SISTE DAGEN

Livet er godt her nede altså!
Ikke at livet ikke er god normalt, det er det jo! Jeg er takknemlig og glad for det livet jeg har med spennende studier, en jobb jeg trives i, en blogg med kjempe hyggelige lesere, en fantastisk samboer, familie jeg er glad i, gode venner, en flott leilighet og en kropp som er frisk og som får meg fra a til b.
Likevel er det noe eget med livet ferie. Det er fantastisk deilig å komme seg litt bort, ha et avbrekk fra hverdagen og alle plikter, bare gjøre akkurat hva jeg vil hele tiden og nyte hvert sekund.

Det er siste dagen her i dag. Den har blitt brukt ved bassengkanten. Det blåser litt for mye til å være på stranden. Da er det mye deiligere å ligge lunt og godt ved bassenget. Dessuten er det så vakkert på hotellområdet, at det ikke er noe problem å kose seg her.

SAMSUNG CSC
Den fine badedrakten min er fra NA-KD.
For de av dere som følger meg på snap, kristineokern, finner du nå en rabattkode der hvor du kan få femten prosent avslag ved kjøp i nettbutikken.

SAMSUNG CSC
Denne deilige sommerkaftanen som flere av dere har spurt etter, er også derfra.

Imorgen er jeg tilbake i Norge. I mellomtiden skal jeg nyte den siste dagen med solskinn, is, varme, vin, god mat og avslapping.
Vi snakkes når jeg er hjemme!

Kristine ♥                                                                      inneholder sponsede produkter

6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg