FEM ENKLE STEG FOR EN BRA START PÅ DAGEN

Hei og god søndagskveld, dere ♥ Håper helgen har behandlet deg godt. Været har vært helt fantastisk og det i seg selv, har gjort min helg. Jeg er et solmenneske og blir latterlig glad når solen titter frem. Ellers har helgen bestått av jobb, trening, boklesing i solen og middag med bestevennen.

I morgen venter igjen en ny uke. Yes, mandagen er her igjen! Hverdagen er tilbake for de fleste av oss. I tillegg er ferietiden over og det kan for mange kjennes tøft. Da er det ekstra viktig å ta tilbake morgenrutinene slik at du får en bra start på dagen. Veldig mange starter dagen med stress, mas, telefon (med nyheter og sosiale medier) og mer stress. Jeg ønsker å oppfordre deg til å gjøre noen små steg på morgenen slik at du kan starte dagen litt bedre. Det vil forplante seg og gjøre resten av dagen langt bedre. 

Fem enkle steg for en bra start på dagen

⋄ Start dagen med et stort glass vann. Det rehydrerer kroppen etter en natts faste. Jeg har et vannglass på nattbordet mitt.

⋄ Smil til deg selv når du kommer inn på badet. Selv om du tvinger frem dette smilet, registrerer faktisk hjernen smilet som et ekte smil. 

⋄ Vent minst en halv time fra du står opp, til du sjekker sosiale meder, nyheter og lignende. Nei, ingen instagram, faceook, VG eller annet!

⋄ Tenk på, eventuelt skriv ned, tre ting du er takknemlig for akkurat i dag. Det gjør noe med tankesettet ditt resten av dagen. Jeg tenker på dette mens jeg pusser tennene. 

⋄ Lag deg en frokost eller en deilig kopp kaffe, kanskje denne fettkaffen, og nyt den i fred og ro. Bruk disse 5 minuttene på å bare våkne og være tilstedte. 

Følg disse fem enkle stegene for en bra start på dagen. Det tar ikke lang tid! Det å la kropp, hode og nervesystem landet før du faktisk kjører i gang med dagens gjøremål, er så viktig for at du skal få en bra dag. Så er du klar for å starte dagen! Med disse tispene håper jeg du kan starte mandagsmorgenen din ganske så bra og at uken din blir amazing!

 

Kristine ♥

2 kommentarer
  1. Josefine
   Ikke bruk mobilen som vekkerklokke og ha mobilen langt unna. Gjerne sånn at du ikke ser den når du står opp. Da blir det enklere å ikke ta den opp 🙂 Det er en øvingssak 🙂

  2. Det med å vente med å sjekke sosiale medier er så sjukt vanskelig. Har du tips der?

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg