HVORDAN KLARER DU Å VÆRE SÅ GLAD?

                                                                                                                                                                                            Inneholder add-linker

Det er så mye her i livet vi ikke kan styre eller kontrollere. Mesteparten av det som skjer deg, får du ikke gjort noe med. Likevel bruker vi ofte ekstremt mye energi og tanker på nettopp disse tingene. Som å æsje seg over at det regner eller hisse seg opp fordi det er kø på vei til jobb. Ingen av disse tingene kan du gjøre noe med. Det eneste du kan kontrollere, er hvordan du reagerer i situasjonen og da også hva du føler om det som skjer.

Dagens koseantrekk består av Raw edge genser HER, High waist jersey pants HERScrunchies hårstrikk HER, og Gold plated strucured øredobber HER. Behagelig og kult!

Ta meg for eksempel. I begynnelsen av januar, når jeg gikk igjennom disse mageoperasjonene og fikk beskjed om at det var funnet flere kuler i buken min, og at legene ikke viste hva det var. De neste to månedene, gikk jeg igjennom tre operasjoner og mange lange dager hvor jeg lurte på om dette var kreft. I flere uker kunne jeg ikke trene, løfte noe eller gjøre hverdagslige ting som å støvsuge. Jeg hadde egentlig fått hele livet mitt snudd opp ned. Dette er ikke noe jeg kan gjøre noe med. Livet skjer. Ting skjer. Ja, det var utrolig kjipt og til tider veldig vanskelig, men likevel valgte jeg å gjøre det beste ut av situasjonen og å ha et smil om munnen mesteparten av tiden.  

“Hvordan kan du være så glad?”, fikk jeg ofte spørsmål om. Vel, fordi jeg ikke har noe annet valg. 

Jeg kan ikke kontrollere det som skjedde med meg. Men jeg kan kontrollere hvordan jeg reagerer på situasjonen. I mine øyne hadde jeg to valg. Enten legge meg ned, grine og gi opp, eller å stå opp, sette pris på de tingene som faktisk er bra i livet mitt, tvinge frem et smil og forsøke å gjøre det beste ut av dagene. Jeg valgte det siste. Dette valget tror jeg er mye av grunnet til at jeg har kommet så greit igjennom de siste månedene.

For all del, ikke missforstå meg. Jeg hadde absolutt øyeblikk der jeg gråt, synes livet var urettferdig og hatet alt. Og det er i grunn helt greit. Det er menneskelig. Vi mennesker har et hav av følelser , og det er viktig å ta seg tid til å kjenne på disse, men ikke for lenge av gangen. Etter å ha grått og synes at livet var urettferdig, tok jeg meg så i det, kom meg opp på bena igjen og tvang frem et smil. Det gjorde i grunn dagene ganske så bra og jeg må ærlig innrømme at de to siste månedene har gått bedre enn hva jeg hadde forventet!

Du kan altså ikke kontrollere hva livet gir deg. Enten det er en skade, sykdom, nedskjæringer på jobben, en venninne som oppfører seg som en dust, at kjæresten slår opp, at det pøseregner når du skal på telttur eller noe helt annet. Det du derimot kan gjøre noe med, er din reaksjon til disse hendelsene. Uansett hvor vanskelig det kan være, forsøk å rett deg opp i ryggen, tving frem et smil og gjør det beste ut av det som er her og nå. Synes du det er enormt vanskelig, så ta kontakt med noen som kan hjelpe deg, en samtalepartner eller lignende. Så skal du se at du blir veldig mye sterkere og at livet generelt blir enklere og bedre. 

 

Kristine  ♥

SUNN OG PROTEINRIK CHOCOLATE CHIP KAKE PÅ 5 MINUTTER

                                                                                                                                                                                         Inneholder add-linker

Nå er det lenge siden jeg har laget mikrokake, men i dag fikk jeg plutselig lyst på det igjen. Jeg laget meg en sunn og proteinrik chocolate chip kake som et mellommåltid. Det er jo så godt og enkelt! Jeg hadde en periode hvor jeg laget mikrokake så og si daglig. Etter det ble jeg litt lei og det dabbet litt. Akkurat nå sitter jeg og tenker at dette er noe jeg må lage oftere. Det er jo så godt og enkelt!

Her blander du sammen alle ingrediensene i en skal. Så setter du skålen i mikrobølgeovnen og vips har du en sunn og proteinrik chocolate chip kake på under 5 minutter! Smakene kan du variere etter hva du har tilgjengelig og hva du har lyst på. Jeg har laget en vaniljevariant med sjokoladeproteinbiter. Vil du ha en sjokoladevariant tilsetter du kakaopulver og litt ekstra søtning. For en kanelbollevariant, kan du tilsette kanel og kardemomme. Hakket sjokolade kan byttes ut med oppkuttet frukt, bær eller hakkede nøtter.

Sunn og proteinrik chocolate chip kake på 5 minutter
Til 1 porsjon

30 g vaniljeprotein, jeg brukte french vanilla
2 ss havremel
1/3 ts vaniljepulver
1 ts sukringold
1/3 ts salt
1 egg
1 -1,5 dl væske, jeg brukte melk
Hakket sjokolade eller proteinbar, jeg har brukt Lohilo chocolate cake proteinbar

Bland sammen alle ingrediensene i en microsikker bolle eller matboks. Start med 1 dl væske og tilsett så mer ved behov. Du skal få en tykk kakerøre.
Rør ned hakket sjokolade.
Sett bollen eller matboksen i microen i 1 -2 minutter. Jeg foretrekker at kaken er ganske deigete og lot den stå 65 sekunder. Ha eventuelt kaken lenger i mikroen om du ønsker en fastere kake.
Velt kaken over på en tallerken.
Server med en gang.

Jeg toppet min chocolate chip kake med vaniljeproteinpudding og friske bær. Proteinpuddingen smeltet når jeg hadde den på den varme kaken. Det ble som vaniljesaus. Deilig!

Nyt fredagen videre, dere.

 

Kristine ♥

SPILLELISTEN I FEBRUAR

                                                                                                                                                                                           Innheolder add-linker

Først og fremst, tusen tusen takk for alle fine ord på gårsdagens innlegg. Jeg er fortsatt litt i sjokk og lykkerus på en og samme tid. Det har vært to veldig merkelige måneder, men nå føler det ut som 2020 endelig begynner!

Over til dagens overskrift. Det er bare noen få dager igjen av februar og da er det på tide med en ny spilleliste. Til min store glede har jeg faktisk fått brukt denne spillelisten selv. Når jeg delte spillelisten i januar, den kan du se her, kunne jeg jo ikke trene, men nå som jeg er tilbake med lett trening, har jeg fått mye glede av denne listen selv. Det håper jeg du også kan få.

Jeg har på meg Nimble tights her, Nimble sportsbh her og Miiego øreklokker her. Jeg synes dette settet fra IcanIwill er så fint.  Jeg valgte fargen smooth pink. Settet er helt uten sømmer, veldig mykt stoff og behagelig på. Dessuten er det tightsen laget slik at du kan klippe til benlengden om du ønsker det. For meg som er lang i bena er lengden helt perfekt, men om du er kortere, kan du ta en sakt og klippe til slik at lengden blir perfekt for deg. Settet finnes også i plommefarget tights her og bh her, grønn tights her og bh her, lyseblå tights her og bh her, fiolett tights her og bh her, og rosefarget tights her og bh her.

Nå skal jeg faktisk komme meg på trening for en liten økt. Jeg har begynt å løfte vekter igjen. Riktignok skal jeg holde meg til maksimalt 10 kilo, men det er likevel en start. Og 10 kilo føles jo faktisk tyngre enn hva jeg skulle tro. Når jeg ikke har rørt en vekt eller noe som veier noe særlig på nesten 8 uker, er 10 kilo en grei belastning. Uansett, i dag blir det en fullkroppsøkt med leg extension, leg curl, en arms nedtrekk, enarms roing i maskin, glutenbridge med strikk og sidehev.

Ha en fin fin torsdag!

 

Kristine ♥

JEG HAR IKKE KREFT!

Ja, jeg vet det. Det er tidenes mest cheesy overskrift, og jeg lover at jeg aldri skal ha en slik oversikrift igjen. Men akkurat nå er det de ordene som går om igjen i hodet mitt ‘jeg har ikke kreft’. 

Jeg er så enormt lettet og glad på en og samme tid. Selv om jeg har vært positiv, smilt og forsøkt å gjøre det beste ut av de siste ukene, skal jeg ikke lyve og si at de ikke har vært vanskelige. Jeg har nok grublet langt mer enn jeg har ville innrømme ovenfor meg selv eller andre. Tanken på hva disse kulene inne i magen min er og hvordan tiden fremover vil se ut, har tatt mye energi.

Men nå er altså svaret her og jeg har ikke kreft. Som nevnt tidligere, tok de biopsi av både væsken jeg hadde flytende i buken, nevrotisk vev som de fant og en uspesifisert kul, i tillegg til at de fjernet en hel lymfeknute. Alt dette ble sendt til videre analyse for å finne ut hva det var. I tillegg har jeg tatt en rekke undersøkelser, alt fra MR med kontrast til en rekke blodprøver og røntgen. I dag har fått svar på alt.

De har konkludert med at vevet / kulene er cyster. Årsaken til at jeg fikk akutt vondt i magen var at den ene cysten sprakk, noe som har ført til flytende væske i buken, og at denne cysten har dødd – altså blitt nekrotisk. Dette har igjen ført til infeksjon i buken og gjorde at jeg hadde så ekstremt vondt. Kroppen har nå håndtert dette på egenhånd og både infeksjonen og alt det nekrotiske vevet er borte.

Bare skikkelig lettet, glad og fornøyd! Jeg skal ikke opereres igjen og jeg regnes helt frisk så fort operasjonssårene gror. Det er en enormt lettelse. Jeg får ikke sagt det nok!

Nå er jeg sakte men sikkert mer meg selv, jeg kan gradvis løfte tyngre, og om en måneds tid er jeg trolig helt tilbake til normale Kristine og trenger ikke ta mye hensyn lenger. Det eneste jeg skal være forsiktig med i cirka 8 uker til, er ordentlig tunge løft. Så virkelig tunge knebøy og markløft skal jeg ikke gjøre med det første. Men nå kan jeg løfte omtrent opp til 10 kilo og disse vektene kan jeg også øke jevnlig. Juhu!

Dette har bare vært en liten bump i veien. Et lite fjell jeg har måtte bestige, men som jeg samtidig aldri ville vært foruten. Det har vært 2 enormt utfordrende og lærerike måneder, som jeg tror vil gjøre meg mye klokere, mer takknemlig og generelt til et bedre menneske.

Og dere. Tusen hjertelig takk for alle gode ord, hilsener og støtte underveis. Det har virkelig betydd mer enn dere aner. På tunge dager har jeg sittet og grått og lest mails og kommentarer, og det har gitt meg mye styrke, varme og kjærlighet. Tusen, tusen hjertelig takk. Dere er fantastiske ♥

 

Kristine ♥

SUNNERE MAC AND CHEESE

Mac en cheese er en klassisk amerikansk middagsrett. Det er rett og slett pasta eller makaroni gratinert med ostesaus og ost. Til middag i dag lager jeg en sunnere variant av denne klassikeren. Med noen enkle grep blir retten mer proteinrik og mettende, uten at det går på bekostning av smaken!

Jeg spiste retten i seg selv som en middagsrett, men den kan også spises som tilbehør til annen mat som kjøtt eller kylling.

Sunnere mac and cheese
Som middag, ca 2 -3 personer

150 g pasta
1 blomkål
1 ss smør
2 ss maizena
1/2 gul løk
2 dl melk
1 ts salt

1/2 ts pepper
1/3 ts muskatnøtt
200 g gresk yoghurt

100 g revet ost, jeg brukte ca 70 g Jarlsberg og 30 g parmesan

Kok pastaen etter anvisning på pakken.
Kutt blomkålen i små buketter og ha i en kjele. Kok opp og kok til blomkålen er mør, ca 8 minutter. Mos blomkålen med stavmikser. Ha i melk, salt, pepper og muskatnøtt. Tilsett maizena.  Kok opp og rør om til det tykner.
Rør inn halvparten av osten og gresk yoghurt i sausen.
Bland ostesausen inn i den kokte pastaen.
Hell i en form.Strø over resten av osten.
Stek på 200 grader i 15 – 20 minutter.
Server gjerne med litt grønt.

Sunnere mac and cheese er en rett som vil falle i smak hos liten og stor. Det er skikkelig comfort food eller kosemat, som det heter på godt norsk.
Håper du tester denne retten. Du vil ikke angre!

 

Kristine ♥

HVORDAN VELGE DE RIKTIGE TRENINGSØVELSENE?

                                                                                                                                                                                           Inneholder add-linker

Det er kommet et hav av treningsøvelser og det er blitt populært på sosiale medier å poste forskjellige “merkelige” øvelser. Å vite hvilke øvelser som lønner seg å gjøre, er svært nyttig om du ønsker resultater av treningen din. Enten du ønsker å bli sterkere, få større rumpe eller noe helt annet. Skal du sette sammen en treningsøkt, må du nemlig velge øvelser som er fornuftige med tanke på hva du ønsker å oppnå.

På bildene har jeg på meg ombre seamless tights HER, ombre seamless crop top HER, astoria seamless crop top HER, ombre seamless sportbh HER og adidas sko.


Hvordan velge riktige treningsøvelsene

⋄ Høy muskelaktivering
Sørg for å trene øvelser som har høy grad av muskelaktivering. Det betyr øvelser som aktiverer og bruker musklene godt. Her er baseøvelsene noe å gå etter. Knebøy, markløft, roing, chins, skulderpress, benkpress, nedtrekk, utfall og hip thrust ,er gode øvelser.

⋄ Øvelser for dine mål
Logisk nok, må du velge øvelser som styrker opp dine mål. Ønsker du for eksempel å bli sterkere i pull ups, må du ha hovedfokus på pull ups og andre øvelser som trener mye rygg som nedtrekk, roing, face pulls, t-bar roing og ligennde.

⋄ Skader
Har du en skade, må du ta det i betraktning når du velger treningsøvelser? Om du for eksempel har vondt i kneet og føler smerter når du tar knebøy, kan det være bedre å ta knebøy til boks eller å gjøre frontbøy. Forsøk å jobbe rundt skaden din.

⋄ Ditt svake punkt
Er du råsterk i knebøy, men klarer knapt en push ups, ja da er trolig bryst ditt svake punkt og et tegn på at du burde prioritere øvelser som trener brystmuskulaturen, slik at du blir sterkere her og får jevnet ut forskjellen mellom underkropp og overkropp.

⋄ Øvelser du mestrer
Er det slik at du ikke klarer å ta en knebøy med knebøystangen. Ta goblet squat istedet til du er sterk nok for knebøy med stang. Eller om du jokker deg opp og ned med chins i strikk fordi du egentlig ikke mestrer eller er sterk nok til denne øvelsen,  kan du heller ta nedtrekk eller chins i apparat til du er sterk nok til å gjennomføre chins med strikk med korrekt utførelse.

⋄ Øvelser du faktisk gjennomfører
Om du virkelig hater bulgarske utfall, hjelper det lite å ha øvelsen på programmet om du ikke gjennomfører den. Eller om du føler deg miserabel og svak når du gjør markløft, så du stadig skipper øvelsen. Vel, dropp den! Velg da heller øvelser som du faktisk gjennomfører. De beste treningsøvelsene er tross alt de øvelsene du faktisk gjør .

De siste ukene har jeg selv tenkt mye på hvilke treningsøvelser jeg burde velge. Spesielt med tanke på at jeg ikke skal bruke coremuskulaturen etter operasjonene, samtidig som jeg likevel ønsker å få mest mulig muskelaktivering. I tillegg vil jeg også ha det moro på trening, for det er ekstra viktig for meg å finne glede i treningen nå som jeg ikke kan trene slik jeg pleier å gjøre. Da har jeg spesialtilpasset mine treningsøvelser for meg og mitt utgangspunkt.
Hvordan du velger de riktige treningsøvelsene, er altså noe som er individuelt og som må tilpasses akkurat deg.
Håper du fikk noen gode tips.

 

Kristine ♥

PROTEINRIKT OG ENKELT PANNEBRØD – PERFEKT I MATPAKKEN

Før jobb i dag, tok jeg en bakerunde. Den kommende uken blir ganske hektisk med mye jobb, og da er det smart å planlegge. Jeg bakte langpannebrød slik at jeg har til lunsj flere dager. Dette er et veldig enkelt brød, som er proteinrikt, fiberrikt, mettende og saftig, og som passer perfekt i matpakken!

Langpannebrødet har jeg laget flere ganger og det blir alltid suksess. Oppbevar brødet i en lufttett boks eller en pose i kjøleskapet. Da holder der seg saftigst.

Proteinrikt og enkelt langpannebrød – perfekt i matpakken

1 stor boks cottage cheese
1/2 ts salt
1 ts bakepulver
2 egg
100 g havregyrn
100 g mel, jeg brukte 50 g havremel og 50 g glutenfri melblanding
Valgfritt, hempfrø

Ha cottage cheese, salt, bakepulver, egg og havregryn i en bolle. Mos med en stavmikser.
Rør ned mel.
Ha bakepapir i en form og hell røren i en formen. Bruk en slikkepott eller baksiden av en skje til ås Møre røren utover, slik at den er omtrent like tykk over hele. Jeg brukte en form som var 20 x 20 cm stor.
Strø over hempfrø om du ønsker det.

Stek på 175 grader i 45 til 55 minutter.
Avkjøl.

Jeg liker å dele langpannebrødet i firkanter. Når jeg skal spise det, deler jeg det i to og har på ønsket pålegg. I dag gikk jeg for philadelphia, salatblader, skinke, ost og paprika. Enkelt, sunt og veldig godt!

 

Kristine  ♥

JEG HAR KJØPT DRØMMELEILIGHETEN

                                                                                                                                                                                               Inneholder add-linker

Dere, i dag er jeg så glad at jeg vet egentlig ikke hvor jeg skal gjøre av meg eller hva jeg skal si. Jeg har nemlig kjøpt drømmeleilighet!

Så fornøyd! Jeg har på meg Mini hoops øredobber HER, Double pendent halskjede HER, Nimble tights HER, Nimble sportsbh HER og Seamless genser HER.

Det siste året har jeg lett etter leilighet. Bosituasjonen min nå er alt annet enn ideell, men det har fungert for en kortere periode. Nå hadde jeg begynte å miste motet og hadde egentlig funnet meg i det at jeg trolig ikke kunne bo der jeg ønsker å bo, som er omtrent midt i Sandvika. Der tok jeg feil. I dag har jeg kapret drømmeleiligheten! Herlighet, jeg kan fortsatt ikke tro det! Jeg var på visning torsdag og kjente med en gang at dette er min leilighet. Her vil jeg bo. Den har alt jeg kunne ønske meg, nydelig balkong med sol hele dagen, god planløsning, god plass, osv.  I går formiddag vant jeg budrunden. Det er virkelig helt surrealistisk!

Som dere vet har de siste månedene, ja, hele 2020, vært nok så tøft for meg. Jeg venter fortsatt på svar fra sykehuset om hva vevet / kulene i meg er, samt om jeg skal opereres igjen eller ikke. Den siste uken har jeg virkelig grublet mye og slitt med negative tanker. Selv om det er en klisjé, sitter jeg nå med følelsen av at alt ordner seg og at alt går bra. Det at jeg kapret drømmeleiligheten, er på et måte et tegn på at ting snur og nå går det min vei. Det er i hvert fall det jeg sterkt håper! 

I skrivende stund sitter jeg med verdens største smil og en bolle som jeg bakte i går. Oppskriften finner du her. Solen skinner og livet føles ganske så bra! Hvert øyeblikk skal jeg komme meg avgårde på en treningsavtale med en venninne. Så skal jeg traske Oslo rundt og titte i antikvitetsforretninger. Jeg flytter om bare 15 dager (!!!), og det er en del som skal fikses før den tid. Har du noen kule interiørbutikker å anbefale? I så fall tar jeg dem gledelig imot. 
Jeg ønsker deg en nydelig lørdag!

 

Kristine ♥

ANNERLEDES OG SUNNERE FASTELAVNSBOLLER MED SJOKOLADEFYLL

                                                                                                                                                                                 Inneholder add-linker

På søndag er det fastelavn og da hører fastelavnsboller med. Jeg er jo slik at hvis jeg får en anledning til å bake, gjør jeg det med stor glede! Slike dager som fastelavn, blir tatt gått imot hos meg. Da har jeg en ekstra unnskyldning for å stå på kjøkkenet.

På søndag jobber jeg. Derfor tyvstartet jeg fastelavn i dag. Jeg laget en annerledes sunnere fastelavnsboller med sjokoladefyll. Ohlala, disse ble skikkelig gode! Saftige og proteinrike boller med speltmel og yoghurt naturell, fylt med en deilig sjokoladekrem. På toppen har jeg smeltet litt mørk sjokolade for å gjøre dem ekstra fine. Det er litt jobb å lage dem, ettersom det er gjærbakst og deigen må heve, men jeg kan love deg at det er verdt alt streve og at du ikke vil angre når du setter tennene i disse billene. 


Annerledes sunnere fastelavnsboller med sjokoladefyll

Til ca 12 boller

Boller
600 g speltmel
150 g havremel
50 g vaniljeprotein,  jeg har brukt french vanilla, kan sløyfes
1/2 ts vaniljepulver
1,5 dl sukringold
1 ts kanel
2 ts kardemomme
2 ss smeltet smør
2 -3 dl melk
3 dl yoghurt natruell
1 pose tørrgjær

Sjokoladefyll
100 g mørk sjokolade
1 boks phildephia, lett eller vanlig
30 g sjokoladeprotein, jeg har brukt double rich chocolate, kan sløyfes
1 ts vaniljepulver
1/3 ts salt
2 ss kakaopulver
3 ss sukrinmelis

Start med å lage bollene.
Bland sammen tørrvarene. Ha i smeltet smør og yoghurt naturell. 
Varm opp melken til den er ca 40 grader. Hell ca 2 dl melk i tørrvarene. Elt godt. Tilsett mer melk om deigen blir tørr. Jeg brukte ca 2,5 dl melk. 
La deigen heve i minimum 1 time. I mellomtiden kan du lage sjokoladefyllet. 

Smelt sjokoladen. 
Bland sammen phildephia, sjokoladeprotein, vaniljepulver, salt, kakaopulver og sukrinmelis. Ha eventuelt i bittelitt melk og massen blir tørr. Du skal ha samme konsistens som sjokoladepålegg. Rør i den smeltede sjokoladen. 

Når deigen er ferdighevet, har du litt mel på hendene dine og former ca 12 boller. Lag en grop i hver bolle og legg på 1 ss med sjokoladefyll. Brett forsiktig bollene sammen. 
Etterhev i 15 -30 minutter.
Stek på 225 grader i 12 minutter.
Nyt!

Ønsker du mer klassiske boller til fastelavn, har jeg noen gode oppskrifter i arkivet som jeg kan anbefale. 

Grove proteinrike fastelavensboller med krem og syltetøy. Vil du gjøre det enkelt, kan du bake disse super enkle bolle-rundstykkene og for eksempel fylle de med vaniljekesam.

Sunnere fastelavensboller med hjemmelaget vaniljekrem, kan jeg trygt anbefale. laget med speltmel, toppet med deilig vaniljekrem og pisket krem kan jeg trygt anbefale.

Raske havreboller er også en favoritt og de trenger verken heving eller elting. Eller jeg kan friste med glutenfrie boller.

Håper du finner noe som frister. Uansett om du feirer helgen med fastelavnsboller eller ei, får du ha en riktig så fin helg. God fredagskveld. 

 

Kristine ♥

TOPP TRE

                                                                                                                                                                                           Inneholder add-linker

Topp tre klesplagg
Jeg er all about the comfy style om dagen. Det er ikke alle plagg som er spesielt behagelige å ha over operasjonssårene! Favorittightsen min må jeg jo nevne, for den har jeg nevnt en million ganger og er en tights jeg har i alle farger. Og så må jeg legge til antrekket jeg har bodd i de siste dagene, antrekket over er både fresht og skikkelig komfortabel. Gull hoops øredobbene jeg har på meg finner du forresten HER.
Rockaway tights fra Better Bodies HER – denne har dere jo sett en trillion
Oransje genser HER– altså, hvor kul er ikke denne genseren.
Sort joggebukse – HER– jeg elsker stylen på denne buksen. Det er en joggebukse, samtidig som den er smal og feminin.

Topp tre drikker
Her klarer jeg faktisk ikke velge tre. Jeg vil si fem. Nemlig de tre under i tillegg til Nocco og rødvin. Vann er helt klart det jeg drikker mest av, men de andre drikker jeg også flere ganger i uken. 
⋄ Vann – ingen over ingen ved siden av. 
⋄ Cola zero – jeg sier aldri nei til et glass zero.
⋄ Kaffe – jeg MÅ ha morgenkaffen!

Topp tre treningsøvelser
Ikke at jeg kan gjøre noen av disse nå, på grunn av mageoperasjonene, men forhåpentligvis er det ikke så lenge til jeg gjør dem igjen.
⋄ Hip thrust – fordi jeg ønsker meg større rumpe.
⋄ Chins / pull ups – min absolutte favorittøvelse!
⋄ Burpee – skikkelig elsk hat.

Topp tre sminkeprodukter
Jeg bruker lite sminke. Det skjer kanskje tre ganger i uken. Når jeg først bruker noe, er det enkelt og skal gå raskt. Produktene under gir meg glød, forstørrer leppen lett og skjuler møre ringer under øynene.
Shimmery bronzer solpudder HER – perfekt solpudder med lett skimmer som gjør ansiktet mitt glødende på ti sekunder.
⋄ Collection lasting perfection concealer – denne kjøper jeg på Ebay. Holder mørke ringer borte hele dagen. 

NAKD lipliner HER – nude lipliner som jeg bruker til å gjøre leppene litt større om jeg skal føle meg ekstra fin.

Topp tre TV-serier
De siste månedene har jeg sett mer på TV enn normalt på grunn av operasjonene og at jeg har måtte holdt meg mye i ro. Dette er de beste seriene jeg har sett den siste tiden.
⋄ The Stranger – en litt annerledes men veldig bra fantasy serie.
⋄ Westworld – når jeg så Westworld, ble det fort til at jeg så mange episoder av gangen.
⋄ The Witcher – jeg elsker denne serien!

Topp tre kosttilskudd
Det er de samme gamle som jeg nevner igjen og igjen. Tilskudd som er godt dokumentert i forskningen og som er noe jeg anbefaler så og si alle.
Omega3 HER – essensiell fettsyre som jeg tar hver dag.
D-vitamin HER – jeg har skrevet et eget innlegg om D-vitamin her.
Kreatin HER – også et kosttilskudd jeg har skrevet et eget innlegg om her.

Topp tre Noccosmaker
Når vi først er inne på Nocco, så er det tilbud på Nocco HER.
Pære – min all time favoritt. God gammel klassiker.
Miami – sommer i en boks.
⋄ Raspberry blast. Denne har akkurat kommet ut og den kommer rett inn på listen min. Så god!

Topp tre i godteposen
For å være helt ærlig har ikke godteri fristet så mye de siste månedene. Ja, jeg spiser godis her og der, men har jeg virkelig lyst på noe godt, i slike stunder hvor jeg tidligere hadde lyst på sjokolade og yoghurtnøtter, har jeg heller lyst på lomper med blåmuggost og honning. Det er det multimate godiset i mine øyne for tiden! Skal jeg nevne tre i godteposen, må det bli:
⋄ Sjokoladefamilien – skikkelig melkesjokolade.
⋄ Fudge biter – disse karamellene forsvinner godt.
⋄ Sure laksris hodeskaller – salt lakris er aldri feil.

Topp tre podcast
Jeg hører mye på podcast når jeg gjør dagligdagse ting som å støvsuge, ta bussen og lignende. De som kjenner meg sier at jeg bare hører på sære podcast. De handler stort sett om trening, helse og selvutvikling.
⋄ Happier with Gretchen – en skikkelig good-feel podcast.
⋄ Iron Culture – podcast for de treningsinteresserte med masse bra informasjon.
⋄ Personality Hacker – her er det masse enkle selvutviklingstips.

Topp tre proteinbarer
Vanskelig valg. Det er kommet mange bra proteinbarer på markedet. Jeg må nok si:
Barebells chocolate dough HER – denne nye smaken er favoirttsmaken min når det kommer til Barbellsbarer. Må smakes.
Fudge sea salt HER – denne har jeg vist dere flere ganger før, absolutt favoritten. Det er den du ser på bildet også.
Protein Bites HER – nok en gjenganger dere har sett mange ganger. Små deilige biter som minner om ordentlig snickers.

Topp tre sider ved meg selv
Jeg er ganske trygg på meg selv og må si at jeg liker meg selv ganske så godt egentlig. Selvfølgelig har jeg, som alle andre, ting jeg tenker at jeg kunne forbedre, men alt i alt synes jeg at Kristine er ganske topp! Skal jeg velge tre, blir det:
⋄ Omsorgsfull – jeg tørr påstå at jeg er genuint omsorgsfull og bryr meg (til tider litt for mye) om de som er meg nærmest
⋄ Smilet mitt – ja, jeg smiler nesten alltid. 
⋄ Psyken min –  det at jeg vil påstå at jeg er relativt mentalt sterk.

 

Kristine ♥