TRE APPER FOR EN GLADERE SJEL

God helse og det å ha det bra, handler om så mye mer enn hva du putter i munnen din og hvordan du trener. Det handler om velvære og det å være i en helhetlig balanse. Jeg har funnet tre apper som hjelper meg i hverdagen med å både tenke mer positivt og å stresse mindre. Disse bruker jeg så og si hver eneste dag! De hjelper meg rett og slett til å bli gladere sjel av bruk av disse, og jeg vil virkelig anbefale deg å ta i bruk en eller to av dem.

⋄ Gratitude
Denne appen er bare så søt. Den hjelper deg med å tenke positivt og å ha en positiv tankegang. Appen fungerer rett og slett som en notatbok hvor du noterer ned ting du er takknemlig for gjennom dagen. Du kan også sette på en reminder. Jeg har en reminder hver kveld kl 21, hvor jeg da skriver ned hva jeg er takknemlig for akkurat i dag. Jeg synes det er en fin måte å hjelpe meg selv til å tenke mer positivt, samt at påminnelsen gjør at jeg går til sengs med glade tanker om dagen som har vært. 

⋄ Relax Melodies
Denne appen er helt genial for å finne roen på kveldstid. Den gir deg beroligende lyder som fossefall og regn. Jeg forsøker å sette den på 10 -15 minutter før jeg skal legge meg, for at hjernen skal skru seg av og kroppen skal roe seg ned. Det hender også at jeg bruker den midt på dagen. Da setter jeg den på et par minutter mens jeg puster dypt ned i magen.

⋄ Yoga studio
Er du uerfaren når det kommer til yoga, akkurat som meg, er denne appen helt super. Den viser videoer av hver eneste øvelser og legger opp yogaøkten etter hvor mye erfaring du har. Et av programmene heter Beginner Relaxation og er kjempe fint og du ønsker å finne roen og senke skuldrene.Jeg tørr påstå at du får en gladere sjel ved bruk av disse appene. De gjør at du får en litt bedre hverdag og at du blir litt flinkere til å ta vare på deg selv. Håper du kan få nytten av en dem.
Ha en fortsatt nydelig torsdag!


Kristine ♥

4 kommentarer
    1. Takk for tipset. Du er så positiv. Og jeg misunner deg for det. Kanskje en app kan hjelpe meg litt på veien 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg