OVEN BAKED CHOCOLATE OATS


I går spist jeg den beste kveldsmaten jeg noen sinne har spist.
Hvorfor har jeg ikke prøvd å bake havregrøten i ovnen før?
Dette var så godt!
Sprøtt og krunchy utside.
Myk og kremaktig innside.

OVNSBAKT SJOKOLADE HAVREGRØT

3 dl havregryn, 80 g
1 dl mocca-protein, 30 g
2 eggehviter
1 banan, most
1 ss kakao
1 stor spiseskje peanøttsmør (valgfritt)
2 dl vann eller melk
6 dråper stevia sjokolade (ikke nødvendig)
1/6 salt

Bland sammen alle ingrediensene utenom peanøttsmøret i en bolle.
Ha halvparten av røren over i en ildfast skål. Legg så i peanøttsmøret og topp med resten av røren.
Om du ønsker kan du også blande peanøttsmøret inn med resten av ingrediensene, eventuelt droppe det. Men jeg skal love deg at det blir ekstra godt med en deilig peanøttkjerne.
Stek på 180 grader i 30 minutter.
Nyt!




Jeg serverte grøten med banan, skyr naturell og et dryss kokos.
Mmmm…
Dette var fest for både gane og øyet.
Jeg lar bildene tale for seg selv.  




Enklere, sunnere og bedre får du det ikke.
Spis den til frokost, lunsj middag eller kvelds.
Ta en bit!

Kristine

27 kommentarer

Siste innlegg