KJØLESKAPSGRØT MED ENKEL BÆRSAUS

                                                                                                                                                                                                  Inneholder add-linker

Jeg skrev om chiafrø for en drøy måned siden. Dette er virkelig super frø! Den siste måneden har jeg prøvd og feilet mye med oppskrifter og hvordan jeg skal bruke frøene i mat. Nå har jeg kommet frem til en kjempe god kjøleskapsgrøt med chiafrø, som er blitt en favoritt. Denne var dagens frokost i dag. Jeg valgte å toppe kjøleskapsgrøten med en enkel bærsaus. Friskheten og sødmen fra bærene, passer perfekt med den kremede kjøleskapsgrøten.

Kjøleskapsgrøt er noe mange har fått sansen for. Og det er ikke uten grunn. Jeg har flere oppskrifter på kjøleskapsgrøt i arkivet. Blant annet en med sjokolade her og en med vanilje og banan her. Denne grøtvarianten er kjempe enkel å lage.  Du slenger bare sammen ingrediensene på kvelden, så har du frokosten klar når du står opp. Kjøleskapsgrøt består ofte av gryn som havregryn, blandet melk melk og / eller yoghurt. I går tilsatte jeg chiafrø for å gjøre grøten ekstra næringsrik og for å få en god konsistens. Chiafrø sveller nemlig i væsken og gir en god puddinglignende konsistens.

Kjøleskapsgrøt med enkel bærsaus
Til 1 porsjon

Kjøleskapsgrøt
1 dl havregryn
2 ts chiafrø

2 dl gresk yoghurt, eller andre varianter som tine fyldig vaniljeyoghurt, kesam eller vaniljekesam
1 ts vaniljeprotein, jeg har brukt french vanilla, kan sløyfes

1 dl melk, jeg brukte mandelmelk
1/3 ts salt

1/3 ts vaniljepulver
1/3 ts kanel

Bland sammen alle ingrediensene.
Smak deg gjerne til med mer søtt og du trenger det. 
La blandingen stå i minimum 3 timer, gjerne natten over.


Enkel bærsaus

Ca 200 g bær, jeg brukte frosne jordbær som jeg tinte i microen
1 ts sukrinmelis

Mos sammen med en stavmikser.
Hell over kjøelskapsgrøten rett før servering.

Kjøleskapsgrøt er også perfekt å ta med seg på farten. Lager du grøten i en matboks eller et glass, er det supert å ha med i sekken eller vesken.

Grøten kan naturligvis spises uten bærsaus, den er god i seg selv, eller toppes med andre ting som friske bær, nøtter, kanel eller annet godt.

Der har du en frokost, eller lunsj eller kveldsmat for den saks skyld, som smaker godt og som fyller på med masse sunne og livsviktige næringsstoffer. Håper det smaker!

 

Kristine ♥

PÅ TRENING

                                                                                                                                                                                              Inneholder add-linker 

⋄ Har jeg på meg
Rockway tights, Astoria topp, Highbridge genser og Under Armour sko. Denne tightsen er så utrolig behagelig! Høy på livet, veldig strechy og sitter som støpt. En favoritt for tiden. I tillegg er Astoria en favoritt. Jeg har den i mange fager, blant annet rosa, sort og burgunder, mens jeg sikler på den lilla varianten!

⋄ Gjør jeg
Aller helst tunge chins. Etter en periode hvor jeg ikke har trent med tunge vekter, er det så deilig å løfte tungt igjen og jeg synes det er helt magisk å løfte meg selv opp med ekstra vekter i beltet!

⋄ Er jeg opptatt av
Å rydde etter meg. Er det flere som synes det er irriterende å måtte løfte av en haug med vekter før du kan starte med din egen trening? Folkens rygg etter dere! Det kan jo sees på som ekstra trening som gjør deg ekstra sterk!

⋄ Må jeg ha med meg
Minibands. Skal jeg trene ben, varmer jeg alltid opp med et par aktiveringsøvelser på rumpe med minibands. Jeg liker også å bruke dem på knebøy og hip thrust for ekstra rumpekontakt. Stort sett bruker jeg booty loop band, dette har mye motstand og gjør øvelsene mye tyngre, om jeg skal trene rumpe, mens jeg bruker vanlige mini bands til oppvarming.

⋄ Hører jeg på
Now is the time, club mix, Discotronic. Denne gikk på repeat i dag.

⋄ Drikker jeg
Nocco. Dere vet jo at jeg er Nocco avhengig. For tiden går det mye av Passion. I tillegg har jeg alltid med meg vann.

⋄ Liker jeg best
Å trene alene. Ja, det er veldig koselig å trene med noen av og til, men aller helst vil jeg trene for meg selv. Trening er tanketerapi for meg. Trener jeg med noen, får jeg ikke denne mentale utblåsningen.

⋄ Avslutter jeg med
Å gi meg selv et klapp på skulderen. Rett og slett fordi jeg har gjort noe godt for meg selv. Ofte avslutter jeg også med en proteinbar. Det blir både en liten belønning, samt litt påfyll av næring etter økten. I dag ble den nye Barbells lemoncurd withe chocolate baren. Veldig god!


Kristine ♥

SPILLELISTEN I APRIL

God søndagskveld dere! Håper helgen din har vært bra. Min helg har vært veldig så bra egentlig! Fredag hadde jeg en deilig løpetur og var jeg ute å drakk vin med bestissen før vi så den nye Avengers filmen. Den kan anbefales forresten. Til tross for at jeg ikke er noe action- eller Avengersfan, likte jeg filmen veldig godt! Lørdag ble det en rekke timer kontorarbeid med online coaching kunder, før kvelden ble avsluttet i godt selskap med god middag og latter. I dag har jeg sovet lenge, vært på tur med en venninne og nå skal jeg sette meg ned å planlegge den kommende uken. Det kaller jeg en finfin helg!

Nå som en ny uke står for tur, passer det perfekt med en ny spillelisten. Spillelisten for April er klar og jeg håper du får glede av den. Ny musikk gir i hvert fall meg masse glede og motivasjon på trening!

Ha en fortsatt fin søndagskveld. Nyt kvelden og lad opp til en ny og fantastisk uke.
Husk at det er du som er sjef over ditt liv. Ta de grepene du må gjøre for å skape det livet du ønsker deg. Ditt liv ligger i dine hender!

 

Kristine ♥

SAFTIG OG PROTEINRIK SJOKOLADEKAKE MED SJOKOLADEGLASUR

                                                                                                                                                                                               Inneholder add-linker

Denne kaken kan jeg ikke skryte på meg å ha laget allerede. Faktisk har jeg akkurat kommet meg opp av sengen! I dag kjente jeg at jeg rett og slett trengte en lang og rolig morgen. Jeg sov lenge, tok med meg kaffekoppen i sengen og bare nøt stillheten og det faktum at jeg ikke hadde noen planer.

Over til kaken. På torsdag laget jeg en saftig og protein sjokoladekake med sjokoladeglasur til en venninne. Jeg fikk nemlig spørsmål om jeg ikke kunne bake noe søtt, sunt og godt da hun skulle komme på besøk. Og det måtte være noe med sjokolade, for min venninne elsker sjokolade! Resultatet ble da denne sjokoladekaken. Kjempe saftig, proteinrik og veldig veldig god.

Bønner i en kake vil få mange til å sperre øynene opp, men det er magisk godt. Jeg har delt oppskrift på noe lignende før og har fått mange gode tilbakemeldinger på kaken. Bønner gjør ikke bare kaken mer protein- og fiberrik, det gjør også kaken veldig saftig. Har du fortsatt ikke prøvd bønner i bakst, må du gjøre det med en gang!

Saftig og proteinrik sjokoladekake med sjokoladeglasur


Sjokoladekake

3 egg
6 ss sukringold
1 boks bønner, enten kidneybønner, hvitebønner eller kikerter
4 ss kesam eller gresk yoghurt
20 g mel etter eget ønske, jeg brukte havremel
80 g kakaopulver
1/2 ts salt
1/2 ts vaniljepulver
1 ts bakepulver

Skyll bønnene under vann. Det er viktig at du får skylt av bønnelaken.
Ha bønnene i en bolle sammen med egg og kesam. Mos med en stavmikser.
Ha i resten av ingrediensene.
Hell røren i en form.
Stek på 175 grader i 25 minutter.
Avkjøl i formen.

 

Sjokoladeglasur

1 ss smør

5 ss melk
5 ss kakaopulver
1/3 ts vaniljepulver
1/5 ts salt
Sukrinmelis, ca 5 ss

Smelt smøret og bland i melk.
Bland i kakaopulver og vaniljepulver.
Rør til slutt inn sukrinmelis til en fast masse.
Ha glasuren over sjokoladekaken.
Topp gjerne med litt revet sjokolade

Kaken falt virkelig i smak hos min venninne. Vi spiste opp hele! Når jeg sa etterpå at kaken inneholdt bønner, hevet hun øyebrynet litt før hun lo. Beskjeden jeg da fikk var ‘det hadde jeg aldri trodd, den var alt for god til det!’.

Håper du lar deg friste til å prøve saftig og proteinrik sjokoladekake med sjokoladeglasur. Ikke bare er den veldig god, det er en super måte å lure inn litt helsebringende bønner i kostholdet.
Ha en nydelig søndag. 

 

Kristine ♥

HVORDAN NÅ MÅLENE DINE

Riktig god lørdag formiddag dere ♥ I dag har jeg fri og har akkurat vært ute å ruslet meg en tur med bestevennen. Jeg virkelig elsker våren og det at det både er lysere og varmere. Det gjør noe med meg. Jeg vet ikke med dere, men jeg blir et mye mer positivt og energisk menneske på denne tiden av året!

Den siste uken har jeg fått flere spørsmål hvordan en kan nå målene en har satt seg når det gjelder kosthold og trening.  Det er nok et tegn på at det er varmere i været, og at det nærer seg sommer og den såkalte bikinikroppen.

Ja, hvordan nå målene mine?
Det absolutt viktigste er at du må ta utgangspunkt i din hverdag og dine forutsetninger. Du er nødt til å lage mål som er realistiske og positive for deg. Og du må også lage en plan som er på et nivå du kan mestre og som gir deg en god følelse.  Dette er grunnen til at jeg spesialtilpasser alle kost- og treningsprogrammer til mine kunder. Fordi vi alle er forskjellige og du må ha mål og oppsett som passer for akkurat deg. For at du skal kunne jobbe mot målene dine over tid, og ikke minst klare å holde målet ditt når du har nådd det, må du innarbeide deg gode rutiner som du trives med. Altså en livsstilsendring. Kun da vil du oppnå suksess. Og da er realistiske og positive mål alfa omega.

Finn så ut hvorfor du ønsker å nå målet ditt. Hva gjør at du vil klare 10 push ups? Fordi du vil føle deg sterk og fordi det vil gi deg en god følelse? Hvorfor vil du gå ned de 5 kiloene? For å komme inn i den gamle ola buksen din? For å føle deg vel i bikini? Eller noe helt annet.

Deretter anbefaler jeg at du tenker over hva som vil hindre deg i å nå målet. Si at du vil klare 10 push ups eller gå ned 5 kilo. Hvilke motstand vil du møte på veien? Det kan være at du ikke har et godt planlagt treningsprogram, at du har mye søtsug som gjør at du spiser mye godis, at du ikke har nok kunnskap, at du har en hverdag som gjør det vanskelig å få inn trening, osv, osv.  Når du har funnet dine hindringer, må du så lage en løsning for hvert av hindrene. Er treningsprogram et problem, må du få noen til å hjelpe deg med å sette opp et treningsprogram. Er søtsug et problem, må du endre kostholdet ditt og begynne å spise riktig slik at du reduserer søtsuget. Er hverdagen din hektisk slik at det er vanskelig å få inn trening, da må du begynne å sette av tid i kalenderen til trening. Finn løsninger.

Har du de tre overnevnte punktene i orden, er du i boks. Altså at du har 1 – mål og en plan som er gjennomførbar og gir deg en god følelse, 2 – du kjenner at målet gir deg en gnist og vet hvorfor du vil nå målet, og 3 – du har løsningen på de hindringene du vil møte på veien, ja da vil du nå målet ditt!

Trenger du hjelp til å nå målene dine, kan du sende meg en mail på [email protected] Som online coach, kostholdsveileder og personlig trener kan jeg hjelpe deg med en spesialtilpasset plan for å komme dit du ønsker.
Lykke til!

 

Kristine ♥

MAGISK LØPETUR OG FORDELER VED LØPING

                                                                                                                                                                                                 Inneholder add-linker

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en magisk løpetur. Altså, jeg føler meg helt i ekstase! Jeg har nesten lyst til å synge ut ‘halleluja’. Som dere vet, har jeg trent ganske annerledes i hittil i 2019. Jeg ble diagnostisert med lekktarm som hadde ført til en rekke betennelser i kroppen. All trening har derfor vært relativt lett, og jeg har så og si ikke gjort noen form for kondisjonstrening. Til tross for at det små regnet, som dere muligens ser på bildene, var det så deilig. Jeg skulle ønske jeg kunne dele følelsen jeg sitter med akkurat nå, med dere. Det er som om kroppen flommer over av energi, glede og endorfiner. Helt magisk rett og slett!

Jeg har på meg Röhnisch genserBody Engineer tightsBody Engineer bh, Adidas sko og Miiego øreklokker.
Ps, genseren er litt stor i størrelsen, så gå ned en størrelse. Jeg bruker normalt S på overkroppen og i denne har jeg XS.

Det er jo så mange fordeler ved løping
⋄ Løping er godt for hele kroppen din. Du styrker lunger, hjerte, benbyggning og muskulatur!
⋄ Løping stabiliserer insulinnivået ditt og kan dermed mine riskoen for diabetes.  
⋄ Løping er enkelt. Det kan gjøres når som helst og hvor som helst, og du trenger minimalt med utstyr.
⋄ Løping er ofte aerob trening, altså trening uten at du blir veldig andpusten, og denne formen for trening senker blodtrykket ditt. 

⋄ Løping styrker skjelettet ditt. Du bærer din egen vekt med en stor kraft for hvert skritt. Ved å styrke skjelettet minsker du også faren for benskjørhet. 
⋄ Løping  øker utslippet av noradrenalin, dopamin og serotonin. Noe som gjør deg i godt humør.
⋄ Løping øker også kroppens produksjon av antistresshormoner, som gjør deg mindre stresset.

Så hvorfor ikke ta deg en liten løpetur i løpet av helgen? Det er jo så mange fordeler ved løping. For ikke snakke om den fantastiske følelsen etterpå!
Nå skal i hvert fall jeg ha en helt magisk dag videre. Håper du får en nydelig kveld!

 

Kristine ♥

TRE APPER FOR EN GLADERE SJEL

God helse og det å ha det bra, handler om så mye mer enn hva du putter i munnen din og hvordan du trener. Det handler om velvære og det å være i en helhetlig balanse. Jeg har funnet tre apper som hjelper meg i hverdagen med å både tenke mer positivt og å stresse mindre. Disse bruker jeg så og si hver eneste dag! De hjelper meg rett og slett til å bli gladere sjel av bruk av disse, og jeg vil virkelig anbefale deg å ta i bruk en eller to av dem.

⋄ Gratitude
Denne appen er bare så søt. Den hjelper deg med å tenke positivt og å ha en positiv tankegang. Appen fungerer rett og slett som en notatbok hvor du noterer ned ting du er takknemlig for gjennom dagen. Du kan også sette på en reminder. Jeg har en reminder hver kveld kl 21, hvor jeg da skriver ned hva jeg er takknemlig for akkurat i dag. Jeg synes det er en fin måte å hjelpe meg selv til å tenke mer positivt, samt at påminnelsen gjør at jeg går til sengs med glade tanker om dagen som har vært. 

⋄ Relax Melodies
Denne appen er helt genial for å finne roen på kveldstid. Den gir deg beroligende lyder som fossefall og regn. Jeg forsøker å sette den på 10 -15 minutter før jeg skal legge meg, for at hjernen skal skru seg av og kroppen skal roe seg ned. Det hender også at jeg bruker den midt på dagen. Da setter jeg den på et par minutter mens jeg puster dypt ned i magen.

⋄ Yoga studio
Er du uerfaren når det kommer til yoga, akkurat som meg, er denne appen helt super. Den viser videoer av hver eneste øvelser og legger opp yogaøkten etter hvor mye erfaring du har. Et av programmene heter Beginner Relaxation og er kjempe fint og du ønsker å finne roen og senke skuldrene.Jeg tørr påstå at du får en gladere sjel ved bruk av disse appene. De gjør at du får en litt bedre hverdag og at du blir litt flinkere til å ta vare på deg selv. Håper du kan få nytten av en dem.
Ha en fortsatt nydelig torsdag!


Kristine ♥

QUESADILLA MED BØNNER OG MAIS

I dag hadde jeg lyst på en skikkelig god middag. Da jeg var ferdig med dagens kontorarbeid kjente jeg at jeg trengte litt ekstra luksus og ville nyte et godt måltid. Men det skulle også være enkelt og gå nok så raskt! Etter en rundtur på butikken fant jeg ut at jeg skulle lage quesadillas. Quesadilla er super godt! Også er det enkelt og sunt i tillegg! I love it!

Quesadilla med bønner og mais
Til 3 porsjoner

1 pakke karbonadedeig
1 pakke bønner
1 boks mais

1 rødløk
1 rød paprika
2 ss tacokrydder, oppskrift her, eventuelt 1 pose ferdigkjøpt tacokrydder
1 ss tomatpure eller ketchup

3 ss vann
1 pakke tortillas
6 – 9 skiver ost
Salsa

Ha karbonadedeig i en panne. Stek raskt på høy varme. 
Hakk paprika og rødløk i biter. Ha over i pannen sammen med karbonadedeig. 
Tilsett mais, bønner, tacokrydder, tomatpure og vann. La det hele steke i 3 -4 minutter. 
Legg tacolefser / tortillas utover en bakplate med bakepapir. Legg over 3 -4 ss med karbonadedeigblanding. Legg så over 1 -2 ss salsa. Ha over ost i skiver. Topp hver tortilla med ytterligere en tortilla.
Stek i ovnen på 225 grader i 5 -10 minutter, til osten har smeltet og tortillaen har fått noe gyllen farge. 
Spis.

Du kan også steke quesadilla i stekepannen. Jeg valgte å bruke stekeovnen ettersom jeg da kan steke mange quesadillas av gangen, mens i stekepannen får jeg bare stekt en om gangen. Jupp, jeg er litt lat til tider. I ovnen er det enkelt og raskt! 

Server gjerne quesadilla med noe grønt. Jeg serverte mine quesadillas med salat, tomat, avokado og en dæsj rømme.

Om du har lyst på en skikkelig god middag, lag quesadilla med bønner og mais. Det er virkelig knall godt! Ha en god middag.

 

Kristine ♥

TILBAKE TIL HVERDAGEN

                                                                                                                                                                                       Inneholder sponsede produkter

Er det flere enn meg som synes det var litt tungt å komme tilbake til hverdagen i dag? Da vekkerklokken ringte i morges følte jeg meg ordentlig ambivalent. En del av meg tenkte at yes, nå er hverdagen tilbake, mens en annen del ville ikke opp og kunne gjerne hatt ytterligere en uke ferie.

Jeg kan ikke huske sist jeg har hatt så lang ferie og jeg har virkelig storkost meg, men de siste dagene har jeg kjent at det skal bli godt med hverdag og rutiner igjen. Det har blitt litt (vel mye) godis og påskefrokoster, samt lite trening, selv om jeg har vært noe aktiv med ski og gåturer.  Nå kjenner jeg at jeg har savnet mitt eget kjøkken, frisk og god mat, styrketrening og mine gode gamle rutiner. 

Etter å ha jobbet en del timer, skulle jeg manne meg opp til å ta en styrkeøkt. Da var dørstokkmilen lang! Selv om jeg har gledet meg til å løfte vekter igjen, følte jeg meg tung i kroppen. Er det flere som blir litt slapp og daff etter ferie og mye god mat? Heldig som jeg er, mottok jeg en pakke fra Tights.no og en pakke fra Nocco tidligere i dag. Både nytt treningsantrekk og den nye Nocco Miami-smaken hjelp på treningsmotivasjonen. Det gjorde det litt enklere å komme seg avgårde!

Etter en heftig diskusjon med meg selv i hodet, klarte jeg å komme meg avgårde. Og nå er jeg så glad for at jeg gjorde det. jeg tok en litt roligere og kortere økt, for å gi meg selv en grei overgang fra ferien. De første femten minuttene var skikkelig seige og tunge, men nå, etter førti minutter, føles det ordentlig godt! Jeg trente en styrkeøkt med knebøy, hip thrust, nedtrekk, face pull, leg extension og skulderpress. Humøret og energien er noe helt annet nå. Deilig altså!

I skrivende stund kjenner jeg at søtsuge begynner å komme snikende. Det er et tegn på at jeg har spist litt mye søtt den siste uken. Spiser jeg for mye sukker og godis, har jeg lett for å få søtsug, noe jeg normalt ikke har. Jeg tror jeg skal komme meg vekk fra pcen og lage meg bananpannekaker. Det er søtt, mettende, veldig godt og sunt. Da kan jeg gå til sengs senere i kveld og si at jeg har kommet tilbake til hverdagen med et pang. Overvunnet både dørstokkmilen og søtsuget!

Vær litt ekstra snill med deg selv etter ferien. Det er ofte tungt for oss alle å komme tilbake etter en periode med lengre fri og mer mat. Sliter med du med søtsug, slapphet eller at det er vanskelig å komme seg på trening, så er det helt normalt. Godta det og forsøk å gjøre det beste ut av dagene. Lag deg noe søtt uten sukker for å dekke søtbehovet. Gjør en aktivitetsform du liker, enten det er å gå deg en tur, danse eller gjøre en crossfitøkt. Kutt gjerne litt ned på tiden om treningsmotivasjonen er borte. En halv time er mye bedre enn ingenting.  Gi deg selv litt albuerom de neste dagene. Før du vet ordet av det vil du raskt være tilbake i rutiner igjen.

 

Kristine  ♥

PSYKOLOG, TERAPAUT ELLER COACH PÅ NETT

                                                                                                                                                                                                                                              Reklame // GoMentor

Da er jeg tilbake fra påskeferie. Har du hatt en fin påskeuke? Jeg har virkelig storkost meg, men nå kjenner jeg at det skal bli godt å komme tilbake til hverdag og rutiner igjen. Jeg dro faktisk rett hjem til en samtale med min mentale coach gjennom GoMentor. For, ja, jeg har begynt hos en mental coach!

Dere som har fulgt meg en stund, vet at jeg tidligere har gått til psykolog. Jeg tror absolutt alle har godt av en samtalepartner av og til. Jeg brukte dette blant annet da jeg slet med spiseforstyrrelse i tenårene og da moren min døde. I begynnelsen av april, startet jeg hos en mental coach hos GoMentor. GoMentor er en stor nettportal for alt fra samtaleterapi, coaching og personlig utvikling. Her du psykolog, terapeut og coach som kan hjelpe. GoMenter ønsker å hjelpe alle med å realisere sitt fulle potensial. Du kan få hjelp via personlig fremmøte, online videosamtale eller skriftelig via en chattfunksjon.

Jeg har valgt å bruke GoMentor 24 / Live hvor jeg kan skrive til en psykolog, terapaut eller coach når jeg ønsker og da få svar alle hverdager, samtidig som jeg får 2 x 30 minutters videosamtale hver måned. De har forskjellige avonnementer, men dette følte jeg passet best for meg og mine behov. Jeg har ville tatt for meg stressmestning og det å bli et endre mer positivt menneske. Jeg er en person som liker å ha mye å drive med, men det kan bli litt mye til tider og jeg har lett for å stresse meg opp. Når kropp og hodet er stresset, har jeg lett for å få en mer negativ tankegang, samt at det gjør at jeg får problemer med å sove. Ikke minst er både stress og negative tanker dårlig for helsen vår. Jeg ble da matchet opp  til en mental coach som har hjulpet meg de siste ukene. Andre ting som GoMentor kan hjelpe til med er angst, jobb, depresjon, par -eller familieterapi, sorg og tap, eller personlig utvikling.

Jeg digger at det er et lavterskeltilbud for oss som tenker at det kan være nyttig å ha noe konkret å jobbe med eller å ha noen å prate med, men ikke ønsker å oppsøke en terapeut. Enn så lenge har jeg hatt to samtaler med min coach, samt chattet flere ganger. Jeg har fått et par oppgaver som jeg gjør hver dag, og som hjelper meg med stressmestring i hverdagen.

Mange synes det er vanskelig å ta det steget for å oppsøke en terapeut. Nettopp derfor synes jeg GoMentor er et bra alternativ. Du kan snakke med psykolog, terapeut eller coach fra stuen. Eller fra sengen som jeg gjorde i dag! Det gjør det både enklere og mer fristende. Og dere, husk at det ikke et nederlag å innse at du ønsker hjelp. Enten det er depresjon, et forstyrret syn på kropp og mat, eller noe helt annet som at du har et konkret mål du vil nå du vil ha hjelp til å tå eller at du ønsker å bli en bedre kjæresten. Det å innse at du trenger en hjelpende hånd, er en styrke. Å tørre å innrømme det, viser at du er mentalt sterk og har innsikt i deg selv. Noen ganger trenger en bare litt veiledning på veien.


Kristine ♥