PÅSKEMUFFINS


God påske!
Kan jeg by på disse deilige påskemuffinsene i dag?


Gult er kult.
Og veldig godt!


Jeg laget sukker- og glutenfrie vaniljemuffins, hadde over gul glasur og toppet med JellyBeans. Vips så kom disse søte påskemuffinsene til livet :grin:
Kjempe gode!

Vaniljemuffins med påskeglasur

Muffins
2 egg
3 ss sukrin+
1/2 ts vaniljepulver
60 g mager kesam 
30 g kokosmel
15 g vaniljeprotein, eventuelt annen tørrvare som bohvetemel
1 dl melk
1 ts fiberhusk
1 ts bakepulver

Skill eggeplommen fra eggehviten.
Bland sammen eggeplommen med sukrin, vaniljepulver, kesam, kokosmel, vaniljeprotein, fiberhusk og bakepulver. Tilsett melk. Ha eventuelt i litt mer melk og røren blir tykk.
Stivpisk eggehvitene. Bland røren forsiktig ned i de stivpiskede eggehvitene.
Ha røren i muffinsformer.
Stek på 175 grader i 25 minutter.
Avkjøl.

Glasur
200 g philadelphia 
1 ss smeltet smør
60 g sukrinmelis
1/2 ts vaniljepulver
1 ss gul konditorfarge, valgfritt

Bland sammen ingrediensene.
Smør glasuren over muffinsene.


Så gode og saftige. Jeg tok ikke bare en bit for å si det sånn!
God påskesøndag dere :grin:

Kristine 

24 kommentarer

Siste innlegg