HVORDAN BLI GOD I DIPS

Hei og god mandag dere ♥ Jeg har pangstartet uken med en god fullkroppsøkt. Økten bestod av dips som hovedøvelse. I tillegg ble det rumensk markløft, nedtrekk, lett leg extension, jeg må fortsatt trene lett på grunn av kneet mitt, og revers flyes.

Dips er en av mine favorittøvelser for overkroppen .Når du gjør dips, trener du hovedsakelig triceps og bryst, men også skuldre. Samtidig får du koblet på coremuskulaturen, da du må jobbe mye for å holde kroppen stabil. Det er slik at jo bredere grep du har, altså jo bredere avstand det er mellom stengene du holder i, jo mer av brystmuskulaturen bruker du.
Dips er en av de ultimate overkroppsøvelsene i mine øyne, sammen med chins, pull ups, stående roing og skulderpress. Dips er en øvelse jeg anbefaler alle å gjøre. Uansett utgangspunkt! Du kan nemlig gjøre dips i mange forskjellige varianter, ut i fra hvor erfaren du er.

Har du aldri gjort dips før kan du starte med å trene dips med en treningsstrikk. Eventuelt gjøre dips i et apparat eller dips på benk hvor du har hendene på en benk bak deg og føttene i gulvet. Etterhvert som du blir sterkere kan du da begynne med strikk. Når du føler at du har fått taket på teknikken og klarer 4 -5 repetisjoner med strikk, er det på tide å starte å kjøre dips med egen kroppsvekt. Du kan også begynne rett på dips med egen kroppsvekt og da for eksempel trene eksentriske dips. Det vil si at du hopper opp til startposisjonen, som du ser på bildet over, og så holder igjen på vei ned, slik at du sakte, sakte slipper kroppen nedover til bunnposisjonen. Når du er i bunnposisjonen, som du ser på bilder under, holder du igjen et par sekunder før du tar føttene i bakken og hopper opp til startposisjonen igjen og deretter gjentar prosessen. Når du klarer 6 -8 dips med egen kropps vekt, kan du gjerne legge til ekstra vekt.

Når du trener dips, anbefaler jeg at du bruker cirka skulderbredt grep, slik at albuene kan være i en førti fem graders vinkel. Det ser ut til å være mindre skadefremkallende og skaper mindre slitasje i skuldrene. Gjør rolig og kontrollerte bevegelser.

Som med alt annet, er det slik at du blir god på det du gjør over tid. Det viktigste for å bli god i dips, er altså at du gjør øvelsen jevnlig. Du må legge inn øvelsen et par ganger i uken og utføre den over tid for å få progresjon. Selv gjør jeg dips stort sett to ganger i uken. Da trener jeg en dag med egen kroppsvekt og en dag hvor jeg legger på ekstra vekter i et vektbelte.
Lykke til på veien for å bli god i dips!

 

Kristine ♥

DEILIG DOBBEL EPLEKAKE

                                                                                                                                                                                                       Inneholder add-linker

Norske epler er så fantastisk gode! Nå knasker jeg minst et par epler daglig. Skal jeg være helt ærlig skulle jeg gjerne spist flere, men da får jeg så vondt i magen, så jeg prøver å holde meg til et par om dagen! Er det flere som har samme problem? 

Jeg laget sunn og saftig dobbel eplekake etter jobb i dag. Etter en hektisk arbeidsdag, er det ordentlig avslappende å tre inn i kjøkkenet og bake noe godt. Det å bake, på lik linje som å trene, er tanketerapi for meg. Da bare er jeg i nuet!

Denne oppskriften på deilig dobbel eplekake, skal jeg ikke ta æren for selv. Det er min pt-kunde Maren som sendte meg oppskriften og sa jeg måtte prøve den. Jeg gjorde et par små justeringer. Jeg må alltid eksperimentere litt på egenhånd også! Ettersom kaken ble så god, spurte jeg om å få dele oppskriften med dere. Og det fikk jeg selvfølgelig. Her har du en saftig og skikkelig god eplekake.

Deilig dobbel eplekake

Eplekake
3 egg
3 ss sukringold
2 ss sukrin
200 g kesam
20 g vaniljeprotein, jeg har brukt french vanilla, eventuelt mer mel
100 g mel, jeg brukte 40 g havremel og 60 g glutenfri melkmiks
1 ts bakepulver
1 ts vaniljepulver
1/2 ts salt
1 ts kardemomme
1 ts kanel

Pisk egg, sukringold og sukrin til eggedosis. Bland ned kesam med en skje eller slikkepott.
Ha så i tørrvarene. Bland forsiktig sammen med en slikkepott. 

Eplefyll
3 -4 epler avhengig av størrelse
4 ss sukringold
3 ss kanel

Del eplene i biter. Bland med kanel og sukringold.
Fordel halvparten av eplekakerøren i en form. Jeg hadde litt bakepapir i formen. Legg så over halvparten av eplebitene. 
Ha over resten av kakerøren. Fordel resten av eplebitene over i formen. Trykk bitene litt ned i kakerøren.
Stek på 180 grader i 25 -30 minutter.
Avkjøl før du skjærer i den.

Dette er en eplekake som vil bli godt likt av hele familien, uavhengig om personen bryr seg om at kaken er av den sunnere typen eller ikke. Nå som det er så mye norske epler, håper jeg du lar deg friste og at kaken faller i smak. Kos deg!

 

Kristine ♥

EN NY DAG

                                                                                                                                                                                                         Inneholder add-linker

God lørdagsmorgen dere ♥ Det er en ny dag! Å, tenk så heldige vi er som får våkne opp, ha tak over hodet, har et hjerte som slår og mat på bordet. Det er et previlegium!

Jeg sitter her med pcen, kaffekoppen og litt ekstra kos, og gleder meg til helg og lørdag. Det er riktignok jobbhelg for meg, men jeg har likevel helgefølelsen. Det er deilig!

Som snack har jeg proteinkaffe (svart kaffe som jeg har blandet 20 g double chocolate proteinpulver i – det blir som en deilig sjokoladekaffe), klementin, gojibær med sjokoladetrekk og en Nutramino coconut bar – er du glad i bounty sjokoladen, vil du elske denne!

I dag skal jeg som nevnt over, på jobb. Først skal jeg sitte her, kose meg med snacks, svare litt mail og jobbe litt med mine online coaching kunder. Da lader jeg opp til en fullkroppsøkt samtidig. Etter treningsøkten bærer det hjem til lunsj, før jeg skal komme meg avgårde på jobb. Jeg er bedt på sushi etter vakten min, og jeg sier i grunn aldri nei til sushi, men jeg må rett og slett se ann hvor hektisk det er i kveld. I morgen skal jeg tidlig opp for å jobbe dagvakt, og da er det oftest greit å komme seg hjem og i seng til et ok tidspunkt.

Jeg har på meg Rockaway tights – igjen (!!), Braid sportsbh og Lux strap topp. Den rosa er dessverre nesten utsolgt, men den finnes også i sort og hvit.

Helt på slutten her, vil jeg minne dere på at det er en helt ny dag. Ikke ta den forgitt. Vi lar dagene fly uten å sette pris på dem. Ta denne gaven, dagen i dag, med et smil og bruke den klokt. Du er den eneste som kan leve din dag til det fulle, og som kan få uttelling for det. Forsøk å alltid holde deg positiv og forvent at fantastiske ting kommer til å skje med deg. Da kan jeg love deg at dagen blir litt bedre.

Ønsker deg en flott lørdag og en helt herlig helg! Bruk den godt. Ta vare på deg selv og de rundt deg.


Kristine  ♥

SØTPOTETFLATBRØD OG GUACAMOLE

Til lunsj -snack i dag, laget jeg noe skikkelig godt, søtpotetflatbrød. Det er rett og slett et slags flatt brød laget av søtpotet. Perfekt som snacks eller du kan erstatte brød, knekkebrød og lomper med flatbrødet og toppe det med godt pålegg.

Jeg har fått mer og mer øynene opp for søtpotet i bakst og det gir et saftig og godt resultatet. Dette brødet er glutenfritt og kan enkelt lages melkefritt om du ønsker det. Bruk da enten en melkearstatning som mandelmelk eller eventuelt vann.

Jeg valgte å lage to avlange søtpotetflatbrød, men du kan også lage små flate rundtstykker som en slags brødskive, lage en hel firkantet bakplate eller lignende.

Søtpotetflatbrød
Til 2 avlange flatbrød

Ca 300 g søtpotet
1 dl melk
1/3 ts salt
2 ts bakepulver
2 egg
4 ss mel, jeg brukte 2 ss havremel og 2 ss fin glutenfri melmiks

Kok søtpotetene til de er møre. Ta så av skallet.
Mos innmaten på søtpoteten sammen med egg, salt og bakepulver. Ha i melk og mel.
La røren stå i 5 minutter.
Smør så to avlange rektangler utover en bakeplate med bakepapir. Flatbrødet skal være ganske tynt, ca 0,5 -1 cm tykt.
Stek på 225 grader midt ovnen i 20 minutter.
Avkjøl på rist.

Søtpotetflatbrød holder seg godt flere dager i kjøleskapet. Oppbevar i en plastikkpose.

Jeg toppet flatbrødet med guacamole og edamamebønner. Super godt! Jeg serverte det som snacks- kos da en venninne kom for litt prat før jeg skulle på jobb. Vi synes begge to det var veldig, veldig godt!

Guacamole

1 avokado
1/3 rødløk
1 hvitløksfedd
1/2 chili
1/2 lime
1/4 ts salt
1/4 ts pepper

Finhakk chili og hvitløk, og skjær rødløken i små terninger. Mos avokadoen og ha i grønnsakene, saften fra limen, samt salt og pepper.
Oppbevar i kjøleskapet eller server med en gang.


Kristine ♥

TI AVHENGIGHETER AKKURAT NÅ

                                                                                                                                                                                                         Inneholder add-linker

⋄ Cola zero
Zero pleier jeg å kalle min store synd. Jeg er helt avhengig av cola zero! Jeg trenger ikke så mye, et glass holder, men dette ene glasset betyr skikkelig kosetid for meg og gjør dagen til noe litt magisk. Zero er verdens beste oppfinnelse og noe jeg bare må ha i mitt liv!

 

Storytell 
Jeg er blitt helt avhengig av lydbøker! Jeg har lenge vært fan av podcast, men nå er jeg på lydbok kjøret. Uansett hva jeg gjør, hører jeg så og si alltid på en storytell for tiden. Jeg er helt avhengig! Enten jeg er på vei til jobb, går meg en tur, støvsuger leiligheten, lager middag, eller noe helt annet. Det går mest i krim, men jeg har også hørt litt på selvhjelpsbøker som Selvfølelse nå og Lev livet. Det er jo genialt. Du kan velge å høre på noe kun for underholdningens del, eller du kan velge å høre på noe for å lære og få mer kunnskap. Hos Storytell får du ubegrenset tilgang til tusenvis av bøker. Og du kan også prøve det gratis i 14 dager.

 

Cardigan med dinosaur knapper // Lilla ull cardigan // Alpaca høyhalset genser // Leopardmønstret genser // Oversized ullgenser // Glidlås cardigan // Lysegul cardigan // Beige ull cardigan

⋄  Gode varme gensere
Får man nok gode varme gensere på denne tiden av året? Det er noe av det beste med høsten i mine øyne, å kunne pakke seg inn i deilige varme gensere! Jeg sikler etter et par nye.

 

⋄  Broen
For dere som ikke har hørt om Broen, er det en krimserie på Netflix. Jeg har aldri vært noe fan av serier som ikke er engelsktalende, men broen har jeg falt pladask for. Flaks for meg at det er fire hele sesonger og at hver episode varer omtrent en hel time. Nå er jeg oppslukt av denne serien og må se litt hver dag.

 

Fattig student // Hverdagsmat for tarmens trivsel // Poke // Den fleksible vegetarianer // Litt kjøtt mer grønt // Rå godt // Tarmens medisin // Trines hverdagsmat // Den store glutenfrie bakeboka // Bra godt

⋄ Kokebøker
Jeg er litt matlei for tiden og har funnet mye glede og inspirasjon i kokebøker. De har så mye lekre og fristene bilder og retter! Jeg har brukt litt for mye penger på kokebøker akkurat nå, men det gjør at jeg lager variert og bra mat, så da mener jeg at det er verdt det.
PS. Om du bruker koden superweek19 får du 20 % på hele nettbutikken hos Tanum.

 

⋄  Rockaway tights
Dere har sett meg i denne tightsen en trillion ganger! Selv om jeg har veldig mye treningsklær, er dette blitt tightsen jeg har bodd i det siste. Det har dere jo sett tightsen her før. Jeg har den i fire forskjellige farger; sort, grønn, mørk blå og burgunder. Jeg har til og med to stykker i sort. Den ene har jeg klippet om til shorts! Rockaway er rett og slett min favoritttights og jeg er avhengig av den på trening akkurat nå. Den sitter godt, sklir ikke ned og føles behagelig på. På overkroppen har jeg på meg Vesay topp.

 

⋄  Tunfiskpizza
Jeg var på tunfiskpizzakjøret for noen år siden. Etter at jeg begynte å lage denne igjen for en måned siden, er jeg tilbake på kjøret. Jeg elsker tunfiskpizza! Nå har spist det flere ganger i uken. Toppingen varierer jeg med akkurat det jeg har lyst på og føler for, så jeg blir ikke lei!

 

⋄  Proteinbarer
I sommer har jeg nærmest ikke spist proteinbarer. Jeg har rett og slett ikke følt behovet for det. For noen uker siden begynte jeg å spise en proteinbar etter trening, fordi det er godt og enkelt, og fordi jeg ofte er veldig sulten etter trening. Nå har det blitt en slags vane med en proteinbar etter trening, en slags belønning eller kos. Jeg bare mååå ha det! Det går mest i Questbar i smaken chocolate chip cookie dough og double chocolate, Pandy salty caramel og Nutramini Go. Dette er egentlig en uvane jeg burde venne meg av, men jeg tror ikke jeg tar meg bryet til å gjøre det med det første. Enn så lenge koser jeg meg med min daglige proteinbar.

 

⋄  Eteriske oljer
Kanskje litt alternativt for noen, men jeg er helt sikker på at jeg sover mye bedre etter at jeg har innført eteriske oljer i kveldsrutinen min. Eteriske oljer påvirker hjernen og kan brukes på forskjellige måter alt ettersom hva man ønsker å oppnå.  Jeg har laget min egen lille beroligende oljeblanding som består av lavendel, villapelsin, frankincense. Jeg har bruk 30 dråper lavendelolje, 10 dråper villappelsin fra DoTerra og 10 dråper frankincense fra DoTerra.  Resten av flasken har jeg fylt med jojobaolje. Hver kveld før jeg legger meg smører jeg oljen på håndleddene og bak ørene, samt at jeg tar fire dype pust mens jeg inhalerer duften fra oljene. Det føler jeg virkelig har hjulpet meg til å roe ned kroppen og tankene. Jeg er ofte litt urolig før jeg skal sove, men nå faller jeg mye lettere i søvn.

 

Nike air max // Nike dimsix // Adidas Falcon // Reebok aztrek // Adidas originals // Nike wmns

⋄  Kule sneakers
Det er noe med meg og sneakers. Jeg elsker sneakers! På sommerhalvåret går jeg mye i sandaler, men når høsten kommer, pleier jeg å hoppe tilbake i sneakersene. Derfor unnder jeg meg stort sett et par nye sneackers hver høst. Jeg liker også at de skiller seg ut. Noe som har ført til at jeg har knall røde Nike hurarache sko og Reebok med blomster i forskjellige farger, men jeg har også noen klassiske varianter som Reebok classick leather – den alle har. Et par kule sneackers er ikke bare behagelig å gå i det gjør hele antrekket! Nå trasker jeg rundt i sneakers stort sett døgnet rundt.

Har du noe du føler deg helt avhengig av akkurat nå, noe du bare må ha?


Kristine ♥

SAFTIGE GROVE POLARBRØD

Saftige, myke, grove og knall gode polarbrød. Jeg laget først en liten porsjon forrige uke, men jeg var ikke helt fornøyd med oppskriften og bestemte meg for at jeg måtte perfeksjonere oppskriften før jeg kunne dele den med dere. I går prøvde jeg meg igjen. Og det ble så bra! Polarbrødene ble så gode at jeg måtte lage mer. I dag laget jeg en stor porsjon på 40 polarbrød!

Jeg har fryst dem ned i porsjonspakker på tre. Da kan jeg enkelt ta opp en pakke polarbrød, varme de i brødristeren eller i ovnen noen minutter og vips ha ferske brød til frokost, lunsj eller kveldsmat. Disse kommer også til å gjøre seg supert i matboksen eller når jeg trenger noe raskt å legge pålegget på. 

Saftige, grove polarbrød
40 stykker

6 dl kokende vann
300 g grovt mel, jeg brukte 150 g havremel og 150 g rugmel
200 g havregryn
1 pakke tørrgjær
1 ts bakepulver
1 ts salt
1,5 dl melk
3 ss fibersirup gold, eventuelt honning
300 g kesam
400 g speltmel
50 g fiberfin, eventuelt mer speltmel

Bland sammen kokende vann, havremel, rugmel og havregryn i en bolle. La det stå å svelle en god halv time. 
Ha så i resten av ingrediensene i bollen. Elt godt. Tilsett eventuelt mer speltmel om deigen blir løs, eller mer væske om deigen blir fast. Konsistensen skal være som bolledeig. La deigen heve 1 time. 
Kjevl så deigen ut til den er 2 -3 mm tykk. Trykk rundinger. Eventuelt kan du dele deigen i 40 emner og kjevle ut hvert emne til en runding.
Legg rundingene på en bakplate og prikk dem med gaffel.
Etterhev i 45 minutter. 
Stek på 225 grader i 8 -10 minutter.
Avkjøl på rist.

Der har du saftige, grove og gode polarbrød som vil falle i smak hos liten og stor.

 

Kristine ♥

NOEN GANGER MÅ JEG BARE HA GODIS OG LITT OM BALANSE

Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men noen ganger må jeg bare ha godis. Det er som om kropp og hodet bare sier ‘må ha det’! Er det flere som føler det slik i blant? Jeg er i grunn ganske heldig av meg, for jeg har lite cravings eller søtsug, men enkelte ganger må jeg ha godis. Slik var det i dag. Alt i meg bare sa at jeg måtte ha godis. Det er nok en blanding av lite søvn og at det nærmer seg kvinneuken, og selvfølgelig det faktum at jeg hadde lyst på godis. Etter at jeg hadde spist sushimiddag med en venninne, gikk jeg rett på Rema og kjøpte meg en godispose.

På en tirsdag? Er det sikkert noen av dere som tenker. Jeg bryr meg ikke om det er tirsdag eller om det er lørdag. Jeg har jobbet mye med å finne den såkalte balansen og de senere årene føler jeg virkelig at jeg har funnet min balanse. Både når det kommer til hverdag, trening og kosthold. For meg betyr det at jeg lytter til kroppen. Har jeg veldig lyst på godis, eller pizza og en is på en tirsdag, spiser jeg nettopp det. På samme måte er det også slik med trening. Har jeg planlagt hviledag på søndag, men føler for en hviledag på torsdag, tar jeg meg hviledag den torsdagen. Når jeg har en slik tankegang, gjør det at jeg også kan si nei til et kakestykke eller godis på en lørdag, fordi jeg rett og slett ikke har lyst på det. Eller at jeg velger å trene når jeg egentlig har planlagt en hviledag, fordi jeg har overskudd, energi og treningslyst.

For meg er dette balanse og det gjør at jeg har funnet en livsstil jeg trives med. Det gjør også at jeg elsker all mat jeg spiser og at jeg stort sett gleder meg til trening. Jeg vet at for mange, er det tabu å kjøpe godis på en tirsdag eller å ta seg treningsfri om man egentlig har planlagt en økt. Gjør en dette, får man dårlig samvittighet eller en følelse av å ha misslykkes.
Jeg tror det er motsatt! For all del, ikke missforstå meg, det er ikke et riktig eller galt svar her. Hva som er balanse for meg, er ikke nødvendigvis balanse for deg og viseversa, men jeg tror likevel at å ha en alt eller ingenting tankegangen, at det å for eksempel tenke at sukker kun skal spises på lørdager, gjør at man fortere ender opp med å feile eller overspise. Hvis du nekter deg selv det du har lyst på gjennom uken, så kommer lørdagen og du ender opp med å går amok i godisskålen og nærmest spiser alt du kommer over. Da er det bedre å lytte til kroppens signaler og heller ta seg en godisbit eller to på en tirsdag om du føler for det.

Tenk langsiktig og gi deg selv litt spillerom. Jeg skal i hvert fall sette meg ned med godis og en film, og nyte med den beste samvittighet. Så tipper jeg at lysten på sunn middag og treningsgnisten er på topp imorgen igjen!

 

Kristine ♥

VEGETAR QUESADILLAS

Å, dere, dagens middag var så god! Jeg laget vegetar quesedillas. Jeg er et veldig kjøttmenneske, jeg føler ofte at jeg må ha en god proteinkilde, fisk, fugl eller kjøtt, for å føle at måltidet er komplett og for at jeg skal bli mett, men disse queseidllaene dekket faktisk alle behov for meg!

Tortillaene jeg brukte er fra ComoMEexico. I fare for å høres kjøpt og betalt ut, noe jeg ikke er, må jeg bare si at dette er verdens beste tortillas. Disse tortillane smaker akkurat som du tenker deg at en god gammel oldemor lager tortillas. De er så saftige og full av smak. Er du taco eller tortillafan som meg, må du rett og slett kjøpe disse tortillane.

Over til vegetar quesedillaene igjen. Disse kan fylles med mye forskjellig, jeg har valgt å fylle de med avokado, kidneybønner, revet ost, limesaft og grønnsaker. Jeg moste avokadoen og bønnene godt ned i tortillane, det gir en kremet og god slags dressing i quesedillaene.

Vegetar quesedillas

Tortillalefeser
Avokado
Hvitløk

Chili
Kidneybønner
Lime

Tomatpure
Tomat

Maiskorn
Vårløk
Salt og pepper
Revet ost, jeg har brukt Jarlsberg

Kutt avokado i biter. Finhakk hvitløk.
Del tomat og vårløk i små biter.
Legg halvparten av tortillaene utover kjøkkenbenken. Legg på avokado, finhakket hvitløk og chili, og kidneybønner. Press over limesaft. Mos bønnene og avokadoen ned i tortillaene med en gaffel.
Legg over tomat, maiskorn og vårløk.
Ha over salt, pepper og revet ost.
Smør de resterende tortillaene med tomatpure og legg en av disse over på tortillaene med avokadoblandingen. Trykk de litt sammen.
Stek hver quesedilla i en tørr stekepanne på middels til høy varme i 2  minutter på hver side. Jeg bruker varme 7 av 9.
Når du skal snu quesedillaene lønner det seg å bruke en skjærebrett over pannen, og så snu pannen slik at quesedillaen detter ned på skjærebrettet. Da kan du gli quesedillaen ned i pannen igjen.
Eventuelt kan du også steke dem i ovnen på 200 grader i 5 -8 minutter.
Del quesedillaene i biter.
Server.

Altså, jeg har ikke ord for hvor godt det her var. Nam, altså! En middag på ti -femten minutter som både er sunn, knall god og full av næringsstoffer. Håper du prøver den. Du vil ikke angre!

 

Kristine ♥

MIN TIMEPLAN DENNE UKEN

God mandagsmorgen ♥ Håper helgen har vært bra. Jeg har hatt en utrolig avslappende og deilig helg. Det var etterlengtet og noe jeg trengte. Nå er batteriene ladet opp og jeg er klar for en ny uke. Her er timeplanen min denne uken.

I går var jeg forøvrig på en nydelig liten gåtur opp Skaugumsåsen. Bildene er derfra. Selv om været ikke var det beste, det var grått og trist, er dette absolutt en tur jeg kan anbefale for alle som bor i Oslo- og Akershusområdet. Det er første gang jeg har gått der og jeg kommer helt klart til å gå der igjen. En enkel liten topptur som passer både for liten og stor.

⋄ Mandag
En real arbeidsdag. Morgen og formiddagen består av dagvakt som sykepleier.
Etter jobb drar jeg rett på trening. Mandag gjør jeg oftest det jeg føler for, men jeg tror det blir en styrkeøkt på hele kroppen.
Resten av kvelden blir det middag og kontorjobb med mine online coaching kunder.

⋄ Tirsdag
Dagvakt som sykepleier.
Trolig treningsfri.
På kvelden skal jeg ut å spise sushi med en venninne.

⋄ Onsdag
Evalueringer og kontorjobb med online coaching kunder og ElitePT mens jeg drikker x- antall kopper kaffe. Jeg koser meg så med denne jobben!
I elleve – tolv tiden tar blir det en treningsøkt. Nok en fullkropp styrkeøkt.
Middagsbesøk av en venninne før kvelden avsluttets med online coaching arbeid.

⋄ Torsdag
Time hos gynekolog. Alle kvinner der ute, husk å #SjekkDeg for livmorhalskreft.
Rundt ellevetiden har jeg en treningsavtale med en kompis. Da kjører jeg det han ønsker å trene.
Online coaching arbeid.
Middagsbesøk av en venninne før kvelden avsluttets med me-time, en god bok eller NetFlix, tente lys og et glass vin.

⋄ Fredag
En rolig morgen med kaffe før det bærer på trening. Nok en styrke fullkroppsøkt.
Online coaching arbeid.
Lage en ekstra god lunsj.
Kveldsvakt på legevakten.

⋄ Lørdag
Sove litt ekstra lenge.
Formiddagen er nok så åpen enn så lenge. Det blir nok en treningsøkt, online coaching arbeid, kanskje en bakerunde og en god middagslunsj. Når jeg jobber kveld, liker jeg å lage meg varm middagsmat til lunsj ettersom jeg spiser matpakke på jobb.
Kveldvakt på legevakten.

⋄ Søndag
Dagvakt på legevakten.
Forhåpentligvis opphold og en gåtur etter jobb.
Avslapping, god mat og film med bestissen på kvelden.

Da er det bare å sette igang. Håper du får en super start på uken og en riktig så bra mandag!

 

Kristine ♥

SUNNE, SAFTIGE SJOKOLADEMUFFINS MED SJOKOLADEGLASUR

                                                                                                                                                                                                Inneholder add-linker

Sunne, saftige og super deilige sjokolademuffins med en kremet sjokoladeglasur. Disse kunne jeg spist hver eneste dag!

Muffinsene er veldig enkle å lage, men lag gjerne dobbel porsjon, for disse forsvinner fort. Du kan selv velge om du vil ha glasur på eller ikke. Muffinsene er vel så gode uten. Og du, husk å smak på muffinsrøren. Mmmm….. Den er så god!

Sunne, saftige sjokolademuffins med sjokoladeglasur

Sjokolademuffins
2 egg
4 ss g sukringold
3 ss kakaopulver
20 g sjokoladeprotein, jeg har brukt double rich chocolate, eventuelt mer mel
60  g mel, jeg brukte 30 g havremel og 30 g speltmel
100 g gresk yoghurt, eventuelt kesam eller lignende
1 ts bakepulver
1/2 ts salt
Ca 0,5 dl melk, eventuelt vann

Pisk egg og sukringold til eggedosis.
Tilsett tørrvarene. Ha så i litt og litt melk til du får en tykk sjokoladerøre.

Ha i muffinsformer. 
Stek på 170 grader i 12 -15 minutter.
Avkjøl.


Sjokoladeglasur

100 gresk yoghurt
100 g phildephia

2 ss kakaopulver
1 ss sukrinmelis
1 ss fibersirup, eventu
elt mer sukrinmelis
1/3 ts vaniljepulver, kan sløyfes

1 ss kaffe eller melk

Bland sammen alle ingrediensene utenom melk. 
Tilsett litt og litt melk til det blir en tykk konsistens.
Smør utover muffinsene. 
Topp gjerne med litt hakket sjokolade.

Du kan naturligvis kun lage muffinsene og droppe sjokoladeglasuren, for de er saftige og gode i seg selv. Du kan også velge å lage en enkel sjokoladeglasur av sukrinmelis, kakaopulver og vann. Eventuelt ta en super enkel variant hvor du bruker sukkerfritt sjokoladepålegg som glasur. Men jeg vil virkelig anbefale deg å teste sjokoladeglasuren over. Den er fantastisk god. Jeg stod i hvert fall å slikket bollen etterpå!

Om ikke du blir fristet av sunne, saftige sjokolademuffins med sjokoladeglasur, så vet ikke jeg.

 

Kristine ♥