hits
www.dedication.blogg.no

Kristine Aure

Dedikasjon til trening, mat og livsglede

KROPPSAKSEPT 

 • 01.03.2018, 08:13


Det å ha det bra med sin egen kropp, kroppsaksept, er noe som kommer innenfra. Det kan ikke endres drastisk ved å gjøre fysiske forandringer ved kroppen din. Kroppsaksept kommer fra hjerte og handler om å ha det bra der man er i dag. 

 Tro meg, jeg har i så mange år vært tvilt på meg selv, skammet meg for kroppen min og mine feil. Nå som jeg har godtatt disse og akseptert kroppen min for den den er, har jeg aldri hatt det bedre! Før kunne jeg dvele ved hvor små puppene mine var, cellulittene på rumpen min, at nesten min er skeiv eller at jeg ikke er fornøyd med lårene mine. Jeg kom til et punkt hvor nok var nok! Jeg sluttet å sammenligne meg selv med andre og å akseptere alle de tingene ved meg selv som jeg ikke likte så godt. Sakte men sikkert ble jeg veldig glad i kroppen min akkurat slik den er.

 Kropp er topp i alle mulige varianter. Vi har alle ting vi ikke liker ved oss selv. Ingen er perfekte! Men er det ikke slik at nettopp det at vi ikke er perfekte, gjør oss mer unike og spennende. Hver eneste en, ja hver eneste kropp, er jo et lite mesterverk!

 Kroppsaksept kommer ikke ved å prøve å oppnå den perfekte kroppen. Det kommer ved å godta den du har. Vi er alle fantastiske og vakre mennesker på hver vår måte, akkurat slik vi er. 


Kristine ♥      

VI BLIR DET VI TENKER

 • 18.01.2018, 16:00


Det sies at det som opptar tankene våre, vil kontrollere livet vårt. At vi blir det vi tenker. Og til en viss grad er det veldig sant. For det å finne gleder ved livet og å være lykkelig, betyr ikke at du har alt du ønsker deg, godt med penger og at alt er perfekt. Nei, jeg vil si at det er snarere tvert imot! Det å ha det bra, handler heller om å sette pris på det en allerede har. Om du er bevist på hva du tenker, og velger å fokusere på hva som gjør at du føler deg rikere og hva som virkelig gir deg glede, vil det gjøre mye med hva du føler.


Dagene er så mye bedre om du bestemmer deg for å åpne øynene for det som er rett foran deg, det som allerede er i livet ditt, fremfor å hige etter det du ikke har og det du skulle ønske du hadde. 

Vi blir det vi tenker. Tenk at du er heldig, takknemlig og at du har mye vakkert ved livet ditt. Det vil gjøre deg rik!
Ha en strålende torsdagskveld :grin:


Kristine ♥

GLEDEN OVER ØYEBLIKKENE SOM VAR

 • 25.12.2017, 17:00


Jeg gikk en god gåtur i det nydelige vinterlandskapet i dag og tenkte. Julen er en fin høytid for mange. Glede, kjærlighet og samvær står i fokus. Men julen er ikke en dans på roser for alle. For all del, jeg synes julen har mye vakkert ved seg, men jeg sitter fortsatt med en stor klump i magen på denne tiden av året. Ensomheten og savnet er der. Hun som en gang sørget for at julen var en fin og staselig høytid, en tid hvor hele familien var samlet og det oste av kjærlighet, er borte. For julen er også en tid hvor vi minnes ekstra de som ikke lenger er blant oss. Likevel tror jeg det er viktig å glede seg over øyeblikkene som som en gang var. 

 Julen var nettopp mammas tid. Jeg husker hvordan hun styrte og ordnet. Hvordan hun bakte alt for mange kakeslag. Ja, vi snakker ikke de klassiske syv slagene, men gjerne ti -elleve forskjellige julekaker. Hun pyntet huset, hang opp julegardiner og pakket inn gaver til den store gullmedalje. Og det beste, hun koste seg mens hun holdt på, og kunne gjerne danse litt rundt og nynne til de klassiske julesangene. Ikke minst samlet hun hele familien og delte ut en haug av klemmer. For i julen kunne man ikke snike seg unna!


Jeg savner det. Jeg savner henne. Jeg savner samværet og gleden hun gav. 
Jeg savner de varme klemmene og de støttende ordene. 
Jeg savner mamma. 


Men mest av alt er jeg utrolig takknemlig for at jeg har hatt en så fantastisk mamma. Ja, julen er en tid for ettertanke og det gleder meg å kunne sitte å tenke tilbake på gode minner. Det at jeg i dag kan sitte å smile for meg selv når jeg tenker over alle de fine stundene. For jeg er heldig som har fått mange fine år med mamma. Selv om de absolutt ble for få, takker jeg for hvert eneste øyeblikk vi fikk. De vil evig leve i mitt hjerte. 

Gi dine nære og kjære en ekstra god klem i dag. Herlighet så heldige vi er som har mennesker vi er glad i rundt oss!


Kristine ♥

 • 16.12.2017, 10:43


I disse hektiske juletider er det en ting som jeg føler er ekstremt viktig og som mange glemmer. Nemlig at livet er her og nå. Jeg hører stadig folk si «Ah, bare det blir juleferie snart. Det skal bli godt.» Javisst, er det deilig med ferie og jul følelsen, men vi skal da ikke bare kaste bort flere dager fordi vi venter på noe bedre? Da tror jeg vi kan ende opp med å vente i all evighet! Så fort juleferien er over, venter vi på fredag og helg. Eller så venter vi på at sommeren skal komme, at vi skal gå ned x-antall kilo i vekt, bli ferdig med studiene, få mer i lønn. Ja, vi ender opp med å vente hele livet på godfølelsen!

SONY DSC
Jonathan Swift sa så fint: «Det er svært få mennesker som virkelig lever i dag - de fleste forbereder seg på å leve i morgen.» Og det er veldig sant. Men ikke vær den personen som venter på godfølelsen, med gå for den . Liver er her. Det er nå! Dette øyeblikket får du aldri tilbake. 

SONY DSC
Uansett hvor mye du stresser over juleforberedelsene og gleder deg til ferie, ro og god mat. Trekk pusten dypt tre ganger og åpn øynene for det som er i dag, akkurat nå. Riktig god helg 💕


Kristine ♥

JEG BLIR LEI MEG JEG OGSÅ

 • 08.12.2017, 15:32


Ok, det er noe jeg synes er urettferdig og jeg lurer på hva dere tenker om saken. Er det greit å si til en person at han eller hun er tynn? Og er det da greit eller ikke greit å si til en person at vedkommende er tykk?

 Hver praksisperiode ender jeg alltid opp med å gå ned noen kilo. Jeg har nå vært igjennom fire praksisperioder og det har skjedd hver gang. Trolig er dette fordi jeg øker hverdagsaktiviteten min såpass mye. Til vanlig sitter jeg på rumpen med studiene mesteparten av dagen, mens når jeg er i praksis går jeg åtte timer hver dag. Så i løpet av disse åtte ukene i praksis, går jeg ned noen kilo. Jeg veier meg ikke, men jeg kjenner det på bukene jeg har på meg. Riktignok er det slik at så fort jeg er ferdig med praksis, kommer disse kiloene tilbake. Sånn har det vært hver gang, og det er helt ok for meg. Så lenge jeg føler meg bra, har godt med energi og overskudd, er jeg fornøyd. 

Nå er jeg som nevnt nylig ferdig i praksis og har igjen gått ned noen få kilo. Da jeg møtte en venninne forleden, utropte hun 'du har gått ned i vekt, tynning assa!'. Jeg kjente at jeg fikk en stor klump i magen og svarte 'Jeg blir lei meg av sånne kommentarer'. Venninnen min unnskyldte seg å sa hun ikke mente det på en negativ måte, at jeg faktisk så utrolig sprudlende og bra ut for tiden, men at hun så jeg hadde gått ned litt. Deretter hadde vi en liten diskusjon om hvor vidt hun hadde sagt det motsatte om det var slik at jeg hadde gått opp noen kilo. 

 Det er faktisk slik at jeg blir lei meg jeg også. Selv om jeg er slank så blir jeg lei meg når jeg får kommentarer på utseende. Så hva mener dere? Er det ok å si til en person at hun er tynn? I så fall må det jo være ok å si til menneske at hun eller han er tykk? 


Kristine ♥

NY DAG - NY SJANGSE

 • 04.12.2017, 08:59


Riktig god mandagsmorgen dere ♥ Det er en ny dag!
Har du noen gang tenkt på at hver dag er vi så heldige at vi får en ny sjanse? Start dagen din med et smil og positive tanker. 

 Et smil gjør mer enn du aner. Jada, nå kommer det maset der igjen, tenker du kanskje. For ja, jeg smiler nittini prosent av tiden. Men det er ikke bare jeg som tror på at det å smile kan gjøre noe med deg. Det er faktisk slik at en rekke forskning viser at de som smiler lever lenger. Uavhengig om du smiler fordi du er glad eller om du smiler fordi du tvinger deg selv til det, oppfatter hjernen det som et smil, og det utløser lykkehormoner. Hvor fantastisk er ikke det? 
Når det gjelder positive tanker, er det slik at det å tenke positivt gjør noe med oss. Vi mennesker har lett for å gruble og bekymre oss for mye, men hvor mange av disse negative tankene er egentlig reelle? Forsøk å sette spørsmålstegn ved de negative tankene og snu de over til noe positivt. Da vil du ikke bare føle deg bedre, du vil også automatisk smile mer. 
Så ta på deg smilet, finn frem de positive tankene og lag deg en finfin mandag!


Kristine  ♥

LIVET ER NÅ

 • 28.11.2017, 07:35


Tiden går så forferdelig fort. 2017 er snart over og et nytt år står igjen for tur. Hvert år blir jeg like tatt på sengen over at tolv måneder nærmest har forsvunnet mellom mine fingre. Livet er kort, dere. Det er så utrolig viktig å leve i nuet. Ja, det er vanskelig men så viktig. Livet er nå, ikke senere. Ikke når du har fått mer penger, er ferdig med studiene, har gått ned i vekt, funnet drømmemannen eller kjøpt deg leilighet. Livet er her og nå. I dette øyeblikket. Og helt plutselig er det over. 


Nettopp derfor vil jeg oppfordre deg til å 
- Nyte solskinnet
- Le ofte
- Gi store klemmer
- Smile stort
- Spill favorittsangen din høyt
- Ring de du er glad i
- Sett pris på de små øyeblikkene
- Pust dypt
- Glem "haters"
- Besøk venner og familie som bor langt unna
- Se det vakre i alle situasjoner
- Kom deg ut i naturen
- Ikke fyr deg opp over de små situasjonene
- Drøm stort
- Elsk og la deg selv bli elsket
- Lev i dag 

Ha en nydelig tirsdag!


Kristine ♥

FORDI DU FORTJENER Å HA DET BRA

 • 25.11.2017, 08:48


 Jeg sitter her med frokosten, tygger, grubler og skriver. Jeg vet jeg snakker mye om positiv tankegang og det å ha det bra i egen kropp. For mange kan kanskje dette virke rart - jeg er jo alltid glad og fornøyd! Men det har ikke alltid vært sånn. Jeg er den jenta som brukte flere av ungdomsårene sine på å være alene, fordi jeg skammet meg over egen kropp og ikke følte meg verdig nok til å være med de andre. Jeg er hun som har arr på håndleddet og lårene, fordi smerten jeg følte innvendig var så stor at jeg måtte overføre det til noe fysisk. Jeg er hun som på et tidspunkt synes livet var så mørkt at jeg bare ville dø. 
Men, mest av alt er jeg hun som har kjempet seg igjennom et helvete og klart å komme seg ut av den dype, mørke gropen. Jeg vet hvor langt nede en kan være, og jeg vet også hvor jæ*** mye bedre ting er når en har det bedre med seg selv og forsøker å fokusere på det positive. For all del, livet er ikke en dans på roser, men med rett innstilling blir det langt enklere. 


Det å ha det bra med seg selv og å være positiv, er en tankegang. Det har lite med hva du ser i speilet, hvor fin leilighet du har, hvor mye penger du tjener, om du har sprettrumpe eller om du har den perfekte kjæresten. Det handler om hva du sier til deg selv og at du tar deg tid til å være takknemlig for det livet du har. Om du virkelig åpner øynene, kan du se at du er helt enestående og har mange gode egenskaper. og at det livet du har i dag er masse fantastisk ved seg! Jeg sier ikke at det er lett. Tro meg jeg har hatt mange setbacks på min vei, men kjære deg, forsøk å la de negative tankene flyte av gårde og isteden dra frem de positive. 
Du forjener å ha det bra. 


Kristine ♥

LEV DITT LIV

 • 14.10.2017, 09:27


Du, kjære du ♥ Aldri glem at du er sjefen over ditt eget liv, din egen kropp og din egen sjel. Velg hvem du vil være og hvordan du ønsker å leve livet ditt. Det er ingen andre enn du, deg selv, som er ansvarlig for din egen suksess og lykke. Vær optimistisk og positiv. Begynn å elske deg selv for hvordan du er i dag, selv om du muligens jobber for å bli bedre. Vi har alle våre feil og mangler, men ikke hate deg selv for disse. Det trekker deg bare ned og fører til et mer miserabelt tankesett og en gråere hverdag.

 Ta på deg smilet. Et smil gjør langt større underverker enn hva du tror! Livet er ganske magisk og fantastisk i grunn! Se det vakre ved deg selv, i de menneskene rundt deg og i miljøet du befinner deg i. Lev ditt liv. Det er kun ditt og ingen andre sitt. Åpne øynene for hvor heldig du faktisk er som har alt du har og som er alt du er. Gjør dagen i dag så fin som mulig. Det er kun du som har makten over den!
Ha en nydelig helg :smile: 


Kristine ♥ 

DAGEN I DAG KOMMER ALDRI TILBAKE

 • 07.10.2017, 10:37


 God morgen go'inger ♥ Jeg har akkurat hatt en rask liten treningsøkt og titter bare innom for å gi dere et lørdagssmil samt minne dere på at dagen i dag kommer aldri tilbake. 


Gjennomsnitts nordmannen lever omtrent 29 930 dager. Ingen av disse dagene vil være helt like! Dagen du har i dag, kommer aldri tilbake. Bruk noen sekunder til å tenke over akkurat dette. Alle øyeblikkene du har i dag, alle lukene, alle følelsene, de er forbeholdt dagen i dag. Dagen i dag er ganske så magisk i grunn! Så bruk dagen godt :smile: Sørg for at du ler minst en gang. Aller helst mye mer! At du gi noen en klem. At du finner noe å glede deg for akkurat i dag. At du spiser noe deilig. Og ikke minst at du nyter dagen. Ta grep om dagen og gjør den din! Selv skal jeg jobbe noen timer nå, og i kveld venter jentehygge med lammestek, vin og masse latter. Jeg gleder meg! 
Håper du får en riktig så god lørdag.


Kristine ♥ 

DET ER MER ENN DET DU SER

 • 09.09.2017, 11:01


I dag ønsker jeg å skrive noen ord om dette med sosiale medier. Jeg er selv en del av det og synes til tider kan være vanskelig. På en side vil jeg inspirere og glede, mens på den andre siden vil jeg likevel vise dere det ekte og uperfekte.

Gjennom sosiale medier blir vi utsatt for en rekke inntrykk dagen lang. I min jobb som personlig trener har jeg møtt mange jenter som forteller at de føler seg mindre verdt fordi de ikke trener seks dager i uken, har stor rumpe, langt flott hår, henger med venner hele tiden eller drikker energidrikker. Gjennom sosiale medier føler de at «alle andre» får det til, men at de selv ikke gjør det. 

 En ting som er viktig å huske på, er at det er mer enn det du ser. Ikke glem at det du ser på blogger, instagramprofil, snapchatkonto eller lignende, ikke er helt ekte. Det du ser på sosiale medier er kanskje et sekund av livet til denne personen. Du vet altså ikke noe om hvordan denne personen egentlig har det, hvordan hun eller han er som person, eller om det personen utgir er ekte. Selv om du følger en person som er veldig aktiv på sosiale medier, vet du faktisk veldig lite om denne personen. Bak det du ser gjennom sosiale medier, er det så utrolig mye mer! Ikke sammenlign det negative du tenker om deg selv, med det positive du tror om andre. For sannheten er at denne personen du ser opp til, også har feil og mangler, har dårlige dager, cellulitter på rumpen og et rotete kjøkkenbenk. Den personen du følger og ser opp til, er helt menneskelig og uperfekt, akkurat som deg! 

Det jeg ønsker å få frem, er altså at vi alle, ja, også jeg, må tenke litt lenger og huske at det er mer enn det du ser i akkurat denne oppdateringen. Du er minst like (u)perfekt som personen du ser opp til! 


Kristine ♥

MED POSITIVE ØYNE

 • 02.09.2017, 09:50


Jeg vil bare komme med noen få ord denne lørdagsmorgenen dagen og spørre deg om du ser på deg selv med positive øyne? Det er ikke så mange år siden jeg kunne stirre på meg selv i speilet i timesvis og finne de mest absurde feil ved meg selv.

SONY DSCJeg har alltid lurt på hvorfor vi mennesker er så flinke til å se feil ved oss selv, men derimot er veldig flinke med å se det positive i andre og deres liv. Hva med å åpne øynene i dag og fokusere på å se deg selv med positive øyne? Ja, forsøk å være fornøyd med den du er akkurat her og nå. Jeg skal love deg, vi har alle en valk der, en kvise her, en pupp som er litt forskjellig fra den andre, en rumpe med cellulitter, eller noe helt annet som vi gjerne skulle forandret på. Men hva har det egentlig å si? Ta meg for eksempel. Jeg har tydlige arr etter kviser fra ungdomsårene på haken. Jeg synes rumpen min er liten. Jeg har strekkmerker på lårene. Jeg har arr fra selvskading på håndleddene, og en hel del andre ting som jeg av og til tenker kunne vært annerledes. Jo mer jeg fokuserer og tenker på disse tingene, jo flere "feil" finner jeg ved meg selv og jo mindre lykkelig blir jeg. Og dere, for å være helt ærlig; jeg hadde ikke vært et bedre menneske eller vært enormt mye lykkeligere om arrene ikke var der eller rumpa var litt større! 

SONY DSCDet er først når du ser deg selv med positive øyne, aksepterer deg selv som den du er og heller fokuserer på de tingene du virkelig liker ved deg selv, at gleden kommer. Så dagens utfordring til deg, er altså å være snill mot deg selv ved å se deg selv med positive øyne. Med det tror jeg dagen din blir så mye bedre!
Ha en riktig så positiv og fin lørdag :razz:


Kristine ♥

ELSK DEG SELV - DU ER VERDT DET

 • 05.08.2017, 13:45


Er du misfornøyd med deg selv og tenker ofte negative tanker om deg selv? Vi mennesker har lett for å hakke på oss selv og svært mange av oss har problemer med selvfølelsen. Det er slitsomt med lav selvfølelse og å føle at du hele tiden må jobbe for å bli likt av andre og bevise at du er noe. Heldigvis kan selvfølelsen vår trenes opp! Problemet ligger i deg og ikke hos de andre. Du er enestående og fantastisk, men du må lære å se det selv. Her er noen tips:

SONY DSC
Jeg har på meg Adidas tights, Reebok sko og Reebok bh.

Se deg selv i speilet
Se deg selv i øynene i et speil og si høyt 'Jeg er verdifull'. Du kan også si andre positive ting som 'jeg har pene øyne', 'jeg er enestående', 'jeg er en god venn', osv.  I starten vil det føles rart og muligens som om du lyver, men med tiden vil du gravis tro mer og mer på ordene du sier til deg selv. 
Det er mulig å bytte ut negative tankemønstre med positive tankemønstre om du trener på å snakke positivt til deg selv og har tålmodighet. 

Våkn opp
Livet er her og nå og du kan kun påvirke situasjonen som er akkurat nå. Våkn opp og vær i nuet, ikke dvel ved det som var i går eller uro deg for deg som kommer i morgen. Du får uansett ikke gjort noe med fortid eller fremtid, nyt heller livet akkurat nå. 

Se mulighetene
VI bor i Norge, et av verdens rikeste land. Du har hele verden for dine føtter, en uendelig frihet og ufattelig mange valgmuligheter. Er du misfornøyd med det livet du har nå? Vel, hva har du egentlig lyst til? Du har muligheten til å forme livet ditt akkurat slik du ønsker og å gjøre det du vil. Vil du skrive en bok, du har muligheten - begynn med første side! Vil du flytte til USA? Vel, du har muligheten - bestill en flybillett. Vil du konkurrere i sport? Du har muligheten - start med å trene spesifikt.  Alt er mulig om du virkelig ønsker det. Det eneste som hindrer oss er vår egen tvil og redsel. 

Behandl deg selv pent
Når dine venner dummer seg ut eller mister et glass i gulvet som knuser, trøster vi dem. Jaja, sånt skjer. Til oss selv derimot sier vi oftest 'så typisk meg, jeg er så dum!' Trøst deg selv i samme situasjonen istedenfor å bebreide deg. Gjør mot deg selv slik du behandler dine venner. Bli venn med deg selv. Du holder mål, du duger, du er mer enn bra nok, så behandl deg selv slik du fortjener. 

Skriv det ned
Som jeg nevnte over, er det effektivt å si ting høyt. Enda mer effektivt er det å skrive det ned. 
Lag en bra-bok og bestem deg for å skrive ned minimum tre bra ting om deg selv hver kveld. Bra er når du har gjort noe som er i overensstemmelse med det du føler og har lyst til innerst inne, når du har behandlet deg selv med respekt og kjærlighet. Ved å sette ord på det positive, bekrefter du deg selv.

Elsk deg selv, du er verdt det!


Kristine ♥                                                                                                                                                                     

IKKE LA TANKENE OM UTSEENDE DITT HINDRE DEG

 • 15.07.2017, 08:37


Dere ♥ De siste ukene har jeg fått en del mail fra fortvilede og usikre jenter. Jeg vet det er sommertid, en tid som er vanskelig for mange, da man ofte går lettkledd og venner vil ha en med på stranden. Men kjære dere, ikke la tankene om utseende ditt hindre deg i livet ditt.

Jeg har i så mange år hatet meg selv og min egen kropp. Jeg har arr som minner meg på det hver eneste dag og som viser meg hva jeg har overvunnet. Jeg vet hvilke følelser mange sitter med og hvor vanskelig det er å skulle ikle seg en bikini. Men jeg vet også hvor fantastisk godt det føles når man klarer å trosse disse tankene og klarer å nyte det livet som er her og nå. 

SONY DSC
Det er ikke six packen, jeansstørrelsen, kroppsvekten eller puppene som definerer hvem du er. Absolutt ingenting av utseende ditt avgjør om du er en god person eller ikke. Det er dine handlinger, ord og hvem du er som person som teller. Hva hjelper det om du har den topptrente kroppen om du ikke er et godt menneske eller er lykkelig?!

Du må ikke glemme at det er så mye mer til en menneske og til en persons liv enn utseende. Hver dag vi våkner opp er en gave. Du får aldri akkurat denne dagen igjen! Vil du bruke dagene dine på å hate deg selv, din kropp og la dagene gå uten at du bruker de til noe? Eller  hva med når du blir gammel. Når du ser tilbake på livet ditt, vil du huske alt du sa nei til og ikke gjorde fordi du følte du ikke kunne eller at du var verdt det? Nei, vi vil jo alle se tilbake på livene våre og huske alt vi gjorde, hvor mye moro vi hadde det og gleden det gav. 

SONY DSCLivet er her. Akkurat nå. I dag. I dette sekundet. Ikke la tankene om utseende ditt hindre deg. Du er så mye mer enn det! Jeg kan love deg at alle dine venner, bekjente og familie ikke husker deg for hvordan du ser ut, men for hvem du er som en person og alle de gode egenskapene du har. Så tross dine egne tanker om deg selv! Gi litt mer f*** og gå ut å nyt denne dagen. For det fortjener du virkelig! 

Og helt til slutt. Om du virkelig sliten med negative tanker om deg selv. Ta kontakt med legen din som kan henvise deg til en psykolog. Alle trenger litt veiledning og en hjelpende hånd av og til. 


Kristine ♥

NOE SOM GJØR DEG GLAD

 • 01.07.2017, 08:57


Riktig god lørdags morgen ♥ I dag vil jeg gi oppfordre dere til å gjøre noe som gjør akkurat deg glad. 
Det er slik at lykke er noe som kommer. Det er faktisk noe vi må skape selv i våre egne liv. Jeg tror at det å ha det bra og å være lykkelig ofte starter med å ha det bra med oss selv. Om du ikke allerede har gjort det, vil jeg anbefale deg at du leser innlegget 4 tips til bedre selvfølelse. Det å ha det bra, handler også om å gjøre de tingene som gjør deg glad. Det som får frem smilet hos deg, gir deg en god følelse innvendig og som får deg til å føle deg vel. 

SONY DSC
I hverdagen trekkes vi ofte mot plikter, det andre forventer av oss, jobb og vaner som går automatisk. Det kan være lett og glemme hva en selv trenger og har behov for. Vi har alle sagt ja til noe vi egentlig ikke hadde lyst eller energi til, og kjent på følelsen av at det knyter seg i magen når et ja kommer ut av munnen. Men det er lov å si nei av og til. Det er ikke egoistisk å ta beslutninger som er basert på hva du trenger og hva du har behov for. 

SONY DSCUansett hva planene dine er denne helgen, husk å bruk noe tid på det som gjør deg glad og som får deg til å føle deg vel. Det kan være en tur i skogen, å ringe en venninne du ikke har snakket med på lenge, ta deg et varmt bad, sitte alene inne med en sjokolade og lese en bok, eller noe helt annet. Sett av noe tid til deg selv, hvor du kan gjøre akkurat det du føler for og som gir deg en følelse av lykke innvendig. Ved å starte å kjenne etter hva du virkelig vil og sette av tid til dette, vil du generelt føle mer glede i hverdagen. 
God helg :grin:


Kristine ♥

FIRE TIPS TIL BEDRE SELVFØLELSE

 • 23.06.2017, 15:02


I dagens samfunn, hvor vi blir bombardert med ytre stimuli fra moteindustrien og sosiale medier konstant, er det ekstra viktig å ha en god selvfølelse. En god selvfølelse gjør at du står støtt i deg selv, du har det bedre med den du er og er ikke like selvkritisk, du tørr ta plass og si dine egne meninger, og du trives bedre i hverdagen. Jeg snakker en del om selvfølelse i kategorien psykisk helse og tankerabling og i dag vil jeg gi dere fire tips til bedre selvfølelse. Selvfølelse er noe du må jobbe med konstant. På samme måte som du løper jevnlig for å opprettholde en god kondisjon, må du også behandle deg selv pent for å ha en god selvfølelse. Implementer disse tipsene i hverdagen din og ta vare på deg selv psykisk. For det fortjener ♥

Skriv rose-logg
Denne har jeg nevnt før. Da har du en bok eller notatblokk hvor du daglig roser deg selv. Her skriver du ned tre positive ting om deg selv hver eneste dag. Det kan være noe du har gjort bra, en god egenskap du liker ved deg selv eller noe helt annet, så lenge det er noe positivt.

SONY DSCVær takknemlig
Det å forsøke å være takknemlig, gjør deg til et mer tilfreds menneske. Ja, du kunne alltids hatt mer penger eller en større rumpe, men tenk på alt det fantastiske du har! Stopp opp av og til og tenk over hvor heldig du er som har tak over hodet, har en kropp som kan bevege seg og hundrevis av andre fine ting. Du er faktisk veldig heldig på mange områder, husk på disse. 

Snakk til deg selv som om du snakker til din egen beste venninne 
Vi er vår egen verste fiende. Noen ganger stormer tanker som 'du ser feit ut i den jeansen, herregud som dum du er som gjorde det, du er håpløs'. Du ville aldri snakket slik til din beste venninne. Prøv isteden å se deg selv fra et annet perspektiv, fra et venninne perspektiv, og støtt opp deg selv, slik du støtter bestevenninnen din. 

SONY DSCFokuser på det positive 
Når du fokuserer på det positive fremfor det negative, for eksempel at øynene dine er utrolig flotte fremfor at puppene er litt små, eller at glasset er halvfullt istedenfor halvtomt, så vil det føre til en mer optimistisk adferd. Når du prøver å se det positive i ulike situasjoner, vil du også merke at du får mer positiv energi tilbake fra andre, noe som igjen vil ha en positiv synergieffekt på dine tanker. 

Ta vare på deg selv. Ikke bare tren og spis sunt, men jobb også med det psykiske. Det er vel så viktig for en god helse og det å ha det bra. Og du fortjener å ha det bra!


Kristine ♥

SELVFØLELSE OG ROSE-LOGG

 • 05.06.2017, 15:52


I dag morges fikk jeg en vond følelse. Jeg var syk hele forrige uke og i helgen har jeg fortsatt ikke følt meg på topp. Dermed har det blitt null trening og jeg har kost meg på hytta med masse god mat, godis og boller. Mens jeg satt med morgenkaffen, scrollet jeg nedover instagram feeden min. Det dukket opp en supertrent dame i bikini med teksten "Nothing tastes as good as being fit feels». En klump satte seg i magen min og jeg kjente den dårlige samvittigheten kom snikende.

Stopp!! 

SONY DSCJeg er heldigvis såpass trygg i meg selv, at det ikke tok mer enn et halvt minutt før jeg ristet på hodet og sa til meg selv 'Kristine, nå tuller du med deg selv. Jeg er jo så bra!'. Det er tross alt ikke kroppen min, og om jeg har trent eller ikke, eller om jeg har spist ti sjokoladebiter eller ingen, som gjør meg til et godt menneske. 

Kjære dere alle sammen. Innse at du er bra nok. For det er du virkelig. Det er ikke slik at om du spiste mer enn en planlagt i helgen, så er du mislykket. Du er ikke mislykket om du ikke har mageruter. Du er ikke mislykket om du ikke føler deg hundre prosent vel i en bikini på stranden - ingen gjør det. Du er ikke mislykket om du har cellulitter på rumpen. Du er ikke mislykket om du spiser en softis på en tirsdag. 

Selv om dagens samfunn er fokusert på utseende, må du huske på at du aldri blir husket for hvordan du ser ut, men for verdiene dine og hvem du er som person. Stopp opp noen ganger, gå inn i deg selv og styrk selvfølelsen din. Selv jobber jeg med selvfølelsen min hver eneste dag. Å ha høy selvfølelse, betyr ikke at du synes at du selv er helt perfekt. Det betyr bare at du står støtt i den du er som person, våger å ta egne beslutninger og si det du mener, at du aksepterer deg selv og har det bra som den du er, selv om du kanskje jobber for å bli bedre. 

SAMSUNG CSCMitt beste tips for å øke selvfølelsen er å rose deg selv mer. Ros deg selv både for den du er og for det du gjør. Skriv gjerne en rose-logg. Da har du en bok eller notatblokk hvor du daglig skriver ned minst tre positive ting om deg selv. Det kan være noe du har gjort bra, en god egenskap du liker ved deg selv eller noe helt annet, så lenge det er noe positivt. Etter at jeg gjorde det i et drøyt år, er det blitt en vane! I dag skriver jeg ikke lenger rose-logg, men jeg roser meg selv i mitt eget hodet. I dag for eksempel, når jeg fikk denne dårlige følelsen, vridde jeg om på situasjonen og roste meg selv for at jeg har tatt det med ro, lyttet til kroppen, og kost meg med livet og det sosiale. Livet og det å ha det bra, er det som er viktig og det du vil huske med tiden. Ikke om du trente seks dager i uken eller spiste salat hele tiden.


Kristine ♥ 

PERFEKT

 • 30.05.2017, 08:35


Hver morgen når jeg står opp, ser meg selv i speilet. Jeg har nemlig et stort speil rett ved siden av sengen. Når jeg ser meg selv i speilet, smiler jeg til meg selv. Ja, jeg er faktisk så merkelig! 

SONY DSCDet jeg ser i speilet er en fantastisk, sterk og flott kropp. En kropp som er langt fra perfekt, men som likevel er perfekt for meg. Det er en lykkelig kropp. En kropp med energi og glede. En kropp som kan bevege seg og som er sunn og frisk. Denne kroppen er mitt tempel.

Ikke glem det dere, at du har fantastisk mange gode egenskaper ved deg selv. En fyldig kropp eller en slank kropp, sprett rumpe eller flat rumpe, store eller små pupper, kort eller lang. Det spiller ingen rolle, det finnes ikke en rett eller gal kroppsfasong. Vi er alle fantastiske, flotte og perfekte på hver vår måte. Du er fin du! Akkurat slik du er. Glem aldri hvor perfekt du er som deg selv.


Kristine ♥  

KROPP, KROPP OG MER KROPP

 • 15.05.2017, 16:11


Nå som våren er igang og vi nærmer oss sommeren med stormskritt er det mye snakk om kropp og kroppspress. Jeg synes det er utrolig flott at det er mer fokus på «normale" kropper (hva nå enn normal er?!), og at flere jenter som har litt ekstra på kroppen står frem og er stolt av kroppen sin. Men jeg skal ærlig innrømme at jeg blir litt paff av alt dette kroppspratet. Gjør vi ikke bare fokuset på kropp større og skaper mer kroppspress for oss selv? Hvorfor kan vi ikke isteden fokusere på vår egen kropp? Det å ha en sunn og frisk kropp som en trives i. Uavhengig om en veier 50 kilo eller 100, har sprettrumpe eller hengerumpe, store pupper eller små pupper. 

SAMSUNG CSC
Jeg synes rett og slett det blir litt mye. Kropp, kropp og mer kropp. Jenter som er litt store og er stolt av kroppen sin, blir beskyldt for å fremme et usunt kroppsbilde med overvekt i fokus, mens slanke jenter får beskjed om at de også fremmer kroppspress og slankehysteri. Verden er jo ikke så firkantet. Det er ikke et enten eller når det gjelder kropp. Det finnes så ufattelig mange forskjellige fasonger! 

Vi blir alle påvirket av alt kroppspratet. Jeg også. Er det ikke på tide at vi stopper litt opp, ser oss selv i speilet og sier til oss selv at vi egentlig er ganske så bra akkurat sånn vi er, og det er alle andre også. Aksepter andre som de er, og ikke minst; aksepter deg selv slik du er!


Kristine ♥ 

DU ER IKKE KROPPEN DIN

 • 29.04.2017, 09:29


God morgen go'inger ♥
Som dere allerede vet, har jeg en fortid med både depresjon og spiseforstyrrelse bak meg. Er det en ting jeg har lært av fortiden min, er det at jeg ikke er kroppen min. Jeg defineres ikke av kroppen og utseende mitt!

SONY DSC
For bare fire -fem år siden, følte jeg at jeg var mislykket om jeg ikke så ut på en spesifikk måte. Nå har jeg heldigvis lært at jeg har så utrolig mange gode egenskaper som ikke omhandler kropp. Jeg har virkelig bygget opp styrken min fra innsiden og ser i dag på meg selv som en psykisk sterk person. Selv om jeg trener en del og får mye glede av dette, handler livet mitt om så mye mer enn kropp og trening. Dette er bare en miniliten brøkdel av hverdagen min.

Husk at vi du har en kropp, men du er ikke kroppen din. Verdiene dine sier så mye mer hvem du er! Om du føler deg usikker på hvilke verdier du har, kan du ta frem et ark og skrive ned det som er viktig for deg i livet ditt og det som betyr noe for deg. Det kan for eksempel være viktig med kjærlighet fra venner og familie, tillit til de som står deg nær, å har frihet til og bestemme hva du vil gjøre, positivitet, ærlighet og trygghet.
Du er så mye mer enn kroppen din. Ikke la deg bli definert av den!  


Kristine ♥ 

FEM TING Å HUSKE PÅ

 • 19.04.2017, 07:28


God morgen fininger. Nå sitter jeg å venter på flyet til Barcelona og er klar for en deilig langhelg :grin: Før jeg reiser av gårde vil jeg gi dere en reminder denne onsdagsmorgenen. Her er fem ting å huske på hver eneste dag.

SONY DSC
Bilde fra gårsdagens solfylte gåtur. Jeg har på meg Nike sko, Adidas bomber, Nimble tights og Lucas Hugh topp

1. Du er god nok
Ja, du er god nok akkurat slik du er. Fortell deg selv det og si det høyt noen ganger i løpet av dagen. 

2. Du får til mye
Vi har lett for å tenke «jeg får ikke til noe» om en liten ting går galt, men tenk på alt du får til i løpet av en dag. Du står opp, du kommer deg på jobb / skole, du har kanskje til og med en god treningsøkt eller får noen til å smile. Klapp deg selv på skulderen og skryt av deg selv for det du gjør!

3. Ikke tro på tankene dine
Det er slik at våre egne tanker, ofte er vår egen verste fiende. Ikke la de negative tankene dine ta deg. Forsøk heller å snu den ved å gjøre punkt 1 og 2. 

4. Alle andre har det ikke mye bedre
Om du ser en som smiler veldig på gaten eller en med "drømmekroppen" (hva nå enn det er) på instagram og tenker at hun eller han må ha det så mye bedre enn deg, så tar du feil. Det er en historie bak hvert eneste ansikt og kropp, men den er stort sett skjult for alle andre enn de som står dem helt nærmest.

5. Den eneste feilen du gjør, er å gi opp
Ting går aldri helt som det skal, slik er livet. Vi feiler alle hundre ganger før vi lykkes, og det er helt greit. Lær av det og videre. Herfra går det bare oppover!


Kristine ♥

SELVSNAKK OG JEG ER GOD LISTEN

 • 28.03.2017, 18:29


I dag hadde jeg en skikkelig shitty dag. Jeg har rett og slett stått opp med føttene på feil side av sengen! På treningseventet i morges, var jeg svak og slapp. Kroppen ville ikke henge med! På vei hjem kjøpte jeg meg en boks med is. Da jeg senere satt og scrollet gjennom instagram-feeden min, fikk jeg en vond følelse inni meg. Her sitter jeg på en tirsdag, og gomler i meg is etter å ha hatt en ræva treningsøkt, mens jeg ser sterke jenter med flotte kropper og et skinnende hvitt smil. Jeg følte meg ganske dårlig med meg selv. Jeg følte rett og slett at jeg gjorde noe feil!

Nå er jeg heldigvis ganske sikker i meg selv, både når det kommer til personlighet og utseende. Da jeg oppdaget at jeg fikk disse tankene, måtte jeg snakke til meg selv. "Kristine, skjerp deg nå. Det her vet du ikke er sant. Nå tuller hodet ditt med deg!" I dag er jeg såpass sikker og kjent med meg selv, at det holder med en slik kort selvsnakk for å få tankene i riktig retning igjen. 

SONY DSC
Da jeg slet mer med selvbildet for to -tre år tilbake, brukte jeg en annen metode. Noe jeg kalte 'jeg er god'-listen.  Jeg hadde, på en god dag, skrevet ned absolutt alt jeg likte ved meg selv. Denne lappen begynte med tre små ord. Det var nemlig kun tre ting jeg kom på som jeg likte ved meg selv når jeg begynte å skrive denne 'jeg er god'-listen. Etterhvert som jeg oppdaget nye ting jeg likte ved meg selv, skrev jeg det opp på listen. Den vokste og vokste, og ble faktisk ganske lang til slutt! Når de dårlige tankene om meg selv kom, tok jeg frem listen. Jeg sa til meg selv "Dette er ikke sant. Dere er bare dumme tanker som prøver å lure meg til å få dårlige følelser om meg selv". Så leste jeg 'jeg er god'-listen. Noen ganger gjorde jeg det høyt, andre ganger inni meg. Det hjalp og med tiden ble de dårlige tankene om meg selv mindre og mindre. I dag kommer de en sjeldent, sjeldent gang. Nettopp fordi jeg vet hva jeg er verdt. 

Nå skal jeg spise opp isen min og slappe av resten av kvelden. For det er helt ok og jeg er god nok uansett :razz: Husk; det er du også!!


Kristine ♥

LØRDAGSORD

 • 25.03.2017, 10:36


Da er lørdagen her og det er helg. Hurra! Denne helgen er fylt med sosiale sammenkomster og moroheter. Jeg har masse jeg gleder meg til!

SONY DSC
En annen ting som jeg også gleder meg til denne lørdagesmorgen, er denne super kule Adidas bombejakken. Er den ikke kul? Det er sjeldent jeg forelsker meg helt i et plagg, men det gjorde jeg med denne bomberen! Den kommer helt klart til å bli brukt mye de neste månedene, både inne på trening, som kosegenser i sofaen og ute når vårtemperaturen kommer. 

SONY DSC
Over til noe helt annet. Jeg vil komme med en liten påminnelse denne morgenen, noen lørdagsord.
Akkurat nå ønsker jeg at du tar et par minutter av din dyrebare tid til å tenke over hvor fantastisk og enestående akkurat du er. Ja, du som leser det her! Gi deg selv to minutter til å svare på spørsmålene under. Du trenger ikke skrive ned svarene, du kan fint svare stille inne i ditt eget hodet. Jeg kan love deg at du vil føle deg lettere til sinns og i bedre humør etterpå!
Hva liker du ved deg selv? 
Hva er dine beste egenskaper?
Hva verdsetter andre hos deg?

SONY DSCIkke glem å dyrk din egen kjærlighet til deg selv. Ta vare på den du er. Du er spesiell og unik og fortjener egenkjærlighet. 
Ha en aldeles strålende helg :grin: 


Kristine ♥

HVORFOR STÅR DU OPP?

 • 21.03.2017, 07:25


Riktig god morgen dere!
Hvorfor står du opp om morgenen? Ja, hvorfor står du egentlig opp?
Vekkerklokken ringer og det første du tenker er kanskje 'i dag blir en lang dag' eller 'å jeg er så sliten'. Er det sånn du starter dagen din, vil den også utarte seg slik. Du husker kanskje en dag du stod opp om morgenen og hadde noe du gleder deg til? Hvor du nærmest hopper ut av sengen, er super entusiastisk og gledet deg over det som skulle skje. Slike dager blir så mye bedre!

Ikke noe er som en god kopp kaffe og glade tanker på morgenkvisten ♥


Finn en grunn til at du står opp om morgenen. Hva som virkelig gjør at det er verdt å stå opp akkurat i dag. Da mener jeg ikke unnskyldninger  som 'fordi jeg må' eller fordi 'andre forventer det'. Det er faktisk en grunn til at du står opp hver eneste dag. Kanskje er det noe så lite som at du trives på jobben din, at du gleder deg til å vekke barna dine, eller det være at du ser frem til noe hyggelig du skal gjøre i dag. Finn en slik grunn hver eneste morgen!

For min del kan jeg si at jeg står opp fordi jeg synes det er spennende å lære og jeg elsker utdanningen min. Jeg står opp fordi jeg gleder meg til morgenkaffen og frokosten. Og akkurat i dag står jeg opp fordi jeg skal møte en venninne å planlegge ferie senere i dag. 

Gjør dagen din litt bedre. Spol inn på det positive sporet om morgenen og finn ut hvorfor du står opp :grin: Det er alltid noe å glede seg til hver eneste dag!


Kristine ♥

DETTE VELGER JEG DENNE UKEN

 • 13.03.2017, 08:09


God morgen fininger ♥ Er du klar for en ny og forrykende uke? Ikke glem at du er sjef over ditt eget liv, ditt eget hodet og hvordan uken utarter seg. Selv har jeg startet mandagen med blanke ark og ladet opp hodet med positive innputt. Nå er jeg klar for den nye uken! 


Jeg har satt meg opp noen punkt denne uken som jeg vil fokusere på.
Dette velger jeg denne uken:
- Jeg velger å ha en fantastisk uke
- Jeg velger å elske med et stort hjerte
- Jeg velger å tro på min egen styrke
- Jeg velger å tenke glade tanker 
- Jeg velger å være takknemlig for alt og alle jeg har
- Jeg velger å leve det livet jeg ønsker


Jeg har på meg Puma tights, favoritt Adidas genseren og Reebok sko

Hva velger du?
Gjør det beste ut av hver dag denne uken :grin: Gjør det til din uke!


Kristine ♥

JA, DU ER GOD NOK

 • 07.03.2017, 18:06


Noen ganger får jeg en følelse av sosiale medier om at jeg ikke strekker til. Og jeg kan med sikkerhet si at jeg ikke er den eneste! Du skal ha six pack, du skal løfte tungt og du skal trene hver dag. Du spiser sunt med har ikke synlige magemuskler? Da spiser du ikke sunt nok. Så du tar ikke 100 kilo i knebøy? Hvorfor i huleste løfter du? Kan du ikke løpe 1 mil på 45 minutter? Hvorfor gidder du i det hele tatt å løpe? 

SAMSUNG CSC
Jeg kan ingen av de overstående, men jeg er da mer enn god nok likevel! Det er noe jeg vil si til dere også. Du er mer enn god nok og det er ikke slik at du være en viss måte eller prestere på en viss måte for å ta vare på kroppen din og være sunn. En sunn livsstil handler ikke om må se ut på en spesifikk måte, løfte x-antall kilo eller løpe så så raskt. Det handler om å ta vare på kroppen din, fysisk og psykisk.

Jeg tror mange av dere tenker på meg som en fitnessperson eller treningsperson men jeg har likvell feil og mangler. Jeg er verken super sterk eller super rask. Ikke minst, jeg gjør andre ting enn å trene. Og jeg elsker iskrem!

Jeg ønsker ikke at sosiale medier skal få deg til å føle at du ikke gjør en bra nok innsats. Du er god nok, selv om andre løfter mer eller løper raskere enn deg. Ja, du er god nok! Trene og tar vare på deg selv fordi du elsker deg selv, og fordi du er god nok akkurat slik du er og med den innsatsen du gjør. 


Kristine ♥

HVA GJØR DEG LYKKELIG?

 • 05.03.2017, 18:05


Hva gjør deg lykkelig? Tenker du noen gang over det spørsmålet? Det er absolutt et spørsmål jeg mener de fleste burde tenke mer på. Blir du mer bevist på hva som gjør deg lykkelig og hva som er et godt liv for deg, er det også enklere å gjennomføre dette og å være lykkelig. 
Bruk ti minutter denne søndagskvelden til å tenke over det overnevnte spørsmålet. Hva gjør deg lykkelig? 
Her kan du se noen av de tingene jeg mer er viktig og som gjør meg til en mer lykkelig person.

SAMSUNG CSCÅ smile 
Et smil utløser faktisk lykkehormoner selv om du ikke mener det. Så dra på deg et smil av og til, og vips så er du mer glad og smiler mer av natur!

Å le
Det sies at en god latter forlenger livet. Det tror jeg så absolutt på! En god latter gir en god følelse i kroppen.

Å være takknemlig
Du og jeg er utrolig heldige som har tak over hodet og mat på bordet. Og for et titusentalls andre ting. Minn del selv av og til på hva du er takknemlig for og hvor heldig du er. 

Å være med mennesker en er glad i
Om det er familie, kjæreste eller venner, å være med de man er glad i, de som løfter en opp, inspirer og motiverer deg gir både glede og lykke. 

Å tilgi
Livet er alt for kort til å gå rundt å være sur og lei, om det så er på deg selv eller noen andre. Tilgi og gå videre. Det er ikke verdt å bruke energien din på! 

Å nyte de små øyeblikkene
Hver dag er fylt med små unike øyeblikk. Se på den nydelige solnedgangen, hopp i sølepytten om du får mulighet, kos deg i sofaen med en kopp kakao, bas i snøen, eller noe helt annet!

Å ta en dag av gangen
Det å tenke over hva som gikk galt i går eller hva en skal gjøre i morgen, gjør at du glemmer å leve her og nå. Ta en dag av gangen og lev i nuet! 

Å glede noen 
Om det er å gi noen et lite kompliment, sende en hyggelig melding eller be noen over på en kopp kaffe. Å glede noen andre resulterer også i at du føler deg mer glad selv. 

SAMSUNG CSC
Å trene
Å bruke kroppen føles godt og bevarer helsen samtidig som det utløser endorfiner som gir oss en følelse av lykke. Gi deg selv denne kjære tiden til å være aktiv og ta vare på deg selv. 

Å elske seg selv
Dette er kanskje det viktigste punktet. Å være glad i seg selv,  gjør også at du tror mer på seg selv og våger å gå etter dine egne drømmer. Du er et helt unikt menneske med masse gode egenskaper. Snakk pent til deg selv og vær snill mot din kropp og psyke!


Så hva gjør deg lykkelig? :razz:

Kristine ♥

ØVELSE GJØR MESTER

 • 03.03.2017, 15:34


Jeg snakker med jevne mellomrom om positive tanker. Det som er viktig å huske på her, er at du aldri kan snu negative tanker til positive på en to tre. Det er som alt annet; du må øve på det. Øvelse gjør mester! Jo mer du øver på positive tankemønstre og positive vaner, jo lettere vil det bli for deg å bruke dem i hverdagen og de vil komme mer naturlig. 

SAMSUNG CSC
Er du en av dem som ser deg selv i speilet på morgenen mens du pusser tenner og hakker på deg selv, fordi nesen er litt skjev, puppene litt forskjellige eller magen litt stor? Da er det på tide å endre den vanen!  Begynn i det små ved å pusse tennene i gangen eller på kjøkkenet, et sted hvor det ikke er speil. Etterhvert kan du forsøke å pusse tenner foran speilet og si noe pent til deg selv isteden. 

Gjør enkle endringer slik at du er i et miljø og lever i de vanene hvor de negative tankene ikke jager deg like lett. Gjør det vanskeligere for negativiteten å vokse! Det å skulle være glad i seg selv og jobbe med å elske seg selv, er ikke lett, men ved å legge til rette og øve, vil det bli lettere og lettere. 
Øvelse gjør mester, så start i dag med å legge til rette for de positive tankene✨


Kristine ♥

EN GOD MANDAG

 • 27.02.2017, 07:36


God morgen ♥ Håper helgen har behandlet deg bra og at du er klar for en god mandag og en ny fenomenal uke! Jeg har allerede vært oppe en god time. Selv om jeg var forferdelig trøtt da vekkerklokken ringte, begynner jeg å våkne til livet nå. Frokosten er inntatt og jeg er klar for å komme meg avgårde. I dag skal jeg være med på ECT-behandling. ECT er elektrokonvulsiv behandling, elektrostimulering, også kjent som elektrosjokk. Jeg har gledet meg til denne dagen en stund og er kjempe spent på hvordan det foregår! 


Det går mot lysere tider og det er ikke lenger bekmørkt om morgenen. Det er en av tusen grunner til at jeg er hoppende glad!

Når det gjelder mandager, vet jeg at det er mange som ikke har et godt forhold til denne dagen Husk at det er mye hva du gjør det til selv. Du kan også se på mandag og ny uke som en fantastisk mulighet til å starte med blanke ark. Det er en klisje, men det er jo på en måte en ny start. Gjør dette til en god mandag! 


Bruk noen minutter denne morgenen på å snakke med deg selv. Jeg vet det høres forferdelig dumt ut, men det fungerer utrolig bra! Gi deg selv skryt, kjærlighet og varme. Hvis du ikke vet hva du skal snakke med deg selv om, så har jeg noen spørsmål du kan tenke over som jeg selv ofte går igjennom.
- Hva gjorde jeg bra forrige uke?
Si det høyt til deg selv, tenk det eller skriv det ned, og skryt av deg selv for det du gjorde bra uken som var. 
- Hva kommer jeg til å gjøre bra denne uken?
Lag gjerne en liten plan over hva du har lyst til å få til denne uken, eller bare tenk over et par ting som du skal ha gjennomført når uken er omme. 
- Hva har jeg lyst til å gjøre denne uken?
Det å ha et par ting å glede seg til, som en slags gulrot, kan gjøre underverker for gledesfølelsen vår. 
Helt til slutt smiler du bredt. Ja, bare gjør det! Hjernen vår er faktisk ganske dum på dette punket. Den merker ikke om du smiler av ekte glede eller kun smiler fordi du "må". Det utløses lykkehormoner uansett! Mens du har det brede smilet rundt munnen sier du til deg selv at dette blir en god mandag og at uekn blir fantastisk. For det fortjener du!


Da gjenstår det bare å ønske deg  en fenomenal uke og en riktig god mandag :grin: Make it a good one!

Kristine ♥ 

BESTEM AT DU ER BRA NOK

 • 25.02.2017, 10:42


God lørdag formiddag skjønninger ♥ Jeg kom akkurat hjem fra en knall bra sirkeløkt! I dag kjørte jeg gående utfall, militærpress, biceps curl, stangroing, ligende benhev og brystpress. Jeg gjorde alle øvelsene rett etter hverandre, før jeg tok en pause og gjentok. Totalt gjøre jeg tre runder. Hele treningsøkten tok ikke mer enn en knapp halv time, men jeg skal love deg at jeg rakk å bli svett likevel. Sirkeltrening er effektivt og moro. Nå føler jeg meg helt i hundre og i super godt humør! 

På treningssenteret overhørte jeg to venninner som snakket med hverandre. Det var tydelig at hun ene hadde svært lav selvtillit og hun ville ikke være med på en fest i kveld fordi hun ikke følte seg fin nok. Når jeg hørte dette fikk jeg lyst til å løpe bort, gi henne en god klem og riste litt i henne. Vi er da alle fine og unike på hver vår måte!

Kjære alle og en hver. Akkurat nå vil jeg at du, ja du som leser dette, bestemmer at du er god nok! Si det høyt til deg selv «jeg er god nok». Hver gang du får en negativ tanke om deg selv, din kropp eller din personlighet, skal du si til deg selv at dette er bare en tanke. Og tanker forsvinner fort igjen. Se på denne tanken som en sky på himmelen, den svever enkelt forbi. Ta tak i det her og nå og bestem deg for at slik vil du ikke ha det lenger. At du er fortjener å ha det bra. At du er god nok! For du er nemlig det, god nok akkurat slik du er 💜


Kristine ♥

TI TING DU BURDE HUSKE PÅ HVER DAG

 • 21.02.2017, 08:00


God morgen herlige mennesker ♥Jeg titter bare innom for å gi deg en liten påminnelse om om ti ting du burde huske på hver dag:

 • Fortiden kan ikke forandres
 • Hvert enkelt menneskes liv er forskjellig
 • Det blir alltid bedre med tiden
 • Å overtenke eller gruble vil alltid føre til negative vibber
 • Lykke finner du inne i deg
 • Positive tanker skaper positive ting
 • Smil er smittsomme
 • Vennlighet er gratis
 • Du feiler ikke før du gir opp
 • Det du høster, er det du får

Ta ansvaret for ditt eget liv, helse og lykke, og bruk disse ti tingene du burde huske på hver dag med deg til gjør dagen i dag litt bedre!


Kristine ♥

BRA START PÅ UKEN

 • 13.02.2017, 06:11


SAMSUNG CSC
Hurra for mandag og en splitter ny uke! Er du klar for en knall bra en?
Husk at du lager uken akkurat slik du vil selv! Hvorfor ikke bestemme deg for at du skal være snill med deg selv denne uken. Da tenker jeg ikke på å trene hardt eller spise sunt, men rett og slett å sette pris på den kroppen du har. Det å bli lykkelig i sin egen kropp, uavhengig av hvordan den ser ut eller hva den veier. Jeg har i mange år vært uvenn med kroppen min, til tross for at jeg har vært slank og sprek. Tro meg, det å ha det bra har lite med hvordan du ser ut. Det å ha det bra, starter innvendig. Bestem deg for at denne uken skal du snakke positivt til deg selv. Gi deg selv hyggelige komplimenter og skryte av deg selv når du fortjener det. Jeg kan love at du ikke vil angre! 
Ha en fenomenal uke :grin: 


Kristine ♥

SELVTILITTEN SITTER I HODET

 • 08.02.2017, 15:51


Har du noen gang tenkt at du vil ha det bedre og få bedre selvtillit om du bare blir litt slankere, får litt større rumpe eller blir litt sterkere? Det har i hvert fall jeg! Men sannheten er av selvtilliten sitter i hodet og at endringer som går på utseende, ikke gjør noe med hva og hvordan vi tenker om oss selv. Vil du ha det bedre, føle deg bedre og få bedre selvtillit, må du starte med hodet og endre måten du snakker og tanker om deg selv. 


Selvtilliten kan faktisk trenes opp og ofte kan små endringer gjøre stor forskjell. Å være bevist på egne tanker, er det viktigste steget for for bedre selvtillit. For eksempel kan du velge å  ikke lytte til de negative tankene om deg selv når disse kommer, og isteden la de fly forbi. Eller stille konstruktive spørsmål til de negative tankene som kommer. Når du tenker at du ikke får til noe, kan du spørre deg selv om dette er faktisk sant og isteden ramse opp en rekke ting du har fått til.  

Har du god selvtillit vil du ha tro på deg selv, ha et godt inntrykk av deg selv, være trygg i egen kropp og vite hva du vil. Stort sett vel og merke, vi har alle dager hvor vi ikke er på topp og blir usikre. 
Start med hodet, så vil du raskt føle deg bedre også i kroppen!


Kristine ♥

EN LITEN REMINDER - TA VARE PÅ DEG SLEV

 • 30.01.2017, 06:02


God mandagsmorgen ♥ Her kommer en liten reminder som jeg ønsker at du tar med deg denne uken.


Ta vare på deg selv og din kropp. Din kropp er ditt tempel, ditt hjem og ditt hus. Ta nok vare på deg selv til å elske den du er, kjenne deg selv og å føle på skjønnheten som lever inne i deg. Behandl deg selv slik du fortjener. Du er fantastisk og unik! Spis sunt og variert, være aktiv og tren regelmessig, få nok søvn, spre kjærlighet, le masse og leve livet slik at det er meningsfylt for deg. Vi er alle forskjellige! Du må lytte til kroppen din, ditt sinn og ditt hjerte, og gjøre det som er riktig for deg 🌸


Kristine ♥

ET SKADET SELVBILDE

 • 24.01.2017, 16:17


For mange som trener, er drømmekroppen årsaken til at de trener. Men kjære deg, det er mer til trening en bare kropp! Trening er vel så viktig for en helhetlig helse, og helse er faktisk vel så mentalt som fysisk. Om du tenker at trening, diett og det å skulle oppnå en spesifikk kroppstype vil gjør deg gladere - tar du feil! Da har du et skadet selvbilde, noe som (dessverre) er helt vanlig. 

Jeg har vært der selv. Jeg trente kun for utseendemessige årsaker og hadde alltid et mål jeg skulle nå. Men når jeg nådde det aktuelle målet, var det aldri nok. Da var det bare et nytt mål jeg måtte jobbe mot.  

SAMSUNG CSC
Som personlig trener har jeg også møtt en rekke jenter som har veltrente kropper, vakre individer som andre jenter ser opp til, men som likevel ikke var lykkelige fordi de ikke følte seg gode nok. De hadde, så vel som meg tidligere, et skadet selvbildet. Det er lettere sagt enn gjort, men om du sliter med selvbildet ditt, ta opp kampen. Å trene og å ta vare på din egen kropp, burde handle om å bli en bedre utgave av deg selv og å lære å elske deg selv hver dag. Denne reisen tar aldri slutt! Det å trene og ta vare på seg selv, er en viktig prosess som burde verdsettes og være en del av resten av livet ditt. 

Ta opp kampen med selvbildet ditt. Vis verden og deg selv at du er nok, og at du er fantastisk. Gjør det alene, for eksempel ved å lete og lære av bøker som 'Selvfølelse nå!' av Mia Törnblom, eller gjør det sammen med noen, som en dyktig terapeut. Jeg personlig vil anbefale det siste. Alt er lettere når en får veiledning og guiding på veien. Uansett hvordan du velger å ta opp kampen - gjør det og start i dag. Du er verdt det! 


Kristine ♥

HANDLER DU SUNT, SPISER DU SUNT

 • 16.01.2017, 17:55


Det er som oftest i butikken de store avgjørelsene blir tatt. Er matinnkjøpene planlagt, har du tilgang til sunn og næringsrik mat og godt rustet for den kommende uken. Det er jo slik at det du har tilgang til, spiser du! De valgene en gjør i butikken, avgjør stort sett hva en har på kjøkkenet og igjen hva en spiser. Har du kjøkkenet fylt opp med riktige matvarer, er det mye lettere å holde seg til sunn og god mat som er godt både for kropp og sjel. Med andre ord; handler du sunt, spiser du sunt! 

Hverdagen er hektisk for de fleste av oss og det er veldig enkelt å ty til kjappe løsninger og sjokolade om en stikker innom butikken sulten etter jobb. Med litt planlegging blir det mye enklere! Se gjennom den kommende uken din og tenk gjennom ukens middager. Er det noen dager som er veldig hektiske? Da lønner deg seg kanskje å lage en dobbel porsjon middag dagen før, slik at du har mat lett tilgjengelig når tiden er knapp. Det høres kanskje ut som mye jobb, men stort sett tar det ikke mange ekstra minuttene å lage en stor middagsporsjon i forhold til en liten. Lag deg en grundig handleliste og gjør en storhandling i uken. Da kan du eventuelt ha en handledag til i uken hvor du supplerer med frukt, grønnsaker og andre nødvendige ting. Jeg planlegger stort sett hver søndag eller mandag, og gjør en storhandling på mandag. Planleggingen tar meg ikke mer enn ti -femten minutter. Det lille kvarteret der gjør hverdagen min så mye enklere! 

Dette pleier jeg å handle:
- Karbonadedeig
- Kylling fra Holet eller Stange, hel, lår eller filet
- Laks
- Tunfisk på boks
- Skinke
- Makrell i tomat
- Cottage cheese og kesam
- Grønnsaker: brokkoli, tomat, agurk, gulrøtter, paprika, løk
- Frukt: appelsin, eple, kiwi og sitron
- Fryste bær
- Ingefær, hvitløk, chili
- Pesto, hakkede tomater, tomatpure
- Avokado
- Potet og søtpotet
- Feta ost og Jarsbergost
- Smør
- Kokosmelk
- Økologiske egg
- Nøtter
- Havregryn


Om du gjør gode valg når du er i butikken, er det mye lettere å leve sunt i hverdagen :grin: 

Kristine ♥

OMFAVN DEG SELV MED POSITIVE TANER

 • 13.01.2017, 16:04


Fredagen er her! God helg da dere :grin: I skrivende stund sitter jeg med treningsklærne på og lader opp til en økt med en kaffe og en proteinbar. Eksamen er overstått og humøret er på topp! Senere i kveld venter vennekos med god mat og vin. Jeg er klar for en fin fin helg! 
Denne fredagen vil jeg gi deg en utfordring som du kan bryne deg på i helgen. Jeg ønsker at du skal forsøke å omfavne deg selv med positive tanker. 

SONY DSC
Vi jenter er alt for flinke til å sammenligne oss med andre og å tenke negativt om oss selv. Før brukte jeg enormt mye energi på dette og fikk et veldig dårlig selvbilde og selvfølelse. Jeg følte meg mindre verdt og utilstrekkelig, og ble rett og slett veldig trist. Jeg bestemte meg for å ta et oppgjør med tankene. Det kan du også!

Stopp negative tanker om deg selv og kroppen din! Hvis du er snill og tar godt vare på deg selv, psyken din og kroppen din, vil den tilbake ta vare på deg og være mer samarbeidsvillig. Snakk pent til deg selv. Skryt av deg selv for det du har gjort bra. Om du kjenner at en negativ tanke kommer snikende, si til deg selv at dette bare er en tanke. En tanke definerer deg ikke! Tanker kommer og går. Hvor mange tanker hadde du ikke i går? Og husker du flesteparten av dem? Jeg tror ikke det! La de negative tankene streife forbi som en sky på en blå himmel. Dyrk det positive og få det til å vokse!

Tar du utfodringen?
Du vil ikke få den kroppen du ønsker deg ved å hate deg selv. Nei, du må elske deg selv først! Din kropp er ditt tempel. Omfavne deg selv med postive tanker. Du er fantastisk og unik!


Kristine  ♥

IKKE LA EN SUNN LIVSSTIL ØDELEGGE FOR LIVET DU LEVER

 • 07.01.2017, 12:46


Dere, nå i januar og alle har nye forsetter om et bedre liv, vil jeg ta opp en liten ting. Spesielt siden det er lørdag og helg.

SAMSUNG CSC
Et måltid utenom det planlagte eller den sjokoladeplaten som forsvant som du egentlig ikke skulle spise, ødelegger ikke hele fremgangen din! 
Ikke la en sunn livsstil ødelegge for livet du lever. Ikke la det hindre deg i å gå ut å spise med venner, ta deg et glass vin med kjæresten eller en godtepose til kinoen. En sunn livsstil handler ikke om stresse for å oppnå det en ønsker. Det handler vel så mye om å nyte veien til målet!

Si at du spiser 4 måltider om dagen. Det er 28 måltider i løpet av uken og 1448 måltider i løpet av et år! Hvor stort utslag tror du det har, om et par av måltidene i uken ikke er helt "perfekte"? Så og si ingen!
Og du, det er rom for en sjokoladebit her eller en pizzabit der. Ikke glem det! Du skal kunne nyte veien til målet, like mye som du skal nyte det når du når målet. Det å trene og spise sunt skal berike livet ditt, gi deg glede og energi. Du skal leve livet ditt underveis og ha det moro på vei mot målet ditt!


Nyt helgen, gjør noe morsomt, spis  godis og du ønsker det, smil til fremmede og tenk glade tanker :grin: 
Jeg skal i hvert fall kose meg med en real godtepose og et glass vin etter jobb i dag! God helg!

Kristine ♥

MÅ DET VÆRE SÅ JÆVLIG SUNT DA?

 • 14.12.2016, 17:26


Etter at jeg la ut oppskriften på verdens beste pepperkaker på lørdag, fikk jeg en kommentar på hvordan jeg kunne kalle meg selv en helseblogger når jeg legger ut en oppskrift med hvetemel, sukker og smør. Det er veldig sjeldent jeg blir sint eller lei meg av kommentarene deres. Derimot blir jeg veldig ofte glad, stolt og æret - nå lurer jeg inn et lite tusen hjertelig takk for at dere er så fantastiske. Denne gangen var det annerledes, jeg ble faktisk ganske så provosert av denne kommentaren!

SONY DSC
Pepperkaker og en god kopp varm sjokolade nytes med den beste samvittighet. Og, ja, jeg er fortsatt sunn! 

Må det være så jævlig sunt da? Altså, i desember, den ene måneden i året hvor stort sett alt dreier seg mye om mat og julegodis. Trenger vi å spise sunt hele tiden? Jeg vil egentlig refferere til innlegget mitt 'Hold formen i julen?'. 

Etter denne kommentaren har jeg bestemt meg for å ikke lage noen sunne julekaker i år. Det er kanskje litt radikalt og opprørsk, men jeg vil vise dere at selv om en spiser godis og andre såkalte "usunne" matvarer, så kan en fortsatt være frisk og sprek. Uansett hvor mange julekaker jeg spiser med hvetemel, sukker og smør, så er jeg fortsatt sunn! Jeg er aktiv og trener, spiser variert, og mye frukt og grønt, men det viktigste av alt; jeg nyter livet og alt som hører med. En god og lykkelig psyke er nemlig nøkkelen til å være sunn!


Kristine ♥

Ps. Jeg har et par oppskrifter på sunnere julegodt som både er laget og spist, så dere som vil ha oppskrifter på sunt julegodt trenger ikke å fortvile. Det kommer det også. 

HOLDE FORMEN I JULEN?

 • 06.12.2016, 15:57


Nettet, magasiner og aviser flommer over av overskrifter som "hvordan holde formen i julen" og "tips for å holde vekta i desember".
Kan vi vennligst ta et dypt pust, slappe av og kose oss for en gangs skyld? Trenger vi å fokusere på kropp, kalorier, mat og trening hele tiden? 

SAMSUNG CSC
Jeg vil slå et slag for det motsatte - kos deg i julen! De fleste som leser min blogg er allerede opptatt av grønnsaker, proteinrike måltider, styrketrening og intervaller. Kan vi ikke ta en pause fra alt fokuset, og nyt alle deler av julen, både kaker, sjokolade, fest, moro og treningsfri. Januar kommer tidsnok uansett!

Vi skal ikke mer enn tre - fire år tilbake i tid, før julen var en vanskelig tid for meg. En tid fylt med mye dårlig samvittighet og vonde følelser. 
Juleselskap, godis, julemat og alt annet som hører julen med fikk meg til å tenke på kalorier og vektoppgang. Det gav meg angst! Jeg var livredd for å ødelegge formen og jeg hatet å se meg selv i speilet ved juletider, til tross for at jeg ikke gikk opp i vekt! Julemåneden var rett og slett ikke en hyggelig tid. Det var en tid fylt med stress og var som et langt mareritt som gjorde meg både fysisk og psykisk utslitt. 

Jeg har heldigvis vokst, blitt friskere i hodet og kommet lengre. I dag kan jeg nyte julen til det fulle. Jeg er like stolt av kroppen min i desember som i juni. Jeg er trygg på meg selv. Jeg vet at vekt, utseende og hva jeg spiser ikke har noe å si. Jeg er lykkelig som den jeg er. Six pack eller fettprosent definerer meg ikke. Jeg vet også at det er ikke hva jeg spiser mellom jul og nyttår som har noe å si, men hva jeg spiser mellom nyttår og jul. 

For all del, jeg mener ikke at man skal fråtse fra midten av november, når julemarsipanen kommer i butikken, til første januar, når nyttårsløftene kommer, og spise absolutt alt man kommer over til magekrampen tar èn. Det jeg mener er at man skal kose seg og nyte julen. Om man tar en pepperkake her, spiser en julemiddag der, er på julebord, har sjokoladekalender og drikker kakao, så har det ikke den store påvirkningen på vekten. Det man legger på seg i julen er i hovedsak vann på grunn av økt karbohydratinntak (karbohydrater binder vann i kroppen) og dette forsvinner nok så fort. 
Dessuten tenker jeg at de ekstra kaloriene man får i seg denne måneden, gjør seg godt på trening. Masse mat gir ekstra med trykk og energi på trening. Det gjør det ekstra moro å trene i julen!


Gi blanke fa** i alle overskrifter som sier noe alla 'Hold formen i julen'. Kos deg! Glem kaloriene og gled deg over det som er her og nå. Nyt tiden med familien og de du er glad i. Det fortjener både du og kroppen din!

Kristine   ♥

OM Å LÆRE Å KJENNE SEG SELV

 • 01.12.2016, 17:55


Etter at jeg ble singel i sommer, har jeg vært igjennom en ganske stor psykisk forandring. Jeg har funnet mer av den ekte Kristine ♥  Ikke misforstå meg, min eks-samboer er et fantastisk menneske og jeg er utrolig takknemlig for alt jeg har lært, delt og opplevde de årene jeg har hatt med han, men det er noe med å få tid til seg selv og lære å kjenne seg selv. 

Etter at moren min døde dør nå godt over to år side, startet en ny prosess i livet mitt. En stor bekymring som har betydd mye for min energi, tanker og valg, var nå borte og det var på tide å finne ut hva Kristine egentlig ville gjøre med livet sitt og hvem hun egentlig var.
Når man bor med en annen person og elsker denne personen, vil  denne personen alltid påvirke valgene en tar. Når jeg skulle ta et valg tenkte jeg alltid "hva vil samboeren tenke om dette?". Denne tankegangen gjorde at jeg har slitt med å komme ned på bakken, finne frem i meg selv, mine egne følelser og hva jeg ønsker.

SONY DSC
Jeg skal ikke legge under en stol at den første tiden alene var utrolig vond. Det var ensomt og trist. Ikke bare kom savnet etter samboeren, men savnet etter mamma gjenoppstod. Men det er sant som de sier, tiden leger alle sår. Med tiden har jeg lært å sette pris på egentid, det å kjenne etter mine egne følelser og tanker. Det er egentlig ganske skummelt, men det er også rimelig fantastisk når en kommer mer intakt med seg selv. Jeg har aldri vært så glad i meg selv og så sikker i meg selv som det jeg er nå. For en god følelse!

Jeg har alltid vært et positivt menneske, men for første gang i mitt liv føler jeg at denne positivitet virkelig sitter i ryggmargen min, i hjerte mitt og i hjernen min. Jeg føler virkelig den positiviteten og gleden jeg alltid har utstrålt.
Jeg sier ikke at prosessen min er over. For å være ærlig, tror jeg den aldri vil være over. En del av livet er å stadig lære å kjenne seg selv og oppdage nye ting med seg selv. Men jeg er på god vei i prosessen og jeg har det godt med meg selv og livet.


Uansett hvor du er i livet, husk å også fokusere på deg selv. Ikke glem den du er, hvem du er og hva du vil!

Kristine ♥ 

JEG HAR ALDRI FØLT MEG BEDRE

 • 23.11.2016, 15:35


Etter innlegget mitt forrige torsdag, var det flere som mistolket meg. Da jeg skrev at jeg tidligere har vært i mye bedre "utseendemessig form" enn hva jeg er i dag, mente jeg ikke at jeg synes at jeg så bedre ut før. Det jeg mente var at kroppen min rent atletisk, sett fra kun utseende som perspektiv, var bedre. Jeg var rett og slett mer "ripped" og hadde lavere fettprosent. 

SAMSUNG CSC
Det jeg må legge til, er at jeg i dag selv synes kroppen min ser mye bedre ut. Faktisk har jeg aldri følt meg bedre! 
Jeg digger at jeg har mer kvinnelige former. Jeg digger at jeg føler meg sterkere og sunnere. Jeg digger at jeg elsker meg selv innvendig ut. Og det viktigste av alt; jeg digger at jeg er kommet dit hvor jeg vet at jeg er meg og at jeg er et verdifullt menneske uavhengig av hvordan kroppen min ser ut!

Jeg må også legge til en ting. På forhånd må jeg beklage til alle dere som liker janteloven - her i gården er det lov å skryte av seg selv! Jeg mener at alle burde skryte av seg selv og være stolt av kroppene sine. I det siste har det vært mye fokus på mer formfulle kropper og sunne / usunne forbilder. Er du tynn som en flis eller brei som en låvedør, veier du hundre kilo eller førti, har du i begge tilfeller lov til å vise deg frem! Vekten din skal ikke avgjøre selvfølelsen din. Uansett hvordan du ser ut, er du verdt noe! Mange føler at de må se ut på en spesifikk måte for å passe inn, men sannhenten er at uavhengig av om du har stor mage, slanke ben, sprettrumpe, skjev nese, six pack, lår som disser, svære biceps eller pupper med forskjellige størrelse, så har du all grunn til å vise deg frem om du føler for det. Du har også rett til å kle deg akkurat slik du ønsker, ta selfies, skryte av deg selv, flørte på byen og leve livet ditt. Uansett hvordan du ser ut, kan du gjøre akkurat hva du vil, fordi vi alle er verdifulle og vakre på hver vår måte uavhengig av kropp! 


Kristine ♥   

JEG ER IKKE VILLIG TIL Å GJØRE DET SOM TRENGS

 • 17.11.2016, 16:59


De av dere som har fulgt bloggen en stund, vet at jeg har vært i mye bedre "utseendemessig form" enn hva jeg er i dag. Jeg har hatt en fettprosent som er langt lavere, gått rundt med six pack året rundt, hatt blodårer oppover magen og genrelt vært "ripped". Her om dagen fikk jeg spørsmål om hvorfor jeg ikke ser slik ut lenger. Svaret er enkelt og greit; jeg er ikke villig til å gjøre det som trengs. 

SAMSUNG CSC
Meg for tiden - trening, helse og mat skal være moro, gi energi og glede!

For all del. Jeg synes det er kult å ha tydelige mageruter, men det krever for mye! Jeg gidder rett og slett ikke være så opptatt av hva jeg spiser og hvordan jeg trener. Jeg trives mye bedre nå hvor jeg spiser det jeg ønsker, stort sett sunt og variert, men med rom for en sjokoladebit her og en is der. Og jeg kan trene akkurat slik jeg vil og ta meg en hviledag eller to om jeg føler for det.
For å være helt ærlig, er det nok heller ikke sunt for en jentekropp å gå rundt med såpass lav fettprosent. Jeg må i hvert fall si at jeg føler meg mye bedre nå, både med tanke på energi, konsentrasjon og humør.

Dette gjør det ikke verdt å skulle gå inn for å ha en lavere fettprosent. Da må jeg gi avkall på å for eksempel skulle gå ut å spise med venner, dra så mye på ferie som jeg gjør, og mye av fritiden min. Jeg vil fryser mye, jeg vil føle meg mer sulten og slapp, jeg vil ha dårligere energi og humør, jeg har ikke muligheten til å spise snop når jeg vil, jeg må bruke mer tid på trening, og en rekke andre ting. Alt dette gjør at jeg ikke er villig til å ta steget for å komme dit. Jeg må også si at jeg føler meg mer fin og kvinnelig nå. Jeg er jo fortsatt i god fysisk form, men jeg har mer former - jeg elsker det! Personlig synes jeg kroppen min aldri har vært bedre enn det den er nå!


Om du har et mål du ønsker å oppnå, lønner det seg å tenke seg om to ganger. Er du virkelig villig til å gjøre det som trengs for å komme deg dit? Om ikke, er det egentlig så farlig? For om du har det bra der du er idag, hvorfor ikke bare nyte det!

Kristine ♥

PERSPEKTIV

 • 07.11.2016, 06:11


Dagens ord sa det veldig bra. 
Dette er omtrent akkurat slik jeg tenker.
De mørke tidene gir dypere perspektiv på livet. Uten de dårlige dagene eller tidene, hadde vi aldri satt pris på de tidene eller dagene hvor livet er godt. 

For min del har det at jeg har vært igjennom flere vanskelige perioder i løpet av livet, deriblant alvorlig spiseforstyrrelse og dyp depresjon. Dette har gjort at jeg ser på livet med åpne øyne. Ja, jeg har dager hvor jeg synes ting er utrolig vanskelig. Hvor jeg gråter noen tårer og føler meg dritt, men stort sett er jeg utrolig takknemlig for alt jeg har og dit jeg har kommet. Jeg har kjempet, vokst og lært. 
I dag setter pris på de små tingene. Det er disse små tingene som gir meg glede hver dag og som gjør meg lykkelig. Alt fra å tenne et lys til morgenkaffen, høre en fugl synge når jeg legger meg, få en god klem av en kjær person, spise god mat, le av tullete ting eller hoppe i sølepytten.

Åpne øynene dine. Det er mandag, en ny uke venter og du har mangfoldige ting å være glad for!


Kristine ♥ 

DYREBARE ØYEBLIKK

 • 03.11.2016, 06:13


Livet er fult av små dyrebare øyeblikk. 

SAMSUNG CSCJeg synes noe av det beste er:
- Lukten av blomster
- En stor og god klem
- Dagdrømme
- En tur i skogen helt alene
- Lidenskapelige kyss 
- Le høyt
- Alt med sjokolade
- Et smil fra en fremmed
- Følelsen etter en god treningsøkt
- Å legge seg i sengen når det regner ute
- Se en nydelig regnbue
- Danse vilt når jeg føler for det

Livet er fult av små dyrebare øyeblikk. Tenk litt over akkurat disse små øyeblikkene, ta deg tid nyte dem og å sette pris på dem. Det er jo disse som gjør livet verdt å leve!
Hva er dine favoritter?


Kristine ♥ 

JEG HAR IKKE NØDVENDIGVIS FASITEN

 • 02.11.2016, 16:51


Jeg får mange spørsmål om hvordan jeg trener og spiser. Er du en av de som har spurt, har du erfart at det er noe jeg ikke svarer konkret på. Det er ikke slik at om du kopierer den måten jeg trener og spiser, så vil du få de resultatene du ønsker deg. Slik jeg lever, er ikke riktig for alle. Jeg har ikke nødvendigvis fasiten på hva som fungerer for deg, eller på hva som er sunt for den saks skyld. 

SAMSUNG CSC
Topp fra 2XU // Sko fra Reebook // Tights fra I can I will - finnes i grå, blå og grå, rosa og sort, og brun

De fleste som kjenner meg, vet at jeg har noen dårlige vaner. Til tross for at jeg spiser rimelig sunt mesteparten av tiden...
Før jeg fullfører denne setningen vil jeg poengtere hva jeg mener med sunt. Det er næringsrik mat bestående av sunt fett som smør, kokosmelk, kokosolje, avokado, nøtter og lignende. Gode proteinkilder som cottage cheese, ost, egg, skinke, kylling, bønner, biff, proteinpulver, osv. Grove karbohydrater fra havregryn, grønnsaker, frukt, bær, knekkebrød, ris, poteter og mer, hvor er mesteparten av maten er hjemmelaget og inneholder lite tilsetningsstoffer. 
Nå til fortsettelsen av setningen; Til tross for at jeg spiser rimelig sunt mesteparten av tiden, er jeg veldig glad i cola zero og is. Cola zero drikker jeg daglig og is spiser jeg i hvert fall annenhver kveld! Dette er mine store "synder".

For meg fungerer mitt kosthold helt supert. Jeg spiser når jeg er sulten og stort sett det jeg har lyst på, noen dager blir det mer andre dager blir det mindre. 
Treningen fungerer også helt utmerket for meg. Jeg trener mest styrketrening, 3 -4 ganger i uken og legger til kondisjonstrening om jeg føler for det. Jeg har ingen oppsatt plan eller treningsregime fordi jeg føler at jeg ikke trenger det og fordi jeg koser meg med å trene på den måten jeg gjør nå.

Selv om jeg trener og spiser på denne måten, er den ikke nødvendigvis riktig for deg. Kanskje skal du opp i vekt og trenger å legge mer fokus på å få i deg mer kalorier. Kanskje skal du ned i vekt og burde spise langt mindre is en det jeg gjør. Kanskje skal du trene for å bli rask og burde trene mer kondisjonstrening enn meg. Kanskje du har jernmangel og burde spise mer jernrike matvarer enn det jeg gjør. Kanskje lever vi med to forskjellige hverdagsregimer og mine måltider passer ikke inn i dine rutiner. Eller noe helt annet.
Det jeg vil frem til er at vi alle burde slutte å fokusere så mye på hva alle andre gjør, og heller tenke og føle på hva som er bra for oss selv. Ingen sitter på din fasit. Begynn å lytt til kroppen din, da er du på god vei.  


Kristine 

SPRE GLEDEN VIDERE

 • 26.10.2016, 07:12


God morgen herlige du ♥  
Dagens ord var helt i min mantra-stil. Jeg må dele de med dere!

SONY DSC
Glede er ikke noe som bare oppstår. Det kommer av dine egne handlinger og du må selv bringe frem gledelige øyeblikk i hverdagen. Bruk tiden din på noe som får deg til å smile og som gjør deg glad. Livet er her og nå. Det skal leves og nytes. Gled deg! Og det beste av alt; sprer du gleden videre, for eksempel ved å gjøre noen en tjeneste eller noe så lite som et smil til en fremmed, vil denne gleden komme tilbake til deg. 
Håper du får en gledelig onsdag!


Kristine ♥ 

FINN EN TING SOM GJØR HVER DAG FANTASTISK

 • 12.10.2016, 05:53


SAMSUNG CSC
Mitt beste tips til å gjøre hver dag best mulig, er å finne en ting som gjør dagen i dag fantastisk. 
Tiden vår på denne kloden er begrenset og du vet ikke når reisen din er over. Derfor er det viktig å få hver dag til å bety noe. Det å finne en ting som gjør dagen i dag fantastisk er nok! Det kan være en liten ting som å ringe en du ikke har snakket med på lenge, gi en du er glad i en god og varm klem, gå ut å spise på en restaurant du liker, ta en tur i skogen og nyte naturen......ja, det kan være så mangt. 
Gjør en liten ting i dag som gjør dagen i dag unik.


Kristine ♥

DET ER EN NY DAG

 • 26.09.2016, 08:07


SONY DSC
Ikke noe smaker bedre enn morgenkaffen!

Det er en helt ny dag.
Ta denne gaven, dagen i dag, med et smil og bruke den klokt.
Du er den eneste som kan leve din dag til det fulle, og som kan få uttelling for det. Forsøk å alltid holde deg positiv og forvent at fantastiske ting kommer til å skje med deg. Da kan jeg love deg at dagen blir litt bedre.
Ønsker deg en flott mandag og en riktig så fin uke :grin:  


Kristine  ♥

ET LITE TIPS

 • 13.09.2016, 09:01


Jeg får ofte spørsmål om hvorfor jeg nesten alltid har et smil om munnen og godt humør.
Her er et lite tips, noe jeg selv gjør og som kanskje kan hjelpe deg.

SAMSUNG CSC
Hver morgen setter jeg  meg et par små mål for dagen. Som regel to til tre mål avhengig av hvordan dagen ser ut. Det trenger absolutt ikke vært kost- eller treningsrelatert. Det er veldig sjeldent det er det for min del.  
Mål jeg har satt meg tidligere er: "I dag skal jeg få kommet igang med studieoppgave 2". "I dag skal jeg ringe morfar og høre hvordan det går med han". "I dag skal jeg smile til en fremmed og ønske han / hun en god dag". 
Hver kveld før jeg legger meg, oppsummerer jeg målene og gir meg selv et klapp på skulderen for de jeg har gjennomført. Om det er et mål jeg ikke har klart, tar jeg de med videre til neste dag. 

Det er viktig at målene er nok så lette og oppnåelige. Det gjør at du på kveldstid kan skryte av deg selv, og du på den måten får en god følelse fordi du har gjennomført målene. 
Det å ha et lite daglig mål eller to, og så kjenne på den gode følelsen av å ha gjennomført det, gir både mestringsfølelse, bedre selvtillit og bedre humør.
Kanskje dette er et liten tips du kan ta med deg?  :grin: 


Kristine ♥

JEG ELSKER MEG SELV

 • 29.08.2016, 18:14


SAMSUNG CSCI vårt samfunn er kanskje ikke godtatt av alle å si slikt høyt, men jeg gjør det likevel. Jeg elsker meg selv!

Jeg elsker meg selv fordi jeg har tatt en valg om å gjøre det. Jeg har valgt å tenke at jeg er god nok. Akkurat slik jeg er. Jeg har valgt å stenge ute hva andre mener er perfekt og samfunnets oppfatning av hva som er perfekt. For la oss bare understreke det en gang for alle: det er ikke noe som heter perfekt.
Det har ikke alltid vært sånn. Med tanke på at jeg har en fortid hvor jeg har vært både spiseforstyrret og kuttet meg selv, så vet jeg absolutt hva det vil si å hate seg selv og sin egen kropp! Om du sliter med lav selvtillit eller negative tanker om deg selv; det er mulig å endre dette, og det er så verdt det! Alt starter med å tanke at du er god nok. 

Jeg er elsker meg selv, fordi jeg mener jeg er god nok.
Akkurat det kan du også gjøre. Så si det høy sammen med meg nå; jeg elsker meg selv fordi jeg er god nok akkurat som jeg er. For det er du virkelig!


Kristine ♥

DITT BESTE LIV ER DET DU HAR AKKURAT NÅ

 • 20.08.2016, 12:08


Jeg titter bare innom for å gi dere en liten påminnelse denne lørdag. 
Ditt beste liv er det du har akkurat nå.
Grip det!


SAMSUNG CSC
Vær entusiastisk. 
Ikke fokuser på alt det negative som har skjedd eller skjer i livet ditt. Prøv å erstatt de negative tankene med positive. Vi har kun et liv, og det er her akkurat nå. Gjør det beste ut av det! 
Smil. 
Gjør noe som gleder deg.
Dans på stuegulvet!
Vær med mennesker som gjør deg glad.
Le høyt.
Lev i dag! 


Kristine ♥

TAKK HVER MORGEN

 • 10.08.2016, 06:31


SAMSUNG CSC
Riktig god morgen herlige mennesker ♥
Ta deg et minutt og tenk etter hva er du glad for akkurat i dag. Hva er det?
Jeg er glad for så enormt mye! At jeg har gode venner som tar vare på meg, en familie som gjør meg glad, ben som kan gå, tak over hode, studier jeg trives med, en blogg hvor jeg får uttrykke meg selv, og så mye mye mer. Skal jeg velge ut en ting som jeg er spesielt glad for akkurat i dag, må det være at jeg var så heldig å få tjuefire år med min kjære mamma. I dag har hun nemlig bursdag og skulle fylt femtien år. Selv om jeg av hele mitt hjerte skulle ønske hun fortsatt var i livet og en del av livet mitt, er jeg enormt glad og takknemlig for at jeg fikk de årene jeg fikk med henne. Alle de gode verdiene hun har lært meg, alle minnene jeg har av oss sammen, all kjærligheten hun har gitt meg. I dag takker jeg for hver minutt jeg fikk sammen med mamma. Takk!


Takk hver morgen.
Sett pris på det som er her og nå. Denne dagen får du aldri igjen!

Kristine ♥

AKSEPTER DEG SELV

 • 26.07.2016, 15:58


SAMSUNG CSC
Du fortjener å akseptere deg selv. Og du fortjener å bli elsket - spesielt av deg selv!
Fra og med dette øyeblikket, stopp med å tenke negative tanker om deg selv. Du er fantastisk! Du trenger ikke gå ned x antall kilo eller ha sprettrumpe for å være verdt noe. Du fortjener kjærlighet og aksept. Å elske seg selv har ingenting med hva du ser i speilet, men avhenger av hva du sier til deg selv når du ser i speilet. Og dette er et valg. Et valg du kan selv kan ta. Velg å akseptere og elske deg selv. Å snakke og tenke positivt om deg selv. Vit at du har makten til å akseptere deg selv. Så velg det! Du er verdt det. Du fortjener det!


Kristine ♥

SNAKK TIL DEG SELV SOM OM DU SNAKKER TIL EN GOD VENNINNE

 • 16.07.2016, 09:50


En liten påminnelse denne lørdagsmorgenen!

SAMSUNG CSC
Respekter deg selv og din kropp. Snakk til deg selv som om du snakker til en god venninne. Du ville aldri sagt til venninne din at hun har store lår eller skjev nese. Nei, du backer henne opp, motiverer og støtter henne. Gjør det samme med deg selv!
Din egen selvfølelse skal ikke være avhengig av din vekt eller utseende ditt. Ikke la klesstørrelsen din eller det du ikke liker ved deg selv, få deg til å tvile på den personen du er. Jobb mot dine mål på vei mot god helse og en sterk psyke fordi elsker kroppen din, ikke fordi du hater den 💞
Det finnes kun en av deg og det er rimelig unikt! Snakk pent til deg selv, og du er på god vei til bedre selvtillit, bedre selvfølelse og en bedre hverdag.


Kristine ♥

DE HVERDAGSLIGE ØYEBLIKKENE

 • 28.06.2016, 16:18


Aldri glem de små, vanlige og hverdagslige øyeblikkene som skaper livet og som gjør dagen i dag fin. Om det er å få en god klem av noen du er glad i, en fugl som kvitrer i det du går ut av døren om morgenen, en setning som får deg til å le så krampen tar deg, å sitte ned å nyte solskinnet slik jeg gjorde i dag morges....eller noe helt annet!

SAMSUNG CSC

Happiness is what you find when you let go of what you think your life is supposed to look like and start celebrating it for all that it is.

Lykke er ikke magi.
Det handler ikke om du har six pack, rett nese, store pupper, penger, hvilken bil du har eller hva enn det skulle være. Det som gir sann glede er å sette pris på de små, hverdagslige øyeblikkene hver dag og å være takknemlig for at du kan gå, le og nyte livet!


Kristine ♥

TENK POSITIVT

 • 16.06.2016, 09:33


SAMSUNG CSC
Jeg titter bare innom for å vise dere dagens ord. De gjenspeiler i grunn min livsfilosofi! 
Tankene våre har den makten vi gir dem. Tenk positivt! 
Det er så sant! Alt avhenger av tankene våre. Tenker du glade tanker, blir alt så mye bedre! Du smiler mer, du ler mer, du tar utfordringer enklere, du smitter de rundt deg, du får mer energi og du føler deg bedre. 
Tenk positivt da dere :mrgreen: Og ha en fin dag!


Kristine ♥ 

VELG EN BRA DAG

 • 26.05.2016, 08:08


SAMSUNG CSC
Jeg ble så glad når jeg så dagens ord!
Tankene våre bestemmer hvordan dagen vår blir. Vi har valg!
Jeg kunne ikke vært mer enig! Det er i grunn slik jeg forsøker å tenke hver dag. Alt avhenger nemlig av tanken! 
Når du står opp om morgenen, tenk at dette blir en bra dag :grin: Finn et par ting du gleder deg til i løpet av dagen. Det kan være de minste ting, som en god kopp morgenkaffe, at du gleder deg til å legge deg inntil samboeren når kvelden kommer eller den varme dusjen etter trening. Tenk på disse gledelige tingene når du står opp og si høyt til deg selv at dagen i dag blir bra. Vips så kommer smilet frem og dagen blir så mye bedre! 


Kristine ♥

TUSEN TAKK KROPPEN MIN

 • 08.05.2016, 10:56


SAMSUNG CSC
Jeg vet jeg ikke alltid har vært snill mot deg. Snarere tvert imot. Jeg har pint deg gjennom perioder med lite mat og mye trening og jeg har pint deg gjennom perioder med hat og selvskading.
I dag er jeg uansett utrolig takknemlig for at du har holdt ut med meg. At vi til slutt er blitt bestevenner, du og jeg, min kjære kropp 💖
Tusen takk for at du har holdt ut med meg. 
Tusen takk for at du får meg opp om morgenen.
Tusen takk for at du forflytter meg fra a til b.
Tusen takk for at du sier ifra når du vil hvile og når du vil spise. 
Tusen takk for at du holder på energien gjennom lange dager.
Tusen takk for at du kan løpe og gå.
Tusen takk for at du og jeg har det så mye moro sammen.
Tusen takk for at du er så fantastisk!

Ikke glem at du og kroppen din er ett. At dere er et team.
Takk den og vær takknemlig for at den er så fantastisk på alle måter, selv om den ikke er helt perfekt - hvem er perfekt uansett?!
Vær bestevenn med deg selv og din kropp. Dere skal tross alt bo sammen resten av livet!


Kristine ♥  

IKKE NOE SOM HETER PERFEKT

 • 22.04.2016, 16:54


SAMSUNG CSC
Jeg hører ofte folk si at det er noe feil med nesen sin, magen eller puppene. Nei, det er ikke noe feil med det, det er ingen ufullkommenheter, for det er ikke noe som heter perfekt i denne verden!!
Snakk om din kropp som om det skulle være din beste venninne, snakk pent og skånsomt. Det er jo den som holder deg oppreist og i live!!
Spis sunt og vær aktiv fordi du elsker deg selv, ikke det motsatte!


Kristine ♥

VÆR GOD MOT DEG SELV

 • 06.04.2016, 16:29


Å være god mot seg selv, er noe de aller fleste av oss er dårlige til.
Livet er derimot så mye bedre når en blir god venn med seg selv. Jeg er i sterk tro om at en blir mer lykkelig, når man også er god mot seg selv. Er du komfortabel og har det godt med deg selv, vil du lettere ha det godt med livet. 
Her er noen tips til hvordan du lettere kan være god mot deg selv:

s
Elsk deg selv
Du er enestående og fantastisk. Det er kun en deg og du skal kunne føle at du er spesiell. Vær glad i deg selv for den du er - det finnes ingen som er akkurat som deg!

Snakk pent til deg selv
Snakk til deg selv som om du skulle være din beste venninne. Snakk til deg selv på en positiv måte, da vil også positive ting skje!

Tid til deg selv
Om du setter deg ned med en god bok og en kopp te, ser solnedgangen, tar deg et langt bad eller drar en helg på hytta. Litt tid for deg selv gjør underverker både for selvtilliten og for stressnivåene.  

Hjelp andre
Den største gleden man kan ha, er å gjøre andre glad! 
Å hjelpe andre vil gi deg en god følelse. Jo snillere du er mot andre, jo snillere vil du også bli mot deg selv. 

Vær i nuet
Ikke dvel ved feil eller ting du skulle gjort annerledes i fortiden, og slutt å stress over alt du skal gjøre i fremtiden. Fokuser på hva som er i nuet og jobb med måter du kan gjøre dette øyeblikket best mulig. 

Stopp negativitet
Hver gang du får en negativ tanke i hodet om deg selv, skyv den bort. Si heller til deg selv; jeg fortjener bedre enn disse tankene.

Dull med deg selv
Å ta seg tid til å dulle og stelle med deg selv, er noe du kan nyte. Om det er å ta en lang dusj, skrubbe hele kroppen og så smøre deg inn med en deilig lotion, å stå opp litt tidligere og sminke deg pent, eller å bruke litt ekstra tid på å finne ut hva du skal ha på deg. Gjør du litt ekstra stas med deg selv, vil du føle deg ekstra flott og det øker selvtilliten. 


Hva gjør du for å være snill mot deg selv?

Kristine ♥

VÆR SOM DU ER

 • 16.03.2016, 05:30


God morgen skjønne folk!
Dagens ord er så fine at jeg må dele de med dere. De er verdt å ta med seg denne onsdagen:

SAMSUNG CSC
Jeg tror alt for mange av oss bryr oss for mye om hva andre mener og tenker. Gi litt mer faen! Vær slik som du er, ikke slik du tror andre tror du skal være. Sannheten er at de fleste andre faktisk ikke har noen formening om hvordan du skal være. De er nemlig fult opptatt av seg selv!
Si høyt til deg selv "jeg er enestående og fantastisk". Det er kun en deg og du skal kunne føle at du er spesiell akkurat slik du er. Vær glad i deg selv for den du er, vær som du er - det finnes ingen som er akkurat som deg!


Kristine  ♥  

DU ER UNIK

 • 09.03.2016, 16:35


Dere er alle unike og fantastiske mennesker. Dessverre har mange av oss vanskelig for å se dette selv.
På denne dagen ønsker jeg å gi dere alle en liten ekstra oppmerksomhet, en nydelig blomsterbukett og noen ord om selvtillit.

Har du tenkt over hva du sier til når du snakker med deg selv?
Denne indre samtalen sier mye om hvordan du føler deg, og hvorfor selvbildet ditt er som det er. Hva slags mønster daner de indre samtalene du har med deg selv? Mange finner ut at det er stor forskjell på hva det hadde vært lurt å si til seg selv, og det som faktisk sies. I så fall er tiden moden for å endre kvaliteten på den indre samtalen. Du er et fantastisk menneske og fortjener å ha det bra med deg selv.

Hvis du sliter med selvbildet, er det fort gjort å godta de negative ordene som blir sakt om deg. Det å akseptere disse ordene som du sier om deg selv uten å sette spørsmålstegn ved dem, vil gi deg ytterligere næring til ditt eget negative selvbilde. 
Det du sier om deg selv er som en tegning til deg selv, et selvportrett til albumet som rommer selvbildene dine. Du kan bestemme deg for hvordan du ønsker disse bildene skal se ut. Et selvbilde er ikke fastslått, men forandrer seg konstant via selvprogrammering og signaler utenfra. 

Selvsnakking er en mulighet til å justere ditt nåværende selvbilde.
Selvsnakking kan forgå som en taus samtale inne i deg. Du kan også si ordene høyt, og det kan skrives ned. Det som oftest er mest effektivt er når selvsnakkingen beskriver at forandringen allerede har skjedd. Som regel er det mer oppbyggende og trivelig å si at "jeg er en hyggelig person" i stedet for "jeg skal bli en hyggelig person".Neste gang du ser deg selv i speilet si noe positivt om deg selv. "Jeg har pene øyne, for noen pene ben jeg har, jeg lærer fort, jeg er god til å lage mat" osv. 
Si noe pent om deg selv om tro på det. 
DU er en fantastisk og enestående person.

Kristine ♥

DU HAR ET VALG

 • 22.02.2016, 07:11


SAMSUNG CSC
Ja, du har et valg!
Du kan gå igjennom livet og føle at ting ikke stemmer. Du kan være ulykkelig og synes synd på deg selv. 
Eller du kan ta valge om at det ikke er det du ønsker for deg selv og ditt liv! Med en gang du forstår og godtar at ditt liv og din lykke er opp til deg selv, hva du gjør og hva du tenker, og at du har alle mulighetene til å bli den beste versjonen av deg selv, ja, da har du tatt valget om et bedre liv. 

Start dagen i dag med en tanke om at dette skal bli en bra dag. Dette skal bli en bra uke! Da titter ofte smilet frem og dagen har lett for å bli bedre. 
Gjør det beste ut av hver dag 💕 Ha en fin uke!

Kristine ♥

GLED DEG OVER MANDAGEN

 • 08.02.2016, 06:58


Trøtt i tryne eller ei, jeg gleder meg over mandagen, gjør du?

SAMSUNG CSC
Her kommer litt tankerabling mens jeg drikker kaffekoppen min om hvordan du kan glede deg over mandagen. Og ikke minst; glede deg over livet.

Du fortjener å være lykkelig. Du fortjener å smile. Jeg mener, hvorfor ikke? Du lever en gang. Jeg vil ihvertfall leve livet mitt med mest mulig glede!
Det som er her og nå, akkurat dette øyeblikket, det er en liten del av livet ditt. Hvorfor ikke gjøre det beste ut av det?
Ta vare på psyken din og forsøk å nyt hvert minutt av livet! 
Hev deg over de negative tankene. Tenk over det, ville ikke livet vært så mye enklere om du bare tenkte positivt og hadde det moro? Du har faktisk et valg!

Jeg sier ikke at du aldri skal ha en negativ tanke, for det har vi alle. Men at du skal forsøke å snu den negative tanken. Svært mange negative tanker er helt unyttige og ubetydelige.
Når vekkerklokken ringte klokken fem i dag morges, tenkte jeg for eksempel; "Å, jeg er sliten. Det er alt for tidlig! Dette kommer til å bli en lang og tung dag!". Helt unødvendige tanker som bare trekker meg ned. Når det gikk opp for meg hva jeg tenkte, sa jeg isteden til meg selv; "Ja, det er tidlig, men du vet det blir bedre bare kroppen kommer i gang. Og kaffen smaker så godt tidlig på morgenen! Dessuten blir det ekstra deilig å legge seg tidlig i seng i kveld. Dette blir en bra dag!".
Det krever øving og det krever at man tar i et tak, men livet er jo så mye bedre med positive tanker :grin:


Kristine ♥

TAKK FOR DET GODE

 • 02.02.2016, 05:53


SAMSUNG CSC
God morgen! Dagens ord var så fine at jeg ville dele de med dere. 
Vi som bor i Norge er så ufattelig heldige. Stort sett alle har tak over hodet, mat på bordet, familie som bryr seg, en jobb eller skole å gå til, og ben som kan bevege seg. Takk for alt det gode du står i og har. Takknemlighet gir en enorm innvendig glede og lykke. Ikke ta dagen i dag forgitt ✨


Kristine ♥

BE KIND

 • 25.01.2016, 06:06Hvorfor ikke være ekstra snill med deg selv denne uken?
Du fortjener det ☀️


Kristine ♥

DEN DU ØNSKER Å VÆRE

 • 21.01.2016, 10:02


SAMSUNG CSC
Vær den du ønsker å være.

Om noen ikke liker det, så er ikke det ditt problem. 
Du er fantastisk akkurat slik du er. Ja, det er du!
Vær tro mot deg selv, ditt liv og dine drømmer ✨


Kristine ♥

LYKKE

 • 25.09.2015, 09:26Lykke kan ikke bli reist til, eid, fortjent, vunnet eller konsumert.
Lykke er den spirituelle opplevelsen å leve hver eneste minutt med kjærlighet, takknemlighet og glede.
Det er fredag. Helgen er her. 
Smil, vise de du er glad i at du bryr deg, tenk glade tanker og lev i nuet!


Kristine ♥

ELSK DITT LIV

 • 28.07.2015, 14:47Jeg digger dette utsagnet:

Jeg føler meg alltid lykkelig.
Vet du hvorfor?

Fordi jeg ikke forventer noen ting fra andre.
Forventninger sårer.
Livet er kort. Så elsk ditt liv.
Vær lykkelig. Og fortsett å smile.
Lev for deg selv og
Før du prater  - lytt. Før du skriver - tenk.
Før du bruker - tjen. Før du ber - tilgi.
Før du sårer - føl. Før du hater - elsk.
Før du gir opp - prøv.
Før du dør- LEV.


Kristine ♥

VELG DEG SELV

 • 01.07.2015, 17:48


Stort sett hver dag våkner jeg opp og gjør et valg.
Jeg velger å respektere og elske meg selv og kroppen min.

Men det har ikke alltid vært slik.
I mange år har jeg våknet og latt speilbildet ødelegge dagen min. Jeg så bare de negative sidene ved meg selv. Og jeg hatet dem virkelig! Hodet mitt og tankene mine gjorde meg rett og slett lei meg og gav meg dårlig selvbilde.

Slik er det dessverre for mange andre også. Kanskje er du en av dem?
Isåfall ønsker jeg at du stopper opp. Du trenger ikke leve slik! Ikke la en refleksjon i et speil ødelegge det menneske du er.
Speilbildet ditt er kun en refleksjon av hvordan du ser deg selv. Ofte ser vi mye strengere på oss selv enn det andre gjør. Du ser en stor nese og små pupper. Andre ser et flott smil og en smekker midje.
Speilbildet ditt viser heller ikke hvordan du er som person, hva som er bak speilbildet - at du er et snilt menneske, at du er flink til å lage mat eller at du alltid stiller opp for vennene dine. 

Det er så mye mer av deg en det du ser i spilet.
Velg å se deg selv gjennom vennlige øyne.
Valg å se det gode, ikke det dårlige.
Ta valget og velg å elske deg selv.


Kristine ♥

DU ER HELDIG

 • 24.06.2015, 10:53


Ta deg god tid til å lese ordene under.

You are so lucky
Du er heldig.
Jeg er heldig.
Ikke fokuser på alt du skulle ønske du hadde og alt som skulle vært annerledes. 
Stopp opp og sett pris på livet og det du har i dag! 


Kristine ♥

DAGEN VIL SMILE TIL DEG

 • 04.06.2015, 07:22Våkn opp med det største smilet du kan få frem.
Du bestemmer hvordan dagen utarter seg, og om du starter dagen med glede.
Være sikker på at ingenting og ingen vil trekke deg ned.
Gjør alltid smilet ditt til en del av antrekket ditt. Et smil er det fineste du kan ikle deg. Sørg for å bruke det når du gjøre alle oppgavene dine og kommunisere med andre. Smilet ditt er både et våpen og makt, og selv om noe plager deg, gi uttrykk for at du er lykkelig, da vil du til slutt være det også.
Smil om morgen og dagen vil smile til deg.


Kristine 

PSYKISK HELSE

 • 11.05.2015, 17:21


En sunn sjel handler vel så mye om et sunt legeme og en god psykisk helse, som jevnlig trening og et variert kosthold.
Helse handler ikke bare om kropp, men også om tanker og følelser.
Det er like viktig å ta vare på den psykiske helsen som det er å ta vare på kroppen.

Psykiske problemer er svært vanlige i dagens samfunn.
Omtrent 1 av 2, altså halvparten av oss, vil oppleve psykiske problemer i løpet av livet.
Til tross for at tilværelsen kan virke ulevelig der og da, løser problemene seg for de aller fleste.

For at vi skal ha det bra er vi mennesker avhengig av flere faktorer.
Vi er avhengig av nærhet til andre, et sted å bo, nok penger til å leve, nok mat, å ha noe meningsfylt å gjøre gjennom arbeid eller aktiviteter.
Om vi får problemer med et eller flere av disse områdene, kan vi oppleve følelsesmessige problemer. Noen takler vanskelige situasjoner bedre enn andre, men mange vil ha behov for hjelp. Jo tidligere du får hjelp, desto større er sjansen for å bli bra.

Følelser kan kalles sjelens temperaturmåler. De er en veiviser gjennom livet og forteller oss om noe er galt.
Alle håndterer følelser på ulike måter. I blant kan følelsene og tankene virke kaotiske og vanskelige å sortere og komme bort fra.
Vær ærlig og åpen om dette. Det er ingen skam å at tanker og følelser er vanskelige og vonde.

Her er noen tips som kan hjelpe:
I vanskelige perioder bruker jeg selv disse.
- Gjør noe hyggelig hver dag
Gjør noe du selv synes er lystbetont og planlegg positive aktiviteter.
- Ha "bekymringstid" hver dag.
Sett av en fast tid midt på dagen til å gruble over dine bekymringer. Om disse tankene sniker seg inn utenom dette tidsrommet, skriv dem opp, du vil tidsnok få grublet over dette.
- Snakk om det
Det kan være med familie, en venn, arbeidskollega, en utenforstående eller helsepersonell. Problemene går som regel ikke over før du gjør noe med dem.
- Identifiser tankene
Hva hadde følelsene sakt til deg om de kunne snakke?
- Beveg deg.
Bevegelse påvirker humøret ditt, gir energi, reduserer stress og forbedrer forholdet til din egen kropp.
- Spis regelmessig.
Du vil holde en jevn energi og vil ha lattere for å konfrontere problemene dine.
- Tenk på alt du får gjort og alt du får til i stedet for det du ikke har gjort og ikke får til
- Vær mot deg selv som du ville vært mot en venn
Ofte er vi mye strengere mot oss selv enn det vi er mot andre. Du er akkurat like mye verdt, og fortjener den samme behandlingen som din bestevenn.

Om du ønsker mer informasjon kan disse sidene hjelpe.
Mental helse
Råd for psykisk helse

Jeg har selv hatt psykiske problemer.
I flere år slet jeg med alvorlig spiseforstyrrelse og slet med depresjon etter dette.
Det er slettes ikke noe nederlag å søke hjelp. Det er en seier at du tørr å være såpass ærlig.
Jeg vet at livet kan være forferdelig og av og til ulevelig. Men jeg vet også at det er mulig å løse problemene, uansett hvor håpløst det føles.
I ettertid ville jeg aldri vært foruten mine problemer. Tenk på alt jeg har lært og erfart, hvor sterk jeg har blitt og hvor mye jeg har voks.
Mine år som psykisk syk har gjort meg til den jeg er.


Jeg vil avslutte med å gi deg en påminnelse.
Det finnes kun en av deg.  Du er enestående og fantastisk, aldri glem det!


Kristine  

ET FORSTØRRELSESGLASS

 • 22.12.2014, 17:45


Julen er som et forstørrelsesglass.
I disse tider blir gleden større, men det gjør også sorgen.

I dag er det tre måneder siden mamma trakk sitt siste pust. Tre måneder som har inneholdt mye vondt, men også godt. De siste ukene har riktignok sorgen blitt større.
Jul er en tid som man skal tilbringe sammen med familien, kjære og de man er glade i. Jeg og mamma har alltid hatt et utrolig sterkt bånd. I julen stod vi sammen om alle forberedelsene, vasking som ribbesteking. Det føles feil og vondt å gjøre alle de tingene jeg pleier å gjøre med mamma, uten henne. Dette får meg også til å tenke på alle de hendelsene i livet mitt, hvor jeg har gledet meg til å ha henne der. Den dagen jeg gifter meg, den dagen jeg får barn eller bare en tilfeldig dag jeg trenger en klem.
Desember har vært et realt forstørrelsesglass. Denne måneden har virkelig gjort savnet større.


Meg og mamma julen i fjord.

Jeg har tenkt mye på denne sangen i desember.
Gabriella's Sång ble sunget av Marte Helleseter
i begravelsen til mamma og jeg synes budskapet er så vakkert.
Denne ble også spilt da jeg var på julekonserten Hellige Natt på onsdag.

Jag vill känna att jag lever
All den tid jag har
Ska jag leva som jag vill
Jag vill känna att jag lever
Veta att jag räcker till

I og med at mye av min tid og energi har gått med til mamma de siste tretten årene, er det nettopp det tiden handler om for meg nå. Lære å leve mitt eget iv, prioritere meg selv og ikke sette alle andre først. Leve i dag!
Og det er akkurat det jeg forsøker å gjøre. I år arrangerer jeg jul sammen med mine brødre. Jeg står for alt fra mat til vasking. Jeg skal sørge for at julen blir best mulig!
Vi kommer helt klart til å føle på savnet og kjenne tomheten. Men vi skal stå sammen, støtte hverandre og tenke på alle de gode stundene vi hadde med mamma.
Jeg vet at mamma ønsker at vi skal leve. Og jeg vet også at hun ville vært stolt av oss.
Den dag i dag sitter hun nok å ser ned på oss og heier.
Noe av det siste hun sa til meg før hun gikk bort var at hun hadde troen på meg. Det gir meg styrke.

Kjære mamma.
Jeg savner deg utrolig mye. Det går ikke en eneste dag uten at jeg tenker på meg. 
Jeg lover å gjøre deg stolt!


Kristine

Å FINNE NOE Å LEVE FOR

 • 13.10.2014, 15:42


Mamma ble syk da jeg var 11 år.
De siste 13 årene har jeg levd for henne.
Lille Kristine var bare et barn da hun følte at mammaen hennes forsvant.
Mamma fikk diagnosen MS, men nektet å gi opp jobben. Hun har alltid vært et fantastisk stå på menneske og har gitt alt for arbeidet. Hun fortsatte iherdig å jobbe, og jobben ble fort hele hennes liv. Den slet henne ut så mye at da hun endelig kom hjem, måtte hun legge seg. Det ble raskt til at jeg tok på meg ansvaret som mammaen i huset, til tross for at jeg ikke var gamle jenta. Vaske, gå tur med hunden, hjelpe småbrødrene med lekser, lage matpakker og lignende. Jeg hadde en tanke om at bare jeg var god nok,  bare jeg gjorde nok, ville mamma bli frisk.
Denne tanken har sittet i meg i alle år og til tider ødelagt mye for meg. Selv om jeg den dag i dag vet at jeg ikke kan ta vekk en hjernesvulst, den logiske delen av meg skjønner dette, er det fortsatt en stor del som vil gjøre alt for mamma. Jeg tenker fortsatt; om jeg var enda dyktigere, kanskje hun da hadde blitt frisk? Dessverre var jeg aldri god nok.

Jeg har brukt over halve livet mitt på mamma.
All min energi og overskudd gikk til henne.
Hver gang hun har trengt meg, noe som var nok så ofte, har jeg vært der. Jeg slapp alt jeg hadde i hendene for henne. Slik har det alltid vært. Dette gjorde naturligvis at jeg har mistet mye av mine venner, jeg mistet mye av min fritid, jeg datt ut av studiene, jeg mistet evnen til å ta vare på meg selv. I grunn har jeg mistet meg selv og mitt eget liv.

Jeg har levd for et annet menneske. Nå er hun borte!
Igjen står jeg. Lost og alene.
Jeg har mistet nære før. Denne gangen er det helt annerledes. Jeg har ikke bare mistet min mamma, jeg har mistet mye av mitt eget liv, det jeg har levd og kjempet for i så mange år.  Nå har jeg ingenting.

Jeg kan ikke lenger leve for mamma.
Jeg må finne noe å leve for.
Jeg må begynne å leve for meg selv.
Men hvordan gjør jeg det?


Kristine

LØFT DEG OPP

 • 25.08.2014, 07:43Noe å huske på en mandagsmorgen.

Denne ukens skal jeg være snill mot meg selv.
Jeg har ikke vært min egen beste venn i det siste. Situasjonen med mamma tærer på meg. Jeg har vært veldig sliten og lei. Jeg klarer ikke å holde tritt med den jeg har vært, og egentlig er, og hakker på meg selv for at jeg ikke orker å lage mat og isteden spiser mye ferdigmat, at jeg ikke får trent, at jeg sover mye, at jeg bruker dobbel så lang tid på jobben som vanlig, at jeg lett begynner å gråte, at humøret mitt går opp og ned og at jeg ikke klarer redde mamma.
Jeg skal forsøke å legge dette bak meg. Å snakke stygt til meg selv gjør ting verre. Denne uken vil jeg løfte meg selv opp!

Snakk pent til deg selv.
Vær din egen beste venn.
Jeg kan love deg at du vil føle deg så mye bedre :grin:


Kristine

PSYKISK HELSE

 • 11.08.2014, 17:19


En sunn sjel handler vel så mye om et sunt legeme og en god psykisk helse, som jevnlig trening og sunt kosthold.
Helse handler ikke bare om kropp, men også om tanker og følelser.
Det er like viktig å ta vare på den psykiske helsen som det er å ta vare på kroppen.


Psykiske problemer er svært vanlige i dagens samfunn.
Omtrent 1 av 2, altså halvparten av oss, vil oppleve psykiske problemer i løpet av livet.
Til tross for at tilværelsen kan virke ulevelig der og da, løser problemene seg for de aller fleste.

For at vi skal ha det bra er vi mennesker avhengi av flere faktorer.
Vi er avhengi av nærhet til andre, et sted å bo, nok penger til å leve, nok mat, å ha noe meningsfylt å gjøre gjennom arbeid eller aktiviteter.
Om vi får problemer med et eller flere av disse områdene, kan vi oppleve følsesmessige problemer. Noen takler vanskelige situasjoner bedre enn andre, men mange vil ha behov for hjelp. Jo tidligere du får hjelp, desto større er sjangsen for å bli bra.

Følelser kan kalles sjelens temperaturmåler. De er en veiviser gjennom livet og forteller oss om noe er galt.
Alle håndterer følelser på ulike måter. I blant kan følelsene og tankene virke kaotiske og vanskelige å sortere og komme bort fra.
Vær ærlig og åpen om dette. Det er ingen skam å at tanker og følelser er vanskelige og vonde.

Her er noen tips som kan hjelpe.
I vanskelige perioder bruker jeg selv disse.
- Gjør noe hyggelig hver dag.
Gjør noe du selv synes er lystbetont og planlegg positive aktiviteter.
- Ha "bekymringstid" hver dag. 
Sett av en fast tid midt på dagen til å gruble over dine bekymringer. Om disse tankene sniker seg inn utenom dette tidsrommet, skriv dem opp, du vil tidsnok få grublet over dette.
- Snakk om det.
Det kan være med familie, en venn, arbeidskollega, en utenforstående eller helsepersonell. Problemene går som regel ikke over før du gjør noe med dem.
- Indentifiser tankene.
Hva hadde følelsene sakt til deg om de kunne snakke?
- Beveg deg.
Bevegelse påvirker humøret ditt, gir energi, reduserer stress og forbedrer forholdet til din egen kropp.
- Spis regelmessig.
Du vil holde en jevn energi og vil ha lattere for å konfrontere problemene dine.
- Tenk på alt du får gjort og alt du får til i stedet for det du ikke har gjort og ikke får til.
-Vær mot deg selv som du ville vært mot en venn.
Ofte er vi mye strengere mot oss selv enn det vi er mot andre. Du er akkurat like mye verdt, og fortjener den samme behandlingen som din bestevenn.

Om du ønsker mer informasjon kan disse sidene hjelpe.
Mental helse
Helse Norge
Psykisk helse

Jeg har selv hatt alvorlige psykiske problemer.
I flere år slet jeg med alvorlig spiseforstyrrelse og slet med depresjon etter dette.
Det er slettes ikke noe nederlag å søke hjelp. Det er en seier at du tørr å være såpass ærlig.
Jeg vet at livet kan være forferdelig og av og til ulevelig. Men jeg vet også at det er mulig å løse problemene, uansett hvor håpløst det føles.
I ettertid ville jeg aldri vært foruten mine problemer. Tenk på alt jeg har lært og erfart, hvor sterk jeg har blitt og hvor mye jeg har voks.
Mine år som psykisk syk har gjort meg til den jeg er.


Jeg vil avslutte med å gi deg en påminnelse.
Det finnes kun en av deg.  Du er enestående og fantastisk, aldri glem det!


Kristine

REFLEKSJONER

 • 28.12.2013, 13:50


Jeg fikk en lang mail fra en nydelig jente i går. Det fikk meg til å tanke igjennom en hel del ting.
Vi er utsatt for enormt mange påvirkninger, meninger og krav.
Vi skal rett og slett være så himla perfekte!

Jeg skal være helt ærlig. Jeg kan være den første som rekker opp hånden og forteller at jeg er lett påvirkelig. Jeg har hatt store problemer med å føle at jeg selv duger, at jeg er god nok og å la presset utenfra ligge.
Jeg har slitt mye med flink pike på alle områder, spesielt når det kommer til utseende. Det er galt å være slank, det er galt å være trent, det er galt å ha litt ekstra fett på kroppen, uansett er det noen som hadde noe galt å si. Jeg fikk en følelse at det alltid vær noe feil med meg uansett. Dette har heldigvis blitt mye bedre de siste årene og jeg har jobbet for å føle at jeg er god nok, akkurat som den jeg er.

Noe jeg også har hatt store problemer med, er å prioritere meg selv. Jeg ser min egen verdi som liten sett opp mot andre. Jeg synes altså at alle andre fortjener mye bedre og mye mer enn det jeg gjør.
Jeg har innsett at akkurat dette er noe jeg må jobbe mer med. Derfor tok jeg kontakt med en coach rett før jul.
Det føles rart å si det, men jeg ser at om jeg vil bli bedre på dette området, må jeg få en hjelpende hånd. Thor Ole fra BedreResultater har allerede hjulpet meg mye på en avtale.

Det siste halve året har jeg satt mye av livet mitt på vent. Uten gå for dypt inn i mitt eget og min families privatliv, så har det vært mye sykdom, usikkerhet og vanskelige situasjoner. Jeg presset meg selv for langt! Jeg har satt det jeg selv ønsker å gjøre, på vent, fordi andre trenger hjelp og støtte. Midt oppi det hele har jeg glemt å ta vare på meg selv. Jeg har presset meg selv for hardt.
Dette føles i grunn flaut å innrømme, jeg har møtt på en liten smell. Dette er grunnen til at jeg nå har hatt nesten to ukers totalt treningsfri. Jeg har rett og slett følt meg mentalt og kroppslig sliten.
Målet mitt er at jeg skal kunne være mer tilstede i livet mitt og være en støtte for meg selv, ikke bare for andre. 2014 skal bli året jeg jobber sette meg selv først. Jeg er sjefen i min egget liv og skal styre skuten ut i fra deg jeg ønsker!

Jeg vet i grunn ikke om det kom noe nyttig ut av disse refleksjonene, det jeg vil frem til er at vi alle har områder vi må jobbe med og kan forbedre. Ingen er perfekte, uansett hvor perfekte de prøver å fremstille seg selv.
Noen ganger må vi være såpass tøffe at vi tørr å innrømme at vi har feil eller problemer. Og kanskje enda verre? At vi faktisk må ha hjelp for å finne en god løsning.
Ta vare på deg selv. Bry deg om deg selv. Vær din egen beste venn.


Kristine

ROSA SKY

 • 02.11.2013, 12:07


Jeg har akkurat spist denne deilige havregrøten.
For tiden har jeg dilla på havregrøt i alle varianter!
I dag ble den servert med en deilig rosa sky av fluff og kesam, kirsebær, mandler og pekannøtter.
Utrolig godt!Rosa sky aka proteinfluff

150 g frosne bær, jeg brukte jordbær og kirsebær
0,4 dl vann
30 g jordbærprotein

Tin bærene 20 sekunder i mikroen eller noen minutter på kjøkkenbenken. Bland i proteinpulver og vann.
Bruk en kjøkkenmaskin eller el-visp.
Etter cirka 3 minutter er det blitt en herlig, luftig og smakfull rosa sky.


Når vi først er inne på rosa sky....
Jeg får stadig mail om hvordan jeg klarer å holde meg positiv.
Jeg tror at vi mennesker ikke kan sveve på en rosa sky og være lykkelige før man har det bra med seg selv. Dette er noe jeg har måtte jobbet mye med som svært usikker tenåring.
Du og jeg er et sammensatt vesen bestående av kropp, sjel, tanker og følelser. Det du tenker og sier til deg selv preger deg fysisk, og har da igjen betydning for hvordan du føler deg psykisk.
Dette er noe svært mange sliter med. Vi finner alltid de små feilene ved oss selv. Om det så er at lårene mine ser feite ut i denne buksen, at jeg er en total idiot som glemte å kjøpe tørkepapir når jeg var på butikken eller at jeg er en dårlig venn som ikke tok telefonen. Sannheten er at det i hvert fall ikke blir noe bedre av slik selvsnakk.
Livet er ikke til for at du skal gå rundt å være din egen verste fiende. Ta deg selv på alvor. Bli din beste venn, lær å elske deg selv.
Du kan omprogrammere både selvfølelsen din og hvordan du føler deg med å snu om på tankene dine.
Start med små skritt. Bli bevist på egne tanker og følelser. Når du merker at du sier noe negativt om deg selv, skyv bort denne tanken og finn isteden en positiv tanke. Det er en real jobb i begynnelsen. Been there, done that. Jeg vet at det ikke er enkelt, men det er verdt det! Bare i løpet av et par uker vil det nærmest gå automatisk og de positive tankene om deg selv kommer oftere. Dette vil føre til at du føler deg bedre og lettere til sinns. Livet blir gladere om du aksepterer den du er.


Ha en herlig lørdag :grin:
Klapp deg selv på skulderen og si noe positivt til deg selv.

Kristine

Kristine

Hei og velkommen til Dedication. Jeg er en livsglad personlig trener og kostholdsveileder. Her på min blogg vil du få små tips, råd og oppskrifter til den sunne linje, samt følge min vei i livet. Jeg har troen på at god helse og en sunn livsstl er nøkkelen til et lykkelig liv og en glad kropp. Legg gjerne igjen noen ord om du lurer på noe, ønsker å dele noen tanker, er interessert i kost og treningshjelp eller bare vil si hei :) Kontakt: kristine@helseglede.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no