MIDDAGSPANNEKAKER MED LAKS OG EGG

Da jeg åpnet kjøleskapet etter trening i dag, var det ingen typisk middagsmat der. Jeg ble stående å stirre på hyllene en liten stund. Hva i huleste skal jeg ha til middag? Etter et minutts grubling, fant jeg ut at jeg skulle prøve meg på en ny twist på pannekakene i dag. Nemlig middagspannekaker med laks og egg! Så godt! Pannekaker kan jo brukes til alt!   

SAMSUNG CSC
Middagspannekaker kan varieres i det uendelige. Fyll dem med det du har i kjøleskapet. Tacorester, ost og skinke, cottage cheese og syltetøy. Mulighetene er mange! Du også også velge å lage en søt pannekakevariant ved å tilsette sukrin og litt kanel. 

SAMSUNG CSC

Middagspannekaker med laks og egg
Til 2 store pannekaker / 1 middagsporsjon

Pannekaker

2 egg
100 g kesam 
60 g mel, jeg brukte 30 g havremel og 30 g speltmel
1 dl melk
1/4 ts salt

Miks sammen ingrediensene.
La røren svelle i 5 minutter.
Stek så tynne pannekaker i en panne på middels varme i cirka 1 minutt på hver siden. Jeg steker i litt kokosolje.

Fyll
Dijon sennep
Kokte egg
Røklaks
Tomat 
Agurk
Rødøk
Kesam
Sitron

Smør en tynn stripe med dijon sennep på pannenakene. Skjær tomat, agurk og rødløk i skiver og legg på pannekakene sammen med egg og røklaks. Topp med noen klatter kesam og en liten skvis sitron. 

SAMSUNG CSC
Kombinasjonen av middagspannekaker, og laks og egg er virkelig knall god. Det blir nesten som en ny type wrap. Om du prøver den må du gjerne tagge meg på instagram, dedicationkristine, eller sende meg en snap, kristineokern. Det er alltid koselig å se dere lage oppskriftene :grin:

Håper mandagen din har vært bra.
Ha en fortsatt fin mandagskveld!

Kristine  ♥

10 kommentarer

Siste innlegg