SPILLELISTEN I MARS

                                                                                                                                                                                         Inneholder add-linker

Hei og hopp denne tirsdagen. Nå er mars hvert øyeblikk på hell og det er på tide med en ny spilleiste. Nå som hjemmetrening er det som gjelder, er det ekstra viktig med god musikk. I hvert fall for meg. Jeg kjenner at dørstokkmilen er hakket lengre for hjemmetrening enn trening på treningssenteret. Da er musikk ekstra viktig for at jeg skal få en god økt og for at jeg skal holde motivasjonen oppe. Denne måneden er det derfor mye fart og liv i all musikken. Rett og slett for å gi energi og for å få både deg og meg til å ville ta i et ekstra tak under hjemmeøkten.

Jeg har på meg Nimble tights HER, Nimble sportsbh HER og Miiego øreklokker HER. Dette Nimble settet har dere sett før. Jeg er blitt veldig glad i det! Det er et helt seamless sett som er super behagelig på og som sitter godt. Nå er det også på tilbud! Du finner også settet i lyseblå tights og lyseblå bh, fiolett tights og filoett sportsbh, grønn tights og grønn bh, plommefarget tights og plommefarget bh, grå tights og grå bh, samt rosefarget tights og rosefarget bh.

Har du en låt å anbefale meg nå som hjemmetreningsmusikken trenger litt ekstra fart og futt? Jeg tar den hjertelig imot.

Nå er musikken på full guffe i mine ører og jeg er klar for å sette i gang med ukens første treningsøkt. Som jeg skrev på søndag i innlegget om min planlagte treningsuke, blir dagens økt en styrkeøkt med fokus på hele kroppen. Det blir bra!
Ha en fin fin tirsdag videre.

 

Kristine  ♥

RASK OG ENKEL FAJITAWOK

Jeg fortsetter med raske og enkle matvalg. Nå som hverdagen er mer hektisk enn normalt med mer jobb og oppusing, har det lett for at jeg slurver med maten. Enten at jeg glemmer å spise fordi det er mye å gjøre, eller at jeg spiser noe veldig enkelt som brød eller knekkebrød med pålegg. Da kjenner jeg at kroppen ikke er på sitt beste. For all del, brød og knekkebrød, spesielt grove varianter, er sunn og bra mat, men om jeg spiser dette til alle dagens måltider, blir jeg fortere slapp og mer trøtt enn normalt. Jeg må ha en real middag og noen grønnsaker for å føle meg på mitt beste. Da forsøker jeg å lage raske og enkle middagsvarianter.

I dag ble det en rask og rimelig fajitawok. Denne laget jeg på omtrent 8 minutter! For å spare litt ekstra tid, har jeg brukt ferdig grillet kylling fra butikken. Dette kan du bytte ut med for eksempel kyllingfilet, kyllingkjøttdeig eller strimlet svinekjøtt. En skikkelig rask, enkel og god middagsrett.

Rask og enkel fajitawok
Til 1 person

Revet kyling, ca 150 g
Blomkålris*, ca 1/3 blomkål
Løk, ca 1/3 løk
Paprika,  jeg brukte ca 1/3 rød og 1/3 gul paprika
Maiskorn , ca 1/3 boks
Sorte bønner, ca 1/3 boks hermetiske
Vann, ca 0,5 dl

Krydder: jeg brukte 1/2 ts hvitløkskrydder, 1/3 løkkrydder, 1/4 ts chilikrydder, 1/3 ta cummin og 1/2 ts salt

Kutt løk i terninger og paprika i skiver.
Ha løk i pannen og stek til den er blank. Det tar et par minutter på høy varme.
Ha i kylling, paprika, krydder og vann. Kok opp. La det hele steke i 2 minutter.
Ha i mais og bønner.
Rør rundt og server.

*jeg lager min egen blomkålris ved å raspe blomkål på rivjern. Du kan også kjøpe ferdig blomkålris, men denne er nok så dyr.

Jeg serverte med ostegratinerte lompechips, litt revet ost og en klatt rømme. For å lage ostegratinerte lompechips smører du lomper eller tortillalefser med litt rømme, kesam eller smørost. Best synes jeg det blir med smørost i kyllingsmak. Deretter har du over litt salt og løkkrydder, før du strør over revet ost. Skjær så lompene i trekanter. Legg dem utover en bakeplate, aller helst en rist, og stek på 200 grader i 4 -8 minutter. De skal bli sprø, men ikke brent. Pass på underveis. Avkjøl på rist.

Skikkelig godt, rakst og enkelt rett og slett. Den middagen her vil jeg nok lage mer fremover. Da skal jeg lage en stor porsjon så jeg har til flere dager. Jeg vil tro fajitawok holder seg godt i kjøleskapet og kan spises kald eller varmes opp i mikrobølgeovnen.

 

Kristine ♥

MIN HJEMMETRENING DEN KOMMENDE UKEN

Denne uken her har jeg roet ned “livet” med oppussing og jobb, og fått til et par treningsøkter. Faktisk har jeg hatt fire treningsøkter. Noe jeg sier meg veldig fornøyd sammenlignet med uken før, hvor jeg kun trente to ganger. I dag har jeg faktisk vært ute på en joggetur. Det ble årets første løpetur! Det var rimelig tungt, skal jeg si deg. Mageoperasjoner og to måneder helt uten trening har desidert ikke gjort kondisjonen min bedre. Men da kan det jo bare gå en vei, og det er oppover. Solen skinte under hele løpeturen. Selv om det føltes tungt, jeg pustet og peste, var det ganske deilig. Spesielt når jeg var ferdig. En blanding av mestringsfølelse og endorfiner. Så herlig!

Nå har jeg akkurat planlagt min hjemmetrening den kommende uken. Ettersom hjemmetrening ikke er noe jeg normalt driver med, må det planlegges mer enn trenings på studio.

Min hjemmetrening den kommende uken

⋄ Mandag
Hvile

⋄ Tirsdag
Fullkroppsøkt med kettlebells. Her ser jeg for meg en ren styrkeøkt med knebøy, roing, skulderpress, strak markløft, hip thrust og floor press.

⋄ Onsdag
Lett fullkroppsøkt med puls. Her ser jeg for meg flere repetisjoner og høyere intensitet.

⋄ Torsdag
Som mandag. En ren styrkeøkt på hele kroppen med kettlebells.

⋄ Fredag
Hvile, joggetur eller intervaller.

⋄ Lørdag
Kombinasjonsøkt med styrke og kondisjon. Trolig en kombinasjon av hoppetau og treningsøvelser med strikk.

⋄ Søndag
Hvile eller gåtur.

Når jeg planleger min trening den kommende uken, tar jeg utgangspunkt i arbeidsuken min. Jeg har som dere vet, to jobber. Jeg jobber både som sykepleier og online coach. Jeg starter alltid med å skrive opp hvordan jeg jobber, da sykepleievaktene min og timer med online coaching. Dette er grunnmuren. Så legger jeg inn trening der det passer. Når treningssentrene er oppe, skriver jeg sjeldent ned hva jeg skal gjøre, da jeg allerede har en slags plan i hodet mitt. Nå som jeg trener hjem, jeg er lite kjent med hjemmetrening, planlegger jeg også hva jeg skal gjøre.

Planlegger du treningen din?
Ha en så fin søndagskveld som overhode mulig. Ta vare på de rundt deg.

 

Kristine ♥

FOR ET MER POSITIVT SINN OG EN BEDRE HVERDAG

God lørdagsformiddag ♥ I dag har jeg lyst til å dele noen tips for et mer positivt sinn og en bedre hverdag. Dette er noe jeg gjør hver eneste dag og som jeg tenker at er ekstra viktig i disse dager. For mange gjør coronatidene at hodet er fylt med bekymringer og vanskelige tanker. Da er det ekstra viktig å forsøke å gjøre hverdagen best mulig.

Jeg er som dere vet, en nok så blid og glad sjel. Det er noe jeg har øvd og trent mye på, og som i dag går ganske automatisk. Jeg har selvfølgelig dårlige dager, dager hvor jeg føler meg dritt og det meste rundt meg føles negativt, men stort sett er jeg ganske blid og fornøyd. Det er faktisk slik at du kan øve opp hjernen din til å bli mer positiv. Får du trent opp hodet ditt til å ha et mer positivt sinn, vil du få en bedre hverdag og en gladere kropp. Ikke undervurder tankenes påvirkning.
Ønsker du å trene opp tankene dine har jeg to ting jeg anbefaler at du gjør hver dag.

⋄ Skriv ned 3 ting du gleder deg til i dag
Hver morgen bruker du 2 minutter på å skrive ned 3 ting du gleder deg til akkurat i dag. Det kan være alt fra at du gleder deg til å ta den første slurken med morgenkaffe eller at du gleder deg til å prøve deg på en ny rekord på løperunden din.

⋄ Skriv ned 3 ting du er takknemlig for akkurat i dag.
Hver kveld bruker du 2 minutter på å skrive ned 3 ting du er takknemlig for i dag. For min del kan det noen dager bli ting som at jeg er takknemlig for at jeg har tak over hodet og penger til mat, mens andre dager kan det være mer konkret som jeg er takknemlig for at x-venninne stilte opp for meg og gav meg en god klem.

Jeg håper inderlig du tar ibruk disse tipsene for mer positivt sinn og at de gir deg en litt bedre hverdag. Med glade tanker blir hverdagen mye bedre og du fortjener å ha det godt. Selv i disse tider. Ta vare på deg selv.

 

Kristine ♥

HJEMMEØKT MED VEKTVEST – ELLER UTEN

                                                                                                                                                                                      Inneholder add-linker

Denne uken satte jeg meg et mål om å trene fire treningsøkter. I dag hadde jeg økt nummer to. Det ble en hjemmeøkt med vektvest. En skikkelig svettefest! Økten kan naturligvis gjøres uten vektvest også, men den blir enda tyngre og mer utfordrende med noen kilo ekstra på kroppen.

Knebøy.

Dette er en kondisjonsøkt hvor du selv velger intensiteten. Du skal igjennom 10 øvelser hvor repetisjonsantallet faller fra 100 og ned til 10. Hvor lang tid du bruker på treningsøkten, er helt opp til deg. Jeg måtte stoppe opp, ta en pause, samt puste og pese litt underveis. Ta pauser når du trenger det, men forsøk å utfordre og press deg sev, slik at du holder intensiteten og pulsen oppe. Ved å bruke vektvest blir økten enda tyngre. Jeg tok riktignok av vektvesten når jeg gjorde sit ups, burpees og gående planke. Denne vektvesten var litt stor for meg, så det ble veldig ubehagelig å klønete å ha den på under disse øvelsene. Jeg må rett og slett bytte størrelsen på vektvesten. Det geniale med vektvest er riktignok at du selv velger hvor tung den er. I denne vektvesten kan du ha alt fora 0 -30 kilo i den. I dag hadde jeg 12 kilo. Du får også vektvester med mulighet til å ha i 20 kilo som denne vektvesten, eller med mulighet til å ha 10 kilo slik som denne vektvesten

Utfall.

Hjemmeøkt med vektvest – eller uten

100 knebøy
90 hip thrust
80 sit ups
70 stjernehopp
60 høye kneløft
50 froskehopp
40 push ups
30 utfall
20 burpees
10 gående planke

Du gjennomfører altså først 100 knebøy, så går rett videre til 90 hip thrust, deretter direkte til sit ups og gjør 80 repetisjoner av sit ups, osv. Føler du at du må ta en pause under en øvelse eller mellom øvelsene, gjør du det. Du må ikke ta 100 knebøy sammenhengende. Her kan du ta 20, så 16, så 15, osv, så lenge du tilslutt gjennomfører 100 repetisjoner. Ta utgangspunkt i deg selv, ditt utgangspunkt og din dagsform. Så lenge du gjør ditt beste, er det det som betyr noe.

Bupree.

Håper du får opp pulsen og har det moro med hjemmeøkten. Det hadde i hvert fall jeg….selv om jeg nå er glad for at økten er over. For det var faktisk ganske tungt!
God trening!

 

Kristine ♥

PANNEKAKEMIDDAG PÅ STUEGULVET

                                                                                                                                                                                         Inneholder add-linker

Hei og god tirsdag dere. Nå har jeg akkurat hatt en deilig og sen pannekakemiddag på stuegulvet. Ja, du skjønner, jeg har ikke et salong. Det er to uker siden jeg flyttet, og jeg har alt jeg trenger bortsett fra salongbord. Jeg har ikke klart å bestemme meg for hvordan bord jeg vil ha enda. Derfor har det tatt sin tid. Nå sitter jeg også å grubler på om jeg skal male stuen og ta en liten oppussing eller ikke. Det er så mange valg! Dette er jo veldig overfladiske spørsmål med tanke på den verden vi lever i akkurat nå. Vi har en pandemi gående og verden har endret seg og større spørsmål og problemer dukker opp. Men disse hverdagslige utfordringene vi hadde før coronatiden, vil fortsatt være der. Selv preger conora mye av min hverdag, spesielt med tanke på at jeg er sykepleier. Likevel forsøker jeg å leve et normalt liv hjemme og å finne gleder. Vi må fortsatt leve og forsøke å gjøre det beste ut av situasjonen. Jeg finner glede i oppussingsideene og spørsmålene mine, så det er noe som holder meg gående nå om dagen. 

Over til overskriften. Ettersom jeg ikke har salongbord, ble det altså en pannekakemiddag på stuegulvet. Med en liten duk og noen puter, var det i grunn ganske koselig. En må ikke ha bord for å kunne kose seg med pannekaker!

Jeg og bestevennen laget en tynn pannekakerøre, en litt sunnere, mer proteinrik og grovere variant, som vi serverte med diverse pålegg. Vi hadde kesam, lett rømme, blåbærsyltetøy, jordbærsyltetøy, bacon, kiwi, sirup, mandariner og gojibær med sjokoladetrekk. Dere, pannekaker med bacon, kesam og blåbærsyltetøy er en kombinasjon som er utrolig godt. Det må prøves om du ikke allerede har gjort det!

Sunn pannekakemiddag
Til 2 personer

4 egg
1 dl havemel
1 dl speltmel
2 ss vaniljeprotein, jeg har brukt french vanilla, kan sløyfes
1/3 ts salt
100 g kesam
2 -3 dl melk

Bland sammen alle ingrediensen.
Tilsett nok væske til at du får en tynnflytende pannekakerøre, som vanlig pannekaker.
La røren svelle i 5 minutter.
Stek pannekaker i en panne på middels varme. Jeg bruker litt kokosolje i pannen.
Server.

Dette blir nøytrale pannekaker som passer like godt til søtt som til salt pålegg, Vil du ha søte pannekaker kan du tilsette litt sukringold, vaniljepulver, kanel og kardemomme.

Spis som frokost, lunsj, middag, kveldsmat eller som dessert. Disse passer til det meste. Og de kan spises både på gulvet eller ved et bord. Så å ikke ha bord, er altså ingen unnskyldning.

 

Kristine ♥

HVORFOR TRENE

                                                                                                                                                                                           Inneholder add-linker

Nå som treningsstudioene ikke er åpene, sitter treningsmotivasjon litt lenger inne hos meg. Etter tilbakemelding fra dere, har jeg forstått det slik at det er flere som føler det på samme måte. Likevel er det så viktig at vi forsøker å holde oss aktive og i hvert fall får trent et par ganger i uken. Jeg tenker at det er ekstra viktig i disse dager. Trening er viktig for en helhetlig god helse og godt immunforsvar, samtidig som det gjør oss gladere og gir mer energi. Trener du jevnlig, er du også mer rustet for coronaepidemien vi nå står i akkurat nå.

Forrige uke ble det kun to økter på meg. Denne uken har jeg et mål om fire. Derfor startet jeg mandagen med en treningsøkt. Og jeg sitter her rimelig fornøyd akkurat nå. Trening gjør virkelig noe med meg. Selv om det er tungt å komme i gang, er det ingenting som slår følelsen etterpå. Om du trenger noen årsaker til hvorfor du skal trene, har jeg det her.

Jeg har på meg Nimble tights, Nimble sportsbh, Rib seamless genser, Double pendant kjede og Multipack øredobber – i dag har jeg gått for de små runde.

Hvorfor trene

⋄ Du øker selvtilliten og selvfølelsen. Under trening produseres kroppen sitt eget lykke hormon, endorfiner, som gjør at du føler deg bedre og mer vel ved deg selv. Mestringsfølelsen vi får etter trening, er også med på å bygge opp din indre selvfølelse.

⋄ For at organene skal fungere optimalt. Alt fra hjerte til lunger trenger stimuli, da trening, for å fungere slik det skal.

⋄ Du konsentrerer deg bedre.

⋄ Du får økt livskvalitet Jevnlig trening gir deg energi, overskudd og mer glede i hverdagen.

⋄ Du sover bedre. Det er under søvn at kroppen din får reparert seg og hentet seg inn. God søvn er derfor utrolig viktig. Når du beveger deg og blir sliten, er det lettere å slappe av og å sove senere.

⋄ Du blir gladere. Trening utløser de kjente lykkehormonene endorfiner, som gjør at du generelt føler deg bedre.

⋄ Selv om det er brutalt og kjedelig, er det noe i utsagnet om at om du ikke setter av tid til trening nå, må du sette av tid til sykdom senere i livet.

⋄ Du motvirker stress Nivåene av stresshormoner synker når du trener samtidig som nivået av lykkehormonene øker. Det er lettere for kroppen og hjernen å slappe av etter en endt treningsøkt. I tillegg fungerer trening som tanketerapi for mange, og er derfor med på å rydde opp i følelseslivet.

⋄ Du forbrenner kalorier. For oss matglade er jo det et pluss.

⋄ Du blir sterkere. Trening gjør deg fysisk sterk og det gir deg et bedre utgangspunkt for å klare utfordringer i hverdagen.

⋄ Du forebygger kreft. Så mye som hver tredje nordmann får kreft. Jevnlig trening gir deg et forsteg mot kreft. Spesielt tykktarmskreft, prostatakreft, brystkreft og lungekreft kan forebygges ved trening.

⋄ Trening, og da spesielt styrketrening, former kroppen. Og hvem vil vel ikke ha en veltrent rumpe og armer?

⋄ Du øker metabolismen Ikke bare forbrenner du kalorier når du trener, men du øker også forbrenningen resten av dagen, slik at du faktisk forbrenner flere kalorier når du sitter i sofaen senere.

⋄ Du blir mer effektiv. Så selv om du bruker 40 minutter på trening, får du likevel gjort mer av andre ting i løpet av dagen.

⋄ Du bedrer insulinfølsomheten din. Noe som reduserer rikskoien for diabetes.

⋄ Immunforsvaret blir styrket. 

⋄ Du utsetter aldringsprosessen. Regelmessig trening fører til at du holder deg lenger ung og sprek.

⋄ Du lever lengre. Jevnlig trening gjør deg friskere, sterkere og lykkeligere, noe som er med på å gjøre at du lever lengre. Jeg pleier selv å si at jeg trener ikke for å ikke bli gammel, men nettopp fordi jeg vil bli gammel.

⋄ Dessuten føles det ekstra deilig å slenge seg på sofaen etter man har trent.

Trener er så mye mer enn å gå ned i vekt, bygge muskler eller få en veltrent kropp. Trening har så enormt mange helsegevinster. Når jeg sitter her med spørsmålet hvorfor trene, tenker jeg egentlig “Vel, hvorfor ikke?”.

Listen over inneholder bare noen av helsefordelene ved å trene. Det finnes en rekke flere.
Del gjerne din grunn til å trene i kommentarfeltet over. Kanskje vi kan motivere hverandre!

 

Kristine ♥

FUDGEKAKE MED PEANØTT OG SJOKOLADE

                                                                                                                                                                                              Inneholder add-linker

Som sykepleier er det ingenting som heter helg. Spesielt ikke i disse dager. Jeg jobbet i går og skal på jobb i kveld også. Rettere sagt; jeg er på jobb akkurat nå. For å nyte søndagen litt ekstra før jobb, tok jeg meg en bakerunde. Jeg hadde lyst på noe søtt og salt. Kanskje fordi jeg spiste smash i går? Jeg ble i hvert fall inspirert av smash når jeg bakte denne kaken.

En fudgekake med peanøtt og sjokolade. Det er en skikkelig saftig, litt kladdete og god vaniljekake, med biter av mørk sjokolade og salte peanøtter. Den kombinasjonen var rett og slett fantastisk god.

Fudgekake med peanøtt og sjokolade

80 g havremel
50 g speltmel
20 g vaniljeprotein, jeg har brukt french vanilla*
1 ss sukringold
1/2 ts vaniljepulver 
1/3 ts salt
1 ts bakepulver
1 dl kokossirup eller fibersirup
3 ss vann
2 ss kokosolje, eventuelt smør

2 ss hasselnøttsmør, eventuelt annet smooth nøttesmør
Hakket mørk sjokolade
Peanøtter, helst salte

Smelt kokosolje og mandelsmør i mikrobølgeovnen. Eventuelt kan du smelte det samme i en kjele eller vannbad. Ha i sirup, vaniljepulver og sukringold. Rør rundt til det blir en jevn flytende masse.
Ha så i tørrvarene.
Bland sammen slik at det blir en tykk kakedeig.
Hakk sjokolade og peanøtter og rør det grovt inn i deigen.
Hell i en form. Jeg brukte en rund springform med 18 cm diameter.
Stek på 175 grader i 14 -18 minutter.
Avkjøl før du skjærer i den.
Pynt gjerne med litt smeltet sjokolade og hakkede nøtter. 

*har du ikke vaniljproteinepulver kan du bytte det ut med litt ekstra vaniljepulver og sukringold

Som du ser av oppskriften, anbefaler jeg at du avkjøler kaken før du skjærer i den. Det er rett og slett fordi kaken er ganske flytende når den er nystekt. Når den avkjøles vil en sette seg bedre og du får mer den kladdete konsistensen som brownies har. Oppbevar gjerne kaken i kjøleskapet om du ikke spiser opp hele kaken på en gang.

Spis, nyt og kos deg. Vi må tross alt lage litt ekstra hjemmekos nå om dagen!

 

Kristine  ♥

TREDELT HJEMMEØKT – KONDISJON OG STYRKE

                                                                                                                                                                          Inneholder sponsede klær

Jeg fikk mannet meg opp til en treningsøkt tidligere i dag. Det er rart hvor lang dørstokkmilen kan være, til tross for at hjemmetrening gjøres uten å gå over dørstokken! For min del tror jeg faktisk ikke at det er selve hjemmetreningskonseptet som er hovedproblemet. Det er nok heller det at jeg har hatt litt mye å styre med den siste uken. Jeg jobber langt mer enn tidligere, både som sykepleier og som online coach, og jeg pusser opp. Jeg føler at jeg har gjort noe konstant. Både kropp og hode føles tyngre enn normalt, og det er nok årsaken til den manglende motivasjonen.  Nå er i hvert fall soverommet noenlunde klart og jeg kan sove der igjen. Det vil nok hjelpe.

Jeg har på meg Mint leo tights, Mint leo sportsbh og Mint split singlet

Uansett, over til treningsøkten jeg trente i dag. Jeg laget en tredelt hjemmeøkt hvor jeg trente både styrke og kondisjon. Her delte jeg altså opp i 3 deler, hvor del 1 bestod av styrke på underkroppen, del 2 bestod av styrke på overkroppen og del 3 bestod av en kondisjonsdel. Hver del hadde 3 øvelser. Her trenger du ikke noe utstyr annet en del selv og en krakk, en stol, benk, sofa eller lignende. Ønsker du å gjøre økten tyngre, kan du også bruke noen manualer eller fylle noen 1,5 liters flasker med væske og bruke de som vekt.

Bulgarske utfall.

Ettbens hip thrust.

Skulder push ups.

V-ups.

 

Tredelt hjemmeøkt – kondisjons og styrke

⋄ Del 1
Bulgarske utfall
Ettbens hip thrust
Ettbens knebøy

⋄ Del 2
Dips på stol
Skulderpush ups
V- ups

⋄ Del 3
Burpees
Hoppende knebøy
Høye kneløft løpende på stedet

Gjennomfør 15 repetisjoner av hver øvelse i en del rett etter hverandre, før du så tar en pause og gjentar en gang til. Gjør totalt 3 runder av hver del før du så går videre på neste del. Det vil si at du først gjennomfører 15 repetisjoner bulgarske utfall, så går rett på 15 repetisjoner ettbens hip thrust, så 15 repetisjoner på ettbens knebøy. Deretter tar du en kort pause, før du gjentar dette. Du gjentar totalt 3 ganger og så går videre på del 2. Husk at på ettbensøvelsene, må du gjøre 15 repetisjoner på hvert ben.

Økten tar cirka 30 minutter, men på grunn av høyt repetisjonsantall og kondisjonsdelen på slutten, får du opp pulsen, blir svett og god. Tagg meg gjerne på instagram om du tester økten, @Kristine_aure.

 

Kristine ♥

FORSØKER Å MOTIVERE MEG SELV

                                                                                                                                                                                                                  Reklame

God morgen dere. Jeg sitter her med kaffekoppen min og forsøker å motivere meg selv til en økt. Det er jo litt flaut å si det, med tanke på at jeg er personlig trener og er en treningsprofil, men jeg er så umotivert for hjemmetrening. Jeg har faktisk ikke trent siden mandag! Trening uten utstyr er virkelig ikke min greie. 

Jeg la frem treningsklærne før jeg la meg i går kveld og hoppet i dem når vekker klokken ringte. Deretter gikk jeg inn på kjøkkenet og laget meg en kaffe, i håp om at litt koffein ville gi meg litt mer motivasjon. Og her sitter jeg. Jeg kan ikke si at motivasjonen er så mye større, men sånn er det nå altså.

Det som i hvert fall gjorde det litt mer moro å gjøre meg klar for trening, var de nye treningsklærne fra Heart Of Lule. Er ikke dette en fresh farge? Jeg kjenner at fargen gjør meg ekstra glad! Jeg har på meg Mint leo tights, Mint leo sports bh og Mint jakke.

Heart Of Lule er et nyoppstartet norsk merke med treningsklær. De lager klær for så og si all type trening, fra styrke til yoga. Stoffet er behagelig på og tightsen sitter som støpt. De bruker fukttransport og 4-way stretch i klærne, noe som gjør at plaggene tørker raskt, enten om det er av svette eller fra vaskemaskinen, og at de er myke og former seg etter kroppen.

Det jeg først falt for ved Heart Of Lule var navnet. Lule er nemlig et slengord for ‘the most amazing girl’. Da blir på en måte navnet på klesmerket en fantastisk god godhjertet jente. Hvor skjønt er ikke det? Det er slik små detaljer som jeg faller veldig for.

Om du vil handle litt ekstra freshe treningsklær så har de akkurat startet en vårkampanje med -25% på alle varer frem til 31. mars. Du kan også sjekke ut deres instagram @heartoflule.

Nå skal jeg sette på musikken og bare gjøre. Jeg har tross alt sagt til dere at jeg skal trene, så da får jeg vel faktisk gjennomføre! Ofte føles det jo så deilig når man kommer igang. Og i hvert fall når man er ferdig med treningsøkten. Både mestrensingfølelsen og endorfinene gjør det så verdt det! Jeg vet jeg vil takke meg selv for at jeg gjennomførte, så nå sier jeg som Nike “Just do it”. Jeg deler økten med dere etterpå.
Ha en fin dag lørdag så lenge!

Kristine ♥