SPILLELISTEN I NOVEMBER

Igjen må jeg bare beklage så mye for surr på siden. Bloggen er nå oppe og går, men det jobbes med å bedre designet og få tilbake innlegg som har forsvunnet. Takk for god tålmodighet 

Over til noe mer spennende, nemlig spillelisten i november. Denne måneden har flydd forbi og jeg har helt glemt å oppdatere spillelisten min. Bedre sent enn aldri, eller hva? Siste dagen i november og jeg fikk endelig laget meg månedens spilleliste.

 • Spillelisten i november ser slik ut:
  Ice cold – Netsky & David Guetta

  Nightfall – Sk-Hall
  9PM (Till I come) – KCB
  Mohabby – Punk Fanatic
  Haunted – Kroshwell
  The Sharman – Alvix
  Moonlight Shadow, club edit – Empyre One
  Yesterday  – Dj Tht
  Body X Better off alone – Djleemusic
  L’amour toujours (remixes) – Talstrasse 3-5
  Goodbye – Jason Derulo & David Guetta
  Grapevine – Tiësto
  Lifting you higher – Armin van Buuren
  Jumpin – Hottub
  Popcorn 2K18 – Teknova
  Infinity 2018 – Sean Finn & Guru

Nå skal jeg komme meg avgårde på en treningsøkt. I dag blir det en fullkroppsøkt. Deretter blir det jobb før sushi og et glass vin venter i kveld. En skikkelig god fredagskveld i mine øyne. Nyt fredagen dere. Og riktig god helg!


Kristine ♥

TEKNISKE PROBLEMER

Som dere ser er det problemer med bloggen i dag. Det jobbes på spreng med å få ordnet designet og å få tilbake alle innlegg. Jeg beklager så mye og håper dere kan være tålmodige med meg. Forhåpentligvis er alt oppe og går igjen imorgen!


Som dere skjønner, er ikke dette meg akkurat nå. For å være ærlig sitter jeg i sengen, under et stort teppe ikledd ullsokker og en stor genser. Derfor legger jeg ved et bilde fra tidligere i måneden.
Uansett hva du gjør denne onsdagen, håper jeg du får en fin kveld.

Kristine ♥

STOR KOSEPAKKE

                                                                                                                                                                                                         Inneholder sponsede produkter

Jeg må bare vise dere denne fantastiske pakken jeg fikk fra Tights i helgen. Ja, produktene er sponset, men jeg får ikke penger for å skrive dette innlegget, jeg synes bare det var så mye godt her at jeg vil fortelle dere om pakken.

Denne pakken kalles Stor kosepakke. Og jeg skjønner hvorfor. Her er det så mye å kose seg med!

Jeg er generelt litt skeptisk til en del sukkerfritt godteri, da jeg synes mye smaker litt rart eller falskt, men jeg ble ordentlig positivt overrasket over kosepakka. Spesielt må jeg trekke frem Monster sjokoladene og Monster proteinbaren. Den hvite monster sjokoladen er knall god! Den smaker ordentlig hvit sjokolade. Monster proteinbaren er min favorittbar sammen med Barbells og Questbars. Denne inneholder karamell og peanøtt og minner om snickers. Den er veldig god! Barbells proteinpuddingene er også en favoritt hos meg fra før av. De bruker jeg over havregrøten min, som en enkel snacks eller i bakst. Jeg tørr også påstå at Monster chipsen er den beste sunnere varianten av chips som er på markedet. De er sprø og har en god smak.

I tillegg var det masse annet godt i pakken som diverse sursøte godisbiter fra Monster og Pandy, sjokoladetrøfler, mer sjokolade og energidrikk. Jeg har i hvert fall mye å kose meg med fremover!


Kristine ♥

DAGENS STYRKEØKT

Hva er vel bedre enn å starte uken med en treningsøkt? Jeg synes alltid det er ekstra deilig med trening på mandager. Jeg skal ærlig innrømme at dagens styrkeøkt ikke var den beste, men den ble nå gjennomført! Jeg var relativt trøtt etter jobb. Det er alltid ekstra tungt å stå opp før seks på mandager, men så fort jeg kom meg på trening og satte i gang, følte jeg meg mye bedre. Dagens styrkeøkt ble en fullkroppsøkt med fokus på baseøvelser.

Stående roing med manualer. Fokuser på å trekke skulderbladene tilbake og sammen. Den tar ordentlig godt på ryggen!

Dagens styrkeøkt:
– Chins
3 sett * 8 -10 repetisjoner
– Knebøy
3 sett * 6 repetisjoner
– Stående roing med kettlebell
3 sett * 8 repetisjoner
i super sett med
– Revers flyes
3 sett * 10 repetisjoner
– Utfall
3 sett * 8 repetisjoner
i super sett med
– Hip thrust med kettlebell
3 sett * 12 repetisjoner


Hip thrust med manual. Denne liker jeg spesielt godt å gjøre med strikk mellom knærne. En av mine favorittøvelser for rumpen!
Har du fått inn en treningsøkt i dag? Om ikke, får du en ny sjanse imorgen .


Kristine ​♥

NY YOUTUBEVIDEO – BESTE TIPS FOR Å GÅ NED I FETTPROSENT / VEKTREDUKSJON

Da er en ny episode av min og Per Øystein sin videoserie ute. Vi fikk inn flere gode tips til hva dere ønsket at vi skulle ta for oss i Fitness Gjort Enkelt. Et av spørsmålene vi fikk, var om vi kunne snakke om vektnedgang. 

I dag snakker vi om nettopp det med å gå ned vekt og kommer med våre beste tips for å gå ned i fettprosent, altså vektreduksjon. Håper du liker den 🙃 Og har du et tema du vil at vi skal ta for oss, legg igjen en kommentar her eller på YouTube, eller send meg en melding på instagram, @kristine_aure.


Kristine ♥

SØNDAGSFROKOST

Finnes det noe bedre enn lange late søndager med en skikkelig god søndagsfrokost? Jeg tror ikke det. I hvert fall ikke som jeg kommer på akkurat nå!

Lange søndagsmorgener med en god frokost og et par kopper kaffe, er helt fantastisk i mine øyne. Det gir en skikkelig god start på dagen og fyller på med god energi til den kommende uken! I dag ble jeg invitert på søndagsfrokost hos en venn. For en luksus!

Vi dekket på bordet, laget eggerøre, stekte rundstykker, traktet kaffe, laget vafler og fant frem masse godt pålegg; brunost, cottage cheese, brie, blåmuggost, honning, syltetøy, tomat, paprika, skinke, spekeskinke og sursild. Og, ja, jeg slo til med julebrus til frokosten. Jeg har ikke drukket julebrus i år, så da jeg så glassflasken på butikken i går, bare måtte jeg kjøpe en! Hvert år klarer jeg ikke helt bestemme meg for om jeg faktisk liker smaken på julebrus eller ikke. Det er veldig søtt! Men når jeg drikker av glassflasken og får smaken i munnen får jeg så mange gode barndomsminner og blir fylt med små sommerfugler innvendig. Derfor elsker jeg julebrus!

Det er virkelig noe magisk med nystekte rundstykker, nytraktet kaffe og godt pålegg.  En drøy time satt vi å nøt frokosten, spiste, pratet og koste oss. Som du ser av bildet over, er jeg rimelig fornøyd med søndagsfrokosten! Nå skal vi rydde av bordet, før resten av dagen skal gå med til vennekos og hygge. Håper du også har en skikkelig god søndagsmorgen og at du får en riktig så god søndag . Lag opp til en ny uke, dere!


Kristine ♥

MORGENKAFFEN OG EN HYLLEST TIL KAFFEN

God lørdagsmorgen goínger ♥
Det er lørdag, har du noen planer for helgen? Jeg sitter her med morgenkaffen og lader opp til jobb. Jeg jobber til halv fire, men etter det blir det sushi, et morgen ha glass vin og forhåpentligvis masse latter! Imorgen har jeg heldigvis fri. Jeg har planer om en lat morgen med skikkelig god søndagsfrokost iført koseklærne, før jeg skal få unnagjort litt kontorarbeid og annet forefallende ting som må gjøres.

Mens jeg sitter her med kaffekoppen min, vil jeg komme med en liten hyllest til kaffen. Viste du at det å drikke moderate mengder kaffe, altså rundt tre – fire kopper om dagen, er forbundet med lengre levetid? Yes, sier jeg som elsker kaffe! Forskning viser at kaffe kan ha en beskyttende effekt mot diabetes, hjerte- karsykdommer og parkinsons. Det å regelmessig drikke kaffe, har også vist seg å gi en lavere kreftrisiko, spesielt i forhold til kreft i svelg, tykk- og endetarm, lever og munn. Så ta deg en en kaffe kopp eller tre i dag!
Ha en fin lørdag.


Kristine ♥

RO- INTERVALLER 500 x 5

Tidligere i uken kjørte jeg intervaller, 500 x 5 på romaskinen. Fy søren så svett jeg ble. Pulsen bruste virkelig! En annerledes intervalløkt som jeg kjente godt i både rygg, lår og armer, samtidig som hjertepumpen virkelig får kjørt det. Denne intervalløkten må du teste!

Ro -intervaller 500 x 5 
Varm opp med å ro 400 -500 meter.
Start rolig, fokuser på riktig teknikk og øk intensiteten gradvis.

Intervalldelen
Ro 500 meter så raskt du klarer. Ta så en pause på 2 minutter. Gjenta 5 ganger.
Når intervalldelen er ferdig, har du altså rodd 500 meter 5 ganger.

Trapp så ned med å ro rolig 3 -4 minutter.


For å få aktivert benmuskulaturen mest mulig og få best effekt når du ror, skal du rette ut bena helt i ytterposisjonen, før du begynner å dra rohåndtaket inn mot brystet. Før så håndtaket tilbake ved å strekke ut armene, og så deretter følge etter med overkroppen og så knærne. Stram coremuskulaturen under hele økten, slik at du holder en nøytral ryggposisjon.


Kristine ♥

EN SKIKKELIG GOD HØSTGRATENG

I dag laget jeg en fantastisk god middag. Jeg hadde en del rotgrønnsaker som trengte å bli brukt og resultatet ble en skikkelig god høstgrateng!

Som du kanskje ser av oppskriften under, har jeg tatt utgangspunktet i min oppskrift på pasta bolognese med rotgrønnsaker. Det er blitt en favorittmiddag hos meg! I dag laget jeg rett og slett bolognesesausen, la den i en ildfast form og toppet med søtpotetmos og ost. Mmmm, virkelig super godt altså!

En skikkelig god høstgrateng

Søtpotetmos
2 store søtpoteter, eventuelt 3 små
1 ts salt
1/2 ts muskatnøtt
3 ss creme fraiche, eventuelt kesam

Bolognesesaus
1 pakke karbonadedeig
1 gul løk
3 hvitløksfedd
Ca 800 g rotgrønnsaker, jeg brukte en miks av gulrot, gulbete, rødbete og pastinakk
1 boks hakkede tomater
3 ss tomatpure
1 ts oregano
1 ts timian
1 buljongterning
2 dl vann
Litt revet os

Start med søtpotetmosen. Skrell søtpotene og del dem i biter.
Kok i en kjele med rikelig vann i 10 -15 minutter, til søtpotetene blir møre. Hell av vannet og la potetbitene dampe av seg noen minutter.
Mos potetene sammen med krydder og creme fraiche.

Mens potetene koker, lager du bolognesesausen.
Skjær løk i terninger. Finhakk hvitløk.
Ha løk, hvitløk og karbonadedeig i en kjele. Stek i en panne til karbonadedeigen får farge.
Hakk rotgrønnsakene i terninger. Ha grønnsakene over i kjelen med karbonadedeigen. Tilsett resten av ingrediensene.
Kok opp og la det hele koke på lav temperatur i minimum 10 minutter.

Fordel bolognesesausen i en ildfast form. Legg over søtpotetmosen. Strø over revet ost.
Stek på 225 grader i 20 minutter.
Nyt.

Denne middagen tar riktignok litt tid å lage. Det tok vel meg bortimot tre kvarter fra jeg startet til maten stod på bordet, men det er virkelig verdt tiden. Middagen er kjempe god. I tillegg er gratengen proppfull av grønnsaker, vitaminer og mineraler, kostfiber og proteiner. At den er så smakfull og ordentlig varmende, er bare et pluss! En real kosemiddag som kan spises både i hverdagen og helgen.

Jeg serverte høstgratengen med en frisk salat av ruccola, paprika og cherrytomater. Håper du lar deg friste!


Kristine ♥

OKTOBER’S

Først og fremst må jeg bare si tusen hjertelig takk for alle tilbakemeldingene jeg har fått etter at jeg publiserte Fitness Gjort Enkelt i går. Herlighet dere er gode ♥ Jeg skal ærlig innrømme at det er litt små skummelt å gå ut på YouTube. Filmene er jo så og si uredigerte, men jeg har fått så mange tilbakemeldinger og setter virkelig pris på det. Og hjertelig takk for tips til hva dere vil at vi skal ta opp. Nå har vi mye å snakke om fremover. Jeg gleder meg til å vise dere en ny episode på søndag.
Over til noe annet. Her kommer en oppsummering av oktober.

Oktober’s beste uke
Jeg hadde en herlig uke i Malaga. En uke helt for meg selv med god mat, sol, strand, avslapping og litt trening. Som jeg storkoste meg der altså!

Oktober’s treningstips
Jeg tok et lite oppgjør med såkalte “fancy” treningsøvelser i innlegget trening som gir resultater. Ønsker du å bygge muskler, få en fastere og strammere kropp, er det ikke disse fancye øvelser som gjelder. Da må du legge fokus på tunge baseøvelser. Jeg gav dere en også en god innføring i bulgarske utfall. Min ultimate elsk / hat øvelse! Og dere fikk en morsom sirkeløkt.

Oktober’s favoritt bakst
Snickersbollene. Uten tvil. Disse er magisk gode! Jeg må også trekke frem brownie med karamellbiter. En kakeoppskrift som er utrolig god og som vil falle i smak hos liten og stor. Ja, denne måneden tror jeg at jeg har to favoritter når det kommer til bakst!

Oktober’s hyggeligste kveld
Jeg avsluttet jobben min i klesbutikken og hadde en ordentlig koselig kveld med jentene herfra. Kjolen kom på, champagnen ble funnet frem og god stemning stod på menyen. En skikkelig god kveld. Jeg gav dere også noen tips til serier du kan se i høstmørket om du vil ha en hyggekveld inne med TVen.

Oktober’s favoritt oppskrift hos dere
Den proteinrike sjokoladekakedeigen har jeg fått flere snaps av at dere har laget. Tusen takk! Det gjelder virkelig et blogghjerte!

Min trening i oktober
Jeg delte en treningsuke med dere. Dette var en veldig god treningsuke og de fleste andre ukene har ikke sett slik ut. Når jeg var på ferie, ble det bare et par økter. Ellers denne måneden, har det knapt blitt noe kondisjonstrening. Jeg har hatt en kondis-økt! Jeg må nok kanskje innføre noen intervaller igjen snart!

Oktober’s mest likte innlegg
Innlegget gjør disse to tingene for mer energi og bedre humør har jeg fått mange tilbakemeldinger på. Jeg håper flere av dere har innført disse tingene. Det er to enkle tips, som ikke tar mye tid, men som gjør hverdagen mye nedre.

Oktober’s beste middag
Marokkansk taco er vinneren for min del. Rett og slett fordi jeg digger taco og denne varianten var veldig god. Ettersom det er høst og fortsatt er mye gode rotgrønnsaker i butikkene, må jeg også skryte av middagen kyllingfilet med ovnsbakte rotgrønnsaker og epletzatziki.

Oktober’s mest spilte sang
Det her er faktisk litt flaut. Oktober’s mest spilte sang er nemlig Dangerous av Da buzz. Jeg har fått helt dilla på denne sangen! Jeg tror det er fordi den gir meg så mange gode minner fra nitt tallet. Jeg blir bare glad av den sangen her!


Kristine ♥