PERFEKT SOMMER SNACKS: FROSNE DRUER MED SJOKOLADE

SAMSUNG CSC
Har du prøvd frosne druer? Hvis ikke må du gjøre det med en gang!
Det er så utrolig godt og ikke minst kjempe enkelt og veldig sunt! Når druene fryses får de en enda søtere smak, de blir enda saftigere og konsistensen blir nærmest sorbet aktig. 
Frosne druer er den perfekte sommer snacksen. Bruk druene som en enkel dessert eller spis dem når du har lyst på noe søtt. Vil du gjøre litt ekstra stas på druene kan du toppe dem med litt sjokolade, slik jeg har gjort. Det blir en fest i munnen!

SAMSUNG CSC
Det finnes faktisk tusenvis av druesorter, men her i Norge skiller vi stort sett mellom grønne, blå og rød. Alle druesorter passer til frysing. Druer inneholder omtrent 11 % druesukker og er derfor en fik energikilde. I tillegg inneholder de en del kostfiber som er godt for fordøyelsen vår. 

SAMSUNG CSC

Frosne druer med sjokolade

Druer av ønsket sort, her har jeg brukt lilla druer
Sukkerfri hvit sjokolade
Mørk sjokolade

Skyll druene. Fordel de utover en tallerken eller et brett. Sett dem i fryseren i minimum 1 time. 
Smelt sjokoladen og fordel den over druene. Spis med en gang eller sett druene tilbake i fryseren. 
Druene spises rett fra fryst tilstand og holder seg mange måneder.
Spis og kos deg :grin: 

Kristine  ♥

11 kommentarer

    1. Chassi:
      Suge på en frossen drue? Hihi… Den var ny. Frosne druer er knall godt, men jeg vil spise dem. Ikke suge på dem 😉
      Jeg lager ikke så mye is selv nei, men du skal ikke se bort ifra at det blir mer av det nå som varmen kommer 🙂 Sjokoladesaus og druer hørtes ikke dumt ut!

      Ha en super dag 🙂

    2. Dette ble skikkelig godt. Hadde ikke trodd at Frosne druer skulle bli så bra 😛

    3. Ha ha, så kult! Jeg leste en gang i iForm – som et slanketips, så klart – at du kan suge lenge på en frossen drue. Det var en så morsom setning at det har blitt et uttrykk her. Men det ER jo godt. Jeg har frosne druer i fryseren, og med sjokolade hørtes det enda bedre ut.
      Lager du is selv? Altså sånn som man heller i form og setter i fryseren? Jeg putter druer oppi der, men altså, kunne man laget en sjokoladesaus til det? 😛
      Bla bla. Ha en super dag.

    4. Margrethe:
      Neida, det er det som er så genialt med å fryse druer. Du kan fint tygge gjennom de. Konsistensen er nesten sorbet aktig. De blir altså ikke stein harde 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg