SPILLELISTEN I JANUAR

                                                                                                                                                                                                                                     Inneholder add-linker

Hei god lørdagsformiddag  ♥ I dag har jeg sovet lenge, hoppet i koseklærne og så startet dagen med en kopp kaffe foran peisen. En ganske så behagelig lørdagsmorgen. Resten av lørdagen min kommer til å fortsette i samme tempo. Slik blir det om dagen, da det er veldig begrenset med hva jeg kan gjøre på grunn av mageoperasjonene.

Mens jeg satt å nøt kaffekoppen min, laget jeg en ny spilleliste for januar. Hver måned i 2019, har jeg laget ny spilleliste til trening. Er det noe dere ønsker at jeg fortsetter med? Denne måneden har jeg valgt ut en del gamle favoritter, låter som alltid gir meg god energi og godt humør, som får meg til å gi litt ekstra. 

Jeg har på meg kosegenser og kosebukse fra IcanIwill. Dette antrekket har blitt en favoritt i klesskapet. Jeg elsker klær som både ser fint ut og som er behagelig på! Hele antrekket er forøvrig på tilbud nå om du trenger et nytt koseantrekk. Du får settet i sort genserog bukse, grønn genserog bukse, blå genser og bukse, og fargen jeg har; rosa genser og bukse. De er helt normale i størrelsen og jeg har small både i genseren og buksen.

Håper du får glede av spillelisten i januar. Jeg gleder meg til å kunne ta den i bruk selv når jeg er tilbake på trening. Forhåpentligvis er det veldig snart!
Enten helgen din består av trening, sjokolade eller noe annet, gjør noe som får deg til å smile. God helg!

 

Kristine  ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg