JEG HAR BEGYNT PÅ CROSSFIT

                                                                                                                                                                                             Inneholder add-linker

Ja, da har jeg altså blitt en av de som følger strømmen og meldt meg inn på crossfit. For dere som følger meg på instagram, kristine_aure, tror jeg ikke dette er noe sjokk, da det den siste uken har kommet noen stories fra crossfit’en. Jeg startet faktisk dagen i dag med en wod, og nå føler jeg meg helt i ekstase. Crossfit en søndagsmorgen kan anbefales. Puls, svette, masse endorfiner og glede!

Allerede i juni 2019 var jeg på introkurs, men jeg meldte meg aldri inn. Hvorfor er jeg faktisk litt usikker på. Det er nok en kombinasjon av at jeg er så glad i å trene på egenhånd og at jeg ikke liker å måtte møte opp til gitte tidspunkt / wods, det faktumet at jeg er veldig glad i styrketrening, og at jeg er litt redd for å prøve noe nytt. Nå har jeg i hvert fall endelig mannet meg opp til å melde meg inn og kan si at jeg har begynt på crossfit.

Jeg hadde en prøvetime på søndag for nesten to uker siden. Da holdt jeg bokstavelig talt på å dø. Neida, eller joda….Litt i hvert fall. Det var en real kondisjonsøkt med masse puls. Forferdelig slitsom men også utrolig gøy. Siden dette har jeg hatt ytterligere tre ordentlige crossfitøkter. Siste i dag. Og jeg storkoser meg virkelig!

Skal jeg være helt ærlig har jeg litt blande følelser til crossfit. Nå har jeg valgt å begynne på crossfit da jeg kjenner at jeg trenger å utfordre meg selv mer. Jeg ønsker å presse meg selv, lære nye ting og rett og slett gå mer ut av komfortsonen. De siste årene har trening hovedsakelig vært kos for meg. Nå vil jeg rett og slett ha flere utfordringer. Samtidig skal jeg innrømme at det er skummelt, da jeg føler meg forferdelig dårlig. Ja, jeg kan baseløft, men jeg kan jo ingenting av clean and jerk, snatch, mucle ups og lignende. Mobilitet og olympiske løft er noe jeg absolutt ikke kan. 

Styrketreningen min, vil ikke bli lagt på hyllen. Jeg er for glad i styrketrening. Når jeg går inn på treningssenteret og tar på meg øreklokkene, går jeg inn i en slags flytsone, hvor jeg bare er. Tankene flyr forbi. Da får jeg renset opp i alle negative tanker og stress. I tillegg synes jeg styrketrening er ordentlig morsomt. Jeg kommer derfor til å kombinere min vanlige styrketrening med crossfit, men jeg vet ikke i hvilken skala enda. Foreløpig tenker jeg kanskje 2  -3 crossfitøkter i uken og 2 -3 styrkeøkter. Ukentlig forsøker jeg å ha minimum en hviledag. Jeg merker at jeg presterer så mye bedre de andre dagene om jeg gir meg selv en slik hviledag og lar kroppen restituere. 

Disse bildene er fra min første ordentlige prøvetime på crossfit for nå 2 uker siden. Litt svett mellom puppene, men veldig happy og fornøyd. Jeg har på meg Nimble crop top, Seamless sportsbh, Rockaway tights og Adidas sko.

De øktene jeg har hatt, har virkelig gitt mersmak og jeg ser frem til mer crossfit fremover. Samtidig gruer jeg meg litt til å følge meg dårlig i noe. Følelsen av å ikke få det til. Men det er slik man vokser av og jeg vet jeg har så godt av det mentalt. Det er utenfor komfortsonen man vokser. Jeg gleder meg virkelig til denne reisen! 

 

Kristine ♥

8 kommentarer
    1. Kult. Håper du deler med av hvordan du kombinerer treningen din fremover 🙂 Lykke til 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg