SUPERENKEL GRESK LAKSEFORM

Spiser du fisk jevnlig? På akkurat dette punktet vil jeg si at jeg er ganske dyktig. Jeg spiser fisk flere ganger i uken, alt fra breiflabb og torsk, til laks og makrell. Min favoritt er fersk villaks. Jeg elsker å spise den rå enten i sushibolle eller som sashimi.  Dessverre er villaks både kostbart og vanskelig å få tak i, så det er ikke ofte jeg spiser akkurat dette. I går laget jeg derimot en annen deilig med middag med laks.

En superenkel gresk lakseform. Laks med greske vibber! En god, næringsrik og sunn middag. 

Superenkel gresk lakseform
Til 2 personer

Ønsker mengde laks
1/2 aubergine
1/2 squash
1 paprika
1/2 rødløk
1 -2 ss olivenolje
En god dose fetaost
Salt og pepper
1 ts basilikum
1/2 sitron
Oliven

Del grønnsaker i terninger. Legg de utover en form. Ha over olivenolje, salt og pepper og litt basilikum. 
Sett i ovnen på 225 grader i 15 minutter.
Krydre laksefiletene med salt og peper. 
Når grønnsakene har stått 15 minutter i ovnen, tar du ut formen, legger laksefiletene over grønnsakene, strø over fetaost og setter formen tilbake i ovnen. Skru ned temperaturen til 175 grader. La stå i 10 -15 minutter, alt etter hvor godt stekt du vil ha laksefiletene. Jeg foretrekker 10 minutter, slik laksen fortsatt er saftig. 
Topp formen med oliven, press over sitronsaften og server. 

Gresk lakseform kan du server med potetmos, kokte poteter, ris eller spise den i seg selv.  Du kan også lage en stor porsjon og ha til lunsj eller middag dagen etter. Dette er super restemat!

 

Kristine ♥

SPILLELISTEN I AUGUST

Mandag og gode vibber. Jeg har i hvert fall det og håper du også har startet uken din med en god følelse! En helg med solskinn og sommer, har fylt meg opp med energi. Høsten står hvert øyeblikk for tur og da gjorde det ekstra godt med noen siste sommerdager. I dag er det også strålende sol og godt over tjue grader. Jeg startet dagen med en kaffekopp, min perfekte kopp kaffe, på verandaen. En magisk start på uken i mine øyne. Jeg ble sittende der, bare puste dypt ned i magen, gruble og tenke over hvor heldig jeg er. Herlighet så heldig vi er som våkner til nok en ny dag. Ikke ta dette livet forgitt dere ♥

Det var dagens lille rant og tanker. Jeg titter egentlig innom for å dele spillelisten i august. Den gjorde jeg nemlig ferdig i går. Etter at kaffekoppen min var drukket på verandaen i dag morges, bar det av gårde på trening for en styrkeøkt på overkroppen med ny musikk på øret. Trenger jeg egentlig si at min start på uken har vært veldig så bra? Jeg føler meg litt som en happy kiddo her jeg sitter i skrivende stund. Blid og fornøyd og egentlig veldig glad i livet!

Håper du har en fin start på uken. Og ikke minst at du får glede av spillelisten i august.
Fortsatt god mandag!

 

Kristine ♥

FEM ENKLE STEG FOR EN BRA START PÅ DAGEN

Hei og god søndagskveld, dere ♥ Håper helgen har behandlet deg godt. Været har vært helt fantastisk og det i seg selv, har gjort min helg. Jeg er et solmenneske og blir latterlig glad når solen titter frem. Ellers har helgen bestått av jobb, trening, boklesing i solen og middag med bestevennen.

I morgen venter igjen en ny uke. Yes, mandagen er her igjen! Hverdagen er tilbake for de fleste av oss. I tillegg er ferietiden over og det kan for mange kjennes tøft. Da er det ekstra viktig å ta tilbake morgenrutinene slik at du får en bra start på dagen. Veldig mange starter dagen med stress, mas, telefon (med nyheter og sosiale medier) og mer stress. Jeg ønsker å oppfordre deg til å gjøre noen små steg på morgenen slik at du kan starte dagen litt bedre. Det vil forplante seg og gjøre resten av dagen langt bedre. 

Fem enkle steg for en bra start på dagen

⋄ Start dagen med et stort glass vann. Det rehydrerer kroppen etter en natts faste. Jeg har et vannglass på nattbordet mitt.

⋄ Smil til deg selv når du kommer inn på badet. Selv om du tvinger frem dette smilet, registrerer faktisk hjernen smilet som et ekte smil. 

⋄ Vent minst en halv time fra du står opp, til du sjekker sosiale meder, nyheter og lignende. Nei, ingen instagram, faceook, VG eller annet!

⋄ Tenk på, eventuelt skriv ned, tre ting du er takknemlig for akkurat i dag. Det gjør noe med tankesettet ditt resten av dagen. Jeg tenker på dette mens jeg pusser tennene. 

⋄ Lag deg en frokost eller en deilig kopp kaffe, kanskje denne fettkaffen, og nyt den i fred og ro. Bruk disse 5 minuttene på å bare våkne og være tilstedte. 

Følg disse fem enkle stegene for en bra start på dagen. Det tar ikke lang tid! Det å la kropp, hode og nervesystem landet før du faktisk kjører i gang med dagens gjøremål, er så viktig for at du skal få en bra dag. Så er du klar for å starte dagen! Med disse tispene håper jeg du kan starte mandagsmorgenen din ganske så bra og at uken din blir amazing!

 

Kristine ♥

MANGO MOUSSE

Jeg hadde en venninne på besøk i går og fikk på forhånd beskjed om at hun ville ha noe søtt og dessertaktig. Ettersom jeg hadde en godt moden mango bestemte jeg meg raskt for å lage mangomousse. Det har jeg laget før og det er skikkelig godt! Det er både søtt, syrlig og veldig forfriskende. 

Jeg gjorde oppskriften melkefri ved å bruke kokoskrem. Jeg bruker den fra Santa Maria som heter coconut cream. Den er veldig god i matlaging, kaffen eller i bakst. Som dere vet, spiser jeg melkefritt en periode for å reparere tarmen min etter at jeg fikk påvist cøliaki. Kokosmkrem kan byttes ut med andre ting som kesam, rømme, creme fraiche, yoghurt og lignende.

Mangomousse

1 godt moden mango
1 boks kokoskrem, se over for alternativer
1/2 ts vaniljepulver
1/2 sitron
4 plater gelatin

Del mangoen i grove biter. Ha i en bolle sammen med kokoskrem, vaniljepulver og saften fra sitronen. Mos med en stavmikser.
Eventuelt kan du bruke en foodprossesor eller lignende. 
Smelt gelatinen i varmt vann. 
Hell den oppbløtende gelatinen forsiktig over i mangoblandingen. Rør rundt.
Smak deg til med søtning om du ønsker om du ønsker det søtere. Jeg synes ikke det er nødvendig. 
Fordel i skåler.
Sett kaldt i minimum 4 timer.

For å gjøre mangomoussen ekstra fin, toppet jeg med litt most mangokjøtt. En deilig, lett og forfriskende dessert. 
Det falt godt i smak hos både meg og venninnen. Kanskje noe for lørdagsdesserten? Håper i så fall det faller i smak hos deg også. God helg!

 

Kristine ♥

STEP UP

Hei og god torsdag, dere. I dag vil jeg vise dere en av mine favorittøvelser for lår og rumpe, nemlig step up. Jeg har aldri vært noe fan av denne øvelsen, men det er nok fordi jeg har gjort den feil. For noen måneder siden trente jeg med en kompis som gav meg noen tips på teknikken. Etter det gikk det opp et slags lys hos meg. Et step up lys! Da fik jeg plutselig mye mer kontakt med rumpemuskulatur og jeg fikk virkelig dreisen på øvelsen. 

Et par tips når du gjør step up
Skyt hoften frem. Du starter altså litt lent fremover mot kassen. 
Len overkroppen lett fremover. Om du lener det lett fremover, i stedet for å holde overkroppen rett, vil du trene mer rumpemuskulatur. Vil du derimot trene mer forside lår, holder du overkroppen rett. 
Ha rolige og kontrollerte bevegelser. 
Ikke skyt fra med benet som treffer bakken. Det er benet som er opphøyd, som skal gjøre jobben. Det bakre benet skal bare være en støtte. 
Om du foretrekker, kan du sette kasse foran noe slik jeg har gjort her. Her støtter jeg meg forsiktig mot veggen, slik at jeg ikke mister balansen. 

Kick back er en øvelse mange gjør for å trene rumpe. Og step up har faktisk samme bevegelsesbane som en kick back. Derimot vil jeg påstå at du får en enda bedre muskelkontakt og får brukt en tyngre belastning når du trener step up kontra kick back. Bytt ut kick back med step up på din neste treningsøkt. Test 3 sett med 6 til 10 repetisjoner. Du vil kjenne det godt i rumpe og lår! 

 

Kristine ♥

VIETNAMEISKS BANH MI TACO

Atlså, dette var bare så godt! Har du hørt om banh mi? Det er en vietnamesisk bagett med syltede grønnsaker, kjøtt og chilimajones. Jeg gjorde min tvist på banh mi og laget en tacovariant. Da jeg serverte dette i går, sa bestevennen med stor entusiasme ‘det er det beste jeg har spist i år’. Ja, fy søren dette var godt!

Denne oppskriften kan se litt avansert ut, men jeg skal love deg at den ser vanskeligere ut enn hva det er. Alt i alt er det bare å marinere kjøttet, så steke det, steke tortillaene og servere med noen grønnsaker. Det går overraskende raskt!

Vietnamesisk banh mi taco
Til 2 personer

Marinert banh mi biff
Ønsket mengde biff, vi brukte 400 g mørbrad
2 hvitløksfedd
1 cm hvitløk
1 cm chili
2 ss soya saus
1 lime, saften
1 ss honning

Sprø tortillas
Små tortillas

1 ss olje
Salt og pepper

Tilbehør
Ruccola eller bladspinat 

2 små gulrøtter
1 lime
1/3 ts salt og 1/4 ts pepper

Chilimajones
100 g majones, jeg brukte hjemmelaget
1 ts honing
1 ss chilisaus, jeg brukte shiraza 

Begynn med marinaden til biffen. 
Finhakk hvitløk, chili og ingefær. Ha det i en bolle sammen med honning, soya saus og limesaft. Legg i biffen og la det ligge i minimum 20 minutter. Gjerne flere timer eller natten over. 

Rasp så gulrøttene. Press over saften fra limen og ha over salt og pepper. Vips har du hurtigsyltede gulrøtter. 

Smør olje på tortillaene. Det skal kun være et tynt lag. Det holder med 1 ss olje til 5 -6 tortillas. Bruk fingrene dine eller en pensel til å smøre oljen utover.
Legg tortillane på en stekerist. 
Stek å 220 grader varmluft i 3 -6 minutter. Pass på underveis så tortillaene ikke brenner seg. De skal bli gyllene og stive, men ikke bli brent. 
Avkjøl.

Bland sammen ingrediensene til majonesen. 

Stek biffen i en panne på middels til sterk varme i en klatt smør.
Steketiden avhenger av hvor godt stekt du vil ha biffen. Vi stekte kjøttstykkene i smør i 90 sekunder på hver side. 

Legg tortillaene på en tallerken, ha over grønnsaker og kjøtt og topp med chilimajones. 

Hvor lekkert og fristende ser ikke dette ut? Hvis du ikke blir fristet til å prøve denne oppskriften, så vet ikke jeg. God middag!

 

Kristine ♥

FRA FITNESS TIL HOLISTISK OG OM Å TA ANSVAR FOR EGEN HELSE

Det siste halvannet året har jeg gjort et radikalt skifte i mitt syn på helse og den medisinske verden. Jeg har gått fra å være nok så ekstremt “fitness” til å bli mer holistisk, helhetlig og balansert. Når jeg nå mener at jeg har gått fra fitness til å være mer holistisk, vil jeg poengtere hva jeg mener med fitness og holistisk. Med fitness mener jeg at jeg var veldig bro science og trodde utelukkende på hva helsemyndighetene sa, i tillegg til å følge typiske bodybuilder-råd. Med holistisk mener jeg at har innsett at helse og det og ha det bra, handler om så mye mer enn utseende.  At det absolutt ikke er slik at jo mer du trener og jo mindre du spiser, jo bedre helse eller jo bedre trent blir du. Snarere tvert mot! Jeg har innsett og lært at kroppen er en utrolig kompleks sak, hvor sinn, livsstil, stress og tanker er vel så viktig som kroppen, mat og trening. 

Hvorfor jeg velger jeg å gå den holistiske veien?

I forskningen ser vi nå stadig hvordan psyken påvirker det fysiske. Vi vet for eksempel at 90 prosent av serotonin (vårt lykkehormon) sitter i tarmen. At hvis du går på prevensjonsmidler, har du høyere risiko for å få depresjon. At kosthold påvirker hvordan du har det. Jeg følte at det konvensjonelle helsevesenet ser på kroppen og sykdom som oppstykkede problemer. Har du depresjon, sitter det i hodet. Har du vondt i magen, sitter det i tarmen.  Har du høyt blodtrykk, er blodtrykket problemet. I tillegg fikk jeg alltid bare tilbud om et medikament av legen hver gang jeg hadde et problem, uten å spørre hva som var årsaken bak problemet. Jeg har hatt en rekke helseutfordringer siden tenårene, depresjon, vanskeligheter med mat og trening, IBS, søvnforstyrrelse og smerteproblematikk. Jeg har fått tilbud alt fra antidepressiva og hormonpreparater til smertestillende. Og det synes jeg var merkelig. Jeg har har selv valgt å ikke ta disse medikamentene. I stedet for å bare gi en pille, mener jeg at man burde  undersøke hva som ligger til grunne for problemet og om det er noe som kan gjøres for å løse problemet.  Vi må finne rotårsaken til problemet. Ikke bare sette et plaster over det med et medikament. Ettersom stadig mer og mer forskning viser at kroppen er en helhet. En ting, påvirker en annen, er jeg blitt mer og mer interessert i dette tema.  Vi mennesker er jo et komplett vesen og når noe ikke er som det skal, må vi se helheten, hvor kropp, følelser, tanker og sinn er forbundet i hverandre.

Jeg begynte å stille spørsmål og tilegne meg kunnskap. Dette  startet allerede da jeg studerte ernæring som tjueåring, men interessen for det helheten og det mer holistiske har spesielt økt etter mageoperasjonene januar tjue tjue. Etter beskjed om at jeg mulig hadde kreft, mer om dette her, innså jeg at jeg ville lege meg selv. Jeg kom etter hvert inn på holistisk medisin, hvor man ser kroppen som en helhet. Kunnskapen jeg har tilegnet meg, har jeg ikke bare tatt i bruk på meg selv for å lege mine problemer. Jeg har også brukt det på mine online coaching kunder. Jeg føler selv nå at jeg får hjulpet andre på en enda bedre måte.  Jeg ser ikke lenger kun på kosthold og trening, men også på livsstil, stress, søvn, humør ot tanker. Jeg har flere kunder som har sluttet helt eller delvis på sine medikamenter, da diabetesmedikamenter, blodtryksenkende, p-piller mot pms og antidepressiva. Dette er selvfølge gjort i samråd med lege. Og ikke bare har jeg fått dem av legemidler ved å gjøre livsstilsendringer, jeg opplever også at når jeg hjelper dem med å se på helheten, som stress, døgnrytme, kosthold, trening og det mentale, at de får en annen type fremgang og glød. De får enda mer livsgnist, i tillegg til å arbeide mot målene sine. Uavhengig om målet i utgangspunktet er vektnedgang, mindre magesmerter, gå opp i vekt, bli sterkere eller klare sin første pull ups. Det er så utrolig moro o givende å se at dette har effekt på så mange flere enn meg!

For å være ærlig føler jeg at vårt helsevesen vårt i dag, er mer et sykevesen enn et helsevesen. Ole Petter Hjelle sier dette så fint i sin bok Lev til du blir 100; Det norske helsevesenet hjelper de som allerede er veldig syke, men vi hjelper ikke folk på veien mot å holde seg friskeste mulig. Samtidig må jeg presisere at jeg er sjeleglad for at vi har et fantastisk bra helsevesen som hjelper oss når vi har et akutt medisinsk problem, som et hjerteinfarkt eller et benbrudd. Vårt helsevesenet er fantastisk på mange måter, men per dags dato mangler det også på flere områder. Jeg mener heller ikke at det ene og alene er negativt å medisinere eller ta i bruk legemidler. Det kan absolutt være til det beste. Du kan jo ikke akkurat sette deg til å meditere og forvente at du skal bli frisk fra en kreftdiagnose. Men å derimot bare ta et medikament og forvente at det skal fikse problemet, er stort sett å håpe for mye. Man må finne årsak og bakgrunn til problemet og forsøke å løse eller forbedre dette for at du virkelig skal bli frisk eller ha det godt.

Til slutt må jeg legge til at dette var (og er) min vei og det som føles riktig for meg. Jeg har flere mennesker i min vennekrets som ikke er der jeg er. Som synes det er helt greit å gå til legen og ta imot nok et medikament uten å stille noen spørsmål eller gjøre en endring selv. Og det er ok. Jeg respekterer dem hundre prosent. Jeg tror likevel at om du vil leve et optimalt liv, virkelig føle deg vel og at du har det bra på innsiden og utsiden, må du ta ansvar selv. Ja, du må ta ansvar for din helse. Du må du stoppe opp, lytte til kroppen, gjøre eventuelle endringer, være nysgjerrig på egen kropp og helse. Går man på legemidler, sier jeg heller ikke at man skal kutte ut disse, men se om det er noen endringer man kan gjøre for å få det litt bedre. Ikke minst undersøke om medikamentene er nødvendige, og du må forstå hva de gjør med kroppen og bivirkninger. Mitt ønske i denne verden, og det jeg også hjelper mine kunder med, er at alle skal ha det så bra som overhodet mulig, fysisk og psykisk, med de forutsetningene man har. Ta vare på deg selv. 

Kristine ♥

ENKEL, SUNN OG SAFTIG SJOKOLADEKAKE MED GLASUR

I går hadde jeg et par venninner på middagsbesøk. På forhånd hadde de ønsket seg sjokoladekake til dessert. Og, ja, for dere som lurer, så er jeg matnerden i vennegjengen. Det kommer ofte inn matønsker til meg. Nå er jeg en person som synes det er gøy å stå på kjøkkenet. Derfor disker jeg stort sett alltid opp med det som blir ønsket. Også i går. Da ble det en enkel, sunn og saftig sjokoladekake med glasur.

SAMSUNG CSC

Her ser dere resultatet.  Grunnen til at jeg sier den er enkel, er fordi du rett og slett bare blander sammen alle ingrediensene i en bolle. Det samme med sjokoladeglasuren. Steketiden er vel det som er mest hassel ved denne kaken. På under en time har du en enkel, sunn og saftig sjokoladekake med glasur. Stort enklere blir det ikke! 

SAMSUNG CSC

Enkel, sunn og saftig sjokoladekake med glasur

Sjokoladekake
3 egg
5 ss sukringold
2 ss fibersirup, eventuelt honning
40 g sjokoladeprotein, eventuelt mer mel og kakaopulver
100 g mel, jeg brukte bokhvetemel og rismel, dette kan du bytte ut med spelt, hvetemel, havremel eller lignende 
5 ss kakaopulver
2 ts bakeopulver
2,5 dl melk

Pisk egg, sukringold og fibersirup godt sammen med en gaffel.
Ha så i resten av ingrediensene.
Fordel i en kakeform
Stek på 175 grader i 30 -35 minutter.
Avkjøl.

 

Glasur
200 g kokoskrem, eventuelt phildephiaost
2 ss mykt smør, kan sløyfes
3 ss kakaopulver
1 ss fibersiurp
2 ss sukrinmelis

Bland sammen alle ingrediensene til sjokoladeglasuren.
Ha over den avkjølte kaken.

SAMSUNG CSC

Jeg har toppet med sjokoladekokosflak. Ser det ikke godt ut? Mine venninner synes i hvert fall denne sjokoladekaken falt i smak. Håper den gjør det hos deg også. Også håper jeg du får en fin søndag. Jeg skal av gårde for å besøke brødrene mine nå. Det blir hyggelig. Nyt dagen go’inger!

 

Kristine ♥

EN FULLKROPPSØKT MED LETTERE VEKTER

Hei og god fredag dere. Jeg kom akkurat hjem fra en fullkroppsøkt med lettere vekter.  I dag var jeg lei og kjei! Jeg kom rett fra legen hvor jeg har tatt en rekke blodprøver. Normalt har jeg ingen problemer med å ta blodprøver, men i dag følte jeg meg litt fed up av hele hashimotostyret og alt jeg står i. Jeg var rett og slett i dårlig humør og skikkelig umotivert for trening! Jeg kjenner meg selv såpass godt at om jeg er sliten i hodet, så vet jeg at det er bedre for meg å trene. Er jeg derimot sliten i kroppen, trenger jeg en hviledag. I dag var det hodet som var problemet, og da føler jeg meg alltid gladere, mer energisk og friskere til sinns etter en treningsøkt. Så jeg tvang meg selv på trening! 

Jammen gjorde ikke det susen! Jeg tok meg en fullkroppsøkt med lettere vekter og flere repetisjoner for å kjenne at det brant i muskulaturen, men samtidig ikke føle at jeg trente meg selv ned i kjelleren. Trenings skal jo gi energi. Nå føler jeg meg som et nytt menneske. Trening er ren magi dere!

En fullkroppsøkt med lette vekter, dagens økt så slik ut

Benpress
4 sett x 10 repetisjoner
Chins
3 sett x 8 repetisjoner
Gående utfall med kettlebell over hodet
3 sett x 12 repetisjoner
Enarms skulderpress med kettbell
3 sett x 12 repetisjoner
Facepull
2 sett x 12 repetisjoner
Kick back
Droppsett med 1 sett x 12 repetisjoner og så dropp av vektene med maks antall repetisjoner på neste sett

Juppsann. Nå går jeg inn i helgen med et smil om munnen. Håper du gjør det samme!

 

Kristine ♥

DEN PERFEKTE KOPP KAFFE

Du har sikkert hørt om bulletproff coffee eller fettkaffe? Det har vært en trend noen år. Jeg har vært en av de som har vært veldig skeptisk til denne kaffevarianten. Å tilsette smør i kaffen sin? Why? Det høres veldig merkelig ut! Men nå kryper jeg altså til korset og innser at jeg tok feil. Jeg elsker fettkaffe. Dette er virkelig den perfekte kopp kaffe!

Jeg har i flere måneder forsøkt å finne ut hva jeg kan spise før jeg trener på morgenen. Å trene på tom mage har vist seg å ha negativ effekt på hormonene for kvinner, og siden jeg har slitt med dette tidligere, vil jeg ikke trene fastende. Uansett hva jeg har forsøkt å spise / drikke før trening, enten det er en smoothie, proteinshake, egg, noen riskaker, eller lignende, føler jeg alltid at maten blir liggende i magen og jeg får ikke en optimal økt. Derfor bestemte jeg meg for å prøve fettkaffe. Og jeg forelsket meg med en gang! Ikke bare smaker denne kaffen helt magisk godt, for det gjør den, jeg får også en enormt mye energi og fokus. Det til tross for at jeg bruker koffeinfri kaffe!

Fettkaffen metter også veldig godt. I går for eksempel, drakk jeg fettkaffen før trening. På trening møtte jeg en venninne som lurte på om jeg ville være med å gå en tur etter at vi hadde trent, noe jeg ville. Etter gåturen fikk jeg dårligere tid enn forventet og hadde en skypeavtale med en coaching kunder. Vips var klokken to og jeg hadde fortsatt ikke spist. Likevel kjente jeg meg ikke shaky i kroppen eller slet med lavt blodsukker. Fettkaffen gir en jevn og stabil energi, og en god metthetsfølelse. 

Den perfekte kopp kaffe
Til 1 person

3 dl kaffe, jeg bruker koffeinfri
0,5 dl kokoskrem, eller annen melk
1 ss smør, jeg bruker Rørosmeieriet
1 ss MCT olje
1/4 ts kanel
1/4 ts havsalt

Ha alle ingrediensene i en blender. 
Kjør i 20 sekunder.
Da får du en kremet og deilig kaffe.
Noen ganger, slik som i dag, putter jeg bare alle ingrediensene i en flaske og rister godt. Da slipper jeg å vaske blenderen. Så heller jeg det over i et glass. 

Nyt. 

MCT er en olje som er kjent for å gi energi, god konsentrasjon og fokus. Dette er faktisk et fettstoff som ene og alene blir brukt som energi i kroppen og som ikke lagres som fett.  Jeg anbefaler at du starter forsiktig med MCT olje. Gjerne 1/2 til 1 ts. Hvis du starter med 1 ss kan du oppleve å måtte løpe på toalettet, da den kan virke lakserende i starten. Been there, done that. Start med 1 ts. Ta dette i 3 – 5 dager og økt så til 1 ss.

De siste ukene har jeg kun drukket den perfekte kopp kaffe på morgenen før trening, og jeg virkelig elsker det. Det er blitt min morgenkos, ettersom den smaker så godt, i tillegg til at jeg har skikkelig god konsentrasjon og godt med energi på trening, samt at jeg ikke føler noen form for blodsukkerfall etter trening. Det er en god følelse! Denne kaffen anbefales absolutt!
Har du testet fettkaffe?

 

Kristine ♥