MANDAGENS DÅRLIGE SAMVITTIGHET

Har den dårlige samvittigheten slått deg i dag? Jeg vet det er mange som føler det slik på mandager, har dårlig samvittighet over hva de har spist og drukket.
Kast vekk den følelsen!

Jeg kan selv innrømme at denne helgen har bestått av veldig mye god mat, alt for mye alkohol, en god dose sukker og ikke så mye trening eller aktivitet. Skal sies at jeg var shaket rumpen ganske kraftig natt til søndag. Teller det som trening? Uansett. Å ha dårlig samvittighet for det du har gjort, eller ikke gjort i helgen, fører ikke til noe godt. Mandagens dårlige samvittighet gjør bare at du føler deg som et dårlig menneske samtidig som disse tankene tapper deg for energi.
Gjort er gjort. Spist er spist. Du får faktisk ikke gjort noe med fortiden. Det eneste du kan kontrollere, er hva du gjør nå!

Så legg bort den dårlige samvittigheten, start med blanke ark og kom i det gode sporet i dag. Få i deg en sunn og god frokost som for eksempel havregrøt med egg eller grove knekkebrød med proteinrikt pålegg. Forsøk å være aktiv i løpet av dagen. Enten ved å ta deg en treningsøkt eller gå deg en tur. Det vil gjøre at du føler deg så mye bedre.

Og om det er slik at når mandagskvelden kommer og du ikke har fått trent eller at du har hoppet på godteposen, vel, shit happens. Da er det ikke verre enn å forsøke på ny imorgen. Men uansett hva du gjør, ikke la den dårlige samvittigheten ta overhånd. Den fører bare med seg mer negativitet og dårlig samvittighet. Og du fortjener bedre enn det! 
Håper du får en riktig så fin mandag.

Kristine ♥

6 kommentarer
    1. Takk for at du tar opp mange viktige temaer. Jeg som har slitt med spiseforstyrrelse synes du kommer med mye nyttig som får meg til å tenke meg om to ganger <3

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg