hits
www.dedication.blogg.no

Kristine Aure

Dedikasjon til trening, mat og livsglede

JANUAR'S

 • 03.02.2018, 13:19


 Januars's mest likte instagrambilde
Jeg vet ikke om det var snøen, den cheesy bildeteksten eller det store smilet, men dette bildet like dere! 

Januar's mest spilte sang
Musikksmaken min er i det merkelige slaget for tiden. Jeg liker normalt musikk med litt fart, som fyller meg med energi og som gjør meg glad. Den siste måneden har det derimot gått mye i rolige varianter eller sanger med en country-touch. Sam Hunt troner fortsatt høyt på listen sammen med The Night We Met med Lord Huron. Ellers så kan jeg også tipse om musikk til løpeturen i dette innlegget. 


Januar's beste frokost
 Nystekte rundstykker er så godt! Til rundstykkene brukte jeg denne oppskriften som jeg har delt med dere før. Da jeg ikke hadde cottage cheese, byttet jeg det ut med kesam. Det fungerte minst like bra! 

Januar's treningstips
Jeg viste dere en ny rumpeøvelse, hyperextension, og gav dere t også et ekstra dytt for å gjøre dips. Jeg synes det er så kult når jenter er sterke i øvelser som dips og chins. Vil du ta deg en intervalløkt, delte jeg årets første intervaller

SONY DSCJanuar's beste bakst
Saftige sjokolademuffins med sjokoladeglasur. Disse var bare så gode! Har du lyst på noe enkelt og godt, kan jeg også tipse om disse vaflene

Januar's beste gladnyhet
I begynnelsen av måneden hadde jeg eksamen og jeg følte at den gikk skikkelig dårlig. Men da jeg fikk sensuren, viste det seg at det hadde gått super bra. Det gjorde meg virkelig glad! 

Januar's trening
Min trening denne måneden har vært helt fantastisk! Jeg har tatt flere nye rekorder og har virkelig stortkost meg med treningen. Jeg føler at jeg svever litt på en treningsbølge for tiden. Håper den fortsetter! 

SONY DSCJanuar's mest spiste
Det har blitt mye enkle løsninger i januar. Lompepizza og spør lompechips, er noe som har gått igjen. Jeg er og forblir en lompespiser! 

Jeg er klar for å ta februar med storm! Som jeg skrev på torsdag, har jeg masse å glede meg til denne måneden. Håper du har det samme! Måtte februar bli en fin måned for deg  :grin: Og god helg!


Kristine ♥

NOVEMBER'S

 • 06.12.2017, 15:36


Årets nest siste måned er over. November har vært så bra!! I tillegg til siste innspurt før eksamen, har måneden bestått av to deilige langhelger på fjellet, en på Norefjell og en på Vaset, masse sosialt, flere personlige rekorder på trening og god mat. Hva mer kan jeg ønske meg? Her kommer en oppsummering av november.

 November's beste helg
Langhelgen på Vaset var helt fantastisk. Snø og flott natur langt inne på fjellet. Her fant jeg virkelig roen og fikk hentet meg godt inn.

November's beste middag
Hvit havrepizza. Jeg elsker ost og denne pizzaen bestående av en sprø havrebunn toppet med diverse oster, var fantastisk god. Fredagsburgeren med søtpotetfries kan jeg også sterkt anbefale. Og vil du ha saftig kylling, anbefaler jeg deg denne stekemetoden. 

November's mest likte innlegg
Hvor mye veier jeg og hva burde du veie, ble en hit. Her tok jeg opp temaet vekt, som er et vanskelig tema for mange.  Blir jeg feit av sukker, var også et innlegg dere likte godt. Sukker er ikke ene og alene farlig!

November's beste kake
Sjokoladekaken med karamell. Denne er bare magisk god. Sjokolade og karamell er en fantastisk kombinasjon! Disse muffinsene med en smak av jul er også veldig saftige og gode. 

November's instagram
Denne måneden har treningsglede hatt hovedfokus. Ikke så rart med tanke på at jeg har storkost meg på trening!

SONY DSC
November's beste frokost
Denne pannekakefrokosten jeg fikk servert hos bestevennen. Proteinpannekaker er alltid en hit hos meg! Lompetoast har det også blitt mye av i det siste. Både til frokost, lunsj og kveldsmat. 

November's trening
Treningen denne måneden har vært helt fantastisk! Per Øystein følger opp treningen min og det har ført til flere nye rekorder. Forrige uke tok jeg for eksempel 4 repetisjoner på 100 kilo i markløft. Moro! Ikke minst stortrives jeg med styrketreningen for tiden. Trening er rett og slett super gøy akkurat nå! Jeg håper det fortsetter slik i desember også :grin:


Kristine ♥

OKTOBER'S

 • 04.11.2017, 09:54


Nok en måned er over og nå er det faktisk under seksti dager igjen av året. Som tiden flyr! Året så langt har vært minneverdig. Oktober er intet unntak. Her kommer en oppsummering av oktober.


Oktober's tights dag
En onsdag midt i måneden hadde jeg på meg nesten femti tights!! Jupp. Jeg var på fotoshoot for tights.no hvor vi var fire jenter som skulle være modell for alle tightsene i nettbutikken deres. Går du inn på tights.no finner du et kjent fjes. 

Oktober's mest befriende følelse
Å bestå min første sykehuspraksis med glans! For en deilig følelse. Jeg kan ikke annet enn å glede meg enormt til jeg er ferdig utdannet og kan jobbe med dette på fulltid. 

Oktober's treningstips
Jeg testet denne rumpeøvelsen på slutten av treningsøkten min. Rumpen min var støl i flere dager etterpå! Har du ikke testet øvelsen enda, anbefaler jeg deg å gjøre det. Jeg delte også en fullkroppsøkt med kettlebells med dere.

Oktober's favoritt sang
Your the best thing about me - U2 vs Kygo. Denne sangen får meg bare i så godt humør!!

SONY DSCOktober's beste bakst
Kanelknuter med spelt. Disse er bare super gode. Gjærbakst blir aldri feil og det ble ekstra god stemning når jeg overrasket bestevennen med disse! Salte og crunchy karameller er også en favoritt. Karameller er jo så godt!


Oktober's mest likte instagrambilde
Et bilde fra jeg henger og slenger på shoot med tights.no.

 Oktober's beste dessert
Trenger jeg egentlig å si noe? Denne sjokoladefondanten var fantastisk god. Jeg var på middag med The Flying Circus og de serverte en deilig tre retters middag med tilhørende vin, hvor dette var desseren. Det var minst like godt som det ser ut!

Oktober's treningsglede
Min trening i oktober bestod ene og alene av styrkeøkter hvor jeg gjorde akkurat det jeg følte for. Baseøvelsene som knebøy, markløft, chins og benkpress har vært hovedfokus. Trening gir meg så mye glede og energi! Det fikk meg også til å skrive et innlegg om hvordan trening gjør det lykkeligere

Oktober's favoritt middag
Pizza med eggbunn. Denne er kjempe enkel å lage. I tillegg er den super sunn og veldig god. Jeg har spist pizzaen flere ganger denne måneden. Søtpotet fajitas har slått godt ann hos dere. Flere har sendt meg snap når dere har laget den. Det er så koselig å få snaps av dere ♥ Tusen takk. 


Oktober's søteste grøt
Hvor herlig er ikke denne rosa grøten? Da jeg var på frokost med Nocco for å feire at smaken Skumtomte er tilbake på markedet igjen, serverte de, i tillegg til en klassisk hotellfrokost, rose risengrynsgrøt. Det er hva jeg kaller søt grøt!


Oktober's mest avslappende helg
Helgen på Stavern var fantastisk! En hel helg med avslapping, godis, turer i skogen og ro. Det gjorde virkelig underverker for kroppen!

Det var en liten oppsummering av oktober. Nå gjelder det bare å gjøre de neste to månedene minst like bra. Året må jo avsluttet med stil, eller hva? Akkurat nå befinner jeg meg på Norefjell og det er strålende sol, så jeg kan i hvert fall si at november begynner helt fantastisk. Jeg krysser fingrene for at det fortsetter slik :grin: Håper du får en deilig lørdag! 


Kristine  ♥

SEPTEMBER'S

 • 06.10.2017, 15:05


Det er blitt sjette oktober allerede! Høsten er i gang og vinteren nærmer seg. September var en hektisk måned. Jeg startet i sykehus praksis, noe jeg stortrives med, men mye tid er brukt på pendling og forberedelser. Det har også skjedd mye annet herlig i september. Her er en oppsummering av måneden :razz:


September's hyggeligste middag
Vi var en god gjeng på hyttetur i Trysil. Ikke bare var det mange hender under middagsforberedelsene, det var også utrolig god stemning og masse latter under selve middagen. En slik hyttetur vil jeg ha igjen!

SONY DSCSeptember's beste pannekaker
Proteinpannekaker servert med Ben & Jerrys. Trenger jeg si mer?

September's favoritt sang
Weekend med Master Blaster & Selene. Jeg får både godt med giv på trening av denne sangen, pluss at jeg gleder meg ekstra til helg!

September's trening
Etter at jeg begynte i praksis har antall og lengden på treningsøktene mine gått ned. Det er noe helt annet å gå rundt på et sykehus åtte timer om dagen, enn å sitte på en skolebenk. Det har derfor blitt mindre trening enn vanlig, men til gjengjeld har trening blitt et stort fristed hvor jeg bare koser meg og kobler ut hodet. En skikkelig fantastisk følelse! 


September's fineste frisyre 
Denne fletten som Mood Studio laget på meg, falt jeg helt for. Jeg skulle så gjerne klart å lage en slik selv!

September's tips
Jeg gav dere blant annet tips til hvordan du lettere kan starte dagen med en treningsøkt, snakket om at vi burde se oss selv med mer positive øyne og delte mine beste tips når det gjelder kosthold og trening

SAMSUNG CSCSeptember's beste bakst
Det saftige bananbrødet har jeg fått mange hyggelige tilbakemeldinger på. Dette er både super godt og veldig enkelt å lage. 


September's kattekos
For dere som har lest bloggen en stund, husker dere kanskje Mildred og Spera? Jeg har to nydelige katter, her ser dere Mildred. Selv om de ikke bor hos meg lenger, besøker jeg dem ofte og koser så mye som mulig med dem!


September's mest spiste
Taco-bowl ekstra alt. En tacosalat er både sunt, raskt og kjempe godt. Den går det mye av for tiden! I tillegg er jeg blitt veldig glad i søtpotethummus. Jeg delte også oppskriften på en sunn og enkel lasagne og på en vegetarisk potet-taco

September's beste frokost
Kremet havregrøt. Denne blir jeg ikke lei! 

September's treningstips
Jeg tipset dere om en god intervalløkt du kan gjøre ute. I tillegg delte jeg to favorittøvelser for tiden, nemlig markløft på boks og good morning og viste dere et rumpeprogram som gjøres med strikk.


Kristine ♥

AUGUST'S

 • 06.09.2017, 17:12


Når måneden starter i Asia, da vet man at det blir en bra måned! Her kommer en liten oppsummering av august. 

August's badenymfe
Fra en av de første dagene i Kambodsja. Det var stekende sol og nærmere førti grader! Mellom å utforske templer, gå på oppdagelsesferd i byen og spise god mat, levde jeg i bassenget. Det var så varmt at jeg måtte ta flere dukkerter for å kjøle meg ned! 

August's beste bakst
Saftige og gode sjokolademuffins med glasur. Disse er en fest for ganen!

August's nydeligste sted
Ankor Wat var virkelig en opplevelse! Tempelområdet er fantastisk nydelig. Her er det godt over hundre templer som er flere tusen år gamle. Det er sten på sten på sten som utgjør utrolig vakre bygg som ikke kan beskrives med ord. Ankor Wat bør virkelig sees! 

August's ferietrening
Det ble fire -fem treningsøkter i løpet av ferien. Jeg delte blant annet denne effektive fullkroppsøkten med manualer. Jeg tok også treningsstrikken fatt, noe som resulterte i en fullkroppsøkt på hotellrommet. Den kan du se her

August's tips
Jeg gav dere noen tips til hvordan man kan få motivasjon til å komme seg på trening. I tillegg gav jeg dere tips til matboksen. For uten mat og drikke, duger helten ikke! Jeg skrev også et innlegg med mine personlige tips om hvordan du kan jobbe med å bli mer glad i deg selv. Egenkjærlighet er så viktig! Det kan du lese her

SONY DSCAugust's beste middag
Denne hvite pizzaen med pesto er bare helt fantastisk. En sprø pizzabunn med deilig hvit, fyldig og kremet saus og pesto. Jeg blir sulten når jeg ser på bildet! Denne pizzapaien med tacofyll er også farlig god. 

August's mest likte bilde på instagram
Hallo fra Thailand! 

August's beste juice
Denne granateplejuicen jeg kjøpte fra en matvogn i Kambodjsa, var helt fantastisk. De presset frøene fra granateplet idet du kjøpte juicen. Det er hva jeg kaller ferskpresset juice. Jeg som egentlig ikke er så glad i juice, falt pladask for denne!

August's mest likte innlegg
Kropp på ferie, slo ann hos dere. Her snakker jeg om hvor viktig det er å glemme qick fix's og heller fokusere på å finne en livsstil du klarer å holde over tid. 

August's beste frokost
Hotellfrokosten i Bangkok var uslåelig! Her fikk du fra boller og pannekaker, til sushi og lasagne! Det ble noen runder hver morgen. 

August's mest spilte sang
Denne måned har det faktisk ikke gått noen sanger på repeat. Etter at dere gav meg masse nye musikktips, du kan se noen av dem her, har det bare vært nye låter i øret mitt! Tusen hjertelig takk for alle låtene dere sendte til meg. 

August's mest spiste
Hel kylling med ovnsbakte grønnsaker har gått igjen. Du finner oppskriften her. Det er min ultimate hverdagsmiddag som jeg aldri blir lei!

Ja, august var virkelig en bra måned. Nå er jeg i gang med studiene og er for tiden i praksis på sykehus, jeg har begynt på nytt treningsprogram og hverdagen er tilbake for fult. Da tror jeg september blir riktig så bra også :razz:


Kristine ♥

JULI'S

 • 08.08.2017, 19:27


Nok en måned er over. Denne gangen avsluttet jeg måneden på den andre siden av kloden, nærmere bestemt Kambodsja, hvor jeg befinner meg akkurat nå. Juli var en fin sommermåned. Det å avslutte den i et annet land, gjorde måneden bare ekstra bra! Her er en oppsummering fra juli. 

SONY DSC
Juli's mest spiste
Jeg kjøpte utrolig mye yoghurtgodis da jeg var på harrytur til Sverige. To store poser, for å være helt nøyaktig. Det har gjort at det har blitt en håndfull yoghurtnøtter hver dag. Men hva gjør vel det? Yoghurtnøtter er jo så godt! 

Juli's favoritt middagstilbehør
Sunn potetsalat. Den passer like godt til hamburger, som biff eller fisk. Uansett om du har grillet eller ikke er en potetsalat super godt tilbehør!

SONY DSCJuli's favoritt matvare
Norske deilige jordbær. De er så søte, friske og fantastisk gode. Også er de jo så sunne! Det kan du lese mer om her

SONY DSCJuli's favoritt frokost
Pannekaker. Det har blitt mye proteinpannekaker denne måneden. Det er i grunn som alle andre måneder. Proteinpannekaker er noe jeg aldri blir lei og som jeg spiser jevnt og trutt gjennom hele året! Her har du oppskriften på knall gode proteinpannekaker

SONY DSCJuli's beste kake
Kanelbollekaken er utrolig god. Denne kaken er rett og slett en blanding av formkake og kanelboller. Det var nemlig akkurat det jeg hadde lyst på. Vips så hadde jeg en kn kake som smaker kanelbolle, og som er saftig og god innvendig. 

Juli's treningsøkt
Jeg har delt flere treningsøkter denne måneden. En styrkeøkt med bildekk, en sirkeløkt for magemuskulaturen og 30 / 15 intervaller. Sommer og sol handler om å kose seg med treningen og få inn det som passer med ferie, sosialt og annet som er i kalenderen. 

SONY DSCJuli's norske sommerdager
Selv om juli's sommervær ikke har vært spesielt mye å skryte av, det har vært mye regn, sol og skyer om hverandre, har jeg likevel hatt flere deilige sommerdager. Bestevennen har et basseng, og jeg er så heldig at jeg har fått lov til å slappe av i vannkanten hos han flere dager. Herlig altså! 

Juli's mest spilte sang
Feels av Calvin Harris. Jeg blir bare så utrolig glad av denne sangen. Den gir meg virkelig go'følelsen.  

SONY DSCJuli's beste is
Trippel sjokoladeisen er en soleklar favoritt. Denne isoppskriften er bare super god! Is på sommerstider er noe jeg ikke kan få nok av. Denne enkle proteinrike isen på pinne er også veldig god.

SONY DSC
Juli's trening
Hva skal jeg si om min egen trening denne måneden? Juli har ikke vært den måneden jeg har trent mest og når jeg først har trent, har det vært lite struktur i treningen min. Det har blitt en salig blanding av intervalltrening, styrketrening og avslappende turer i skogen. Jeg har generelt bare kost meg med treningen og gjort akkurat det jeg har følt for!

Selv om juli har vært en helt fantastisk måned, er jeg ikke i tvil om at august vil toppe juli. Jeg har fortsatt en god uke igjen her i Asia før jeg tar turen hjemover, og gleder meg til at jeg vil oppleve videre. Jeg holder dere oppdatert :grin:


Kristine ♥

JUNI'S

 • 08.07.2017, 10:56


Da er det på tide med en oppsummering av juni måned. Jeg blir alltid ekstra glad og fornøyd på denne tiden av året. I tillegg har vi hatt flere deilige solskinnsdager. Nå er det bare å håpe at sommeren holder seg og at juli blir nok en fin sommermåned i Norge. 
Her kommer juni's oppsummering :grin:

SONY DSCJuni's treningsøkt
Jeg gav dere en full treningsøkt med bare tre øvelser. Hurra for raske og effektive treningsøkter i sommer. Jeg tipset dere også om glute pushdown som er en rumpefavoritt hos meg for tiden, og jeg kom en full intervalløkt. Sistenevnte fikk meg til å bli gjennomvåt av svette!

SONY DSCJuni's favoritt middag
Chimichanga. Jeg elsker taco og denne varianten av taco, hvor tortillalefsene ble sprø og gode på utsiden, gav ny mening til tacofest. Dette er nok min absolutte tacofavoritt akkurat nå! Tunfiskpizzaen er også en god middag som mange av dere har testet og sendt meg snap av. Utrolig hyggelig ♥ 

Juni's favorittsang 
Summer state of mind - Swedum 
Dette er ikke helt min musikksjanger, men det er noe med den sangen som gir meg en følelse av at jeg er 16 igjen og at sommerferien har begynt. En skikkelig go'følelse! 

Juni's trening
Vel, for å være helt ærlig. Denne måneden har treningen min vært laber! Jeg startet måneden med å være syk en uke, jeg tror jeg ble smittet av noe rart når jeg var på ferie i slutten av mai, og siden det har jeg egentlig ikke kommet meg hundre prosent. Kroppen føles rett og slett litt tung og øm. De siste dagene har energien begynt å krype godt innpå igjen, så nå håper jeg å snart være tilbake for fult! Kort oppsummert så har det vært mye rolig trening, og mye latter og lange pauser.

SONY DSCJuni's beste muffins
Sjokobanan muffinsene har en kraftig sjokoladesmak, er kjempe saftige og gode, og de er laget på en -to -tre. Ikke fan av å bake? Vel, dette er muffinsene for deg! 

SONY DSC
Juni's hunk
Ikke bare er Sander en utrolig snill person, han ser bra ut og han griller grillpølser til oss. Jeg er solgt! æ

SONY DSCJuni's pannekaker
Jeg spiser pannekaker flere ganger i uken. Proteinpannekaker er noe jeg aldri blir lei! Sjokoladepannekakene med sjokoladekrem har virkelig slått ann hos dere. Det skjønner jeg godt, for hvem liker vel ikke sjokolade?! De tynne proteinpannekakene er også en god klassiker jeg aldri blir lei. 


Juni's mest likte bilde på instagram
Fra en liten tusletur med bestevennen en mandag morgen. 

Juni's treningsfilm
Jeg testet ut et par nye mageøvelser med strikk, som du kan se her

SONY DSCJuni's favorittbakst
Rabarbrasnurrene. Uten tvil! Disse er farlig gode. Det er noe med gjærbakst. Jeg elsker det! Når jeg i tillegg tilsatte deilig, syrlig rabarbrakompott, ble denne kombinasjonen uslåelig. Sjokoladevaflene med bananis var også fryktelig gode. Spesielt på en solrik og varm dag. 

Juni's oppbyggende innlegg
Jar har skrevet flere innlegg om psykisk helse. Fire tips for bedre selvfølelse har vært favoritten hos dere. 

Juni's solskinssdager
Juni har vært en måned hvor jeg har jobbet mye. Likevel har jeg hatt tid til et par dager på stranden. Som jeg elsker solskinn. Jeg blir bare så glad av solen! Vi har hatt en del nydelige sommerdager i juni, jeg håper det forsetter i juli også. Kryss fingrene! 


Kristine ♥ 

MAI'S

 • 02.06.2017, 16:08


Jeg ligger fortsatt her og er syk, så jeg kan vel konkludere med at mai ikke endte helt som jeg hadde håpet. Resten av måneden har derimot vært helt fantastisk med deilige sommerdager, ferie, morsomme treningsøkter og god mat. Her kommer en oppsummering av mai.

SONY DSC
Mai's solskinnsglede
Det har vært så fantastisk mange herlige dager i mai med solskinn og god sommertemperatur. På slike dager blir alltid humøret ekstra bra og jeg kjenner energien flomme på. La det deilige været fortsette! 

SAMSUNG CSCMai's beste etter treningsmåltid
Dette måltidet med grove brødskiver. En toppet med Barbells proteinpudding og smeltet sukrinsjokolade, og en med gresk yoghurt og jordbærsyltetøy, samt frukt, en proteinbar og Nocco smakte fantastisk! 

Mai's favorittlåt 
Chris Stapleton - Either Way. Jeg hører vel egentlig sjeldent på slik musikk, men når han synger og spiller på den gitaren sin, ja da får jeg rett og slett gåsehud. Teksten på denne sangen er bare nydelig. 

Mai's beste langhelg
Feriehelgen i Vilnius. Dette var en ren kose -jentehelg med shopping, god mat, vin, spa og party. Kunne ikke bedt om mer!

Mai's mest spiste middag
Hverdagspizzaen er en favoritt. Sprø og enkel bunn, toppet med det en har tilgjengelig. Sunn og god pizza som er klar på cirka 20 minutter! 

Mai's stolte øyeblikk 
Jeg har ikke ord for hvor fornøyd og stolt jeg var da jeg løp WingsForLife. Jeg så for meg at det ville bli litt over 1 mil på løpet, men jeg endte med 19,3 kilometer! Jeg hadde ingen anelse om at jeg hadde nesten 2 mil i de små bena mine. Jeg har aldri løpet så langt! Jeg var svett gjennom capsen, kjempe sliten i lårene, men så ufattelig glad når det var over. Fy fa** for en følelse! 

Mai's tips
I innlegget ti tips for å få en litt strammere kropp delte jeg mine tips frem mot sommeren. Jeg tipset dere også om et genialt frakttips hos iHerb og viste dere mitt kjøleskap

Mai's favoritt is
Ben & Jerrys one sweet world, er virkelig en søt og herlig verden av en isboks. Kanskje en ny isfavoritt!


Mai's koseligste jentekveld
En deilig og varm maikveld var det jentekos med vin, god middag og drinker på Olivias på AkerBrygge. Her ble det mye latter, prating og god stemning. 

SONY DSCMai's beste kake
Denne iskaken er virkelig supergod men jeg må slå et slag for browniekaken med salt karamell. To knall gode kaker! 

Mai's trening
Vel, treningen i mai er ikke noe å skryte av. Her har det blitt mye forskjellig ut ifra dagsform og lyst. Det har også blitt langt mindre trening enn normalt, fordi jeg heller har prioritert ferier og det sosiale, i tillegg til at jeg har vært syk. Livet kommer alltid før trening! 

Mai's treningsøvelse
En kul og tung variant av planken. Jeg gav dere også styrkeøvelser til en annerledes løpeøkt som er verdt å prøve ut.

SAMSUNG CSCMai's mest spiste hverdagsdessert
Denne enkel bringebærfromasjen er frisk, søt, syrlig og god. Jeg elsker sunne hverdagsdesserter!

Nå er jeg veldig klar for å bli frisk og sette igang juni. Det er sommermåned, temperaturen blir varmere, dagene lengre og humøret stiger :grin: Jeg er sikker på at dette blir en bra måned!


Kristine ♥

APRIL'S

 • 05.05.2017, 16:06


I april har det skjedd mye. Kalenderen har vært fylt opp med sosiale happenings, hygge, hytteturer og ferie. Jeg skjønner i grunn ikke hvordan jeg har hatt tid til skole, jobb og trening! Skal jeg være helt ærlig, må innrømme at de tre sistnevnte har vært noe nedprioritert. Uansett, april var en helt super måned!

April's finstas
Det er ikke hver dag du ser meg i kjole eller penklær. Jeg trasker stort sett rundt i sykeplei uniformen eller treningsklær, men i april har jeg har hatt på kjole flere ganger, blant annet her hvor jeg var på fest med jobben. 

April's favoritt kake
Sunn brownie med sjokolade og karamell har både slått ann blant dere og mine venner. Her har jeg fått mange gode tilbakemeldinger. Og det er ikke rart, for brownien er så god!

April's nye rekord
Det løsnet endelig på chinsen og jeg var super stolt da jeg tok 3 repetisjoner med 10 kilo ekstra i beltet. Det er så moro å bli sterkere!

April's godis
Jeg fikk hele fire forskjellige påskeegg i år! All ære til venner, familie og jobb. Jeg er en sjokolademums, så jeg er ikke vanskelig å be. Kanskje chins rekorden skyltes ekstra energi fra all påskekosen?

April's favoritt sang
Kygo og Ellie Goulding med First time. Den gir meg en god sommerfølelse! 

SAMSUNG CSCApril's beste lunsj
Små fluffy skiver er noe jeg har laget igjen og igjen. De er raske å lage, holder seg godt i kjøleskapet og smaker godt. 

April's kaldeste opplevelse
Jeg hadde en shoot med Famme på Sørenga i Oslo tidlig i måneden. Det var rimelig kaldt å gå rundt i shorts bh og tights, men også utrolig moro! 

April's mest likte innlegg
Det var påskeferie, godis, hygge og mye god mat ventet for mange. Da vet jeg også at den dårlig samvittighet kommer snikende hos alt for mange av oss. Jeg skrev innlegget dropp den dårlige samvittigheten i håp om at den dårlige samvittigheten kanskje kunne ta litt mindre plass hos noen i år.  


April's mest likte instagrambilde 
En liten smileselfie en tidlig onsdagsmorgen rett før jeg skulle reise til Barcelona. Happy Kristine!

SAMSUNG CSCApril's favoritt pannekaker
Som regel lager jeg tykke pannekaker, men i det siste har det blitt flere tynne varianter. Blant annet disse tynne og sunne pannekakene

April's treningstips
Jeg gav dere et fult helkroppsprogram som kan brukes hjemme i stuen eller ute i naturen. Jeg trente selv dette da jeg var på påskeferie. Med korte pauser er det mye tyngre enn det ser ut. I tillegg gav jeg dere løpetips til hvordan du kan variere løpingen og delte min favoritt mageøvelse

SONY DSCApril's beste helg
Helgen i Barcelona var virkelig herlig. God temperatur, sol, masse god mat og vin, shopping, hyggelige mennesker, vakre bygninger.... Ja, hva var det ikke å være fornøyd med. Jeg storkoste meg virkelig i denne byen!

Nå er vi igang med skjønne mai. Her på Østlandet er det allerede blitt skikkelig sommerstemning med god temperatur og strålende sol. Er det flere som blir skikkelig glad av solen? :grin: Jeg gleder meg til fortsettelsen!


Kristine  ♥ 

MARS'S

 • 14.04.2017, 17:08


Som tiden flyr! Jeg har helt glemt mars oppsummeringen. 
Mars bestod av veldig mye skole og jobb. For å være helt ærlig er jeg lettet over at vi er godt igang med april, en mye roligere måned hvor det sosiale står mer i fokus. Alt i alt, mars var en bra måned med gode treningsøkter og masse god mat :razz: 

Mars's viktigste dag
Tiende mars, selvfølgelig! Da hadde jeg bursdag. Neida. Jeg er ikke så opptatt av min egen bursdag og feiret den ikke annet enn en god middag og et par glass vin. 

Mars's hyllest til peanøttsmør
At jeg elsker peanøttsmør, vet dere jo. Peanøttsmør blir jeg aldri lei! Er du like glad i peanøttsmør som meg, kan du få tips til hvordan du bruker peanøttsmør i innlegget 12 måter å bruke peanøttsmør på.

Mars's intervaller
Å variere intervallene sine gjør det mer moro å gjøre intervaller. En intervalløkt finner du her

Mars's friskeste dessert
Ostekake. Denne med bringebær er virkelig frisk og god, og perfekt som en deilig vårdessert. 

SONY DSCMars's treningsprogram
Jeg delte et fullkroppsprogram med dere med gode basisøvelser for en knall økt.

Mars's pannekaker
Pannekaker er noe jeg spiser flere ganger i uken. Nok en ting jeg aldri blir lei! I mars gikk det mye i disse kokospannekakene som er veldig saftige og gode. 

Mars's tips til jenter
Mange jenter / kvinner sliter med jernmangel. Det å passe på å spise mat med jern i seg, er lønnsomt for mange. Her får du mine tips. 

Mars's mest likte bilde på instagram
Nydelig utsikt og vinterstemning.

Mars's mest spiste dessert
Super enkel sjokolademousse bestående av 1 propud, 1 ss kakapulver, 1 gelatinplate og 2 eggehvitter. Bløtlegg gelatinplaten i kaldt vann i fem minutter. Smelt den så i cirka 1 ss kokende vann. Stivpisk eggehvitene. Bland den smeltede gelatinplaten i sjokoladepuddingen. Vend blandingen forsiktig inn i de stivpiskede eggehvitene. Ha massen i en skål og sett kaldt i minimum 1 time.

Mars's mest brukte klesplagg
Denne Adidas bomberen tror jeg dere har sett på utallige bilder den siste måneden. Jeg rett og slett elsker den! Vårens favorittplagg. Helt klart! 

SONY DSC
Mars's beste lunsj
Denne store sjokoladepannekaken. Mmm... Nå fikk jeg lyst på den igjen. Så god!

Mars's mageøvelser
Her finner du to gode mageøvelser som jeg liker å bruke. 

Mars's hyllest til maten
I innlegget Nei, en matvare er ikke farlig, ønsket jeg å få frem at det ikke finnes en ting som er farlig. Alt med måte! 

Mars's favorittmiddag
Hjemmelaget sunn stroganoff. Denne er super god! Jeg har laget den flere ganger den siste måneden og også invitert venner på den. Stroganoffen falt i smak hos flere. 


Mars's rumpefavoritt
Frog pumps. Hvorfor har jeg ikke oppdaget denne øvelsen før! 

Mars's beste bakst
Disse super enkle havremuffinsene med en hemmelighet er raske å lage og de smaker utrolig godt. Flere av dere har sendt meg snap av at dere har laget disse. Det er så moro å se at dere prøver og liker oppskriftene mine. Det gjør meg glad! 

Mars's hyggeligste happening
En tirsdagsmorgen var jeg på happening med Röhnisch hvor vi fikk løpetips på operataket og spiste lunsj på Vaaghals. En virkelig hyggelig morgen.

Mars's isfest
Jeg er jo en isoman og da jeg oppdaget disse tre nyehtene på butikken, ble det virkelig isfest i heimen! 


Kristine ♥

JANUAR'S

 • 06.02.2017, 15:46


Tjue syttens  første måned er over og vi er godt i gang med måned nummer to. Om jeg har hatt en bra start på det nye året? Ja, absolutt! Jeg skal innrømme at det var hardt å komme igang etter ferien. Jeg begynte med eksamen andre januar, i tillegg til jobb og praksis! det har vært en givende og hektisk måned, hvor jeg har lært masse og dagene har flydd forbi! Her kommer en oppsummering av januar. 


Januar's treningsanbefaling
Jeg fikk kommentarer på at rumpen min har vokst. Det har den! Trolig fordi jeg har lagt inn mer rumpearbeid samtidig som jeg har gjort minimalt med kondisjonstrening og spist mer. I dette innlegget gav jeg dere mine to rumpe favoritter. 

SONY DSCJanuar's beste lunsj
Disse vaflene har jeg laget til lunsj (og kveldsmat) flere ganger. Knall gode. Nystekte vafler hvor brunosten smelter oppå... Mmm, det er himmelsk!

SAMSUNG CSCJanuar's tips
Jeg gav deg tips om hvordan du kan erobre nyttårsforsettene dine. Jeg tipset også om ni enkel ting du kan gjøre i tjue sytten for en litt bedre hverdag

SONY DSCJanuar's favoritt proteinbar 
 Snickers proteinbaren. Disse er farlig gode altså! Både snickers og mars barene har falt i veldig i smak hos meg. Begge to smaker omtrent som originalvarianten! Når en har lyst på sjokolade midt i uken, er det greit å kunne ta en litt sunnere variant med mindre sukker og mer protein. 

Januar's favorittlåt
Shape Of Uou med Ed Sheeran. Jeg har alltid likt Ed Sheeran og den nye låten hans er intet unntak! 

Januar's beste muffins
Disse sjokolademuffinsene ble så saftige og gode! En kryssning av brownie og muffins. De vil helt klart bli laget flere ganger!

Januar's hyggeligste helg
En langhelg med peiskos, avslapping, fine turer i skogen, vin, godt selskap og god mat. Her fikk jeg virkelig fylt opp energilagrene og kost meg maksimalt! For ikke å snakke om den fantastiske hyttefrokosten vi laget. Her var alt du kunne tenke deg og mer til!

Januar's nyttige innlegg
Jeg gav dere en innføring i hva proteiner egentlig er og tipset dere om noen gode proteinkilder. 

Januar's ukemeny
Denne var til uke fire. Du finner ukemenyen her

Januar's beste oppskrift som jeg har fått mest tilbakemeldinger fra dere
Taco tårnet. En knall god og nok så enkel kombinasjons av taco og lasagne. Dette er en favoritt hos både meg og dere. Tusen takk til alle som har sendt meg snaps med oppskrifter dere har laget. Det varmer et blogghjerte ♥

Januar's mest likte innlegg
Et skadet selvbildet.

Januar's sushifest
Sushi er noe av det beste du kan servere meg. Jeg spiser det alt for ofte! Lommeboken min synes i hvert fall at jeg spiser det litt for ofte. Det blir fort dyrt! Uansett, et bilde sier mer enn tusen ord. Jeg er rimelig happy med sushifesten. Den smakte minst like godt som den ser ut til å gjøre!

Januar's smil
En tidlig morgen på trening. Fordi en morgenøkt gir en ekstra god start på dagen, og fordi livet er så mye bedre med et smil om munnen. Smil litt ekstra i dag da dere!

Januar's favorittfrokost
Grøt, grøt og mer grøt! Jeg blir aldri lei grøt! For tiden lager jeg en stor porsjon på søndag, slik at jeg raskt har en god frokost på morgenkvisten. Sammen med noen egg, frukt og nøtter blir havregrøten et komplett måltid med karbohydrater, proteiner og sunt fett. 

Januar's trening
Ja, hva skal jeg si om den. Jeg kan i hvert fall si at jeg har hatt bedre treningsperioder i mitt liv. Treningsmotivasjonen har ikke vært helt på topp. Årsaken er rett og slett at det skjer så mye annet i livet akkurat hvor hverdagen er veldig hektisk. Men skitau, sånn er nå livet. Treningsmotivasjonen kommer tidsnok tilbake :razz:
Her ser du forresten vippene mine etter fire uker uten påfyll. FoxyLashesByMari (sponset) er fortsatt den dyktigste vippeterapeuten jeg har vært bort som jeg virkelig kan anbefale på det varmeste. 


Kristine ♥

ÅRET 2016

 • 31.12.2016, 09:13


Da jeg satt å så tilbake på 2016, fikk jeg faktisk et par tårer i øyekroken. Fy søren det har skjedd mye dette året! Da tenker jeg ikke rent fysisk, som reising, trening, og lignende, men det som har skjedd psykisk.  Jeg har hatt en enorm mental utvikling! Etter at jeg ble singel på vårparten, noe som var langt tyngre enn jeg ville innrømme ovenfor meg selv og andre, startet jeg en ny reise og la inn en stor innvendig arbeidsinnsats. Selv om jeg var helt sønderknust, jeg trodde jeg hadde funnet mannen i mitt liv og bokstavelig talt gråt så øynene mine var så hovne at jeg ikke kunne se, så er det faktisk noe av det beste som har skjedd meg! Jeg har hatt en turbulent ungdomstid og har konstant vært i forhold de siste 15 årene. Etter at mamma døde for nå to år siden, løp jeg fra følelsene mine og forsøkte så godt jeg kunne å pakke dem bort, istedenfor å kjenne på dem og takle dem. Det å nå skulle være alene, bli kjent med seg selv, ikke la seg påvirke av en samboer, finne ut hva jeg faktisk vil uavhengig av andre, og bli trygg på Kristine, har så langt vært en utrolig reise. Jeg har lært så enormt mye. Nå sitter jeg har og gleder meg virkelig til fortsettelsen!

Det er mye å si om året 2016.Her har jeg valgt ut noen av mine og deres favoritter fra de siste tolv månedene. 

SAMSUNG CSCJanuar
I januar startet jeg min første praksisperiode i sykepleiestudiene. Etter å ha sittet på skolebenken et halvt år og lært mye, var det fantastisk å komme ut og gjøre det vi har lært i ´real life´! 
Jeg fikk dilla på denne sjokolademoussen
SAMSUNG CSCPå trening stortrivdes jeg. Følelsen av et nytt år, gav treningen et helt nytt giv!! Hver eneste treningsøkt denne måneden var egentlig en sann glede. Jeg hadde ikke noe mål eller plan, men trente og gjorde akkurat det jeg følete for og hadde lyst til. Det var det som gav meg en stor gnist, glede og energi!

Februar
I februar løp jeg mitt første løp noensinne, WinterRun, noe som var både skummelt og morsomt. Jeg hadde grugledet meg veldig på forhånd, men løpet gav meg tidenes go´følelse. Tiden  ble på 48 minutter og 38 sekunder, noe jeg var veldig stolt av! Som dere ser var jeg svett og veldig fornøyd etterpå.
SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCJeg forelsket meg helt i Kulinaris med vanilje og cokkies. Jeg er et ismonster, som dere vet, og denne isen her, levde jeg nærmest på denne måneden! På kjøkkenet laget jeg super enkle snicksers som ble en favoritt både hos meg og dere. 


SAMSUNG CSCMars
Mars bestod av ferie, masse sosialt, treningsøkter og hygge. 
SAMSUNG CSC
Ferien ble tatt på  vakre Lopesan Baobab Resort. For et vakkert sted! Her kunne jeg virkelig bodd. Kjempe hyggelige ansatte og god mat. Rett og slett en super deilig uke!
SAMSUNG CSCJeg hadde dilla på mine hjemmelagde polarbrød. De har forøvrig vært en favoritt gjennom resten av året og blitt laget mange ganger. 


April
Jeg fikk betennelse i akillesen tidlig i april. De første dagene synes jeg fryktelig synd på meg selv. Jeg hadde vondt og jeg skulle verken stå, gå eller belaste høyre fot. Jeg bestemte meg for å snu tankegangen min. Isteden valgte jeg å fokusere på det jeg fortsatt kunne gjøre, som å trene tung styrke på overkroppen eller sette meg i skogen og nyte solen. Jeg la også ekstra fokus på å tenke på gledelige ting ved hverdagen og alt jeg er takknemlig for. Vips så ble april den mest blide måneden på lenge!
Ettersom akillesen ikke var god, satte jeg inn støtet på styrketreningen og tok flere nye rekorder. Deriblant 8 chins og 100 kg i mark! Fantastisk herlig! 
SAMSUNG CSCVerdens beste cookie doug kuler ble laget. Cookie dough er aldri feil! 
SAMSUNG CSCApril's beste middag var uten tvil denne biffmiddagen. Så mye smak i en enkel middag!

SAMSUNG CSCMai
Jeg var storfornøyd med å få tommelen opp for gåturer igjen etter problemene jeg fikk med akillessen i april. I fem uker gikk jeg knapt, kun noen få minutter til og fra bussen. Det å bevege seg igjen var fantastisk! 
SAMSUNG CSCBrunostsnurrer var en favoritt på kjøkkenet så vel som sunn kake i mikroen. Jeg gav dere også mine åtte beste kostholdstips, mens innlegget dere likte best var Tusen takk kroppen min


SAMSUNG CSCJuni
Eksamen var vel overstått og jeg var rimelig fornøyd. Jeg hadde en skikkelig god følelse for hvordan det hadde gått og feiret med et godt glass hvitt på verandaen. Karakteren kom noen uker senere og gjorde meg enda mer fornøyd!  
Når det kom til trening fortsatte jeg å fokusere på styrketrening og tok endelig to ganger min kroppsvekt i markløft! Det var moro!
SONY DSCJeg bakte sjokoladerull med bringebærkrem som for fikk mange positive tilbakemeldinger. Ellers skrev jeg et innlegg om six pack som også falt i smak hos dere. 


SAMSUNG CSCJuli
Juli var en måned preget av mye liv og lite trening....og en tur til frisøren som gav et krise-resultat, hallo gult hår! Men det er en annen historie. 
Jeg var på jentetur i Gøteborg og bestemte meg for å trosse berg- og dalbane skrekken min som jeg har hatt siden jeg var liten! Det første jeg gjorde da jeg kom til Liseberg var å ta Helix som er en ny berg- og dalbane hvor du blir slengt på hodet utallige ganger og som varer i to minutter. I følge min venninne sa jeg konstant "Å fy fa**" gjennom de to minuttene, men jeg overlevde og jeg skal love deg jeg var helt i hundre etterpå :mrgreen: #StoltSomFa**
SAMSUNG CSCJeg levde på disse proteinpannekakene med sjokoladebiter, flyttet inn i ny leilighet og var mye på farten. 


SAMSUNG CSCAugust
August var en helt fantastisk måned! I tillegg til full jobb, blogg, god mat og trening, skjedde det så mye moro og sosialt. Når jeg ser tilbake, skjønner jeg egentlig ikke helt hvordan jeg har fått tiden til å strekke til!
Processed with VSCO with c1 preset
Jeg var på Bergen tur med Noccogjengen. En helg fylt med mange timer i bil, enormt mye latter, god mat, masse hyggelige mennesker, crossfit konkurranse, dansing på byen og mye annet moro. Jeg fant masse glede i gåturer i skogen og nyt friheten det gir. 
Innelgget jeg elsker meg selv falt i smak hos dere. Det er virkelig hyggelig. Jeg synes vi mennesker generelt burde bli flinkere til å bli venn med oss selv. Vi er vår egen verste fiende!
SAMSUNG CSC
På kjøkkenet laget jeg perfekte sprø søtpotetfries. Disse har blitt laget mange ganger det siste året! Dere la deres elsk på bollesconsenen. Jeg har fått så mange snaps og instagrambilder av at dere har laget denne godsaken. Det er så morsomt når oppskriftene faller i smak hos dere også. Tusen takk ♥

Team Nocco, Skins og Proteinfabrikken dro til ORC Ninja Center i Gøteborg og hadde et knall bra døgn sammen. Du kan lese mer om turen her. Dette var en ordentlig go`gjeng med masse herlige mennesker som jeg aldri vil glemme!


September
Da jeg gjorde august oppsummeringen, avsluttet jeg med "Selv om jeg ikke helt har troen på at september klarer å slå august, tror jeg dette blir nok en bra måned". Så feil kan jeg altså ta. September har vært en fantastisk måned! Reising, hygge, sosialt, gode treningsøkter, masse god mat og generelt utrolig godt humør! 
SONY DSCJeg var en god langhelg i nydelige Krakow by. Tretti grader, strålende sol, ferie, god mat, god vin, hyggelig selskap, vakkert landskap og god stemning. Lykke altså! Har du ikke vært i Krakow anbefaller jeg det på det sterkeste!
SONY DSCKanelkaken er uten tvil den beste kaken fra septemeber, kanskje faktisk den beste kaken i 2016. Fy søren den var god! En saftig kake med smak av bolledeig. Denne har jeg også fått veldig mange hyggelige tilbakemeldinger. Det er stas! Det er alltid koselig å få tilbakemeldinger fra dere, enten det er spørsmål, en hyggelig hilsen eller en snap av at dere har prøvd en av oppskriftene mine. Så tusen takk for det ♥ Når det kommer til middag, var burgerpølsen noe som virkelig falt i smak hos meg. Enkelt, sunt og veldig godt. 


SONY DSCOktober
Oktober har vært en spennende måned. Jeg har vært på flere turer hvor jeg ikke ante hva jeg som ventet meg, noe som har ført til at jeg har møtte mange nye og hyggelige mennesker.
Første helgen i oktober var jeg på julebord i regi av Adlink og Aller Media. Det gikk av stabelen på Bloksberg hvor vi hadde en fantastisk helg med pynting av juletre, åpning av julegaver, tretten (!) retters middag og dansing natten lang. 
Jeg satte igang Oktober challengen og synes det var veldig moro at så mange ble med!
Helt spontant ble jeg med på Yoga weekend på Nordefjell! Dette var ganske ut av komforsonen! Jeg har gjort svært lite yoga i mitt liv, men å prøve noe nytt og komme ut av sin egen komfortsone har ingen vondt av! I lekre omgivelser på Norefjell hadde jeg en super helg med yoga, god mat og koselig samvær.
SONY DSC
Ellers laget jeg disse super enkle proteinkulene som ble knall gode, og tipset dere om hvordan en kommer igang med pull ups

November
Jeg var med på podcasten Ingefær, hvor jeg og Sara snakket om spiseforstyrrelser og det å grue seg til jul. 
SAMSUNG CSCJeg la min elsk på enkle scones med masse deilig pålegg. Nystekte scones med røkelaks og egg er super godt!
Ellers var jeg på shoot med ShapeUp, noe som var ganske skummelt men også veldig moro, og bakte seig og god brownie. Ja, jeg tørr påstå at dette er den beste sunne brownien du kommer til å komme over! Fy søren så god!
Innlegget Jeg er ikke villig til å gjøre det som trengs, falt i smak hos dere. Det er alltid skummelt å skulle dele mer personlige tanker og ord på bloggen, men med deres fantastiske tilbakemeldinger er det bare utrolig hyggelig og rørende!
Når det kom til trening, la jeg min elsk på chins!  I begynnelsen av måneden testet jeg chins med ekstra vekt og allerede i slutten av måneden tok jeg 5 repetisjoner med 2,5 kg ekstra i vektbelte. Fremgang er moro! Sumo markløft var også en øvelse jeg fikk smaken på og gav dere noen tips i. 


Desember
Årets hyggeligste måned. Bygging av pepperkakehus, samvær med de jeg er glade i, kos foran peisen, gode treningsøkter, kakao og gløgg, julebakst, turer i skogen, julebord, tre nøtter til askepott, familieselskaper, god julemat, dra hjem på juleferie, rådyrene som spiser av høyet jeg har lagt ut i hagen, sende ut søte julekort og en hel del annet. Desember er fantastisk! Jeg har hatt ni dager juleferie og kost meg masse i samvær med familie og venner. Batteriene er ladet og jeg begynner å kjenne at jeg er klar for hverdag og et nytt år.
Jeg skrev innlegget Om å lære å kjenne seg selv, som handler litt om det jeg skrev innledningsvis her. I tillegg gav jeg dere noen push up tips, og skrev om hvordan du kan holde treningsmotivasjonen gjennom vinteren. 
SONY DSC
Juleforberedelsene begynte, verdens beste pepperkaker ble bakt og det ble drukket x-antall kopper kakao med krem. Det gikk mye i julebakst, hvor jeg stort sett bakte '"originale" julekaker med sukker, smør og hvetemel. Av sunnifisert julebakst, laget jeg Videseterkaker som var en helt ny julekake for min familie. Disse var så gode at de har blitt en fast del av juletradisjonen fremover. Innlegget dere likte best i desember var Må det være så jævlig sunt da? 


Der lar jeg innlegget kommet til veis enda.
Takk 2016 for alt du har lært meg og latt meg oppleve :grin:  Og hjertelig takk til deg, for at du har fulgt meg i 2016 og tusen takk for alle fantastiske tilbakemeldinger. Jeg håper dere følger med videre og at jeg kan gi dere en enda bedre blogg i 2017. Jeg er klar som et egg til å kicke ass på nyåret. Håper du er det samme!

Kristine ♥

NOVEMBER'S

 • 05.12.2016, 16:02


Da er november omme, årets nest siste måned, og vi er godt inne i årets koseligste måned. November har vært en måned med mye hygge og glede, og ikke minst masse god mat. Her kommer en oppsummering av november. 

SONY DSCNovember's største smil
Som Arthur Arntzen sa:
"Fremdeles er det slik at over alle barrierer; geografiske, etniske, språklige, religiøse, så er det fortsatt kun én eneste ting som øyeblikkelig blir forstått og aldri misforstått oss mennesker imellom, nemlig et åpent, vennlig smil." 
Et smil gjør ikke bare dagen din bedre, den gjør også dagen til de rundt deg bedre. Så smil litt mer! 

November's 'ut av komfortsonen'
Søndag for litt over en uke siden var jeg på podcasten Ingefær. Jeg og Sara snakket om spiseforstyrrelser og det å grue seg til jul. Det er utrolig koselig at så mange av dere har hørt podcasten og kommet med hyggelige tilbakemeldinger. Å skulle snakke åpent om noe som er sett på som litt tabu å snakke om, er vanskelig. Der må jeg si at deres ord og tilbakemeldinger styrker og gir mersmak til å være enda mer åpen. 

SAMSUNG CSCNovember's beste frokost
Enkle scones med masse deilig pålegg. Denne søndagsfrokosten var helt himmelsk. Nystekte scones med røkelaks og egg er super godt! 

November's skumleste formiddag
Da jeg var på shoot med ShapeUp på Elixia Carl Berner. Over ser du det lekre antrekket mitt fra Run And Relax. Det var utrolig skummelt å stå foran kameraet, men fy søren så gøy det var! Jeg gleder meg til å se bildene på trykk i februarutgaven. 

November's treningsfilm
Jeg filmet litt av treningen min en tidlig helg i november. Her kan du se den. 

SONY DSCNovember's beste kake
Seig og god brownie. Ja, jeg tørr påstå at dette er den beste sunne brownien du kommer til å komme over! Fy søren så god!

SONY DSC
November's beste kosedag
Peis, kakao, lillebror som bakte brownie, kortspill og avslapping i koseantrekk fra RunWild var det eneste som stod på agendaen en tidlig søndag denne måneden. Skikkelig deilig og avslappende. En trenger noen slike dager av og til. Jeg gleder meg allerede til juleferie og mange kosedager!

November's mest likte instagrambilde
Ben&Jerry´s isen. Jeg skal innrømme at jeg likte den ganske godt jeg også :grin:

November's mest likte innlegg
Jeg er ikke villig til å gjøre det som trengs, falt i smak hos dere. Det er alltid skummelt å skulle dele mer personlige tanker og ord på bloggen, men med deres fantastiske tilbakemeldinger er det bare utrolig hyggelig og rørende!

SAMSUNG CSCNovember's anti-jantelov innlegg
Da jeg skrev 'Jeg har aldri følt meg bedre' oppfordret jeg alle til å være solte av kroppen sin uansett utseende, vekt, form og farge. Vi er alle vakre og unike på hver vår måte og fortjener å være stolte av den vi er! 

November's beste iskrem
Denne isen laget med bare to ingredienser. Stort enklere blir det ikke! 

November's favoritt øvelse
Chins! Jeg bare digger chins for tiden! I begynnelsen av måneden testet jeg chins med ekstra vekt og allerede nå tar jeg 5 repetisjoner med 2,5 kg ekstra i vektbelte. Det er moro!

November's bakedag
Første fredag i måneden hadde team Nocco en hyggekveld hvor vi laget pizza, vanilje- og sjokolademuffins, pratet og lo. En skikkelig koselig kveld! 

November's koseligste ettermiddag
Julegodtevent i regi av SuperNature og Midsona. Her laget vi masse god og raw julekonfekt, drakk gløgg og hygget oss med hverandre. Håper det ikke blir lenge til et slikt event igjen!

November's Nocco-bilde
Ja, hva skal jeg si. Jeg er ihvertfall Nocco-enough! 

November's treningstips
Sumo markløft. En super øvelse som tar godt på rumpen, fremside, bakside og innside av lår og naturligvis også ryggen.

November's pannekakefest
Proteinpannekaker er noe jeg spiser flere ganger i uken. Det er så utrolig godt! Stort sett lager jeg pannekakerøren litt på slump etter hva jeg har tilgjengelig, hvor sulten jeg er og hva jeg har lyst på. Så smaker jeg til røren underveis slik at jeg får konsistens og smak akkurat slik jeg vil ha den! 

November's mest spilte sang
Jeg blir litt småflau hver gang jeg skal fortelle hvilken sang jeg har hørt mest på. Stort sett så er det jo litt merkelige sanger. Denne måneden har jeg hørt mye på Kiss the sky av Jason Derulo. Rett og slett fordi den får meg i godt humør! 

SONY DSCNovember's beste rundstykker
Julerundstykkene. De er super gode! Jeg har også fått masse gode tilbakemeldinger på disse av dere. Det er utrolig koselig!

Novembers mest lærerike dag
Workshopen Maksimal muskelvekst - optimaliser trening og kost! med Fredrik Gyllensten og Andreas Stokkeland gav masse ny inspirasjon og ny motivasjon til å trene tungt! 

SONY DSCNovember's beste pizza
Denne havre- og speltpizzaen er super god! Den enkle og sunne havrepizzaen til en porsjon som jeg laget i begynnelsen av november, er også veldig god. 


Da er det bare en knapp måned igjen av år tjue seksten. Fy søren som tiden flyr. Jeg ligger fortsatt rett ut på sofaen og er syk. Desember har altså ikke hatt den beste startet for min del, men det blir bedre. Året skal avsluttes med stil - masse julebord, moro, gode treningsøkter, julegodis, familiekos, sunne oppskrifter og annet gøy.
Håper desember blir en aldeles nydelig måned for deg og dine. Start hver dag med et smil, så kan jeg love deg at dagene dine blir ganske så bra :razz:

Kristine ♥

OKTOBER'S

 • 04.11.2016, 15:41Oktober har vært en spennende måned. Jeg har vært på flere turer hvor jeg ikke ante hva jeg som ventet meg, noe som har ført til at jeg har møtt utrolig mange nye og hyggelige mennesker. Ellers så har måneden naturlig nok også bestått av mye god mat og gode treningsøkter. Her kommer en liten oppsummering. 

Oktober's festligste kveld 
Julebord i regi av Adlink og Aller Media gikk av stabelen på Bloksberg hvor vi hadde en fantastisk helg med pynting av juletre, åpning av julegaver, tretten (!) retters middag og dansing natten lang. 
Bilde lånt av Voe


Oktober's beste matnyhet
Nocco med julesmaken Skumtomte. Jeg elsker jul, alt med jul blir tatt godt imot hos meg. Skumtomte har jeg ikke smakt enda, men jeg får den i kveld - jeg gleder meg!

Oktober's utfordring
Oktober challengen. Jeg synes det har vært moro å skulle ha et lite gjøremål hver eneste dag. Riktignok gjennomførte jeg ikke med glans og fikk ikke gjort alt, med det tar jeg ikke med sorg. Challengen skal jo være noe morsomt og givende, ikke et stress moment. Jeg har gjort det som har passet inn i min hverdag. Jeg vet at jeg har gjort mitt beste, og det er mer enn godt nok. Det var også utrolig moro å få masse snaps av dere (kristineokern) underveis :grin: Moro at så mange ble med!

Oktober's beste frokost
Froksten på Norefjell hotell. Jeg elsker hotellfrokost! Det å kunne forsyne seg mange ganger av masse forskjellig, samt sitte lenge å kose seg med god mat og god selskap, er en fantastisk start på dagen!

SONY DSC
Oktober's beste vane
Jeg har fått meg en god vane med jevnlig stretching og rulling. Nå gjør jeg det flere ganger i uken. Denne gode vanen har virkelig gjort underverker for mykheten min, selv om jeg fortsatt er veldig stiv, og har hjulpet mye på teknikken min i flere styrkeøvelser, deriblant knebøy. Denne vanen skal jeg fortsette med. 

SONY DSCOktober's favorittmiddag
Marokkans chili con carne. Denne er super god og enkel å lage. En middag jeg har spist mye av den siste måneden. Jeg lager en stor porsjon og oppbevarer i kjøleskapet, så har jeg middag til flere dager. Helt genialt! 

Oktober's 'ute av komfortsonen
Yoga weekend! Det var kanskje litt vel spontant å bli med på en hel helg med yoga ettersom jeg har gjort svært lite yoga i mitt liv, men å prøve noe nytt og komme ut av sin egen komfortsone har ingen vondt av! I lekre omgivelser på Norefjell hadde jeg en super helg med yoga, god mat og hyggelige mennesker. 

SONY DSCOktober's beste proteinbar 
Mars og snikers proteinbarene falt virkelig i smak hos meg. Disse er en veldig god erstatning for vanlig sjokolade om søtsuget melder seg. Prisen er riktignok litt stiv, men jeg har likevel kjøpt flere av dem!

SAMSUNG CSCOktober's favorittøvelse
Bøy i alle varianter! Det går mye i bøy på trening nå for tiden. Jeg varierer hvilken type bøy jeg tar, fra dag til dag. Noen dager kjører jeg knebøy, noen dager frontbøy, noen dager sakte bøy og noen dager bøy til boks. Dette har gjort at jeg rett og slett elsker bøy. Bøy mer folkens!

Oktober's pannekaketårn
Jeg spiser jo proteinpannekaker flere ganger i uken. Blir aldri lei! Nystekte pannekaker med nugatti er en favoritt. 
Her har jeg brukt en så enkel oppskrift som 2 egg, 2 gode ss  cottage cheese, 2 ss mel 30 g mel (jeg brukte 1 ss havremel og 1 ss speltmel), 1 ss  vaniljeprotein,1 ts kanel, 1 ts sukringold og ts bakepulver. Alt moses sammen og stekes så som pannekaker i  litt kokosolje. Enkelt og knall godt! 

Oktober's mest leste innlegg
Dette innlegget med tittelen "Hva slags fett skal jeg steke i", hvor jeg tok opp hva du burde bruke i stekepannen. 

Oktober's mest likte instagrambilde
Hello selfie! Trenger jeg å si mer?

SAMSUNG CSCOktober's mest spiste
Denne super enkle og gode saken, er noe jeg har spist mye av. Skyr, cottage cheese, kesam eller andre melkeprodukter toppet med nøtter, proteinbarer, peanøttsmør, frukt eller bær.
Akkurat her har jeg en skyr & cottage cheese i vaniljesmak som jeg toppet med en halv cookie dough lean bar i biter, jordbær, frokostblanding og en rute smeltet sukrinsjokolade. Super god fastfood!

Oktober's mest spilte sang
Etter at jeg var på kino og så Trolls, som forøvrig var en helt herlig film som jeg anbefaler alle å se, har jeg fått dilla på 'Can't stop the feeling' - Trolls edition. Jeg blir utrolig glad av denne sangen. Her kommer smilet på med en gang! 

SAMSUNG CSCOktober's treningstips
Innlegget "kom i gang med pull ups" gir deg tips til hvordan du kommer i gang eller forbedrer pull upsene dine. 

Oktober's beste godsak
Disse super enkle proteinkulene. Knall gode! 

SONY DSCOktober's største mandagssmil
Å starte en mandag med miiego-øreklokker, god musikk og litt bevegelse, gir virkelig en helt fantastisk start på uken. Det er til å bli glad av!


Kristine ♥

SEPTEMBER'S

 • 07.10.2016, 18:16


Da jeg gjorde august oppsummeringen, avsluttet jeg med "Selv om jeg ikke helt har troen på at september klarer å slå august, tror jeg dette blir nok en bra måned". Så feil kan jeg altså ta. September har vært en fantastisk måned! Reising, hygge, sosialt, gode treningsøkter, masse god mat og generelt utrolig godt humør! Her kommer en liten oppsummering av september.  

SAMSUNG CSCSeptember's matnyhet
Den nye Questbaren oatmeal chocolate chip falt veldig i smak hos meg. Den minner om chocolate chip cookie dough, men har noen grove gryn i seg og et hint av kanel. Jeg synes den er knall god!


SAMSUNG CSCSeptember's mandagssmil
Første mandagen i måneden og var så gira og klar for trening. Treningene denne måneden har var litt sporadiske. Ingen plan eller fastsatt opplegg, kun treningsglede, det kroppen og hodet har ønsket. Det har i grunn var ganske så greit. 


SONY DSCSeptmeber's mest spiste
Mikrokaken er nok det jeg har spist mest av i september. Den har sklidd ned i hvert fall annenhver dag! Jeg blir rett og slett ikke lei denne sjokoladekaken som lages på noen få minutter. 


Septmeber's beste is
Denne Hagendaz isen! Jeg er, som dere vet, en isfreak. Hver gang jeg finner en ny iskrem går jeg helt bananas. Denne var verdt å gå bananas før. Chocolate salted caramel. Så god! Tror jammen jeg må kjøpe en boks til i kveld!


September's deiligste helg
Et bilde sier mer enn tusen ord. Trenger jeg egentlig å si noe mer?
En god langhelg i nydelige Krakow by. Tretti grader, strålende sol, ferie, god mat, god vin, hyggelig selskap, vakkert landskap og god stemning. Lykke altså!


September's beste frokost
Hotellfrokost er jo aldri feil! På hotellfrokosten i Krakow var det så mye godt å velge mellom. Da måtte jeg jo teste litt av alt og forsyne meg mange ganger! 


SONY DSCSONY DSCSeptember's go'(høst)følelse
Da jeg gikk en god høsttur gikk det opp for meg at sommeren er forbi og høsten virkelig er kommet. Den friste luften, fargene på trærne og temperaturen som synker, oser av høst!
 

September's nykonsept
Trio Mat på Skøyen har både god mat og godt fokus på råvarer. På bildet ser du deres Acai-bowl. Denne er super god og full av gode næringsstoffer! 


SAMSUNG CSCSeptember's favorittmiddag
Burgerpølsen. Den er knall god, sunn og laget på en - to -tre! 


SONY DSCSeptember's ferietrening
Selv om jeg egentlig ikke hadde noen planer om å trene på ferie, ble det en god og kjapp fullkroppsøkt. Når jeg er på ferie er jeg mest opptatt av å skulle kose meg, slappe av og få et avbrekk fra hverdagen, men om jeg har lyst til å trene, tar jeg meg absolutt en treningsøkt. Treningsglede er det viktigste!September's beste dessert
Denne restaurantdesserten med diverse oster, syltetøy, kjeks og god vin. Det er nok en blanding av at ost er noe av det beste jeg vet og stemningen rundt denne desserten, som gjør den til min favoritt. Mens jeg koste meg med dette satt jeg ute på en super hyggelig gaterestaurant med godt selskap og levende musikk. Skikkelig god stemning!


SONY DSCSeptember's beste hjemmelagde kake
Kanelkaken er uten tvil den beste kaken. Fy søren den var god! En saftig kake med smak av bolledeig. Denne har jeg også fått veldig mange hyggelige tilbakemeldinger. Det er stas! Det er alltid koselig å få tilbakemeldinger fra dere, enten det er spørsmål, en hyggelig hilsen eller en snap av at dere har prøvd en av oppskriftene mine. Så tusen takk for det ♥ 


September's mest likte innlegg
Dette innlegget hvor jeg skriver litt om min tanke gang og gir et lite tips til hvordan du lettere kan ha et smil om munnen. 


September's mest likte instagrambilde
Dette blide morgenbilde. En selfie er tydeligvis ikke feil!


SAMSUNG CSCSeptember's beste pannekakefrokost
Denne pannekakefrokosten med tykke deilige pannekaker og masse godt tilbehør, var virkelig en slager! 


September's merkeligste opplevelse
En tur ned i saltgruvene hvor alt er laget av salt. Jeg fikk til og med lov til å slikke på veggene - de var jo av salt!


Da gjenstår det bare å ha takke for nok en fin måned og ha gode tanker for oktober. 
Jeg tror absolutt at dette også blir en bra måned! Hva tror du? :grin: Har du troen, så er du på god vei. Ikke glem det. Tankenes makt er større enn du aner!

Kristine ♥ 

AUGUST'S

 • 06.09.2016, 18:48


August var en helt fantastisk måned!
I tillegg til full jobb, blogg, god mat og trening, skjedde det så mye moro og sosialt. Når jeg ser tilbake, skjønner jeg egentlig ikke helt hvordan jeg har fått tiden til å strekke til!
Her er en liten oppsummering av høydepunktene i august. 

SAMSUNG CSC
August`s hyggeligste jentekveld
Middag på Caspar`s med blåskjell, vin og gode venninner. Her ble det gutteprat, sladder og god stemning. Slike deilige kvelder var det mange av i august :grin: 


SAMSUNG CSC
August`s favorittlunsj
Dette måltidet her, lomper smurt med phildephia, toppet med laks, egg, rødløk, tomat og avokado, har jeg vel omtrent spist annenhver dag. Enten til frokost, lunsj eller kveldsmat.  Det er raskt, godt og sunt!


SAMSUNG CSC
August`s beste weekendtur
Turen til Bergen med Nocco-jentene var fylt med mange timer i bil, enormt mye latter, god mat, masse hyggelige mennesker, crossfit konkurranse, dansing på byen og mye annet moro. Jeg gleder meg allerede til neste gang! 


SAMSUNG CSCAugust´s beste pannekaker
Disse tynne pannekakene med hjemmelaget blåbærsyltetøy. Mmm... De gav meg en ordentlig nostalgisk følelse fra da mamma pleide å lage pannekaker. 


SAMSUNG CSC
August´s beste utsikt 
Jeg har gått flere turer opp Krokkleiva denne måneden. Både alene og med venner. Å gå opp Kleiva gir god utsikt og bra rumpetrening!


August mest likte innlegg
Jeg elsker meg selv-innlegget, falt i smak hos dere. Det er virkelig hyggelig. Jeg synes vi mennesker generelt burde bli flinkere til å bli venn med oss selv. Vi er vår egen verste fiende. Men det er feil. Vi burde elske oss selv for den vi er!
 

SAMSUNG CSCAugust`s mest inspirerende dag
Dagen jeg hadde på Bergen Performance Center i Bergen gav virkelig inspirasjon. Så utrolig mange dyktige, spreke og energiske mennesker. Her var det mange som både inspirerte og motiverte meg. 


August`s nyinkjøp
I tillegg til et par nye jeans og en ullgenser, kjøpte jeg meg også nye Miiego øreklokker. Mine forrige har nemlig forsvunnet i flyttekaoset. Disse øreklokkene er og forblir mine favoritter!


SAMSUNG CSC
August`s mest likte instagrambilde
 Disse skillingsbollene. Og, ja. De er like gode som de ser ut. Finnes det noe bedre enn fersk gjærbakst? 
 

August`s hederlige pris
Jeg vant jo 'Miss Positive' prisen. Det var en stor ære. Jeg ser på meg selv som en blid og glad person, men det er ekstra hyggelig når det påvirker andre også.


SAMSUNG CSCAugust`s beste middagstilbehør
Disse sprø søtpotet friesene har jeg spist så mange ganger den siste måneden. Jeg går rett og slett ikke lei! Det beste er at de passer like bra til fisk, som til kjøtt og kylling. Oppskriften finner du herAugust`s beste åpningsfest
Jeg har vært på flere åpningsfester denne måneden, men den beste må være åpningen av Trio på Skøyen. Både fordi det var en veldig god stemning der, men også fordi at jeg liker konseptet deres veldig godt. De serverer sunn mat som også smaker og ser godt ut. Det liker jeg!


SAMSUNG CSC
August`s favoritt oppskrift
Bollesconsen. Den er så god! Dere har vært herlige å sendt meg mange snaps og instagrambilder av at dere har laget denne godsaken. Det er så morsomt når oppskriftene faller i smak hos dere også ♥August`s beste gjeng
Se på denne gjengen da! Man blir jo glad bare av å se på dem.
Team Nocco, Skins og Proteinfabrikken dro til ORC Ninja Center i Gøteborg og hadde et knall bra døgn sammen. Du kan lese mer om turen her. Dette var en ordentlig go`gjeng med masse herlige mennesker som jeg aldri vil glemme!August`s beste frokost
Frokosten på Scandic Bergen City Hotel var legendarisk. Hotellfrokost er jo aldri feil! Jeg forsynte meg hele fem ganger. Her var det så mye godt å velge mellom og da måtte jeg jo teste litt av alt! August`s trening
Ja, hva skal jeg egentlig si om den? Annet enn at den var preget av mye moro og null struktur! 
Jeg har desidert kost meg på trening den siste måneden. Selv om det verken har vært noen mål eller mening med treningen, har jeg kun gjort det for egen velvære og glede. Og det føles i grunn ganske så godt!


Nå er vi jo allerede kommet godt i gang med september. Selv om jeg ikke helt har troen på at september klarer å slå august, tror jeg dette blir nok en bra måned. Jeg drar fem dager på spa- og koseferie til Krakow, det er flere hyggelige sosiale sammenkomster og studiene er i gang igjen - jeg elsker jo hverdag og rutiner! 
Måtte september bli bra for deg også :grin:

Kristine ♥

JULI´S

 • 11.08.2016, 16:16


Tenk at vi nå er over halvveis i tjue seksten. Som tiden flyr! 
Juli var en måned preget av mye liv og lite trening. Men jammen var det en bra måned. Her kommer en oppsummering fra juli. 

SAMSUNG CSCJuli´s største adrenalin-kick
Da jeg var på jentetur i Gøteborg og bestemte meg for å trosse berg- og dalbane skrekken min! Det første jeg gjorde da jeg kom til Liseberg var å ta Helix som er en ny berg- og dalbane hvor du blir slengt på hodet utallige ganger og som varer i to minutter. I følge min venninne som satt ved siden av meg sa jeg konstant "Å fy fa**" gjennom de to minuttene, men jeg overlevde og jeg skal love deg jeg var helt i hundre etterpå :mrgreen:

Juli´s mest spennende forandring
Jeg flyttet! 
Etter brudd med samboeren var det tid for å finne seg et nytt sted å bo. Nå har jeg flyttet til Sandvika sentrum. Jeg bor to minutters gangavstand fra både studiesenteret, jobb,  og treningsenteret. Det er jo helt genialt!

SAMSUNG CSCJuli´s beste pannekaker
Disse pannekakene med sjokoladebiter. Både saftige og gode og med en deilig smak av sjokolade!
Oppskriften finner du her.


Juli´s beste matnyhet
Black Max cookie. Har du ikke smakt disse, har du gått glipp av noe!
Jeg vil kalle disse kjeksene for protein-oreo´s. Perfekt når søtsuget melder seg og du vil ha et litt sunnere alternativ. 


SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
Juli´s beste utsikt 
Da jeg var på fjellet med en venninne og vi gikk en deilig fjelltur opp til et fjell som heter Grønnsenknippa. Norsk natur er så vakker og virkelig til å bli glad av! Vi hadde pakket med oss en enkel og god lunsj. Da vi var kommet på toppen nøt vi utsikten og nistematen, før vi trasket ned igjen. 

SAMSUNG CSCJuli´s beste pizza
Denne pizzaen med speltbunn og fyll av bacon, karbonadedeig og champignon er bare fantastisk god! Er du glad i pizza er du nødt til å prøve denne! Her er oppskriften. 


Juli´s mest likte instagrambilde
Denne fruktfesten. Jeg får aldri nok frukt!

Juli´s morsomste kveld
Desidert den kvelden i Gøteborg da vi var på utestedet Yaki Da. Vi startet kvelden med å drikke vin og spise blåskjell. Deretter dro vi ut på byen. Vi var utrolig heldige med alle menneskene vi møtte denne kvelden, lo og koste oss frem til klokken var ni på formiddagen dagen etter. En natt jeg aldri vil glemme! 


Juli´s endorfinrush
Grunnet flytting, ferie og mye stress hadde jeg to ukers treningsfri. Fy søren for et endorfinrush det var å komme tilbake på trening! Det var så fantastisk deilig! Ren treningsglede!

Juli´s nyinnkjøp
Ettersom 2XU tightsen nå var på tilbud og min er så utslitt, bestemte jeg meg for å unne meg en ny en. Det fortjener jeg da!
2Xu tightsen er på tilbud hos ProteinFabrikken her. Jeg synes disse er veldig gode å løpe med.

SAMSUNG CSCJuli´s favoritt muffins
Blir en noen gang lei sjokolademuffins? Nei, jeg tror ikke det! Disse sjokolademuffinsene ble kjempe gode og kan anbefales på det sterkeste. 

Juli´s mest flatterende bilde
Takk til Heidis bar som tok dette flotte bilde av meg mens jeg danset på boret. Tror kanskje jeg har tatt noen shots for mye her. Men gøy var det!

SAMSUNG CSCJuli´s sushi fest
Sushi in bed! Ja, det var litt av en kveld. Sushi er en av mine store favorittretter. Jeg tror jeg bruker alt for mye penger på sushi i løpet av en måned! 

Juli´s sang
Beyoncé med Sorry. 
Jeg må bare le. Denne sangen får deg til å gå med hevet rygg uansett hvor mye kjærlighetssorg du har! 

SAMSUNG CSCJuli´s gledesspreder
Kasper hunden!
Det beste jeg vet er å leke med hunder!
- Kom, vil du være min venn?
Du logrer med halen i tunge stunder
og gjør meg glad igjen. 

    Kjerstin Aune


Kristine ♥ 

JUNI´S

 • 11.07.2016, 18:17


Vi er allerede snart halvveis juli og jeg har helt glemt oppsummeringen av juni! Bedre sent enn aldri, eller hva? 
Her kommer en oppsummering av noen av juni´s gleder og utfordringer. 

SAMSUNG CSC
Juni´s største glede
Da eksamen var vel overstått var jeg rimelig fornøyd. Jeg hadde en skikkelig god følelse for hvordan det hadde gått og feiret med et godt glass hvitt på verandaen. Nå som jeg har fått karakteren, er jeg enda mer fornøyd. Det gikk strålende! 

SAMSUNG CSC
Juni´s beste burger
Denne burgeren med kyllingkjøtt, sprøstekt spekeskinke og en syrlig dressing, var bare fantastisk god. Jeg har laget den flere ganger. Skal du lage den en burger i sommer, må du prøve denne. Oppskriften finner du her

SAMSUNG CSC
Juni´s nye rekord
Jeg tok endelig to ganger min kroppsvekt i markløft! Hurra, så moro!
Jeg vet ikke om det skyldes god musikk på øret i Miiego- øreklokkene, Noccoen eller isen jeg spiste før trening, men noe gav meg ekstra futt i kroppen denne dagen. Du kan tro jeg følte meg som den råtassen etterpå!

SAMSUNG CSC
Juni´s beste dessert
Norske jordbær og bringebær, servert med nektarin, eple, blåbær, durer og ProPud med vaniljesmak. Så enkelt og så godt! Dette har gått igjen mange ganger. 

Juni´s utfordring
I slutten av måneden ble jeg ble singel og bo-løs. Det har vært et par vanskelige uker med mye følelser og usikkerhet, men nå er leilighet i boks og roen senket seg. Det ordner seg alltid for snille piker!


Juni´s beste kake
Denne saftige sjokoladekaken med iskrem. En mørk sjokoladekake med en deilig is, er alltid en favoritt. Oppskriften er her.

SONY DSC
Juni´s oppskrift som flest har prøvd
Selv om min favorittoppskrift fra juni er sjokoladekaken, er oppskriften jeg har fått flest tilbakemeldinger på sjokoladerullen med bringebærkrem. Her er oppskriften. Og tusen takk til alle dere som tagger meg på instagram eller sender meg snaps med bilder av oppskriftene dere prøver :grin:  Det er virkelig stas og varmer mitt hjerte! 


Juni´s mest likte innlegg.
Dette innlegget hvor jeg skrev om mageruter og delte min favoritt mageøvelse. 


Juni´s mest likte instagram bilde
Denne deilige snack -tallerkenen med mango, eple, sharon, jordbær, sjokolade, cashewnøtter og frosne druer. Så godt og så enkelt! Oppskjært frukt ser så delikat ut!


Juni´s festmålitd
Alle som kjenner meg, vet at noe av det beste jeg vet er sushi. Da jeg og en god venn kjøpte oss 60 biter sushi, var jeg i himmelen. Dette var fantastisk godt! 


Selv om juni har vært en turbulent måned, er det mye å glede seg over. Og juli har allerede vist seg å være den beste måneden hittil i år :mrgreen: Jeg gleder meg til resten!

Kristine ♥

APRIL

 • 03.05.2016, 16:00


Tenk at april er over og vi har gått inn i mai allerede!
Måneden startet tungt, men endte fantastisk :grin: Hvordan har din april vært?
Her er en liten oppsummering fra min april:


SAMSUNG CSC
Aprils tankegang
Jeg fikk betennelse i akillesen tidlig i april. De første dagene synes jeg fryktelig synd på meg selv. Jeg hadde vondt og jeg skulle ikke stå, gå eller belaste høyre fot. Men det dro meg bare lenger ned. Jeg bestemte meg for å snu tankegangen min. Du er dine tanker! Isteden valgte jeg å fokusere på det jeg fortsatt kunne gjøre, som å trene tung styrke på overkroppen eller sette meg i skogen og nyte solen. Jeg la også ekstra fokus på å tenke på gledelige ting ved hverdagen og alt jeg er takknemlig for. Vips så ble april den mest blide måneden på lenge!


SAMSUNG CSC
Aprils favoritt oppskrift
Disse cookie dough kulene som virkelig er verdens beste.
Oppskriften finner du her


SAMSUNG CSC
Aprils beste årsak til å smile
At vi går mot vår og at blomstene i hagen titter frem!


SAMSUNG CSC
Aprils mest likte bilde på instagram
Denne godsaken som består av skyr & cottage cheese i vaniljesmak, toppet med bringebær, jordbær, physalis, Atkins raspberry bar i biter og cashewnøtter.


SAMSUNG CSC
Aprils mest spiste
Speltlomper med philadephia, skinke, kokt egg og litt urtesalt. Det er en fantastisk smakskombinasjon! Og så enkelt. Jeg har ihvertfall spist det tre ganger i uken de siste ukene! Aprils endorfinrush
Jeg har tatt flere nye rekorder denne måneden. Deriblant åtte chins og 100 kg i mark! Fantastisk herlig! 
Det å forbedre meg, gir en utrolig mestringsfølelse og masse endorfiner :grin: 


Aprils favoritt sitat
I am my own biggest critic. Before anyone else has criticized me, I have already criticized myself. But for the rest of my life, I am going to be with me and I don't want to spend my life with someone who is always critical. So I am going to stop being my own critic. It's high time that I accept all the great things about me.
C. JoyBell C.    


SAMSUNG CSC
Aprils mest likte oppskrift
Verdens beste grøt. Her er oppskriften. 
Jeg har fått så mange gode tilbakemeldinger, snaps og instagrambilder fra dere som har laget denne grøten. Det er kjempe koselig! Aprils største smil
Ja, trenger jeg å si mer!
Så fornøyd på en fredagsmorgen, klar for en helg med masse hyggelige planer! Aprils beste is
En av mine gode gamle favoritter. Ben & Jerrys med cinnamon roll smak. Dette er en av mine absolutt beste iskrem! Aprils favorittnyhet
Nocco-fersken!
Den blir desidert sommerens store favoritt for min del. 
Smaken minner om iste og koffeininnholdet gjør at jeg får et skikkelig kick som er perfekt før trening. Aprils beste måltid
Sushi!
Jeg har spist sushi to ganger i uken denne måneden. Det er favorittmaten min. Jeg kunne nok spist det hver dag, men da hadde ikke lommeboken blitt så glad!


Aprils favoritt sang
Det er så teit at jeg nesten blir flau over det, men jeg digger Morgan Sulele med Lakenet! Den får meg til å smile og danse hver gang jeg setter den på! 


SAMSUNG CSC
Aprils beste middag
Biff tacoen som du finner oppskrift på her. Salsaen gir en hver taco et nytt løft. Så utrolig godt! 

 

Nå stiller jeg med åpne armer for mai og håper på det beste!

Kristine ♥ 

MARS

 • 03.04.2016, 11:53


Mars har vært en helt fantastisk måned :grin: Det har vært ferie, bursdag, påske, mye sosialt, gode treningsøkter, hygge og god mat. Håper måneden din også har vært bra!
Her kommer en liten oppsummering av min mars: 

SAMSUNG CSC
Mars mest dansede kveld
Sandvika Awards. Fin kveld med kolleger, Stian Blipp som konfransier og Henrik Thodesen som dj. Rumpen fikk shaket seg godt utover kvelden. 


Mars beste matnyhet
Hoffs opphøgde søtpotetfries. Disse er knall gode! Har du ikke prøvd de så må du! 

SAMSUNG CSC
Mars fineste sted
Desidert vakre Lopesan Baobab Resort. For et vakkert sted! Her kunne jeg virkelig bodd. Et stort pluss for kjempe hyggelige ansatte og god mat. 

SAMSUNG CSC
Mars mest solfylte selfie
Trenger jeg å si mer. En jente som virkelig koser seg på feire! 

SAMSUNG CSC
Mars mest spiste
Mine hjemmelagde polarbrød. Disse er super gode og jeg har sikkert spist de omtrent hver dag, bortsett fra når jeg var på ferie! Jeg har allerede fått flere tilbakemeldinger fra dere om at oppskriften har falt i smak. Tusen takk ♥  Det er så utrolig koselig å motta snaps eller bli tagget på instagram og se bilder av at dere bruker mine oppskrifter.
Oppskriften på polarbrødene finner du her

SAMSUNG CSC
Mars beste is
Denne pinneisen med ostekakesmak. Hvorfor har vi ikke den i Norge?! Det er den beste isen jeg noen gang har smakt! En fyldig iskrem, med hvitt sjokoladetrekk og coockie biter inni. 

SAMSUNG CSC
Altså, jeg hadde jo bursdag! Selv om jeg ikke er så opptatt av min egen bursdag, var den en del av mars. Jeg feiret den ikke noe særlig, ferie er feiring nok i seg selv. Tenk at jeg er blitt tjueseks år allerede. Jeg føler meg fortsatt langt fra voksen! 


Mars hyggeligste overraskelse
Et godt fylt påskeegg med masse godt i. Sjokoladeelskeren Kristine var relativt fornøyd. 


Mars beste måltid
Jeg må trekke frem hotellfrokosten. Hver dag på ferie var en fest på morgenen. Her kunne jeg få akkurat hva jeg ønsket meg! Noe av det beste jeg vet er ferskt brød med ost og honning. Frokosttallerken nummer to, ble som regel fylt med nettopp dette i tillegg til litt annet godt. 


Mars favoritt treningsøvelse
Nå har jeg helt dilla på chins og pull ups. Jeg føler endelig at jeg får god kontakt med ryggen og at den tar godt i muskulaturen. Tidligere har jeg følt at jeg bare blir sliten og nærmest bruker alle musklene i kroppen på å løfte meg opp. Nå har jeg knekt en kode eller to og har virkelig falt for denne øvelsen. 

SAMSUNG CSC
Mars nyinnkjøp
Nye ferskenfargede Nike sko. Fersken er min favorittfarge, så da jeg så disse skoene, bare måtte jeg ha de!

SAMSUNG CSC
Mars beste pannekaker
Proteinpannekakene som jeg laget på bursdagen min og fylte med hjemmelaget sjokoladepålegg og peanøttsmør. Oppskriften finner du her

SAMSUNG CSC
Mars beste dessert
Denne desserten fikk jeg på ferie. En kraftig brownie med valnøtter, toppet med vaniljeis med sjokolade- og cookie doughbiter. Her var jeg i himmelen! 

SAMSUNG CSC
Mars mest likte innlegg
Dette enkle innlegget med overskriften LIFE IS GOOD. I tillegg så fikk jeg så mange flotte kommentarer at jeg ble helt rørt! Dere er bare helt fantastiske! 

SAMSUNG CSC
Mars beste hjemmelagede godis
Disse smask kokosbollene. Her er oppskriften. Salt og søtt er en sikker smakskombinasjon. Her laget jeg kokosboller, altså et fløteskum toppet med sjokoladetrekk som jeg satte på en salt bunn av proteinchips. Mmm, det var godt!


Kristine ♥     

FEBRUAR

 • 01.03.2016, 17:18


Da er nok en måned over. 
Februar har flydd forbi, men jeg har likevel kost meg og hatt mange gode øyeblikk underveis :grin: 


Februars enforfinrush
Når jeg løp WinterRun. 
Jeg synes dette både var skummelt og morsomt. Det var mitt første løp og jeg grugledet meg veldig på forhånd. Løpet gav meg tidenes go´følelse og jeg skal absolutt løpe det enste år også. At tiden i tillegg ble på 48 minutter og 38 sekunder gjorde det ekstra stas! Som dere ser var jeg svett og veldig fornøyd etterpå.


Februars smile-årsak
Dere!
Jeg får så utrolig mange hyggelige kommentarer som varmer meg langt inn i hjerteroten. Som disse ordene fra Henriette "Alltid så koselig å stikke innom bloggen din og se ditt flotte smil, Kristine! Ha en topp dag på jobb og en riktig god helg! Stor klem til deg". 
Jeg sitter stadig vekk og smiler for meg selv når jeg leser og svarer på kommentarene deres. Tusen hjertelig takk!


SAMSUNG CSC
Februars beste matnyhet
Fiskekaker med 86 % fisk. Disse er helt geniale i en hektisk hverdag i tillegg til at de smaker veldig godt. 


SAMSUNG CSC
Februars favorittklesplagg
CalvinKlein buksen min fra HappyUnderwear! Som jeg digger den! Den er så myk og god, samtidig som den gir bakenden en fin form. 
Jeg bor bokstavelig talt i den!Februars hyggekveld
Hjemmelaget pizza og et glass vin med film på tv, pledd og samboer i sofaen. Februars største opptur
Å bestille ferie tur!
24 mars drar jeg en uke til Melonas i Spania. Som jeg gleder meg! Det er så deilig å ha noe å gå å glede seg til, spesielt når det innebærer sol, strand og varme. 


SAMSUNG CSC
Februars beste is
Jeg er en isdigger og forsetter å teste nye is hele tiden. Denne isen fra Kulinaris med vanilje og cokkies er virkelig favoritten akkurat nå, så fantastisk godt! Anbefales på det sterkeste.

Februars mest spilte sang
Jeg hører på veldig mye forskjellig, men denne måneden har jeg faktisk hørt mest på radio, da NRJ. 
Work av Rihanna og Sweet Lovin av Sigala, er desidert de sangene det går mest av.

 
SAMSUNG CSC
Februars beste godsak
Mine hjemmelagde enkle snickers. Disse er så super gode!
Oppskriften finner du her.
 

Februars innkjøp
Jeg kjøpte meg ny Weightless bukse, denne. Jeg har tidligere hatt en sort variant, men den har jeg hatt i snart to år, så den er helt utvasket og slitt. Nå var det på tide å unne seg en nye en. De er jo så gode de Wr.Up buksense. Sitter som et skudd og gir rumpen et løft! 


SAMSUNG CSC
Februars beste treningsøkt
Jeg klarer faktisk ikke å trekke ut en treningsøkt som har vært bedre enn alle andre. Øktene denne måneden har generelt vært ganske gode. For en luksus! Jeg nyter og koser meg så enormt mye på treningen min for tiden. det er helt herlig! 

SAMSUNG CSC
Februars beste / morsomste vin
Jeg ser ikke på Svenske Hollywood fruer. Ei heller viste jeg at Maria Montezami har laget sin egen vin: En venninne hadde med seg denne med en kveld hun kom over på besøk. Smaken var overraskende bra og flaksen er jo søt med dusk og greier.  Vi drakk vin, koste oss og lo. Denne tror jeg kan bli en hitt på jentekvelder 😁


Hva var du mest glad for i februar?

Kristine ♥ 

JANUAR

 • 01.02.2016, 16:12


Januars største opptur 
Å begynne i praksis. Så utrolig givende og lærerikt! 
Etter å ha sittet på skolebenken et halvt år og lært mye, er det fantastisk å komme ut og gjøre det vi har lært i ´real life´!Januars største endorfinrush
Etter 4 x 4 intervalløkten min på fredag var kroppen så full av endorfiner at jeg knapt viste hvor jeg skulle gjøre av meg! Runners high på sitt beste! Resten av dagen ble jeg gående å smile og småsynge for meg selv. Fy søren så deilig det er med slike treningsøkter!


SAMSUNG CSC
Januars beste is
Jeg digger is og tester stadig noen nye som jeg finner på butikken. Disse to var favorittene fra januar. Til tross for at jeg egentlig er en skikkelig sjokoladeperson, må jeg si at jeg faktisk liker multeisen best. Den var fantastisk god! 

Januars hyggeligste kommentar
Var fra Tiril: Du ser råbra ut, Kristine! Jeg kjenner til den harry følelsen, men gud så herlig det er å både kjenne og se at musklene har kjørt seg :-D Jeg har dessverre ikke trent i dag. Har faktisk trent minimalt de siste 3 månedene grunnet diverse saker. På en måte har jeg hatt godt av en lang pause fra trening og supersunt kosthold, men på en annen side så er selvtilliten min veldig lav nå som jeg ser at mye av resultatene har forsvunnet.. Men, det hjelper veldig å lese på din blogg for å få motivasjon til å komme back on track! Ha en super kveld, fine deg :*
Jeg setter så enormt pris på alle ord, mailer og kommentarer fra dere. Dere gjør meg så utrolig glad ♥ Selve ordene om utseende mitt er ikke så farlig, men det at jeg kan motivere og glede, noe som er nettopp det jeg ønsker å gjøre, betyr utrolig mye.Januars beste søndagsfrokost
En real pannekakefrokost med brunost, syltetøy og Nocco.
Jeg brukte denne pannekakeoppskriften


Januars hyggeligste kveld
Da vi var på middag hos et vennepar i starten av januar. For en fantastisk herlig kveld. Det ble god mat, masse godt i glasset, latter og god stemning. Det er lenge siden jeg har ledd så mye. Jeg var støl i magen dagen etter! Vi ble sittende å spille spill og kose oss til kokken var halv fire på natten.
Kristin, jeg vet du leser dette - hjertelig takk for en perfekt aften, håper det ikke er lenge til neste gang :mrgreen:


SAMSUNG CSC
Januars beste dessert
Sjokolademoussen, oppskrift her, er bare helt fantastisk! Jeg har laget den flere ganger i januar og blir aldri lei.
Jeg anbefaler deg å lage en stor porsjon. Den forsvinner nemlig veldig raskt! 


Januars skumleste oppleves
Denne kom første uken i januar, da jeg plutselig fikk en kraftig allergisk reaksjon da jeg var ute på en løpetur. Jeg har hyperallergi og må egentlig ha med meg adrenalinpennen overalt der jeg går. Jeg har aldri fått en reaksjon mens jeg har vært ute å løpt og hadde ikke med meg sprøyten! Jeg satte meg ned et par minutter i håp om at det skulle roe seg ned, men merket fort at dette var en av de alvorlige reaksjonene. Øynene hovnet opp slik at det var vanskelig å se og halsen tetter seg slik at jeg ikke fikk puste ordentlig. Hva i hel*** gjør jeg nå? tenkte jeg. Jeg vet jo at dette er en dødelig sykdom og at jeg skal ha med meg sprøyten overalt!
Den raskeste løsningen og den løsningen jeg brukte var å gå ut i veien, stoppe en bil og spørre pent om han ikke kunne kjøre meg hjem. Han så sjokkert på meg, det hovene ansiktet så ut til å skremme han, og han sa ja. I full hast ble jeg kjørt hjem, noe som ikke tok mer enn 3 minutter, og jeg fikk satt to adrenalinsprøyter slik at reaksjonen roet seg. Phu, så gikk det bra denne gangen også. Og jeg lærte at spøryten må med selv på løpeturer!

SAMSUNG CSC
Januars favoritt

Disse nye ørepluggene fra miiego (sponset). Fantastisk gode!! Jeg har vel omtrent brukt de hver eneste dag siden jeg fikk dem. Lyden er god og de sitter som støpt i øret. Perfekt både til styrketrening og kondisjonstrening. Disse skal få brukt seg mye i februar også! Januars mest likte innlegg
Dette innlegget her om nye løpesko og treningskake. 
IeBug skoene er blitt brukt flere ganger i januar og de er virkelig gode på vinterføret. 
Mikrokake har vært en favoritt i lang tid. Raskt, sunt og veldig godt!


Januars mest spilte sang
Jeg hører på mye rart. For tiden har jeg dilla på Rascal Flatts med Life is a Highway. 
*Life's like a road that you travel on
When there's one day here and the next day gone
Sometimes you bend, sometimes you stand
Sometimes you turn your back to the wind
There's a world outside ev'ry darkened door
Where blues won't haunt you anymore
Where brave are free and lovers soar
Come ride with me to the distant shore
We won't hesitate
To break down the garden gate
There's not much time left today*
Jeg blir i så godt humør av denne sangen! Januars beste måltid ute
Sushi selvfølgelig!  Jeg rett og slett elsker sushi! Hadde ikke vært for at det blir fryktelig dyrt, så hadde jeg spist det hver eneste dag!


SAMSUNG CSC
Januars merkeligste avgjørelse
Da jeg plutselig bestemte meg i går kveld for å ta saksen fatt og klippe meg selv. Hadde det ikke vært for at det var søndag, så hadde jeg nok tatt turen til frisøren. Med de var jo stengt. Da tok jeg like så godt saksen fatt selv. 
Jeg tror ikke det ble så verst, men du skal ikke se bort ifra at det blir en tur til en ordentlig frisør om ikke så lenge!


SAMSUNG CSC
Januars glede
Følelsen av et nytt år gir treningen et helt nytt giv!! Hver eneste treningsøkt denne måneden har egentlig vært en sann glede. Jeg koser meg maksimalt med treningen for tiden. 
Mål eller plan er jeg helt uten for tiden. Jeg trener og gjør akkurat det jeg føler for og har lyst til. Det gir meg en stor gnist, glede og energi for tiden!


Takk for en god januar. Nå gleder jeg meg til å ta fatt på februar og mange nye øyeblikk og gleder. 
Håper du får en fantastisk måned :grin:

Kristine ♥

Kristine

Hei og velkommen til Dedication. Jeg er en livsglad personlig trener og kostholdsveileder. Her på min blogg vil du få små tips, råd og oppskrifter til den sunne linje, samt følge min vei i livet. Jeg har troen på at god helse og en sunn livsstl er nøkkelen til et lykkelig liv og en glad kropp. Legg gjerne igjen noen ord om du lurer på noe, ønsker å dele noen tanker, er interessert i kost og treningshjelp eller bare vil si hei :) Kontakt: kristine@helseglede.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no