SUNNERE GODIS

                                                                                                                                                                                                                                           Inneholder add-linker

Er det flere enn meg som er glad i noe søtt av og til? Selv er jeg, som mange av dere vet, fan av en balanse. Jeg spiser sunt og variert mesteparten av tiden, men nyter gjerne en skål med is eller noen biter sjokolade om jeg har skikkelig lyst på det det, uavhengig om det er onsdag eller lørdag. Alt med måte! Jeg liker også å ha noen sunnere varianter på lur. Det finnes jo så mange gode alternativer når det gjelder sunnere godis!

Her er mine favoritter når det kommer til sunnere godis:

Frosne druer
Har du ikke prøvd å fyse druer, anbefaler jeg at du gjør det med en gang! Det blir nesten som små munnfulle med sorbet. De er kalde, men ikke for harde, samtidig som de er myke og gode.

Proteinbarer
Proteinbarer kommer i mange varianter og smaker. Favorittene mine er, som dere vet, Pandy caramel sea salt – denne er supergod (!!), Questbar i smakene chocolate chip cookie dough, double chocolate og maple waffle, samt barene fra Barebells. Fordelen med proteinbarer fremfor sjokolade, er at proteinbarene metter og inneholder flere næringsstoffer.

Protein crispies
Sjokolade krispkulene fra Barbells er søte og gir god krunsj. Jeg liker å lage en miks av crispkuler, gojibær og hempfrø som en slags sunn snack-nøtteblanding. Jeg lager en stor porsjon og oppbevarer i små bokser som jeg tar med meg i vesken.

Protein nacho
Rett og slett en sunnere utgave av potetgull som inneholder flere næringsstoffer og mer protein. Jeg synes også disse er gode på taco, som en sunnere variant av tortilla chips.

Gojibær med mørk sjokolade
Supermat på sitt beste. Gojibær inneholder masse antioksidanter. Disse med sjokoladetrekk er ekstra gode!

Sukkerfri mørk sjokolade
Mørk sjokolade har lenge hatt et rykte på seg for å være sunt. Mørk sjokolade har flere helsebringende egenskaper, deriblant at den beskytter cellene våre mot frie radikalier og på den måten kan være med på å forebygge mot kreft.

Macadamianøtter
Favoritt nøttene mine! Ikke bare super gode, men også fulle av sunne fettsyrer, vitaminer og mineraler.

Peanøtter med sjokolade
Sprø og salte peanøtter trukket i sjokolade. Nam. Disse er også tilsatt ekstra protein. 

NJIE brus
En sukkerfri brus. Denne er også tilsatt ekstra vitaminer og anitoksidanter. Smaken cactus / lime og pink grapefrukt er mine favoritter. De er friske og syrlige samtidig.

En hel haug med godsaker på en torsdag. En som gosser seg i hvert fall!
Har du en favoritt variant litt sunnere godis? 


Kristine ♥

EN SUNN LIVSSTIL HANDLER IKKE OM Å STRESSE FOR Å NÅ MÅLET

Dere, vi går mot slutten av januar, måneden alle har nye forsetter om et bedre liv og skal bli den beste utgaven av seg selv; sunn, super fit og sterk. Det er en ting jeg vil ta opp en liten ting. Tenk langsiktig. En sunn livsstil handler ikke om å stresse for å nå målet!

Et måltid utenom det planlagte eller den sjokoladeplaten som forsvant som du egentlig ikke skulle spise, ødelegger ikke hele fremgangen din! Ikke la en sunn livsstil ødelegge for livet du lever. Ikke la det hindre deg i å gå ut å spise med venner, ta deg et glass vin med kjæresten eller en godtepose til kinoen. En sunn livsstil handler ikke om stresse for å oppnå det en ønsker. Det handler vel så mye om å nyte veien til målet!

Si at du spiser 4 måltider om dagen. Det er 28 måltider i løpet av uken og 1448 måltider i løpet av et år! Hvor stort utslag tror du det har, om et par av måltidene i uken ikke er helt “perfekte”? Så og si ingen! Og du, det er rom for en sjokoladebit her eller en pizzabit der. Ikke glem det!

Du skal kunne nyte veien til målet, like mye som du skal nyte det når du når målet. Det å trene og spise sunt skal berike livet ditt, gi deg glede og energi. Du skal leve livet ditt og ha det moro på vei mot målet ditt!

 

Kristine ♥

DAGENS

                                                                                                                                                                                                    Inneholder add-linker

Dagens motivasjon
I dag trengte jeg egentlig ingen motivasjon for å komme meg avgårde på trening. For tiden synes jeg det er fantastisk bare å røre kroppen. Jeg kan ikke trene tungt eller til utmattelse, og det har gjort at jeg setter ekstra pris på å trene, selv om jeg må trene mye roligere enn det jeg er vant til.

Dagens treningslåt
Never Stop – Verano RMX. Jeg blir både glad og gira av denne sangen! Låten er en av sangene som er i spillelisten for januar

Dagens treningsøkt
En lett overkroppsøkt. Jeg trente til og med litt armer, noe jeg svært sjeldent gjør! Dagens økt bestod av pull dips, enarms nedtrekk / høy roing i kabel (du kan se film av øvelsen i historien min på instagram her), facepulls, biceps curl med manualer og triceps pushdown i kabel. En god økt med masse glede på cirka 40 minutter.

Dagens treningsantrekk
Jeg hadde på meg favoritt tightsen fra Skins, A400, denne ser dere meg i nittifem prosent av tiden (!!), bh fra Aim og topp fra Adidas. 

Dagens klapp på skulderen
Jeg må skryte av meg selv for at jeg klarer å la vær å pushe meg. Som jeg skrev forrige uke, er jeg for tiden under behandling for lekktarm og betennelse i kroppen. Det gjør at jeg blant annet skal minimere stress. Trening er en form for stress for kroppen. Det å kun trene på overskudd, trene lett og å alltid gi meg før jeg føler meg sliten, føles rart. Jeg gir meg selv et klapp på skulderen for at jeg klarer det!

Dagens følelse etter trening
Den var ganske så magisk. Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg setter pris på å bevege meg og bruke kroppen. Jeg føler meg bare så heldig som kan bruke kroppen, selv om den er ikke helt tipp topp. Takk kroppen min ♥

Etter treningsmat
Denne go`skålen med sjokoladeproteinpudding som jeg pisket med en håndvisp i et mitt og så satte i fryseren i 30 minutter. Det ble en litt fluffy isfølelse. Jeg toppet proteinpuddinge med 1/2 Coconut choco proteinbar i biter, og biter av jordbær, blåbær, eple og kiwi.

 

Kristine ♥

RASK BURGER MED SPRØ SØTPOTETFRIES

I dag jobber jeg sent. Da liker jeg å spise middag til lunsj, slik at jeg får et varmt og godt måltid før jobb. Dagens deilige middag ble denne burgertallerkenen med sprø søtpotetfries.

Burgeren lages på under et kvarter. Den er både rask, sunn og smakfull. Frisene tar noe lenger tid. Burgeren kan naturligvis spises uten søtpotetfries, men jeg vil anbefale deg å lage dem. Disse er så sprø og gode! Oppskriften er en god gammel favoritt her på bloggen. Lag gjerne dobbel porsjon når du først lager frisene. Ved å varme dem opp i ovnen på 225 grader varmluft i 5 -8 minutter, er de like gode som når du lager dem. De er også gode kalde.

Rask burger
Til 2 personer

400 g karbonadedeig
Salt og pepper
4 skiver bacon, jeg liker Grøstad sitt
4 skiver ost, jeg brukte Jarlsberg
1 aubergine
1 tomat
Ketchup
Sylteagurk

Salat
Rødløk

Start med auberginen. Kutt den i skiver. Legg skivene utover en bakeplate. Strø over salt og pepper. Stek på 225 grader i 8 -12 minutter.
Form 4 burgere av karbonadedeigen. Ha på salt og pepper på begge sidene. Stek i litt smør i 3 -4 minutter på hver side. Legg på 1 skive ost på hver burger det siste minuttet. Ha på lokk og la osten smelte.
Stek bacon.
Når auberginen er ferdigstekt legger du 1 aubergine som bunn til hamburgeren. Legg så over ketchup, salatblader, tomat, rødløk i skiver, bacon og tomat. Topp med hamburgeren, sylteagurk og nok en skive aubergine.
Server gjerne med sprø søtpotetfries og maiskolber.

Sprø søtpotetfries

1 kg søtpotet
1 ss olje
1 ss maizenna
1 ts salt
1/2 ts pepper
1/2 ts hvitløkskrydder

Vask søtpotetene godt. Kutt de i jevne biter. Legg dem i en plastikkpose med maizenna og krydder. Rist godt slik at det kommer maizenna på alle potetene. Åpne posen og ha i oljen. Rist godt en gang til.
Legg søtpotetfrisene utover en stekeplate med bakepapir. Pass på at potetbitene ikke ligger over hverandre.
Stek på 225 grader i 20 minutter.
Ta de så ut og snu frisene og stek videre i 15 minutter.

Vil du ha en rask og god middag denne uken, håper jeg du tester denne burgeren. Og har du ikke laget sprø søtpotetfries enda, gjør det snarest! De er jeg sikker på at vil bli en favoritt hos deg også. Frisene passer ypperlig til så og si all type mat. Alt fra tilbehør til en salat, eller til kyllingfilet. Håper det smaker 😀

Kristine  ♥

SPILLELISTEN I JANUAR

Riktig god søndagsmorgen dere ♥ Har du hatt en bra helg? Jeg har jobbhelg, så denne helgen har det blitt en god dose jobb. I tillegg har jeg fått inn en liten styrkeøkt, sushilunsj med en venninne og i går var jeg ute å tok meg et glass vin. Selv om jeg har jobbhelg, synes jeg det er viktig å gjøre noe sosialt. Å være med mennesker man bryr seg om, gir ofte påfyll av energi.

Over til overskriften, spillelisten i januar. I går laget jeg meg nemlig ny spilleliste igjen. Ja, jeg er litt sent ute, men bedre sent enn aldri, eller hva? Som dere sikkert husker, laget jeg meg en ny spilleliste hver måned i fjor. Det gjorde virkelig noe med treningslysten. Er jeg den eneste som synes det er rart hvor mye god musikk har å si for treningsøktene?
Her er spillelisten i januar.

Håper du finner litt treningsglede i spillelisten. Ha en riktig så fin søndag. Jeg skal lage meg en god lunsj, før jeg skal komme meg avgårde på jobb. Du får lade opp til en ny uke og nyte dagen 😃


Kristine ♥

SAFTIG OG PROTEINRIK VANILJE- OG PASJONSFRUKTKAKE

                                                                                                                                                                                                       Inneholder add-linker

Pasjonsfrukt er noe jeg spiser alt for lite av. Da jeg så frukten på butikken på torsdag, gikk det opp for meg at det er noe jeg så og si aldri kjøper. Men hvorfor ikke? Pasjonsfrukt er jo så godt! Frukten er frisk, syrlig og søt i en og samme munnfull. Pasjonsfrukt inneholder også mye fibre som er godt for tarmene våre, og har et høyt innhold av vitamin E og C. Både vitamin E og C er med på å styrke immunforsvaret vårt og beskytte kroppens celler mot oksidativt stress. 

Jeg gikk til innkjøp av fire pasjonsfrukt. Et par spiste jeg naturelle og i går fikk jeg for meg at jeg skulle bake med de to siste fruktene. Resultatet ble denne vanilje- og pasjonsfruktkaken. Selve kaken er en saftig og søt vaniljekake, mens i glasuren har jeg brukt den syrlige pasjonsfrukten. En skikkelig god kombinasjon! Har du ikke pasjonsfrukt kan du utelate dette i oppskriften og heller lage en saftig og proteinrik vaniljekake. 

Saftig og proteinrik vanilje- og pasjonsfruktkake
Til 1 springform på 20 cm

3 egg
3 ss sukringold
30 g vaniljeprotein*
60 g havremel
60 g speltmel, eller annet mel
1 ss fibersirup
1/3 ts vanilepulver, kan sløyfes
1/3 ts salt
2 dl melk


Glasur

100 g vaniljeproteinpudding**
2 pasjonsfrukt
1 ss sukrinmelis

20 g vaniljeprotein

Lag kaken.
Pisk egg og sukringold til eggedosis. Tilsett så resten av ingrediensene.
Hell i en form.
Stek på 175 grader i 35 -40 minutter.
Avkjøl.

Til glasuren deler du pasjonsfruktene i 2.
La pasjonsfruktjuicen renne av seg i et dørslag. Bland vaniljeproteinpudding, vaniljeprotein, sukrinmelis og pasjonsfruktjuice.
Ha over kaken.
Strø over pasjonsfruktstenene.
Server.

*vaniljeprotein kan erstattes av mer mel og litt vaniljepulver
**har du ikke vaniljeproteinpudding kan du bruke 100 g kesam eller gresk yoghurt og 2 ss sukrinmelis

Se så luftig og saftig da. Mmmm….
Jeg elsker virkelig den luftige og deilige konsistensen på kaken! Håper du lar deg friste. Ha en aldeles nydelig helg 😊 


Kristine ♥

FUCK IT -LISTE

I disse januartider hvor det er mye snakk om målsetninger, vil jeg slå et slag for det motsatte, nemlig fuck it listen. Fuck it -listen er ikke noe jeg har funnet på selv, det er nemlig en bok kalt ‘Fuck it list, all the things you can skip before you die’ skrevet av Kevin Pryslank. Denne boken digget jeg rett og slett!

Selv om livet (forhåpentligvis) varer i ganske mange år, er livet kort. Før vi vet ordet av det sitter vi på gamlehjemmet og ser tilbake på livet. Hva er viktig å fylle livet ditt med? Hva gir deg glede? Hvilke verdier har du i livet ditt? Det er ikke nødvendig å se alle verdens hjørner, tjene x-antall kroner, eller gjøre ditt og datt før en skal dø. Om du har en bucketliste eller målsetninger, bruk noen minutter på å revurdere disse og om de faktisk er riktige for deg. Kanskje vil du også synes det er befriende å  sette opp en fuck it -liste? Listen handler rett og slett om hva du ikke vil brukte tid og energi på i livet ditt. Skriv det ned, få det vekk og lev et litt lystigere og lettere liv hvor du kan fokusere på det som faktisk er viktig for deg.

Et par ting på min fuck it -liste:

· Spise mat som ikke smaker godt
Livet er virkelig for kort til å ikke spise god mat. Det er jo så ufattelig mye deilig mat der ute! Selv om lever er en matvare som er kjempe sunn og noe jeg sikkert burde spise, liker jeg virkelig ikke smaken. Da er det like så greit å droppe det! Blir jeg servert mat som ikke frister, er det faktisk ikke frekt å takke nei. Da er det bedre å heller spise noe som faller i smak. Mat er til for å nytes!

· Ta silikon
Når jeg var yngre brukte jeg så mye tid på å erge meg over mine små pupper og ønske meg silikon. Jeg ville være som “alle” andre og ta silikon jeg også. Men små pupper er egentlig ganske så greit. Jeg kan gå uten bh uten at det er noe problem og jeg kan gå i utringede topper uten at det ser vulgært ut. Nei, takk til silikon.

· Mislike kroppen min
Jeg er ferdig med å hate og motarbeide kroppen min. Nei, den er langt fra perfekt, men jeg har brukt alt for mye tid og energi på å hate bena mine fordi de er så lenge, rumpen min fordi den er liten og irritere meg over at leppen min forsvinner når jeg smiler. Med årene har jeg heldigvis innsett at jeg ikke trenger å være perfekt og at jeg fyller meg selv fra topp til tå. Kroppen min er mitt palass og nå hedrer jeg den og er takknemlig for at den er akkurat slik den er.

· Telle kalorier
Nok en ting jeg har brukt mye tid på i mine yngre dager, men som jeg heldigvis allerede i begynnelsen av tjueårene skjønte at ikke hadde noe for selv. En kalorikalkulator kan aldri vite hvor mye kalorier jeg trenger. Det gjør kroppen min. Å lytte til kroppens sultsignaler har gitt meg mye bedre resultater av treningen, samt gjort at jeg er mer kontakt med kroppen min. Ingen mer telling av kalorier!

· Bruke tid på falske mennesker
Dam, jeg er dritt lei mennesker som prøver for hardt og forsøker å være noe de ikke er. Vi har for mange av dem i dagens sosiale medie-verden. Jeg personlig, synes de tar mer energi enn de gir, og jeg vil ikke ha slike mennesker i mitt liv. Jeg vil mye heller ha få og gode venner, som kan være seg selv, gråte og le.

Det er faktisk ganske befriende å skrive en slik en slik fuck it -liste. Dette er ting jeg ikke vil ha i livet mitt og ikke vil bruke energi på. Vekk med det!

 

Kristine ♥

FØR TRENING OG DAGENS ØKT

                                                                                                                                                                                                                                           Inneholder add-linker

Endelig begynner jeg å føle meg nogenlunde normal etter å ha vært syk i snart tre uker! Tarmen er naturligvis fortsatt et problem jeg må jobbe med, det blir det nok i lang tid fremover. Men halsbetennelsen og bihulebetennelsen vinker jeg nå adjø til. Yes! Det er ulikt meg å trene så lite som jeg har gjort denne måneden. Som jeg savner trening og gode gamle hverdagsrutiner! I dag ble det en lett fullkroppsøkt. I frykt for å bli syk igjen, vil jeg ikke presse meg selv før kroppen er tipp topp igjen. Derfor ble det lette vekter og flere repetisjoner, samt at jeg gav meg mens jeg fortsatt hadde noen repetisjoner i reserve.

Dagens treningsøkt så slik ut
– Utfall

4 sett x 8 repetisjoner
supersett med 
– Hip thrust
4 sett x 10 repetisjoner
– Sidehev, på bildene over 
3 sett * 10 repetisjoner
supersett med

– Fronthev, bildet over
3 sett x 12 repetisjoner
– Nedtrekk
4 sett * 8 repetisjoner

Før trening pleier jeg ofte å drikke en Nocco eller eventuelt ta meg en PWO-shot. Favoritt Nocco smaken min er Carnival, Pære eller Carriben, jeg klarer aldri bestemme meg mellom de tre (!), mens jeg liker sick sitrus smaken på PWO -Shoten. Koffein, som finnes i disse to, har en prestasjonsfremmende effekt. Koffein stimulerer nervesystemet vårt og samtidig som det øker adrenalinnivået i blodet. Adrenalin er et såkalt “fight or flight” hormon, som gjør kroppen din klar for å sloss eller løpe for livet, altså intens fysisk aktivitet. Det er også slik at koffein sender signaler til fettcellene dine for å bryte ned kroppsfett. Det gjør at fettcellene frigjør kroppsfett i blodet ditt som frie fettsyrer, som igjen gjør fettsyrene tilgjengelig som drivstoff, altså energi, under aktiviteten. Koffein vil også frigjøre dopamin. Et stoff som kan gi bedre humør og øke smerteterskelen din, og på den måten også hjelpe deg å prestere bedre. Disse faktorene kan gjøre at du får en bedre treningsøkt.

Forskning har faktisk vist at koffein kan bedre den fysiske prestasjonen med 11 -12 %! Å ta en Nocco, en PWO-shot, pre-workout eller noen kopper kaffe før trening, er altså ikke så dumt! Best utbytte har du ved å innta koffein omtrent en times tid før trening. Kroppen bruker nemlig mellom 15 -45 minutter på å ta opp koffeinet.

 

Kristine ♥

RASK OG KJEMPE GOD THAI SUPPE

Først og fremst må jeg si tusen hjertelig takk for alle fantastiske mail, kommentarer og DM’s. Jeg er helt rørt og vet egentlig ikke hva jeg skal si ♥ Det siste døgnet har vært ganske hektisk, slik at jeg har ikke rukket å komme igjennom, lese og svare alle, men jeg vil likevel at hver enkelt av dere skal vite at det betyr utrolig mye for meg. Jeg føler meg enormt heldig som har så fantastiske og godhjertede følgere.

Over til noe mer spennende, nemlig dagens middag! De siste to ukene har jeg spist så mye suppe. Det har sikkert noe med at jeg har vært syk og hatt vondt i halsen. Da smaker det ekstra godt med en suppe. Denne thai suppen er rask, sunn og kjempe god. Det er en av de beste suppene jeg har smakt! Den er varmende, spicy og akkurat det du trenger på denne tiden av året. At den er sunn, næringsrik og klar på cirka et kvarter, er også et stort pluss.

Jeg har brukt kylling i suppeoppskriften. Om du ønsker kan du bytte ut kylling mot andre ting som torsk eller laks i biter, svin eller scampi. Du kan også lage en vegetarvariant med søtpotetbiter eller kikerter. 

Rask og kjempe god thai suppe
Til 2  personer

2 kyllingfileter
Salt og pepper
1/2 chili
2 hvitløksfedd
1 cm ingefær
1/2 boks kokosmelk
4 dl vann
1 buljongterning
1 ts sukringold, eller sukker
1 ss soya saus
2 ss red currypaste
1/2 paprika 
2 gulrøtter 
100 -150 g brekkbønner eller aspargesbønner
1 lime
Valgfritt: koriander til servering

Ha salt og pepper på kyllingfiletene og stek de i en panne på middels varme i 3 -5 minutter på hver side, avhengig av størrelsen på filetene. 
I mellomtiden finhakker du hvitløk, chili  og ingefær. Ha det over i en panne sammen med currypaste. La det hele surre i cirka 1 minutt. Ha så i kokosmelk, buljongterning, vann, soya saus og sukringold. Kok opp. 
Mens suppen kokes opp kutter du opp grønnsakene.
Ha gulrot i kjelen og kok i 4 -5 minutter. 
Når kyllingen er ferdigstekt deler du den i biter og har den over i kjelen. Tilsett paprika og aspargesbønner.
La det hele koke i ytterligere 3 -4 minutter.

Press over limejucie og server. 

Server gjerne suppen med risnudler, ris eller godt brød. Jeg valgte polarbrød med hvitløkssmør. Hvitløkssmøret laget jeg enkelt ved å blande meierismør med litt salt, hvitløkspulver og løkpulver. Veldig godt. 

Thai suppe er kommet for å bli en hverdagsfavoritt hos meg. Sunt, raskt, enkelt og super godt, er akkurat slik jeg vil ha det i hverdagen! Håper du lar deg friste og tester oppskriften 🙃


Kristine ♥

IKKE SÅNN JEG SÅ FOR MEG JANUAR

Nytt år, nye muligheter. Det var i hvert fall det jeg tenkte da vekkerklokken min ringte første januar. Men året har startet helt annerledes enn hva jeg hadde forventet og håpet. Det var ikke slik jeg så for meg januar!

Som dere muligens har fått med dere, har jeg så og si vært syk hele januar. Det startet med bihulebetennelse, ble så bihulebetennelse og streptokokker, før det så ble oppdaget flere betennelsestilstander i kroppen min og jeg nå har fått diagnosen lekktarm.

En god stund har jeg følt meg småslapp. Ikke følt meg på topp rett og slett. Energien har ikke vært veldig varierende og mye dårligere enn hva den normalt er, jeg har følt meg litt utenfor meg selv, generelt hatt litt vondt i kroppen og ikke vært i mitt ess. Mageproblemene mine, jeg har irritabel tarm, har også blomstret opp. Jeg har trodd at disse symptomene skyltes at jeg har begynt i ny jobb, jeg har stresset mye og det har vært vinter, mørkt og kaldt. Jeg er alltid noe mer slapp på vinteren enn på sommerhalvåret.

Trolig har altså det hele pågått en god stund, ettersom jeg har “unnskyldt” symptomene mine og ikke fått de sjekket ut.  Tarmen min har en kraftig betennelse og ikke klart å ta opp all maten jeg spiser, og det har lekket mat ut i blodet som har ført til betennelser flere steder i kroppen.

Hvor veien går videre nå, er jeg faktisk usikker på. Derfor har jeg hatt et par dager på hytten for en liten time-out og for å la det hele synke inn. Jeg skal ta en møte en ernæringsfysiolog som skal hjelpe meg med min tarmlidelse, samt ta en rekke undersøkelser for å sjekke at alle organer er hele og friske. I tillegg må jeg legge om livsstilen min noe. Stress er en av hovedproblemene til ubalanse i tarmen. Mindre stress og mer søvn er en viktig del av tilhelingsprosessen.  Treningen må endres og jeg har fått beskjed om at tung trening må utgå en periode. Og, ja. Jeg må nærmest kutte ut kaffe. Min kjære kaffe! Ikke spør meg hvordan jeg skal overleve det 🙄

Nei, det var ikke slik jeg så for meg januar. Jeg som skulle kicke ass og nå nye høyder! Slik ble det absolutt ikke!
Jeg må innrømme at dette kom som et sjokk for meg. Jeg liker å tro at jeg kjenner kroppen min ganske godt og hadde ingen anelse om at den var i så ubalanse og såpass syk. Etter noen dager på hytten, hvor jeg har fått tatt alt innover meg og akseptert situasjonen, er smilet på plass igjen og jeg føler meg mentalt klar for å sette igang prosessen. Hva er det man sier, dere? Det som ikke dreper deg, det gjør deg bare sterkere? Selv om det blir en prosess som trolig kommer til å ta måneder, er jeg sikker på at jeg vil komme styrket ut av det med my kunnskap om meg selv. Resultatet blir en enda sterkere og friskere Kristine, både fysisk og psykisk. 


Kristine ♥