DAGENS STYRKEØKT

Jeg skal ærlig innrømme at jeg sliter litt med å finne ut hvordan jeg skal kombinere min vanlige styrketrening og crossfit. Men øvelse gjør mester. Jeg forsøker hver uke å planlegge uken min på forhånd, og da legger inn styrke og crossfit på forskjellige dager, men jeg kjenner at kroppen er tyngre enn normalt etter en hard crossfitøkt.

I dag var en slik dag. Jeg trente crossfit i går, noe som kjennes i kroppen i dag. I stedet for å kjøre på med den tunge benøkten jeg hadde planlagt, med tunge knebøy, hip thrust og rumensk markløft, valgte jeg heller å trene en lettere økt. Dagens styrkeøkt ble da en benøkt med lettere vekter og flere repetisjoner, hvor jeg hadde full fokus på muskelkontakt og at musklene, og da spesielt rumpen, skulle jobbe.

Dagens styrkeøkt
Benpress med strikk mellom knærne, og bred og høy benstilling – den benstillingen tar godt på rumpen
4 sett x 12 repetisjoner
Bulgarske utfall, bildet over
3 sett x 10 repetisjoner
Knebøy med vekt på hodet, bildet under
3 sett x 15
supersett med
Frogpumps
3 sett x 25 repetisjoner

Jeg avsluttet med litt 10 minutter mobilitet, hvor jeg jobbet med hofte- og skuldermobilitet. En enkel og god styrkeøkt. Her følte jeg virkelig at jeg fik maksimal kontakt med rumpestumpen under alle øvelsene og virkelig fikk god rumpepump. Det er deilig!

I skrivende stund sitter jeg å knasker på en proteinbar og skal manne meg opp til å lage middag. Jeg vet enda ikke helt hva det blir. Først må jeg ta en titt i kjøleskapet!
Håper jeg du har en fin fin onsdag.

 

Kristine ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg