GRESK

God tirsdag dere!
I dag slo jeg til med en lekker gresk middag. Kjempe godt :grin: 
Jeg foretrekker at middagen er raskt unnagjort i hverdagen. Helst skal den være sunn, god og lettlaget. Akkurat det var denne middagen. 
Greske kjøttboller med tzatziki, salat og pitabrød. 

GRESK MIDDAG


Greske kjøttboller
1 pakke karbonadedeig, 400 g
1 egg
1 hvitløksfedd
1 ts oregano
1 ts timian
1 ts salt
1/2 ts pepper
1/2 ts chili

Finhakk hvitløken. Bland sammen alle ingrediensene. 
Form små baller som du steker i en stekepanne på middels varme i 2 -3 minutter på hver side.

Tzatziki
1 boks kesam
1 agurk
3 hvitløksfedd
1/2 ts salt
1/2 ts pepper

Riv agurken og press ut så mye vann du klarer. 
Finhakk hvitløken.
Bland så sammen alle ingrediensene. La stå i minimum 10 minutter før servering. 

Stek pitabrød etter anvisning på pakken. 
I mellomtiden lager du salat av ønskede ingredienser.
Jeg brukte spinat, ruccola, cherrytomater, rødløk og avokado.
Server. 


En super middag på under 15 minutter som vil falle i smak hos både liten og stor. 
God gresk middag!

Kristine 

8 kommentarer
    1. Ingrid:
      Jeg lagde ekstra mange også, så har jeg noen til en senere anledning. Kjøttboller er mye enklere enn folk flest tror. Også er det jo så godt 🙂

      God tirsdag til deg Ingrid 🙂

    2. Spicy kjøttboller, superfristende! Må prøve dette altså, det er jo faktisk kjempeenkelt å lage 🙂 Deler den med deg; liker også at det går litt kjapt og greit å lage middag, og da er det et stort pluss om den i tillegg er sunn! Takk for tips 🙂 Ha en super ettermiddag videre, Kristine 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg