller havre.
Lag boller og sett kaldt.
Etteren timestid er de klare.
Nyt.


Ha en fortsatt god sndag.
I morgen venter en ny og flott uke :grin:


Kristine

NY LUKE

  • 08.12.2013, 08:28


S tenner vi to lys i kveld, to lys for hp og glede,
de str og skinner for seg selv og oss som er tilstede,
s tenner vi to lys i kveld, to lys for hp og glede.
Riktig god andre sndag i advent :grin:
Hper helgen din har vrt superduper hittil.


Som nevnt tidligere, blir det en sporadisk julekalender p bloggen i r.
N synes jeg det var p tide pne en ny luke!
Dere gir megfantastiskmye ogdeler masse herlige tilbakemeldinger.
S og si alle gavene i rets julekalender er fra meg, de er alts ikke sponset. Det er min mte gi noe tilbake til dere og si tusen hjertelig takk.
I dag gir jeg bort en pakke fra iHerb meden delav mine favoritter.
For vre med i trekningen trenger du ikke gjre stort annet enn legge igjen en kommentar i dette innlegget.

Denne luken er lukket.
Vinneren ble Hannah Kippernes, jeg har sendt deg mail.




Jeg trekker en vinner p tirsdag.
Ha en riktig s herlig sndag :grin:


Kristine

ETTER TRENING

  • 06.12.2013, 16:50



Jeg kom nettopp hjem fra en fantastisk treningskt!
I dag flte jeg med ustoppelig :grin:
En herlig flelse!
Det ble en benkt med kneby, marklft, leg extension og bulgarsk utfall.
N sitter jeg med etter treningsmltidet.
Frossen sjokoladefluff ala sjokoladeis og sjokoladelapper - en ren sjokoladefest!
Utrolig godt. Jeg sitterog mmmm'er for meg selv!


Sjokoladefluff / Sjokoladeis

1 frossen banan i biter, 20 g mocca-protein, 2 ss kakao og 0,3 dl vske
Bland alt sammen og visp med en kjkkenmaskin eller elektrisk hndvisp.
Sett massen i fryseren minimum en halv time. Gjerne lenger, for eksempel mens du er p trening.


Sjokoladelapper
1 banan,2 ss mandelmel, 1 egg, 2 ss kakao, 1 ts sukrin og 4 drper stevia sjokolade
Mos bananen og bland i de resterende ingrediensene.
Stek som lapper eller pannekaker i en panne p middels varme i 2 minutter p hver side.


Jeg nsker deg en super duper helg.
Mtte den bringe mange gode stunder :grin:husk pne ynene se dem!


Kristine

TORSDAGENS

  • 05.12.2013, 18:31


Hei dere!
Denne uken har gtt fort. Jeg flte meg nesten sjokkertda jeg s p kalenderen i morges og den viste tirsdag 5 desember!
Det betyr at helgen er rett rundt hjrnet og at juleferien nrmer seg med stormskritt :grin:

I gr ble det treningsfri p meg.
I dag kjrte jeg styrketrening p skuldre og rygg.
Noen runder hos kiropraktoren har gjort ryggen min mye bedre, etter at jeg falt ned fra trappen. Jeg trener fortsatt ikke med tunge vekter, men jeg kan i hvert fall trene uten f ordentlig vondt.
Dagens kt s slik ut
- Roing med stang
4 sett * 8 -9 repetisjoner
- Skulderpress med manualer
4 sett * 9 -10 repetisjoner
- Nedtrekk
3 sett * 8 -10 repetisjoner
- Sidehev
3 sett * 10 -12 repetisjoner
- Sittende roing
3 sett * 10 -12 repetisjoner
- Face pull
2 sett * 15 repetisjoner


Til middag laget jeg fisketaco.
Jeg blir aldri lei taco og har ikke vrt flink til spise fisk i det siste. Da smalt jeg de to sammen!
Kjempe godt, sunt og ferdig p noen f minutter!
Jeg serverte fisketacoen med salat, taco chips, kesam, revet ost og sukkerfri hot taco saus.


Bruk nsket fisk, jeg brukte sei.
Ha litt olje i en panne. Tilsett rdlk i biter, finhakket chili og hvitlk, sopp, fisk og tacokrydder.
Jeg lager mitt eget tacokrydder av cumin, paprika, hvitlk, chili, oregano, pepper,sukrin og salt. Du kan gjerne bruke ferdigkjpt.
Stek fisketacoen i fire til fem minutter, til fisken er ferdig stekt og lken er myk.
Server med nsket tilbehr.


N sitter jeg og nyter desserten.
Sjokoladeproteinfluff.
Jeg er i fluff-humr for tiden og spiser det nesten hver dag!
P toppen har jeg peanttsmr med kakaosmak og biter av en questbar.


Fluff lager du enkelt av blande frosne br i en bolle sammen med eggehvite og proteinpulver.
Her brukte jeg 250 g frosne jordnr, 1 eggehvite, 20 g mocca-protein og 2 ss kakaopulver.
Ta frem en kjkkenmaskin eller elektrisk hndvisp og pisk i fire til seks minutter. Da blir det en deilig og luftig fluff.
Jeg nsker deg en strlende kveld videre :grin:


Kristine

PEPPERKAKEKARAMELLER

  • 04.12.2013, 16:10



Skal du lage en type konfekt denne julen, m det bli disse pepperkakekaramellene!
Seige. Klissete. Ste. Og veldig, veldig gode :grin:
Jeg laget karameller tidligere i dag og tilsatte pepperkakekrydder.
Karameller er godt i seg selv, og enda bedre med pepperkakesmak!
Jeg har snart spist opp alle karamellene allerede, bortsett fra et par stykker som jeg sparte til P.
Du kan selvflgelig ogs lage disse uten krydder om du nsker vanlige karameller.



Pepperkakekarameller

1 boks vikingmelk, eventuelt flte
0,5 dl sukringold, eventuelt sukrin
2 ss yacon sirup, eller annen sirup
1 liten klype salt, valgfritt
1 ss kanel
1 ss malt ingefr
1/2 ss malt nellik
1/2 ss malt kardemomme

Ha alle ingrediensene i en stor bolle og rr om med en skje.
Sett bollen i mikroen p maks effekt i 8 -10minutter.
Ta ut bollen et par ganger og rr om.
Du kan ogs koke karamellene i kjele. Da m de kokes i cirka 40 minutter.
Hell massen over i former eller p en stekeplate kledd med bakepapir.
Avkjl.
Er du utlmodig som meg, kan du sette de 30 minutter i fryseren.


N skal jeg lage middag til min kjre mamma, pappa og lillebrdre.
Jeg er p besk der i dag.
Ha en riktig god frjulsonsdag :grin:


Kristine

TIRSDAGSTRENING

  • 03.12.2013, 17:25


Jeg fikk ryggen min knadd opp av en kiropraktor tidligere i dag. Endelig fles den litt bedre :grin:
Det er i grunn ganske komisk at jeg har sltt meg s hardt fordi jeg ikke ville trkket p pusen i trappen, og isteden stupte nedover! Noen ganger er jeg en skikkelig klne!
Etter god behandling var det tid for trening. Dagens kt ble ben.
Jeg prvde meg p litt tyngre vekter igjen, men presset meg ikke og holdt igjen noen repetisjoner.
Jeg har ftt beskjed om vre forsiktig med treningen de neste ukene og heller lytte godt til ryggsmertene. Det er kjedelig! Forhpentligvis er jeg fort tilbake i full form.
Ettersom jeg trente med lillebror, fikk jeg filmet noen velser.
Her er kneby og marklft.

c-0GsWZ5KQo
Hele kten s slik ut:
- Kneby til boks
4 sett * 5 -8 repetisjoner
- Marklft p bok
4 sett * 8 -10 repetisjoner
- Leg extrension
3 sett * 8 -10 repetisjoner
- Leg curl
3 sett * 8 -10 repetisjoner


N er det disse godsakene som skal spises.
Etter-treningsmat behver ikke vre kjedelig!
Dette er en av mine favoritter som jeg spiser flere ganger i uken.
Riskaker med sjokoladeplegg, yaconsirup og biter av proteinbaren BigBar100.


Sjokoladeplegget lager jeg av 30 g mocca-protein, 1 ss kakaopulver, 2 ss philadelphia (kan slyfes) og 5 -8 ss melk.
Alt blandes sammen til en jevn masse.
Spis sjokoladeplegget alene, det er utrolig godt, eller server p brd, riskaker, pannekaker eller annet godt.
Ha en riktig god tirsdagskveld videre.


Kristine

JULEGAVETIPS

  • 03.12.2013, 07:17


Det er desember.
Julen er godt i gang og julegavene skal ordnes.
Sporty gaver er alltid herlig f eller gi.
Kanskje du kan hjelpe noen med gjre 2014 litt bedre og sunnere?:grin:
Her har du noen tips.


Proteinpulver
Jeg husker det ret jeg fikk2 store dunker, alts totalt6 kilo, Mocca-protein av min kjre mor. For en fattig student, var det absolutt den beste gaven!
Det er n 4 r siden. Likevel er fortsatt Mocca-protein min store favoritt. Dette vil vre en julegavevinner!

Treningsklr
Denne kompresjonsbuksen fra Skins str p min nskeliste til jul. Den er lekker, puster godt og sitter perfekt.
Treningsklr fra BetterBodies faller ogs i smak hos de fleste.

Sunn kokebok
Skriv ned dine favorittoppskrifter. Saml oppskriftene i en fin bok og gi bort.
En slik gaveer bde personlig og koselig.

PT
Dette m vre den beste gaven man kan gi og f!
Kjp etgavekort p personlig treneroghjelpe en du er glad i med bli en sunnere og bedre utgave av en selv.
Jeg er utdannet personlig trener og kostholdsrdvier og tilbyr veiledning og coaching via nett. Jeg har ogs gavekortlsninger som gjr at personen selv kan velge nr han / hun skal starte.
Kanskje den du er glad i trenger bli pushet p hver treningskt? Da lnner det seg kjpe et gavekort p en pt p et treningssenter som kan vre med han / henne p hver treningskt.

Spirulina
Kort fortalt: Nringsinnholdet i spirulina er svrt hyt med store konsentrasjoner av klorofyll. Den inneholder mye protein og mengder med vitaminer og mineraler, spesielt kalium, kalsium, krom, jobber, jern og mangan.
Algen bekjemper bakterier og motvirker allergier og har positiv effekt p hud, hr og negler, i tillegg til styrke immunforsvaret, og ke energiniv og utholdenhet.
Dette er supermat som alle kan ha nytte av, lillesster, pappa, samboeren og bestevenninnen.
Hos meg har Spirulinaen fra Vitalife hatt dokumentert virkning. Mlinger gjort hos legen viser at jeg ikke bare fler meg bedre, jernnivene i blodetkte ogs betrakteligetter bare en mned med spirulina.
Bruker du rabattkoden LFDK5 hos Vitalife her, fr du 50 % rabatt p den frste spirulina boksen. Dessuten fr du pengene tilbake om du ikke er fornyd!


Kari Traa
Deilige og stilige ullunderty fra Kari Traa vil bde glede og varme.

Treningsdate
lage et gavekort p en treningsavtale er bde gy og sporty.
Ta med en venn eller mor p en real styrkekt eller en lang skitur - gjr gode venner til sporty venner.

Hyhastighetsblender
DenneRaw1500 blenderen fraRawShopstod p min nskeliste til jul.
N endte jeg opp med bestille den selv og har brukt den s og si hver dag! En R blender!

Enkelte av lenkene er addlenker.
Gi en gave eller en liten oppmerksomhet, mot et bedre og sunnere 2014.
For all del, Ikke glem deg selv! Du fortjener vel s mye en frjulsgave:grin:

Kristine ♥

MANDAGSJUBEL

  • 02.12.2013, 15:51



Hei og hopp folkens!
Riktig god mandag og andre desember. Gi meg et lite jubelfor ny uke:grin:
Det er s mye vre takknemlig for og juble over!


Dette jubler jeg for i dag:
- Nytraktet kologisk kaffe som str rett foran meg.
- Solen skinner....eller skinte, n er den snart p vei ned.
- Det errett i overkant avtre uker til julaften.
- Tre nye jentete begynner sin helsereise med meg i dag, mot en bedre utgave av seg selv.
- Det er desember! Min favoritt mned.
- Ryggen fles hakket bedre.
- Jeg skal snartprve meg p en lett treningskt- Woho!
- Den frste mailen jeg pnes i dag ld slik 'Jeg m f sende deg en stor takk. For frste gang spiser jeg mat jeg blir mett av som gir meg energi og som fr meg nrmere mine ml. Og jeg synes styrketrening er gy! Hva har du gjort med meg?'
- Det er blitt varmere her p stlandet. Jeg liker ikke mange minus.
- Etterp skal jeg lage julekarameller. Oppskriften finner du her.
- Min kjre P lager middag til meg i dette yeblikk. Luksus!
- Jeg har funnet frem julepynten og begynt dekorere.
- Det er CyberMonday hos MyRevolution med 20% rabatt pderes topphylle kosttilskudd KUN i dag. Gjett om denne jenta har gjort en bestilling?!
...jeg kan fortsette i deg uendelig.


Hva jubler du overi dag?
Ikke glem sett pris p de sm tingene.


Kristine

FRSTE JULEDAG

  • 01.12.2013, 19:32


Jeg har i grunn ikke noe fornuft komme meg i dag....
Jeg hatt en ordentlig juledag med den tffeste dama jeg vet om, nemlig min kjre mamma.
Vi har hrt p julemusikk, bakt pepperkaker, sett p julefilm og drukket kakao med krem og pepperkaker.
Med andre ord, jeg har ikke gjort noe av den nyttige sorten i dag. Kun kost meg!


Latteren ligger alltid ls i nrheten av denne dama.
Den sterkeste personen jeg vet om og mitt strste forbilde. Er det noen som kan flytte fjell og utfre mirakler, ser det deg mamma


Pepperkakene vi bakte er forvrig verdens beste pepperkaker.
Oppskriften har jeg lagt uttidligere, her.
Jeg har ftt mange gode tilbakemeldinger fra venner, bekjente og blogglesere som har forelsket seg helt i denne oppskriften.
Er det en julekake jeg m ha for at det skal vre jul, s er det disse pepperkakene.


Jeg har dessverre ingen gode mattips i dag.
Dagens middag blir dette sushibrettet som str foran meg n.
Sushi er noe av det beste jeg vet!
Resten av kvelden skal tilbringes i sofaen med P og pusene.
I morgen regner jeg med at jeg er rene energibomben og klar for komme meg p trening. Jeg hper virkelig at ryggen fles bedre. *krysse fingrende*
Hper du har hatt en fantastisk juledag :grin:
Nyt kvelden videre og lad opp til en ny uke.


Kristine

JULEKALENDER

  • 01.12.2013, 10:38


Hei skjnninger
*Det er frste desember - idag!
Idag er det frste desember!
Alle nissunger m opp og st - ut og g,
det er frste desember idag!*

Jeg synes dere er fantastiske!
Hver enestekommentar og hyggelige tilbakemelding, betyr veldig mye for meg.Jeg sitter ofte smiler bredt for meg selv mens jeg leser ordene deres.
Det beste jeg vet er gi noe tilbake til de som gleder meg. Jeg kommer derfor til ha en sporadisk julekalenderfrem til jul hvor en av derestikker av med en gave.

I dag gir jeg bort en lekker bikini fra ToDieForSwimwear.
Deres bikinier er laget for forme rumpestumpen og gir en liten push-ups effekt.
Alt du trenger gjre er like ToDieForSwimwear p Facebook her, legge igjen en kommentar i dette innlegget og fortelle meg hvilken bikini du nsker deg.
Vinneren trekkes p tirsdag.

Vinneren er trukket, gratulerer Marie.
Du har ftt mail.



Ha en riktig god frste desember og en riktig god frste advent:grin:
Det er jul dere, og det er helt herlig!

Kristine

Kristine

Hei og velkommen til Dedication. Jeg er en livsglad personlig trener og kostholdsveileder. Her p min blogg vil du f sm tips, rd og oppskrifter til den sunne linje, samt flge min vei i livet. Jeg har troen p at god helse og en sunn livsstl er nkkelen til et lykkelig liv og en glad kropp. Legg gjerne igjen noen ord om du lurer p noe, nsker dele noen tanker, er interessert i kost og treningshjelp eller bare vil si hei :) Kontakt: kristine@helseglede.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits