TIL DEG SOM DRIKKER NOCCO ELLER ANDRE DRIKKER PÅ BOKS

SAMSUNG CSC
Dere vet jo at jeg drikker Nocco hver dag. Noen ganger til og med flere om dagen….jupp, jeg er avhengig!
Er du som meg? Drikker du Nocco eller andre drikker på boks? Da kan du faktisk gjøre noe nyttig ut av det. 

SAMSUNG CSC
Om du sparer på den dingsen som åpner bokse (jeg aner faktisk ikke hva denne heter – gjør du?), kan den komme andre til gode. 
Her hvor jeg bor, i Sandvika, kan vi levere åpningsdingsen til Meny. Jeg lever mine til Meny Rykkinn. De leverer dem så videre til Martina Hansen hospital. Der blir åpningsdingsen smeltet og gjort om til proteser.
Er ikke det fantastisk dere? Når jeg drikker en Nocco kan altså saken jeg bruker til å åpne boksen med ende opp som en del av noens tapte legemsdel. Det er i mine øyne helt utrolig!

Om du bor i nærheten. Ta vare på denne lille saken. Den kan faktisk være med på å gjøre noen andre en enormt stor nytte :grin: 

Kristine ♥

LØPETUR OG RASK FARGERIK SALAT

God torsdag da dere! Har du hatt en god treningsøkt i dag?
Jeg fortsatt himla tett i nesen og kroppen har ikke like mye futt i seg som normalt, så treningsøktene denne uken har vært litt så som så. Jeg tar meg heller en ekstra hviledag og noen rolige økter, enn a presse kroppen for mye. 

SAMSUNG CSC
I dag tok jeg en liten løpetur. Dere skulle hørt meg puste og pese. Jeg må nesten le av meg selv. Når èn ikke får puste gjennom nesten høres det dobbelt så ille ut gjennom munnen. Jeg følte meg som en hvesende bjørn! Moro var det uansett! Det er jo så deilig å bevege kroppen og løpe. Jeg sa meg fornøyd etter 6 kilometer og et stort smil om munnen.

SONY DSC
Etter trening ble det en deilig og fargerik salat. Jeg tok spinat, cherrytomater, gul og rød paprika, avokado, tunfisk, kidneybønner og frø og blandet det hele sammen med en dæsj balsamico olje. Super godt og veldig enkelt. 

Håper torsdagen din har vært bra. Ha en fortsatt fin dag :grin:

Kristine ♥

MIKROKAKE

Så moro at mange av dere vil være med på oktober challengen og er positivt innstilt. Jeg gleder meg til søndag og vise dere utfordringene til uke en!

Over til noe helt annet. Husker dere mikrokaken? Jeg laget den hele tiden før! Nå er det en stund siden sist. Jeg vet egentlig ikke helt hvorfor, det er jo så godt! Kanskje det er fordi jeg spiste den absolutt hver eneste dag i et halvt års tid, og jeg gikk lei. Jeg vet ikke. Uansett, i dag laget jeg mikrokake igjen. Himmelsk deilig!

SONY DSC
Denne gangen laget jeg en sjokoladevariant med bløt og flytende kjerne. Jeg toppet kaken med Nutramino chocolate peanut proteinbar og peanøttsmør. Det ble ikke den lekreste tallerkenen, men fy søren så godt!  Jeg digger når mat er sunt, proteinrikt, raskt og utrolig godt!

SONY DSC

Mikro kake ala brownie

1 egg
1 eggehvite
30 g sjokoladeprotein
2 ss kakaopulver
1 ts sukringold
1 ss havremel, eller annet mel
1/2 ts bakepulver
3 dråper stevia vanilje, kan sløyfes
Ca 0,5 dl væske, jeg brukte melk

Miks sammen alle ingrediensene i en kopp eller boks. Jeg brukte en matboks.
Dekk koppen / boksen med plastfolie.
Kjør på full guffe i mikroen i 30 – 40 sekunder. Jeg hadde min på 700 W i 40 sekunder. Da er kjernen flytende.
Velt koppen / boksen over på en tallerken. 
Server med en gang. 

SONY DSC
Nå skal jeg komme igang med middagen. Jupp, det ble dessert før middag i dag. Har du lyst, har du lov :razz: 
Ha en god kveld!

Kristine ♥

OKTOBER CHALLENGE – ER DU MED?

Etter sommerferien, var det flere av mine pt-kunder som synes det var vanskelig å komme igang med trening. Hvorfor opprettholde treningsrutinene når vi går mot en årstid hvor vi pakker oss inn i mye klær? Vel, trening har utrolig mange gode effekter for helsen vår. Utseende er bare en bieffekt! Du styrker hjerte, reduserer risikoen for benskjørhet, blir mer lykkelig, får mer energi …for å nevne noen. 

SONY DSC
For å få opp motivasjonen laget jeg en liten motivasjonskalender. En kalender med små oppgaver hver dag.
Hos pt-kundene mine falt den veldig i smak og jeg tenkte å lage noe lignende til dere. En oktober challenge med forskjellige gjøremål hver dag. Disse gjøremålene vil hovedsakelig dreie seg om kosthold og trening, men det kommer også en og annen oppgave med hvor tankesettet er involvert. Jeg mener at tankene våre, og da psyken vår, har vel så mye å si på om vi er sunne eller ikke. 
Er du med?

SONY DSC
Jeg er super gira. Ja, for jeg kan jo ikke sluntre unna. Jeg må jo ta denne challengen jeg også! I tillegg er jeg ekstra gira fordi jeg falt pladask for denne Kaki tightsen fra GymGrossisten. Nytt treningstøy gir meg ekstra energi!

Hver søndag vil jeg legge ut oppgavene for den kommende uken. Da blir det et gjøremål for hver av de neste syv dagene. Den første ukesplanen kommer på søndag. 
Jeg håper dere blir med sprekinger :mrgreen:  

Kristine  ♥

MIDDAGSPANNEKAKER MED LAKS OG EGG

Da jeg åpnet kjøleskapet etter trening i dag, var det ingen typisk middagsmat der. Jeg ble stående å stirre på hyllene en liten stund. Hva i huleste skal jeg ha til middag? Etter et minutts grubling, fant jeg ut at jeg skulle prøve meg på en ny twist på pannekakene i dag. Nemlig middagspannekaker med laks og egg! Så godt! Pannekaker kan jo brukes til alt!   

SAMSUNG CSC
Middagspannekaker kan varieres i det uendelige. Fyll dem med det du har i kjøleskapet. Tacorester, ost og skinke, cottage cheese og syltetøy. Mulighetene er mange! Du også også velge å lage en søt pannekakevariant ved å tilsette sukrin og litt kanel. 

SAMSUNG CSC

Middagspannekaker med laks og egg
Til 2 store pannekaker / 1 middagsporsjon

Pannekaker

2 egg
100 g kesam 
60 g mel, jeg brukte 30 g havremel og 30 g speltmel
1 dl melk
1/4 ts salt

Miks sammen ingrediensene.
La røren svelle i 5 minutter.
Stek så tynne pannekaker i en panne på middels varme i cirka 1 minutt på hver siden. Jeg steker i litt kokosolje.

Fyll
Dijon sennep
Kokte egg
Røklaks
Tomat 
Agurk
Rødøk
Kesam
Sitron

Smør en tynn stripe med dijon sennep på pannenakene. Skjær tomat, agurk og rødløk i skiver og legg på pannekakene sammen med egg og røklaks. Topp med noen klatter kesam og en liten skvis sitron. 

SAMSUNG CSC
Kombinasjonen av middagspannekaker, og laks og egg er virkelig knall god. Det blir nesten som en ny type wrap. Om du prøver den må du gjerne tagge meg på instagram, dedicationkristine, eller sende meg en snap, kristineokern. Det er alltid koselig å se dere lage oppskriftene :grin:

Håper mandagen din har vært bra.
Ha en fortsatt fin mandagskveld!

Kristine  ♥

DET ER EN NY DAG

SONY DSC
Ikke noe smaker bedre enn morgenkaffen!

Det er en helt ny dag.
Ta denne gaven, dagen i dag, med et smil og bruke den klokt.
Du er den eneste som kan leve din dag til det fulle, og som kan få uttelling for det. Forsøk å alltid holde deg positiv og forvent at fantastiske ting kommer til å skje med deg. Da kan jeg love deg at dagen blir litt bedre.
Ønsker deg en flott mandag og en riktig så fin uke :grin:  

Kristine  ♥

SAFTIG KANELKAKE

Er du som meg, og elsker duften av kanel? Akkurat nå lufter hele leiligheten en deilig blanding av kanel og boller.

SONY DSC
Det er en grå søndag her jeg bor og da passer det perfekt å bake! Denne saftige kanelkaken er super enkel å lage og vil falle i smak hos liten og stor.  Jeg spiste opp omtrent halvparten før kaken var avkjølt. Jeg klarte rett og slett ikke holde fingrene av fatet mens jeg ventet på at kaken skulle bli kald slik at jeg kunne putte på toppingen og ta bilder! 

SONY DSC

Saftig kanelkake
Til en form på ca 20 x 15

3 egg
4 ss sukringold
2 ss smeltet smør, valgfritt
3 ts kanel
2 ts bakepulver
1 ss fiberhusk
1 dl kokosmel
40 g vaniljeprotein, eventuelt mer mel
1 dl mel, jeg brukte 50/50 speltmel og havremel
2,5 dl melk, eventuelt vann
1 god håndfull rosiner, valgfritt

Pisk egg og sukringold til eggedosis. Ha så i smeltet smør.
Bland sammen tørrvarene. Tilsett eggedosisen og melken. Bland deigen godt sammen med en sleiv.
Rør tilslutt inn rosinene. 
Stek på 190 grader 50 -55 minutter.
La kaken avkjøles noe før du skjærer i det. 

SONY DSC
Jeg brukte rett og slett Nugatti air som topping. Som nevnt over spiste jeg omtrent halvparten av kaken før kaken var avkjølt, og da uten topping. Kanelkaken er super god i seg selv, så det ikke nødvendig å ha glasur på den. Vil du gjøre den ekstra god kan du bruke sjokoladepålegg som glasur eller lage din egen med for eksempel phildephia, sukrinmelis, kakaopulver og en liten dært kaffe. Det er en enkel og god glasur som jeg har brukt mange ganger. 

SONY DSC
Bare se her da dere. Mmmm… Jeg tror jeg må gå å ta meg en bit til. Denne kanelkaken kommer til å forsvinne i løpet av dagen!

Baking eller ei, jeg håper du får en god søndag :grin:  
Jeg skal bruke søndagen til å bli helt frisk fra forkjølelsen, få unna gjort en del skolearbeid og jobbe med online pt-kundene mine. Også får jeg lunsjbesøk etterpå. Det blir hyggelig! Ha en finfin dag!

Kristine ♥

IHERB TIPS

Det har vært et etterspurt et oppdatert innlegg med iHerb tips. Her kommer det!


Jeg har handlet enormt mye på på iHerb de siste årene. Jeg tar meg selv ofte i å sitte å se på nye varer og søke inne på siden deres. De har så mye spennende for en matnerd! 
Kort fortalt er iHerb er en av de største og beste nettbutikkene for helsekost og kosttilskudd. Her finner du så å si alt du trenger fra økologisk shampo, glutenfritt mel, alovera, sukkerfri sjokolade, pillebokser, osv. Ikke nok med at utvalget er massivt, prisen på produktene er også mye rimeligere enn om du skulle kjøpe produktene i Norge.

Det du må tenke på når du handler på iHerb er at pakken ikke skal koste mer enn 350 kroner inkludert frakt. Da slipper du toll og mums. Ønsker du itillegg den rimeligste frakten, så må ikke pakken være for tung. Jo lettere pakken er, jo rimeligere er frakten. 
‘International airmal’  er den vanligste og billigste fraktmuligheten. Pakken din må veie under 1,8 kilo for at du skal kunne bruke denne fraktmuligheten. Da vil du få pakken etter cirka ti dager. Denne blir levert til ditt postkontor. Du har også muligheten til å velge ‘DHL- international’. Detter er en litt dyrere fraktmulighet. Fordelen med DHL er at du får pakken levert på døren allerede to dager etter bestilling. Så er du av den utåmlodige sjelen, som jeg ofte er, velger du DHL!


Enkelte av mine favoritter
Questbars // Yogi te // Pekannøttsmør // Kokosolje // Tørket mango uten sukker // Kakaonibs // Pb2 peanøttpulver // St. Dalfour – det beste syltetøyet // Coco-roons // Kokosvann // Mørk sjokolade mandelsmør // Flap Jacked protein mikrokake – knall god! // Riskaker med karamellsmak // Søtpotet potetgull 

Enkelte produkter er listet som legemidler i Norge. Det kan blant annet være for høyt innhold av vitaminer i en mutivitamin eller enkelte aminosyer. Er du usikker, sjekk legemiddelsiten. Om du bestiller en vare som ikke er lovlig i Norge, får du et brev om det i posten og  tollvesenet returnerer pakken din. Så lenge du ikke prøver flere ganger, skjer det ikke noe mer med dette. Det skjer altså ingen alvorlige konsekvenser, alle kan gjøre en feil eller to. 
Jeg har fått brev i posten to ganger. Første gang fordi jeg bestilte en mutivitamin med for høye verdier og andre gang fordi jeg bestilte D-vitamin med for høy verdi. Da var iHerb så snille at de gav meg pengene tilbake ettersom tollvesenet returnerte varen. 

Om du bruker koden OKE701 får både du og jeg rabatter hos iHerb. 

Da håper jeg at jeg har besvart alle spørsmål, om ikke legg igjen spørsmålet under så skal jeg svare så godt jeg kan. 
Og, ja – jeg elsker iHerb :mrgreen:  
God helg da dere!

Kristine ♥

FOAM ROLLER OG EN ENKEL HAVREGRØT

Her om dagen fikk jeg spørsmål om hva jeg gjorde og hvorfor jeg gjorde det når jeg la å rullet på foam rolleren etter treningsøkten min. 

SONY DSC
Jeg har på meg topp fra H&M, Nike shorts, Nike sko og Miiego øreklokker. Noccoen er selvfølgelig med! 

Det rulle har blitt utrolig populært det siste året. Men hvorfor skal du egentlig bruke en foam roller og hvordan skal du bruke den? 
Foam roller, eller skumrulle som det kalles på godt norsk, brukes til en form for egen massasje og triggerpunktsmassasje. Ved bruk av din egen kroppsvekt “ruller” du frem og tilbake på foam rolleren for å løse opp muskulaturen og bindevevet, og da kan man oppnå bedre bevegelighet, bedre blodsirkulasjon, og forebygge skader og muskelsmerter. 
Se denne YouTube videoen som viser hvordan du kan enkelt kan gjøre det. 

Selv ruller jeg ikke mer enn to ganger i uken. Jeg synes det er så fryktelig kjedelig! Det lønner seg å gjøre det oftere. For å være helt ærlig, vet jeg med meg selv at om jeg sier at jeg skal rulle mer enn det jeg gjør i dag, vil jeg aldri klare å gjøre det i det lange løp. Derfor sier jeg meg fornøyd med de to gangene jeg ruller i uken. To er tross alt bedre enn ingen og da ser jeg heller på det som en bonus om jeg er så “dyktig” å ruller en ekstra gang en uke.
Er du flink til å rulle jevnlig?

SONY DSCNå skal jeg spise opp maten min og komme meg på jobb.
Det ble en knall god grøt laget og en skive med philadephia, skinke, tomat og ruccola. 
Grøten laget jeg på 50 g havregryn, 1 egg, 1 ss vaniljeprotein og 2 dl vann. Jeg kokte det hele i en stor bolle i mikroen i 5 minutter. Så var grøten klar. På toppen har jeg valnøtter, kiwi og blåbær. Også blir det naturligvis et godt dryss med kanel og sukringold. Godt, sunt og raskt!

Ha en god fredagskveld dere:grin:

Kristine ♥

HØSTJEVNDØGN

SONY DSC I dag er det altså høstjevndøgn, noe som i grunn betyr farvel til sommeren. Jeg er skikkelig sommermenneske og ikke spesielt glad i vinter, så jeg prøver alltid å tviholde på sommeren så lenge som mulig. Derfor ble jeg ekstra glad når jeg så at det fortsatt blomstrer enkelte blomster ute, til tross for at mange av bladene begynner å få den nydelige høstfargen. 

SONY DSC
Bukse fra Run and Relax (sponset) // Nike sko // Nike genser

SONY DSC
Uansett, høstjevndøgn har kommet med en skikkelig høstforkjølelse til meg. Er det ikke obligatorisk å innvie høsten med en forkjølelse? 
Jeg gikk ut for å ta meg en løpetur, men det ville ikke formen! Det tok ikke mange minutter før jeg gav opp den løpeturen! Jeg fikk ihvertfall tatt noen fine høstbilder. 

SONY DSC SONY DSC
Etter å ha tatt noen bilder gikk jeg inn å tok en rolig halvtime på ellipsemaskinen. Da føler jeg ihvertfall at jeg har brukt kroppen min noe. Når kroppen ikke er helt i form, synes jeg det er best å gi den hvile, men i dag hadde jeg så mange tanker i hodet at jeg måtte bevege meg å ta en liten og rolig økt. Under en trening får jeg ut negative tanker, stress og mas, og henter inn ny energi og positive-vibber. Akkurat denne delen av treningen trengte jeg i dag!  
Nå skal jeg legge meg på sofaen med en kopp varm kakao, snufse og hente meg inn. 

Ha en god torsdagskveld da dere :grin:

Kristine ♥