SISTE DAGEN

Livet er godt her nede altså!
Ikke at livet ikke er god normalt, det er det jo! Jeg er takknemlig og glad for det livet jeg har med spennende studier, en jobb jeg trives i, en blogg med kjempe hyggelige lesere, en fantastisk samboer, familie jeg er glad i, gode venner, en flott leilighet og en kropp som er frisk og som får meg fra a til b.
Likevel er det noe eget med livet ferie. Det er fantastisk deilig å komme seg litt bort, ha et avbrekk fra hverdagen og alle plikter, bare gjøre akkurat hva jeg vil hele tiden og nyte hvert sekund.

Det er siste dagen her i dag. Den har blitt brukt ved bassengkanten. Det blåser litt for mye til å være på stranden. Da er det mye deiligere å ligge lunt og godt ved bassenget. Dessuten er det så vakkert på hotellområdet, at det ikke er noe problem å kose seg her.

SAMSUNG CSC
Den fine badedrakten min er fra NA-KD.
For de av dere som følger meg på snap, kristineokern, finner du nå en rabattkode der hvor du kan få femten prosent avslag ved kjøp i nettbutikken.

SAMSUNG CSC
Denne deilige sommerkaftanen som flere av dere har spurt etter, er også derfra.

Imorgen er jeg tilbake i Norge. I mellomtiden skal jeg nyte den siste dagen med solskinn, is, varme, vin, god mat og avslapping.
Vi snakkes når jeg er hjemme!

Kristine ♥                                                                      inneholder sponsede produkter

TRENING OG FROKOST

God morgen fine lesere!
Jeg har nettopp hatt en deilig morgenøkt.
Trening på morgenen er virkelig fantastisk! Selv om det av og til er litt tungt å komme i gang, kroppen føles ikke alltid helt våken, slik som i dag, føles det så utrolig godt etterpå. Humøret og energien blir alltid et par hakk bedre de dagene jeg starter med en treningsøkt.


I dag stod skuldre og ben i fokus.
– Knebøy i smith-maskinen
det er jo ikke frie vektstenger her
– Markløft med manualer
– Bulgarsk utfall
– Sidehev
En god ferie- / morgen- trening på førti minutter.

SAMSUNG CSC
Nå sitter jeg å spiser frokost.
Frokostbufféen her er bare magisk! Det er alt en kan ønske seg. Brød, bagetter og rundstykker av alle mulige slag, pålegg; alt fra skinke og ost til laks og kaviar, egg i alle mulige fasonger, diverse juice og melk, det er omelettstasjoner hvor du kan lage din egen omelett, müslistasjoner hvor du kan komponere din egen müsliblanding, diverse frukt, pannekaker og lapper, masse deilige oster, osv osv. Og mest av alt, elsker jeg at vi får en hel kaffekanne med nytraktet kaffe. Jeg må ha kaffe til frokost! Det er så mye godt her at det er vanskelig å bestemme seg!
Slik ser i hvert fall tallerkenen mine ut i dag, en salig blanding av mye godt.

Håper du får en fin dag  :grin:

Kristine ♥

LIFE IS GOOD

SAMSUNG CSC
Ja, livet er rimelig fantastisk og bekymringsløst akkurat nå! 

Kristine ♥

KVELDSHILSEN

SAMSUNG CSC
Se den flotte utsikten jeg har fra hotellrommet akkurat nå. Helt nydelig!
Dette hotellet, Lopesan Baobab Resort Costa Meloneras, er helt fantastisk vakkert på alle måter. Jeg er forelsket og vil helt klart tilbake. Først skal jeg riktig nok nyte noen dager til her nede. Ferien er jo ikke over enda! 
Egentlig hadde jeg håpet på å vise dere alle bildene jeg har tatt, men nettet er farlig tregt – det er vel i grunn det eneste negative jeg har å si om stedet, så jeg får ikke lastet opp et eneste bilde fra kameraet! Isteden blir det en liten kveldshilsen med mobilen.

SAMSUNG CSC
Björn Borg sett fra HappyUnderwear, topp og underdel (sponset)

I dag har jeg ikke gjort stort. Jeg startet dagen med en liten treningsøkt på rygg, deretter var det deilig hotellfrokost og noen kopper kaffe. Resten av dagen har jeg ligget ved bassenget, lest bøker og slappet av. 
Nå er klokken kvart på åtte her, men temperaturen er fortsatt noenlunde ok, rundt tjueto grader. Jeg sitter med en kaffekopp på terrassen og skriver dette blogginnlegget. Hver øyeblikk er det ut på middag og et glass vin eller to. Det er jammen deilig med ferie :grin:   
Håper alt er bra hjemme i Norge. Ha en riktig så fin tirsdagskveld!

Kristine ♥

UKESMENY

Riktig god mandag dere! Håper dere nyter påskedagene med solskinn, venner og familie, sjokolade og hygge. 
I morgen begynner hverdagen igjen for de fleste. Etter ferie og mye påskekos, kan det føles tungt å skulle gå tilbake til jobb / skole og rutiner. Jeg har satt sammen en sunn, god og nok så enkel ukesmeny til dere. Kanskje den gjør det litt enklere å komme tilbake til hverdagen.
Håper du lar deg friste. 

Mandag

Siste påskedag for denne gang. Lag raske havreboller til lunsj. Disse kan serveres både med salt og søtt pålegg. Her finner du oppskriften. 


Til middag kan det være enkelt og greit med lompepizza. Bruk kjøleskapsrestene til topping. Egg, spekeskinke, lammestek, biff, bacon, smørost, pesto, ketchup, tomatpure, skinke, tomat, paprika, løk, blåmuggost, mozzarella, parmesan. Bare fantasien setter grenser!
Topp lompene med det du måtte ønske. Stek de så i ovnen på 225 grader i  10-12 minutter.


Har du lyst på noe søtt til kvelds, kan jeg friste med en enkel mikrokake ala mikro brownie.
Den lager du enkelt ved å blande sammen 1 egg, 30 g sjokoladeprotein, 2 ts kakaopulver, 2 ts mandelmel, 1/2 ts bakepulver, 2 ts sukringold og ca 0,5 dl væske som kaffe, melk eller vann. Ha røren i en kopp. Dekk koppen med plastfolie. Kjør på full guffe i mikroen i 30 – 40 sekunder. Jeg hadde min på 700 W i 40 sekunder. Server.

Tirsdag

Lag en enkel og kjapp middag med fiskekaker.
Her har jeg brukt grovbrød som jeg smurte med litt kesam og dijon sennep, før jeg hadde over salat, cherrytomater, Lofotens grove fiskekaker og majones. 

Onsdag

Chop suey er enkelt, raskt og godt. Her er oppskriften. Server med biff, kylling eller svin enten ved siden av eller bland det med grønnsakene og sausen. 


Siden det er lillelørdag og du kanskje har lyst på dessert, kan du lage en deilig fruktsalat som du topper med litt cottage cheese, kesam eller skyr og noen nøtter. Her har jeg honningmelon, nektarin og jordbær i biter. Som topping blandet jeg en halv boks cottage cheese med 0,5 dl melk, en scoop med vaniljeprotein og en liten dæsj vaniljepulver.

Torsdag

Laks med potetmos og erter, er sunt, enkelt og godt.
Start med potetmosen. Skrell ønsket mengde poteter og del dem i 4 biter. Kok dem møre, i cirka 12 minutter. Hell av vannet, tilsett litt salt, pepper og en god dæsj melk. Mos med en stavmikser eller en gaffel.
Ha salt og pepper på laksefileter. Stek dem med skinnsiden den i en panne på middels varme. Ha lokk over og la de steke i 5 -6 minutter.
Kok erter i 2 -3 minutter.
Server gjerne med en klatt kesam eller rømme.

Fredag

Fylt paprika er en knall god middag som er verdig fredagskvelden. Her finner du oppskriften. 


Kanskje det kan friste med en sjokoladeskål til dessert? 
Denne lager du enkelt av 150 g cottage cheese, 50 g philadephia (kan byttes med mer cottage cheese eller kesam), 20 g sjokoladeprotein, 1 stor ss kakaopulver, 1 ss kaffe (kan sløyfes) og 1 ts sukringold. Mos alt godt sammen. Bruk gjerne en stavmikser, men en gaffel fungerer også. Server med en gang. 

Lørdag

Lag en nydelig tacomiddag med mangosalsa. Knall godt! Oppskriften er her

SAMSUNG CSC
På kvelden er det ikke noe annet enn den klassiske godteskålen, som passer best. 

Søndag

Søndag er en fin dag til å bruke på baking. Hvorfor ikke bake disse deilige sjokoladesnurrene? Jeg kan love deg at de vil falle i smak! Her er oppskriften. 


Til middag kan du lage deilige greske kjøttboller med tzatziki. Oppskriften er her. En veldig god og sunn middag som du lager på 15 minutter.

Håper du fant noe som fristet :razz: og at du får en riktig så flott uke med god og næringsrik mat, masse latter og trening! 

Kristine ♥

EN LITEN FERIEØKT

Det er bare helt fantastisk deilig her nede, dere! 
Siden jeg kom til Meloneras på torsdag, har jeg ikke gjort annet enn å nyte livet maksimalt :mrgreen: Jeg har slikket sol, drukket god vin, gått rundt i byen, tatt meg en is eller tre, badet, spist god mat og slappet av. Jeg har ikke tatt så mange bilder enda, noe jeg skal bruke litt tid på i dag, så skal jeg gi dere en full oppdatering og vise dere dette flotte stedet. 


I dag tok jeg meg en liten ferieøkt. Ja, jeg startet faktisk dagen med en treningsøkt!
 Jeg våknet allerede før åtte, men var ikke spesielt sulten. Da tok jeg meg like så godt en økt før den deilige hotellfrokosten. 

Det er et treningsrom her. Ikke det største, men det har en smith-maskin, manualer og en kabelmaskin. Man får gjort mye med det! Jeg tok i bruk fantasien, tenkte “back to basic” og kjørte en treningsøkt med fokus på rygg og rumpe:
– Pull ups i smith-maskinen
– Enarms roing
– Stående roing i smith-maskinen
– Dype knebøy i smith maskinen
– Hip thrust med manual
Ren treningsglede. Det er så fantastisk å starte dagen på den måten! Jeg kommer desidert til å gjøre det et par ganger til i løpet av ferien. 

Håper dere nyter påsken der hjemme i Norge. Ha en riktig god påskesøndag!

Kristine ♥

I DAG ER DET VAFFELDAGEN

God fredagsmorgen! Har du fått med deg at det er vaffeldagen i dag? Om ikke så vet du det i hvert fall nå :grin:
Jeg kom meg trygt ned til Melonas i går og nyter dagen på stranden i dag, så noen vafler blir det nok ikke på meg. Men det skal sies at hotellet her hadde knall gode pannekaker til frokosten!
Du vil kanskje feire med en vaffel eller to? Her har du et par av mine favorittvaffeloppskrifter:

Geniale bananvafler
1-2 plater.

1 egg
1 banan
Kanel og kardemomme, valgfritt.

Mos bananen med en gaffel.
Rør inn egget og eventuelt krydder.
Stek og server.  

Knall gode vafler
10 – 14 plater

4 egg
200 g gresk yoghurt eller kesam
1 dl melk, eventuelt vann
2 ss smeltet kokosolje, kan sløyfes
3 ss sukringold
1 ts fiberhusk
1 ts natron, eventuelt bakepulver
1/2 ts vaniljepulver
120 g havremel, eventuelt annen tørrvare som speltmel

 

Bland samen egg, gresk yoghurt, melk og smeltet smør.
Tilsett så det tørre.
La røren svelle 5 -10 minutter før du setter i gang med stekingen.
Nyt.


 

Påskevafler
8 plater

3 egg
1,5 dl farris, eller annen væske som melk
2 ss smeltet kokosolje eller smør
2 ss sukringold
1 ts kardemomme
1 ss revet appelsinskall, kan sløyfes
2 dl mandelmel
1 ts fiberhusk

Bland sammen egg, farris og smeltet smør.
Ha i resten av ingrediensene.
La røren svelle noen minutter før du steker nydelige vafler.

Blir det en vaffel på deg i dag på selveste vaffeldagen? :grin: Uansett, så håper jeg du nyter fredagen og påsken. 
Jeg kommer med en oppdatering på fra ferien senere. Ha en super dag!

Kristine ♥

NESTE STOPP: SPANIA

Hei og god morgen godt´folk 💕
Nå er jeg på Gardermoen. Neste stopp er Spania! 
En god uke med sol, avslapping, god mat, bading, is, varme og kanskje en treningsøkt eller to. Ingen mas, ingenting jeg burde eller må. Bare nyting og gjøre akkurat det jeg har lyst til. Fy søren som jeg gleder meg!

SAMSUNG CSC
Jeg har pakket med en liten matpakke til flyturen. Flymat er ofte så lite smakfull, derfor tar jeg like så godt med min egen. 
Speltlomper smurt med philadephia, fylt med salat, finhakket paprika, skinke og jarlsbergost. Dette er knall godt! I tillegg har jeg med et par poser ProTings proteinchips, en liten energimiks som jeg har blandet sammen selv med gojibær, hempfrø og kakaonibs og en pose med Mocca-Protein til en proteinkaffe. 

Dere slipper ikke unna meg denne uken. Jeg kommer til å titte innom bloggen flere ganger. Likevel vil jeg benytte anledning til å ønske dere alle en fantastisk påske :grin: Om den er på fjellet, på landet, i byen eller i utlandet; vær aktiv, spis sjokolade, le masse, vær sammen med de du er glad i og stopp opp å sett pris på alt du har. Må påsken din bli helt fenomenal! 
God påskeklem fra

Kristine ♥ 

FERSKEN NYHTER

SAMSUNG CSC
I dag hadde jeg en utrolig god løpeøkt. Det var skikkelig futt i kroppen. Kanskje på grunn av alt påskegodtet!
Jeg løp en form for fartslek hvor jeg jobbet 0,5 km på hastighet 10,5 km, for så å løpe 0,5 km på hastighet 12,5 km / t. Dette gjorde jeg til jeg hadde løpt totalt 8 km. 
Jeg trente også litt styrke på armer og core. Biceps curl, triceps pushdown i kabel, dips på benk, benhev og sit-ups i skråbenk.
En skikkelig god økt :grin: 

SAMSUNG CSC
Med på trening hadde jeg med to fersken nytheter; Nike sko i fersken farge og Nocco med fersken smak. 
Fersken er faktisk min favorittfarge. Jeg blir glad av den fargen!
Da jeg så disse Nike skoene, måtte jeg kjøpe dem! Nye treningssko gir et ekstra kick på trening.
Og Nocco fersken dere (sponset). Den er knall god! Den minner om iste med ferskensmak. Virkelig en sommerfavoritt. Gled dere til den kommer i butikken i april. 

Nå får jeg ta frem kofferten og starte pakkingen. Imorgen er det ferie!
Håper du nyter lillelørdagen. Ha en fin kveld.

Kristine ♥                                                                         

PÅSKEKOS

Påskekos hører med denne uken. 
Påske er en gang i året og én skal selvfølgelig kunne skeie ut og nyte ferien. 
Jeg sier som jeg pleier; om du spiser sunt og variert mesteparten av tiden; skei ut med god samvittighet. Det handler om å finne en gyllen middelvei! 
For enkelte er påskeferien veldig lang og det kan bli mye slikkerier. Da kan det være lurt å ha noen sunne alternativer tilgjengelig. 
Min påskekos har hittil i påsken besått av sunnere hjemmelaget konfekt og mindre sunn godis, akkurat slik jeg liker det!
Her er noen sunne og smakfulle godsaker til påsken.


Påskemuffins
Vaniljemuffins med gul glasur


Kanskje påskens beste dessert
Appelsinfromasj med appelsingele


Brownie babies
Deilige sjokoladekuler som smaker brownie


Marsipanegg
Proteinrik marsipan med sjokoladetrekk 


Nøttekarameller
Deilige karameller med nøtter, toppet med sjokolade


Påskens sunne suksess
Gul mandelkake ala suksessterte 


Påske cupecake
Appelsinmuffins med appelsinglasur


Appelsinfromasj
Proteinrik appelsinfromasj i appelsinskall


Påskemarsipan
Marsipan med smak av appelsin


Påskesjokolade
Hjemmelaget sjokolade med appelsinsmak 

Håper du fant noe som fristet til påskekosen.
Jeg ønsker deg en aldeles herlig påske :grin: Måtte den bli akkurat slik du ønsker!

Kristine ♥