DEN BESTE BÆRISEN – SOM OGSÅ KAN SPISES TIL FROKOST

                                                                                                                                                                                      Inneholder add-linker

Hei og god fredag dere ♥ I dag titter jeg bare innom for å dele denne bærisen med dere. Det har vært en hektisk dag med jobb, mer jobb, diverse møter og en treningsøkt. Mellom slangene slo jeg til med bæris som et slags mellommåltid. Jeg har fått helt dilla på denne bærisen og har spist den til alt fra frokost og kveldsmat, til dessert og kos. Denne blir så god!

Jeg bruker proteinpudding i vaniljesmak i isen. Det gir en veldig god smak, samtidig som det gir en kremet konsistens og tilfører proteiner. Har du ikke vaniljeproteinpudding kan du bytte det ut med kesam, gresk yoghurt, kokos yoghurt eller lignende. Da må du også tilsette litt ekstra søtning, som 1/3 ekstra vaniljepulver og 1 ss sukrinmelis. Av bær kan du bruke akkurat det du liker og har tilgjengelig. Til denne bærisen på bildet har jeg brukt ca 150 g jordbær og 150 g bringebær. Jeg tilsetter også litt casein proteinpulver. Det er rett og slett fordi casein gjør isen mer fyldig. Casein trekker til seg mye væske og setter prikken over i’en på bærisen, men dette kan bare sløyfes om du ikke har casein. Bærisen blir like god uten.

Den beste bærisen
Til 1 stor porsjon eller 2 mindre dessert porsjoner

300 g frosne bær
1/2 frossen banan, ca 60 g
1 boks proteinpudding i vaniljesmak*
1/3 ts vaniljepulver
1 ss sitronsaft
10 g casein proteinpulver i creamy vanilla, kan sløyfes

Ha alle ingrediensene i en blender eller foodprosessor.
Kjør til en tykk ismasse. 

Spis isen med en gang eller sett den i fryseren i 30 -60 minutter for å få den ekstra fast.

Jeg har toppet med kakanibs, selvplukkede bringebær og sjokoladedråper. Mmmm…. Denne bærisen er bare så frisk, søt og god. Det er sommer i en skål!

Og med det sier jeg riktig god helg. Håper du har solskinn i sjelen og skal gjøre noe hyggelig. 

 

Kristine ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg