KREMET SJOKOLADEGRØT

God tirsdags formiddag dere ♥ I går kveld laget jeg meg kremet sjokoladegrøt til kveldsmat. Ja la ut bilde på story på instagram, og flere har allerede etterspurt oppskriften. Her kommer den.

SONY DSC

Jeg hadde helt glemt hvor godt sjokoladegrøt smaker! Havregrøt lager jeg støtt og stadig, enten til frokost eller kveldsmat, men nå er det en god stund siden jeg har laget en sjokoladevariant. Alt blir bedre med sjokolade, eller hva? Denne varianten blir en tykk, kremaktig og super god sjokoladegrøt. Jeg spiste den som nevnt til kveldsmat, men oppskriften kan like gjerne spises til frokost eller lunsj.

SONY DSC

Kremet sjokoladegrøt
1 porsjon

2 dl havregryn
Ca 2 dl melk, eventuelt vann
2 dl vann
150 g cottage cheese
1 egg
2 ss store kakaopulver
1 stor ss sukringold
1/3 ts salt

Ha havregryn, melk, vann, sukringold og salt i en kjele. Kok opp til det blir en tykk grøt.
Personlig liker jeg å la grøten koke ekstra lenge, jeg synes den er best da. Ofte lar jeg den stå å putre i 15 minutter mens jeg gjør noe annet.
Når grøten er ferdigkokt har du i cottage cheese, egg og kakaopulver og kjører alt sammen med en stavmikser.
Spis!

SONY DSC

Spis kremet sjokoladegrøt som den er, eller topp med ønsket topping. Jeg hadde over peanøtter, frosne kirsebær og bjørnebær. 

SONY DSC

Dette er nesten som å spise dessert! Er du glad i grøt, slik som meg, er jeg sikker på at du vil elske denne oppskriften!  Håper det smaker :razz:  Og ha en
fin fin tirsdag!

Kristine ♥

12 kommentarer

Siste innlegg