SPINDELVEV MUFFINS OG TIPS TIL HVA DU KAN SERVERE PÅ HALLOWEEN

God morgen ♥ Er du klar for Halloween? Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke gjør så mye ut av Halloween, men noe grøssende å spise er alltid moro! I år slo jeg til med spindelvev muffins. Jeg laget saftige og gode sjokolademuffins, som jeg toppet med hvitsjokolade og melkesjokolade i et spindelvevmønster.

Oppskriften på sjokolademuffins, har jeg delt før her. Dette er en veldig enkel oppskrift, men den er likevel kjempe saftig og god. 
På min instagram, @kristine_aure, la jeg ut en film under story på hvordan jeg laget spindelvevmønsteret.

Spindelvev muffins
8 muffins

Muffins
1 ss smør, kan sløyfes
2 egg
150 g kesam
3 ss sukringold
1/2 ts vaniljepulver, kan sløyfes
40 g havremel
25 g kakaopulver, ca 2 store ss
20 g speltmel
1/3 ts salt
1 ts bakepulver

Smelt smøret. Bland sammen alle ingrediensene i en bolle. Bruk en gaffel og miks godt.
Fordel røren i muffinsformer.
Stek på 175 grader i 20 minutter. 
Avkjøl. 

Spindevev glasur
100 g melkesjokolade, jeg brukte denne varianten
50 g hvit sjokolade

Når muffinsene er avkjølt, smelter du sjokoladen. Melkesjokoladen og den hvite sjokoladen må smeltes i hver sin kopp eller bolle. Jeg smeltet sjokoladen i mikroen. Ha bollene i mikroen på lav effekt, og ta ut bollene og rør om et par ganger, ca hver 40 sekund. Du kan også smelte sjokoladen over vannbad.
Fordel melkesjokoladen over hver muffins. Ha den smeltede hvite sjokoladen i en plastikkpose. Skjær av tuppen på plastikkposen. Lag flere spiraler i hver muffins. Begynn i midten og jobb deg utover. Bruk så en kniv eller en tannpiker og “skjær” forsiktig i kremen for å lage et spindelvevmønster. 
Settes kaldt eller nytes med en gang. 

Frister det ikke med spindelvev muffins, har jeg noen andre tips til hva du kan servere på halloween.

SONY DSC

Du kan også lage skumle gebisser. Disse er super enkle å lage og morsomme å se på. 

Gebiss
2 stykker

1 Questbar eller annen proteinbar
2 ss vaniljeprotein
1 ss sukrinmelis
1 ss melk eller vann
4 -5 dråper rød konditorfarge
20 mini marshmallows

Del brownien i 4 biter. Varm dem litt i mikroen. Form hver bit til en halvmåne. 
Bland sammen proteinpulver, melis, konditorfarge og melk / vann til en tykk paste. Smør blandingen på halvmånene. Plasser mini marshmallows langs kanten av halvmånene som tenner. Plasser de så oppå hverandre. 
Sett kaldt eller nyt de med en gang.

SONY DSC

Blodig popcorn som er karamellisert er super godt og jeg synes de ser ut som små blodige hjerner! 

Karamellisert popcorn ala Blodig popcorn 

1 pakke popcorn
4 ss sukringold
2 ss fibersirup gold
1 ss smør
1 ts fingersalt
1 ts vaniljepulver
8 – 10 dråper rød konditorfarge

Pop popcorn etter anvisning.
Kok opp sukringold, fibersirup, smør, vaniljepulver og salt. Jeg kokte massen opp i mikroen og lot det koke i 4 minutter på full effekt til det ble en mørk og seig karamell. Koker du i kjele vil jeg tro at det tar omtrent 10 minutter. La karamellen avkjøle noen minutter før du blander inn konditorfarge. 
Ha de ferdig poppede popcornene  i en bolle. Hell over den røde karamellen og bland godt. Strø popcornene utover et bakeark og la de stivne i 5 -10 minutter. 
Nyt. 

Ellers er det mye moro du kan gjøre med frukt. Her har jeg laget missfornøyde klementiner, avsagde fingre av bananbiter med mandler, sinte jordbær med hvit sjokolade og kakaonibs til øyne og munn, og blodige munner av eplebåter som er hult ut og fylt med syltetøy, samt solsikkekjerner som tenner.

Enten du vil overraske dine nære og kjære med spindelvev muffins eller lage noe godt til deg selv, håper jeg du fikk noen tips til hva du kan servere som morsom Halloween snacks i dag . Have fun! 


Kristine ♥ 

STOP NEGATIVE TANKER OM DEG SELV

Vi jenter er alt for flinke til å sammenligne oss med andre og å tenke negativt om oss selv. Før brukte jeg enormt mye energi på dette og fikk et veldig dårlig selvbilde og selvfølelse. Jeg følte meg mindre verdt og utilstrekkelig, og ble rett og slett veldig trist og deprimert. Jeg bestemte meg for å ta et oppgjør med tankene. Det kan du også!

Stopp negative tanker om deg selv og kroppen din! Bestem deg for det og jobb med det.
Hvis du er snill og tar godt vare på deg selv, psyken din og kroppen din, vil den tilbake ta vare på deg og være mer samarbeidsvillig. Snakk pent til deg selv. Skryt av deg selv for det du har gjort bra. Om du kjenner at en negativ tanke kommer snikende, si til deg selv at dette bare er en tanke. En tanke definerer deg ikke! Tanker kommer og går. Hvor mange tanker hadde du ikke i går? Og husker du flesteparten av dem? Jeg tror ikke det! La de negative tankene streife forbi som en sky på en blå himmel. Ikke fokuser på dem, men la de bare passere. Dyrk heller de positive tankene og få dem til å vokse!

Tar du utfordringen?
Tro meg, du vil ikke få den kroppen du ønsker deg ved å hate deg selv. Nei, du må elske deg selv først! Din kropp er ditt tempel. Omfavne deg selv med positive tanker. Du er fantastisk og unik!

Og en liten anbefaling helt til slutt. Sliter du mye med negative tanker om deg selv, vil jeg råde deg å oppsøke profesjonell hjelp. Noen ganger trenger vi mennesker en hjelpende hånd. Det er helt normalt og absolutt ikke en skam. Jeg vil heller si at det er en styrke å innse at man trenger hjelp, fremfor å tro at man kan klare alt på egenhånd. Ta vare på deg selv. 


Kristine  ♥

SJOKOLADEDIPP MED FRUKT

I dag var jeg så sulten når jeg kom hjem fra trening at jeg hadde ikke sjangs til vente til middagen var klar. Da laget jeg sjokoladedipp som jeg serverte med eplebiter og knasket på mens jeg ventet på at middagen skulle bli ferdig.

SONY DSC

Denne deilige sjokoladedippen lager du på knappe ett minutt. Du blander bare alle ingrediensene sammen i en bolle og vips har du en skikkelig god sjokoladedipp!

SONY DSC

Sjokoladedipp med frukt
Til 1 porsjon

100 g kesam
100 g phildephia
1 ss kaffe, kan sløyfes
1 ss smeltet smør, kan sløyfes
1 ss sukringold
1 ss sukrinmelis
2 -3 ss kakaopulver, smak deg til
1/4 ts salt

Bland alle ingrediensene sammen. 
Server. 

SONY DSC

Stort enklere blir det ikke! Du får en skikkelig god sjokoladedipp som kan brukes til mye. Kremen kan spises alene som en slags sjokoladekrem, eller du kan bruke den som sjokoladepålegg til for eksempel pannekaker eller rundstykker, du kan bruke den som glasur til kaker og muffins, eller du kan gjøre slik jeg har gjort, servere den med frukt som en sjokoladedipp. Perfekt snacks eller dessert. Håper det smaker!


Kristine ♥

MANDAGENS DÅRLIGE SAMVITTIGHET

Har den dårlige samvittigheten slått deg i dag? Jeg vet det er mange som føler det slik på mandager, har dårlig samvittighet over hva de har spist og drukket.
Kast vekk den følelsen!

Jeg kan selv innrømme at denne helgen har bestått av veldig mye god mat, alt for mye alkohol, en god dose sukker og ikke så mye trening eller aktivitet. Skal sies at jeg var shaket rumpen ganske kraftig natt til søndag. Teller det som trening? Uansett. Å ha dårlig samvittighet for det du har gjort, eller ikke gjort i helgen, fører ikke til noe godt. Mandagens dårlige samvittighet gjør bare at du føler deg som et dårlig menneske samtidig som disse tankene tapper deg for energi.
Gjort er gjort. Spist er spist. Du får faktisk ikke gjort noe med fortiden. Det eneste du kan kontrollere, er hva du gjør nå!

Så legg bort den dårlige samvittigheten, start med blanke ark og kom i det gode sporet i dag. Få i deg en sunn og god frokost som for eksempel havregrøt med egg eller grove knekkebrød med proteinrikt pålegg. Forsøk å være aktiv i løpet av dagen. Enten ved å ta deg en treningsøkt eller gå deg en tur. Det vil gjøre at du føler deg så mye bedre.

Og om det er slik at når mandagskvelden kommer og du ikke har fått trent eller at du har hoppet på godteposen, vel, shit happens. Da er det ikke verre enn å forsøke på ny imorgen. Men uansett hva du gjør, ikke la den dårlige samvittigheten ta overhånd. Den fører bare med seg mer negativitet og dårlig samvittighet. Og du fortjener bedre enn det! 
Håper du får en riktig så fin mandag.

Kristine ♥

SERIETIPS TIL HØSTKOSEN

Høsten er tid for innekos. Selv om hverdagen ofte er hektisk med jobb, trening og annet sosialt liv, liker jeg å kunne slenge på meg joggebuksen og ullsokker, legge meg godt til rette i sengen og se på Netflix. Her er noen serietips til høstkosen som har vært mine favoritter den siste måneden. 

Chef’s table 
Er du like matnerd som meg, vil denne serien falle i smak. Dette er en dokumentarserie basert på verdensberømte kokker. Hver kokk deler sin livshistorie om hvor de vokste opp og hvordan de kom inn i matbransjen. Jeg synes det var utrolig fascinerende å se hvor engasjerte og entusiastiske disse menneskene er når det kommer til mat. I tillegg blir jeg inspirert til å komme meg ut på kjøkkenet og eksprimentere selv!

Seven seconds
En dramaserie som foregår i Jersy City. Familien Butler får livet sitt snudd opp ned da sønnen blir påkjørt av en politibil. Politiet forsøker å dekke alle sporene sine etter ulykken, mens to etterforskere iherdig forsøker å finne ut hva som virkelig skjedde. Det er høy spenning og mye drama.

Ozark
Marty, en finansrådgiver, drar med familien sin fra Chicago til Missouri Ozark, hvor han må hvitvaske 500 millioner dollar i løpet av fem år for å tilfredstille en narkosjef. Marty blir tvunget til å sette opp en stor ulovlig operasjon for å betale tilbake gjelden til det meksikanske kartellet. En drama serie som får deg til å ville se mer enn en enkelt episode. 

The Confession Tapes
En krim serie som handler om hendelser basert på ekte forbrytelser. Her er det en rekke vendinger og overbevisninger. Serien tar opp  flere amerikanske krimsaker hvor det er mangel på fysiske bevis og hvor det er brukt forskjellige taktikker for å trekke ut tilståelser fra den mistenkte . Er du glad i krim, vil du virkelig bli besatt av denne serien. 

Det å scrolle gjennom Netflix uten å vite hva man skal velge, er noe jeg synes er virkelig irriterende. Nå håper jeg det blir litt lettere for deg å finne en serie å se på i høstmørket. Jeg skal i hvert fall legge meg godt til rette med kakao og serier resten av kvelden. Nyt søndagskvelden dere!

Kristine 

SNICKERSBOLLER

I dag startet jeg dagen med en bakerunde. Det resulterte i disse fantastisk gode snickersbollene. Altså, jeg har nesten ikke ord til å forklare hvor gode disse var. Bare ordet snickersboller får munnen min til å løpe i vann. Og de er, om mulig, enda bedre i virkeligheten enn hva det ser ut på bildet!

Jeg laget en enkel bolledeig som ikke trenger heving, og fylte de med karamell, peanøtter og sjokolade. Vips så har du snickersboller! Disse tar ikke mer enn knappe 25 minutter å lage, i tillegg er de proteinrike og sukkerfri. Ifølge bestevennen som var med å smakstestet de, var de ‘alt for gode til å være sunne’. Yes, det var akkurat det han uttalte. Og jeg er så enig. Disse må du bare prøve!

Snickersboller
Ca 15 stykker

300 g mel, jeg brukte 200 g bokhvetemel og 100 g havremel*
2 egg
300 g kesam
3 ss sukringold
1 ts bakepulver
1/3 ts salt
1 ss kardemomme
1/2 ts kanel

Karamellsirup, eventuelt  fibersirup
ca 80 g hakket salte peanøtter
ca 80 g hakket sjokolade

Bland sammen mel, sukringold, bakepulver, kanel, kardemomme og salt.
Ha i egg og kesam. Elt deigen. 
Har du en kjøkkenmaskin kan du gjerne bruke den, ellers tar du hendene fatt. Kna til at du får en smidig deig. Tilsett eventuelt litt mer mel om deigen blir klissete eller litt melk / vann og deigen blir tørr. 
Del deigen i to. 
Legg en deigklatt på et bakepapir. Legg så over et annet ark bakepapir og kjevl deigen til en rektangel. Du kjevler altså deigen flat, mellom to ark med bakepapir. 
Når deigen er kjevlet flat, ha over karamellsirup eller flibersirup og strø over peanøtter og sjokolade. 
Rull deigen sammen og del i skiver på ca 2 cm. 
Legg snickersbollene på en bakplate. 
Stek på 175 grader i 15 minutter.
Nyt!

* andre meltyper som for eksempel speltmel og hvetemel vil også fungere supert

Karamellsirup
1,5 dl fløte
2 ss fibersirup
1 ss smør
2 ss sukringold

Bland sammen alle ingrediensene i en boks eller bolle som kan stå i mikrobølgeovnen. 
Ha bollen i mikroen og kjør på full guffe i 6 -10 minutter. Følg med underveis og ta ut bollen og rør om 2 -3 ganger underveis. 
Sirupen er ferdig når den har fått mørkere farge og er blitt seig i konsistensen.

Som du ser av oppskriften har jeg laget en hjemmelaget karamellsirup. Det vil fungere like bra å bytte ut den hjemmelagde varianten med andre sirup typer som for eksempel fibersirup. 

Hvor godt ser ikke det ut da? Mmmm…. Jeg skal ta meg en snickersbolle eller to til nå :grin: Håper du lar deg friste!
Med det, boller eller ei, ønsker jeg deg en riktig så god lørdag. Nyt helgen!

Kristine ♥

MAROKKANSK TACO

Taco er og forblir en favoritt hos meg. Det vet dere alle. Jeg har delt utallige tacooppskrifter! I går testet jeg en ny vri på tacoen, nemlig en marokkansk variant. Det ble skikkelig godt. Marokkansk mat har så mye smak og gir en god punch i munnen!

Marokkansk mat består av mye spennende krydder. Coscouse, brød, taginer og salater er vanlig mat. Tagine er en slags gryte eller stuing med kjøtt, fisk eller kylling som tilberedes med med krydder og grønnsaker. Originalt skal denne lages i et keramisk fat. I denne tacovarianten er jeg inspirert av taginen, men laget en variant i stekepannen med masse godt krydder.

Som du ser under i oppskriften, har jeg brukt mye krydder. Om du ikke har alle krydderne tilgjengelig, kan du sløyfe et par av dem og likevel få god smak. 
Marokkansk taco tar ikke mer en femten minutter å tilberede. En rask, sunn og god middag som både kan nytes som en ekstra god hverdagsmiddag eller brukes til helgekosen. God fornøyelse!

Marokkansk taco

1 pakke karbonadedeig 
1 løk 
2 hvitløksfedd 
1 ts chili krydder 
1 ts salt
2 ts spisskummen 
1/2 ts ingefær 
1 ts koriander 
1 ts paprika 
1 ts kanel 
1 ts gurkemeie 
1/2 ts pepper 
1/2 ts kardemomme 
2 ss tomatpure
0,5 dl vann
1 boks cherrytomater

Del løken i terninger.  Finhakk hvitløken. 
Stek løk, hvitløk og karbonadedeig til løken blir gyllen. Ha i krydder, tomatpure og vann. Kok opp og la det putre i 5 minutter.
Del cherrytomatene i to og ha i pannen. La det putre i ytterligere 3 -4 minutter.
Server med ønsket tilbehør.

Tilbehør som jeg brukte
Tortillalefser
Rømme eller kesam
Salat, her har jeg brukt salat, edamamebønner, paprika og agurk
Granateple

Blir det taco på deg i dag? Om ikke anbefaler jeg deg å slå til med tacofredag imorgen og teste marokkansk taco. God middag! 

Kristine ♥

GJØR DISSE TO TINGENE FOR Å FÅ MER ENERGI OG BEDRE HUMØR

Tankene dine påvirker i høy grad hvordan du føler deg og hvordan du har det. Du har sikkert kjent følelsen av at det knyter seg i magen eller blitt klam i hendene når du virkelig gruer deg til noe. Det er nettopp fordi det er et fint samspill mellom hva som skjer i hodet ditt og det som skjer i kroppen din. Tenker du flere gode tanker, vil du altså føle deg bedre. Det er også slik at gode tanker, genererer gode tanker. Det blir en positiv tankesirkel. Av den grunn har jeg et rituale som jeg gjør før jeg legger meg og et når jeg står opp, for å påminne meg selv på å tenke gode og glade tanker. Gjør som meg og gjør disse to tingene daglig for å få mer energi og bedre humør.

Når jeg våkner
I det vekkerklokken ringer, bruker jeg 1 minutt på å bare ligge i sengen og tenke på dagen jeg har i vente. Jeg finner tre ting som jeg gleder meg til akkurat denne dagen. 
Det er ikke alltid like lett å finne noe å glede seg til. Noen dager forsøker hjernen min å si ting som ‘å, jeg er så trøtt, jeg vil bare ligge i senge, det er ikke noe bra ved i dagen dag’, men uansett hvor negative tanker jeg har, forsøker jeg alltid å lure hjernen min til å finne tre ting. Noen ganger kan det være noe så enkelt som at jeg gleder meg til morgenkaffen eller til følelsen av å legge meg i sengen igjen når dagen er over. 

Før jeg legger meg
I det jeg legger meg i sengen bruker jeg 1 minutt på å tanke ut tre ting jeg er takknemlig for gjennom dagen som har vært. Her gjelder det samme som når jeg våkner. Noen ganger er det de minste lille ting jeg er takknemlig for. Uansett hvor kjip dagen har vært, finner jeg alltid tre ting. Jeg forsøker også å kjenne på de gode følelsene jeg får når jeg tenker på hva jeg er takknemlig for. 

Gjør disse to tingene du også. Få de inn i din daglige rutine og jeg kan love deg at du vil få mer energi og bli i generelt bedre humør. 

Kristine ♥

OM Å DRA PÅ FERIE ALENE, HOLDE SEG UNNA SOSIALE MEDIER OG TRENING PÅ FERIE

Tre ting har gått igjen den siste uken, og det er henvendelser angående hvordan det er å dra på ferie alene, hvorfor jeg har vært så lite aktiv på sosiale medier og om jeg absolutt må trene mens jeg er på ferie.

På utflukt ved Alcazaba

Når det gjelder å dra på ferie alene, synes jeg det er helt fantastisk! For all del, det er veldig hyggelig å reise sammen med andre, venner, familie eller kjæreste, men det er noe eget med å reise alene. Som noen av dere muligens husker, ferierte jeg nesten fire uker alene i Asia i fjor sommer. Jeg personlig, slapper bedre av når jeg er alene enn når jeg er sammen med andre. Denne ferien hadde jeg behov for å hente meg inn etter en periode med ekstremt mye jobb og for meg er det da mer nyttig å feriere alene.
Fordelen med å være alene på ferie, er at du kan gjøre akkurat det du føler for! Jeg står opp som jeg vil, gjør det jeg vil, jeg spiser når, ja, jeg tar et minutt av gangen og gjør akkurat det jeg har lyst til. Det er også slik at det er utrolig enkelt å bli kjent med andre personer når du reiser alene. De gangene jeg har reist alene, blir jeg alltid kjent med nye mennesker og blir stadig overrasket over hvor hjelpsomme og vennlige andre er. Jeg føler også det er slik at jeg blir bedre kjent med meg selv hver gang jeg har reist alene. Jeg blir på en måte bedre kjent og mer trygg på den innvendige Kristine og hvem jeg egentlig er. Å reise alene, er absolutt noe jeg anbefaler alle å gjøre!

Koser seg på stranden med poke bowl

Når det kommer til hvorfor jeg har vært så lite aktiv på sosiale medier, er det rett og slett fordi jeg trengte en pause. Jeg har fått flere reaksjoner på at de blogginnleggene jeg la ut var veldig generelle og at jeg ikke har oppdaterte mye på instagramstory, @kristine_aure. Jeg har flere ganger skrevet om det å ikke leve på telefonen sin, blant annet her. Det er noe jeg virkelig synes er viktig. I dagens samfunn sitter de fleste av oss alt for mye på telefonen og vi bruker timevis på å oppdatere facebook, twitter, instagram og snapchat. Jeg tror det er viktig å spørre seg selv hvem vi egentlig gjør dette for? Hvem er det vi prøver å imponere eller få oppmerksomheten til?
Disse dagene har jeg tatt så og si helt fri fra alt som heter blogg og instagram, ja, sosiale medier generelt. Jeg har faktisk stort sett ikke hatt med meg kamera eller telefon, det lå igjen leiligheten. Jeg vet at jeg med jevne mellomrom trenger en slik “digital -detox”. Det gjør vi alle. Da blir vi minnet på at livet ikke er på telefonen og at det å skulle være hele tiden, oppdatere sine egne sosiale medier eller følge med andres liv på deres sosiale kanaler, har veldig liten verdi og gjør ikke livet ditt spesielt mye rikere. For all del, jeg synes sosiale medier er kjempe morsomt og det kan være et sted hvor man henter mye inspirasjon. Jeg vil likevel råde alle til å ta seg en pause i ny og ne, løfte blikket opp og se verden rundt deg, livet ditt og de menneskene som du er med. 

nor

Happy after selfie, etter en treningsøkt

Når det gjelder trening på ferie og om det er noe jeg på død og liv må gjøre, så skrev jeg om dette på instragram. Det er ikke slik at jeg absolutt må trene på ferie. For meg er det slik at ferie betyr å gjøre akkurat det jeg har lyst til, føler for og det jeg finner glede i. Trening er ofte en del av det. I løpet av ferien i Malaga, har jeg trent tre ganger.  På min neste ferietur blir det kanskje seks….Eller null! Er jeg på ferie, tar jeg en dag av gangen. Har jeg lyst til å trene, gjør jeg det. Har jeg ikke lyst, gjør jeg det ikke. 
Jeg undrer stadig på hvorfor det er slik at folk flest forbinder trening med noe negativt, som en slags straff? For meg er trening noe lystbetont. Det er noe som gir meg godt humør, og som får meg til å føle meg sterk, energisk og selvsikker. Det er ordentlig meg -tid! Trening er altså noe jeg gjør fordi jeg har lyst. Enten jeg er på ferie eller om det er hverdag. 

Foran Pompidou

Denne ferien har jeg kost meg maksimalt i mitt eget selskap. Dagene har bestått av strand, sol, bikini, bading, masse god mat, sangria, iskrem, by sightseeing OG trening. Jeg kunne ikke ha hatt det bedre :grin:

Kristine  ♥

GRØTDAGEN

God morgen ♥ Du har kanskje fått med dere at det er grøtens dag i dag. Det må jo feires med en ekstra stor bolle grøt, eller hva? 
Hos meg er havregrøten favoritten i hverdagen, den kan varieres i det uendelige og spises hver dag. Jeg blir aldri lei! Det finnes også mange andre gode grøtvarianter. Her er noen av mine favoritter. Håper du finner noe som frister.


Knall god havre- og risengrynsgrøt med kokosmelk, muligens min absolutte favorittoppskrift
Salt grøt med egg – må prøves 
Kremet sjokoladegrøt, en fløyelsmyk og god variant
Sjoko- overnight oats på glass, nesten som dessert til frokost

Deilig kokosgrøt, kremet med kokossmak
Ovnsbakt sjokoladegrøt, ja, grøt som kake
Kjøleskapsgrøt med vaniljesmak og banansmak, mettende og god
Kjøleskapsgrøt, denne gangen med sjokoladesmak

Julegrøt, klassisk havregrøt med en smak av jul
Kremet havregrøt med brunost
Søtpotetgrøt med sjokoladesmak, en skikkelig god måte å servere søtpotet på
Havregrøt med egg, en mettende og knall god variant 

Nå skal jeg spise opp grøten min og sette igang med dagens gjøremål. Grøt eller ei, håper du får en super tirsdag  :grin:

Kristine ♥