STOP NEGATIVE TANKER OM DEG SELV

Vi jenter er alt for flinke til å sammenligne oss med andre og å tenke negativt om oss selv. Før brukte jeg enormt mye energi på dette og fikk et veldig dårlig selvbilde og selvfølelse. Jeg følte meg mindre verdt og utilstrekkelig, og ble rett og slett veldig trist og deprimert. Jeg bestemte meg for å ta et oppgjør med tankene. Det kan du også!

Stopp negative tanker om deg selv og kroppen din! Bestem deg for det og jobb med det.
Hvis du er snill og tar godt vare på deg selv, psyken din og kroppen din, vil den tilbake ta vare på deg og være mer samarbeidsvillig. Snakk pent til deg selv. Skryt av deg selv for det du har gjort bra. Om du kjenner at en negativ tanke kommer snikende, si til deg selv at dette bare er en tanke. En tanke definerer deg ikke! Tanker kommer og går. Hvor mange tanker hadde du ikke i går? Og husker du flesteparten av dem? Jeg tror ikke det! La de negative tankene streife forbi som en sky på en blå himmel. Ikke fokuser på dem, men la de bare passere. Dyrk heller de positive tankene og få dem til å vokse!

Tar du utfordringen?
Tro meg, du vil ikke få den kroppen du ønsker deg ved å hate deg selv. Nei, du må elske deg selv først! Din kropp er ditt tempel. Omfavne deg selv med positive tanker. Du er fantastisk og unik!

Og en liten anbefaling helt til slutt. Sliter du mye med negative tanker om deg selv, vil jeg råde deg å oppsøke profesjonell hjelp. Noen ganger trenger vi mennesker en hjelpende hånd. Det er helt normalt og absolutt ikke en skam. Jeg vil heller si at det er en styrke å innse at man trenger hjelp, fremfor å tro at man kan klare alt på egenhånd. Ta vare på deg selv. 


Kristine  ♥

6 kommentarer

Siste innlegg