SPILLELISTEN I JUNI

                                                                                                                                                                                       Inneholder add-linker

Jada, da er det igjen på tide med en ny spilleliste og spillelisten i juli er klar. Denne måneden føler jeg at listen er ekstra bra! Jeg vet ikke helt hvorfor. Jeg tror rett og slett det er fordi listen inneholder ekstra mye futt og låter som gir meg en såkalt ‘good vibe’. Jeg blir både glad og fylt med energi når jeg hører på den. Jeg har nemlig allerede tyvlyttet på listen den siste uken, ettersom listen har vært klar en ukes tid. Her er spilleisten i juli. 


Jeg har på meg Rockaway tights – den soleklare favoritten, Astroia topp og Miiego øreklokker.

 

Spillelisten har gitt meg noen gode treningsøkter denne uken og jeg håper den kan gi deg noen gode treningsøkt også!


Kristine ♥

POKE “WRAPS” I SALATBLAD MED MARINERT TORSK

Poke bowl er blitt en favoritt hos mange. Og jeg forstår hvorfor. Det er raskt, enkelt, veldig godt og super sunt. Det er supermat på alle måter!

Til middag i dag laget jeg en litt annen variant av den klassiske poke bollen. Jeg byttet ut laks med marinert torsk. Da laget jeg en enkel ponzusaus som jeg marinerte fisken i. Så puttet jeg alle ingrediensene i salatblader som en slags wrap. Det ble skikkelig godt. Både jeg og bestevennen storkoste oss. 

Poke “wraps” i salatblad med marinert torsk
Til 2 personer

Poke “wraps”
Salatblader, hjertesalat eller hodesalat

1/2 – 1 mango
1/2 – 1 avokado
1 vårløk
Ønsket mengde ris

Marinert torsk
300 -400 g Torsk
6 ss soya
2 ss fibersirup, eventuelt honning
1 ss eddik
1/2 lime
1 ts revet ingefær
1 ts hakket chili

Kok risen som forskrevet på pakken.

Mens risen koker, lager du torsk og dressing.
Del torsk i biter. Bland sammen alle ingrediensene til marinaden. Hell halparten av marinaden over torskebitene. Ha resten av marinaden i en skål og server som dressing. La torskebitene marinere i minimum 10 minutter.

Del avokado, mango og vårløk i biter.

Legg ris i salatblader. Ha så over mango, avokado, marinert fisk og vårløk. Topp gjerne med restene fra marinaden. 
Server. 
 

Marinert torsk kan du naturligvis bytte ut med andre ting som laks, scampi, tunfisk eller lignende. Du kan også lage en vegetarvariant med linser. Da vil jeg anbefale deg å lage marinaden og bruke den som dressing, slik at du ikke marinerer linsene men heller marinaden over salatwrapsene rett før servering.

En super enkel, skikkelig god og kjempe sunn middag. Perfekt hverdagskos!

 

Kristine ♥

DAGENS STYRKEØKT

Jeg skal ærlig innrømme at jeg sliter litt med å finne ut hvordan jeg skal kombinere min vanlige styrketrening og crossfit. Men øvelse gjør mester. Jeg forsøker hver uke å planlegge uken min på forhånd, og da legger inn styrke og crossfit på forskjellige dager, men jeg kjenner at kroppen er tyngre enn normalt etter en hard crossfitøkt.

I dag var en slik dag. Jeg trente crossfit i går, noe som kjennes i kroppen i dag. I stedet for å kjøre på med den tunge benøkten jeg hadde planlagt, med tunge knebøy, hip thrust og rumensk markløft, valgte jeg heller å trene en lettere økt. Dagens styrkeøkt ble da en benøkt med lettere vekter og flere repetisjoner, hvor jeg hadde full fokus på muskelkontakt og at musklene, og da spesielt rumpen, skulle jobbe.

Dagens styrkeøkt
Benpress med strikk mellom knærne, og bred og høy benstilling – den benstillingen tar godt på rumpen
4 sett x 12 repetisjoner
Bulgarske utfall, bildet over
3 sett x 10 repetisjoner
Knebøy med vekt på hodet, bildet under
3 sett x 15
supersett med
Frogpumps
3 sett x 25 repetisjoner

Jeg avsluttet med litt 10 minutter mobilitet, hvor jeg jobbet med hofte- og skuldermobilitet. En enkel og god styrkeøkt. Her følte jeg virkelig at jeg fik maksimal kontakt med rumpestumpen under alle øvelsene og virkelig fikk god rumpepump. Det er deilig!

I skrivende stund sitter jeg å knasker på en proteinbar og skal manne meg opp til å lage middag. Jeg vet enda ikke helt hva det blir. Først må jeg ta en titt i kjøleskapet!
Håper jeg du har en fin fin onsdag.

 

Kristine ♥

PODCASTFAVORITTER I SOMMER

                                                                                                                                                                                         Inneholder add-linker

Sommer og ferie for mange. Kanskje har du funnet hvilepulsen og har ekstra god tid? Det håper jeg for dere alle i sommer. For min del, har jeg ikke ferie, men jeg nyter jo sommeren likevel. Livet føles ekstra godt på denne tiden av året, når dagene er lengre og det er varmere i luften.

I dag tenkte jeg å dele mine podcastfavoritter med dere. Jeg hører mye på podcasts. Enten det er når jeg er på vei til jobb eller andre avtaler, går meg en tur eller ligger på stranden. Selv på trening har jeg av og til podcasts på ørene. Før måtte jeg ha musikk, men nå har jeg synes det har vært deilig med podcasts når jeg trener styrke av og til. Fordi jeg synes helse generelt er veldig spennende, omhandler de fleste podcastene jeg hører på trening, kosthold eller mental trening i en eller annen form. 

Bildet er fra jeg satt og nøt en podcast mens jeg ladet opp til en treningsøkt med en Nocco i helgen. Det var så deilig i solen! Jeg har på meg Rockaway tights, Adidas sko, Victory topp, Med sup bh og Miiego hodetelefoner.

Mine podcastfavoritter i sommer

⋄ Why won’t you date me? 
Kanskje den eneste podcasten jeg hører på som ikke omhandler trening, kosthold, helse eller mental trening. Dette er bare en skikkelig jentepodcast som alltid får meg til å le. Hosten Nicole prater om dating i dagens samfunn, apper, forhold, sex og lignende. Når jeg hører på denne føler jeg egentlig at jeg prater med en venninne. En morsom podcast, spesielt om du nylig har hatt en dårlig date. 

⋄ AFPT
Denne podcasten oppdaget jeg for ca 1 måned siden. Det er en relativt ny podcast og det blir spennende å følge med her fremover. Podcasten hostes av Espen, grunnleggeren av AFPT – akademiet for personlig trening, og hans kone Kine. Jeg har vært på flere foredrag med Espen. En veldig klok man innenfor helse og trening, som jeg har stor respekt for. De tar opp forskjellige temaer som rumpetrening og kroppsfokus. Her får du både kunnskap som at du får drøftet noen tanker rundt alt helsefokuset. En lett forståelig podcast for alle.

⋄ The School of Greatness
Her er det Lewis som er verten. Han er en bestselgende forfatter og tidligere amerikansk fotballspiller. I podcasten intervjuer han forskjellige inspirerende mennesker som alle har gjort suksess på et aspekter i livet, enten det er helse, penger, forskning, business, sport, ja livet generelt. Temaer er alt fra selvfølelse, mental trening, finne meningen med livet, overvinne negative tanker og mye mer. Denne podcasten liker jeg veldig godt. Jeg føler alltid at jeg blir sittende igjen med en god følelse og at den hjelper meg med å utvikle meg bittelitt for hver episode. 

⋄ Matmyter
Nok en relativt nyoppstartet podcast. Her er det Mari og Anette, som begge er klinisk ernæringsfysiologer, som er podcastvertene. De tar opp temaer om kosthold og helse, som brød, faste, sunn grilling og mer. Det er mye rar informasjon der ute når det kommer til helse og mat. Her får du god kunnskap for to fagdyktige jenter du kan stole på.  

Håper du får en ny podcast favoritt. Om du har en podcast å anbefale meg, legg den gjerne igjen i kommentarfeltet.
Ha en fortsatt fin tirsdag!

 

Kristine ♥

SØTPOTETRUNDSTYKKER

Hallo denne mandagens formiddagen. Har du hatt en bra helg? Jeg har hatt en real jobbhelg og har egentlig ikke gjort så mye mer spennende enn sykepleiejobb, online coaching arbeid og trening. Men jeg føler likevel det har vært en bra helg. Jeg koser meg med både jobb, trening, ja livet generelt for tiden!

Over til overskriften, søtpotetrundstykker. I dag har jeg fri og da slo jeg til med søtpotetrundstykker til frokost. Det er noe magisk med nystekte rundstykker til frokost. Enda mer magisk er det når de er hjemmelagde og super saftige. Søtpotet i baksten gjør nemlig at resultatet blir ekstra saftig og godt! 

Søtpotetrundstykker
14 stykker

2 medium søtpoteter, ca 900 
1 egg
6 ss kesam
3 ts bakepulver
1 ts salt
500 g havremel

Stikk et par hull i søtpoteten med en gaffel og bak den i mikroen til den er myk, cirka 8 minutter. Eventuelt kan du pakke den inn i aluminiumsfolie og bake den i ovnen i cirka 45 minutter.
Skrap ut innmaten av poteten slik at du blir sittende igjen med søtpotetkjøttet og ikke skallet.
Ha søtpoteten, egg og kesam i en bolle. Mos med stavmikser.
Bland inn resten av ingrediensene.  La røren svelle i 5 minutter.

Ta litt mel på hendene dine form boller.
Stek på 175 grader i 30 -40 minutter. Jeg anbefaler varmluft om du har det.
Avkjøl noen minutter før du spiser.
Opbevar i kjøleskapet om alle rundstykkene ikke spises samme dag. 

Mine rundstykker ble servert med agurk, røkelaks, tomat og egg. Den kombinasjonen er skikkelig god! Det ble også et rundstykke med brunost og jordbærsyltetøy, samt et lite dryss kanel. Ettersom søtpotet gir noe sødme til rundstykkene, var det kjempe godt med noe søtt som pålegg.

Vil du prøve noe annet med søtpotet kan jeg anbefale gratinert meksikansk søtpotetfaltbrød, fylt søtpotet fajitas, søtpotetpizza, ekstra krispy søtpotetfries og søtpotetvafler.

Nå skal jeg komme meg avgårde på trening. I dag blir det en tung styrkeøkt. Jeg har skikkelig mye energi og er ordentlig gira, og gleder meg så til dagens økt! Kanskje det hjalp med litt ekstra energi fra søtpotetrundstykker?
Håper du får en finfin mandag.

 

Kristine ♥

JEG HAR BEGYNT PÅ CROSSFIT

                                                                                                                                                                                             Inneholder add-linker

Ja, da har jeg altså blitt en av de som følger strømmen og meldt meg inn på crossfit. For dere som følger meg på instagram, kristine_aure, tror jeg ikke dette er noe sjokk, da det den siste uken har kommet noen stories fra crossfit’en. Jeg startet faktisk dagen i dag med en wod, og nå føler jeg meg helt i ekstase. Crossfit en søndagsmorgen kan anbefales. Puls, svette, masse endorfiner og glede!

Allerede i juni 2019 var jeg på introkurs, men jeg meldte meg aldri inn. Hvorfor er jeg faktisk litt usikker på. Det er nok en kombinasjon av at jeg er så glad i å trene på egenhånd og at jeg ikke liker å måtte møte opp til gitte tidspunkt / wods, det faktumet at jeg er veldig glad i styrketrening, og at jeg er litt redd for å prøve noe nytt. Nå har jeg i hvert fall endelig mannet meg opp til å melde meg inn og kan si at jeg har begynt på crossfit.

Jeg hadde en prøvetime på søndag for nesten to uker siden. Da holdt jeg bokstavelig talt på å dø. Neida, eller joda….Litt i hvert fall. Det var en real kondisjonsøkt med masse puls. Forferdelig slitsom men også utrolig gøy. Siden dette har jeg hatt ytterligere tre ordentlige crossfitøkter. Siste i dag. Og jeg storkoser meg virkelig!

Skal jeg være helt ærlig har jeg litt blande følelser til crossfit. Nå har jeg valgt å begynne på crossfit da jeg kjenner at jeg trenger å utfordre meg selv mer. Jeg ønsker å presse meg selv, lære nye ting og rett og slett gå mer ut av komfortsonen. De siste årene har trening hovedsakelig vært kos for meg. Nå vil jeg rett og slett ha flere utfordringer. Samtidig skal jeg innrømme at det er skummelt, da jeg føler meg forferdelig dårlig. Ja, jeg kan baseløft, men jeg kan jo ingenting av clean and jerk, snatch, mucle ups og lignende. Mobilitet og olympiske løft er noe jeg absolutt ikke kan. 

Styrketreningen min, vil ikke bli lagt på hyllen. Jeg er for glad i styrketrening. Når jeg går inn på treningssenteret og tar på meg øreklokkene, går jeg inn i en slags flytsone, hvor jeg bare er. Tankene flyr forbi. Da får jeg renset opp i alle negative tanker og stress. I tillegg synes jeg styrketrening er ordentlig morsomt. Jeg kommer derfor til å kombinere min vanlige styrketrening med crossfit, men jeg vet ikke i hvilken skala enda. Foreløpig tenker jeg kanskje 2  -3 crossfitøkter i uken og 2 -3 styrkeøkter. Ukentlig forsøker jeg å ha minimum en hviledag. Jeg merker at jeg presterer så mye bedre de andre dagene om jeg gir meg selv en slik hviledag og lar kroppen restituere. 

Disse bildene er fra min første ordentlige prøvetime på crossfit for nå 2 uker siden. Litt svett mellom puppene, men veldig happy og fornøyd. Jeg har på meg Nimble crop top, Seamless sportsbh, Rockaway tights og Adidas sko.

De øktene jeg har hatt, har virkelig gitt mersmak og jeg ser frem til mer crossfit fremover. Samtidig gruer jeg meg litt til å følge meg dårlig i noe. Følelsen av å ikke få det til. Men det er slik man vokser av og jeg vet jeg har så godt av det mentalt. Det er utenfor komfortsonen man vokser. Jeg gleder meg virkelig til denne reisen! 

 

Kristine ♥

DEN BESTE BÆRISEN – SOM OGSÅ KAN SPISES TIL FROKOST

                                                                                                                                                                                      Inneholder add-linker

Hei og god fredag dere ♥ I dag titter jeg bare innom for å dele denne bærisen med dere. Det har vært en hektisk dag med jobb, mer jobb, diverse møter og en treningsøkt. Mellom slangene slo jeg til med bæris som et slags mellommåltid. Jeg har fått helt dilla på denne bærisen og har spist den til alt fra frokost og kveldsmat, til dessert og kos. Denne blir så god!

Jeg bruker proteinpudding i vaniljesmak i isen. Det gir en veldig god smak, samtidig som det gir en kremet konsistens og tilfører proteiner. Har du ikke vaniljeproteinpudding kan du bytte det ut med kesam, gresk yoghurt, kokos yoghurt eller lignende. Da må du også tilsette litt ekstra søtning, som 1/3 ekstra vaniljepulver og 1 ss sukrinmelis. Av bær kan du bruke akkurat det du liker og har tilgjengelig. Til denne bærisen på bildet har jeg brukt ca 150 g jordbær og 150 g bringebær. Jeg tilsetter også litt casein proteinpulver. Det er rett og slett fordi casein gjør isen mer fyldig. Casein trekker til seg mye væske og setter prikken over i’en på bærisen, men dette kan bare sløyfes om du ikke har casein. Bærisen blir like god uten.

Den beste bærisen
Til 1 stor porsjon eller 2 mindre dessert porsjoner

300 g frosne bær
1/2 frossen banan, ca 60 g
1 boks proteinpudding i vaniljesmak*
1/3 ts vaniljepulver
1 ss sitronsaft
10 g casein proteinpulver i creamy vanilla, kan sløyfes

Ha alle ingrediensene i en blender eller foodprosessor.
Kjør til en tykk ismasse. 

Spis isen med en gang eller sett den i fryseren i 30 -60 minutter for å få den ekstra fast.

Jeg har toppet med kakanibs, selvplukkede bringebær og sjokoladedråper. Mmmm…. Denne bærisen er bare så frisk, søt og god. Det er sommer i en skål!

Og med det sier jeg riktig god helg. Håper du har solskinn i sjelen og skal gjøre noe hyggelig. 

 

Kristine ♥

Å HA PÅ SEG EN BIKINI

Det å ha på seg en bikini er noe svært mange synes er ubehaglig. Jeg har faktisk ikke møtt ett eneste levende menneske som har sagt at de føler seg hundre prosent komfortabel i en bikini. Jeg tørr påstå at jeg er et ganske selvsikker person. Jeg er stort sett trygg på meg selv, hvem jeg er, hvordan jeg ser ut, mine feil og mangler. I dag har jeg ingen problemer med å gå i bikini. Jeg har naturligvis dager og øyeblikk hvor jeg er usikker på meg selv, men nittini prosent av tiden, synes jeg Kristine er ganske så bra! Går vi derimot 5 år tilbake i tid, hatet jeg å gå i bikini. Det var en av mine største frykter. Jeg hatet meg selv og kroppen min. Selv om jeg ikke ville innrømme det for noen, var sommeren rett og slett et mareritt.

På den tiden var jeg utrolig redd og grublet på hva andre ville tenke om kroppen min. Ville de tenke over strekk merkene jeg har på lårene mine? Ville de synes puppene mine var for små, rumpen min for flat, lårene mine for tykke? Ville de se at visse områder på kroppen min disset når jeg gikk? Jeg var rett og slett så ukomfortabel. Kjenner du deg igjen?

Vi har alle områder ved oss selv og kroppen vår vi ikke er fult så fornøyd med. Og det tenker jeg er helt normalt og helt ok. Selv om self-love bølgen er her for fullt, noe jeg synes er vel og bra, må vi likevel være ærlige og innrømme at alle har visse ting og dager hvor en ikke er hundre prosent fornøyd med egen kropp og utseende. Men det som er viktig å huske på, er at de tingene du tenker på og misliker ved deg selv, er det mest sannsynligvis ingen andre som legger merke til. Det er egentlig et problem vi lager for oss selv, men som ikke er et reelt problem.

Jeg mener at alle fortjener å ha det godt med seg selv og å akseptere sin egen kropp. Nei, det betyr ikke nødvendig å elske absolutt alle områder av sitt eget utsende, men å akseptere dem. Selv om du kanskje ønsker å endre noe. Jeg har for eksempel en kunde som alltid har vært veldig usikker på rumpen sin. Hun har gremmes over at den er så flat og dermed ikke turt å gå i bikini eller ettersittende jeans. Etter at vi begynte å samarbeide sammen, har vi jobbet mye med at hun skal godta rumpen sin slik den er nå, samtidig som vi jobber mot å gjøre den mer fyldig. For ja, du kan ha et mål som er estetisk, men likevel akseptere den du er nå. Og dere, i helgen gikk hun faktisk i bikini på en offentlig strand for første gang på 3 år. Det er kult! Det jeg vil si med denne lille historien, er at veien mot målet blir så mye bedre om du er komfortbel der du er nå, selv om du jobber med å forbedre deg.

Når det gjelder hvordan man skal bli komfortabel med å ha på seg en bikini, må jeg poengtere at jeg ikke er noen psykolog. Har man store usikkerheter med seg selv, vil jeg alltid anbefale å ta kontakt med en profesjonell samtalepartner som kan hjelpe. I tillegg er det viktig å vise kjærlighet til sin egen kropp ved å si snille ting til den. Jeg tror også mat og trening er en viktig form for egenkjærlighet. Det fylle kroppen god og riktig næring. Det å trene og være i bevegelse på en måte som gjør deg godt og som du liker, i stedet for å at trening er straff og noe du gjør bare for å endre deg selv. Du må jobbe med selvfølelsen din ved å for eksempel lese noen selvhjelpsbøker, skrive takknemlighetsliste eller jobbe med en coach / psykolog. Jeg tror også det er viktig å legge vekk flink pike syndromet. Godta at du ikke er perfekt og ikke skal gjøre noe perfekt, men gi deg selv slingringsmonn og innse at du vil gjøre feil – det gjør vi alle.

Jeg trives i dag med å ha på meg en bikini. Jeg tenker ikke at jeg har en perfekt kropp og jeg liker ikke alt ved mitt eget utseende, men jeg fokuserer i stedet på det jeg liker og godtar de delene ved meg selv jeg ikke er så glad i. Håper du kan gjøre det samme ♥

 

Kristine ♥

SUNN, RASK OG GOD ASIATISK WOK

Da jeg var på biblioteket forrige uke, kom jeg plutselig over en asiatisk kokebok. Asiatisk mat er noe jeg har laget lite av. Når jeg så denne boken, tenkte jeg at det var en perfekt mulighet til å eksperimentere med noe nytt, prøve nye smaker og leke meg på kjøkkenet. 

Jeg har testet flere oppskrifter i boken. I dag gikk jeg for en sunn, rask wok. Oppskriften ber opprinnelig om indrefilet av storfe, men det synes jeg rett og slett var litt fisefint i en wok på en tirsdagskveld. Jeg gikk for mørbrad. I tillegg har jeg gjort et par justeringer. Jeg klarer jo aldri å følge en oppskrift slavisk!

Denne woken kan du variere i det uendelig. Trikset her er egentlig å steke grønnsakene på høy varme og den gode sausen. Bytt ut storfe med kylling, svin, fisk eller linser. Bruk de grønnsakene du har tilgjengelig. Vips har du en sunn og skikkelig god middag på 10 minutter.

Sunn, rask og god asiatisk wok
Til 2 personer

Wok
350 -400 g storfe 

1/2 brokkoli
2 gulrøtter
Ca 1 cm ingefær
1 hvitløkfedd
Salt og pepper

Saus
2,5 dl vann
3 ss soya saus
2 ss østersaus
1 ts sukringold
1 buljongterning
1 ss maizena

Finhakk hvitløk og ingefær.
Del kjøttet i terninger. Stek det i en panne på høy varme i litt olje til kjøttet har fått farge. Ha på salt og pepper.
Ta ut kjøttet og ha grønnsakene i pannen. Temperaturen skal fortsatt være høy. La steke i 2 -4 minutter avhengig av hvor godt stekt du vil ha grønnsakene dine. 
Bland sammen ingrediensene til sausen i en skål. 
Ha kjøttet tilbake i pannen med grønnsakene. Hell over sausen. 
Kok opp og la det hele koke i cirka 1 minutt.
Server gjerne med litt sesamfrø og ris.

Det her blir en ny hverdagsfavoritt hos meg. Masse smak, så godt, så raskt og så sunt. Jeg liker det!

 

Kristine ♥

NÅR JEG IKKE HAR LYST TIL Å TRENE

Treningsmotivasjonen og treningsgnisten kommer og går, som alt annet her i livet. Opp og ned.  I dag hadde jeg en slik dag hvor verken motivasjon eller gnist var tilstedet. Hvor jeg overveide i mitt eget hodet opp og ned om jeg skulle trene eller like.

Når det er motivasjon og gnist som mangler, altså ikke at kroppen er sliten og trenger hvile, men rett og slett at hodet ikke vil, vet jeg at jeg føler meg så mye bedre etter en treningsøkt. Derfor har jeg lært meg noen triks jeg bruker når jeg ikke har lyst til å trene.

Når jeg ikke har lyst til å trene, tenker jeg på jeg på disse to tingene:

⋄ Tenker på hva som gir meg mest langsiktig glede
Om det er motivasjonen som er sviktende, er din treningslyst styrt av et kortvarig behov. Du har ikke lyst til å trene der og da, men om du tenker langsiktig vil du ha større glede av å komme meg avgårde på trening. Følelsen du sitter med etterpå, er jo helt fantastisk! Er det derimot slik at du er syk og derfor ikke vil trene, så er den langsiktige effekten av å tvinge seg på trening negativ, da trening trolig vil gjøre deg mer syk. Spør deg selv hva som vil få deg til å føle deg best om noen timer, dager og uker? Stort sett vil du føle deg best av å komme deg på trening. Det finnes stort lite bedre enn å slenge seg ned i sofaen etter en treningsøkt, og kjenne på stoltheten etter å ha overvunnet dørstokkmilen, mens som du kjenner at kroppen er sliten og samtidig påfyllt med energi.

⋄ Tenker på hvem jeg vil være
Jeg, for eksempel, vil være en person med god energi, god helse og som føler seg bra. Samtidig er jeg også opptatt av en balanse. Jeg vet jeg får mer energi og glede av å ta meg en treningsøkt, om det er hodet som spiller meg et puss og motivasjonen bare er fraværende. Derimot vet jeg at det er best for meg å gi kroppen min hvile, om kroppen føles tung og sliten, og at det er derfor jeg ikke har lyst til å dra på trening. For all del, dette er et litt vanskelig spørsmål og du må tørre å kjenne på dine egne følelser, men tørr du å spørre deg selv hvem du vil være og hvilke valg du kan ta for å bli denne personen, vil du finne svarene dine er. Meningen er at du skal bli bevist og da ta valg som du er fornøyd med over lengre tid og som gjør at du har det bra med deg selv.

Jeg kom meg på trening og hadde en rumpepumpeøkt som ble ganske så bra. Jeg angrer ikke et sekund! Om du ikke har lyst til å trene en dag, håper jeg du kan ta i bruk disse to tipsene.
God mandag og ha en super uke folkens!

 

Kristine ♥