SERIETIPS TIL HØSTKOSEN

Høsten er tid for innekos. Selv om hverdagen ofte er hektisk med jobb, trening og annet sosialt liv, liker jeg å kunne slenge på meg joggebuksen og ullsokker, legge meg godt til rette i sengen og se på Netflix. Her er noen serietips til høstkosen som har vært mine favoritter den siste måneden. 

Chef’s table 
Er du like matnerd som meg, vil denne serien falle i smak. Dette er en dokumentarserie basert på verdensberømte kokker. Hver kokk deler sin livshistorie om hvor de vokste opp og hvordan de kom inn i matbransjen. Jeg synes det var utrolig fascinerende å se hvor engasjerte og entusiastiske disse menneskene er når det kommer til mat. I tillegg blir jeg inspirert til å komme meg ut på kjøkkenet og eksprimentere selv!

Seven seconds
En dramaserie som foregår i Jersy City. Familien Butler får livet sitt snudd opp ned da sønnen blir påkjørt av en politibil. Politiet forsøker å dekke alle sporene sine etter ulykken, mens to etterforskere iherdig forsøker å finne ut hva som virkelig skjedde. Det er høy spenning og mye drama.

Ozark
Marty, en finansrådgiver, drar med familien sin fra Chicago til Missouri Ozark, hvor han må hvitvaske 500 millioner dollar i løpet av fem år for å tilfredstille en narkosjef. Marty blir tvunget til å sette opp en stor ulovlig operasjon for å betale tilbake gjelden til det meksikanske kartellet. En drama serie som får deg til å ville se mer enn en enkelt episode. 

The Confession Tapes
En krim serie som handler om hendelser basert på ekte forbrytelser. Her er det en rekke vendinger og overbevisninger. Serien tar opp  flere amerikanske krimsaker hvor det er mangel på fysiske bevis og hvor det er brukt forskjellige taktikker for å trekke ut tilståelser fra den mistenkte . Er du glad i krim, vil du virkelig bli besatt av denne serien. 

Det å scrolle gjennom Netflix uten å vite hva man skal velge, er noe jeg synes er virkelig irriterende. Nå håper jeg det blir litt lettere for deg å finne en serie å se på i høstmørket. Jeg skal i hvert fall legge meg godt til rette med kakao og serier resten av kvelden. Nyt søndagskvelden dere!

Kristine 

6 kommentarer

Siste innlegg